Gottar mig

Har sovit en stund har varit så himla trött hela dagen. Men nu känner jag mig lite piggare iallfall, mamma kom in i mitt rum och fatta inte att jag va här? Hahah ett paket som jag hade fått landa skulle hon kasta på sängen men de hamna på mig så börja jag ju såklart prata med henne. stackarn säger- ÅÅÅH GUD JAG TRODDE DU VA ETT MONSTER, tack mamma tack. Hahah nu ska jag fortsätta äta min choklad som jag köpte förut. Sen kommer Simon snart med, mycket information i ett inlägg nu men jag är happy :DdDD


svarar

Lite kul att du för ett litet tag sa att du störde dig på folk som sa "bjuder på dessa bilder!"och nu skrev du själv "BJUDER"... just saying. Annars är du min favorit bloggerska du äger!
 
 För det första tack!! Hahaha för det andra förstår ni inte när jag är IRONISK? jag skrev liksom, NO MAKEUP BJUDER!!!!!!!!!! (ser ni ironin???) haha tydligen inte, men tusen utropstäcken skriver jag ju inte när jag är seriös, eller XD eller :P eller när jag skriver <33<3<33<<33 är jag ju inte heller seriös med, just saying. 
 
Vart redigerar du dina mobil bilder som den där uppe tillexempel? Ngn app eller så? Älskar din blogg :D
 
Det finns en app som heter Camera+ Den är så värd!! Tror den kostar 7 eller 15 kronor? Men de finns massa olika effekter och du kan redigera dina bilder med och det är väll den appen jag använder mest! Tack sötis :D
 
 
haha sofia, vi hade FYSIK PROV inte KEMI... hehe, bra jobbat!
Hahhahaha orkar inte bra koll har jag iallfall... TACK <3<3<3<3<3<333<3<33<3<3 
 
Vart är byxorna ifrån? Och hur mycket kosta dom?
Dom kommer ifrån kappahl faktist, 399 svenska riksdaler om jag ska vara exakt! 

En isbit

FYFAN VA KALLT DET ÄR. Satt och vänta på bussen i 20 minuter typ och jag fryser så sjukt mycket, vill bara knäppa med fingrarna så att man kommer direkt hem lixom, hade vart så himla skönt, haha! Men jag är väll snart hemma förhoppningsvis :))


Så ovärt

Sitter i Eriksdal just nu och klockan är fem över åtta.. Vi har ju sov morgon idag, ah jag har det ändå inte eftersom man måste åka så jävla tidigt nu när jag inte kan åka moppen på snön (isen?) men ja jag kan väll plugga när jag kommer till skolan en timma för tidigt.


äntligen

Kom bara en kvart försent till träningen så det var väll ändå okej??? Ändå inte. Men jag kom hem ganska nyss, träningen var ganska rolig :))) Ska ta mig någor och äta sen duscha (plugga får vi ju inte heller glömma) FAN DÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

Hets äter

Har tryckt mig nästan en hel sallad på 4 minuter, hej ont i magen + HEJ VÄRLDENS HÅLL?! Träningen börjar nu om 10 minuter och jag sitter på bussen som ska vara framme 16.40 haha så måste jag byta om med, lyckad_tjej_97_yolo nej men ÅÅÅÅH MIN MAGE GÖR SÅ HIMLA ONT MED :(:((

sämsta mat bilden med ljuset i bussen va inte på topp om man säger så, och ville inte gärna i sätta på blixten attention hoe typ, ahaha lol nej men jaaa XD


Fixar mamma

Är på mammas jobb nu och ska fixa henne inför deras julbord typ? Men eftersom jag är världens snällaste dotter så åker jag ju såklart hit och hjälper henne. Heheh, träningen börjar dock och 45 minuter (!!) så känner mig ganska stressad men jag hinner väll...


torsdag idag

Jo men tja idag är det torsdag för er som inte visste det, vi har håltimma sista lektionen idag igen men ska stanna kvar lite och sjunga med gisela, evelina och maria XD YOLOLOLOL. Ah nu har vi en vikarie på SOn, stackarn..... hahahah men ja ska faktist jobbilobba nu, ciao. 
 

Blir så jävla arg

Sitter och kollar på ett program om narkolpesi och när dom jävla forskarna säger att dom inte ens provade vaccinet och att dom lovade att det inte skulle bli några biverkningar, ah jo tjena. Asså åh jag blir så jävla arg, sitter här med mamma och pappa och dom är minst lika arga som jag. Kom annars precis hem ifrån träningen och nu ska jag kolla klart på dokumentären och sen duscha sen väntar sängen på mig. 


Kebabrulle

Jag och amanda köpte varsin kebabrulle hahah var så jävla sugna va, halleluja säger jag bara. Man orkar ju dock inte mer än typ hälften så andra halvan tog vi me oss hit hem hahaha värt och nu har jag precis slingat hennes hår så vi väntar bara på att det ska bli blondt, typ. Hahaha eller ginger kanske?


Håltimma

Håltimma på språkvalet, så jag ska plugga nu tills Amanda slutar ifrån hennes franska. Måste göra klart endel saker så då kan jag lika väll göra det, ååh är så trött idag med hahaha :((


onsdag

Sitter i hos datateknikern i skolan typ och håller på och spara några dokument på ett usb, för han ska blåsa min data eller vad det heter. Haha lol den är typ för full så jag kan inte öppa vissa program eller spela musik  ifrån spotify.. Kan dock inte spara alla mina bilder men har sparat vissa hemma för några månadersen.. så jag tror att det är dom flesta bilderna, hoppas det iallfall...... då var det över 12 000 bilder, hahaha lol. 

mandis<333333333

Död?

Svar ja, somnar typ stående. Gymmet idag var de jobbigaste jag varit med om, allvarligt FYFAN VA JAG HAR ONT ÖVERALLT (ändå mest i knäna och vid skulderbladen. Känns ju inte så bra, nu ska jag hoppa in i duschen och sen gå upp till min säng och sova. Om jag pallar trapporna......hahahha bilden, im beutiful< 3<3<3<33<3<3


we were born this way - swag


Lek aldrig att ni är swag igen, this is swag ↑ Jag och Iris för fyra årsen, hahahahahah

outfit

// skjorta - tisha - bik bok // jeans - dr denim // halsduk - gina//

30 fucking spänn

Ben and Jerry för TRETTI, TRETTI svenska riksdaler!! Haha kunde inte låta bli att köpa en, så himla värt :D:D:DD


speciell videoblogg


mys

Låg i sängen med mamma medans hon läste min svenska, woho. Sen denna kväll har jag pratat med simon, pluggat, ätit och nu ska jag SOVA. FUCK YEEEEEEA. Haha för glad, men ja är super trött så godnatt. 

 Redan fått resultat ifrån dom olika arm övningar jag gjorde förut, kolla bara!!!!!!! ändå inte, puss <3333

ba köööör

Hahha eller? Nej men körde faktist endel arm och mag övningar nyss. Höll bara på i en halvtimma men har inte tid med med längre och så orka jag inte mera, haha lol. Men ja det kändes bättre än inget alls iallfall! Nu ska jag plugga lite till och sen får jag se vad jag hittar på.

önskelista

Gjorde min önskelista för en månadsen... Kameran dör jag för, haha men vet att jag inte får den så jag tänkte att de är väll bara och spara till den? LYCKA TILL SOFFE. Sen vet jag att jag inte får primebootsen heller, men asså ååh dom bruna är ju så himla fina. Och vet ni? I sommras så hade jag sån ångest. Hahaha tankarna gick mellan Ash boots - Primeboots - Ash boots - Primeboots - Ash boots - Primeboots. Men de blev ju Ash, vet inte om jag ångrar mig eller inte?? Ändå inte, men önskar mig verkligen primebootsen... Sen är ju redan tröjan här hemma, IIIIIIIIIH den är såååå fin, men får den ju inte förens på julen. SÖG JU :P Lurarna är jag med riktigt sugen på! Inte långt kvar tills julen nu ju!!! 

college jacket

Körde på min väldigt gammla jacka idag... hahaha
// college jacka - halsduk - gina // grå hoodie - bik bok // mobilfodral - kapphal // thisa - hm //

Inte rätt skor

Hade redan bestämt mig igår att jag skulle ha på mig converse idag eftersom jag inte använt dom sen jag fick mina Ash boots, och de va i typ augusti? MEN FY I HELVETE VA KALLT DET VAR MED DOM, kändes oxå som att jag gick utan skor på marken typ (glömde sätta in mina inlägg oxå, typiskt) haha ah ne gud va jag har frysit idag och de kanske inte är rätt skor för denna årstiden? hahahah men är hemma nu iallfall och ska käka och plugga!


SÅJA!!!!


måndag

Idag är det måndag, som jag längtat!!! ELLER? ändå inte. Vakna sent så jag han inte göra något med mitt kaozade hår eller ansikte, NO MAKEUP BJUDER!!!!!!!!!! haha ser ut som tolv år utan smink, men de är deg. Sitter iallfall i skolan just nu och väntar på våran lärare som försvann. Haha lol, ska iallfall ha Engelska när hon kommer. Nu kommer hon ju, wohohohoh.
 

nya header

Va så himla trött på den gammla, vet inte om denna va så mycket snyggare men den får duga, haha jajajaja. Nu ska jag fortsätta plugga, typ.

plugga är kul

Jag bara skriver och skriver, men de är ju bra. Jag har målat alla listerna i rummet, damsugit, bytt lakan (HALLELUJA BÄSTA SOM FINNS) och nu pluggar jag, vilket behövs. När klockan var fyra trodde jag den va 8 haha och nu är den bara halv sju, tiden har inte gått snabbt idag. Men det är så skönt så jag ska inte klaga, nu måste jag fortsätta med plugget!

gammla bilder, hej och håååååååå

jonnapark.blogg.se

Börja läs min kära efterblivna väns blogg. Julia har fixat en jätte fin design och Jonna har precis börjat blogga, ah besök bloggen baaaaaaaa. klicka på nån av bilderna så kommer ni dit!


Ändå gött

Vinst med 21-17 så de satt fint. Det gick ganska bra för mig så jag är nöjd! Kom hem för en stund sedan och då hade mamma lagat god mat, så de blev dubbelycka :DDD:D:dD langar en vacker bild med, tjingeling


Tror jag kommer dö

Min bror kör bilen, kanske inte kommer fram till matchen idag haha FUCK sitter här bak sjukt rädd, tur att de finns säkerhetsbälten iallfall.. Nu ska vi plocka upp Selma. Sen spelar vi klockan halv 12 tror jag?


gameday

Om cirkus 5 minuter så ska jag åka till hallen och spela match mot Kropps. Segt att det är så tidigt men ändå kul med match så de är kul. Vi får se hur det går, haha får hoppas på de bästa iallfall!

Whäääää

Kom nyss hem ifrån Simon och nu är jag så himla trött så jag ska tvätta bort sminket borstatänderna och sen slänga mig i min säng (efter jag tagit bort alla kläder därifrån) MEN JAG KAN INTE SLITA MIG, Kollar på nån sjuk film med mamma och pappa om människorn på mentalsjukhus. Kommer drömma mördrömmar, svär :P


Mys

Käkade på nått ställe i stan, de va najs. Sen kom Simons snälla pappa och hämta oss och nu är vi mätta och glada, typ. Haha jag är as trött iallfall och klockan är inte ens halv 9? Hej sofia 8 år, dags att sova nu. Lol ändå inte XD


drar mig

Ska ner till bussen nu, bloggar mer sen när jag kommer hem! PÖSSSSSSSSS

Mimers

Sitter just nu i mimers och kollar när damerna spelar. Sen ska jag hem och träffa Simon, idag är en bra dag. Lycklig och glad, livet leker helt enkellt!


svarar

Fick inte iris väldigt ont i benen/ryggen när hon hoppade ner från en kant typ? den videon marie la upp på fb alltså...
Hahah jag var med orolig att hon bröt benet, men hon fick bara lite ont i rumpan så de är lungt! 
 
Har du köpt den tröjan från JC?
Har köpt den ifrån Elin, fast hon köpte den på tessie. Så nej, haha. 
 
 när kommer videobloggen med svar på frågestunden upp ?? :)
När jag träffar Emma och Amanda, haha tror de blir snart! :):)):):)
 
 Vart har du köpt tröjjan? :)
Vart har du köpt byxorna??? :)
Både tröjan och byxorna kommer ifrån BikBok förra året!

Äntligen

HAR ÄNTLIGEN MÅLAT KLART I MOTT RUM NU, haha de va på tiden.. Men ja de känns skönt att de bara är golvet kvar! Plus måla listerna.. Hahahha men åh va skönt :):)):):):))) Nu ska jag börja fixa mig och fixa tidinställda på bloggen hade jag tänkt!


Given frulle

Älskar helg frukostar, nu idag har jag gjort nån konstig gega typ? Haha kvarg, blåbärssoppa?! Hallon, banan, puffar och linfrön.. Gott eh ah? Hahaha ser kanske inte så gott ut men de va de, lol. IDAG ÄR DET EN MÅNAD KVAR TILL JULAFTON MED, wohooho!!!


orkar inte med mig själv

Hahahah jag har gått runt och väntat på Simon men det va ju tydligen imon vi skulle käka, HAHAAHAH har varit så jävla arg men ah de va ju bara jag som va lite efterbliven.. Men ja Elin var här en stund förut, bror <3<3<3 Sen har jag målat mitt rum med, har ju inte gjort det på jätte länge. Så de är bara ett lager kvar nu, så är jag äntligen klar, haha!! Har ju dock golvet kvar sen, men jaaaa. Godnatt

hahaha as gay bild


Väntar

Ska träffa Simon om ett tag och vi ska ut och käka nånstans. Haha fast jag är inte förvånad om han har somnat, så just nu väntar jag bara på att han ska ringa/vakna, så ska jag skriva lite på svenskan undertiden. :)


Mellanmål

Trodde allvarligt att jag skulle dö när jag körde hem, de blåste så mycket så jag hade ingen kontroll alls över moppen.. WHAAAA men ja jag lever iallfall :))) Nu käkar jag lite mellanmål, kesella, banan, russin och lite fröer, haha ändå gott. Idag hade vi bara två lektioner i skolan, så de va najs. 


fredag

ÄNTLIGEN FREDAG. Igår somnade jag med världens leénde på läpparna, iiiiih. Ah dels för att vi hade sovmorgon idag och för att jag är så himla lycklig :D:DD:D:D:D:D ah typ så iallfall, haha nu sitter vi på språkvalet och ska snart börja kolla film, ändå gött.  
emmsiiiiiii<33<3<3<3333<3<333

Torsdagskväll

Sitter i min säng och försöker få tag på Simon. Har skrivit lite på svenskan och är trött efter träningen inte för att den va så jobbig, men aaaaaah ändå XD Tänkte gå och lägga mig snart, så de ska bli skönt och sova. Godnatt <3333

WOHOH

MASSA JULKLAPPAR, ÅÅÅH WHOHOHO ÄR SÅ GLAD, DE SOM SUGER ÄR ATT DET INTE ÄR JULAFTON IDAG. AHHAHA WIIIIIIIE :dDD.d:D.D:D:D


Tant rut

Har precis käkat på Tant Rut med Jonna, Moa, Fredrik och Linnea. Ändå gott :) nu är jag och Moisen påväg till mimers med våra tunga väskor för att vi ska träna, kommer dock inte komma in i hallen eftersom den är låst tills tio över så vi får väll sista utanför ett tag..


Film

Nu ska vi kolla film i so:n SÅJAAAA, haha ah ne men allvarligt nu börjar den, de är ett krigs film typ? Haha eller de är människor som skjuter på varandra iallafall hahah, så jaaaa de är intressant :))))


Matte äger

Ah ändå inte, har räknat jätte mycket så jag har gett mig själv en paus, haha lol. Denna lektionen slutar om en kvart och då har vi lunch fast maten öppnar inte förens halv, så jävla onödigt.. Nu är min paus slut, haha.


väntar

Sitter och putar med läpparna medans jag väntar på min bussen, bara för att jag kan. Ja annars är jag så trött, haha mitt hår är super krull för jag duscha igår kväll haha, ååååh. Nu kommer bussen, untz untz. As gay det sista hahah men aaaaaah, tjingeling

 

 


Borstar tänderna

Har precis borstat min tänder så inte tandtrollen ska äta upp dom, eller vad man fick höra när man va liten, haahah. Jag är så sjuuuuuukt trött nu så nu ska jag sova, äntligen <333333puss alla superfans


I bilen

Sitter i bilen påväg till träningen, pluggade ju igår istället för att träna så känner verkligen för det idag. Behöver en paus ifrån artikeln, har snart skrivit en sida nu haha äntligen. Träningen börjar om en kvart och slutar vid tio, hörs sen kanske.


Mat

Tappa verkligen all inspiration för skrivandet när jävla skit programmet krascha igen, så har fått börja om helt två gånger nu. ÅÅÅÅH JAG BLIR SÅ JÄVLA ARG!!!!! Nu ska jag dränka mina sorger i mat och chips, och skita i svenskan för en stund. Stekte upp lite köttfärs (ser ut som hur mycket som helst haha XD) avokado, tomat, ägg och kvarg. De ända bra med denna dagen, typ nu ska jag sura.


Trött

Är så jävla trött idag va, ser ut som fan hahah ändå skönt och dra på sig en kofta och jeans sen är man klar för skolan typ. Men ah annars gick väll NO provet helt ok, haha inte överdrivet bra men får nog godkänt :) Sen jobba vi med svenska artikeln förut, hela min text försvann.. Typ skrivprogramet krascha, ååh orkar verkligen inte. Får börja om med den när jag kommer hem eftersom den ska va inlämnad imon....


Bjuder, eller?

OSMINKAD BJUDER!!!! Hatar verkligen när folk skriver så, eller typ igga ansiktet!!!! Hahhaha man ba är du allvarlig? Klipp bort ansiktet eller lägg inte upp bilden då XD Fattar inte grejen, men jag bjuder jag iallfall INTE på dom här bilderna, har inte så mycket mer att säga förutom att jag hatar min fysikbok och vi får väll se hur de går på provet imon, godnatt ifrån tjej_13_vårar_igga_ansiktet_på_bilderna_sötisar_bjuder ;D <33


paus

GIVEN PAUS, haha efter 1 timma (reckord typ) kan jag endel iallfall så de är deg. Nu tyckte jag att jag va värd en paus, te, ägg och choklad. perfekt kombination... .Hahah kände att jag va värd chokladen, försöker att inte äta de längre men kunde inte låta bli XD YOLO LIXOM, nu ska jag börja plugga igen. BABOOOOM TAGGA PÅ PROVET IMON DÅÅÅÅ.

401

Sitter på bussen hem, ska snart byta i Bohus känner verkligen inte för att sitta ute nu. De är så himla kallt och min jacka är inte speciellt varm om man säger så :((( Men som man bäddar får man ligga, eller? Haha valde ju faktist och ta på mig den imorse.. men ah måste verkligen plugga sen så jag iallfall får godkänt på no provet imon, bajs.


ont i magen

Sitter hos iris, har ont i magen, har precis ätit, ska åka hem och plugga, äta, plugga lite till, äta lite till och plugga ännu mer. KUUUUUUUUL liv, ah nu så har jag ju kul. Men ska åka om 10 minuter hem till min lilla by :))))

Träslöjd

Orkade inte med min fula trä grejs så jag sitter inne hos mina väninnor på syslöjden (lol) Är stolt över Ingrid som broderat finaste förklädet, I LOVE FOOD. SÅJA BROR 


det går inte

Låste hälften av alla sidor som handlade om ljus i fysikboken och kolla igenom några glosor, men klarar inte mer. Det går bara inte, får fortsätta mer om ett tag.. Jag blir så arg att jag inte kan koncentrera mig och bara göra det jag ska göra, varför gör man alltid de man inte får göra eller inte borde göra? Typiskt mig, men ja antigen pluggar jag mer om en stund eller så lägger jag mig och sover, orkar inte. 
gjorde en as krim bild med, whaaaaaaaaaa mannen 

pluggar

 eller ah, försöker iallfall. Tycker ni det är tråkigt med videobloggar? eller är de för mycket av de nu? hahah nu ska jag plugga till NO provet som vi har på onsdag med, ahhahaha ååååååååååååh 

outfit

//jacka - stickad - hm // byxor (NYA!!) - kappahl // halsband - gina // sjal - skärp - tessie // boots - ash //

Orkar inte ens bli arg

Somvanligt körde bara buss helvetet förbi i Bohus, så har satt där i en halvtimma.. Blev ändå trevligt en gammal dam börja prata med mig, så kunde vi prata ut med hatet vi har emot bussarna. Haha riktigt go, 80 år va hon typ? Gosig ändå, men nu sitter jag äntligen på bussen hem!


Måndag

Vilket betyder skola, woho eller? ah ändå kul :):):):):::):):):) Vi hade egelska prov idag, eller bara hörförståelse och imon ska vi ha nått annat prov? Sen på onsdag hade vi tydligen NO prov och på torsdag ska en svenska artikel vara inne, kul kul jävaligt kul. NU SKA JAG SKRIVA MIN SVENSKA, JALLA.

lite sol

Simon åkte precis hem, buhuhuh. Nu sitter jag i köket och kollar Solsidan och käkar nån soppa. Jag har inte så mycket mer och skriva om jag ska va ärlig, hahah men ja jag bloggar väll mer imon, tjingeling. JUSTE glöm inte att fråga nått i frågestunden, nu när ni har chansen. (direkt läääänk)

ändå chill

Det blev lite mer än 7 km så de va ändå skönt och komma ut. Nu har jag precis duschat och bytt om till myskläder. Ligger annars i min säng och kollar lite kläder, olika bloggar och väntar på att simon ska komma om ett tag så de är chill.

Powerwalk


Frulle

Sitter i köket med min kära bror och mor och äter frukost. Väldigt mysigt, snart ska vi ut och gå en liten runda. 


godmorgon

Idag är de söndag (som att ni inte visste det lixom?) hahah och jag ska snart käka lite frulle sen ta mig ut på en promenad med mamma. Sen tror jag att jag ska träffa Simon, så de är mycket najs! EEEEEEEH AAAAAAAAAH NU SKA JAG ÄTA.

saknar ändå sommaren <33333333

Ändå gött

Vann sista nu med 26-11 inte för att de spela nån roll eftersom bjurslätt vann båda sina, haha ännu ett misslyckat sm, check! Typ så? Haha men ändå skönt att vi vann sista. Nu när jag kommer hem ska jag ta en varm lång härlig dusch och sen bara vila eller nått trevligt.
här skulle vi se stenhårda ut, misslykades ganska stort`? hahhaha


mimers


en förlust och mat

Förlorade första matchen, haha där rök antagligen våran chans och gå vidare till steg tre.. Men nu sitter vi i hallen och har precis käkat, jag och annie dela på en kycklig och potatis sallad, jävligt värt. Halva kycklingen är dock kvar, haha men de är såååå.


I bilen

Gymnasiet verkade väldigt bra, eller de kändes bra när man gick runt där iallfall! Nu sitter vi i bilen påväg till hallen, är så taggad!!! Nu måste vi vinna, heja oss typ.


Öppet hus

Sitter i bilen med Selma och vi ska på öppethus på Katrinelund. Ändå deg, sen åker vi till hallen och taggar första matchen, åååh är så taggad va!! Hoppas med att skolan är najs, tjingeling.


baka en kaka?

Vet inte riktigt vad jag bakar, men de är sjukt gott iallfall. Får dock inte äta de själv, men de är kul och baka så varför inte lixåååm XD Vi ska ju spela SM imon så dom måste ha fika i cafeterian, soffe fixar!!!!!!! Nu börjar de lukta sjukt gott här hemma, ska duscha sen och så måste jag sova så jag orkar ta mig upp imon!

Slimfood

Har precis käkat sushi med mamma, galet gott va det. Iris skulle åka hem till sin far och käka haha så de blev jag och mammi som käka. Fick med mig ett par byxor hem!!! Haha as glad för dom, äntligen gröna byxor, som jag letat!!


Stan

Sitter på bussen påväg till stan där jag ska träffa Iris. Är så himla shopping sugen men har bara 300 typ haha hej va långt man kommer med det, behöver 2 par nya byxor vill ha en ny jacka och en halsduk, halsduken kostar trehundra lixom.. jhsksinahskdö känner jag, men de ska bli kul och träffa irre iallfall!


Leker

Sitter ute och leker, mina vita byxor är dock inte vita längre, hahah. Men ja idag slutar jag halv tvåååå så de är najs, måste städa och plugga när jag kommer hem. Lite ledsen för att de är sista dagen här, jag kan ju säga att jag inte längtar tillbaka till skolan.. Men ja snart är det jullov så de är ändå grymt!


11-20

Ändå skönt att vi vann emot dom, haha annars hade de inte vart kul. Va så kul eftersom dom va så säkra att dom skulle krossa oss osv, deras tränare hade spelat över hela dagen, SÅ DÄRFÖR VA DE ÄNNU MER NAJS ATT VI VANN, HAHAH! Nu kollar jag på aldrig mera fet, ååh jag reagera så mycket när han sa: Jag menar vem vill ha mig lixom? För han vägde 212 kilo.. Vet inte varför de berör mig så mycket av att kolla på det, men funderar på att gå ut och gå, men ska nog duscha snart sen får jag nog plugga lite med..
mitt hjärta


matmatmat

Stekte kyckling, kokade upp nått grönt och fetaost till det, JAG DÖR. Haha åh detta va så himla gott, längesen jag åt kycklig så det va najs. Ska ta på mig träningskläder och sen sätta mig på moppen och åka till mimers där vi ska spela match mot 98orna, måste skynda mig nu!!!


hemma

Pratat med min saknade Emma i en halvtimma men nu skulle hon åka till sin prao. Ligger här i min säng och bara tar de lungt, ska ner och fixa lite frukt och te. Ändå skönt och inte behöva sätta på sig myskläder när man kommer hem, fett värt och se ut som man glömt ta av sig pyjmasen på morgonen.

Trött idag

Orkade verkligen inte gå upp imorse så jag drog på mig mysbyxor satte mig på moppen och åkte direkt till dagiset. Nu sover alla barnen, hahah jag somnade med dom igår, så himla skönt och sova en timma efter maten!! Borde va så i skolan med, haha! Halvsover i soffan gör jag nu iallfall, sen slutar jag vid halv två idag för jag inte hade min rast imorse för vi gick till skogen, wohoh grymt!


Kvällsmat

Käkar lite kesella, hallon och lite havregryn och te till det, ändå gott. Träningen va väll kul, nu ska jag duscha och sen sova. Längtar ganska mycket till min säng om man säger så!!!


frågestund!!!

Kör på en frågestund, första gången ju!! Haha fråga nu på, kommer väll i princip svara på allting ni undrar!! Sedan kommer svaren i en grym videoblogg med Amanda och Emma, så bomba med frågor, helst roliga <333333

Vafan

Haha värkar inte som att jag kommer komma till Kungälv i tid, hahah fan de står helt still, kaaaaaoz. Lite kul ändå, men nu börjar de rulla lite, har ju musik så att jag kommer ju överleva iallfall!!


möta mamma

Fick sluta en halvtimma tidigare idag eftersom jag ska möta mamma i Kungälv, fixa en grej sen ta en fika och kanske shoppa nått? Väldigt mysigt, nu måste jag skynda mig ner till bussen!!! Ha en bra onsdag.

Trött idag

Är sååååå himla trött idag, hatar och ha sena träningar. KUL ATT DET ÄR SEN TRÄNING IDAG MED :))) Orkar verkligen inte, men de är väll så. Ska dränka mina sorger i kaffe med alla fröknarna hahahah <33333
Saknar mina bröder i skolan


Kiwi

Inte ens en fet jävla pizza skulle kunna få mig på bra humör just nu, kiwin gjorde inte ens saken bättre, den va ba äcklig. Ledsen soffe ska sova, handboll suger, bajs


svarar

Har du gjort din bloggdesign själv? As bra blogg med grym uppdatering!
Nej min grymmaste vän Elin har gjort den, tack sötnos!

 

Hej Sofia <3
vrf kan man inte titta på flikarna på det som det står t.ex kläder på fliken "kläder". det är jätte synd men din blogg är super bra och du är super snygg och jag är jätte glad att du fortsatte blogga <3

Jag vet inte riktigt varför det inte funkar, men om du först klickar på fliken Shopping och sen outfits så kommer de upp! hahah, åååh tack så jätte mycket!!!
 

vad kostar skärpet på tessie??
199 svenska riksdaler!

Kan inte du skriva recept på den smoothien eller aa vad du har i den osv :) älskar sin blogg, du är grym Sofia!
Gör lite olika, ibland har jag i hallon, blåbär och banan mjölk och lite kesella och havregryn. Ibland bara hallon, eller banan (+mjölk då) kör på de jag känner för, tack så mycket!!!
 

Vilken sida eller vart har du redigerat dina såna bilder , dem första bilderna ??:)))
När man kunde redigera på picnik, så gjorde jag det där! :)

andra hemmet

Drar till hallen en timma innan träningen börjar för att tjöta med Iris, ändå värt. Kände att min videoblogg va väldig vacker, hahahha gör jag bort mig för mycket? Måste packa allt jag behvöver, idag slutar träningen 22.00, hemma sent som vanligt, men det är KUL!!!!!!!!!!!

videoblogg

Sliten dagis fröken, kan de bli bättre? HAHAHAH I SLUTET, nej har jag inte ens playat, OH NEJ. Tänkte att jag pratade i onödan, hahah de blev inget gay slut där man säger, puss sötisar och slänger iväg en lame kyss, BUHUHU. 

dagis äger

Men jaaaaaaaa, kom hem för typ 45 minutersen? Dagen var bra, är kär i 3 barn, iiiiih helt underbara. Det gulligaste med dom här småttingarna är ju att vissa kan inte ens prata, typ ramlar hela tiden osånt, NAW <333333 Ah alla är ju inte så gosiga, men de är väldigt mysigt på dagiset, nu borde jag egentligen plugga, men vet inte om jag pallar, WHAAAA KRIM.

Given rast

Sitter i personal rummet och har paus, WOHO. En kaffe och godis på de, perfekt ju. Ska sitta här en halvtimma till och tjöta som man gör här, hahah.. Idag börja jag åtta och slutar två, så de är ändå skönt för jag får frukost här med så slipper jag tänka på det innan man åker!


BLOOOOOOGRAPEEE FRÅN DINA BRÖDER I YTTERBY


gymnasieval

Vad fan ska jag välja? Har fått frågor oså om vilket gymnasium jag ska välja osvosvosv. Jag va helt inne ett tag att gå på Hvitfeldska och inriktning samhäll beteéndevetenskap, men vet inte. Sökte precis in till Handbollsinriktning på Katrinelund, eftersom det är 8 bästa som kommer in tror jag inte att jag lyckas, haha men alltid kul och prova. Sen va jag lite inne på barn och fritid (eller ah min studivägledare va väll mer det än jag? hon skrev det som förstas val i sina antekningar, EH WTF) Men ah jag vet inte, ska gå på öppet hus på Katrinelund på Lördag och i början av December på Hvitfeldska, så vi får väll se vad som händer. Tycker att detta är så sjukt jobbigt, WHAAAAAAAAAAA PALLAR INTE, JAG FUCKAR UR. Lol, spela aldrig över igen :P Men de är jobbigt att man ska välja hur man typ vill att sitt framtida liv ska se ut på bara några månader..

skullcandy

// tisha - weekday // jeans - dr denim // jacka - h&m // skärp - tessie //

Fika paus

Sitter i personalrummet och dricker kaffe, haha känner mig som en riktigt fröken. Haha ändå inte, nu ska alla barnen sova, vissa sover till typ halv två? Vad ska jag göra nu i 1 timma?? kanske med kan sova, haha nej men dom är så himla söta 1-2 åringarna <333<3


dagiiiis

Godmorgon kompisar. Så himla skönt att vi ska ha prao i en vecka nu!!! Jag ska praoa på ett dagis här hemma som det tar 7-10 minuter att gå till eller 3 med cykel. Men idag tar jag moppen, hahah så himla lat. Men min klocka ringde inte åtta som den skulle så jag vakna för tio minutersen, så nu måste jag äta frukost!
 

Ändå deg

Har precis lagt mig i min säng, borstat tänderna med min bror. Så jävla gay är vi, ah annars så har jag upptäckt att min säng är typ sne. Eftersom jag sover bara sover på en sida av den så är de typ som en backe, man ba oj jag visste inte att jag va så tjock, så ska sluta käka nu..... eller? XD NEJ, FÖE JAG ÄR SÅ JÄVLA SMART OCH VET NI VAD JAG KOM PÅ, JAG SKA BA VRIDA SÄNGEN SÅ JAG SKA PLATTA TILL ANDRA SIDAN OXÅ. Godnatt med er :))))


emilia och sofia 2010 -2012

HAHAHAH bilder genom tiderna med de bästa födelsedags barnet <333333

Det var här vi började umgås? När emilia börja handboll, dom här bilderna är ifrån April 2010.. Ändå att det bara är två och ett halvt årsen känns ganska sorligt hahahaha, eftersom vi va så himla fula.
Sommar lovet mellan 6:an och 7:an.........
Åkte skidor på sportlovet i 7an, kommer ihåg att vi hade så himla kul. Bodde i ett eget hotell rum (mamma och pappa bodde brevid typ) va för glada, hahahah vad hände ens. Under denna tiden bodde jag typ hos emilia, va med varandra minst 4 gånger i veckan.
2011, vi pratade inte med varandra på 4 månader? Vad hände där då? Men sen kunde vi inte leva utan varandra mera, true love <3<3<3<3 Typ

och dessa bilderna är ifrån 2012 är så glad att jag har dig, du är så jävla bra bror. Hoppas din dag blev så sjukt bra idag och jag älskar dig så himla mycket, pussar ifrån din efterblivna alldeles för grymma kompis ♥

Tai lee

Käkat för mycket som vanligt, ont i magen. Åååååh, men gott är det. Ska hem snart tror jag? Och då kommer Elin och Linda hem till mig så ska vi bara ta de lungt. Längesen vi träffades alla tre, så de ska bli jätte kul!


viva la juicy

JAG VILL ÄTA UPP MIG SJÄLV NU, typ. Galet gott luktar denna, har velat ha den i nu ett år? men inte pallat lägga pengar på den hahah, snåla jävel :P Men när jag kom hem igår så stog denna i hallen till mig, ååååh så bra är du mamma.

Söndag

IDAG ÄR DE INGEN VANLIG DAG, UTAN MIN ÄLSKADE EMILIAS DAG!!!! min fina vän, du rockar fett bror. Kommer massa bilder ifrån 2010-2011 på oss sen, hahahaha vet inte om jag ska skratta eller gråta..  Men de kommer sen, så håll ögonen öppna, haha!! Jag sitter annars här i min säng och lyssnar på gosiga låtar och ska snart fixa mig då vi ska fira morfar som fyllde år igår, ska käka thai oså. Ska faktist bli väldigt mysigt. 

Skön

Var ute ett tag och träffa Elin, så bra äru vännen <433333. sen när jag kom hem igen så skulle jag in i mitt rum och då hade Maya lagt ett brev precis vid dörren, hahaha naw. Goaste 8åringen, lätt. Ah dom är fortfarande här och jag är så sjukt trött och ska borsta tänderna och lägga mig, men hon springer runt och busar och här är de fult ös.


Promenad

Vi va ute i regnet och promenera som ett pansionär par, haha mysigt ändå. Nu är jag hemma vi har typ gäster och snart blir de äppelpaj, värt. Sen fick jag viva la juicy parfymen, hej glad tjej!!!!! Nu ska jag leka med lilla Maja, WOHO.


om jag ska va ärlig

va ärlig på detta fråga... men jag är 14 och tycker det är jätte kul med handboll. Jag är inte så bra på handboll men jag har ganska lätt för att lära mig. Men tycker du de är " försent " och börja i handboll trots min ålder.. för man måste ju börja tidigt om man verkligen ska bli duktig..
 
Jag börja ju spela handboll när jag var 8 år, har alltså spelat i typ 7 år? Jag tycker att när man är 12 år är de senaste man kan börja.. eftersom man är så efter alla andra i laget som redan kan de mesta. (så sjukt störande när nya kommer och förstör övningarna, eftersom de tappar bollar, kan inte passa, kan inga växlar, osvosv)
MEN om du har talang som du skriver och känner att de är värt och lägga ner mycket tid på träningen och träna mer än de andra i laget (mer löp och styrke träningän vad de redan är) så att du kommer i kapp dom i kondition oså.
 
Då tycker jag att det är värt, ska du börja i kungälv? Då är F98 väääääldigt duktiga, alltså dom är grymma de laget så de kan va svårt att komma ikapp dom, men åk och kolla på matcher så ser du på ett ungefär hur spelet funkar. Sen kan du ju alltid prov träna några gånger och se hur de känns, kommer nog ta minst ett år innan man har koll på de mesta. Vi spelar SM i Mimers nästa lördag 14.15 och 19.45 kom gärna och kolla!! 

dröm frulle

Goaste frukosten blev det idag, hallon, banan och melon plus kvarg. DÖR VA GOTT. Ah typ så iallfall, nu är jag med Simon och vi ska hjälpa mamma och fixa äppelpaj eller nått, hahah ah hejsvejs.


lördag

Vaknade runt halv 11 kanske, somnade om tre gånger, haha vakna vid sju först?! Jag måste verkligen städa mitt rum, de är så himla stökigt. Ligger kläder, kuddar, färgburkar över allt. Simon kommer hit sen, glad_tjej_97_här. MEN NU MÅSTE JAG STÄDA UPP ALLT KAOOOOOOOOZ. 

fredags mys

Förlora matchen med sex bollar, jag spela så dåligt första halvlek de va helt sjukt. Men andra gick de väll bättre, nu sitter jag med mamma och pappa. Vi kollar på x-factor och äter räkor och hummer. Ska ta en dusch sen och de blir de väll att sova eller städa mitt rum, haha besluts ångeeeeest... eller? Ändå att sova står först på listan, hahaha.

november 2011

Jag var väldigt inne på och redigera in massa stjärnor och rymtema typ? Brukade fota mig själv mycket i November, haha hitta mest bilder på mig själv. Hahaha lol.
Jag var tillsammans med min första riktiga kärlek, Simon. Haha gud va små vi va på dom första bilderna.. och nu  har han verkligen växt ifrån mig, haha går typ under hans haka. Galet juu. 
Hahhahahah ååååh denna dagen, fyfan va kul vi hadde!!! Jag, Iris, Klara och Marie skulle spela in en musikvideo typ och dom va mina boyz, hahahhaha åååh min bror blev så arg att vi tog hans kläder med, ååååh saknar <3<3<33<3<3

tog massa outfits med, får bli bättre på att fota med kameran. Ska önska mig en ny i julklapp, kommer bli så värt eftersom jag verkligen älskar att fota, men eftersom min kamera är så dålig är de inte så lätt att fota bra bilder, men jag försöker, hahah.. :(:(::(

Påväg till matchen

Sitter i bilen med pappa och Selma och dunkar musik, hahah värt. Samlingen är vid sex? Och matchen börjar vid sju tror jag, så de ska bli kul!! Tappa bort tiden helt förut så stressa sönder där ett tag, men vi är påväg iallfall!


Bussen hem

Sitter på bussen hem med Jenny och Olivia, mycket trevligt. Tror jag ska gå och lägga mig när jag kommer hem, haha så himla värt. Sen får jag tagga som fan till matchen, wohoho!!


f.r.e.d.a.g

Äntligen Fredag!!! Så jävla grymt ju, veckan har gått så himla snabbt och de har ändå varit en bra vecka. Känns skönt att det är helg och att vi ska har prao nästa vecka, underbart! Ska även spela match idag, (äntligen!!!!) vi ska spela med sm laget så kanske blir vinst, haha nej men vi har så få lag i våran serie så spelar typ aldrig matcher längre.. 

sova

Ska lägga mig och sova nu. Har pratat med mamma och pappa om gymnasiet oså, har typ helt ändrat mig helt om vad jag ska gå.. Har oxå pratat med simon och amanda. haahhahaha skratta endel när jag prata med sjöisen, hahhah så himla kul. Tog nog den absolut längsta duschen med förut, åååh så himla underbart. Längtar dock inte tills imon när jag kommer vakna upp med super krull, funderar om det är värt och gå upp en halv timma tidigare och platta det.. får se om jag orkar, nu ska jag sova. Godnatt!!

smootie

Blir så jävla trött på bussarna hem. Orkar inte skriva nått om det nu är så upprörd, hahah ghaaaaaaa. Men jag kom iallfall hem för ett ganska bra tagsen och nu har jag drukit smootie och bara lästa bloggar oså, ska ner och ta en lång härlig dusch och sen bara ta de ännu mera lungt. Älskar att vi inte hade sen träning idag, hade endel styrka idag med.. HEJ ÄNNU MER TRÄNINGSVÄRK, haha men ja gud ska sluta klaga och skutta ner till duschen, wohoho. 

boots

Förutom primeboots, kan du tipsa om några snygga vinterstövlar? Snäälla!:))
Sedan måste ja bara tillägga att du är verkligen min förebild!Du e så äkta på något sätt och är sjukt fin samtidigt som du alltid bjuder på dig själv, vet inte hur ja ska förklara men älskar din personlighet helt enkelt!!:) (hoppas du verkligen tar åt dig av detta för du e bara så GRYM)

 

ÅÅÅÅÅH VA GLAD JAG BLIR NÄR DU SKRIVER SÅ!!! Tar åt mig jätte mycket, blir jätte glad!! Jag satte ihop ett collage med lite skor jag hitta på scorette förutom de höga palladiumen som man kan köpa på spartoo.se där köpte jag mina sånna haha. Tycker dock dom inte är så fina nervikta..

 

Men jag tycker att dom mesta bootsen är fina, tycker dock de är ganska ovärt att köpa ett par boots för typ 2000 utan stålhätta när man kan lägga till 800 kr och få ett par primeboots eftersom skor utan stålhätta blir väldigt pösiga (eller kallar man det så?) Alltså att dom tappar formen helt och de är inte alls fint.. Tror att mina ashboots kommer bli så tillslut oxå, tyvärr. Uggs och hunters kan du ju ha nu i höst med. Men hoppas att du hittar några, man kan ju bara gå runt i stan i alla olika skor affärer så borde man hitta ett par fina boots tillslut! Tycker att Johnny Bullsen är finast av dom på collaget.


Mellanmål

Kom precis hem till Iris och vi sitter och äter lite mellanmål. Annars ska vi väll bara ta de lungt innan träningen börjar, lämnar Iris här hemma för att stackarn är sjuk :( eller ah hon har ont i öronen, hahah naw.


Torget

Träningsvärken idag är ju inte go om man säger så. Haha går som jag skitit ner mig eller nått. Imorse orka jag inte gå upp så idag är jag ful som fan, haha men de är väll deg. Lunchen uppnar om 20 wohoho är så hungrig :(


men kul

Orkar inte med min träningsvärk jag har nu, längtar tills imon när man inte ens kommer kunna gå. ÅÅÅÅH. Har träning imon med dock sen match fredag, hinner inget annat än handbollen typ, men ah de är väll kul. Typ iallafall, är sjukt trött och klockan är ju halv tolv så om jag ska orka ta mig upp imon så får jag försöka sova nu, så ja godnatt. 

Fyfan för fys

Nu har vi haft löpning ute och vi hade intervaller, hahah fyfan :((( Men nu sitter vi i hallen och kollar på damjuniererna som spelar, sen ska vi ha handbolls träning tills 22 hatar att vi tränar så sent.. Måste byta kläder nu, Emilia hälsar.

 Gammal bild ifrån sommras när vi kötta i gymmet, haha


Går loss

Kände för att köpa lite gott på Konsum :) det blev bara 4 frödinge, en prinsess tårta och 2 daimtårtor, inte så mycket denna gången men hade inte mera pengar :/ Nu ska jag och Amanda hem och ha tårta kalas, wihoooo bloggar mer senare, HA DE JALLA HEJ


AMANDA ÄR TILLBAKA

THAI JÄVELN ÄR TILLBAKA!!!!! Äntligen efter 3 veckor är manda tillbaka i skolan, som jag längtat!!! Sitter i skolan och ska ha svenska. Var på ungdomsfullmäktige möte förut, men de va bara i två timmar? Så missa bara No och nått mer ämne, haha så ja de är chill. Men nu ska jag skriva, wohohoh. 

one day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching


Pizza

Grymmaste middagen hos Ekmans, haha fucking pizza ju!! Delade på en med Iris och är så himla mätt nu. Gött att träna från 20-22, åååh vi ska ha gym idag med, de är så jobbigt alla är alltid döda efteråt hahah :(


plugg hos irre

Är hos Iris med hon och Amalia och vi pluggar, galet duktiga. Eller ah dom räknar matte och jag bloggar, hahah men efter jag gjort klart detta inlägget så ska jag läsa lite NO och räkna lite matte hade jag tänkt. Så nu jävlar!!!

Sanningar

Hatar när folk tar en för givet

Dricker minst 1 glas saft varje dag

Jag äter FÖR mycket salt, saltar min mat innan jag smakat på den

Tänker hela tiden på varför man ens lever?

förstår mig inte på hur vissa bloggar kan vara kända när dom gör typ ett inlägg varje dag? WTF varför är inte jag känd då mannen ?! XD

Matte suger

Sitter på mattelektionen och dör av tråkighet, här får ni söta bilder på mig, OSMINKAD BJUDER :))  <33333 hahaha driv, efter skolan åker jag hem till Iris, hoppas hon är hemma bara, haha!!


Väntar

Sitter i bilen och väntar på pappa, tror att han kör mig hela vägen till skolan eftersom han är så långsam, WOHO. Haha gud idag är det verkligen iskallt ute, kanske inte passa sig att man satte på sig skinnjackan idag? Har mysig outfit iallfall och är helt ofixat eftersom jag vakna så sent, men de är deg.


haha ursäkta?

Dagens kommentar, hahaha. Vet du hur tjock du kommer bli när du äter sånt hela tiden, och det drabbar din insida oxå ska du veta. Tack för att du sa det för att jag vet inte det själv, massa kärlek till dig underbara läsare♥ ELLER? För det första vaddå hela tiden? För det andra tror du allvarligt att jag äter upp en sån helt själv? FÖR DET TREDJE FATTAR NI INTE HUR MYCKET JAG HETSAR OCH DRIVER OM MAT? Lägger jag upp en bild när jag käkar avokado och en massa sallad till kvällsmat, eh NEEEJ. (käka det precis, heheh) Folk verkar verkligen tro att det ända jag äter är onyttigt, men de är det jag lägger upp bilder på. Visst jag äter väll lite mycket onyttigt ibland och väger för mycket, men vad gör det om 100 år? NU BLEV JAG SUGEN PÅ LITE BULLAR OXÅ, SKA ÄTA DET NU WHOHO MUMS <33333333 
de är väll så jag kommer se ut hela tiden om jag inte slutar äta? älskar dubbelhakan den klär mig lixom, jag kommer ju vara fett snygg när jag nu blir överviktig iallfall, värt.

svarar

Du måste lägga upp bilder när rummet är klart!!
Ja de ska jag abslout göra, fast det kommer nog ta ett bra tag. Eftersom jag måste måla klart väggarna och sen ska jag ju göra golvet vitt, men de kommer nog bli najs!!!
 
vart har du köpt tröjan?
Fick den i julas av mina kära vänner och den kommer ifrån gina. 

Ja har läst din blogg rätt länge nu och ser att du brukar platta håret rätt så ofta :) har du typ något tips på produkter för jag plattar mitt hår väldigt ofta och det blir så sjukt slitet ! :)


Jag vårdar inte om mitt hår alls förut shampoo och balsam och det är sjukt slitet så jag har verkligen inga tips på produkter.. Borde väll ta hand om de bättre men.. du får väll söka på google eller nått! :)

 
Vart hittade du receptet?<3
HÄÄÄÄR Sen valde jag och göra de receptet längst ner!! 

Bara för att jag kan

När jag gick hem förbi Konsum kunde jag inte låta bli och köpa denna jävla tårtan, helt klart värd 45 fucking kronor, haha nu ska jag äta, kan inte blogga mer hihihih XD


skolan

ÄNTLIGEN ÄR DET SKOLA IGEN, ÅÅÅÅH HATAR LIXOM LOV!!! ah ne ändå inte, men är ganska pigg ändå. Kunde dock inte somna igår förens halv 1? och sen vakna jag vid 5 imorse, somna om, vakna igen, somna  och sen vakna bajsjbsjbajs. Ja men skolan äger och livet leker.

promenad

Bästa pappa följde med mig ut och gick typ 4 km, det va skönt och få lite luft och prat. Känner att detta får bli sista inlägget idag, vet inte vad det är för fel på mig men typ gråtit för massa och när vi va ute och gick så va jag påväg att gråta utan anledning? Så jag ska nog lägga mig tidigt så jag orkar upp till skolan imon, godnatt då.

17 again

Sitter i soffan med täck och grejer, fryser och mår dåligt. Mamma ska åka till Sportlife istället för att gå ut o gå med mig, tack mamma, tack så jävla mycket <33333333 Bara för de får ni en ful tv bild med, deprimerad_tjej_bajs_97


städat bilarna

Har damsugit och torkat ur bilarna, hej kul liv. Jobbigt va det, haha skulle egentligen tvätta dom oxå med men jag slapp :) Nu ligger jag i min säng ska slå en pling till Ellan och sen funderar jag på att baka, hahah är så sugen på kladdkaka :'(((

Frukost

Vaknade 12 idag, rekord sent på detta lovet hahaha! Men nu sitter jag i köket och äter frulle och pratar med Iris, gosiiii. Är jätte trött oså, verkligen haha men idag ska jag städa bilarna och ut på en powerwalk med Mamma.


Äntligen hemma

Och klockan är nu typ tre och jag ligger i min underbara säng och är inte ens trött längre?! Haha åååh typiskt mig, att först somna hos dom vi va hos på golvet (givet) sen i bilen hem så jag är ganska uppspelt, haha men de är väll bara och lägga utan mobilen i ett tag så sommar man laaaaa. Får hoppas på det, tjingeling.


bilder ifrån en promenad med Irisen vid älven

Orkar inte

Har så ont i magen, de är helt sjukt, åååååh :( Jag är annars en king på Cod så jag är lessen att jag måste ligga här i olivias säng än att lira lite, VANN ÖVER DOM ANDRA VARJE GÅNG, wohoho!!! XDXDXD Jag mår så sjukt dåligt, hatar att vara tjej!!!! Här är två givna toa bilder, haha eller?


trevlig kväll

Vi ska åka om en kvart tror jag? Jag får väll hoppas på en trevlig kväll med go mat, haha typ. Hahhaha jag snackar skype med Emilia och hon hitta massa gammla facebook statusar jag hette iallfall Sofia Emilia Ström och typ kommenterat linneas status "hahahah, linnea taggarn!:D hahhah, I ♥YOU oxå ;);)" HAHAHHAHA, Hej sofia 13 år, hahahahha shit orkar inte. Ska kolla på den gammla datan och se om jag hittar några bilder ifrån när jag gick i 6an/7an, hahahha så kul!!!

 

precis duschat

En varm och lång dusch, kan de bli bättre? Ändå inte. Ska byta ut myskläderna mot riktiga kläder haha till senare idag då hela familjen ska åka till några kompisar på middag (vi är typ tre familjer som träffas lite ibland) haha lol :P Men ja det ska väll bli kul.. Nu ska jag börja sminka mig och torka och platta håret, wohoh.

lite nytt

Har precis ätit och så har jag målat klart väggen andra gången så har jag hängt upp spegeln och hyllorna igen. SÅ SKÖNT!!! Blir det tråkigt när jag bara skriver om mitt rum? sög ju XD Här kommer bilder på de mesta jag köpte igår iallfall!! 3 korgar, lakan och ramar. Sen ljus och lampa som jag inte fick med på bilden, haha! Men åh det känns som att det kommer bli riktigt bra!!

Godmorgon

Idag är jag trött, väldigt trött. Ska äta snabbt och sen fortsätta och måla så jag kan sätta upp min spegel och alla mina krokar så jag kan leva normallt här inne igen. Mitt rum känns så sjukt litet när inte min stora spegel är här, de känns jätte konstigt verkligen. Nu är de frukost med famlijen ska skutta nerför trappan och äta nu då XD

fredagsmys

Känns dock som lördag men icke, haha sitter iallfall i soffan med mamma och kollar x-factor och äter äckliga godisar. Varför äter jag ens? Annars har jag så ont i magen, gillar verkligen och ha kramp i magen <33333 hahah jag klagar alltid på allting men de gör så sjukt ont just nu, ÅÅÅÅÅH BLIR GALEN.


kaoz mannen

Efter vi kom hem ifrån Ikea så börja jag och mamma riva ner min fotovägg, omg. De tog typ 2 timmar? För jag va ju så smart och satte fast dom med tapetklister och fotona delade sig lixom på två så man fick bort själva bilden men sen satt det vitt ''papper'' bakom, åååh va jobbigt det va. Men tillslut fick vi bort de mesta, sitter fortfarande kvar lite men det gick verkligen inte bort. Sen måla det vi väggen med den stora spegeln och lite där vid hyllan där jag har mina jackor, skor osv, hahaha min säng blev över full med grejer. Men nu har jag lite ordning i mitt rum igen och nu ska jag bara sätta mig ner framför nån bra film och ANDAS. 

Ikea

Sitter just nu vid ett bord som jag gjort i över en halvtimma. Orkade verkligen inte stå i den långa matkön mer. Är på Ikea med mamma och pappa iallfall, har köpt grejer till mitt rum, en ny lampa, korgar, ramar, lakan osv. Längtar hem nu så jag kan måla klart väggarna oså, iiiih så grymt!!


Nattmys

Ååh mina älsklingar. Kom hit ut till Emma klockan 9 kanske och har bara snackat och skrattat och käkat. Klockan är tre men vi är inte trötta för det, haha har så mycket att prata om!!! Men det blir sista inlägget för idag, haha såklart, men godnatt kompisar.


Mimers

Bara 52 minter kvar tills min buss går till Ytterby och sen Kärna, kul liv i mimers ensam? EH JA. Eller inte, så nu ligger jag på en bänk här och är lessen för jag är så ensam, haha! Men den som väntar på nått gott kan inte vänta för länge, eller? Ska åka hem till Emma och sova där med hon och Amnda, så jag är glad ändå!


outfit

// kjol - vet ej // basic tröja - h&m // skjorta - carlings // 

till kungälv

Tar bussen till kungälv och ska träffa Iris och fika osååå. Sen vid halv 5 så är det träning så de är deg, haha åååh har ännu ondare i min tumme idag med. Får väll tejpa den eller nått, hahah :((((

americanska pannkakor

Jag lyckades göra lyckade americanska pannkakor!!! WIOHOHOOH. ah ne för glad. Haha jag kommer ihåg när jag va 10 år och skulle göra så blev dom som en vanlig pankaka, misslyckad, EH JA. Men dom blev fett goa idag och jag är mätt och även min bror som tryckte i sig några, SOFFE LEVERERAR. Nu pratar jag med min saknade mandis som är thailand, åååååh 3 dagar kvar tills hon ska åka hem, 3 veckor har den bögen vart där. I MISS YOU BBY <33333

RSS 2.0