hemma

De kändes bra med genrepet oså förutom den himlans sången. Men de funkar nog, eller? ÅÅÅH ångest, men vad ska man göra. Är bara att öppna käften imon och sjunga. Känns så sjukt att vi konfirmeras imon, ska bli kul och ändå tråkigt.. Ska ut och fota lite hade jag tänkt och fixa en ny header och sen såklart städa, kommer ju hit massa imon så måste städa hela huset, woho ah eller inte. Haha ska inte vara mer negativ nu, vi hade ju fakist tårtkalas förut, heheheihih bloggar senare.


nöjda killar som vann städtävlingen, haha. 

bästa prästen Åke

 
 

outfit

//blus-ingenaning//jeans-cubus//
 

råddehult del 1


mot kyrkan

Nu åker vi! Mammi kör mig till kyrkan där vi har repetioner hela dagen. Ska ju även ta kort med kåporna och ha tårtkalas, woho. De kommer nog bli najs, hoppas på det. Har fixat några tidinställda så ni klarar er, haha nej men kika in senare idag och nu är de normal uppdatering som innan jag åkte, så de är najs. Nu ropar mamma måste rusa, ha en bra dag kompisar!!!

Godmorgon

Godmorgon kompisar! De va så skönt att vakna upp i min egna säng och inte bli väckt av vattenpistoler eller sång. Haha så de va underbart. Vaknade runt 9, är inte så förvånad att jag vakna så tidigt, eftersom vi blev väckta runt 8 varje dag på lägret.. Saknar mina rumskompisar och alla andra där, skönt att träffa dom idag igen. Haha men ska ner och käka och sen fixa endel innan jag åker till kyrkan, bloggar mer seeen. Woho måste bara tillägga att de känns sjukt bra att va tillbaka i bloggvärlden, haha!

nattis

Är verkligen helt sjukt trött och de är nog bäst att sova nu, kommer vara en lång dag imon med massa repetion i kyrkan i över 5 timmar. Kommer även vara fotografering så måste fixa mig o grejer med, ååh kommer nog vara en stressig dag. Börjar även bli nervös eftersom jag ska sjunga en vers i en låt, haha visst fine de är bara en vers men ändå, vill inte göra bort mig allt för mycket.. haha men hoppas de går bra. Men ja ska jag sova, saknar min iphone och alla mina vänner. Snart så träffar jag allihopa, ska bli så grymt. - inlägget skulle publicerats runt halv 9, haha åh -

nytt!

Fick ju hem ett packet ifrån h&m förut med pyjamasen, den fula nessäser (köpte den för jag behövde en) haha lol. shortsen kommer med ifrån h&m, dom randiga tröjorna är ifrån jc och linnet är ifrån gina och dom köpte jag när jag va i Borås! Haha ja det var allt.


 
 

tillbaka i livet

Nu är jag hemma, känns helt sjukt. Tiden har gått sjukt snabbt och jag är redan hemma. Har vart borta i 12 dagar och de känns som mindre än en vecka? Vet inte ens vad jag ska börja skriva om. Allt har verkligen varit hur bra som helst, har lärt känna så många nya fina människor och haft så rolig och dels lärt mig så mycket. Vi har haft vattenkrig, badad, haft 3 lektioner om dagen och lekt massa lekar. En dag åkte vi in till borås och  Jag kommer lägga upp bilder oså i olika omgångar, eftersom det blev endel kort om man säger så! haha, men ska ta de lite lungt oså nu. Känner att jag behöver de, min rum är kaos jag har mitt fönster på golvet? sen de bästa är ju att de låg ett paket och vänta på mig när jag kom hem. Men nu ska jag prata med min käraste emma, ååh va jag saknat henne. 
bilder ifrån första dagen med mina kära rumskramrater.

SVAR

 
PERSONLIGT/ALLMÄNT

Är hon tillsammans med han Simon? - Nej

Är hon bra kompis med sitt ex? Hur tog det slut? - Ja dom är kompisar, det tog väl slut på samma sätt som alla förhållanden tar slut, haha ;)

Är du bisexuell? - Haha ja hon är galet kär i båda oss två, Iris och Elin, haha nej det är hon verkligen inte!
Ser Sofia sig som känd? - Det här var nog den fulaste frågan, tydligen tycker du att hon är känd? Men nej det gör hon inte!

Favorit färg? - regnbågens färger :))

Favorit kläder? - Hennes svarta "lackbyxor"

Favorit Klädaffär? - H&M och bikbok 

Luktar hennes kudde gott? - Ja underbart!!!

Luktar hennes pruttar gott? - Vems pruttar luktar gott egentligen? Haha orkar inte..

Vad är det pinsammaste hon har gjort? - hmm, vad gör hon som inte är pinsamt?

Sofias bästavänner? - Iris, Elin, Linda, Emma & Amanda

Vilka umgås hon med mest? - The fantastic 5 på frågan över

Oskuld? - Det tänker vi inte gå in på, det stannar utanför bloggen, hehe ;)

Har hon rökt? - Ja herregud, smoke weed everyday wohooo

Har sofia och klara kontakt? - Ajemen!

Är hon vän me julia larsson? - Yes!

Snackar hon med marie? - Japp!

Snackar hon något med Marie klara och Julia längre? Ifall inte , varför ? - Svaren ser ni på frågorna över, och den här frågan va bara väldigt onödig, för hade dom inte gjort det, så hade du nog vetat varför, annars hade du inte ens frågat på det sättet, haha TÖNT! 

Hur bra vänner är du med dom i laget? - Hon är väldigt bra vän med de i laget.

Vilka umgås sofia mest i handbollen? - Mig, nä men alla är la lite med alla typ.

Har hon någon speciell talang? - Förutom att hon är grym på handboll, som ni kanske redan visste, så kan hon jonglera, så är hon även riktigt bra på att sjunga, det visste ni inte va? ;) 

Varför umgås inte Sofia och Linnea Jonsson längre? Var inte dom typ jätte "tajta" förr? - People change, things goes wrong, shit happens, life goes on? ;)

Vem ser hon som sin ALLRA bästavän? (om hon bara får säga en..) - Ingen aning faktiskt, det får du fråga henne själv!


MAT
Vilka är sofias matkompisar? - Elin & Linda

Gillar hon korv? - Korv = Mat. Sofia älskar mat ju, haha!

Gillar du frukost? - Sofia älskar i stort sätt allt som går att äta (haha), så ja hon gillar frukost!

Gillar hon ketchup? - Japp!

Favorit godis? - Hon käkar i stort sätt allt godis

Vilken är sofias favvo pizza? - Hawaii med kebabsås

Vilken är sofias favvo thai rätt? - Någon med nudlar och kyckling typ (Nummer 23, haha)

Vilken är sofias favvo hamburgare på MC? - BIG MAC (Även cheeseburgare för dom är så billiga och bra)

Vilken är sofias favvo glass? - Ben & Jerry's

Vilken är sofias favvo strumpa hon har? - Hon älskar new body strumpor

Vilken är sofias favvo sked hon brukar äta med? - Sked? Sofia äter aldrig med sked, hon äter med enorma slevar?



BLOGGEN

Hur många läsare har hon? - Innan hon tog bort sin blogg hade hon runt 400 om jag inte minns fel, nu är det dock ca 300 och nu när vi tagit över bloggen har inga kvar ;)

Vad har hon för kamera? - Canon S51s - Länk till ett inlägg där hon berättar mer om kameran
Hur tar hon så fina bilder? - Hon sätter kameran på självutlösaren, ställer sig framför den, och sen är det klart? ;)

Vilka bloggar följer hon? - Typ varenda blogg som finns 


IRIS & ELIN
Vad brukar hon säga när hon ser er? - Vad brukar du säga när du ser dina vänner? Haha fattade inte meningen med denna frågan riktigt?

Hur lärde ni känna sofiaaaa? - Elin: Jag har känt Sofia hela livet eftersom våra mammor har känt varandra sen dom gick i första klass.
Iris: Jo de va la genom handbollen.

Va är det bästa & sämsta med sofia? - Elin: Det bästa är helt klart att hon älskar mat, att man kan vara sig själv med henne i alla lägen, att man skrattar hela tiden och att hon är helt grym på allt sätt och vis helt enkelt. Det sämsta måste ju vara att hon bor så långt bort, allt hade varit så mycket bättre om hon bodde här i Lerum, sen finns det en grej som är rätt jobbigt, hon somnar tidigt och vaknar även tidigt och jag är precis tvärt om haha! Något annat kan jag faktiskt inte komma på?!

Hur länge har ni känt henne? - Elin: Sen den dagen lilla Sofia föddes, alltså över 15 år!
Iris: Ca 3 år.

Stöttade ni henne när det på fb hände? eller vände ni ryggen först? - Elin: Jag fick verkligen panik, visste inte vad jag skulle göra, så jag skrev till Linda och frågade vad som hade hänt. Jag och Linda snackade med Iris och vi bestämde att jag och Linda skulle komma till deras match dagen efter med kladdkaka och grejer. Så det gjorde vi, och herregud va mycket känslor det var den dagen, helt galet, och jag har alltid stått på Sofias sida, visst hon gjorde ett misstag, men det gör alla och man lär sig av sina misstag!

Vad tycker ni om det som hände på fb? att hon snacka så mycket skit osånt - Elin: För det första så måste jag säga att det är grymt töntigt att ens fråga sånt här. Vad ska man säga? Klart det inte är bra att snacka om andra på något sätt, men alla vet att ALLA gör det någon gång? Så om vi säger såhär, gå in och kolla i era meddelanden på facebook, hur många grejer har inte ni som absolut inte får komma ut till andra? ;) Och att folk som inte hade med saken att göra skulle göra det till en sån stor sak, räcker det inte med all den skiten sofia har fått ta pga det, hon gjorde ett misstag, men det gör vi alla och jag kan säga er att Sofia är fan den snällaste människan jag någonsin träffat, och hon vill ingen ont!


Tusen års olycka

Framsidan sprack förra veckan med. Hemknappen är sönder, backsidan och framsidan är krossade. bästavännen, du skulle blivit 9 månader idag. Du finns alltid där för mig, du kommer leva vidare i mitt hjärta, du och jag forever rip♥

Sofia lever för Guds skull

Tjabba tjena hallå, Elin här nu igen, fick änna till det med Gud där i rubriken, haha så ful är jag. Har ju som sagt varit iväg i Borås och träffat Sofia idag. Om ni visste hur glad hon blev när hon såg mig, helt grymt kul att överraska folk ju! Hon bodde i ett super mysigt hus mitt ute i ingenstans, man fick verkligen såndär "kollo-känsla" typ. Vi käkade en massa mat, gjorde massa galna lekar och skrattade alldeles för mycket. Våran kära Soffe verkar i alla fall ha det hur bra som helst, är bara lite orolig att hon kommer vara alldeles för kristen när hon kommer hem, hon kanske går från mat-blogg till guds/kyrk-blogg, då kommer jorden gå under!!! Haha nä men ja, här är några bilder från idag, massa pussar och kramar från lilla mig (LÄS MIN BLOGG HÄR, HEHEHEHE)
 
 
 
  
 
 
 

Lite goa nyheter

Tjenare folket, Elin här! Skulle bara säga att JAG SKA TRÄFFA SOFIA IMORGON! Jag, min mamma och Sofias mamma ska åka upp till Borås där Sofia är och va med under dagen, wiho. Det bästa av allt är att hon inte vet att jag kommer, hon har bara pratat med Anna (hennes mamma) och till henne hade hon sagt "Mamma jag dör, du måste köpa med dig pizza och cola" haha så söt är hon. + att jag kommer dit och ska köpa med mig frödinges kladdkaka, tänk vilken otroligt bra dag hon kommer få imorgon, med massa överraskningar! Tar även med mig min kamera, så jag kan lova er en massa fina bilder på våran saknade och matglada Sofia, hehe. Hörs imorgon kompisar, här är vi och vi tycker om mat, mm jodå! / ELIN

 

Onödig fakta

*Elefanter är det enda djuret som inte kan hoppa
* Det är fysiskt omöjligt att slicka på din armbåge
* Det är möjligt att leda en ko uppför en trappa men inte nedför
* En snigel kan sova i 3 mån
* En krokodil inte kan räcka ut tungan
* Fjärilar smakar med fötterna
* Om du skriker i 8 år, 7 månader och 6 dagar har du producerat tillräcklig energi för att värma en kopp kaffe
* En kackerlacka kan leva i 9 dagar utan huvud innan den dör
* En loppa kan hoppa 350 gånger så långt som sin kroppslängd
( Det motsvarar att en människa hoppar längden av en fotbollsplan.)
* Fjärilar smakar med fötterna
* En ankas kvackande ekar inte, och ingen vet varför
* Ugglor är de ända djuren som kan se färgen blå
* En känguru får plats i en tesked när den föds
* Varmt vatten fryser snabbare än kallt vatten
* Man tillbringar 6 månader av sitt liv på toaletten
* Det är omöjligt att nysa med ögonen öppna
* De flesta människor somnar inom 7 minuter
/Iris

gifts

Fick dom här plonkisarna av mamma och pappa ifrån grekland. Tack så mycket, blev ganska perfekt nu eftersom min svarta med döskallar är sönder, woho tack ni är bäst.♥ 

svar på tal

vart har du köpt linnet?
På gina förra sommaren.


vart ska du?:)
Och ja som ni kanske märkt så är jag på konfirmations läger!

vart redigerar du dina bilder? tillexempel dom ovan.. sjukt grym blogg har du! :D
i picasa 3! tack så jätte mycket!!!


hej sofiaa <3 Du har en grym blogg :) Men jag har letat efter de linnerna men jag hittar de inte ... finns dem i butiken & inte på nätet :O?

Ååh tack så mycket! Jag köpte dom i butik, dom borde finnas där iallfall! Annars är de konstigt, du får väll kolla vidare, kram. 





FRÅGA PÅ NU

- En väldigt bra grej är att för en gångs skull får man ställa världens konstigaste frågor om Sofia.
- Det bästa av allt är att det är Elin & Iris som svarar på alla frågor.
Så använd eran fula fantasi och ställ massvis med frågor nu kompisar, så svarar vi om några dagar! / E & I

t-shirt



En till t-shirt ifrån h&m 50 kronor riktigt kap!

Gästbloggning

Iris här då, och japp ska ju hjälpa henne att hålla bloggen vid liv nu när hon är på konfaläger. Får hoppas att hon har det riktigt bra nu när hon e där så att de va värt att lämna mig i två veckor haha.

Jag och Elin tänkte annars ha en liten frågestund om Sofia men de kommer upp senare isf. Puss!


Vi kommer dö

Tjenare alla Soffes miljontals läsare, skulle bara säga att Sofia är väldigt klantig för förut skulle hon lägga in en tillfällig header, men råkade istället återställa hela stilmallen och självklart får Elle rycka in. Det är därför den ser ut som den gör, om ni undrade. Till Sofia: Den gråa bilden var för kort, så jag fick göra en, så de blev svart, hoppas du inte dödar mig, vi fixar en ny fin design när du kommer hem. Jag saknar dig redan kompis!
 
Tror inte bara det är jag som känner att livet kommer gå under utan Sofias närvaro och grymma uppdatering på sin super-blogg..? Vad ska man nu göra? Men man kan ju ändå fortsätta kika in här för jag och lite andra människor kommer uppdatera så gott vi kan. Detta blev ett väldigt tråkigt inlägg kände jag.. Men nu vet ni varför bloggen är svart, de passar egentligen rätt bra eftersom de är väldigt deppig stämning nu när Soffe har lämnat Surte, I ♥ Surte. Nu ska jag käka lite mat, tröstäta för att Sofia har lämnat oss / ELIN
 

Såhär glad blir Elin när hon får mat, jaaaaaaaadå

glad tjej

Är sjukt glad att vi är påväg, har faktist sett fram emot detta lägret ett bra tag. Hoppas att det blir så kul som vi tror att det ska bli, om inte så ska vi busa till det. Haha ååååååååååh shit vad glad jag är, sitter på bussen påväg till stället vi ska till, WOHOOOOOOOOOO så jävla grymt, alla hälsar!!!!

vet inte varför det blir ett grönt ljus över bilden? men sånt är livet, haaaaaaaaa d kompisar.

hejdå bloggisen

Nu åker jag, allt är packat och klart. Ni som undrat vart det är jag ska, och det är så att jag ska på konfa läger i Borås nånstans? Ska stanna där i 12 dagar. Ska försöka att blogga nått där nere om det funkar, annars har jag fixat några tidinställda och Elin och Iris och amanda kommer även blogga, de blir najs. Hoppas ni kommer ha de bra, för det ska jag, woho hejdååååååååå!!!!

mitt liv är över

Jag är riktigt jävla ledsen, säg hej till min nya telefon. ASÅ PÅ RIKTIGT JAG SKA GRÅTA IHJÄL MIG NU, FUCK ALLTING JAG ORKAR INTE, ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHH


jag kämpar på

Det svåra nu är att få stängt locket, frågan är kommer jag klara den stora utmaningen??????
OCH NEJ de gjorde jag inte, så jag har en till väska och omghaaaaaaad jag kan inte ens lyfta min väska själv, den väger nog minst 1908237 kg nästan ett ton. Har med mig hela mitt hus så jag inte skulle glömma nått, vist är jag smart :)))))

godmorgon

Vaknade runt 8 somvanligt och då gankse 5 minuter senare pratade jag med ellan, som inte hade gått och lagt sig än, hahah!!! Så började min dag, sen käkade jag och har duschat oså. Nu ligger jag i min säng och lyssnar på sofias musik, åååh det är den bästa. Ska bara packa det sista sen så är allt klart, shit är så himla taggad. Bara vädret blir bättre, men ååååååh det kommer bli så kul. Vi ska åka runt 4 så jag kommer blogga lite mer under dagen, sen så vet jag inte om jag tar med min iphone eftersom pappa tycker att den ska in på lagning.. Och jag vet inte om det funkar att mobilblogga för blogg.se appen har inte funkat, så vi får se. Ellan och Iris kommer iallfall blogga så har jag gjort några tidinställda, så uppdateringen kommer inte vara på topp nu under två veckor.. AJAJ alla gråter floder nu, haha lol. Saknar min bästis så mycket.

äntligen

Mamma och Pappa kom hem ifrån grekland för några timmar sen, känns ändå skönt att ha dom här hemma igen. Fick lite presenter, woho det bästa av allt lixom. Haha nej men har faktist saknat dom. Mamma är jätte brun om man jämnför med mig, haha och jag tyckte ändå att jag hade endel färg......... jag är kritvit jämnfört med henne, åååh så fusk. Vill även träffa emma NUUUUU, aså de är så sjukt va jag saknar den tösen va, bästisen bara 15 dagar kvar tills vi ses♥


hon gör det igen

Sofia min fina vän, med en ängla röst. Hon sjunger så sjukt jävla bra, om ni inte lyssnar så missar ni något.  

klart i mat väg

Cyklade ner till konsum med min super snabba turbo cykel lagligt utan hjälm. Det kändes riktigt najs. Fick med mig, godis o chips o dricka fett najs bror, jag svär. Kommer lätt klara mig i 2 veckor nu, haha seriöst de är hur mycket godis som helst. WALLA



packar

Nu jääääääääävlar, hade tänkt att packa klart allt NU. Eh ah, jag önskar mig själv ett stort lycka till. Haha kommer ge upp när som helst, tex som nu så väljer jag ju helldre att blogga om att jag packar än att packa, jag har lixom inte ens börjat packa, skrivit en packlista, omghaaaaaad va duktig jag är, hahah. Nej men ska packa nu, eller? nej men seriöst, hejdå.


Lördag

Vaknade för kanske en timma sen? och kunde inte somna om, buhu. Så ja jag vaknade typ klockan 8??? Är sjuuuuuukt trött och hungrig som fan, haha magen kurrar och gud. Men idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, utomhus simbadet öppnar idag kanske skulle dra dit om de blir fint väder? Men jag måste iallfall börja packa inför lägret, så de blir väll min dag. Ska käka frulle nu, hajdooo. 



trötter

Kollade ett tag på fotbollen men tröttna, så tänkte sova är sjukt jävla trött. Kan ju bara kolla facebook imon om vad de blev på matchen, deg. Men jag måste bara säga att jag tycker det är ganska patetiskt att vissa personer skriver att sverige borde åka hem och träna, att dom suger o blbalbalab sen när dom gör mål skriver samma person som innan skrivit att de aldrig ska kolla fotboll igen, typ stolt svensk/JAAAAAAA/underbart/så jävla gött!!!!!!!!!  JAG FATTAR INTE GREJEN. + att det är fult att så många ska leka fotbolls intresserade helt plötligt, tafuuuuuuck. Dags att nana, godnatt alla FUCKING FOTBOLLS FAAAAANS lol XD

mickey mouse



//linne - skärp - gina // jeans - dr denim // klocka - ur&penn//

hemma

Ja najs, det funkar att ladda upp bilder ifrån min data med, woho. Kom precis hem ifrån fysen. Sprang milen 30 sekunder bättre än förra gången, haha yes. Nej men de börjar bli bättre tider, himlans trevligt. Nu är jag död och har ont i låret, knät och foten. Man ba bra soffe, så jag haltade hem ifrån bussen. Klen som jag är, och just nu väntar jag på att min broder ska duscha klart nångång. Ska ner och käka, farmor har fixar mat, wiiiie.
 
vi va glada innan vi började springa iallfall..

shorts

Fotade med iris kamera, haha får passa på om det inte funkar att ladda upp bilder hemma. Men ja dessa kommer ifrån Zara och dom fick jag med mig hem ifrån stan, kommer bli grymma när man är brun, bara ha ett slappt vitt linne till, woho as najs. Längtar så himla mycket tills solen kommer fram!

hos iris

Hejsan bloggisen kom precis hem ifrån stan, fick med mig ett par shorts och en tisha, woho. Nu är jag hos irisen och vi ska upp till fontin snart på fys träningen. Glömde jävla kamera minneskortet i min data så kunde inte fota. ATTANS, tog lite bilder med telefonen. Hmm annars så kunde man visst ladda upp bilder så ja här är några ifrån vårat matbesök.

första dagen på sommarlovet

La mig runt 10 igår? haha och vaknade nu men det känns faktist bra, ska åka in till stan med Amanda runt 11 tiden, de ska mysigt. Vill verkligen ha en maxiklänning, så de ska jag fortsätta att leta efter. Eller är det nån av er som vet vart det finns snygga långklänningar? snälla kommentera då isåfall, hade vart jäte snällt! 
Det ser ändå ut som att det ska bli helt okej väder om man kollar ut, vi får hoppas på det iallfall! Men ska börja fixa mig lite oså käka frukost, ha en bra dag kompisar.
JAG BLIR SÅ ARG DET FUNKAR INTE ATT LADDA UPP BILDER, ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH ARG!!!!

plugg

Pluggar till moppe provet (fortfarande) haha, asså det har inte blivit av och så kommer jag inte hinna göra det innan jag åker nu på söndag, så jag får helt enkelt ta med mig boken och försöka läsa lite i den under lägret. Jag och farmor sitter och klickar på datorn, team work woho. Annars har jag fått ett myggbett precis nedanför rumpan, åååååh va det kliar!!! Haha, ska plugga vidare nu.

( behöver jag ens skriva att jag har bildbrist??!??) hahhaha

hejsan kompisar

Har varit med simon i ett bra tag nu, men han åkte precis hem. Så jag tänkte spendera resten utav dagen med farmor. Haha man ba kul avslutnings dag soffe, men jorå ibland så får man ställa upp. Men det är mys, medans alla är på sommarstrart så sitter jag med min farmor, halleluja. Haha nej men de funkar. Kanske kan baka nått gott, haha orkar inte. KRAMIZAR


skolavslutning


sommar looov

ÄNTLIGEN SOMMARLOV!!! Så himla härligt, eller ah de känns egentligen inte som sommarlov alls om jag ska va ärlig. Haha kom precis hem och har dratt på mig min one piece eftersom det var iiiiiis kallt med klänningen. De börja regna och det blåser, inte najs alls. Fick betygen med idag, är väll ändå helt okej nöjd. i idrott, wohhohooh. Ah de va de bästa betyget, haha. Dom har ändrat blogg.se sidan så de är ju kaos när man gör inlägg fattar INGENTING typ. Men nu märkte jag att man kunde ladda upp många bilder samtidigt, woho grymt!!!


rullar fram

Aså seriöst jag har ätit så mycket kakor så de känns som jag kommer rulla till avslutningen imon. Har precis fixat mina naglar, de blev bra för engångskull.. haha, och så håller jag på att fixa de alldra sista tills imon eftersom jag ska gå hemmifrån kvart i 7. NAJS!!!! Nej inte så, måste upp tidigt som fan om jag ens ska se bra ut, ska locka håret och innan måste jag platta det för just nu är det bara fluff och ja stressad som bara den, måste ju gå upp halv 6 eller nått om jag ska hinna med bloggen med, aså FAN. Juste ja det var en som undrade vad jag skulle ha på mig imorgon och jag ska ha en klänning ifrån elise ryan (tror jag, var så längesen jag beställde den nu..) och mina palladium eftersom jag inte hittade några klakisar som passade klänningen.

somna

Ja vad ska man säga, min ögonfrans färgning gick åt helvete. Fick massa färg i ögat så jag började gråta, la mig i sängen och bestämde att jag skulle försöka sova. Så jag ställde ett alarm på 30 minuter så vaknade jag tvättade bort färgen hade fortfarande i ögat och ifrån när jag grät så har jag massa svarta linger på kinden som inte går bort, åååh fan och de svider jätte mycket och ja jag suger. Men de va skönt o sova i typ 1 timma iallfall, haha som ni märker så har jag INGET att blogga om eftrsom jag inte gör nånting för tillfället. Ska sova vidare nu, ha de.
kommer sakna att inte träffa dig varje dag i skolan min fina vän, ååh älskar dig så mycket.

fix

Tog den goaste duschen för en stund sen och nu har jag smörjt in mig med massa bodylotion. Ska fixa mina naglar och färga ögonfransarna hade jag tänkt! Har ju ganska mörka ögonfransar annars oxå men de blir riktigt najs när man färgar dom, haha. Annars så har jag lagat mat och städat mitt rum + fixat tvätten, riktig hemma fru börjar jag ju bli, whoho.

sista

-skrev ett as långt inlägg men data jäveln slockna, arg tjej.-
Nu är sista skoldagen avklarad, eller ah man kan inte kalla de skoldag eftersom de vi gjorde va att vara på yttern. Kollade på fotboll och spelade frisbee mot lärarna och åt korv. De är så hemskt att 9orna slutar nu, fy de kommer vara så tomt i skolan utan dom :( PLUS att det sjukaste är att vi kommer vara dom äldsta på skolan, shit pommes, tiden går så fort. Men ja nu när jag kom hem så va farmor här, pratade lite med henne men nu snart ska jag duscha men kände att jag va tvungen att blogga, de kommer ju alltid först.. Haha men jaaaa, ska hoppa in i duschen nu och göra mig fräch inför imon, hejdå.

mys vid älven

Atjenare Irre is here! haha nä ska va lite seriös. Jag och sofia kom hem till mig för ett tag sen, vi va vid älven och käka glass och tjöta om allt möjligt. Vi (sofia) tog även lite finfina bilder, hallelulijah. Ne men de va allt för mig, hejsvejs!
och yes, jag vet att jag har ett märke i pannan, plus att sofia ville vara lika cool som mig så hon doppade ansiktet i glassen, lol XD XD :PP

hemma

Kom precis hem, eller ah hem till iris. Ska sova här inatt så jag inte behöver gå upp så tidigt imorgon. Vi ska ha mys kväll och äta glass vid älven. Kommer bli mys, ska ut nu så bloggar när vi komemr hem igen, kramizar :Pp XDXD <33
snabbt ombytte ba ^^

buss

Sitter på bussen just nu till Kungälv där jag möter Iris och så ska jag sola, så jag kan ha på mig klänning på skolavslutningen, haha så jag inte är allt för blek.. Men ja så efter jag solat så ska vi träna, äntligen handbollsträning!!! De är så tråkigt att vi bara har en handbollsträning och 2 fys, suger. Hade varit så grymt om man spela en match nu, fan va glad man hade vart! Men snart är de Partille cup så jag får nöja mig med det. Men jaaaa, har inget mer att blogga om nu, hörs sen.


diss

Jag måste faktist dissa usa mönsterna. Verkligen inte alla för de finns endel jätte snygga tröjor och typ converse oså med LAGOM mycket mönster på. Allt har blivit så jävla mycket och jag tycker verkligen inte de är snyggt. Typ ska man gå runt med den hängslekjolen och leka att man är en flagga? Jag fattar verkligen inte grejen, men de kommer säkert va folk som blir sura nu. Men det här är så jag tycker, satte ihop två collage här nedan med sånt jag inte tycker är fint och jag har printat kläderna ifrån olika sidor, som h&m, gina men även andra sidor.

hoppsan

Vaknade upp med världens huvudvärk och så vaknade jag för en halvtimma sen, så jag beslutade mig att inte gå till skolan. Eller ja åka till Marstrand, vi skulle ha klassdag där så ja de sket sig. Men ska städa lite i mitt rum och sen käka frulle. Ska försöka och va duktig och fixa med all tvätt med, omghaaaad va duktig.

V ä n t a r

Missade min bussjävel hem så nu sitter jag och väntar på nästa vilket jag gjort nu i 20 minuter den kommer inte förens 56?!? woho. Älska livet änna nu, får väll gå över till Bohus eller nått.. :))) FAAAAAN orkar inte, sprang annars milen idag med och sprang 6 minuter snabbare än förra gången wiiiie, as glad!!! När jag kommer hem ska jag äta och ta den varmaste eller den kallaste duschen, haha har inte bestämmt mig än.. Hahah aja, bloggar nog mer ikväll, hejdå.

 


shopping

Har glömmt och lägga in det jag köpte i helgen. Men jag fick med mig lite hem iallfall, men det var bara det här och allt kommer ifrån h&m!

golv-häng

Chillar på köksgolvet hos iris med hon och Amalia, det bästa är ju att man har nära till all mat, wohohoh. Har såklart käkat endel osååå. Ska på fys sen runt 6 och sen måste jag försöka ta mig hem med bussjäveln så kommer ju vara hemma ganska sent tror jag.. Men ska chilla vidare nu, haha pussar.

Måndag

Sista måndagen som vi går i skolan innan vi får vårat älskade sommarlov. Så himla härligt, de ända är ju att det känns som det är höst och vi ska ha höst lov snart.. Vill ha soooool och kunna skutta runt i shorts och leva livet. Men vädret ändrar sig väll snart, hoppas vi. Skulle ju göra en videoblogg igår men Jonathan amandas lillebror skulle sova och så hade vi inget att prata om så de fick inte bli en videoblogg. haha, men min dator dör nu snart så kan ej blogga mer men ska fixa laddare, hejsvejs.

godnatt

Nu säger vi mongosar godnatt och så bloggar jag mer imorgon, har ont i magen och för jag har skrattat så mycket, så vi ska försöka att nana nu ska ju upp till skolan imon typ klockan 6.30 omghaaad. Nej men på riktigt nu, godnatt.

taco night

Var på yttern förut och kolla på lite fotboll och nu har vi precis ätit TACOOOOS fuck yeah. Ligger i mandis feta säng och skrattar åt oss själva för att vi är sjukt fula, hahaha orkar eeeej. Ska försöka fixa ett videoinlägg med, olalalal så kolla in bloggen senare ikväll, vi saknar annars våran bästis emmapemma som la upp en för härlig bild ifrån grekland förut idag, bajs.

mot amanda

Ska gå om 10 minuter till bussen så åker jag till världens bästa Amanda. Har på mig mitt nya linne som jag fick med mig hem igår ifrån stan, woho. Ska även sova där inatt så ska vi ta oss till skolan på nått sätt, haha sista skolveckan innan sommar lov ju. Eller man kan ju knappt kalla det skola det vi gör nu, kollar film typ. Men ja det ska bli så sköööönt! ska dra mig, bloggar mer hos mandisen.

Natural

Det var ju en som ville att jag skulle visa bilder på mitt naturliga hår och ja jag har inte rört håret med plattisen på dom här bilderna. Det blev inga bra bilder som visar så tydligt, men ja jag föredrar platt hår på mig själv om man säger så. På andra bilden ser man inte alls tydligt, det är mer stort i verkligheten.. Men ja jag duschade imorse sen så har jag låtit de självtorka och ja då ser de ut såhär.

väntar

Jo men nu är det så att Elin sover och jag o linda kastar godis på henne, men hon vaknar inte, stackarn. Annars så väntar vi på att min bror och hans kompis ska äta upp nån jävla gång, kvinnorna vill till sin plats i köket!!! morrr, typ så. Annars ska jag åka till min älskade vän Amanda och sova hos henne idag, ska bli så mysigt!

Elin in the Soffa

Kör på standard-hälsningen när jag bloggar åt Sofia: Hej kompisar! Just nu ligger de 3 nyvakna tjejer i Sofias soffa och käkar massa choklad från igår, wiho. Sofia somnade som vanligt först av oss igår kväll, så jag och Linda rånade hennes kylskåp och lite sånt, rätt nice faktiskt! Nu ska vi fixa lite frulle (om de finns något kvar, hehe..) Här är två jätte söta bilder från när vi färgade Lindas hår och när vi hade trapphäng? Jadå kompisar, det var allt jag hade och säga för denna gången. Nu väntar mina kära vänner och all mat på mig, tjingeling! / ELIN - THE ONE AND ONLY


mys

Det var lite kaos ett tag med Lindas hår.. Men nu är det väll okej igen, fina lindisen. Men Hilda kom hit för ett tagsen så nu sitter vi i mitt vardagsrum och äter massa godis och chips och massa grejer. Ska fortsätta och mysa och prata med tjejerna nu, hoppas ni har en himlans bra helg, kramisar.

seriöst

Jag är ett jävla skämt, min telefon jävel sprack idag :)))) tappa den i stan, pajphone. JAG HATAR MITT LIV. Har annars käkat pizza med mina fina vänner och nu är vi hemma och ska slinga lindisens hår, hon ska bli ljushårig, wiiiiiho. Är sjukt ledsen att min telefon är paj, aså fan på riktigt. JAJA, livet går väll vidare, eller? SKa slinga mongos hår nu, hejrååååå.

black and white

// skjorta - cubus? // väst - gina // jeans - dr denim // klocka - ur&penn //

Juni 2011

2011 vilket år. Jag gick i 7an och livet lekte, trodde jag va stor men jag va så liten.. Mitt hår hade den perfekta färgen, hade grymt kul med vännerna jag hade då. Vissa saker ångrar man, andra inte. Hade en bra sommar, men denna kommer nog blil tusen gånger bättre!
lekte biff i gymmet, de va jag ju så bra på..
Det var varmt i början av Juni och jag va på Johannas tjejmiddag i Gråbo och hade de sjukt kul med bad och värme och använde mina virkade shorts heeeeela tiden. haha!
Sen umgicks jag med Marina hur mycket som helst bodde hos hon och julia hela sommaren typ. Denna dagen kommer jag ihåg var kaos, blev lite mycket av allt och de förstörde endel.. Vilket jag ändå är glad för nu i slut ändan, haha men denna dagen va galen. Har mer än 1 bild, men dom va för sjuka.
Va på middag hos Elin, med våra galna familijer! Tror det var nationaldag med ocg grejer var det med, första dopped fick det bli med!
Klassdag i 7an, sista dagen innan skolavslutningen och det regna och vi skullke göra olika uppdrag i slottskogen.. Alla va sura att vi inte kunde vara inne, men de va ändå kul om man tänker tillbaka på det.
SKOLAVSLUTNING, sista dagen i skolan innan sommarlovet. Det bästa som finns, var så glad denna dagen som jag spendera tillsammans med Julia, Plate och Rebecka... Och åkte sedan till sommarstart och dansa loss med Amanda och Marie, alla tidersssss.
Två dagar efter skolavslutningen tror jag så var jag på Liseberg med Irisen och har sjuka filmer därifrån, haha så kul! Hade ju även guldpass så var ju endel på där under sommarn.
Hos Linda i Floda, hade inte varit där så mycket innan.. Tror det va första gången jag va där? Nej det kan inte vart, eller kanske.. haha vet inte riktigt, hon bodde ju här i Surte förut. Hade grymt kul och badade i sjön eller vad de nu är, varmt var det med. Cykel bilden va ju inte det finaste.... haha.
Midsommar... hahha vill helst glömma av den kvällen, var med Marina och Elin, hade kul... hahahah, shit.

drar nu

Har tvättat mina converse och palladium, duktig är jag.. Haha nej inte så kanske, dom höga conversen ser ljusblåa ut och dom låga ser med blåa ut. Palladiumen ser inte rena ut. BRA SOFFE. Hoppas de blir bättre när dom torkat! Ska dra mig in till stan nu och träffa Ellan och Lindisen, ska bli så trevligt. Outfit och annat kul kommer upp sen, ha en bra dag kompisar!!!

Godmorgon

Idag är det Lördag, wohohoho. Klockan är bara typ halv 9 men kan inte somna om, har vart svårt att sova inatt typ vaknat massa gånger, drömt dom konstigaste drömmarna och ja allt har varit sjukt. Men jag lever iallfall, ska ta mig ner och käka frukost och sen så ska jag fixa mig och sen åka in till stan. Bloggar mer sen, puss.

Maxi

Kommer säkert bli helt slut, nu för vi ska åka och handla. Egentligen så vill jag gärna sova klockan är ju ändå halv 8 :pPPPPpPp Så jävla trött, kanske hittar en stol att vila på i Maxi eller nått trevligt. Man kan nästan tro att det är jag som har nerkolepsi och inte du ellan, haha men nej nu ropar pappa att vi ska åka, så ska ta mig ut i regnet nu. HEJSVEJS

maaaaaat

Pappa har grillat och så duktig som jag är så har jag fixat salladen. Väntar bara på att potatis klytforna ska bli klara, halleluja. Annars så är jag sjukt trött vilket jag vart hela jävla dan, är så avundsjuk på emma som är i Grekland. Men imon så kommer mina älskade brudar kommer hit, woho. As najs.

för mycket av det goda

Seröst käkat så jävla mycket godis va. Har ont i magisen, de är rea på city gross så de kostar bara 30 kroner kilot, wohohohoho. Jag köpte bara 1,3 kg, hehe men man får fan passa på..  Men ja, alla köper och vräker i sig, ligger godis överallt och ja, herregud. Men nu ska vi kolla film som alla andra lektioner, hejråååå.
fula är vi mandis, ihop tejpade osåååååååånt

HALLÅ

Vart är min choklad?! eller ah pappa då, aså fan jag somnar ju snart jaja kan försöka hålla mig uppe i en kvart till sen får han faktist vara hemma. Vet inte ens om jag behöver skriva att jag e trött, kommer nog vakna upp med den fetaste träningsvärken. Aså faaaaan, men ja det är iallfall fredag vilket betyder att det sen är helg och snart sommar loooooooooov. OMGHAAAAAD. Nej är övertrött nu, hejdå
hahah orkar inte, va efterbliven jag såg ut... Början av 8an, haha shit. Men det är den hårfärgen jag vill ha igen!!! Ska nog slinga det i helgen igen, så får vi se vart de slutar..

en fucking mil

TRODDE ALDRIG DET OM MIG. As stolt över mig själv, haha sprang milen idag seriöst as glaaaaaaaaad!!!!! 10 fucking kilometer, whohoohhohh. Väntar på mat nu och sen väntar duschen. Är sugen på en fet jävla choklad, mmmmmh ska ringa pappa och fråga om han kan köpa de eller en frödinge kladdkaka, så jävla underbart!!!

svar på tal

Vart kommer toppen ifrån? as snygg, älskar din blogg! <3
Den kommer ifrån h&m! ååh tack!


Vart gör du dina header :)? Kraaam på dig <33!
I gimp 2.6!


Vad har du under det linnet? och vilken storlek har du?
nippel covers men ska skaffa mig en freebra! Vet faktist inte vilken storlek de är, tog de som fanns kvar haha! Men jag ska sy om den så den inte åker så långt ner eller vad man ska säga ;)


Vart har  du köpt din frans väska och hur mycket kostar den?
Den kommer HÄR ifrån och den kostar 429 :- men med frakten oså blev det runt 500 svenska riksdaler.



irisen

Har precis käkat och nu ska vi vila innan träningen. Sista lektionen så hade vi håltimma så jag sluta kvart i 1 woho. Så då åkte jag till körskolan och fixade en kod och sen gick jag till thorild och va med på deras idrottlektion. Sen så åkte vi hem till irisen och nu ska vi sova, sen blir de fyyyyyyyys.

torsdag

Har ju inga vanliga lektioner de ända vi gör är att kolla film. Nu kollar vi på Arn och har käkat FUCKING PIZZA, halleluja. Äter godis och har så jävla ont i magisen, ska ha fys idag somvanligt så jag kan träna bort all skit jag stoppar i mig. Men ska fortsätta kolla på filmen nu, ha en bra dag kompisar. ps, emma ha de världsbäst i grekland.

trött

Har redan legat i min ny bäddade säng i några timmar nu?.. hahah men de är så skönt, haha. Jag vet verkligen inte vad som händer med mig, för den senaste tiden så har jag varit trött klockan 9 och jag vet inte vad de är med mig. Men ja jag skit hungrig så ska hitta nått gott att äta innan jag ska nana, ser inte fram emot skolan imon om man säger så. MEN EMMA RING MIG IMON INNAN DU ÅKER!!!!

Städar

Jävlar, kanske borde satsa på att bli städerska?! Städar mitt rum som aldrig förr, dammar, damsuger, byter lakan och dansar. WOHO, men jag kände att jag va värd en paus. Ligger nu i min säng och pratar med Lindisen om kroatien, åååååh jag längtar så jävla mycket!!! Bara 38 dagar kvar...... haha, nej men de ska nog gå snabbt!
Ska städa vidare nu, tjing! Slänger upp en bild på mig och min nya bästis <3<3<3

light

Man kanske inte ser så tydligt på håret att det är slilngat. Men jo de är mycket ljusare än förut, och de blev faktist bättre när jag plattade det nu imorse. För när jag hade mitt lockiga så blev det typ slingorna försig, men nu blev det mer blandat eller vad man ska säga. Funderar på att slinga det en gång till så har jag min gammla hårfärg igen, eller så väntar jag på att det ska bli sol blekt..

outift

//linne - gina // jeans - cubus //

LAAAAAAAN

Skulle ju egentligen bara va med Emmsi, men vi åkte till huggans place där våra kära vänner lana. Ja så nu är vi här, haha dom är hur trötta som helst. Vet inte hur riktigt hur länge vi ska vara här, ska hitta nått och äta hade jag tänkt.. hahah, ha deeeeeeee.

6 Juni

Inte vilken Onsdag som helst idag. De är ju Sveriges Nationaldag, woho. Jag vet inte riktigt så mycket om denna dagen, haha men vi är ju lediga så de är ju de som är det bästa!!! HAHAHA ELIN kollade på mina meddelanden till dig igår, shit jag va trött....... HAHAHA, orkar inte. Ehhhmm, ja idag ska jag träffa Emma eftersom det är sista gången på över 2 veckor :'( aså fan, de suger hon ska till Grekland imon, och det sjukaste är att jag saknar henne under en helg. Så jag är ganska depp, men ja sånt är livet. Tänk hur grymt när jag träffar henne igen. Ska platta håret nu så jag kan lägga upp bilder, outfits osv.
älskar dig, bästa <3

kalla mig ginger

TYP, nej men jag har vissa blonda andra oranga slingor...... NAJS. Ah eller inte, men sitter i idrottshallen med några ifrån laget och väntar på att bussen ska gå, 47 så jag och Linnea måste snart gå. Ska träffa simon när jag kommer hem sen, skulle egentligen på student idag men ville träna istället. Haha, men de är chill. Bild på soffe, haha inte mitt hår heehhehe.

dagens

// linne - gina // jeans - dr denim // jacka - h&m + converse//

nervös

Sitter just nu på en stol i iris hall och tösen slingar mitt hår.. Har på mig världens fulaste hätta haha ser ut som jag ska ut och flyga typ helikopter vilken sekund som helst. AAAAAAAAAJ de gör så ont. Men vill man va fin får man lidapin, eller vad de nu är man säger. Ska ju fixa blonda slingor, hoppas bara de inte blir orange. Vill ha de som i början av 8an, men vi får se hur det blir.

Thorild

Är i thorild för jag ska ju vara med Iris som vanligt idag, haha. Men vi fick sluta halv 12 WOHOOO. Min gammla lärare är ju här, trevligt. Haha nej men är på deras engelska lektion och kollar på film. Ska köpa hårfärg sen med, vi får se vad de blir för färg hehehehe. Dipdye? rosaslingor? svart? blond? haha, vi får se. Det har inte funkat att blogga innan för dom ändrar typ blogg.se sidan, men nu ska d nog funka som det ska.

godnatt

Är så himla trött så nu ska jag faktist sova, snart halv 11 ju, ett under att jag ens är vaken nu.. haha!!! Ser fram emot imon jätte mycket. Så ja de ska bli en bra dag! Började tänka helt random på en sak, att de sjukaste är att jag saknar alla mina hårfärger..? Det röda saknar jag, de ljusbruna med alla slingor, vanliga bruna, de mörkbruna som nästan va svart?! OCH de långa håret, ååååh fan ångest. Slänger därför in en gammal bild ifrån november.

kärlekstigen

Vi gick och hade picnik istället för träningen. De va faktist skönt och bara sitta där uppe och snacka, vet inte varför det alltid blir att vi går kärlekstigen men de är så mysigt där. Kom hem för kanske en halvtimma sen och ligger i min säng just nu men snart ska jag platta håret så slipper jag platta det i 40 minuter på morgonen :))))

cheap monday

//t-shirt - weekday // jeans - dr denim + palladium//

forever alone

Är hos iris, men hon är inte här. Bara hennes lillasyster och mamma. Haha men hon skulle komma hem snart. Skulle ju ha fys träning somvanligt idag men de sket sig ganska hårt eftersom jag glömmde mina löparskor hemma.. Aså fan jag ville verkligen träna. Aja, får se vad vi hittar på om vi ska till stan eller något.

fuck mondays

Sitter i skolan och stör mig på att det är måndag. Började dagen igenom att tappa min favvis hood när jag skulle gå till bussen så komemr jag på det när jag sitter på bussen, så den ligger i eriksdal om ingen har tatt den.. :((( buhu. Aså fan att jag är så dålig. Kollar på nån film på engelskan, ingen kollar eftersom vi inte har nån lärare här, kaos bror.

nattis bloggisen

Som vanligt är klockan runt 9 halv 10 vilket betyder sova för mig. Haha ligger i min säng ny duschad o gosig. Är verkligen helt sjukt trött och de känns som jag kommer slockna vilken sekund som helst. Annars har iris den jäveln förstört mig kväll, kommer börja drömma mardrömmar nu, PÅ RIKTIGT.

fransväska

Väskan fångades verkligen inte på bild. Ser mycket bättre ut i irl, men ÄNTLIGEN säger jag bara. Ända sedan jag köpte min bruna fransväska förra året har jag velat ha en svart. Jag har letat som en jävla galning efter en och nu äntligen hitta jag en. Eftersom jag inte har så mycket pengar kvar denna månaden så va jag ju tvungen att komma på nått sätt så jag kunde beställa hem den, så jag ska få den i konfirmations present, hahaha eller ah jag får den nu men det är en av presenterna därifrån eller vad man ska säga. Tack bästa mammi.

diss

Har aldrig kört på det här innan aså diss/hiss.. Har inget att hissa hahah,  men jag måste dissa dom ''låga'' palladiumen fett mycket, jao. haha nej men kallar egentligen dom vanliga palladiumen låga och sen finns det ju höga med, och dom tycker jag e grymt snygga! Men jag fattar verkligen inte varför man ska göra sånna här palladium oxå, riktigt fula är dom.

kroatien

Ni kanske inte visste det men jag och Linda ska ju till Kroatien i 17 dagar i Juli, SÅ JÄVLA GRYMT VA!!!! Helt sjukt va man är glad, kan knappt fatta att vi ska dit. Vi satt alltid när vi var små och pratade om hur kul det hade varit om vi skulle åka ditt och nu i sommar drar vi, biljetterna är bokade och Lindas pappa kom precis hit så ska vi prata om resan. Måste ner till dom andra nu och prata blolggar mer sen. KRAMAR IFRÅN ÖVERLYCKLIGTJEJ




Söndag

Godmorgon på er! Igår kväll och natt var de himlans trevligt!!! Men ja nu sitter jag på stationen och väntar på min buss hem. Ska bli skönt och bara ta de lungt och göra alla nödvändiga saker som behövs göras helt enkellt.  Ååååh ja sen ska jag ta den längsta duschen någonsin med massa inpakningar och sång, hehe. Låter ju så bra i duschen när man sjunger ;) haha.

 


wohooooo

Har fixat mig klar oså och nu ska vi åka moppe, woho. Nej men marina kör så de är fett, får ju inte köra än.. buhuhuhu inget körkort ju. Men ja har verkligen inget att skriva mer, hörs kanske mer senare om jag känner för bloggisen, heheh

fiiiiiiiix

Marre hoppade precis in i duschen och jag har plattat mitt hår åååh det är så skönt har inte gjort det på 198725318 år känns det som och ska snart sminka mig. Några av marres polare kommer hit sen, så de ska bli trevligt! Ska sova här sen inatt med, wiiiiiiiie.

bikini

båda kommer ifrån h&m! längtar så sjukt jävla mycket tills solen kommer fram så man kan springa runt i bikini och shorts hela dagarna. ååååh sommar lov snaaaaaaaaaart.

på landet

Hejsan kompisar. Har ej kunnat blogga innan, eftersom jag har vart på konfa möte eller vad man ska säga. Den började klockan 10 och jag vaknade halv så hann inte blogga då.. Haha men ja nu är jag hos Marina, egentligen skulle vi till hennes husvagn men eftersom de inte var det bästa vädret så ska vi va här istället. Lovar att det blir bättre bloggning sen, tingeling.

gokväll

Ligger nerbäddad i min säng och klockan är 9? Haha!!! Ska nog ner till dom andra och kolla på tv eller något checkt, tror de finns godis med wohohohho. Typ så ja, men annars så har jag damsugit mitt rum och jo de är fin fint nu! Om de inte är nått bra på tv ska jag fanimig plugga till teoriprovet, tror jag.. Jaja, ha en gosig kväll kompisar.

gina tricot

Fick med mig detta grymma linnet hem ifrån gina förut idag, de kommer bli grymt nu i sommar, älskar den uppna ryggen, linnet kommer användas flitigt!

PAKET!!

Så himla glad nu va!!! Mammsen kom hem med ett paket till mig, som min väska låg i woho visar bilder sen! Annars kom jag hem för kanske en halvtimma sen? Och håller på och fotar och grejer, fick med mig lite smått och gått ifrån stan så lägger upp bilder lite då och då. Ska städa mitt rum nu, men shit va glad jag e va!!! IIIIIH

På bussen

Sitter på bussen med Marina nu och ska in till stan och kolla på ett par klakisar, så de ska bli naaaajs. Hoppas att dom passar, ursäkta alla fula mobilinlägg men jag har inte hunnit göra några tidinställda men lovar att blogga bättre!!! Woho.

 


1 juni

Hej kompisar, första juni är det idag och de är molningt och blåsigt här i dom södra delarna i sverige. Nej men seriöst hoppas att det blir bra väder när vi har skolavslutning, de är ju fan snart!!! Känner att jag är så skoltrött som man bara kan bli så de ska bli så grymt skönt med sommarlov. Idag efter skolan ska jag träffa marina och ska in till stan och kika på ett par skor, himlans trevligt!

RSS 2.0