fontin

Sitter med Moa och Annie i klubbstugan och väntar på min mamma. Alla delar på mosis äpple, tack vännen <3333 Annars är jag fan stolt över mig själv 7,5 km utan o stanna WOHO!!!! As glad, nu är jag värd världens varmaste dusch när jag kommer hem och massa mat :))) bloggar mer sen

 


bakstage

Sitter bakstage i mimers, med Amanda och alla andra musikklasser. Eftersom dom ska ha vårkonsert, när jag åkte till iris så var hon inte hemma.. Så åkte dit i onödan. Men jag fick hitta på nåt annat så käka med fredrik, lucas, matilda och sofia, men de va himlans trevligt! annars så kollar vi på min finaste ebba som sjunger, grym är du vännen.

torsdag

Hejsan bloggisen. Sitter i skolan just nu och jag har hunnit somna på SOn när vi kolla på film.. De va skönt, är så jävla trött, hehe. Men ja sen har vi en sista lektion som börjar om nån minut sen så ska jag ju hem till Iris och sen har vi fys, ska kötta som fan idag!!! WOHOHOHOH. Nej men ska in nu, hejdå kompisar.

plugg

Kom hem för ett tagsen, har vart en jävligt bra dag skrattar alltid lika mycket med dig mongo. Älskar dig massviss kompisen!!! Annars så har jag tagit på mig mina super snygga glasögon ifrån 2an eller 3an? haha och leker jätte smart, känns som att det kommer gå mycket lättare att plugga nu när jag ser smart ut iallfall :)) Nej men jag ska fan läsa ut både körkortsboken och am-boken, så nu ska jag snart kunna åka moppeloppen. men ska läsa som en galning nu, puss.

Espresso House

Gått flera mil känns det som, haha har så jävla ont i fötterna va, helt sjukt. Ellan har minst provat 20 klänningar och äntligen så har hon hittat en!!! LYCKA, typ så. Haha men vi bestämde att vi var värda en fika, så nu sitter vi på espresso house och dricker vaniljlatte, så underbart. Men jag bloggar mer när jag kommer hem!!

 


on tha buss

Är så jävla lack va, helt sjukt. skulle med tåget 3 i och gissa vad som är iställt?! Så istället för att va i stan tjugoöver så är jag där 40 så Ellan får vänta.. Aså fan va sur jag är!!! De som är mest störande är att jag hade skött mig jätte bra på matten så jag skulle få gå tidigare, men de va ju bara i onödan. Skulle ju vart framme nu i stan egentligen :))) Ska sluta klaga, ska bli en bra dag med min fina, en fika med massa prat och mat och så leta efter en balklänning till ellan, perfekt. -Bild ifrån bättre tider-

 


Lunch

Har precis ätit den bästa lunchen. Sen idag efter skolan ska jag träffa min underbara mat-vän Elin wohoooo, så himla najs bror. Annars så är jag och emma inte på de bästa humöret just nu, men vi blir glada ganska snabbt att bara kolla på varandra. hehehhee, ska in på NO nu, hejdå.

tråkig

Min blogg är tråkig. Alltid samma grejer, inget nytt händer på veckan. Om man läst bloggisen i 2 veckor då vet du exakt hur mitt liv ser ut. skola, hem till iris, träning, duscha, plugga, sova + all tid som faktist går till bloggen.
Nu när de inte är sommarlov så händer det faktist inte så mycket i mitt liv så bloggen kommer fortsätta somvanligt, men under sommaren så kommer jag ju hitta på massa roliga andra saker, men jag tror även att jag inte kan blogga så mycket då. Ska ju på 2 veckors konfaläger, 2 veckor i kroatien, partillecup i 5 dagar, åka till stugan i 1 vecka och så mycket mer. Hela sommaren är ju inte inbokad eller vad man ska säga, men jag tror jag har 3 veckor som jag inte har inbokat nånting på som jag kommer spendera tillsammans med mina grymma vänner. Frågan är med bloggen om det är värt att lägga ner så mycket tid som man faktist gör? för nu i detta inlägget tänkte jag skriva, ska plugga nu. Men istället för att göra de så har jag bloggat i en kvart? Så all tid går dit. Vi får se hur de blir med bloggen. Om jag ska skita i allt..? Fast jag vet att jag kommer sakna de så mycket, men ja skitsamma egentligen. Godnatt.
tänkte liva upp stämmingen, hehe.

orange


//väst - gina //t-shirt - h&m// byxor - carlings //

I hallen

Hejsan, Emilia här igen! Börjar bli en vana nu att sitta här och kolla på våran träning och blogga åt Sofia! Aja nästa vecka är det iallfall klart att jag ska få börja träna igen! Ska bli så himla skönt att träna igen eftersom jag bara har fått springa i fula fontin i typ 1 och en halv månad! Något annat som hänt idag? Jo, jonna missa bussen så jag fick typ springa en hel jävla hållplats tillbaka för att hämta henne! Sen kan vi ju be för alla som dött i pollenallergi idag, inklusive mig själv, typ RIP♥♥♥ Nej men alla får ha en fortsatt trevlig dag!:)
Somvaligt har jag tagit en massa fina bilder!

hemma

Är hemma hos iris och hon har modevisning för mig. Fin är du hjärtat. Annars så tänkte vi gå till donken och få gratis mcwrap innan träningen så vi får energi, hehehe. Sen efter träningen så har vi nått möte eller nån grejs, så om de är nån av mina kära vänner som vet mitt lösen kan ni gärna blogga sen!! kramizzar <33<3<3<33<3

Tisdag

Jag vet verkligen inte vad jag ska skriva. Kan ju börja med ett, Hej! Idag är de tisdag vilket betyder att vi slutar klockan 3 och efter det åker jag till iris och sen träningen. Det va egentligen så jävla ovärt att ha avslutning igår eftrsom vi kommer fortsätta med alla träningarna somvanligt. Men ja de är väll gött. Ska in på lektion nu, tjingeling.

bästa

Kom hem runt 9 och ja vi fick korv och gjorde lekar med våra föräldrar, jo men det va väll kul. Älskar min andra familj, bäst är ni. hihi, men jag slänger upp bilder istället för text. ska sova nu, godnatt.

svar på tal

Har du lätt att bli brun?
Ja men jo de tycker jag väll, har väll kanske inte världens bästa piggment men om jag är i solen så får jag färg. De har jag min mamma och tacka för!
Vilken storlek har du på dina virkade shorts?
Storlek 36, om jag hade haft chansen så hade jag gärna haft 34 på dom eftersom dom blir typ slappa när man använt dom en dag, men när dom kommer ifrån tvätten sitter dom perfekt.
är du bra vän med klara och julia just nu? och varför var dom inte på din tjejmiddag? :)kram, älskar dig blogg sofia!!
jag är vänn med dom ja! Klara var på fotbollscup i danmark och julia hade jag ej bjudit eller vad man ska säga. Vi säger mest hej oså i skolan, så vi är inte så bra kompisar än. Tack så mycket sötis.

 

Var det längesen du köpte det linnet? underbar blogg!
egentligen är linnet en t-shirt som jag klippt i sönder ifrån h&m och jag minns ej om jag köpte den förra sommaren eller förrförra. tack så mycket!!
Kan inte du visa hur du fixar ditt hår? :) och hur du får så snygga bullar i håret :D?
jag vet inte rikigt hur man ska visa eller förklara hur man gör en bulle, hehe men fråga nån av dina kompisar om hjälp? det är inte så svårt direkt! Mitt hår fixar jag inte så mycket, antigen har jag de uppsatt eller så plattar jag det eftersom det är krulligt.
kan inte du videoblogga nångång? hade varit askul :)
Jo men visst kan jag det, jag och amanda ska fixa ett nångång längre fram! Så håll utskik ;)
Vart har du köpt den stickade tröjan?
på Gina för 199 riksdaler, om jag inte minns fel!



white

(vet inte varför de blev ett grönt ljus på bilden?)
//shorts - fixat själv // linne - h&m // klocka - ur&penn//

dags att rusa!!!

Har verkligen super bråttom så vi måste springa nu, ska först ha fys och sen avslutning. Bloggar mer senare, tjingeling!

Måndag

Chacha blåggisen. Sitter och väntar på att våran idrottslektion ska börja, vi bröder har de fett chill somvanligt. Hmmm, idag är de en dag som dom flesta andra dagar. Ska till min saknade (!!!!) iris och sen har vi träning, och jag tror vi ska ha avslutning för handbollen med? Så ja de blir en bra dag idag, kramisar :Pp <33

duktig tjej

Har tvättat båda bilarna, damsugit på insidan av dom och allt. Men vad gör man inte för lite pengar.. hehe. Men nu är jag så sjukt jävla trött och jag har så ont på kroppen, nu känner jag att jag va lite länge i solen, borde lyssnat på mammi. Ska faktist sova snart, ska bara fixa några tidinställda sen ska jag nana, super. Bloggar mer imon, puss.
ganskasådärjättenöjd att bilderna inte är redigerade, ser brun ut iallfall, tagna med min kära iphoni för en gångskull.

för mycket sol

Jo men visst, har legat i solen i typ 4 timmar och nu fick jag ej vara ute mer för min mamma? Man baha, jahap. Så nu ligger jag i min säng med den fetaste randen efter min bandue bikini eller vad de heter shit pommes. Men jag har de jävligt bra här inne, har en fläkt på full fräs som blåser så jag känner mig fångad av en stormvind, precis som min idol carola :) Typ så, men ja lite bränd är jag väll så de kanske va tur att jag gick in, men i will blogging mer later.
arkivet : maj 2011

Lemon Cream

Köpte detta grymma lacket igår på Lindex. Kostade runt 40 kr, de bästa är ju nu när man börjar bli brun då blir denna perfekt.

jordgubbar

Har varit hemma nu i ett tag är helt slut. Är väll inte direkt nöjd med testerna vi gjorde, men jag får väll bara träna mer tills nästa gång efter sommaren. Men ja, har legat och sovit i solen i 1 timma och innan jag somna så käka jag massviss jordgubbar. Ska snart ut igen men ser ingenting på datan ute så jag tänkte att jag kan gå in och blogga lite istället, haha. Har ätit för många jordgubbar känns det som, för jag har ont i magisen.

godmorgon

Hejsana kompisar. Igår va jag med Simon och Samuel, sen när jag kom hem var jag så jävla trött så jag somna ganska snabbt. Efter röstningen på eurovision va klar, GO SVERIGE, stolt svensk. Haha nej men ja och nu så ska jag åka om 1 minut typ, till statslagsträningen. Men jaaaaaaa, bloggar mer när jag kommer hem.

pink

// shorts - gina // linne - h&m + låga conerse//

altanen

Har legat ute på altanen i över 1 timma nu och pressat, haha vill va bruuuuun. Ligger och pluggar och äter chips samtidigt, värsta najs. Ska nog ligga här ett bra tag till, är sugen på att ta moppen nånstans, men vet ej vart. Kanske bohus eller nått. Ska snart dra mig in och fixa tacos, haha forever alone. Ingen är hemma, men ja de är skönt. Och så hoppas jag verkligen att alla ni som läser min blogg är utomhus!! min dator är kokhet och det känns som den ska sprängas snart.. haha så jag kan ej blogga mer nu, tjing.
första bilden är ifrån förra året i april.

Väntar

Väntar på min buss hem som går om en kvart. Träningen va inte så rolig idag eftersom de var målvaktsträning så vi skyttar fick stå i 2 timmar och bara skjuta.. Inte så kul, men imon väntar copertestet (stavning?) så då kommer vi vara på den friidrottsbanan i 3 timmar och även göra andra övningar oså.. im gonna die, ne men man får väll bita ihop. Jag har iallfall köpt choklad och en dricka så jag klarar mig hem, bloggar mer om ett tag och de får bli ifrån datorn så de blir riktiga bilder, puss hej

 


Godmorgon

Nu står vi och väntar på bussen in till stan och sedan in till hallen. Ska ha distriktlagsträning så de är trevligt. Sen vet jag inte vad som händer idag faktist, får se det! Bloggar mer sen när jag kommer hem eller kan, ha en bra dag kompisar!

 


gos

Runt 8 så åkte vi till älven och Jenny den sjuka jäveln bada ju.. jag doppa benen och huvudet :))) De va seriöst iskallt, kände inte mina fötter efter 1 minut typ. Men ja nu är vi hemma har käkat nattamat och ska dra ut sen, wiiiie. Bloggar mer imon, tjing. Juste, glömmde kamera jäveln hemma så ni får mobilbilder istället..

basic

2 basic linnen och 2 t-shirts ifrån h&m kommer användas flitigt nu under sommaren, färgerna lyser mer typ de linnet överst är verkligen lysande neon rosa, åh när man är brun till sommaren, perfekt.

med jenny

Kom precis hem ifrån stan och fick med mig några basic tröjor med mig och så käka vi thai så de är naaaajs. Lägger upp bilder sen, har även gjort den sjukaste rusen till glassbilen hahahaaha på 2 sekunder så va vi nere vid vägen, hahah men de är grymt gött för nu har vi glass och grejer. Ska åka och bada även fast det inte är så fint väder längre så är det fortfarande fett varmt, så bloggar mer sen, puss hej.

volleyboll

Hade vollybolltunering idag, de va väll kul. Kom till semin, fast vi va ju det bästa laget så vi borde ju vunnit..  Första lektionen vi har idag börjar om 5 minuter så de är himlans najs!!! Efter skolan drar jag mig in till stan och träffar Jenny, ska bli grymt. Har även haft vattenkrig idag i skolan, hela skolan är blöt.. hehehehe *highfive emma*

red dress

//klänning - hm // jeansjacka - zara//

atjenare

Sitter framför tvn med la familia och kolla eurovision semifinal eller vad de nu är, just nu är det sverige heja loreen, wiiiie. Typ, idag på träning så va vi hela 5 stycken tjejer, reckord ju!!!! Nej frågan är vart fan alla höll hus? Men ja de va väll jätte kul att så många kom. Nu ska jag måla naglarna, hejdå.

vattenkrig

Har haft vattenkrig med Jonnas lillebröder och så har jag legat och pressat, for nothiiiiiing. Märker ingenskillnad just nu iallfall, men vi har det bra här i solen. Livet leker, de gör verkligen det! vid halv 6 tiden ska vi dra till fysen och gissa vem som ska vara tränaren? JO jag ;) Haha ska pressa mina tjejer så jävla mycket va. Nej men de jag ska göra är att skriva upp alla som är där och hur långt man springer, så de ska jag nog kunna fixa. Ska chilla vidare med mina underbara polare nu.

crazy bitcheees

tjoooo people , sofia ligger och pressar i solen  för att bli en svartis så Jonnisen  har tagit över bloggen nu yaooo, då undrar ni varför vi inte solar också men det är så att Emilia är sämst på att bli svart men är kung på att bli röd så det går liksom inte ihop riktigt där, men vem vet  en vacker dag är det kanske inne att se ut som en röd tjockfriterad gris......



Själv solar man inte pga att jag blir svart efter tio minuter i solen  men pusss puss på er

Torsdag

Idag är de torsdag vilket betyder att det snart är helg, woho!!! Så najs, torsdagar i skolan är dom värsta dagarna så de suger. Men man överlver ju tack vara det grymma vädret! Ska försöka sola bort min bränna idag med Jonna med Emilia, taggråååå. Ska ha SO redovisning nu, tjingeling.

plugg+sängen

Ska läsa lite i teoriboken innan jag lägger mig plus plugga till svenskan eftersom vi har ett fett stort prov imon.. MAN BA HOPPAR RUNT I RUMMET OCH GÖR GLÄDJESKUTT!!!! nej, men måste läsa igenom de några gånger iallfall hade jag tänkt då känner jag mig lite duktig iallafall. Hörs mer imon alla favvo-blogg-readers-number-ett
bästa utsikten man kan ha ifrån fönstret

outfit

// linne - hm//shorts - bikbok//väst - skärp - gina //

bonnebränna

Ja då va man en officiell bonde, typ. Nej men jag såg nu när jag skulle byta om att jag har fått den fetaste bonnebrännan, man ba kul kuuuuuul. Ligger just nu ute på altanen och försöker få bort den, men de tror jag inte att jag lyckas med nu eftersom det är så sent på dagen. Men jag ska ligga här tills solen går ner, haha. Sprutan gick bra, de gjorde pyttelite ont när jag tog den och lite nu med, men jag är stark så de klarar jag nog. Ska äta sallad nu, chingeling.
-bilder ifrån förut idag-

Nervös

Egentligen så är jag inte rädd för sprutor men ändå så är jag lite nervös, ska ta första sprutan mot livmoderhalscancer, väntar på mig tur, omghaaaaad. Efter de så ska jag o mammisen fika eller nått trevligt här i stan.

 


Älven

Är vid de grymma stället vid älven med Amanda och så mötte vi Iris, Amalia och Erika här exakt när vi kom hit, så de va lite kul! Ska gå om typ 10 minuter eller nått men de är så skönt här, lever livet helt enkellt! Måste hem eftersom jag ska möta mamma i stan för ska fixa en grej, super! Amanda fiskar o grejer, puss o kram hela dan

 


Onsdag

Godmorgon på er! Haha igår somnade jag klockan 9 för jag gick och la mig eftersom jag fick en ont-i-magen-lägg-dig-ner-snabbt-innan-du-ska-dö-attack. Så kände jag igår, fy i helvete va det gjorde ont!! Men nu mår sofia bra igen, ne men jag mår bra nu och nu ska jag börja fixa mig lite eftersom det är en vanlig skoldag i dag, med massa sol hoppas jag!!!
bilder ifrån förra sommaren med Ellan, massa kärlek till dig kompis osv.

hejsan kompisar

Nej men gokväll på er. Som min kära vän Emilia skrev i förra inlägget så hade vi träning och sen kostprat med nån snubbe ifrån gais, men de va väll bra. Nu vet jag allt om mat, nej men de va därför jag kom hem nu så sent. Nu sitter jag och äter nån nyttig musli som känns som man knaprar på en pinne eller nått. De va inte de goaste jag ätit i mina dar.. MEN JA ska inte skriva nått mer för jag sskriver ju ändå inget vettigt. HEJDÅ slänger upp en bild på ett mongo ba

Emiliaaa

Tja kompisar! Emilia här som gästboggar för andra gången! Sitter i hallen och kollar på när mitt lag tränar! Kan ju fortfarande inte vara med, men kan uppdatera er om att jag iaf blivit av med gipset! Så det är jävligt najs!  Solen skiner som bara den idag, åh helvete vad varmt det är här inne i hallen! Efter träningen ska vi ha kost föreläsning och sånt skit men Soffe gillar ju mat så det blir väll bra ;) Slänger upp några bilder jag tog innan soffes kamera dog!

fucking love life

Nu mår man, helt sjukt va bra man mår. Solen skiner, glider runt i shorts på longboarden. Lycka, har lärt mig åka lite idag, SÅ JÄVLA KUL!!!! ska lätt köpa en egen, jag och emma har bestämt att vi ska va kungar på longboars efter sommaren. Woho älskar verkligen livet just nu!

ja du

Det va ju inte det lättaste jag gjort precis, att springa i denna värmen o shit pommes. 5 km blev det iallfall, så de är väll bra. Ska ta en kall dusch efter jag käkat GRILLAT wohoooooo, luktar ända upp till mitt rum eftersom bästa pappa är ute på altanen o grillar, så jävla underbart. Ne nu ska jag dra mig ut, hejdo.

hemma

Hos Iris, vi fick lite besök av Annie som kom precis woho värsta najs! Alltid lite trevligt med en gäst ;) Som alla andra dagar så ska vi ju ha fys så vi ska dra oss upp till fontin och jag tror på riktigt vi kommer svimma i värmen, jag är verkligen säker på det.
Kommer aldrig klara 7,5 km idag, gissar att jag springer 2,5 istället, hahaha jag är verkligen rädd för att svimma mår sjukt dåligt redan nu och aså nej nej nej de värsta som finns är att springa när det är såhär varmt, ska sluta klaga nu, bloggar sen om jag överlever.
passade på och klä upp oss lite :)

livet leker

Fyfan va gött väder det är va!!! Är så lycklig nu när det är så varmt och man kan gå runt i shorts och bara leva livet, såhär ska det va! Snart slutar vi skolan och får sommarlov och åååh allt är så bra. Chillar på livet ute med mina godingar, wehoo.

drugswillgetyouhiigh

Klicka in på mina ganster vänners fuckingblogg!!! Dom är mina största bloggfans och då tänkte jag att visst jag kan vara lite snäll och ge dom en länk, KLICKA HÄR SÅ KOMMER NI TILL DERAS FETA BLOGG

Världens bästa

Sminkade min fina mamma och så tog vi en ny profilbild till hennes facebook och grejer, allt pluggande går mig på nerverna och mitt huvud känns som de ska sprängas när jag koncentrerar mig så måste hitta på andra grejer att göra hela tiden, lite pauser då och då.. haha men nu kan jag nog fortsätta att läsa i böckerna igen! Har inte så mycket och skriva förutom att mamma du är den bästa som finns och jag älskar dig mer än allt knäppis.

grym

Har verkligen haft en grymt go dag med min underbara vän. Först tränade vi sen gick vi till farshatt och köpte lite mat och satt på en brygga ett tag. Sen köpte vi glass och gick vid älven tills vi hittade typ klippor där de inte fanns en ända kotte i närheten vilket var tur för vi hade ingen bikini så de blev lite naket, haha!!
Så där var vi i flera timmar och sola riktigt härligt var det. Nu måste jag plugga på teorin, hejsvejs.

i solen

Med min fina vän Iris, har suttit ute nu i shorts ett tag och ätit glass och grejer! Så himla mysigt, är så glad att de är så fint väder! Woho sommaren är här igen, hoppas den stannar denna gången!!

 


Söndag

Idag är det söndag, eller? Haha har seriöst trott att det varit söndag i 3 dagar nu, men nu så. Som alla andra söndagar så betyder det att en gudstjänst väntar på mig så vi åker om en halvtimma, är ledsen att jag måste jag lämna min säng. Men sen efter den åker jag till Iris (hoppas det går bra??? när du läser detta ring mig) och sen så tränar vi på sportlife, senare blir det mer plugg. Jo men de blir väll najs, hörs mer sen.

light

Fick ont i huvudet och tröttna på den fula teoriboken så jag bestämmde mig för att ta kort på mig själv istället. Man ba kuuuul liv tjejen har, nej men de blev bra ljus på bilderna så de var ändå lite kul. Sitter framför tvn just nu men ska nog dra mig upp till min sköna säng och sova snart, är så sjukt trött så de är inte sant.

plugg

Är ensamm hemma nu och måste faktist börja plugga till mitt körkort för jag känner att det är dags att ta tag i det nu. Så idag blir det plugg dag och imon med, heja mig. Haha nej men jag lägger upp bilder ifrån igår när marie skickar dom för de blev mest bilder med hennes kamera och så har jag inte så många ifrån min, men ni märker när dom kommer upp! Ska plugga nu dårååå, tjing.

Gifts

ååh tack mina fina underbara vänner, ni är guld värda. Är så himla nöjd, så tack så jätte mycket!!

Lördag

Vi har haft det jättekul och ja allt har vart grymt. Bästa tjejorna, ebba är bäst, snyggaste, sötast och vackrast.
Ebba sitter även brevid och säger vad jag skriva, haha. Men ja jag slänger upp en massa bilder sen, nu får det bli en på mig och irisen.

godnatt

Har typ 5 madrasser i min brors rum som vi har tatt över, men han är inte hemma så de är grymt!! Evelina och Amanda åkte förut så nu är vi bara 6 kvar men vi har det mysigt ändoooo. Ska nog stänga ner datan nu så hörs vi imon, med bättre bloggning hoppas jag!

woho

Har det super bra med dom bästa, har 10 kamp och grejer, spännande!!! Har ätit massa mat och chips och godis och allt vad de nu är man har fått i sig, haha! Men nu ska vi fortsätta och leka, wiiiiie så himla najs!!!

IRREFIRRE in da huseee

Är hemma hos Sofia nu och ska hjälpa henne att fixa lite tills i kväll. Just nu håller vi på att komma på lekar så de är ju rätt najjjs.  Sofia e rätt stressad så kände att jag skulle hjälpa henne att blogga så har jag hjälpt henne med något iaf.
Enligt Sofia blir mat alltid bra på bilder..

Fredag

Godmorgon! Idag är det fredag och de betyder att jag har hur mycket som helst att fixa. Först åker jag och pappa och gymmar sen ska vi fixa en moppehjälm och handskar till mig, sen ska vi köpa massa mat till ikväll. Efter det så åker vi hem och då kommer iris för att hjälpa mig och fixa med allting. Sen runt 5-6 kommer alla godingar hit, så de kommer bli en jävligt bra dag!! Har precis slängt på mig tränings byxerna och för vi åker halv, så jag måste hinna äta lite med, hajdooo.
bild ifrån vintras

duschen nästa

Sitter i min underbara säng och kollar ut på mitt städade rum och andas ut. Måste sluta stressa, men ja Iris tyckte jag hade bloggat dåligt idag så tänkte att jag får väll blogga då. Kalaset va ändå kul, det är roligt och träffa la familia ibland. Ska sätta på en tvättmaskin och sen ska jag duscha, så det ska bli skönt. puss
gammal bild på farbror, min fina kusin, mammi och jag

Kalas

Har det bra här med alla goa släktingar. Har precis fått i oss en massa go mat och nu så väntar vi på tårtan. Vet inte hur länge vi kommer stanna här men de märker vi, bloggar mer senare när jag har tid.


Canon S51s

Har fått endel frågor om min kamera, (min brors hehe) han är så snäll att jag får använda den hela tiden, bäst är du. Men ja det är en Canon S51s. Det är ingen systemkamera, de ser ju ut som det men den är mycket mindre och sämmre än systemkamerorna även fast den liknar en.
Det bästa med den är att den har så bra zoom och att man kan fälla fram den luckan där man kollar i bilder eller vad man ska säga, så när jag tar outfit bilder så kan jag se mig själv tex.
Den är väll en väldigt bra nybörjar kamera, men eftersom jag älskar att fota så skulle det varit trevligt med en riktig system som har bättre skärpa oså, för när man tar kort med denna och det inte är så bra ljus så kan bilderna bli lite flimmriga eller vad man nu ska säga. Men jag ska va glad för att jag ens har en kamera.

hemma

Håller på och stor städar i mitt hus nu, man ba kuuuul! Haha okej om jag ska va ärlig så tycker jag faktist det är lite kul när man har hög musik och dansar samtidigt som man städar och de blir så fint och rent sen. Haha så jag ska ej klaga, imon kommer alla mina goa tjejer hit ska bli så kul!! Men nu måste jag skynda mig för vi åker om 20 minuter, tjingeling!

Frulle

Vad skulle livet vara utan mat egentligen? INGENTING. Har precis ätit coco pops till frukost och jag blir så glad av att springa runt med ellans feta kamera, måste köpa en riktig system snart. Annars så chillar vi i Lindas rum. Skulle egentligen ta tåget om en kvart hem egentligen men får ta nästa. Ska på mina kusiners kalas senare de är därför jag måste åka såhär tidigt.

natthumor

OJOJOJ, Linda sover, jag och Elin har den sämsta humorn nånsin så vi sitter här själva i hennes hus och ja skrattar. HAHHAHAH, oherre. Men vi har det bra iallafall och så bloggar jag mer tomoooorrow, nu ska vi äta mer chips, godnaaaaaaaaatt.

outfit

// byxor - cubus // blus - clothing company // jacka - bik bok // stövlar - hunters //

shopping runda

På ica :) Har vart och shoppat på kära ica, lite godis, lite chips, lite dricka, lite kärlek, ja lite av aaaaaallt. Fy va bra, ellan kom hit förut oxå så nu är de tre musketörerna sammlade. Men ja nu ska vi kolla film och bara mysa, ha de bra kompisar!

Perfect shorts

Fick med med mig dom här uuuunderbara shortsen hem ifrån gina tricot. helt perfekta är dom. Tänk er på sommarn med ett vitt oversize linne till och ett par boots, åååååh så grymt.

påväg till stan

Sitter på bussen med Amanda och Emma påväg in till stan där jag ska möta min vän Linda som jag ska sova hos inatt, så de kommer bli himlans trevligt! Men jaaaaa, outfit och grejer kommer upp sen, hejsvejs!


forever alone

Det är synd om mig för jag är ensam. Aså jag är verkligen ensam, haha ingen annan har slutat sina språklektioner förutom vi som har engelska, så det är bara jag som sitter här :'( Här får ni några charmiga bilder så ser ni hur jag roar mig, untz untzzzzzz


mat + hockey

E fan livet. Haha nej men kollar på Sverige - Lettland och käkar mat det är najs. Träningen idag va ju kul, eller vad säger ni i kära lagkamrater? hehehe , jag va ba liiiite arg. Men jaaaa. MAMMA FYLLER ÅR IDAG, GRATTIS TILL DIG MIN ÄLSKADE MAMMI, du är en bästa och jag älskar dig mest.
JAAAAAAA NU BLEV DET FUCKING MÅL, HEJA SVERIGE!!!! okej nu ska jag inte leka mer att jag gillar hockey, hejdå!

hos iris

Är hos min kära vän nu och har precis ätit lite och druckit oboy om typ 5 minuter ska vi gå till träningen, tänkte bara blogga lite snabbt nu så bloggar jag mer sen efter träningen!!! WEHO, puss.

Allsång

Sitter med min goa klass och sjunger och spelar gitarr, bästa klassen eveeeer <3<33<3 Senare idag så är de träning somvanligt och sen blir det antagligen massa plugg. Har annars inget kul att skriva om, så bloggar när jag har nått kul att säga, hajdooo.

hatar regn

Fyfan för att man kan må såhär dåligt, de va nog inte de bästa att springa i regnet. Åååååh, fan aså. Direkt efter jag kom hem tog jag den varmaste duschen man kan tänka sig och nu pratar jag med Iris, tur att jag har dig hjärtat <333333 Funderar starkt på att sova om några minuter, borde plugga men orkar verkligen inte. HEJDÅ
känner faktist såhär nu

hos Jonna

Är hos min kära vän Jonna och vi har käkat och drukit varm oboy och äggmacka, woho. Även fast det ÖÖÖÖÖÖS regnar så ska vi ju springa, såklart. TAGGARÅÅÅÅÅÅÅå, nej inte alls hade ju ruggby på idrotten så alla mina kläder är blöta och leriga, ska bli himlans trevligt att ta på sig dom snart :)))

hej kompisar

Är med mina kära vänner i skolan och vi har typ 40 minuters rast nu och vi väntar på att idrotten ska börja, idag är det en bra dag, förutom att det regnar och är piss väder. Efter skolan blir det fysträning somvanligt i REGNET, wiiie. Här kommer massviss med bilder ifrån den senaste halvtimman.

Klockan är 9 men jag orkar verkligen inte hålla mina ögon öppna mer så jag ska faktist sova, imorgon börjar den kortaste skolveckan på länge, 3 dagars vecka. Haha ne men jag ser verkligen fram emot nästa vecka den kommer bli en fucking awsome, untz untz. Haha okej aldrig igen, natti.

Matte

Vet ni vad jag ska göra nu? Jo jag ska räkna i min mattebok, ja men va kul tänker ni då!!! Nej men måste faktis oxå plugga till teoriprovet med OCH min engelska, weho pluggpluggplugg. Eller ah jag ska inte göra det exakt nu, ska ba äta lite först.. tjing

mot stan

Nu drar jag mig in till staaaaaaan och får se vad man hittar pooooo, lite ångest på kläderna om de är för varmt eller kallt? haha men vi får se hur det går, haha.

sol

Kom hem för ett tagsen, och nu sitter jag på altanen med mamma och ja solen lyser som bara den men de blåser helt sjukt mycket så de är riktigt kallt ändå. Känner att det är dags för de riktiga sommarvädret snart!! men de sjukaste är ju att det är typ exakt 1 månad (!??!?!?!) kvar till SOMMARLOOOOOOOV fyfan va bra.

Söndag

Det är söndag idag vilket betyder, gudtjänst. WEHO, nej men jag har bara två kvar så de är skönt. Vi ska ner och käka frukost och sen fixa oss lite smått, sen är jag redo för kyrkan!!!

Film mys

Med irisen, vi kollar på New Years Eve och har tatt massviss med bilder och har smakat på dom äckligaste nudlarna nånsin. Aså seriöst de va de äckligaste nånsin. As arg för jag var så sugen på nudlisar, haha men jaa ska fortsätta kolla på filmen nu, tjingeling!

tut i rutan

Har verkligen haft den tråkigaste lördagen EVER så jag har tillochmed städat mitt rum så de är skinade rent oherregud, nu ska jag ut och ta kort på mig själv, nolifer ^^ Nej men jag smider planer med Iris i telefonen så hon kanske kikar förbi seeeeen, woho. Här får ni några forever alone cambilder :PP <33
jonna hälsar till bloggisen
k00l jag är XD

KORT

haha shit va konstigt det känns.. Inget slitet hår alls så det är så lent så jag har sutit och dratt fingrarna i det ända sen jag gick ur frisörsalongen, till jag kom hem nu, haha alla som såg mig på bussen borde tycka att jag va helt mongo. Haha annars så blev det väll bra, känns bara så himla ovant somsagt, men de är grymt skönt att få klippt det! Annars så håller jag tummarna för världens bästa mamma som springer göteborgsvarvet idag för 3 gången, hoppas du slår ditt reckord, hejahejaheja!!
orkar inte ta en bild, haha så får bli denna jag redigera typ förra året eller nått.

konfa

Är på konfaträff, och jag har vart här sen klockan 10 nu får vi fika och grejer, sen runt 1 då har jag klipptid. Juste detta är de första mobilinlägget jag gjort på denna bloggen, omghaaaaad

 

 


godnatt

Har kollat på film hela kvällen sen jag kom hem och jag är verkligen super trött så jag ska faktsit sova nu, ska ändå upp tidigt imon. Så godnatt kompisar, särskillt du Elin osv.
HAN ÄR SÅ SJUUUUUUKT JÄVLA SNYGG, ORKAR INTE KÄNNER ATT JAG DREGGLAR OCH ÖNSKAR ATT HAN VA MIN <3<3<3

ramones

//t-shirt - skinnjacka - h&m// hood - bik bok // byxor - gina // klocka - ur&penn //

KÄNSLIGA LÄSARE VARNAS!

Godagens alla Sofias söta, fula, tjocka, snygaa, långa, korta och konstiga läsare. Irisen och Jonnisen in the housee.
Vi sitter i Idrottshallen och väntar på att resten av vårt folk ska komma. Vi ska ha avslutning snart så vi bloggar lite åt Soffisen.
(Iris suger) (Jonna med)
Hur du tror att vi ser ut!
Hur vi egentligen ser ut..

Thai lie

Efter skolan drog vi och boka klipp tid, så imon då jävlaaaaaar. klippklipp, haha men sen efter det så drog vi och käka massviss med mat på thai lie inte ens jag orkade äta upp allt, haha och sen rulla vi vidare till idrottshallen där vi är nu och väntar på att avslutningen ska börja.

Fredag

Har EA och tyckte att jag va värd en paus eftersom jag läst 40 sidor av min engelskabok, wiho. Duktig tjej. Idag är det fredag vilket betyder att om 1 timme så är det heeeeeeelg, så jävla bra va! Senare idag ska jag va med Moa och Jonna sen blir det handbollsavslutning för hela klubben typ. Ska kanske klippa mig med, vi får se om jag vågar, haha..

SPORTLIFE

Våran träning blev inställd eftersom det regna förmycket, så jag och Iris stack till sportlife och gymmade lite osåååå. Himlans duktiga tycker jag ändå att vi är. Mamma kom och hämta oss och så köpte vi lite vattenmelon och vanilljkesella så de är det jag sitter och mumsar på medans jag ligger i min säng och kollar bb.

Kladdkaka

HEJ ALLA GENOMBLÖTA MÄNNISKOR DÄRUTE. Hur är det i regnet??? jo men här är de snus fint i Iris hus. Har ätit bacon och nu väntar vi på kladdkakan i ungen, woho. Sen ska vi ta oss ut i det fina svenska underbara vädret på springträning, love lajf.

Rutig

Känner mig himlans fin i min rutiga skjorta idag, jiiha cowgirl. TYP. Är annars i skolan som nästan alla andra dagar. Ska nog sen somvanligt till Iris efter skolan och sen har vi löp träning i Fontin, woho. Nej inte woho. Har fortfarande träningsvärk sen intervallerna men det sjukaste är att jag har träningsvärk i armarna, och inte benen?.. haha så kååånstigt.

Bullkalas

Bakat massviss med bullar idag, lätt över 50 stycken. Haha så de är vad vi har gjort idag, ätit bullar och kollat på DEN BÄSTA FILMEN SOM SKAPATS!!! helt seriöst om man inte sett den (den kom ut iår) så måste man se den! Nya favorit filmen, ha bara inte smink när ni ser den.. jag satt och grät nästan hela filmen medans marina satt och skratta åt mig.. haha orkar inte, nu ska vi sova, nattis.

The Vow

Tittar film med marina nu, har bara kollat i 20 minuter men den är så sjukt bra och jag gråter som en barnunge. Och han som spelar huvudrollen är den snyggaste jag vet, omghaaaaaad.

svaaar

Om Emilias Gips, haha det var en som undrade vad som hänt. Det var såhär att vi spela match och hon är målvakt så fick hon en boll på sitt finger och sen svullnade det upp super mycket så åkte hon til akuten och då visade det sig att det var brutet. Så nu måste hon gå runt med de största gipset över hela handen och handleden i typ 6 veckor tror jag det är? stackars min lilla vän <3
det var mycket svullnare i verkligheten, hennes finger såg ut som en stor korv.

med marre

Kom precis hem med Marina och sitter på en stol och väntar på att ungnen ska bli varm så vi kan få maaaaaaaat. Sen ska vi baka kanelbullar och grejer sen så de kommer bli värsta bullfabriken sen, jiiiha.

till dig

Detta inlägget är till dig Amanda Arkenback 8D Ytterbyskolan oxå kallad min kära vän.
Annars så sitter jag och med mina underbara vänner och äter kakor som vi fick av snällaste Fredrik tacktack. Vi har lunch och det va spagetti och köttfärsås typ, de är naaaajs. Senare idag ska jag träffa Marina och sen ska hon nana hos mig, de va så längesen jag träffa den fröken så det ska bli kul!

D.Ö.D

HELT SERIÖST, jag har aldrig varit såhär trött/död efter en träning innan. Först hade vi ju en och en halv timmas handboll och efter det så körde vi långa intervaller på 800 m x 4 tror jag det va?  alltså springa de snabbaste man kan, ååh shit pommes. (låter inte så jobbigt kanske, men tro mig de är ett helvete) Hej bra kondition, hejhej. Ne ush, nog om det. Tack emilia hjärtat för att du bloggade förut, även fast det tog över en timma??? haha gose. Klockan är för mycket för så små som mig, redan halv tio, dags att nana
nattis.
bild från bättre tider, de va bättre förr. Annars är jag jätte seriös oså på den bilden med.

Nämen tjaaa

Emilia hääär! Sitter och glor på när mitt superlag tränar! Eftersom jag har fettaste gipset så är det lite svårt för mig att vara med, ajaaa ändo lite chill! Har faktiskt aldrig bloggat förut och detta är det första inlägget jag gjort någonsiin typ, wohooo applåder till mig! Har suttit ett bra tag och försökt komma på vad jag ska skriva om men har ingen jävla aniing om hur man bloggar? Kan iaf säga att soffee är världens goaste kompiz, massa kärlek till dig!
Slänger upp några bilder från när mina goingar tränar!

friis company

Dom här goa kom hem till mig förra veckan ifrån Nelly och ja de känns ju lite fult och ha sånna här nu, hahah men tänkte ha dom till vintern som slit och släng skor, de är så gott. Dom kommer ifrån märket friis & company.
kameran samarbetade inte med mig imorse.

LEVER

MIN ÄLSKADE DATOR LEVER, WOHOHOHO. Snälla pappa lagade den igår, tack bästa!!! + att mamma kom hem förut idag, underbart! Idag har jag varit på den absoluta sista körlektionen, och blev godkänd, wiiiie. Så de ända som är kvar nu är teoriprovet och sen har jag de jävla körkortet!! Idag har vart en jävligt chill dag, eftersom jag kom 2 timmar sent till skolan så har jag typ bara haft hemkunskap och idrott, så de är naaaajs. Senare idag blir det somvanaligt till Iris och sen handboll + fys.
mina och elins muffins, hahahah

dusch

Nästa station, duschen, duschen. *pling plong* dörrarna öppnas.
Ska ner till duschen och ta världens längsta dusch och gråta, jag gråter ba i regna lalalal. Perfekt ju, min skoldator funkar fortfarande inte och nu har jag min gammla data och inga nya bilder så slänger upp en ifrån förra året, ah men jo ha de.

Presenter

Här är de jag fick av mina fina vänner Elin och Linda, tack så mycket, bäst är ni!!!

MAAAAAT

Är hemma hos Jonna med Emilia och Moaaaaa, woho värsta grymt. Nej men aså helt ärligt så är jag jätte ledsen för min data funkar inte, ALLA MINA BILDER KOMMER FÖRSVINNA!!!! :'(((( aså de är över sex tusen bilder, asåfan fanfafanfnanfanfanfan. gråterflodvåg_skärasig_tjej_97 Vi ska annars till fysträningen snart och springa som aldrig förr.









Sofia är i sorg

Min dator funkar inte att starta, så jag är jätte ledsen och hatar livet för tillfället. Emma skriver åt mig just nu på hennes dator och jag återkommer om min dator lever igen

nattis

Tycker att jag bloggat sjukt bra idag, heja mig!!! Haha nej men ändå många inlägg så de är ju bra, eller? Tackar mina vänner för en bra dag med mycket skratt. På tal om nått annat så saknar jag faktis min lilla mamma som är i Budapest med sina kompisar, de sjukaste är att du har varit borta i 2 dagar men de känns som en vecka. Om du läser det här så ska du veta att jag älskar dig och du är en bästa mamman man kan tänka sig, kramar ifrån din lilla dotter.
titta vad jag hitta, lilla sofia för 15 årsen

fucking summer

åååååååh jag bara älskar vädret, var ute och fota med lindis förut medans ellan va inne framför datan för hon tyckte det va kallt, haha söt. Nu är jag iallfall själv i min säng utan mina polare, buhuhuh. Är sjukt trött så de blir nog att nana tidigt ikväll.

solen skiner idag

Har det så trevligt med mina fina vänner. Vi har käkat massa mat och kladdkaka och solen lyser som bara den och de är så najs så. Har fått fina presentar av godingarna med, ååh ni är så underbara, tacktcaktacktack<33<3

väntar

På mina vänninor, haha dom är påväg iallfall så hoppas dom kommer snart! Jag och pappsen har lagat mat så de ska bli grymt gott sen blir det kladdkaka till efträtt. Riktigt underbaaaart! Funderar på om vi kan sitta ute eller inne? Solen lyser men de blåser ändå kallt.. så vi får se, men nu ska jag duka och tror även att dom kommer snart!
Arkivet Maj 2011

Svar på tal

Hur är de mellan dig , Marie , Klara , Julia? - Jo men det är bra!

När ska du skaffa fb igen? - Funderar på att göra det snart.



Hur tar du sånna bra kort? bloggar du via Iphone för dina bilder blir ALLTID jätte bra! för ja tänkte du kan ju liksom inte blogga via kameran ellerhur haha?

Alla mina bilder tar jag med kameran och nej det går inte att blogga ifrån den, haha! Men jag bloggar alltid ifrån datorn så jag gör inga iphone inlägg.


Bra kamera eller jävligt bra kamera?
du tar med det va? btw. har du med den till skolan och fotar där? o.O
fin du är sofia!

Fattade inte rikigt det första, men jag hade inte tackat nej till en jävligt bra kamera, om det är de du menar? haha. Ja jag har med kameran till skolan, tänk er att en turist som fotar allt den ser och har kameran runt halsen. Det är jag.

Kan inte du ha frågestund? :)
Nej inte på ett tag, om man undrar nått så är det bara att kommentara!

Vilken tid fick du på rundan?
36 eller 38 minuter tror jag det va!

Men när ska du konfirmera dig då?
Jag ska göra det den första Juni, eftersom jag går sommarkonfa så ska vi ha två veckors läger när sommarlovet har börjat!


Söndag

Klockan är typ 9 ? och jag vaknade för inte så längesen, idag måste jag på gudstjänst så jag ska åka om en halvtimma härifrån så e är lite stressigt, men jag fixar ju aaallt super-fia.
Typ inte men vi leker att det är så. Mina vänner Elin och Linda ska överraska mig idag, wohoo!!! inget som jag vet egentligen, haha men jag skulle stanna hemma sa dom så då får jag göra det, måste fixa kladdkaka annars skulle ellan inte komma.. Så de måste jag göra, haha men nu måste fixa mig och äta frulle oså, ching chong.

grym dag

Kom hem för någon timma sen ifrån en först ett långbesök i kyrkan sen en heldag hos fröken Hansson med hennes familj och amanda. Vi har haft det grymt kul och skrattat som bara den. Har massviss med bilder ifrån dagen, här kommer några av dom iallfall!
finaste tjejerna
presenten ifrån mig och mandisen

Instagram

På bloggen lägger jag bara upp kamera bilder men på instagram är de bilder ifrån min iphoniii, så följ mig på instagram sötisar - sofiastroom


Dagens

// kavaj - linne - h&m // byxor - cubus // klocka - ur&penn //

perfect watch

Jag äääääälskar denna modellen på klockan va, helt sjukt va grym den är! Har ju en likadan med guld kant och vitt band runt om, men gillar den här tusen gånger mer, fick med mig den hem igår och den kommer ifrån ur&penn.

Konfirmation

Nu måste jag verkligen skynda mig till bussen, ska på mina vänners konfirmation. Slänger upp några bilder, måste rusa hejdå.

kudden och jag

Så mobbad är jag va, haha går runt i mitt hus med min kudde? Typ 5 årig tjej som inte kan släppa sin nya docka känner jag mig som. Men det är så gosigt, är verkligen sjukt trött så jag ska ta mig till min säng med kudden och lägga oss där vi hör hemma. Imorgon blir det en tidig och jag antar lång dag, med mycket bloggning!!! SUPER, godnatt från mig och kuddisen

YES

fan va glad jag blev nu, titta vad pappa kom hem med!!! SÅ JÄVLA GLAD, kommer lägga upp bilder typ imon på iallfall en av grejerna som jag fick. Sen den andra lite senare!

omaghaaaad

Först vill jag tacka min fina vän elin för hon ställer upp i vått och torrt och allt där emellan. TACK KOMPISEN, BESÖK HENNES FETA BLOGG LIKA MYCKET SOM JAG, KLICKA HÄR TYP.
Annars då? Jo jag kom hem ifrån en rikigt go dag i stan med Amanda och Evelina himlans trevligt måste jag säga!! Har fixat presenter till våra vänner som konfirmerar oss imon, woho så grymt. Måste städa mitt rum för det är kläder över allt???? HUR KUNDE DE HÄNDA FUCKING PANIIIIIIK, HITTAR INGENTING. DAGS OCH STÄDA HEJDÅ
vi besökte favvo affären förut oxå

I ♥ tacos

Tjenare kompisar, Elin här idag igen! Fick precis ett panik-sms av min kära vän där hon fråga om jag kunde blogga åt henne. Tur att hon har en sån grym kompis som mig, vad gör man inte för att hålla hennes superblogg på topp? Eftersom Sofia är en riktig mat-lover, precis som mig så tänkte jag bara passa på att berätta att jag ska äta tacos alldeles strax, veckans höjdpunkt! Visste ni föresten att:

Jag och Sofia har varit vänner sen vi var små eftersom våra mammor har varit bästa vänner sen dom gick i första klass. - Våra mammor är hur lika som helst, nästan lite läskigt lika.. Tror dock att det är därför jag och Sofia är så himla lika och passar så bra ihop, hihi. - För 3 år sen var jag blond och fjortis precis som alla andra, gick alltid runt med vitt eller svart pannband, och jag var Sofias idol för hon ville se ut som mig, hahaha! - Idag är det istället jag som är grymt avundsjuk på hennes rumpa, skulle döda för att ha en sån go rumpa. - Sofia är en av de allra härligaste människorna jag någonsin träffat!

Haha så ful är jag.. Nu ska jag äta massa tacos och leva livet, ha det fint allihopa och glöm inte att läsa min fina blogg - MASSA PUSSAR FRÅN EGO ELIN <--- FEEET LÄNK


skolan

Har lunch nu och har vart på city gross med emmisen för inte så längesen. Efter skolan så drar jag, amanda och kanske evelina in till stan för att fixa konfirmations presenter till våra kära vänner. Himlans trevligt, bloggar mer seeeeeeen

haha

Denna dagen va, haha herregud.. Iris har ätit en myra, (VILL NI SE FILM? KOMMENTERA ISÅFALL, LÄGGER GÄRNA UPP DET HEHEHEH) Jag har ramlat ur en papperskorg så jag har så ont i min arm va, ååååh så dålig haha. Om ni undrar vad jag gjorde i papperskorgen så skulle några ifrån vårat efterblivna lag ha lite kul typ, så gick det liiiite snett. Men jag lever iallfall, typ. Ska dra mig mot duschen så kanske jag bloggar senare. Hälsar även till min finaste ebbis att hon är grymt bra <3<3<3
åååååh för gammal bild på mig och iris

pink leopard

// kavaj - h&m // linne - gina // klocka - ur & penn // shorts - iris //

Standard

Är hos iris och vi solar och käkar som vanligt. Haha sitter utanför huset och lyssnar på musik och har de bra somvanligt. Runt 6 tror jag löpträningen börjar? WIIIIEE TAGGA DÅÅÅ. ne är fett otaggad inför det faktist, men men de är så mitt liv är och då är de bara att ta sitt feta arsle och dra sig ut till skogen och springa <3<33<3<3<3

glass

Har på mig shorts idag, wiho. Nej men de va verkligen iskallt imorse typ 3 grader? De klart jag tar på mig short då!!! Haha nej men det är skönt väder nu så de är grymt. Somvanligt idag så efters skolan träffar jag iris och sen blir det träning.

tomat

Ser ut som en tomat i mitt aniskte, trodde inte att jag skulle bränna mig men jo jag lyckades med det. Kom hem för cirkusbirkus 5 minutersen och är död, ont i fötterna och känner mig snurrig typ. Ska käka lite och sen hoppa in i duschen, så de blir min kväll. Måste oxå göra klart ett tal till imon, FAAAAAAAN.  Kanske slänger upp ett inlägg till ikväll, om jag hinner.

livet leker

Fyfan va härligt vädret är va!!! Är hemma hos iris och vi sitter ute och solar och dricker smoothie det så himla gött. Ska dock snart åka till träningen och träna i 2,5 timmar wohohohohho. Ne nu måste vi rusa, ching chong.

Joggingdag

Okej nu jävlar, spring för livet typ. Haha nej men vi har ju joggingdag idag vilket betyder att hela skolan springer en runda som är 6,7 km eller något liknande. Sen efter man sprungit klart så slutar man, så vi harbara haft 2 lektioner idag. Så vi har en go skoldag framför oss idag, nu har vi lunch och ska ut och springa om typ en kvart. LETS GOOOOOO

ojsan

Vi ska ha joggingdag imon i skolan, jodå men de är ju jätte kul och springa 7 km sen ha handboll + löpträning efter det. Just nu är jag nyduschad och sitter med mitt troll/lejon/affro hår och funderar på om jag ska platta det idag? eller sova, sova låter bäst så det ska jag göra typ, nu. Slänger upp 2 bilder ifrån gårdagen från våran musik video..

svar på tal

Grattis i efterskott! undrar om du vet vart mobilväskorna kommer ifrån? jag hittar inga själv :( tacksam för svar:) ps. jätte kul att du börjar blogga igen nu!! :D
Åååh tack så jätte mycket! Båda två kommer ifrån kaphal!
Vart har du köpt tröjan? :D
aaaas snygg är du!!!
den kommer ifrån Bik Bok, tack sötnos!!!


Sooooooooool

Fyfan va glad jag blir av detta vädret va!!! Helt sjukt, har legat ute på altanen sen jag kom hem. Snällast erik kunde köra mig ifrån kärna till kungälv, eftersom det inte gick några bussar så tack så jätte mycket kompis.
Nu ska jag umgås med mina fgrymma föräldrar, puss.

Jordgubbar

Har käkat den grymmaste frukosten nånsin, massa jordgubbar, choklad puddig och solen lyser som bara den. Vi har egentligen super bråttom till bussarna men ändå ligger vi bara här.. AJ AJ AJ måste springa nu, hejdå

1 maj

Nu ligger vi alla 3 i amandas säng som vi har gjort hela natten och pratar, snart blir det frukooooooost och då ska vi käka chokladpuddingen som vi skulle ha ätit igår egentligen. Sen vet jag inte vad som händer tror att jag stannar här i ett bra tag.

RSS 2.0