Gose katten

Åååh är hemma hos Lisa och gosar med hennes gose katt. Ååååh blir ju kär, vill verkligen ha en kissemisse <333 Kubbgrejen tog slut mycket tidigare än vad det skulle, så det va så snällt och mysigt att jag fick vara här en stund! Snart ska jag iallafall gå till Thai lee och möta Amanda och Emma, de ska bli så kul och träffa dom!!


Candy girls

Vi hade en paus i en timma, så vi gick till Willys i våra fina gula tröjor. Alla andra av mina kära vänner köpte godis, men jag köpte vindruvor XD man ba #fitness#eatclean#osv hahaha aldrig varit så nyttig förut, haahah


Mat paus

Har dömt 3 matcher nu? Hahahah alla blir så himla arga, dom tar verkligen detta på blodigt allvar.. Alla skäller på en om reglerna. Men jag är en handbollspelare men igen jävla domare i kubb XD HAHAHA, aja nu har vi iallfall ätit. Åt den äckligaste Caesarsalladen jag nånsin ätit, det va alldeles för mycket sås, ush.


Kubbdommare

Hahaha asså vårat lag får så konstiga jobb. Förra gången så jobbade vi på en kanottävling, vi skulle ju hålla i kanoter på en liten platta i vattent. Nu idag ska vi döma Kubbtävlingar! Hahahahha, är lite nervös. XD


Precis tränat

Nu har vi precis haft handbollsträning. Sämsta tiden och dagen. Just nu vill jag bara hem och duscha och sen lägga mig. Bajs


dagens

Skulle sluta skolan vid 4 men våran sista lektion blev typ inställd så vi fick sluta lite tidigare, vilket var sååå skönt!! Hade dock släpat med mig min stora handbollsväska i onödan...... Jag hade tänkt att åka direkt till träningen efter skolan, men nu hann jag hem och då va det ganska ovärt och sitta i hallen i 2 timmar.

Idag hade jag på mig jeans ifrån dr denim, en ny tröja ifrån hm och mina ash boots.

Samhäll

Började 9.40 idag och kom inte en timma förtidigt , hahaha! Har iallfall precis haft samhäll, Rolf våran lärare är så go! Haha tycker verkligen att han är bra! Nu sitter vi och väntar på att matten ska börja, WOHO!!! Ååh älskar ju matte :)))


godnatt

Vi överlevde, haha grejen va att gubben som höll i allt va väldigt skön. Så det va inte direkt så att man somnade! Eller jo kanske lite, hahah fast nu har jag fått gjort den kursen så det är väll bra. Vill dock inte börja övningsköra, tycker det verkar så himla läskigt hahaha.
föredrar och köra på två hjul, åååh va jag saknar landet nu!! Bilderna är ifrån i sommras!

Be strong

Har lyssnat på han som har kursen nu i två timmar. Nu har vi paus, bara två timmar kvar :)))))) Jag trodde att det var i typ 2 timmar, tänkte att jag kanske skulle hinna till träningen en stund..... Ah men ne ändå inte. Blev annars besviken att dom inte hade vanlig cola. Hahah tur att jag har mamma som sitter bakom mig <33


pll

Kom hem för kanske 2 timmarsen? Och sen dess har jag bara kollat PLL, för alla säger att det senaste avsnittet är så spännade. Så jag va tvugen och kolla ikapp, hahah ååh har ett avsnitt kvar!! Men hinner inte kolla på mer för att jag och mamma ska åka på en sån handledarkurs? Så att man ska kunna få övningsköra, shit pommes. 

Condeco

Vi hade en genomgång under idrotten sen slutade vi. Så jag Isabel och Lina ifrån min klass gick till condeco och mötte upp Bella. Så vi har precis ätit och nu sitter vi och bara pratar. Jätte mysigt!


torsdag

Godmorgon kompisar. Jag orkade aldrig blogga igår när jag kom hem, men kvällen var väll ändå kul! Fast jag åkte hem ganska tidigt.. men det va skönt, var så trött. Idag börjar vi 11! Hur skönt?? Vi har bara idrott sen slutar vi!
hade på mig detta igår!

Grilla

Väntar på bussen till slottskogen med Amalia, Klara och Iris. Vi ska grilla korv där med ettor ifrån våran skola? Haha vet inte riktigt men det blir nog trevligt, om inte så åker man bara hem efter vi fått korven :)) hahahah nej men ah


Hos iris

Hade bara två lektioner idag, Svenska och sen Engelska. Det va verkligen skönt! Nu är jag hemma hos Iris, hon hade lagat mat till oss den gosen! Så vi kalasade nyss på köttbullar och makaroner! Det ända min kära vän kan laga, hahaha men det va gott! Nu ligger jag i sängen med sovmasken medans iris fixar sig.


Påväg till skolan

Vi börjar inte förens 13.25 idag! Min morgon har varit jätte skönt, vaknade runt 10? Och då kollade jag Gossip Girl och åt pannkakor. Sen blev klockan helt plötsligt alldeles för mycket. Så jag fick stressa, fixade mig jätte snabbt och sen fick jag springa till tåget. Men jag hann eftersom jag är så himla snabb XD hahahah nej men nu är jag påväg till bussen!


iphone

Är verkligen sååå nöjd med mitt nya iphone glas!!! Det är rosa alliminium?? (ser mer ut som lila på bilden, men det skiftar endel beroende på hur ljuset är!)  Nu kommer jag inte kunna spräcka min baksida igen, hahah har ju gjort det 7 gånger??? Så det är svingrymt!! Framsidan har vanligt svart glas! 
Vill ni med laga eran telefon? Maila [email protected] HÄR kan ni hitta ett annat inlägg jag skrivit med priser oså!

Iris är bäst <33

Kom precis hem ifrån träningen. Det va först gym sen ett gött handbollspass! Vi körde väldigt lugnt, så det va skönt! Vet ni hur glad jag blev förut??? Hahaha fick ett sms av Iris att hon hade en sån sovmask till mig!!! Jag skrev ju att jag ville ha en sån igår här på bloggen. WOHO, hur go är inte hon då??


bästa

Pratade med Emma i nästan 2 timmar. ÅÅÅÅÅH, bästisen <33 Saknar verkligen och träffa henne varje dag, ååh vill gå i min gamla klass!!! hahah åh :(( Kom hem ifrån skolan typ tjugo i fyra? Nu ligger jag i min säng och kollar lite bloggar osååå.
arkivet - Maj 2013

le marais

Fick med mig denna goingen ifrån stan förra veckan. Enkell men ändå snygg, för 149kr blev den min! 

Starbucks

Sitter på Starbucks och dricker latte och äter en brownie. Varför? Jag tog fel på en timma. Hahah asså seriöst!!? Börjar 9.40 och det visste jag lixom hela tiden, men jag va en timma före? Så jag kände ba, jaha vad ska jag göra nu då? Kändes jätte ovärt och åka hem, för jag skulle bara hunnit åka dit och tillbaka.. Så jag satte mig här i min ensamhet och tröst äter en brownie 8.47 en tisdags morgon. Ja varför inte?


bilder ifrån Norge

Ligger i min säng nu och kollar bilder ifrån Norge! Det är faktist väldigt roligt och kolla igenom dom, eftersom det är massa bilder jag inte sett! Alla brukar springa runt med min kamera, så det är verkligen kul!! Okej inte alla, men några.. Hahha, ååh slänger upp en del av dom nu! Ska sova sen, så godnatt!

Första kvällen, Nicole, Jag och Ellen va leoparder :P hahahah

efter match

Vi har egna frisörer och massörer i vårat lag

så goaaaaa

borstar tänderna och sover, hahaha det är så skönt och täcka ögonen med något mörkt. Här fick det bli ett par löparbyxor..Önskar mig en sånn sovmask!!

påväg till match, alla är glada förutom Emilia

hejade på våra andra tjejer som spelade

fina moisen och jag släpar på högtalaren

julia är en riktig krigare

Spelade emot ett lag som hette Fet, hahaha fan va najs och heta så. Riktigt fett XD :P:P:XPD

även fast båda lagen va ute så va vi glada ändå. Det är så roligt nu när vi har slagit ihop med 98orna tycker jag!! Woho, första cupen tillsammans :)) Även fast det inte var en direkt succé under matcherna, så hade vi ändå kul! Längtar så till SM!! 

Påväg hem

Nu är vi påväg hem! Är så himla trött så jag funderar typ på och borsta tänderna och sen lägga mig när jag kommit hem! Ändå värt, hahah! Vi missade precis 18.20 tåget så nu får vi vänta i en halv timma på nästa, ååh så typiskt!!


Laga Iphone

Åkte in med Emelie till laga Iphone och fixa min baksida och hon sin rosa! Min baksida är svinball!! Lägger upp bilder på den sen! Har iallfall en svart framsida och en rosa/svart baksida! Marre, Amalia och deras kompis var med där och lagade iphones! Så det va kul och snacka lite med dom!


Varmt

Har på mig ett par jeans och en långärmad svart blus. Lökar som fan, hahaha gud det är för varmt!! Varför blev det så varmt nu???? Nu ska det ju vara höst? Eller??? Slutade två timmar tidigare! Så skönt!! Så nu är jag påväg hem!


Försenad

Åååh så typiskt mig!!! Somnade om efter mina tre klockor. Vaknade utav att pappa ropade och frågade om jag va vaken.. Ååh han räddade mig verkligen ifrån att komma jätte mycket försent! Han körde mig till centralen och nu sitter jag på vagnen som är framme om en minut. Började 8.10 så jag kommer bara en kvart försent! Hahah :((


Sverige!!

Är hemma nu!! Känns väldigt skönt fast ändå tråkigt. Denna helgen gick väääääldigt snabbt!! Men har haft det jätte bra med mina favorit tjejer! Ååh älskade lag <333 det gick dock inte speciellt bra för oss, hahaha aja vad gör det? Vi hade det ändå så kul!! Stannade på donken i Strömstad förut, ändå värt.


Heja Kungälv XD

Idag har vi spelat tre matcher och förlorat tre.. Haha aj aj aj. Men vi har ändå gjort vårat bästa! Imon blir det B-slutspel för oss. Men våra andra tjejer har vunnit två och nu spelar dom sin tredje match! Så dom är i a :)) vill bara gå tillbaka till våran skola och få mat, haha!


Godmorgon

Sitter just nu i hallen och kollar på när vårat andra lag spelar. Vi ska spela efter, tror jag iallfall! Åååh är så taggad nu!!! Våra andra tjejer vinner denna, är ganska säker på det! Så himla bra att det finns internet här i hallen!!! Hahaha för glad


Godis fabrik

Godis förbjudet gick ju bra.... Hahahah vi stannade på en jätte stor godis affär. Så vi bangade och va fitness XD nu är vi snart i Norge! Vet inte hur bloggingen blir under helgen, men förhoppningsvis kan jag hitta internett!
go outfit hhaah


#fitness

Är på maxi med fitnessellan och tjockisnicco. Jag och Ellen ska ha godis förbjud under cupen så vi har köpt massa frukt och en kniv. Så vi kan skära melonen och ananasen! Hahaha ändå värt. Men annars då? Det ska bli så grymt roligt och äntligen åka iväg!


Fredag

Började 9.40 idag. Slutade vid tolv för att vi ska åka om några timmar till Norge! Sitter nu på tåget hem som ska gå om 2 minuter. Vill bara hem och äta, hahah har inte ätit nån lunch än. Så min mage sitter och pratar med alla som sitter brevid, kul :))


Bra soffe

Måste packa!!! Men har jag börjat?? Nej. Har legat i min säng i över två timmar och försökt samla krafter till att börja. Får be mamma om hjälp när hon kommer hem, haha! Vi ska iallfall åka på cup till Norge imon, det ska bli så himla kul!!! Första cupen med 98orna, känns som att det kommer bli grymt!


bästa ellansdag!!

Min bästavän Elin fyller 17 år idag!!! Vi har kännt varandra hela livet, eftersom våra mammor är bästisar :P Skulle egenligen varit där och firat henne idag, men är så trött och mår inte jätte bra så får göra det nån annan dag! Hoppas att din dag blir otroligt bra med massa mat och kladdkaka, det är du mer än värd! 
hahahha bilden till höger..... Linda, Elin och Jag 2009???? haahhaah Liseberg (aa'<33

Första dagen

Mådde lite bättre idag så jag kände att jag ville till skolan. Känns sådär med klassen, men förhoppningsvis blir det bättre. Om inte så byter jag till typ mimers? Åååh ville hamna i en dröm klass typ, mötte Phille ifrån min gamla klass vid bussen. Åååh vill börja i 9D igen :((( hahaha. Sitter annars på tåget hem. Vill bara hem och sova, är helt slut haha.


Millos blogging

Åh stackars min Sofia, hon mår tydligen inte alls bra så då hoppar jag in och bloggar! Så himla typisk med tanke på att hon egentligen började gymnasiet idag och att vi ska på cup på fredag. Hoppas verkligen på att hon mår bättre så hon kan åka med!

Ba för att ha något å blogga om tänkte ja skriva om hur jag och Sofia lärde känna varandra. Låter skit tråkigt men de e faktiskt ganska kul XD det var iallafall i femman när vi började i samma handbollslag, vi var inte med varandra då men i sexan började jag umgås mer och mer med henne och linnea. De coolaste i laget:)))) Haha dom lärde mig hur ja skulle sminka mig och ha min bena i håret. Den absolut bäääästa foundationen var en från nivea som var skit tjock och kosta 100 spänn på maxi, ta gärna en eller två nyanser mörkare med TIPSTIPS :p vi ställde alltid klockan på cuper för att gå upp och sminka oss å platta håret. De slutade iallafall med att jag inte fick vara med dom mer haha.. Dom bilderna som finns från alla cuper är så hemska aso!!!! Så de var på det visset jag lärde mig mina makeup skills och Sofia då!


Värsta natten i mitt liv, typ

Fyfan va dåligt jag mådde inatt va. Kallsvettades och hade den sjukaste huvudvärken, runt 2 gick jag upp och skulle ta en Alvedon typ. Men det hjälpte inte så vid 4? Så går jag ner till mamma och pappa, gråter endel och har typ ångest eftersom jag skulle till skolan. Sen börjar jag spy, det äckligaste var att det tog typ aldrig slut.. Så varannan kvart / femte minut så va jag tvugen och springa till toan och ah. XD Det höll på så tills klockan 10 imorse, så jag gick aldrig till skolan idag. Men nu mår jag iallfall mycket bättre! Har sovit i några timmar nu, så det känns helt ok! :)


godnatt

Nu tänkte jag sova, whaaa lite nervös ändå XD Men det ska förhoppningsvis gå bra! Ensam är stark #viking hahahha, nej men börjar ju gymnasiet imon. Ändå läskigt!!! Nej gud nu måste jag sluta tänka och sova, godnatt <3<3<3
du gör mig så glaaaod

nya bebes

Hade en kort och sen träning förut. Våra nya träningstider är bara i 1 timma och 15 minuter?!? Den va slut vid tio och gick bajs. Min axel är verkligen kaos, satt ner den mesta delen av träningen så det sög ju. Invigde annars mina nya skor idag lite smått, hatar egentligen nya skor för dom är så himla stela. Men dessa är iallfall snygga, så det funkar hahaha.

Le pain

Mötte upp mamma i stan och köpte handbollsskor och lite nya skolgrejer. Nu sitter vi på le pain och fikar lite, ändå mysigt. Ska snart gå och kolla på en liten present till Elin, mamma ville köpa en grej med. 


På tåget

Sitter på tåget påväg in till stan nu. Det är en man som sitter och lyssnar på hårdrock, väldigt högt. Hahahah och Emilia är rädd för en fyllegubbe, annars då? Livet leker


till stan

Plattade mitt hår idag, har inte gjort det på nästan hela sommarlovet. Max 2 gånger!! Rekord för att vara mig, haha! Det har faktist växt endel, så jag är glad! Nu ska vi in till stan, ska kolla handbolls skor och skolgrejer! 

Har på mig jeans ifrån dr denim och slapp tröja ifrån h&m idag, enkellt men ändå najs. Till detta ska jag ha mina ash och skinnjacka ifrån zara!

hämta emilia

Ska ta min snabba brummis och hämta Emilia i Bohus. Ska bli så kul och träffa min prinsessa igen, hon har varit i Frankrike så hon kanske e lite brun XD:P:P black_and_swag. Hahha nej men nu måste jag åka, bloggar mer sen!

värt och skaffa lugg? hahahah

favorit byxor

Mina favvis byxor just nu är mina Replay jeans och mina ormbrallor ifrån Bik Bok! Längtat riktigt mycket efter att hösten ska komma så man kan ta på sig jeans och koftor igen! 

05.18

Gick och la mig tjugo i nio igår. Huvudvärken försvann aldrig, hade så himla ont. Har sovit väldigt dåligt och vaknat så himla många gånger. Nu trodde jag att klockan va iallfall 7??? Men nej, vaknade nu vid 5 och kan inte somna om. Ååååh, värt och dra en frulle nu
mandaaa


Oj då

Godmorgon? Hade sånn sjuk huvudvärk så jag tänkte vila en stund. Sov i 3 timmar, hahah gött. Nu sitter jag i min säng och äter det som fanns kvar av yolliboxen. Ni som undrade om denna va god, ja det är den!! Eller om man jämnför med mangon (som jag tyckte smaka skit) så är denna jätte god!


Typiskt mig

Kom precis hem ifrån Iris. Var bara där i en liten stund, åt lunch tillsammans! Mys. Nu har jag lite ångest, ahhaha köpte ett jätte snyggt nyckelskåp till hallen.... Men den har inga krokar som man kan hänga nycklarna på XD Wopsi... Och nej jag kollade aldrig i det innan jag köpte den. Men har nog kommit på en lösning! Hahaha


Måndag

Jag vaknade ganska precis, har drömt väldigt konstiga drömmar inatt... Hahaha va helt säker på att det va på riktigt, men sen vaknade jag... Tänker annars på mina vänner som har sin första skoldag idag, hoppas det blir bra för er!! Ska äta lite frukost och sedan åka och köpa en grej. Ska till Iris sen, tur att inte alla börjar i skolan idag :))


Påväg hem


Sportlife

Ska springa och köra lite styrka hade jag tänkt. Känns skönt och göra nått vettigt idag iallfall! 

gossip girl

Har inte hunnit kolla nånting på gossip girl under denna veckan, så jag har passat på och kolla några avsnitt idag. Just nu regnar det sjukt mycket!!! Känns bra att jag ska till Sportlife sen så jag slipper springa ute, heheh. 

hvitfeldtska

Har fått endel frågor om vilket gymnasium jag ska börja i och jag ska börja i Hvitfeldtska! Vi börjar på onsdag. Förhoppningsvis hamnar jag i en klass med goa människor och allt blir bra. Jag ska gå Samhäll Beteende! Någon av er som ska gå samma linje+????
Bilder ifrån när jag började 7an i Bohusskolan. Jag bytte till Ytterbyskolan efter en månad typ, haha. 

lyxfrukost????

Tänkte lyxa till min frukost, så jag la choklad i flingorna. Eh va? TJOCKIS!!! Hhhah nej men det blev inte så gott som jag trott, så det sög ju. Nu ska jag hjälpa pappa och sätta upp två hyllor, woho visar er sen!!

godnatt

Var påväg och somna i soffan, så nu jag ska borsta tänderna och sen sova i min säng. Imon ska jag inte göra nånting, HUR SKÖNT?? Ska äntligen få sova ut, vilket jag inte gjort på hela veckan. Det ska bli underbart, hahha. 
saknar min goa tjej 

cozy dag

Mötte Fredrik i stan runt ett och gick runt och kikade på lite grejer och sen gick vi och käkade. Va skönt och träffas igen och prata osååå, eftersom det va längesen nu! Sen skulle han iväg så jag mötte Linda och vi köpte en present till Ellan, mycket bra dag XD

gårdagens outfit

Igår hade jag mina ormbrallor och halsband ifrån Cubus och ett linne ifrån Bik Bok! 
 

bilder ifrån igår

Var hemma hos Matilda under kvällen igår. Vi firade att hon hade fyllt år, det va jätte mysigt och det var jätte kul! Jag sov sedan där och åkte hem imorse. Nu har jag precis bytt kläder och ska in till stan och träffa Fredrik! 

Slaggar med dom här goingarna inatt


Sista dagen

Idag var det sista dagen med alla barnen. På ett sätt är det väldigt skönt men ändå tråkigt, då alla barn är så söta och vi ledare brukar vara i hallen flera timmar efter och prata oså. Men somsagt så är det otroligt skönt att det är slut nu!


Du pratar såhär

Kom hem ifrån hallen för nån timmasen? Har hunnit käka lite och nu måste jag packa min träningsväska. Har löpträning lite efter sju och sen har vi handboll. Thea, en av de 30 tjejerna jag är ledare för tycker att jag pratar såhär med, hahahahah dör


godnatt

Efter jag hade duschat så va jag så himla sugen på något sött. Så jag skärde upp vattenmelon och tog fram yollibox ifrån frysen. Åååh kände verkligen att jag behövde det! Nu ska jag sova, är så himla trött. Godnatt på er fina som fortfarande läser min blogg, haha ♥

Galet trött

Vad hände på jobbet idag då? Blev iputtad i poolen med kläderna på :)) Gött. Sen va vi ute och lekte lite och fick håret flätat och massage av sötisarna. Va i hallen till halv 6 och sedan hade vi löpträning, nu är jag äntligen hemma och ska äta.


sämsta bloggen ever XD

Herregud va min blogg är kass nu. Men jag ska jobba i 3 dagar till. Går upp klockan sju och är med barnen fram till tre. En timma efter det brukar vi ledare städa och prata, kommer inte hem förens halv 5. Och jag orkar inte blogga på morgonen och under dagen kan jag inte blogga, eftersom vi tränar och leker barnen. Hatar min blogg nu, men snart blir det somvanligt här igen!

två ifrån grekland innan sommarlovet började

Helt slut

Gick upp kvart över sju imorse, är så sjukt trött. Jag simmade med barnen idag och gjorde vattengympa, hahah är helt slut. Kom hem efter fyra och la mig direkt i soffan och satte på Gossip girl. Ligger fortfarande här, nu med en stor burk Nutella. :))) tröst äter typ, hahah


äntligen hemma

Efter 12 timmar i olika hallar så är jag äntligen hemma. Woho, träningen idag va go. Vi spelade match i slutet i typ 20 minuter, mycket fart oså. Längtar verkligen tills serien börjar!! När jag kom hem åt jag mat och efter det blev det glass med banan, nutella och jordnöttsmör. DÖÖÖR, det va galet najs. 

irre <3<333<3

Hanboll, handboll, handboll

Alla barnen gick hem vid tre, har varit här sen tjugo i 8 imorse. :)) Ska träna om en timma så jag orkade inte åka hem. Man blir verkligen helt slut av att ta hand om barn, helt sjukt. Jag hoppas verkligen att vi ska spela mycket idag på träningen!!! Ska bli kul


Sommarhandboll

Klockan är kvart i 8. Och jag sitter utanför idrottshallen, haha det är låst och ingen är här.. Ska vara ledare på sommarhandbollen iår, woho. Så nu i 5 dagar ska vi träna små barn!


badat

Iris ville bada, så vi gick till poolen. Det är verkligen iskallt ute nu, så ja ni kan ju tänka er hur varmt det va i vattnet :))) Det va ändå kul, nu ska vi äta chokladbollar. Fest

MAX

Behövde en paus så vi gick till Max och åt mat där. Nu är jag äntligen hemma och ska packa . Tar moppen till Iris och sover där!

Otur

Först är bussen ifrån Partille försenad en kvart, när den väl kommer så kan busschaffören inte backa ut? Det va nått fel på bussen, men tillslut åkte den. Nu sitter jag på tåget hem som skulle gått för 20 minutersen, det är något fel på bromsarna??? Så dom kan inte köra iväg :))) skulle varit hemma nu, blöö


Med marina

Är i Allum med marina. Hon shoppar och jag gråter. Hahahah nej men har hittat endel grejer, men har inga pengar. Sög juuuu


frukost

En stor skål med special k, banan och jordgubbar fick bli min frukost idag. Sitter i soffan och kollar friidrott, tycker ändå det är lite kul och kolla på. Ska dock sätta på GG när jag bloggat klart, hehe. 

godnatt

Har kollat på en mysig film med mamma och pappa ikväll. Nu hade jag tänkt och sova, ska bara sätta på ett avsnitt av Gossip Girl. Har inte sett ett ända idag, illa... haha nej men godnatt sötisar!

denna klänningen hade jag på mig idag för dig som undrade! Det är faktist den klänningen jag hade på min konfirmation och skolavslutning i 8an.. Första bilden kommer ifrån 2012.

Efter träning

Efter vi tränat så åkte vi till maxi, har precis handlat klart nu. Så nu äter jag en onyttig bar som säkert innehåller mer kalorier än jag tränat bort, aja YOLO XD typ så iallfall, nu är vi äntligen påväg hem! Ska hoppa direkt in i duschen och ta en kall dusch, bästa som finns typ.


till sportlife

Åker till Sportlife med mina kära mor och ska svettas lite. Fan va gött. Det ska bli riktigt skönt, är faktist sugen på och träna. Funderade över att ta på mig matchtröjan ett tag.. Men det fick bli en gammal tränings tshirt, som har siffror, ganska likt ändå XD Hahhah ååh det är sjukt hur sugen jag är på att spela match va!! Två veckor kvar tills vi åker på cup!!! IIIH det ska bli så kul!

jaaa flaskan är god :P:P

dopet

ÅÅÅÅH jag vill ha en bebis, hahah nej men hon är sååå himla fin!! Dom hade gjort det jätte fint och det var väldigt trevligt! Nu har vi precis kommit hem och jag är jätte trött, ska sova en liten stund och sen ska jag träna!
världens finaste föräldrar

inne i kyrkan

bebisen <333

kak-buffen, sen fanns det två jätte fina tårtor med.

ååååh mini fötterna

I bilen

Är påväg till ett dop just nu. Känner mig lite för fin med min klänning, men skitsamma det gör nog inget.. Haha! Det är min mammas bästakompis dotter som har fått en jätte söt tjej som ska döpas idag!


Bästa

Har promenerat och pratat ett bra tag. Nu sitter vi på en lekplats, jätte skönt och bara prata. Nu börjar det bli lite kallt, så vi ska nog snart börja gå hemmåt.


Ikea

Har inte hittat så mycket, men det vi behövde iallfall! Så det är ju grymt. Nu sitter jag i bilen påväg hem och sen ska jag åka till Iris!


drar till favvis affären

Mamma kom nyss hem så nu ska vi åka till IKEA, hahah woho!! Älskar och gå runt där, tror vi ska köpa lite ramar och hyllor. Sen brukar man ju alltid hitta lite mer grejer. Har på mig mina leopard bralls som jag i princip lever i, älskar dom. :P:P:P:P 

Paus

Städade nästan klart i mitt rum men jag behövde en paus XD så nu har jag kollat tre avsnitt av gg, herregud jag är ju inget annat hahahah


fredag

Efter träningen igår så duschade jag och sen gick jag och la mig direkt. Idag har jag fixat massvis med bilder som vi ska beställa hem. Nu ska jag städa mitt rum, det behövs verkligen!! Ser som vanligt kaos ut, ååh måste lära mig och inte stöka ner.. hahah

shoes

 Hej! Vad är det för skor man ska ha nu i höst/vinter? Kan du sätta ihop ett collage på flera olika skor ? :) älskar din blogg!! 
I början på hösten kan man fortfarande ha sneakers då det inte är så kallt, ett par Gienchi hade jag gärna haft. Dom är så himla balla! Sen när det blir kallare så tycker jag du ska ha ett par boots. Ett par Ash boots, Primes eller Johnny Bulls! Uggs funkar ju med, men jag tycker det är mer värt med ett par boots eftersom uggsen blir ju förstörda om man går med dom när det är slask osv. 
shoes

till träningen

Ska träna mellan 19.15-21.30, wohohoho taggaråååå. Hahha nej men först ska vi ha fys och sen blir det handboll. Ska ändå bli kul. Nu ska vi åka, pöss

fan va feta

hos parkko

Kom hit föt ett tagsen, vi väntar på att Moa ska komma hit och att maten ska bli klar. Hoppas hon kommer snart så vi kan äta XD

gossip girl

På 5 dagar har jag snart kollat klart på två säsonger av Gossip Girl, hahahah åh herre. Men det är faktist väldigt bra! Ligger här i min säng och äter bilar, som jag önska va choklad.. Vet inte hur länge till jag ska ligga här, fårse när Jonna kommit hem ifrån stan. 

pannkaks frukost

Vaknade väldigt sent för att vara mig, halv tolv??? Nu är klockan redan halv 2.. Jag har bara hunnit steka pannkakor och kollat på Gossip Girl.. Nu ska jag ta på mig mjukis kläder och snart åka till Jonna!

Fan va gött

Hade copertest på träningen, sprang 30 sekunder snabbare än förra gången! WOHO, inte för att det är en bra tid egentligen men det känns så skönt att det gick bättre iallfall! Nu är jag hemma och ska ÄTA :):):):):)


bilder ifrån igår

Först badade vi, sen gick vi till båten och åkte wakeboard! Under kvällen spelade vi biljard, åt och bara pratade. Hade verkligen det jätte bra med mina kära vänner, kommer vara så himla tråkigt och inte gå i samma klass till hösten.. ååh.

Softar på stationen

Sitter i Bohus och väntar på tåget hem, softar lungt bror. Ah typ så iallfall. Fan va trött jag är, känns som jag kommer somna vilken sekund som helst. Men det går inte, ska träna sen!


Godmorgon

Vaknade för ett tagsen och nu äter vi frukost. Tror vi ska åka wakeboard idag igen, men jag tror inte att jag ska åka. För jag måste skynda mig hem. Har träning sen och det tar ganska lång tid och åka hem.. Hade varit så skönt och ha moppen, måste ju byta så många bussar och vänta så länge på alla byten osv. Åh det suger!!


På instön

Åkte ut hit till philips hus för några timmarsen, vi har badat och åkt wakeboard! Ååh så himla kul!! Nu ska vi laga  tacooooooos, woho fest. 


Påväg till Emma

Sitter nu på tåget till Ytterby och sen ska vi åka hem till Emma. Har äntligen hittat en present till Amanda!! Åh va skönt och ha fixat det, hahah!


Döööör

Jag frågade Emma om det va kallt, hon sa att det va det så jag tog på mig jeans...... HAHAHAHA hon menade att det va varmt, men ah nu sitter jag på tåget och lökar som fan. Ååh vill bara hem och ta på mig ett par shorts.. Åååh


till stan

Är super stressad!!! har jätte bråttom, tåget går om tio. Måste springa nu, bloggar mer senare!! Ska träffa Emma!

hemma

Träffade Amanda i några timmar innan träningen, käkade pizza och hade det väldigt bra med min fina vän! Halv 8 var det dags för handboll, fyfan va jag saknat alla tjejerna och planen!! Fattar dock inte vad det är för fel på min axel, redan efter 5 passningar började det kännas. ÅÅÅÅH, blir så arg när jag inte vet vad det är för fel!! Nu väntar duschen på mig!

iphone

Tror inte jag har visat min iphone?? är jätte svårt och ta kort på den, då den speglar sig i allt. På två av bilderna ser den matt ut, men den är mer som på andra bilden! Behöver ni också laga eran telefon? Maila isåfall [email protected] eller följ på instagram trasigmobil.
Det var nån som kommenterade vad det kostar för ett tagsen, så jag skriver med det också!
Framsida 500 kr
Baksida 150 kr
Silver/guld/spegel osv 600 kr
iphone 5 1200 kr
hemknapp 200 kr
on/off knapp 200 kr
nytt batteri 250 kr 

Med Amanda


godmorgon

ÄTNLIGEN MÅNDAG!! Handbolls träningen börjar dock inte förens ikväll.. men jag tror att jag ska vara med Jonna innan den börjar???? Igen aning, får se vad som händer!

ojdå

Klockan blev helt plötsligt jätte mycket och jag va tvugen och hjälpa till med maten, för våra grannar skulle komma hit och äta! Dom gick hem nyss så jag har inte ens tänkt på bloggen eller att jag skulle träna, fan!!
 
 

wanties

 Önskade verkligen att man fyllde år två gånger på ett år... Eller att jag hade ett jobb, hade varit najs. Finns så mycket jag önskar mig!! Satte ihop ett collage med det jag vill ha just nu iallfall, det hemskaste är att jag kommer på nya saker hela tiden.. Men något som jag mest vill ha på bilden är Religion tishan, ååh den är så snygg!
(på collaget är det dock kill tröjan, vill ha tjej modellen men hittade inte den)
wanties

Gossip girl

Har legat i min säng hela dagen och kollat gossip girl. Har så sjukt ont i magen, gråter typ. Åååh önska bara att den här dagen tog slut, känner inte för att göra nånting. Vill bara att det ska bli måndag, vilket betyder handboll!!! Längtar ihjäl mig!!


söndag

Godmorgon alla mina fans och mamma :))) :PP XD Har precis suttit ute på altanen och ätit frukost, vädret är knas. Först jätte varmt och sol, sen blåser det iskallt.. fattar ingenting, men det är väll som vanligt. Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, måste iallfall gå ut och springa!

men gött

Vad har jag gjort ikväll? Ätit. Seriöst, va ensam hemma i flera timmar. Kollade 8 avsnitt av Gossip girl och åt kakor och ostbågar, gött. Eh japp. Simon åker till grekland inatt med, kuuuuuuuuuuuul. Tack för era kommentarer om serierna!! Nu ska jag sova, hajdo

svarar

Ha bloppis!!
De va ganska fula kläder så tror inte att jag har det! 
 
vart ha emilia köpt sin tröja? den som hon har överst :)
Den kommer ifrån Ester Elenora!
 
 Vad heter jennys blogg? 
nattstad.se/jennyisabel
 
Vart har du köpt Milka chokladen? 
Har letat överallt hittar den inte! :/
 
Min mamma köpte den på göteborgs orienthus, hahah nått sånt!
 
Vart har du köpt byxorna? Kan du va snäll O svara på denna frågan för du svara aldrig :( 
Shortsen kommer ifrån Gina, förra sommaren. Förlåt men jag tycker det är så himla tråkigt och svara på kommentarer, känns som att jag gör en läxa typ hahha :(
 
Vart är de halsbandet med röda stenar ifrån? vad är armbandet ifrån??❤❤ vart hitta du plånboken och hur ser den ut inuti? :)
Halsbandet kommer ifrån Cubus, armbandet ur&penn och plånboken kommer ifrån Accent, den ser ut som en vanlig plånbok innuti! :) 
 
Vad har du för kamera ? Grym blogg Sofia :) 
En canon eos 600d! Tack snälla!! 
 
Vart köpte du tröjan??? 
Det är mammas, och jag vet inte vart hon köpte den, tyvärr!
 
Vart kan man köpa jeansen? Jätte fina!!! Vart kan man köpa tröjorna? :)
Tröjorna kommer ifrån American Vintage och byxorna vet jag inte riktigt, men klicka på collaget så hittar du vart allt kommer ifrån!
boyfriend jeans
 
 
Åh, älskar smyckena! Så himla fint. Du har väl köpt sånna pärlor och gjort flera egna. Var är det du köper pärlorna? Kan du vara snäll att skriva ut det i ett inlägg. 
Älskar din blogg by the way. Du skriver så bra och om så bra saker som man man vil läsa om. Och så e du så himla fin också :) 
Men jag blir glad om du kan svara på detta i ett inlägg. 
Kram <3
 parlfynd.se!! tack så jätte mycket!! Blir verkligen jätte glad!! 
 
vart är det ni är nånstans?
 Vid min sommarstuga! Bokenäs typ :)
 
Du är så himla snygg alltid! Skulle du kunna lägg upp (mer?) klädråd, tips på hur man ska klä sig snyggt! Vad som är måste att ha i gaderoben osv! 
 Det är väldigt svårt och veta vad jag ska göra för collage om ni inte undrar, hur man kan matcha tex en speciell tröja eller skor osv! 
 
vart köpte du dina leopard byxor?
 på h&m! 
 
Vart kommer kläderna från? :) så fin stil! Kramis
 Kjolen, som egentligen är en klänning kommer ifrån Zara och tröjan är ifrån h&m

gossip girl?

Har ju kollat klart Vampire Diaries, One Tree hill och pretty little liars. Eller ah det kommer ju ett nytt avsnitt varje vecka av PLL. MEN jag behöver hjälp!! hahah lol va gay, men jag jag undrar om det är värt och kolla Gossip Girl??? Om inte vad borde jag annars kolla på? :):):):)
 

firat iris

Åt kladdkaka och iris fick sina presenter! Sen renasa vi min garderob, gud va mycket kläder det är som jag inte använder!! Så nu finns det mer plats för nya ;););)); hahah nej ändå inte, har inga pengar XD

melon

Idag har jag stressat, hahaha åt melon till frukost. Är fortfarande hungirg men jag äter mer sen. Har bakat en kladdkaka för jag ska hämta Iris, ska fira henne lite! Ska bli mysigt, ska hämta henne nu så bloggar mera senare!

lökeberg

Efter vi hade tränat så åkte vi hem och hämtade dom andra. Så åkte vi till Lökeberg och badade! Var mysigt men sen blev det väldigt kallt, nu är jag hemma och ligger i min säng. Är så himla trött så jag ska faktist sova nu, godnatt!

träna

Ska åka till sportlife med mamma och köra styrka och springa. Vill verkligen inte, känner för att ligga i soffan och äta chips. Saknar mitt älskade handbollslag hur mycket som helst!! ååh, hatar uppehåll!! MEN VI BÖRJAR TRÄNA PÅ MÅNDAG IGEN!!! DET SKA BLI SÅ KUL, längtar såsåså mycket!!

wooho

Åkte hem ifrån Emilia runt tolv imorse, hade ingen nyckel och det va igen hemma. Men sen såg jag att det var ett fönster som va lite öppet. Så jag tog en stege och gjorde inbrott i mitt egna hus. Va bara lite rädd för och ramla ner, men det gick bra, hahahah.
bilder ifrån igår

igen vanlig dag

IRRE BABY FYLLER ÅR IDAG!!! WHOHOHO, GRATTIS BÄSTA!!!
bilder ifrån 2009 -2012??? hahahahha

hos emilia

Har äntligen kommit fram, va tvugen och blogga och ah det tar alltid sånn tid för mig. Men nu är jag iallfall med Moa och Emilia, tror Jonna kommer hit om en stund med! Nu ska vi nog sätta på nån gråt film :))

emilia älskar och va med på kort!!!! :):):)::):):):):):) hahahah

liten paus

Tåget skulle inte gå på ett tag på vi satte oss på mcdonalds och jag drack en smoothi, den va inte så good :P Nu är jag hemma och ska snart ta moppen till Emilia!

Subway

Gick direkt till subway och käkade! Hann aldrig äta innan jag va tvugen och gå till tåget, sitter nu utanför provrummet och väntar på Emilia och Moa som provar kläder!

 

Stress

Hatar och stressa, men ja det har jag gjort ändå. Hade en halvtimma på mig och duscha och fixa mig när jag kom tillbaka ifrån springtundan haha! Men jag sitter iallfall på tåget in till stan där jag ska möta Emilia och Moa! Ska bli jätte kul och träffa mina solstrålar igen! Tjuvade bilden ifrån jennys blogg


1 augusti

Herregud va snabbt tiden går!! Redan Augusti, så idag har jag bestämt mig att fånga dagen. Carpe diem lixom :) <33 Ställde klockan vid nio och åt och tog på mig träningskläder, ska ut och springa! Ska bli skönt.
bild ifrån 2011, 14 år och kaos rum. fint

RSS 2.0