2012 i bilder

(han inte göra mera än tills Juli har hållt på i över en och en halv timma, men förtsätter mera sen, hahah ;)

Januari

Har typ inga bilder ifrån Januari, vill mest glömma den tiden. Har aldrig mått så dåligt i hela mitt liv, eller ångrat nått man gjort. Trodde aldrig att det skulle bli bra, trodde aldrig att jag skulle kunna gå ut igen, utan att få alla dom snea blickarna, alla statusar om vilken idiot jag var och hotsamtalen. Men jag blev så mycket starkare än jag var då och jag tror att jag mognade som person. Fick se allt ifrån ett annat perspektiv, jag stängde ner bloggen, hade inte facebook igen på 4 månader. Trodde aldrig att mitt liv skulle bli bra igen, men det blev det och jag är så himla glad för det! Kom även närmre så många av mina vänner, dom hjälpte mig verkligen när allt var som jobbigast. 

mår egentligen mest illa när jag ser dom här bilderna, eftersom de va senare på denna kvällem min facebook blev hackad. Men även första gången jag va hemma hos Emma. Min ängel, va skulle jag gjort utan henne? Dessa är dom ända bilderna jag har ifrån Januari 2012.

Februari

Jag tog fram kameran igen, för jag saknade och fota. Tog outfit bilder, bakade med Emma, va sjuk och trodde jag skulle bli frisk om jag åt b&j, hängde med Iris och gick på mitt första moppekurs, hahahha

Jag blev himla bra vän med Elin och Linda, vi blev en super trio. Så himla glad för det! Färgade även mitt hår mööörkt, nästan svart som nu. 
Köpte en One piece för vi skulle åka skidor, pussade på Simon och levde i min nya lila dräkt. 

Mars
Var på första stadslagträningen helt ensam ifrån mitt lag, var så nervös och ensam (lol) haha men Elin och mina kära föräldrar va där och stötta mig. Var ännu mera med Elin och Linda, åt gott, och fixade mina gammla shorts.

April 

Åkte till min sommarstuga med mina kära vänner, hade grymt kul!!! Ååh saknar hur kul vi hade!  Jag och Kaiser badade (!!!) Fyfan det var verkligen iskallt.
Åkte till Danmark med laget och spelade cup, det var den roligaste cupen. Tror alla i laget håller med om det, 5 dagar var vi där!

Hade myskvällar med Emma och Amanda, här var det Valborg tror jag? Saknar dom kvällarna galet mycket!!

Jag började blogga igen i mitten av April nångång, så hade med mig kameran till skolan. Herregud va bilder jag har därifrån, sen tröttna alla och vara med på kort. Hhahahah! 
Tog tag i träningen ordentligt här, det var då vi böjade springa milen, såklart spenderade jag många timmar i handbollshallen, jag fyllde även 15 (!!!) haha ååh va glad jag va och jag åt gott och umgicks med mina vänner. 

Maj

Jag hade födelsedags kalas haha, umgicks med massa vänner, åt gott, var på Emma och Amandas konfirmation, åkte epa XD, pluggade till moppeprovet, solade en massa, hade vattenkrig, shortsen var framtagna redan nu och jag minns verkligen hur varmt det var! Klippte även mitt hår, herregud va långt det var!!

Juni
VI FICK SOMMARLOV OCH SLUTADE 8AN, umgicks med mina kära vänner innan det bärde av på konfaläger i 2 veckor. Spräkte även min iphone för första gången. 
FYFAN VA KUL VI HADE! Två av bästa veckorna i mitt liv, allvarligt. Hade så roligt och vi blev som en familj allihopa, åååh det var verklligen så grymt. Sen konfirmerade vi oss två dagar efter vi kom hem, helt underbart!

Juli

Spelade partille cup och gick på invigningen med Klara, Iris och Emma. Packade till Kroatien med Lindisen. 

17 dagar i Kroatien med Linda, åh de var helt underbart!! Vi hade de så varmt och skönt och ja de va grymt.
Dagen efter vi kommit hem hade jag och Emma fixat överraskning för Amanda för hon hade fyllt 16, det blev så lyckat!! Haha mandis blev så himla överraskad och det var så roligt och ses igen!!

31 december

Sen jag vaknade har jag kollat på två avsnitt av oth och nu kände jag att det va dags att blogga. Idag är det sista dagen på detta året, gud va sjukt. Andra nyårsafton i rad som jag firar med Simon, de är ganska galet ändå. Tänkte göra en årsresume med bilder oså? Tycker ni det verkar kul? För det tar ganska lång tid, men om ni vill så fixar jag det sen. Ska upp och käka lite frulle nu hade jag tänkt.
 nyårsafton 2011

chillar bror

Sitter nu i köket med min kära mamma och äter, Simon åkte typ precis hem. Buhuhuhu. Typ så iallfall, ska snart gå och lägga mig. Klockan är ju trotts allt snart halv nio, haha lol är så himla trött så just nu vill jag bara sova!


bilder ifrån norden cup

Även fast denna cupen blev ett total fiasko så har jag ändå fått göra nått av det jag älskar mest, att spela handboll. Vi ska på en cup den 4 Januari och just nu känns det som att det kommer gå bra, vi kommer ha så kul tillsammans, jag och min andra familj. Mina favvis tjejer. Så jag skulle ljuga om jag sa att jag inte längtar ditt.  Sen måste jag skriva att man blir så sjukt ful på sånna här bilder, hahahah kolla på oss. 

sista ifrån stockholm

Tror att jag tagit kort på allt jag köpte nu iallfall, den stickade tröjan är ifrån topshop, sminket ifrån h&m, Nashville tröjan ifrån Bik Bok och armbandet fick jag som en liten julklapp ifrån Iris innan vi åkte iväg.
Sen köpte jag lite underkläder osånt med. 

17-22

Gick upp vid sju imorse och sen packade jag mina grejer och åkte och spela match. Det gick ganska bra på denna matchen, även fast vi inte hade några avbytare. Selma skadade sig efter typ 10 minuter på första halvlek. Så det va bra att vi alla orkade iallfall, räckte inte hela vägen. Men matchen var ändå bra, så vi är väll nöjda. Hahah åååh det är så skönt att denna cupen är SLUT, men även fast inte varit så kul och förlora alla matcher så har vi ändå fått röra på oss väldigt mycket. Nu tar jag det bara lungt, ska antigen sova eller kolla one tree hill medans jag väntar på att Simon ska komma hit.

med linnea

Linnea kom hit för ett litet tagsen, vi bor ju trotts allt 3 minuter ifrån varandra, så de va mysigt att inte spendera kvällen helt ensam! Vi har suttit med min gammla stora dator och kollat alldeles för hemska och gammla bilder, ifrån 2008-2010 hahhaha åh herregud, har ni checkat min nya proffe???? HAHAH IFRÅN 2008 <3<3<3<3 blir nästan kär i mig själv, va fin jag va. Nu ska Linnea hem och jag ska sova, eftersom klockan ringer kvart över sju imon, wiiiiiiiiiiiie. 

 så himla ful, ahhahah

Blääää

Har ont i hela kroppen, asså verkligen överallt. Tar tillbaka de jag skrev i de inlägget tidigare att jag trodde på vinst, hahah vi hade bara en avbytare. Sen fick en i vårat lag rött så då hade vi inga på bänken, SNACKA OM ATT VI ALLA BARA VILLE ATT MATCHEN SKULLE TA SLUT. Haha men ah, ännu en förlust! Det går bra nu kompis, vi ska tyvärr spela en till match imon. Klockan nio på morgonen, ja tjoho lixom. Nu sitter jag annars i soffan och dricker smoothi, äter chips och kollar Harry Potter. Gött liv? Ändå inte


Tagga match dåååå


Helt ensam

Sitter helt ensam i lillekärrshallen som jag ska göra i lite mer än en 40 minuter till då vi har samling. Ska ju spela en till match vid fyra, finns nog lite hopp att vi kanske vinner! Haha lol faktist, känner att jag är lite taggad iallfall!


svarar

Vilka är du där med för de känns som om de är bara du och Iris? Bor ni i ett eget hotellrum?
Jag och Iris bodde i ett eget hotellum, jaaaaa. Men vi åkte ju bil upp? hahah så det klart att ingen av oss kunde köra ditt. Min mamma och pappa var oxå med! 

vet du vad den jackan kostade? Kan du kolla upp det isåfall? Har letat efter en sån sjukt länge, de är jätte fina! Hade varit jätte snällt om du svarade!! :)kram

Orginal priset på den tror jag va runt 999? Men den va på rea så jag tror mamma köpte den för typ 700 eller nått? vääärt, kram!


Vilken affär köpte Simon dom skjortsen på? 
På raglady! 



Gör du länkbyten? isåfall så skulle det vara kul om vi kunde göra det!
I vissa fall, om det är nån av mina vänner så absolut. Men annars inte :)

hälsa iris att hon är så vacker!!
Ja visst är hon!! Hon blev jätte glad av denna kommentaren, haha så jag antar att hon hälsar tack!


Kan du lägga upp resten av shoppingen från Stockholm ?eller var det allt?du är verkligen super snygg och du har en jätte bra blogg gumman!
Jag har lite grejer till som kommer komma upp! Åååh tack ska du ha 
 


vart har du köpt halsduken? ser riktigt stor och gosig ut hahah
Ifrån Zara! Ja det är den verkligen, haha! 
 

Vilken storlek har du på skjortan och tröjan? och vad kosta tröjan? 
Jag har L på båda för det fanns inga mindre storlekar kvar. Men det blev dom sitter som jag vill, så det blev väll ändå bra! Haha tror t-shirten bara kostade 160? den va på rea, woppa.

Tröttis

Ännu en förlust, haha woho!!!!! Nu ligger jag annars i min säng och är hur trött som helst. Kollar på sista avsnittet av säsong 2 på One tree hill, hoho äntligen!! Väntar på att nån i min familj ska göra mat till stackars mig. Nu blev de jätte sorgligt i serien så jag ligger och lipar, ååååh :((


Amen godmorgon

Väckarklockan va ställd på kvart över sju, WOHO. Sitter iallfall i bilen och är påväg till samlingen, dock är den om tre minuter och det är Erik som kör, så jag kommer väll sent men det gör inget. Idag ska vi spela en match klockan nio och antagligen en vid fyra. Heja oss!!! XDXDXD


jävligt pinsamt

Jahap, vi gör det igen!!! FÖRLORAR, wopp wopp. Hahah nej men allvarligt jag förstår inte varför vi är med i denna cupen, jävligt pinsamt. Imon ska vi spela en match klockan 9 på morgonen, samling 8 känns hur underbart som helst!!!!!!!! Så jag ska sova typ NU (efter ett avsnitt av oth, lol), gonattttt. 

nytt - zara

Jackan är väll mest mammas men jag kommer nog använda den endel med. Ååååh är så nöjd med halsduken, velat ha en sån stor och gosig jätte länge och ÄNTLIGEN är den min!!! 
ful tjej på bilderna <3<33<<3<33 tack för du förstörde dom

Med Emilia och Julia

Vi förlorade bara matchen med fjorton bollar, hahahah woppaaaaaaaa. XDXDXDXD Sen direkt efter matchen så åkte vi hem till mig och nu har vi precis käkat och nu vet jag inte riktigt vad vi gör, haha degar typ. Vi ska spela en till match klockan sju eller nått, tror att samlingen va vid sex tiden om jag inte minns fel? WOHOHOH HEJA OSS!!!! 

nya träningskläder

Fick ingen bra bild på mina nya träningskläder, men jag är såååååå nöjd!!!! Alla fyra grejerna kostade runt 500 hur värt är inte det då???? REAAAAAA FOR LIFE <3<3<3<3<33<<3 Köpte allt på stadium! 

Norden cup

Asså jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Norden cup är en cup för de bästa lagen, om man kan säga så. Och man behöver bli inbjuden till denna cuppen, MEN VI ÄR MED. Hahahha dom behövde ett till lag som skulle va med och eftersom vi bor nära så aaah.. hahah igår spelade mitt kära lag när jag va påväg hem ifrån stockholm.. Ja det gick ju inte sådär jätte bra om man säger så (skriver inte ens resultatet) LOL. Idag ska vi spela två till matcher, hahah ååååååååh TAGGA NU KROSSAR VI DOM TJEJER!"!!!!! hahhahah eller, nej men vi får väll se hur det går. Vi kan ju bara göra vårt bästa, nu ska jag käka frulle sen åka till hallen! 

mys

Har tagit på mig mina nya mys kläder och för ett tagsen pratade jag med min favvis pojk, ååh saknar han. Annars ligger jag i min säng och kollar oth, längesen nu juuu. Ska väll snart sova är ganska trött och imon väntas en lång dag med handboll, hahah åh fan. Förklarar mer imon, pusss

Äntligen hemma

Sitter i mitt älskade kök nu och tycker det är ganska skönt att vara hemma. Är hur hungrig som helst, min mage typ skriker. XD Ändå inte men har inte käkat sen vid ett så jag är så himla sugen på mat. Har haft 3 grymma dagar med min Irrebaby. Fått med mig endel shopping och grejer, så jag är nöjd!


Så tråkigt

Det är så tråkigt att åka bil, blälaäskdjsjödåf. Vill bara komma hem, är typ 2 eller 3 timmar kvar, man ba KUUUUUL. Grejen är den att jag blir så rastlös och vill bara typ springa eller dansa eller nått. hahaha lol. Och om jag ska sova mera nu som kommer jag aldrig somna sen ikväll, sen är jag sugen på choklad med. Sög ju


hollister

Detta fick jag med mig hem ifrån Hollister + en tröja till simon och bror min. Det var verkligen kaos i affären vi stog i en kö som var långt över 50 meter för att komma in(!!) Precis när dom öppna vid 10 så sprang folk in, hahaha så himla fullt och ja man trängdes verkligen i bland alla kläder. Så det va ganska svårt att hitta de man sökte, men är väll nöjd med mina köp. JUSTE DET VAR EN SOM UNDRADE HUR MYCKET HOLLISTER MJUKISAR KOSTADE, OCH DOM KOSTA MELLAN 400-480? tror jag iallfall! 


Sista måltiden

Sista vi äter här sen så åker vi hem till min lilla by. Fick köpt endel nya tränings kläder idag, åååh behövdes verkligen!! är så nöjd eftersom de va så billigt, haha I <3 REA ah typ så iallfall.


Checka ut

Vi har nu packat och städat lite här i rummet. Vi ska checka ut om 20 minuter och då ska vi lasta alla grejerna i bilen. Sen blir det mera shopping, whopaaaaaaa. Det jobbigaste är ju vägen hem fem timmar i en bil är inte speciellt kul, men det blir väll mest att man sover. Hahah lol, nu måste vi gå. 

godmorgon

Nu ska vi kila ner och käka frukost, sista dagen här. Så vi måste väll packa ihop våra saker nu efter frukosten. Sen har vi en hel dag här så vi hinner kolla i mera affärer och äta mera mat XD

Thai

Blev fett nöjd med håret!! Det är typ svart/mörkbrunt och jag diggar det verkligen!! Sen har vi även käkat på en skit äcklig thai restaurang (blä äckligaste thaien jag käkat) Nu sitter vi i vårat kära lilla hotell rum och spelar kort och är allmänt fula. Ska snart tvätta bort sminket och sen nana eller nått checkt, puss haj. 

färgar håret

DET BLIR SVART(!!!). Det skulle bli mörktbrunt, men aaaah det ser väääldigt mörkt ut just nu. Men det kanske blir najs, vem vet. Det får vi reda på om femton minuter, shit pommes. Kanske får lite oranga slingor ifrån min gammla hårfärg för färgen räckte inte rikigt. Ääh de ä bara hår :P

Sushi


shoppat

Haha shoppa låter ganska gay ändå, men det är det jag gjort. Hade på runkeeper och vi va borta i 3 timmar och gick 1,2 mil whopaaaaaaa. Iris har dock legat hemma i rummet, ååh stackarn :( Men nu mår hon bättre iallfall så vi ska ut och hitta nått mysigt ställe att käka på. Har fått med mig endel grymma grejer, så jag är nöjd!

Frukost

Har precis ätit frukost och nu ska vi gå ut, fast Iris mådde dåligt asså ååh :( så jag får gå med mina päron ett tag, WIHOOO. Hade förväntat mig en fet frukost med frukt oså, men nä. Haha men den funka iallfall!


pretty little liars

Sprang runt som galningar för att hitta en jävla Ica här, men det va inte det lättaste. Vi hittade ingen, hahha de fick bli seven eleven istället. Så nu ligger vi i sängen och kollar på pretty little liars på teveeeen. Sen är det jävligt kallt, så vi ligger nerbäddade under täcket. Vi kommer snart somna, båda är jätte trötta och imon väntas en lång dag med massa shopping!! Så vi behöver sömn, lol ah vi hörs imon!

hotellet

Ä N T L I G EN . Nu har vi fått vårat rum och iris har däckat i sängen, haha lillan. Jag hade väll med gjort det om jag inte skulle bloggat nu. Men rummet vi har är ganska litet men vi har en as go säng iallfall, så det är najs. Vi ska nog gå ut snart och leta reda på en typ mat affär och köpa lite gott att äta på.

Trötta

Har vart hos mina kusiner i några timmar och nu sitter vi i bilen igen och hoppas att vi snart kommer fram till hotellet. Åååh både jag och Iris är jätte trötta. Lol jag trodde klockan va typ åtta men den är ju bara halv fem, har ändå varit vaken i för många timmar nu. Gick upp vid sju imorse, vill bara komma fram.


Max

PAUS, äntligen. Suttit i bilen i 4 timmar, så det va underbart och sträcka ut benen och få mat i magen. Köpte typ den goaste milshaken, Lyxshake Blåbär, så himla god!!! Juste vi ska inte åka direkt till Stockholm, utan nu ska vi till Västeros och hälsa på mina kusiner som jag inte träffat på över ett år.. Sen åker vi till hotellet. 


I bilen

Vi har det bra här i baksätet. Har 192 km kvar tills vi är framme, WOHO typ. Har sovit ända tills nu, här på vägen är det hur mycket snö som hellst :O vitt, vitt, vitt. Har inte mycket mer att skriva just nu känner jag, men bloggar mer sen!


Just nu


dags att nana

Var ute med min kära broder och gick i skogen i en timma, hahah rammlade minst 5 gånger. Så det va ett äventyr.. Nu har jag legat hemma i min säng och pratat med Iris sen jag kom hem, iiiiiiih vi åker imon!!! Ska upp vid sju, woaaaaaaaaow då ska vi hämta irre baby sen blir det STOCKHOLM WOHOHO. Är så himla sugen på att shoppaaa :D:D:DD:D

Snapchat

Lol skaffade detta långt efter alla andra, typ för 4 dagar sen. MEN vad gör det, det hade varit kul om ni ville skicka en bild eller nått så jag har nån aning om vem som läser min ganska ointressanta blogg, så ni som har det kan ju skicka en söt bild till sofiastroom XD

videoblogg - JULhälsning

har tagit bort så man slipper den störande reklamen nu!!! WOHO, hoppas ni haft en fet dag idag XD

julklappar

Har precis fått öppna julklapparna, wohoh! Är nöjd och glad, bästa familjen. Haha lol te grejer och sånt, mamma köpte de så det var ett paket jag inte visste om. Hahhaah söt♥ Sen har jag fått pengar med, vi ska även fira jul med mina kusiner, farmor och farfar om några dagar! 

woho

Mormor och Morfar har precis kommit hit och jag har precis fixat klart mig, kände att min röda klänning passade till en dag som denna. Lol, nu måste jag gå ner och hjälpa till med all mat. Ååååh det bästa på julen är ju typ maten, man äter dock så mycket så man mår illa. Men det är värt, mammas köttbullar är ju de goaste. SVÄR 

Julafton

IT'S CHRISTMAAAAS!! Har fått öppna första paketet och det va ett par Urbanears, wohohi!! Sitter och äter frukost med mina älskade föräldrar och väntar på att bror min ska vakna. Åååh kollar på dom gammla Astrid Lindgren filmerna. Världens bästa program igenom tiderna <3333


snö

Det har vart typ snöstorm ju? SÅ VI FÅR EN VIT JUL TROTTSALLT, haha lol bryr mig egentligen inte speciellt mycket om det är snö på jul eller inte. Men det blir ju mera julkänsla när det är vitt ute. Är jätte trött så det ska bli skönt att sova. längtar tills imon!!!

one teaspoon

Det var nån som kommentara att jag skulle lägga upp bild på shortsen och jag har ändå inget att blogga om så då kan jag lika väl visa dom! Ååååh dom är ju verkligen hur fina som helst (önska jag bara kunde på mig dom) hhahah men ska ju byta till en större storlek så det kommer bli bra! Tack världens bästa

med simon

Är med Simon just nu och vi lyssnar på musik, hahha lets twist again osånt. Fetaste låten ever, typ. Fick finaste shortsen i julklapp med, haha ända problemet va ju att jag inte fick på mig dom.. HAhaha men får byta till en större storlek baaaa.
alla dessa jävla slängpussar #godnatt (Taken with GifBoom)alla dessa jävla slängpussar #godnatt (Taken with GifBoom)alla dessa jävla slängpussar #godnatt (Taken with GifBoom)

Sportlife

Sitter i omklädningsrummet och väntar på mamma. Körde kondition idag, det blev bara 5 km. Åååh har så dålig kondition nu va. Men det är väll bättre än inget alls, så jag är hyfsat nöjd. Ska snart åka hem och ta en lång välbehövlig dusch.


godnatt

Har kollat alla avsnitt som jag missat av julkalendern och nu ska jag kolla klart på ett avsnitt av one tree hill. Sen ska jag sova, ska upp tidigt imon och åka och träna på sportlife med mamma. Så klockan är redan ställd på 8.00, wohoh!!! Nej men vi ville vara så tidiga som möjligt.  

Paprika

Sitter i paprika och kollar på marina när hon äter. Medans jag dricker Aloe vera drickan, åååh jag tycker att den är så god! Snart ska vi väll dra oss hemmåt och äta upp allt vi bakade igår, haha!


Åka tåg

Är kul, haha ändå inte ensam. Men det går ju så snabbt så de är deg, är framme om typ fem minuter och sen kommer Marre en kvart senare och då vet jag inte om vi ska kolla på julklappar eller bara ta en fika eller käka nånstans. Så det blir toppen, det va längesen nu så det ska bli kul.


nytt!

Köpte denna ifrån Gina, billigt och bra! Lol, den ser iallfall bättre ut på och ja jag diggar den. 

Lördag

Godmorgon kompisar, vi vaknade vid halv 1. Hahha somnade inte  förens vid typ fyra, så vi är ganska trötta. Nu håller vi på och fixar oss lite smått, Jonna och Moa ska hem och jag ska till stan och träffa Marina. Så det ska bli mysigt!

julbak

Julbak hela natten, lussebullarna blev klara halv tolv, haha gudars. Men vi har gjort pepperkakor, lussebullar, marsipan figurer osvosvosvosv. Nu chillar jag, Jonna, Moa och Linnea i min källare. PARTYYYYYYYY, ahha eller???? 

HAHHAHAHAHAHA JONNA

glädje tårar typ, efterbliven hahaahha

Condeco

Sitter i Condeco och fikar typ. Har hittat en tröja ifrån Gina som var väldigt najs, så jag är nöjd! Ska väll snart dra oss hem och starta julbaket!!


mot tåget

Har tagit på mig min skogshuggar skjorta och är redo för stan, lol. Ska möta Jonna och Moa där, så det ska bli mysigt. Sen ska vi hem till mig och julbaka, lussebullar, pepparkakor osvosvosvosv. Snart julafton ju, 3 fucking dagar. OMG, värsta bra att vi inte dog idag för jag har planerat endel nya outfits av dem kläderna som jag vet att jag kommer få i julklapp och dom har jag längtat efter så himla länge nu, wohoho!!! snart är dom mina :D:D::D:D:D

svarar

Vad för video program använder du? När du sätter i hop flera i en , Grym blogg!
Jag gör det i appen Videofyme! taaaaaaaack <3


Vart f*n köpte du dom? Jag vet att du skrev H&M, men man hittar ju inte dom på deras hemsida? :O
Om du går in på SALE/REA på deras hemsida och sen skor, så kommer du nog hitta dom! Nu kostar dom bara 50 kr, omg. Haha men jag tycker att du ska ta en större storlek än vad du har, för mina va väldigt små. 

 

Läägg upp bild på betygen :) Bra gjort!


vilken sida kollar du på ?
swefilmer.com

 

 vad menar du med fett??
Hahah att hennes hår kommer bli ballt/coolt/heltamazing/ osv så som en annan kommenterade!

 

Du har dr denim jeans va? Är det bra? vilken storlek har du på dina? tänkte köpa sånna för alla pratar om det, och ser typ ut som dig i benen så undra vilken storlek du har på dina. Tacksam för snabbt svar! Älskar din blogg Sofia!
ÅÅh dom är de absolut skönaste jeansen!! Jag har M på mina, dom är väldigt stretchiga så om du skulle få på dig S men dom satt liiiiiite tight, köp S ändå för när du tvättar dom kommer dom passa. För dom brukar bli förstora för vissa. Tack sötnos!!


Hur gör du stjärnorna? Vad för app?
Bokehful och Pix och camera + är dom foto apparna jag använder mest!! 


Morgonmys

IM STILL ALIVE, wopa!! Haha ligger i min säng och kollar one tree Hill, har precis börjat på sesong 2, lol kollat 22 avsnitt sen i måndags. Ska snart ta mig ner och fixa lite frulle, ska bli en grym frukost eftersom det kan vara den sista jag äter.....


sista videobloggen, ever

Gjorde denna dock för en timma sen, så nu är det bara en timma kvar tills det fruktade datumet.. 2012 12 21 OMG, haha blir faktist lite rädd på rikigt. Men är ganska säkert på att inget kommer hända :P typ 99 %

dagens


//kofta - h&m // jeans - dr denim // blus - chelsea //

Gör en blondi

Har lagt i blond färg i Amandas svarta hår, hej gingeeeer. Men det kanske blir bra iallafall eftersom det bara är överhåret, sen ska vi färga de rött så det blir nog fett tillslut!


Betyg

BLEV NÖJD FAKTIST!!! Så det känns bra, har höjt mig i endel ämnen osååå. Inte för att jag har topp betyg, men ändå helt okej tror jag? Nu sitter jag på bussen hem, ååh fucking lov!!! DETTA BEHÖVER JAG :D:D


Väntar på tåget

Sitter och väntar på tåget till skolan. Trodde vi börja nio men vi börja åtta, fast jag försov mig till halv nio och så klockan är nu nio och tåget är inte här än.. Men ah allt idag är ju onödigt förutom när vi får betygen och vi ska vara i skolan till ett, man ba värt. Igår kväll tränade jag och innan det var jag med Ellan <43333


indian style

Typ så iallfall, det här är dom skorna/tofflor/försökerliknauggs jag beställde ifrån h&m, beställde dom mest för att det var rea och dom kosta 100 spänn, man ba värt. Dom e lite små men jag tyckte fan dom va balla, så jag är nöjd och glad. 

Väntar

Idag gick väll det helt okej, det är 8 av oss 60 tjejer som kommer komma in på skolan. Ah ses där? Ändå inte. Får bara hoppas på det allra bästa!! Nu sitter jag på centralen med en cola och väntar på Ellan, så ska vi hem och dega. Blir nog en massa mat och grejer med, haha fett!


I bilen

Sitter i bilen med mamma påväg till vallhalla där vi ska spela matcher typ hela förmiddagen. Jag är helt död, jag var för glad igår kväll när vi fick sms om att styrkan va inställd innan träningen. Men när vi går ner på planen så ska vi ha fys OCH styrka, istället för handboll, man ba kul. Men det behövs verkligen, alla var gött svettiga och helt döda efteråt.

 


pakeeet

ÄNTLIGEN!!! Har beställt en jacka, skor typ och en kofta. Sen har mamma och bror min beställt lite med, wohoh!! Nu ska jag äta toast och halvsova åh är så trött.

soffhäng

Kom hem för ett tagsen, är sjuukt trött så jag slängde mig i soffan direkt (efter jag fixat flingor, fil och hallon) och satte på oth, så det är de jag gjort sen jag kom hem. Sen ikväll är det träning, fick precis ett sms att gymmet va instället. WOHOHOHO JOBBIGASTE MAN KAN VA MED OM. Sväääär

Påväg hem

Sitter på vagnen påväg hem ifrån träningen. Kände inte för att blogga innan, men dagen har varit bra. Gick väll helt okej under dagen, förutom på ett konditionstest (förvånad? Nej) haha sämsta konditionen har jag, men det är uttagning imon med. Men då ska vi bara spela match så det ser jag fram emot!


men godkväll

Imorgon väntas en väldigt spännande dag.. börjar bli nervös nu faktist, men det blir nog bra. Kvällen har jag spenderat med, familjen, mat och one tree hill. Hhaha faaaan känner jag på riktigt skulle aldrig börjat kolla på det, men ah det är ändå deg. Ska kolla på ett eller två avsnitt till sen ska jag sova, imon har jag sovmorgon med eftersom jag inte behöver vara i stan förens 10.30, fett! 

One tree Hill

Hade bestämt mig för att inte börja kolla på oth, men så kollade jag ju med Ellan i söndags och det va ju så bra då så jag kunde inte låta bli. Så nu är jag på det fjärde avsnittet på sesong ett.. började idag när jag kom hem och det är väll de jag kommer fortsätta med denna kvällen med, haha faaaan då. Jag kommer lägga för mycket tid på det här känner jag på mig..


sjukt

Det är verkligen sjukt hur tiden går snabbt, fyra dagar kvar tills vi får jullov. Idag är det sista skoldagen för mig, eftersom imon och på onsdag ska jag på uttagning på katrinelund eller vad det kallas. OMG SÅ ÄR DET JULAFTON OM EXAKT EN VECKA, tiden går alldeles för snabbt. Känns som jag börja sjuan för några månadersen. Men nu börjar jag snart gymnasiet, herregud. 

Idrott

Cola och chockladboll, wohoho jävligt bra idrottslektion. Bästa lektionen på länge och snart är det lunch! Tjoho


ändå deg

Har EA och folk spelar typ kort och pingis, varför går vi till skolan ens???? SÅ HIMLA ONÖDIGT. Sitter med Amanda och rockar fett längst ner i klassrummet, WOOPWOOP. hHAHha aldrig woop igen.

fulaste klassfotot nånsin, hahaha jag ser ut som världens bitch

Helt ok

Matchen gick ändå hyfsat bra, vi förlorade med några bollar men det kändes ändå helt okej. Det gick ganska bra för mig, så jag är nöjd! Nu kollar jag på em-finalen (inspelad) och äter mat höhö vet vem som vinner men de är ändå kul och kolla. Snart väntas duschen! ÅNGESTEN NÄR JAG SÅG DENNA BILDEN åååååh


bilder ifrån igår kväll


Födelsedags barnet (hahah barn) och fetaste tårtan till kingen Laaaaars, haha bäst är han ju

stog mest i köket med dessa goingar och fixa med disken och fixa drickan, woho

dansade även loss med mamma och alla andra fulla damer och gubbar, lärde mig endel feta dans moves av dom med hahahhaha

Bronsmatch

Har precis ätit och nu sitter jag i soffan med mamma och pappa och kollar handboll och dricker kaffe. Har min nya gosiga filt med, som jag egentligen skulle få i julklapp men mamma tyckte de va så kallt igår så hon öppnade paketet och tog ur filten, så en tidig julklapp hahaha fulis <333


Thai

Sitter i bilen påväg hem, har precis stannat på ett thaiställe och köpt med oss mat hem, wohoh. Senare idag ska jag spela match, tror det är en hemma match. THANK GOOOD säger jag ba, är mycket goare än borta match. Så jag är nöjd och glad idag!


Godmorgon

Det blev en sen kväll igår, men vi hade kul med gamlingarna ;) haha lol nej men ah vi hade faktist väldigt roligt. Nu ligger jag i Ellans soffa där jag sov inatt och nu kollar vi på one three hill, oj va bra det är. Haha säsong fyra är Elin på så jag fattar inte så mycket, men bra är det iallfall haha!


50 års fest

Överraskade Elins pappa som fyller 50, WOHO. Så vi är i en lokal med typ 50 andra människor, haha men ah det är kul. Nu äter vi och vi ungdomar ska väll vara servitörer eller vad man ska säga.


Givet

Mat, ellan och handboll kan det bli bättre? Ah ändå inte så jag har det bra just nuuuu. Snart ska vi åka brum brum till hemlig plats, haha nej men förklarar sen somsagt!


Lördag

Simon gick för ett tagsen, buhuhu. Men snart kommer ellanbellan och då ska vi fixa oss lite fint och sen ska vi åka och hjälpa våra kära mammor med en grej. Så de ska bli kul, förklarar mera senare.. Nu ska jag chilla vidare i min one piece och laga nått och äta till ellan, pöööööss.

Mys

Nu ska vi såååååva. Snart iallfall är så himla trött, har vart det sen åtta haha.. Men jag skulle bara skriva godnatt typ, så ah godnatt! Naaaw gammal bild ifrån över ett årsen, då va vi så små


3 snabba

Hej  sofia. jag hänger inte riktigt med men vissa säger att de har köpt de skärpet på chelsea och vissa säger på tessie. Är det samma butik eller är det två olika affärer eller en stor affärer, eller säljer dom bara exakt samma saker, kram du är underbart snygg och söt
Det är två olika affärer men dom säljer exakt samma saker, tror jag iallfall. Tror dom har samma ägare eller vad man ska säga, förstår att du inte hänger med, haha! Tack sötnos!
Vad är det för video program du använder när du pausar och klipper i dina videosar? bra blogg soffe
Appen Videofyme så istället för att klicka upload när du laddar upp en video klickar du på studio så kan man klippa ihop filmer oså, tackaaaaaaaar 
 
Vart är shortsen ifrån? hur mycket kostade dom? <3 <3 finast är du Sofia!! älskar din blogg!
Åh vad glad jag blir!!! Dom kommer ifrån h&m cositons collection 2011 och dom kostade 400 hundra tror jag.

soffe fixar

Typ så iallfall, för typ en timma sen eller nått så lagade jag mat till mig och min broder. Kyckling och grönsaker och fetaost, så himla gott!! Nu har jag slagit in lite paket och lyssnar på mina gammla spellistor, MASSA MINNEN OCH DÅLIGA LÅTAR LOL XD Ska snart byta om och åka till Simon och Samuel, deg äreee. 

tips - nyårsklänning

Mamma kom hem med denna klänningen till sig själv här om dagen, haha och den såg väldigt fin ut på henne iallfall. Så jag tänkte tipsa för er som inte har hittat en klänning till nyår för denna som kosta mellan 3-400? på kapphal, väldigt fin om jag får säga det själv!

 

Väntar på tåget

Sitter i Bohus och väntar på tåget hem. Mitt hår är fryst efter simningen, haha det blev till is typ direkt när jag gick ut ifrån Oasen haha galet. Har haft på mig världens degigaste outfit idag, mina vita mysbyxor en svart vanlig tröja och mina friis & company "uggs" vet inte vad man ska kalla dom, haha. Nu ska jag hem och vara hemma ett tag och sen ska jag träffa Simon och Samuel, mycket najs.


Fetaste skoldagen

Först film på so:n sen film på engelska språkvalet (givet) nu har vi so igen och det blir mera film, sen lunch och sen ska vi simma, FEEEETT OM JAG FÅR SÄGA DET SJÄLV Nu äter jag oxå en klubba, den va inte god.


fredag

Idag är det ingen vanlig dag för det är simons dag, wohoh sweet sexteeen. Typ iallfall, grattis bästa <33333
Ah men nu sitter jag iallfall i skolan och vi ska kolla film i so:n så det är deg, sen ska vi simma och grejer idag på idrotten.. KUUUUUUL. bildbrist, hahah mandisen <33<3<3<3

Kvällsmat

Sitter med pappa och äter kvällsmat och kollar handboll (somvanligt nu juuuu) haha men det är deeeeg, snart ska jag ta mig ner till min kära källar och ta mig den långa duschen jag tjatar om hela tiden. WOHOHOHO


Precis tränat

Har precis tränat och nu ska jag åka hem och ta en låååång go dusch. Sen ska jag sova, är jätte trött så jag längtar verkligen till min säng. Gick upp ovanligt tidigt idag med och det va en jobbig träning, så det ska bli så himla skönt och komma hem!! wiiiiiesköna, hahaha en gammal bild 


Degar på bilden

Sitter under en bänk med Emma och Jenny för att sitta så nära elementet som möjligt, så de är deg. HEY WELCOME TO MY CRIB. Haha sitter as gay men ah, slutar om 50 minuter och då åker jag till Iris.


Lucia

Första lucia tåget gick bra, andra så gick det inte så jätte bra, ahahahahha jag sjung heeeelt fel på min vers, HAHAHAHA men ja folk fick ju ett gott skratt iallfall.. Åh orkar inte, men det är lungt. Det va kul ändå,  jobbigt med ljusen för det va så varmt och att jag sjung fel, hahah


Luckiest girl on the planet

Min dåliga dag fick ett bra slut, har pratat med Simon nu innan jag ska sova. Bästa <3333 Så nu somnar jag lycklig och glad, ska upp tidigt imon för vi som ska vara med i lucia tåget ska vara i skolan halv 8, WOHO måste åka hemmifrån kvart i 7. Deg, ah fast ändå inte. Ska ju sjunga solo och grejer med imon, haha en vers ba men ändå. Lite roligt ska det bli, nu måste jag sova så jag orkar ta mig upp imon. PÖSSSS


Städa

Kom hem ifrån träningen för ett tagsen, min blogg är kaos inga ordentliga inlägg eller bra bilder osv. Men hinner inte det nu faktist, och är såååå himla sugen på en bra kamera åååh vill verkligen ha en som fångar ljuset och har bra fukos precis som Canon eos 600D <333333 Vill verkligen ha den såå himla mycket (+primeboots och en solsemester) haha lol ah ne men om det finns någon snäll männika där ute som vill skänka lycka till mig så får ni gärna ställa upp :)))) Men nu ska jag städa mitt rum sen duscha, det är lika mycket kaos i mitt rum som på bloggen, hehe XD 

svarar

vilket program använder du här?:)
Avände en app som heter PIX! 

 

Den vibratorn funkar visst, efter bara 2 veckor ser man ett litet resultat, fortsätter man längre ser man ju mer resultat. Man kan sätta den var som helst, där man vill få fastare kropp även få bort allt fett till muskler. Jag använder till till lår, mage, rumpa :) det hjälper ju inte om man bara använder den två gånger. gör det varje dag i några veckor så ska du allt se att du får fram ett resultat :D

Men jag menade att det var ett onödigt köp eftersom jag bara använde den två gånger typ, och det kändes så meniglöst och sitta med ett vibrator skärp typ hahah men ah va bra att den funkar för dig! 

 

eii mannen det var jag so kom på ordet bajs
tönt jonna

 

känner du johanna hermansson och ebba fransson?
vad tycker du om dom?
verkar inte dom rätt bitchiga
As fin blogg!! <33

EEEEUW JA TYVÄRR KÄNNER JAG DOM. Hahah eller? så himla gosiga tjejer, dom är motsattsen till bitchiga haha! Tack sötis

 

har du färgat håret blondt??? :) när kommer frågenstundssvaren 2 upp?älskar din blogg!

JAAAAAA, nej hade bara Iris löshår hahhaha. Dom sista svaren kommer när jag hinner svara på dom, hahah. taack

 


lets go

Om 10 tio minuter så åker vi till hallen för träning, emilia är ju så efterbliven och äter nötter även fast hon inte tål det så klagar hon att det kliar i halsen, ibland undrar man <3<<33<333<<3
 vi för två månadersen typ, haha as gay bild

Äter

Mat läker alla sår, eller? Ah ändå, är hos Emilia och den har vi tidig träning idag som börjar halv fem så det är skönt.


Kollar film

Denna dagen suger, därför får ni en gay fot bild med, BARA FÖR ATT JAG KAN


onsdag

Idag är det onsdag, orkar inte skolan mer får panik. Inte nog med att jag blev sänkt i Idrott ifrån B till C jag kommer antagligen bli sänkt i bild ifrån C till D ASSÅ VAFAAAAAAAAAAAN

Paus

Jobbigaste gym passet, SVÄÄÄÄR. Haha fyfan, snart börjar handbollen om 3 minuter, sen slutar den vid tio ändå segt men jag hoppas gärna att jag somnar direkt när jag kommer hem sen!! Efter duschen och maten, haha måste springa ner till planen NUUUU


Precis kommit hem

Kom hem för ett tagsen och då åt vi med mammo och pappo. Nu sitter vi bänkade framför tvn och kollar Sverige - Norge , hejjasverigeeeee. Snart blir de mera handboll, ska åka till träningen om en halvtimma typ? Ååh vi har gym dig innan, de är så jobbigt, hahaha :(:(:(


Vänta är kul

ELLER? Haha vi har suttit här i 10 minuter och redan tappat tålamodet.... Kan jag inte bara få ta den himlans sprutan!!! Haha sista jag behöver ta med nu så de är skönt :D:D ett nummer kvar sen är det jag, WOOPWOOP HAHAHA, ah men puss


Dagens plus och minus

Dagens plus är lätt att 301 går hela vägen till Bohus så nu slipper jag byta buss två gånger, nu är de bara ett byte att åka hem. PLUUUUS att så har äntligen tågen börjat gå hemmifrån mig så de tar cirkus en kvart in till stan, grymt!! Åka tåg mellan Bohus och Surte tar 1 minut ich 48 sekunder (jag tog tid, lol) Dagens minus går till dom obekväma bussäterna? Kallas de så ens, dom stenhårda stolarna i bussen.. JAG KOMMER HEM MYCKET SNABBARE NU FÖR TIDEN, ÄLSKA LIVET WOHHOHOHO 

Matte

Sitter utanför klassrummet med mina homies och väntar på att våran matte lärare ska komma. Då ska vi ha matte, JAAAAA WOHOH FAVVIS ÄMNET. Efter skolan drar jag in till stan med Irre och ska ta en spruta och köpa föedelsedags present, sen är det träning, untzz untzzzzz


tisdag

It's tisdag, tisdag lalallalala. Denna dagen började ändå bra, lyckades somna igår kväll TILLSLUT!!! Hahah hade sån panik va, men vid halv ett eller nått sov jag.. Håller på att dö av hunger här nere i klassrummet, ååååååh vill ha mat <3333333

kan inte sova

I do not understand how you think, it's hard to wait. Waiting for you, waiting to hear your voice, waiting to see you. i want to hear that you love me more than ever.

Kan verkligen inte somna, får panik. Då ligger man bara och tänker på massa dumma grejer, asså åååh jag vill bara sova nu!!! as gay text över #words -sofiaström typ hahha, men ja. 


kvällsmat

Lite kesella och bär blir de sista målet för mig idag, underbart om jag får säga det själv. Sverige spelar inte alls bra just nu, dom ligger under med några bollar och jag tycker att dom borde vinna denna matchen eftersom dom ledde med fem bollar i början... Men ja vi får väll se vad som händer. Sen ska jag sova, orkar inte vara vaken mer.


handboll

Handboll äger, baooooooooooowchickabowwooooow kollade på norge-frankrike förut, gud va norskorna är duktiga. Nu väntar jag och pappa på att Sverige-Serbien matchen ska börja, spännande!!!

Sovit i 2 timmar

Hade sån sjuuuuuk huvudvärk förut när jag kom hem så jag gick och la mig i soffan. Har sovit i över två timmar tills nu när pappa kom hem så vaknade jag. Tv:n är på med handboll och jag måste skriva klart min bildanalys nu när jag mår lite bättre. Betygen säts ju på onsdag, omghaaaaaaaaad. 


winter

//stikad - halsband - skinnväst - gina tricot // jeans - dr denim // armband - bling // skärp - tessie // skor - ash boots //

älsklingen är tillbaka

Mamma köpte en ny mössa till mig, tack mamma och förlåt att jag blev så arg, hahaah♥♥ Men ah detta är verkligen favvis mössan 59 kronor på gina, kaaaaaaaap 

skolan

Sitter i skolan och mer än halva dagen har redan gått, vilket är väldigt skönt. Slutar vid två idag och då ska jag bara åka hem och typ sova? eller nått, måste även göra klart en bild och svenska uppgift, WOHO PLUGGA ÄR SÅ KUL <333333
kommer och förstör mina outfits bilder... hahahah för glad 

bajs

Ge mig ett B, ge mig ett A, ge mig ett J,  ge mig ett S, 
VAD BLIR DET?? BAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJSSSSS. Exakt så känner jag nu. Matchen gick inte alls bra och jag är jätte trött och känner bara att allt är bajs. Ja imon är det ju skola med och de är ännu mera BAAAAAJS.

gameday

Ska snart åka till hallen där jag ska spela match med Juniorerna, vi ska möta sävehof igen. WEHOOOOO eller inte Men det ska bli kul och spela med dem, hoppas de går bra som förrra gången bara.. Idag har jag inte gjort nånting alls här hemma, förutom att städat toaletten :)))))) värt? ah ändå, hahah men ja nu måste jag packa mina grejer sen så ska vi åka! 
Bilder ifrån september, här va mitt hår galet

svar på frågestund del 2

Vad har du typ för betyg i skolan? 
Jag har väll helt ok poäng, haha förra året hade jag runt 200? Får se om jag höjt mig något till vinter betygen. Är inte så bra på att plugga XD
 

Bryr du dig om vad andra säger om dig? 
Det klart att man bryr sig till en viss del, men om jag ska vara helt ärlig så bryr jag mig inte specielt mycket. Jag vet själv vem jag är och elaka kommentarer tycker jag mest är kul. Tar inte åt mig alls av dom, typ när folk kommentera: Jävlar acne, då kände jag såhär - TACK HJÄRTAT FÖR ATT DU KOMMENTERA DET FÖR JAG HADE INTE SETT SJÄLV ATT JAG HAR FINNAR I ANSIKTET, puss <3 
 
Vilken klass och skola går du på? 
Går i 9an i ytterby skolan 
 

Snyggaste 97orna på ytterby? 
Sofia Cervell, Julia Nisbet, Jenny Johansson, Fredrik Gunnarsson, Oliver Marcusson och Julia Erixon
 
Vad tycker du om alla 98or och 99or på din skola är dom jobbiga?
Nej eller aså det finns typ två av små tjejerna stör jag mig på, men inte dom andra. Dom är väll söta.
 
Vad tycker du om Amanda arkenback? i love that super girl douglas pettersson? finns ingen sjukare <3333  Iris ekman? favvis bruden Evelina premberg? skön som fan dennis olsson? sjuk som dogge

Fredrik sandberg? Hajdar altchimari? lias andersson? Favvis 98a pojkarna ida garellik? känner ej emmelie andersson? Väldigt söt Alice lundberg? Skolans finaste 98

Ida pettersson? känner inte 
Ida toures? ingen aning eric nisbet? julias lillebror, mer vet jag inte om han Stefan kalinoitch? as cool Gustav skagen? oxå cool, dom kommer ta över ytterby sen haha Wilma hallgren? söt  louise hamp? hon var väldigt fin på sina profilbilder 
 
Vilka umgås du mest med i din klass, tjejer och killar? :)
Umgås med dom flesta, har bästa klassen eveeeeeer. Hahah men ja mest är väll Emma, Phille, Kaiser, Hugo, Fabbe, Tom, Anton, Amanda, Jenny, Olivia, Dogge. 
 

Favorit affär? 
Måste vara Zara och H&M


Cola
/Fanta
Tacos/Pizza (FÖÖÖÖÖÖÖR SVÅR FRÅGA, FÅR BLI BÅDA)
kinamat/julbord (beror ju på, på julafton hade jag inte gärna käkat en kina buffé hahah men om jag måste välja nått så blir det kina mat)
Blått/rosa
Singel/Förhållande
Blond/Brunett
Sommar/Vinter
 
Har du en bror? isåfall hur ser han ut? 
Jag har en storebror som heter Erik, han 17 år lika efterbliven som jag, om inte mer.

Jag och Erik sommaren 2011 på första bilden och han och hans kompis på den andra bilden.
 
om du fick vara någon under en dag, vem skulle det vara då?
En kille, typ Simon så man förstår hur dom tänkter. Hade vart intressant.. Eller nån människa som är mobbad eller väldigt överviktig, så man kan se livet ifrån ett annat perspektiv. 
 

Är du nöjd med ditt utseénde? är det något du vill ändra på? 
När jag precis har fixat mig och dom första minutrerna efter det. Även osminkad när man är brun. 
Jag tror att alla tjejer skulle vilja ändra nått på sig själva för att de finns ingen som är nöjd, men isåfall om jag fick chansen skulle de väll vara magen, lår, rumpa, näsan och mina tänder haha lol. 
 

Favorit djur? 
Katt!!! ååh vad jag vill ha en liten kisskatt 
 

Vad lägger du först märkem till med en ny person? 
Vad den har på sig. Sen snackar med den om den verkar skön, bra om den kan skratta och är pratglad. 
 

Fyra avtändade saker, enligt dig?
Öronvax, mat mellan tänderna, äckliga toaletter (om man är hemma hos nån då hahah) och håstrån, asså inte hår som sitter fast på kroppen. Men jag hatar borstar, hår i  duschen, typ om de ligger hår på golvet eller på en kudde typ, bläääääää.

Hur lång är du?
1.65 eller något där i närheten tror jag!
Fullständigt namn? 
Sofia Therese Ström

Stjärn tecken? 
Oxe

Hur mycket saknar du att inte gå på samma skola som mig och amandis längre???<3333
Ja ebba på en 100 gradig skala måste det vara över 130, saknar det JÄÄÄTTE MYCKET <3333
 

Din relation till dina föräldrar?
Den är jätte bra, kan prata med dom om allt. Och dom är de finate jag har, är så tacksam över att jag har dom goaste och snällaste föräldrarna!!! 

godmorgon

Redan andra advendt idag, wow tiden bara flyger fram. HAhaha WOW, fulaste meningen jag skrivit Hela gårdagen spenderades med Iris <333333 sen kom jag hem vid typ halv tolv eller nått. Blogg appen funkar inte längre så de går inte och blogga ifrån mobilen, de suger ganska sådär jätte mycket. MEN NU SKA JAG ÄTA FRULLE, tjingeling.

åka pulka

NU DRAR VI UT MED PULKAN OCH SNOWRACERN. VI BA KÖÖÖÖÖÖÖR, BACK IN THE OLD TIMES. Blev blond förut med, så det är deg. som jag brukar säga, BLONDS HAVE MORE FUN.

BETTANS

När jag kom till Iris så gick vi till västra gatan och kollade lite julklappar, hahha köpte bara en grej till pappa. Sen gick vi till bettans och åt sallad. Satt där ett tag, nu är vi här hos Iris igen och ligger i sängen och vilar våra fullproppade magar.

till iris

Nu sticker jag till Iris, vi ska väll fika eller nått. Har fått ett raseriutbrott på mamma för hon tappat bort min svarta nya mösa. Så nu ska jag ha min mörkblåa bajs mösa, KUL KUL JÄVLIGT KUL. Senare idag tror jag att jag ska träffa simon, ah nu måste jag springa till bussen. 
 

bio

Min blogg app sluta fungera förut? Den typ stängde ner sig direkt när man skulle öppna den eller vad man ska säga. Men nu är jag iallfall hemma och filmen var jätte bra!!! Nu sitter jag framför teveeeeeeen och kollar x-factor med la familia. 

Påväg till stan

Står och väntar på bussen till stan, där ska jag möta mamma så ska vi kolla bio och fika kanske köpa julklappar med? Ska iallfall se Breaking dawn har ju inte sätt den än. Haha är inte ett så stort twilight fan, men vill se filmen för den verkar väldigt bra faktist! Så ska det bli väldigt mysigt och spendera det som är kvar på denna fredagen med min fina mamma.


svar på frågestund del 1

Berätta om dig själv, asså verkligen detaljer! :)
Okej, jag har en mamma, en pappa och en storebror som är 17 år. Jag gillar att prata, är väldigt social, snäll (skit elak enligt dogge) , ganska efterbliven, hungrig, söt, sexig, snygg, yolo, swag, är egentligen en kattfisk och jag är vegitarian. 
 
 Bästa sommarminne?  
Ifrån denna sommaren var de lätt konfalägret, när jag tälta med Iris och Klara på en ö, hahahah åååh det va så kul och kroatien va med grymt!

Något pinsamt som hänt dig? 
Jag gör ju typ bort mig hela tiden.. hahah men det är bara kul, ahah eller jag tycker inte grejer är så pinsamma längre XD

 
har tessie och chelsea någon hemsida? 
Nej inte vad jag vet. 
 
gillar du någon just nu eller är du på g med någon? 
Jag gillar Simon <3333333 
 
Vem saknar du? 
Simon, Amanda, min farmor typ.
 
Favorit serie? 
 real housewife of beverly hills och sånna hets program eller typ American next top model haha så lol är jag.
 
sämsta köp? 
Hahahha måste varit en vibrator som dom visa på tvshop en sån man ska sätta på typ magen? Så ska den vibrera bort allt fett,  man skulle gå ner jätte mycket i vikt oså av den hahah och när jag köpte den gick jag i 6an? HAHAHAH ANVÄNT DEN 2 GÅNER, och den kan inte ens funka ju hahah. 
 
Bästa köp? 
Måste vara mina två vita byrolådor jag har i mitt rum eller min stora spegel, hahha! 
 
gillar du regn? :)))
När man är inomhus eller åker buss, jaaaaaaa. När man ska gå ur bussen, NEJ, när man ska gå utanför sin dörr, NEJ. Så gillar väll de, typ.
 
kommer du satsa på handbollen?
Ja asså jag har ju ändå sökt katrinelund handbolls inriktning, trot inte att jag kommer med in men jag kommer väll hålla på med handbollen så länge jag tycker det är kul.
 

Pratar du mycket med klara och marie? jag menar träffas ni lika ofta? om inte, varför? För det som hände mellan er va väl lös. Är de typ stelt mellan er om ni ses?
Jag pratar inte så ofta med dom längre, men när vi ses så är det såklart att vi pratar oså vi är ju fortfarande bra kompisar! Ja det är löst, och det är absolut inte stelt när vi ses. Det är som vanligt lixom! 
 
vad är din favorit mat? 
Det måste vara lax eller kykling med grönsaker och fetaost till, mmmmmmmmmmh. 
 

vad kommer du äta till frulle imon? 
de kommer bli en riktigt helg frulle med massa hallon, kvarg, kanske banan pannkaka, lite sånt najs skulle jag tro! 

Cola och plugg

Kom precis hem ifrån skolan och nu är det HEEEEEEEELG. WHOHOHH, ah glad idag! De är jätte fint ljus och fota ute nu, ååh önska att jag hade en bra kamera :( Men ja de är väll bara och spara... Sitter i soffan och dricker cola. Kladdkakan fick mest vara med på bilden för det blev så tomt annars, haha ah jag orka inte äta den nu iallfall... Ska plugga nu, tjingeling. 

film ifrån igår

Ja vad ska man säga, jag har en jävligt bra tid i skolan iallfall. Kommer sakna min grymma klass, bara en termin kvar nu tills gymnasiet.. buhuh så himla sorgligt ändå.

i skolan

2cool4school, hahaha ändå inte. Men idag var de 18 MINUS GRADER när jag satte mig i bilden, shit mannen. Nya istiden är här, omg. Nej men allvarligt sitter i skolan nu iallfall och jag är glad att det är fredag idag!!


ååååååååh

Har precis pratat med simon och nu ska jag sova, är så himla trött så ska lägga mig om nån minut. Känner typ hur mina ögonen nästan blundar av sig själva, eller ni fattar vad jag menar. hahahha , men ja nu ska jag sova vi hörs mer imon, puss!

LÄS DÅ

läs evelinas blogg typ HÄÄÄÄÄÄR  gör de ba, tjingelenennenefnwenfaefcw gjorde precis headern med XD

Mera handboll

Kom precis hem ifrån träningen, kändes riktigt bra idag! Nu sitter jag i köket med pappa och kollar handboll, Sverige - Makedionien eller nått? Inte så bra match ett mål ifrån Sverige på en kvart typ? illa illa, men ja dom borde vinna denna matchen iallfall.


Bacon blir inte bra på bild

Är hos Iris och jag stekte ägg och bacon och avokado till det, haha de är så synd att bacon ser så äckligt ut på bild.... Men jag kan säga att jag njöööööööööt. Nu håller vi på och pratar om Stockholm, ÅÅÅH SÅ KUL!! :D:Dd::Dd:Dhahahahhaa mitt finger blev en korv på denna bilden, ändå deg. 


i matsalen

Idag är jag trött ska jag säga er. Somna sent igår.. Sitter just nu i matsalen med mina kära kompisar och äter nån köttgryta? haha ändå deg. Ah senare idag blir det träning, somvanligt. Fast det är gött att de är tidig träning idag! 


För mycke mat

Har ätit alldeles för mycket nu. Åt precis upp mitt päron som fick bli min efterrätt och jag märkte för tre sekundersen att jag åt upp klistermärket oxå. Gott? ah ändå. Känner annars för att göra det äckliga åh mår inte bra just nu, bläää spymätt är inte najs. Annars ska jag åka till min träning om 5 minuter, ska ändå bli deg för pappa kör mig så slipper jag bussarna, wohohoh. Ja sen är väll den slut vid tio eller nått, så bloggar jag om jag orkar när jag kommer hem senare då. 


to be fat like me

Kollar på en film på fyran som heter to be fat like me. Faktist väldig bra film. Förut satt jag jag i bohus i 45 minuter och väntade på bussen, DÄRFÖR hatar jag snön (okej ogillar väldigt mycket, var för grovt med hatar). Jag menar alla säger att dom hatar västtrifik jag har med gjort det, lol Men det är ju inte deras fel att all snö kaoset gör det svårt och komma fram i trafiken.. Men ja det var ju väldigt uppfriskande och sitta på den iskalla bänken och andas in den friska vintervinden i ett tag :) Don't be nagativ, think POSETIV!!! :DD:dD:DDD:d.d:dDD

dagens


// blus - chelsea // skärp - tessie // byxor - kapphal // + skinnjacka (KALLT) och ash boots. 

Idiot till busschaufför

Att man kan bete sig så, typ springer så jag ska hinna bussen , han ser mig och blinkar ut och börjar köra. Sen knackar jag på dörren, så öppna han. Så Säger han till mig att jag var sen?! Och jag säger men du behöver ju inte köra om du ser mig eller? Jo det klart jag får det, gasar så mycket att jag inte typ kan gå och sätta mig för då börjar han köra så snabbt, dagens idioter blir så jävla trött på sånna busschafförer. Så dålig på att förklara men ni fattar XD


i mimers

Sitter i mimers med alla niorna ifrån vår skola. För vi ska typ få runt i dom olika klasserna här och se hur det är på gymnasiet eller nått? Hahah ah vi får väll se hur denna dagen slutar, haha.


ah godnatt då

Ska sovaaaa, allalalalaa. har precis duschat och gjort massa fula filmer.. hahahhaha. Ska upp tidigare än vanligt imon, TACK VARE SNÖN KUL KUL KUL KUL. Att man ska behöva åka 25 minuter tidiagre än vanligt, ååååh skandal. Måste plata mitt hår med, längtar inte att se hur det ser ut när jag vaknar imon...

Outfit

// linne - bik bok // skjorta - carlings // jeans - mössa - halsduk - gina // skor - ash //

angående frågestund

Får endel kommentarer om när frågestunden kommer upp, haha jag vett att det är illa borde svarat på allt för längesen.. Men skulle göra ett videoinlägg med emma och amanda, och vi har inte setts alla tre på länge så det har inte blivit av.. Men kommer svara på dom frågor som inte går och svara på i en video, typ favorit outfits, bilder ifrån när jag va liten osv, hoppas det är okej? Eller vill ni att jag ska svara på frågorna som ett vanligt inlägg eller videoblogg? pusssssss

Maaaaat

Given mat paus på donken, har gått runt i stan med Ellan i flera timmar. Har köpt en julklapp till dig mammaaa, hoho. Ska väll snart åka hem och plugga endel.. WOHO typ.


fryser

Idag är det kallt, riktigt kallt, asså jätte kallt, asså typ istiden kallt. Ah ne ändå inte, men det är fan jävligt kallt. I DON'T LIKE. Hahah gay, men ja. Efter skolan ska jag åka till stan och möta Elin och Linda, sen hem och plugga. Ska hoppa över träningen idag för jag hinner inte...


Mysigt?

Ah eller inte, visst snö ät mysigt när man spenderar hela sin dag INOMHUS med sina nära och kära som du tycker om. Men när du går ut vad är det för fördelar med snö? ALLVARLIGT, bussarna är sena (klockan är 55 och min buss har inte kommit än) den skulle komma för 20 minutersen, fötterna blir blöta och kalla, det är ingen idé att platta håret för de kommer snö på och då blir de fuktigt vilket leder till vågigt och krulligt hår. Snö kan ju bara dö, förutom på julafton, typ.


sovgott

Nu ska lilla jag sova, ser inte fram emot skolan imon. Inget alls faktist, hatar att gå ut när det är snö och kallt ute om jag ska va ärlig. Men ja vi får väll hoppas på en bra dag, ska rocka min mössa iallfall. Haha åååh va jag tycker om den!!! Det var det jag hade på hjärtat nu, hahah lol puss godnatt.

lussekatt

Idag har jag ÄNTLIGEN gjort klart svenskan och nu håller jag på med en uppgift vi har i idrotten och en film till bilden. Har precis drukit upp mitt te (sem ser jävligt äckligt ut för jag hällde på massa kanel och kummin??? hahha) och ätit upp min lussebulle/katt eller vad heter de ens? ah men gott va de iallfall. Nu ska jag fortsätta att plugga. 

önskelista

Men jag glömde en del grejer på den första önskelistan och tänkte att det skulle vara kul och göra en till. Kan inte fatta att det snart är jul, så hima galet!!! Mest på denna listan som jag vill ha är uggsen och hunky dory tröjan, men tycker att det är lite mycket pengar att lägga på EN tröja.. Men jag vill ju ändå ha en sån så den fick vara med ;) Jag vet väll egentligen vad jag kommer få och inte. Men tycker inte att allt med julen handlar om presenter. Utan de bästa med julen är att man får umgås med sina släktingar och familj, sen är jul klapparna alltid ett plus, hahaah.


svarar

Är det inte lite kallt att sitta ute och äta frukost nu när de är snö och allt? jättebra blogg btw :D
Hahhahahahahah asså föråt men jag börja skratta så himla mycket när jag såg denna kommentaren, det klart att jag inte sitter ute och äter nu?!?! Brukar fota ute för det är finare ljus och nu tänkte jag att det skulle bli lite mer juligare bild, haha tack!

 

Hur gick det för er i usm? :) och tränar ni med 98orna, Isf hur gick det för dom i usm?! Grym blogg! :D

Inte alls bra, vi åkte ut i steg 2 hahah.. Vi tränar med dom på torsdagar, dom är fortfarande kvar och ska spela setg 3 snart tror jag! 

 

Hur mycket förlora ni med mot Bjurslätts i sm, och vad tycker du om det laget. Såg på en video där det såg ut som om ni inte gillade dom alls?:)

Jag kommer faktist inte ihåg, de var endel bollar, haha! Jag tycker inget illa om dom alls, duktiga handbolls tjejer. Men vi hoppades att dom skulle förlora den matchen så att vi skulle gå vidare, hahah  men jag tycker väll inget illa om dom. 

 

uppdatera meeeeer

Neeeeeeeeeeej, tycker att 4/6 inlägg räcker, jag gör så många jag hinner. Bloggen tar vädigt mycket tid och ibland måste man prioritera tiden till viktigare saker. 

 

Jävlar va fint! Kan inte du lägga upp var allt kommer ifrån, fattar inte hur du kunde matcha så fint!! Men due galet fin med, älskar dig helt enkelt:D

Ååh tack snälla, vad glad jag blir! Det vita överkastet kommer ifrån IKEA, den kudden med massa små stjärnor på och den stjärn filten kommer ifrån RUSTA, tror jag ??? Den kudden med text hitta jag här hemma och dom två kuddarna med en stor stjärna på bestälde jag ifrån en hemsida, men hittar inte den.. hade sparat den som favorit på datan men sen tog datagubben i skolan bort allt ifrån datan, så tyvär vet inte vart dom kommer ifrån. 


en frulle

vitt, vitt, vitt över allt. Mysigt, att vara inne ialfall. Mådde inte så bra när jag vakna, eller först vakna jag vid halv 5 inatt för jag drömmde en jätte konstig dröm. Så kunde jag inte somna om, sen vid 7 så mådde jag fortfarande inte bra. Så jag stanna hemma idag. Ätit gröt till frukost och nu kollar jag på julkaledern. När jag kollat på avsnitten ska jag börja plugga, ska göra klart att jag är efter i i skolan. Lol la i den kanelstången eller vad det är för de skulle se fint ut? Eh ah det kan man tycka olika om.. hahah men ja det va gott med mandlarna i gröten iallfall..

 

Ändå gött

Vi förlorade med tio bollar eller nått? Men jag är nöjd för det gick ganska bra för mig! Dom vi mötte var ju 94/95 så dom va ju hur stora som helst, haha! Jag kom hem för typ fem minutersen och nu sitter jag i mitt kök och äter sen ska jag duscha. Sen väntar min säng på mig:):):):)


Nyfiken

Sitter på café nyfiken med Emma och Linnea :) och käkar sallad typ. Det va fan iskallt ute så det va skönt och komma in i värmen och ta en varm kopp kaffe och mat. Måste gå om typ 5 minuter för ska åka med och spela en till match med juniorerna mot Sävehof, så det ska bli kul!


vinst och skyltsöndag

Så himla gött med vinst, vann med 20-18 ååh det va jämnt hela matchen och sen vann vi, wohoho. Så himla gött! Men ja nu står jag ute och förfryser och väntar på att Emma och ska få sluta så ska vi käka nått..


Taggar match, typ

Sitter i klubbrummet och väntar på att våra tränare ska komma och prata med oss, snart är det match!! WOHOHOHOHO, nu kommer dom så nu kör vi!!!


söndag

Godmorgon kompisar. Ligger i min säng och har så jävla ont i magen och lyssnar på julmusik. Hahaha håller på och göra en go jullista typ? Ändå gay. Ska snart äta frukost och sen åka till hallen och spela match. 

gäster

Ellan bellan kom hit en stund förut, älskar dig så mycket vännen. ♥ 
Nu har vi gäster, alla andra sitter där nere medans jag sitter i mitt rum, kände att jag måste blogga, hahahha lol. Men jaa ska väll gå ner när det blir mat XD Rockar min mössa med som jag fick med mig hem ifrån stan, het kär<33333

matcha döskalle sjal

Fick en kommentar hur man matchar en döskalla sjal? Haha det är ju nått av det lättaste, passar till det mesta.. Förutom typ mönstriga kläder, fast den funka faktist helt okej till militärjacka.Men ja hoppas inlägget hjälpte dig lite iallfall :)
lol nu ser jag att jag matchat med samma halsband och skärp på alla outfitsen, men det är deg, hahahah.

cola

nu sitter vi och fikar, äntligen hitta vi ett ställe som inte var fullt. Va så jävla kalla och törstiga så de är skönt med en paus, haha! Skolan verkade bra fast väldigt gammal.. De kändes som man spola tillbaka tiden några hundra år, men annars verkade det bra oså.


starbed

Det känns som jag är i rymden när jag är i mitt rum. En riktig stjärn säng har jag nu! Dom två stora kuddarna fick jag hem igår! En tidig julklapp ifrån mammsen, bästa♥ Nu är nästan allt i mitt rum klart, ska fixa nya gardiner, mera ramar och så är de golvet kvar, är mycket nöjd än så länge!

typ skär mig själv

 


första december

Tiden bara flyger iväg, helt galet att det redan är December (!!!) Snart julafton och en dag efter julafton åker jag och Iris till STOCKHOLM, wohohoh där vi ska vara i 3 dagar. Längtar ihjäl mig!! Ska börja gå upp och fixa mig snart för ska åka på öppethus på hvitfeldska med iris! 

RSS 2.0