hahah

pratar med simon, hahaha jävla sångfågel. Hahah just nu är det schlager - Linda bengtzing. Hahah jag dör, ah men söt är du. Jag har fortfarande inte tagit mig ner till källarn där min älskade dusch väntar på mig, men om ett tag så. Haha ah men detta blir sista inlägget idag så bloggar jag imon! Godnatt <3<3<3<33<3<3<3<3<333<3<33
åååh här va vi små 2011♥

bananpannkaka

När jag kom hem ifrån träningen fixa jag en stor super bananpannkaka med massa hallon på och käka. Den ramlade inte isär som den brukar förutom på två ställen haha men ändå nöjd tjej. Snart ska jag väll ta en dusch, tjohohoh. 

en massa mat

Överdrivet mycket oboy på mina flingor, men det va så lägesen jag ens drack oboy så det är väll okej hahahha. Gud va vi äter. Vi böhver krafter till träningen sen, ska väll gå till hallen om ett tag. Är så taggad inför träning va, hahah gud är så rastlös så de ska bli fett najs. 

skridsko_lover_97

Fyfan va jag hatar skridskor. Det är kallt, det gör ont i fötterna och eftersom jag inte är sådär jätte king på det så blir det ju ganska snabbt tråkigt med. Men hade ändå en ganska bra dag! Nu sitter jag på Thorild och väntar på Iris som slutar om en kvart.. Då ska vi hem och käka innan träningen!!! WOHO ÄNTLIGEN HANDBOLL <333

Tagga skridskor

Fest på bussen. Haha ah nu är vi påväg till Skarpe iallfall där vi ska leka isprinsessor eller bandyproffs. Tror de blir bandyproffs för mig, visste ni att jag gick i bandyskola när jag va liten? Jag va king!!!! Hahah eller?


As taggad!!!!

För skridskor, not XD idag har vi haft Svenska och då kolla vi film nu har vi matte men jag har gett mig själv en paus eftersom denna lektionen är en fucking timma och fem minuter lång lektion. Jag lipar typ. Sen lunch och efter lunchen ska vi åka skridskor och jag hatar det, ush. Det är kallt och gör ont i fötterna och hjälmen är fett ful. Hahah men ah det blir väll deg.


så kan det gå

när jag försöker plugga, haha fattar ingenting av vad jag håller på med. Mitt slickade superhårsprejade hår där i sluetet, mmmmmmh me like. har verkligen tappat allt i denna filmen känner jag, hahah

dåliga bilder

Tog bilder snabbt när jag kom hem, inte så bra men dom får duga. Eller tycker ni ens det är kul när jag lägger upp outfits? 
// tröja - chelsea // jeans - zara // jacka - h&m //

lite mat

Fixa lax och lite wok när jag kom hem. Enkellt men så gott juuu! Hallon vattnet ser fruktansvärt äckligt ut på bilden med, hahah men det är med gott :):)):):) eller ah det smakar mest vatten XD Fick sällskap av min bror, haha stackarn har så ont i halsen så han kan knappt prata. Sitter nu i min säng kollar min favvis serie. Hoho, ska plugga när jag kollat klart avsnittet OMFG ITS SÅÅÅÅÅ SORLIGT :(((( sen måste jag plugga, bajs

Så nöjd

Satt hela språkvals lektionen med min mentor och 4 andra och jobbade hela lektionen!!! Haha för nöjd, så nu är jag snart klar med en NO inlämning som skulle in för ett tagsen.. Haha men jag ska fortsätta och göra klart grejer när jag kommer hem! Sitter på bussen nu iallfall och är väll hemma om 40 minutisaaar XD


Hemkunskap

Gjorde en ganska äcklig vegetarisk pizza, eller den funka att käka ändå. Nu ska vi snart ha NO och repetera grejer för vi ska tydligen ha prov nästa vecka, wiiiie va gött. Eller???? Har jätte mycket grejer att göra i skolan men hittar ingen ork och jag måste ha hjälp, haha ska skippa träningen idag eftersom vi bara har en halvtimmas handboll så då känns det så ovärt om jag ändå behöver plugga.


Ändå deg

Tog en varm lång dusch, så nu känner jag mig så mycket fräschare! Haha redo för skola imon, tjoho!!! Haha Gud att man blir glad för skola det är inte illa, men har bara lagat i min säng dom här två senaste dagarna så det ska bli skönt! Förhoppningsvis så ska jag träna med (inte tränat sen torsdags!!!) haha så det är illa, men ja godnatt alla miljoner bloggfans så hör jag av mig mer imon / superbloggarnnumber1 XD xoxo sötisar, cozy love! p&k love to you al!!! I <3 U utan er är jag inget!!!! Bamsekramar love you sweeties TTYL


Lite popcorn

Jag och min sjuka bror kollar på real Housewives of Miami och äter popcorn, hahahha man ba gay? Nej men ändå trevligt. Börjar bli trött så jag ska lägga mig snart igen haha gud jag gick upp ur min säng för två timmarsen men är ändå så trött.. Men det ska bli skönt och gå till skolan oså imon och slippa sova bort dagarna!


new - chelsea


tisdag

Hej kompisar idag mår jag så mycket bättre! Sov typ hela dagen igår så vaknade jag runt tio på kvällen och var helt säker på att det var en ny dag, trodde klockan va typ 7 på morgonen. Hahah men det va den då inte.. jag tror iallfall att jag ska till skolan imorgon! TJOHO då kan jag nog träna med antigen imon eller på torsdag!! 

Så himla äcklig

Vaknade upp halv fyra inatt och spydde hatar det!! Så jag har vart hemma hela dagen och mått illa och sovit, har varit uppe engång idag och gjort det äckliga igen hahah :((( nu är klockan fyra och jag har legat i sängen så länge, ah ville bara skriva det att jag inte mår så bra idag. Lite mycket info till er kanske, hahahah men ja


outfit

ska sova nu så vi hörs mera imorgon!
// tröja  - gina // byxor - h&m // klocka - ur&penn // + ash 

piss väder

Det var inte så där jätte kul och gå hem i detta vädret faktist. ÅÅÅH!!! Jag som trodde det skulle bli vår typ imorse? Haha va typ 1+ och snön höll på och smälta sen kommer jag in till stan och då börjar det snöa och nu är det ju typ storm, haha jag tyckte verkligen synd om mig själv när jag gick hem ifrån bussen nu. Nu ska jag kolla one tree hill och värma mig under mitt täcke.

påväg till Bohus

Hade en trevlig dag med Ellan, det var så längesen sist! Kollade runt lite och köpte en klänning och en blus, ska inte shoppa mera nu. Haha ska spara resten av mina pengar nu *vuxenpoäng* sen kom Simon och Samuel så va vi med dom ett tag och nu sitter jag på tåget till Bohus för att vara med dom!


gammla favoriter



åka tåg

Ska gå till tåget om typ 5 minuter. Åh jag gillade mycket mer när man åkte bussarna.. Älskar att åka buss, visst det går ju snabbare att komma in till stan nu 14 minuter mannen. MEN det är liksom bara 5 minuters skillnad än innan.. Men jag ska inte klaga XD 

nytt

Igår när jag var i stan fick jag med mig en vanlig basic tröja ifrån gina och ett par balla byxor jätte nöjd, verkligen!!!

Candy crush

Lirar candy crush med mamma, haha! Värsta gamers är vi ju. Nej men ganska fula ändå, haha jag klarar verkligen inte bana 29!!! Har hållt på med den i två dagar nu, haha åååååh!!! Blir så arg :(


godmorgon

As degig och go morgon idag. Känns som att jag verkligen vakna på rätt sida idag, haha! Snart blir det att gå ner för trappan till mitt älsakde kök och fixa något att äta på. Sen ska jag nog fixa mig, ta outfit bilder, sen vet jag inte riktigt när jag ska träffa Ellan.


godnatt

Det är verkligen sorligt i oth nu, haha lipar som fan. Men ja nu ska jag sova, imorgon ska jag träffa Elin iallfall! Ska försöka fota endel med, det blir väll roligare då eller? Tycker ni att det är roligare att läsa inlägg där jag tagit bilder med kameran eller iphonen???????? Eller tycker ni inte det spelar någon roll??? :P:P:P

Outfit

//jacka - bik bok // väst - gina // jeans - dr denim // halsduk - zara // skor - ash //

Gråter

Haha ligger i min säng och gråter och äter choklad. Ååh kollar One tree Hill, det är så sorgligt just nu. Haha tårarna bara forsar ner, haha så töntig känner jag mig. Men det är okej att gråta. Blir en lugn och skön hemma kväll framför min favorit serie och nya favorit choklad, den va fett god!!


Maaaat

Linnea kom in till stan efter ett tag så jag slapp gå runt ensam, haha! Nu sitter vi och käkar, affärerna har ju stängt nu så vi åker väll hem om ett tag. Köpte ett par byxor och en tröja, väldigt nöjd!!!


Ensamtjej_97

Ändrade planer, skulle ju träffa Ellan idag men skulle göra det imon istället. Men ville verkligen in till stan idag så jag skulle åka in med Linnea men hon hann inte tåget, så jag ska gå och shoppa helt ensam nu istället, kul. Haha man är ju så ensam, typ fika med mig själv? Nej tack! Haha så det blir väll en snabbis in och kolla om jag hittar nått i min ensamhet.


svarar

skulle du kunna tipsa om bra låtar? :):))))))
Dom flesta tycker att min musiksmak suger, älskar lugna aucustiska låtar. Men om du klickar här så kommer du direkt till den listan jag lyssnar på mest. 

 
10 finaste/snyggaste 98orna på ytterbyskolan? 5killar 5 tjejer
Åh jag blir så trött på sånna här snygg frågor, det finns massa söta 98or på skolan absolut. Men jag känner inte för att skriva ut en massa namn. 
 
Vilken hunky doory tröja tycker du är finast den med stjärna på framtidan eller stjärnor på armbågarna? 
Båda är hur fina som helst!! Men jag hade nog valt den med stjärna på magen iallfall!

 
 
umgås du inte med emma längre?
Haha jo? eller jag fattar inte om jag ej lägger upp en bild på henne på 4 dagar betyder ju inte det att vi inte umgås längre? 
 
 
Hur får du till såna där hjärtan på dina bilder? :)
Vart har du redigerat dom bilderna? Jättefina!!
Den appen jag redigerar mest i är pixlromatic!! Där gär jag hjärtan och alla prikar. Dom hjärtarna finns inte med ifrån bärjan så man får klicka på + tecknet där det står more som finns om man bläddrar till den sista effekten så kan man köpa endel fina effekter för 7 kr. 
 
Vilken skola funderade på? 
Vi måste ju lämna in våra val nästa vecka, och jag tror jag har Hvitfeldska som första val och Katrinelund som andra! 


Vilken färg på primeboots tycker du är finast? 
Bruna lätt, åååh vill så gärna ha ett par!! 
 

Godmorgon

Nu har vi vaknat till liv, sov hos Linnea inatt. Jag har spelat candy crush heeela morgonen men jag klarar inte bana 29, åååh jag blir så arg!!! Hahaha :((( men vi ska väll äta frukost snart sen ska jag hem för mina kusiner kommer. Så ska jag va social med dom en stund, sen ska jag träffa min saknade Elin! Så det kommer bli en bra dag!


Fredagsmys

Det var så längesen jag va här va!! Det är skönt att det är så nära så man slipper byta massa bussar och tåg. En 4 minuter promenix. Ändå värt. Nu sitter vi i soffan och pratar och dricker cola, deg är det bror. Bloggar mer imon eller nått trevligt. Ha en bra kväll kompisar!


tips - parfym

Det var en som kommenterade och fråga om jag hade tips på nån parfym jag tyckte va god. Detta är mina fyra favoriter, har dock bara Juicy och calvin Klein parfymen. Men vill verkligen ha Ralph Lauren den luktar såååå gott! Alla fyra luktar helt amazing, haha så dom här dofterna tipsar jag verkligen om!!
 

Semla

Simon gick för ett tagsen. Vi lagade mat (eller ah jag gjorde sallad typ XD) haha men det blev gott! Sen tog vi det bara lugnt och myste. Jag somna med, haha det va ändå skönt. Nu äter jag semla med pappa :))))) har varit sugen på semla nu i två veckor haha så det satt fint! Jag ska bara byta kläder sen ska jag till träffa Linnea, tjoho!


dagens

//blus - tessie // jeans - dr denim // skor - ash //

hemma

Kom hem för ett tagsen, äntligen helg!!! Sitter nu i vardagsrummet och ska snart ta något att äta och plugga lite eller försöka iallfall :P:P:P:P Och sen kommer Simon hit! Så jag kommer ha en väldigt bra fredag iallfall!

Engelska språkval

Sitter på vårat goa språkval. Ska jobba klart endel grejer tror jag och sen ska vi kolla film som vanligt. IDAG ÄR DET ÄNTLIGEN FREDAG!!! Åh så skönt med helg och ledig ifrån handbollen tills måndag, det är faktist ganska skönt! Nu ska jag jobba, tjingeling.


Outfit

Outfit + godnatt inlägg i ett. Hela kvällen spenderade jag med min älskade familj. Tiden flög iväg och jag kom på att jag ej hade duschat och måste sova, så för en kvart sen stog jag i duschen och nu ligger jag i min älskade säng och ska sova. Ser fram emot morgondagen eftersom det är FREDAG!!! Wohohoh


Krigare

Mina knän är helt förstörda, efter bara igår och idag. Älskade handbolls knän. Men jag är ju en krigare så det är lungt!!! (egentligen gråter jag, typ. Det gör faktist jävligt ont och duscha när man får tvål i såren men annars funkar det faktist. :))::):)):) kom hem ifrån träningen för typ en timma sen och jag har fått i mig lite mat och nu kollar jag på nån dejting serie på trean, hahahah lol åh jag saknar Simon :(


Pannkaks kalas

Sitter i hallen med Jonna och Moa, mötte Amanda förut på mimers!!! Åååh va jag saknat henne <3333 det va typ två månadersen vi sågs sist, så det va så kul och ses! Nu äter vi pannkakor, hahaha bästa ju!


läxhjälp

Sitter på läxhjälpen som vi har som elevensval och degar med mina friendooooz. JAG SPELAR CANDY CRUSH MEN MINA LIV ÄR SLUT, SÅ SNÄLLA MÄNNISKOR SKICKA LIV TILL MIG PLZ!!! SLutar om tjugo minuter och då ska jag vara med Jonna och Moa innan träningen. TJOHO.

5 svar

Vem är det på bilden längst upp?????
Haha det är fabbe 
 

de finns ju andra linjer på katrinelund?? typ samhäll/betende osv eller? annars mimers har väl typ handbolls linje? :)
Ja jag vet men det är ju inte så att jag kom in på nån linje på katrinelund katrinelund utan det är ju bara handbollsprofilen jag inte kom in på. Men ja mimers har handbolls profil men jag vill inte gå på mimers.
 
Det finns handboll niu på porthälla med!
Porthälla hade uttagning en dag innan katrinelund så det går ju inte söka in på handboll där nu, haha men snälla ni är som kommenterar om de olika skolorna ändå!! puss
 
 

Vilket lag mötte ni?
Östra göteborg 415 tror jag dom heter, haha! 


hur många poäng har du?:)
215!


Vart har du köpt e rosa iphone skalet? Ofta du har en rosa data?! As najs ju :)
Det är Emilias Iphoneskal och hennes lånedator som man får i skolan om våran vanliga svarta dator går i sönder. Haha dom rosa datorerna suger, men de är väll najs haha :)

Lite nytt

Igår kom pappa hem med en ny orange Iphone usb sladd (lätt nya favorit färgen) och sen nya batterier och en laddare till kameran!! Så glad blev jag, haha eftersom mina gamla batterier till kameran laddar ur sig hur snabbt som helst. Typ när jag sätter på kameran står det, byt batterier. Så nu kommer jag kunna ta mer bilder! Så det är najs.


Element

Jag och Emma blev för glada för att vi hittade ett klassrum med ett element som va PÅ!!! Hahah det va så varmt och skönt där inne jämfört med inne hos oss. Blir så ledsen att det är så galet kallt ute, VILL HA VÅR NUUU!!! Då slipper man dom stora vinterjackorna och då kan man ta på sig alla sina tunna vårjackor!


Vinst

Vann med 20-15 borde egentligen vunnit med så mycket mer. Ledde med 11-1 efter tjugo, haha men sen tappa vi det. Men ah vi vann ju iallfall så det va väll ändå okej. Nu sitter jag i bilen hem och då ska jag hoppa in i duschen, woho!


Säng mys

Haha jag ligger med mina lurar och dator och kollar One tree Hill medans Emilia har tagit min mammas och hon ligger här brevid och kollar på pretty little liars. Ska dock åka om en kvart till hallen för att vi har samling då. Måste packa ihop match kläderna sen så ska vi åka och kötta!!! Hahaha ah typ så iallfall.


Baka

Vi blev så sötsugna så vi bestämde oss för att baka kolapinnar. Åh dom blev såååå goda!!! Hahah egentligen skulle vi baka kärleksmums men vi hade inte något florsocker så vi kunde inte göra någon glasyr :((:(:( men våra kolapinnar blev hur goda som helst så det gör inget :P


romantisk middag

Romantisk middag med Emilia. Fixade lite pastasallad eller ah spagettisallad för pastan va slut och så tände vi ljus och grejer. Flott ska det va!!! Hahah lol. Ska spela match sen klockan åtta i idrottshallen, kom och kolla XD hahah nej men det ska ändå bli kul och spela istället för att träna. SEN så är vi ju lediga på söndagen för engångs skull med, TJOHO!!

Bajs dag

Har haft ont i magen hela dagen och trodde inte att den kunde bli så mycket sämre men fick reda på att jag inte kom in på katrinelund handboll iallfall. Inte för att jag trodde att jag skulle göra det heller, men hade ändå ett litet hopp. Så de sög ju. Nu har jag verkligen igenaning om vilket gymnasium jag ska välja, hade ju vart lättare om jag kom in på handbollen för då hade jag ju valt Katrinelund men nu vet jag inte, asså åååh.


Trött idag

Är så galet trött idag. Det blir ju så himla sent när man kommer hem typ tjugo i elva så ska man käka och duscha och sen är klockan snart halv tolv. Haha jag som lägger mig vid tio annars. Så imorse vaknade jag med halvblött krulligt hår och hade 10 minuter på mig innan vi va tvugna och åka. Så jag hann bara ta på mig en tjocktröja och ett par byxor och sätta upp håret i en toffs och sen åka, idag känner jag att jag mer än gärna hade legat kvar i min älskade säng..


Handboll

Har precis vart i gymmet, idag va våran tränare tillbaka som vi har i gymmet. Ångrar att jag körde ben igår på Sportlife, idag körde vi bara ben i 45 minuter. HEJ TRÄNINGSVÄRK IMON ASSÅ!!! Ååååh :(:(:( nu ska vi bara ha en timma handboll, sen är den slut vid tio. Bloggar mer imon, puss hej


outfit



// tröja - bik bok // byxor - kapphal // halsduk - zara // skärp - tessie // skor - ash // 

Ändå mysigt

Ligger i Irres säng och kollar One tree Hill. SO COZYYY, haha lol XD Nej men ah vi ligger här och väntar på att maten ska bli klar. Sen ska jag åka och träna. Iris har ont i magen eller nått så hon stannar hemma, lilla bebben :( 
Tog bilder när jag gick av bussen förut, fina älven


Slutat

Sitter på bussen till Irre. Slutade vid tre idag, vilket är så onödigt för vi skulle lika väl kunnat sluta två. För sista lektionen vi har kallas "klasstid" och då leker vi lekar eller kollar film, man ba värt. Vet inte va som händer hos Iris men vi ska väll äta och dega som vanligt!
mandis <33<33<3<33z33


NO


Sneak peak

Haha as gay rubrik, men jag är väll lite gay så det passar fint. Sitter nu i matsalen med amanda och ska väll snart gå härifrån, men det är ändå deg och sitta här och prata. Lite tjuvkik på outfiten, hahah men ah bättre bilder kommer sen!


Träslöjd

Tisdag börjar alltid lika chill med träslöjd. Så det är ändå skönt men det är den segaste dagen efter torsdagar, haha har två NO lektioner och det suger. Nu ska vi ha engelska så bloggar mer sen XD


godnatt då

Nu ska jag sova, älskar att sova!! Eller de är ju såå mycket bättre och sova brevid sin favorit pojk men de funkar och vara ensam med. Då får jag ju mest plats, hahha. Nej men aaaaah min kväll har bestått utav mat och prat, ändå skönt. Lägger mig såhär tidigt så jag ska kunna fixa en rolig outfit tills imon och lite annat skoj, bloggar mera då. puss

åååh denna bilden är så gammal tror den kommer ifrån 2011 nångång? är dock fett ful på den XD men blir glad av att kolla på den ändå, tjoho

svarar

Kan inte du visa i en videoblogg hur du fixar dina ögonbryn? 
Nej det känner jag inte riktigt för, hahah.. MEN jag målar bara på mina vanliga. För att få dom mörkare, så jag fyller bara i mina egna bryn. Nopprar dom när jag orkar och då tar jag bara dom stråna som växer lite nedanför typ, eller vad man ska kalla det!
 jag använder en ögonbryns penna som är ifrån H&M, Lightbrown så bra är den! och billig (!!!) 


Vilken linje ska du gå? :)
Samhäll betende! 

Kan inte du tipsa om lite hårprodukter? Ditt hår är så fint!
Om jag ska va ärlig så hade väll jag själv behövt tips.. Duschar de som vanligt med shampoo och balsam, ibland kan det hända att jag använder hårinpackining med! Sen plattar jag ju håret väldigt ofta och även färgar så det är hur slitet som helst.. För jag använder inget värme skydd eller så, så tyvärr får du fråga nån annan. Men tack så mycket sötnos!! 

Var kommer linnet ifrån? 
Köpte det på gina för några årsen.. Tyvärr, men det är ju ett vanligt basic linne och det finns ju typ och köpa överallt! H&M har säkert liknande! 


Jag har oxå ett sådan skärp. Är det bara mitt eller händer det att det ramlar av sådana silver pluppar på ditt med? :)
Ja det är ju inte så jätte bra kvalité på dom.. men har bara tappat några pluppar inte alls många! 3/4 stycken kanske! 


Åh vart kommer tröjan ifrån? Vill ha en lite oversize tröja, svart, som man kan ha till tights, precis så som du har! Om du inte vet kanske du vet någon affär som har snygga? Vet att det finns typ överallt, men hittar aldrig!!
Jag kollade med mina kära mor vart hon köpte den och affären hette Joy, tror att affären finns i Nordstan! Annars om du vill ha oversize på en tröja kan du bara köpa en större storlek. Jag har typ XL eller L på dom tröjorna som egentligen ska sitta tight men jag vill ha dom mer degiga då köper jag bara en större storlek! Hoppas du hittar en tröja, kram!

Hur gjorde du smoothien??
Jag hade kesella, hallon, lite mjölk, banan och sen mixa ihop allt bara! Ta lite vaniljsocker med så blir det ännu goare, haha! 

Åh vad heter effekten? Är det en app? vilken isf? :)
Minns inte vilka effekter jag använde, men appen jag använde heter iallfall pixlromatic!

Hatar och vänta

Det är verkligen det värsta jag vet och VÄNTA asså åh de suger verkligen!! Kunde varit hemma för längesen.. Sen är jag galet hungrig och det känns som jag är en isbit, även fast jag sitter inne i tåggrejen i Bohus. Tåget ska komma om 5 minuter, hoppas det inte är sent eller nått annat jobbigt.


Sportlife

Det blev bara 5 km och sen lite ben. Jag är så arg att jag har tappat så mycket kondition, i sommras kunde jag springa milen. Man ba kul. Men det är ju ingen annans än mitt egna fel, så ah jag får skylla sig själv :):):):):)) Nu väntar jag på bussen hem, missade precis den som gick innan så ska sitta här i en halvtimma, fyfan säger jag bara!! hade inte klagat om det inte hade varit så galet jävla kallt!!!


Måndag

Godmorgon kompisar! Har precis haft EA och nu ska vi ha Engelska. Sen idrott eller något annat trevligt som typ lunch? Efter skolan åker jag till Sportlife och ska försöka röra på mig. Haha min kondition suger ju så känner att jag verkligen behöver träna extra utöver handbollen.


godnatt

Klockan är snart halv tio och jag tänkte sova nu. Imon är det måndag vilket betyder skola, som oxå betyder att man ska upp så jävla tidigt. MEN de ska ändå bli skönt (lol ofta jag skriver det XD) Nej men veckorna går ju så snabbt och snart är det ju helg igen! hahah ah men godnatt iallafall. 

måste verkligen ta nya bilder, hahah måste använda kameran mer som förut (ELLER KÖPA EN NY HADE VARIT SÅ GRYMT MED EN BRA KAMERA!!!!! och pengar, hahah) 

Frukt

Efter maten så fick de bli frukt till efterrätt framför tvn där de va handboll. Gul kiwi, blodapelsin, hallon och banan. Hur gott som helst ju! Ska gå ner och duscha snart sen ska jag lägga mig i min säng och kolla oth eller sova, ändå skönt.


Vinst

Vann med två bollar och det va ändå en helt okej bra match! Så vi va väll nöjda. Sitter nu i bilen påväg hem, HALLELUJA säger jag ba. Stannade ett tag på ica och handlade hem mat. Fyfan va skönt och snart komma hem, ikväll ska jag lägga mig tidigt är verkligen hur trött som helst.


Taggar match

Eller? Haha känner mig inte alls taggad och hade gärna legat i min säng just, ååh va skönt de hade vart!!


Påväg hem

Igår kväll va de fest för Marie som fyllt 16, grattis kompisen!! Vaknade runt tio hos Klara. Nu sitter jag på bussen hem, ska spela träningsmatch emot Bjurslätt runt ett eller två tiden. Det ska ändå bli kul och spela, men känner redan nu hur lite jag kommer orka.. Somna vid 3 igår, haha plus min sjukt dåliga kondition nu efter jag var sjuk (sämre än vanligt hahahah)


Maaaaat

Lyckades hitta en grej till Marre iallfall! Och även mat, haha det va fan det goaste på länge. Kändes som man var i fjällen när vi åt, haha mysigt. Snart ska vi väll börja fixa oss inför ikväll! Tjoho!!!


Möta klara

Sitter i bilen med mamma, har precis släppt av Simon hemma hos sig. Är snart i Kungälv där jag ska möta Klara, åh det va så längesen så de ska bli riktigt kul! Vi ska in till stan och köpa en present till Marre och säkert fika eller nått. Det blir grymt!


väntar

Kom hem för ett bra tagsen och nu ligger jag i min säng och kollar one tree hill. Väntar på Simon som ska komma hit, sen sover han här. Saknar han jätte mycket så de ska bli mysigt, tror inte jag bloggar mer ikväll efter detta inlägget, så godnatt på er!

Väntar på tåget hem

Nya favvis låten <3333 Sitter i Bohus och väntar på tåget hem just nu, bloggen mer när jag är hemma

Pannkakor

Är hos Fredrik med han, Emma och Hugo. Just nu käkar vi pannkakor och snart ska vi baka, haha de är fight om vad vi ska baka. Haahah förslag????


Idrott

Sitter här brevid hugo the man och kollar på våran klass som har idrott. Ändå deg, glömde mina träningskläder hemma så då blir man bänkad. Haha typ, ehm aaah slutar efter denna lektionen! TJOHO


FREDAG

it's friday, friday lallalala. Happygirl_97!!!! haha lol, ändå glad idag! Sitter på språkvalet och min kära lärare säger att jag ska blogga på engelska, so here we go! Nej jag skoja orkar inte skriva på engelska, hahah men ah jag slutar iallfall lite innan två idag och sen vet jag inte vad jag ska göra. 



l y c k l i g

Känner sånn lycka, haha de lät lite gay. Men prata precis med Simon. Innan det tog jag en dusch, käka med alla i familjen, vilket var fett mysigt faktist. Längesen alla va samlade så länge (lol vi är fyra personer) MEN iallfall det va mysigt, sen innan det så åkte jag bil hem ifrån hallen, där jag tränade, träningen va kul. Det är det jag gjort nu när inte bloggat, haha men ja nu ska jag sova, imon är det fredag! Är så glad för det!

Mimers

Va med Johanna och Jonna men nu är det bara jag och Jonna kvar. Precis käkat upp baguetten och nu sitter vi här och dricker cola och bara pratar. Ändå mysigt, träningen börjar inte förens om en och en halv timma. Vilket är lite segt, jag har bara 11% kvar på telefonen buhu :(((


Läxhjälp

Haha som elevensval har vi läxhjälp, det är ändå deg. Slutar om tjugo minuter och då dara jag in till kungälv med Jonna. Ska köpa nått och äta innan träningen. Dagen idag har faktist varit bra, imorgon är det fredag! THANK GOD!!!!!
Jag och emma blev för glada när vi fick låtsas pengar på SOn hahha as chill lektion ändå!


outfit

// tröja - mammas // halsband - gina // skor - ash boots //

ehm ja

Känner att min uppdatering inte är på topp men jag kommer inte på så mycket att blogga om och nu när skolan börjat igen så blir det mest om ens vardag, skola, äta och träna typ. Så ja de är ganska tråkigt och läsa om hela tiden (blogga om det oxå) SÅÅ därför om ni har några ideér om vad ni vill att jag ska blogga om får ni gärna kommentera det!!! Gött, det va allt jag hade nu. Måste rusa till bilen, ska till hallen och träna nu. Ha en bra kväll, puss. 

ändå deg

Efter skolan åkte jag och Amanda in och sola en liten stund, sen åkte vi hem till mig. Satt i mitt kök och käka massa choklad muffins och hade de allmänt trevligt. Sen åkte min kära vän hem och nu ligger jag här i min säng, efter diskuterat om gymnasiet och framtiden med pappa och erik. Haha ändå kul, senare ikväll har jag träning. 


Svenska

Blev ingen fuldag idag, TJOHO! Haha orkade ta mig upp i tid även fast jag va så galet trött. Nu sitter vi på svenskan och läser, fast vi ska kolla på nån film nu. Typ en film om boken vi läser, ah deg.


Påväg hem

Det va ganska degig träning men ändå rolig. Vi va ganska få men det funka, nu sitter jag i bilen hem. WOHO!!!!! Haha as glad, ska hoppa in i duschen direkt när jag kommer hem sen käka nått och sova. Känner redan på mig att det blir en ful dag imon, haha gött äre.


Säng häng

Ligger i Iris säng som vi gjort i flera timmar. Deg? Japp! Gymmet blev inställd innan handbollen idag så det blir bara en timmas handboll ifrån nio till tio, sämsta tiden som går att ha..


Mat

Kom till Iris för ett bra tagsen och då fixa vi lite nudlar. Haha kungar i köket? Ah ändå inte. Men gott vare, nu sitter vi här uppe och ba chillar XD


NO

Har två lektioner kvar och sen slutar vi vid tre, senaste dagen på hela veckan. Nu har vi NO IGEN. Har två no lektionern på tisdagar, det suger ska jag säga er. Efter skolan åker jag till irrefirre!!


Äntligen hemma

Kom äntligen hem!! Träffade Simon när jag gick av bussen i Bohus, dagen blev så mycket bättre! Saknat han jätte mycket, så jag blev så glad!! Måste verkligen fixa något och äta, för just nu sitter jag och äter en massa godis men egentligen är jag så sjukt hungrig!! Fast soffan är riktigt go, så jag sitter nog här ett tag till.


I vänthallen

ÅÅÅÅH ÄR SÅ ARG!!!! Hsiaösåsjayabdnelzlstbko, känner jag. Damp-fia is here, allvarligt! Jag väntar på min buss hem, som kommer om tjugo minuter. Kunde varit hemma redan nu, men nej. Jag blir så arg, fryser gör jag med!!


Jahapp

Har slutat men sitter var här i skolan för att jag ska fixa en grej vid tre. Så jag sitter vid våra skåp och kollar One Tree Hill , bra tidsfördriv. Eller om det heter så, haha.. Dock är jag fett hungrig, de som suger är att jag inte kommer få mat på så länge hahha :(:((:(


Skolan

Måndag vilket betyder skola, vilket betyder att man inte får sova ut på morgon. Vilket suger. Men som tur är så har jag min kära vänner, som äger. Och gör skolan så mycket bättre!! Haha men nu ska jag ha NO, tjingeling


hemma mannen

Kom hem för en stund sen och har precis satt på mig myskläder. Degar i soffan och ska snart kolla handboll Danmark-Ryssland, måste käka nått med. HERREGUD va kallt det är ute, haha har ju inte varit ute sen i onsdags. Då fanns det ingen snö och det skulle snart bli vår tänkte jag, men nej nu ska vi bli isbitar igen. Fan.

I hallen

Sitter i hallen och kollar handboll, förut lekte vi på maxi och köpte godis. Bloggar mer när jag kommer hem, haha.


maxi

Ska åka till Maxi och handla med min älskade mamma. Sen ska jag möta emilia och jonna. Då ska vi dra oss till hallen och kolla handboll, vilket ska bli kul!!! Haha as taggad att göra nånting!


13 Januari

Dagen började med en ägg och bacon frukost med familjen, bästa man kan äta till frukost. Jag är så rastlös nu, det är helt galet. Har varit hemma i 4 dagar och inte varit ute en enda gång. Det är ju till och med snö nu ju. Tror att jag ska fixa mig faktist, platta håret, sminka mig och ta på mig riktiga kläder. Är så trött på dom här myskläderna och sleetna ansiktet. Så det blir gött och göra sig lite fin XD

Soffe bakar

Kladdkake muffins, dom blev väll goa. Hahhahha det ända som gick snett var att jag öppna ett skåp och då åkte en påse med te ut.. PÅ MINA MUFFINSAR, ahahh asså åååh :(:(:( men det blev bara på några som fick bo i soporna istället för min mage, tråkigt men ändå nyttigt för mig. Hahaha asså WHÄÄÄÄÄ jag suger


uttråkad

Har varit så uttråkad hela dagen lång, illa. MEN jag har iallfall städat mitt rum och bytt lakan, HUR SKÖNT??? Bästa som finns ju. Annars hade det varit skönt och ha en styck Simon här brevid mig i min ensamhet, hade varit mysigt. Bloggen kommer bli så mycket roligare när jag är frisk, vilket jag har bestämt att jag är helt frisk. NU, jag har frisk förklarat mig själv. Hahaha även fast jag fortfarnade tyckte att det va jobbigt att byta sängkläder förut (kände till och med lite svett rinna ner ifrån pannan, men annars är jag fit for fight!) 
3d67bcadfa9b4e6fbe1ede069e9d9bb8@2x3d67bcadfa9b4e6fbe1ede069e9d9bb8@2x3d67bcadfa9b4e6fbe1ede069e9d9bb8@2x3d67bcadfa9b4e6fbe1ede069e9d9bb8@2x3d67bcadfa9b4e6fbe1ede069e9d9bb8@2x3d67bcadfa9b4e6fbe1ede069e9d9bb8@2x
snygg är jag med

men de är deg

Ligger i min äckliga säng, haha måste byta lakan nu när jag typ blivit frisk. Låg och svettade ner den när jag mådde så dåligt, haha det va som att jag fick tränat ändå typ.. Hahaha nej men ah jag kollar iallfall One Tree Hill, DET ÄR GALET SPÄNNANDE NU!!! Ååh jag la på en effekt på bilden och det set ut som jag är hur brun som helst (vilket jag inte är, hahah) men det gör bara att jag vill åka utomlands mer, MAMMA BOKA EN RESA DÅÅÅ :(:(3(


Godmorgon

När jag vaknade kände jag mig som vanligt, frisk och kry! Haha fast min mamma tycker att jag ska fortsätta och vara ensam och ha panik för att jag inte gör nått. SÅ IDAG SKA JAG BARA VA HEMMA, wiiiie!!!!!! Not. Asså åååh jag får damp, därför gjorde jag en blogg-frukost som mamma kalla den. Hahaha söt, ah avokadon var dock övermogen så den smaka skit, såg äcklig ut med så va väll inte så förvånad. Tråkigt.


handboll

ÅÅÅÅH VA JAG VILL TRÄNA. Men nej det går ju inte, fan. Men sitter i soffan med mina kära föräldrar och kollar handboll. Lite tröst iallfall, haha det lutar åt vinst till Sverige iallfall!!! WOPPAAAA. Ah nej jag ska inte leka för glad för jag har så sjukt jävla tråkigt och det suger verkligen att vara sjuk. Vill verkligen göra nånting:(

här visar jag upp stolt mina torra sönder rivna läppar och min skevaste tand, lol såhär snygg är jag i feber tider XD

Glass i stora lass, typ

Vet inte om min mamma ville att jag skulle bli frisk eller gå upp några kilo. Men hon va snäll och köpte endel glass till mig iallfall! Så jag hoppas att jag blir frisk nu och att jag slipper dom extra kilona XD Haha snart har jag kollat klart hela säsong 5, BARA IDAG. Haha är dock super trött, så väll sova om ett tag..Gud jag sover hela tiden nu ju.


Fredag

Har inte mått så dåligt som jag gjorde igår på flera år. Haha allvarligt, mamma hade köpt fyra paket glass. Och jag åt bara två skedar, O M G. Haha lol nej men sen åt jag bara lite middag igår och nu är jag jätte hungrig. Men orkar inte gå ner för trappan.. Så jag ska fortsätta kolla One Tree Hill i min äckliga säng, haha har sätt 7 avsnitt idag. Haha herregud Soffe, jag mår iallfall bättre idag! WOHO


39,6

Jag mår inte bra alls. Har legat i min säng tills nu. feber har gått upp till 39,6 fårse om jag bloggar mer sen


feber

Här ligger jag i min säng och mår inte bra asså. Har 38 graders feber (varför lipar jag då?) JO för jag hostar och använt 2 näsdukspaket på mindre än en timma, känns som mina ögon kommer slockna vilken sekund som helst. SÅ jag ska sova, eller  försöka iallfall. Fick världens host attack, ska jag säga varför det är ännu mer synd om mig? För jag brände mig förut när vi sola, hahah fyfan asså gör aldrig det annars. Visar bara att jag är för blek just nu, eller rättare sagt VA. Nu är jag lite tomat och en zebra med tanke på ränderna ifrån byxorna. ååh va tjusig jag är tänker ni då, godnatt. 

svarar

Kan du länka alla bloggar du läser?

Nej jag tror inte det, jag läser alldeles för många bloggar. Vill nog inte ens räkna själv hur många det är, haha så nej tyvärr. 

Kan inte du lägga ut bilder på dig och simon? 
Är ni tillsammans? 
Kan du beskriva hur han är som person? 
Hahha vet inte hur många kommentarer jag fått om mig och Simon. Anledningen till att jag inte svarat på dom är att om jag ska va ärlig, så vet jag inte själv hur man ska beskriva våran relation. Vi är mer än vänner, men typ inte tillsammans. Haha skit komplicerat, men jag älskar han iallfall och han är den goaste jag vet. Vi har det alltid kul och jag är så lycklig tillsammans med honom.
blandande bilder ifrån Juli 2011 och frammåt tills nu, hoho

du borde uppdatera meraaaa!! :)
Mamma sa, drev den som kommentera att du borde uppdatera mer? hahah söt. Nej jag tror faktist inte att jag orkar uppdatera mer än vad jag gör nu.

 

Är också 97 och undrar vilket gymnasium du vill börjar på och varför?
Om jag ska va helt ärlig så vet jag inte, haha funderar fortfarande på det..


Om du skulle byta lag någon gång till vilket lag skulle det då bli?
Kärra tror jag isåfall, eftersom det är väldigt nära härifrån.

 

hur gick det? vilken plats i cupen kom ni och vilka vann?
Haha för oss gick det väll sådär, kunde spelat så mycket bättre. Men vi åkte ut i B-semin och dom som vann A-finalen var HK Country eller hur man stavar.

 

de var as snygga, hur mycket kostade byxorna?? :)
Ja visst är dom, dom kosta 399 kronor!!


outfit


Kameran ville inte sätta på sig, så det fick bli dom här super bra kvalitets iphone bilderna..
// skjorta - Hollister // jeans - dr denim // skärp - tessie // skor - ash boots //

Solat

Ligga och svettas i en solarium, bara för att jag kan? Då undrar nu, va det värt det? Haha nja tror allvarligt att jag är randig på benen. Eftersom jag har på mig mina nya dr denim som jag inte använt så mycket, hello black legs. Haha så ja tror att jag kommer ha ljusa fläckar på benen. Men det är ju najs. Eller????


one tree hill

Sitter på eneglska språkvalet, goaste lektionen. Vi får ju göra lite vad vi vill så jag sitter och kollar one tree hill. Sen den sista halvtimmanav varje lektion så kollar vi alltid på någon film. Hur grymt? Efter skolan ska jag sola med Amanda, tänkte att man borde bli friskare av lite värme och sol. Ska inte träna idag heller för min hals mår inte toppen direkt. 


skolan baby

Idag är det min efterblivna vän Jonnas födelsedag. Grattis kompis!!! 16 år och grejer, woihooh! Vet inte ens om hon är i skolan idag? har inte sett henne iallfall, får försöka hitta henne och krama henne. Eller nått, sjunga en truddilutt kanske. Första lektionen idag var hemskunskap och nu ska vi ha Svenska, ändå degig dag. 

kuuuul kompisar

Jag måste bara säga va kul att ni börjat kommentera endel nu det sista!! Det blir så mycket roligare och blogga när man får respons på det! Och jag ska fixa endel svar till er imon!!
Tränade aldrig idag eftersom jag inte mådde så bra, eller jag hostar typ och har ont i halsen. Vilket suger, får se om jag kan träna imon. Hoppas det! Kom hem ifrån Iris vid nio kanske och sen dess har jag suttit med min familj och bara pratat om resor och kollar nyhter (haha lol) Ååh de skulle sitta så himmla fint om man kunde vakna upp i ett land med strålande sol typ, NU? Nog om mina meningslösa tankar som inte kommer uppfyllas, JUST NU. Ska försöka sova nu. Natttis.

hahah mitt hår i september, saknar längden på det men absolut inte hur mycket det var (!!)

dagens

// blus - chelsea // jeans - zara // jacka - bik bok // armband - fått av iris // + coverse 

På bussen

Klarade av skoldagen, haha den va ändå chill. Nu sitter jag på bussen hem till irre, vet inte vad vi ska göra. Haha antagligen äta och dega. Sen ska vi träna, ååh det är gym idag innan handbollen. Hahah de är alltid så jobbigt, men ändå tycker jag de ska bli skönt! (Guld stjärna till mig!)


Lunch

Köpte äckligaste chokladen nånsin, hade velat smaka på denna länge. Men VA ÄCKLIG DEN VA. Haha lol, besviken tjej. Men om det är nån på skolan som gillar vit choklad kom till skåp 314 så kan ni få. Ah jag gråter just nu, slängde bort 25 kronor. Buhu, amanda är föresten grym och hon rockar fett. Hennes Japp och pk, JAPP!


skolan

Men tjaaaaaaaaaaa alla kompisar, skolan äger wohohohoh. Idag har vi haft träslöjd och snart ska vi ha engelska. Slutar dock sent idag, vilket suger. Men på ett sätt så känns det skönt och vara i skolan men ändå inte, haha men sjukaste är att det är sista terminen innan gymnasiet. OMGHAAAAAAAD

Godnatt

Anledningen till att jag inte bloggat idag är för att jag sovit i endel timmar innan Simon kom hit, vi myste bara och tog de lungt. Nu ligger jag ensam i min säng och käkar chips och kollar One Tree Hill. Ändå deg, ska väll sova om ett tag om jag nu kan somna. Det är ju skola imon så då måste man gå upp så tidigt, längtar efter alla mina friends men inte allt plugg. Så är det är sex veckor kvar tills sportlov, asså ååååh :((


Sjunde januari

Idag är det måndag vilket oxå betyder sista dagen på lovet. Imorgon är det skola igen, räknar ner till sportlovet redan nu. Det har verkligen varit så skönt med lov!! Eftersom det är sista lovmorgonen så fixa jag pannkakor till frukost sedan tog jag en go dusch och nu ligger jag här i min säng och väntar på att Simon ska komma hit. TJOHO.

borta bra men hemma bäst

Det är verkligen skönt och vara hemma, nu ligger jag i min säng och har precis pratat med simon och nu ska jag fortsätta kolla på one tree hill, har ju inte gjort det på några dagar nu. Hahah saknat det<3<3<3333 Ska kolla några avsnitt sen sova, ååh så skönt och sova i sin egna säng!!!! 

Åka hem

Vi åkte ur i semin och har precis kollat när våra a-pojkar spela final men dom förlora med på sudden, stackarna. Haha men ändå kul för dom vinner alltid allt... Men jaaa nu sitter vi på bussen HEM! och jag äter en äcklig sallad med kyckling, pesto, oliver och nått mer gojs. Fallde inte mig i smaken alls (hahah den ser dock äckligare ut på bilden än vad den va haha)  Det ska ändå bli skönt att komma hem, saknar Simon jätte mycket. Och min mamma och pappa med, haha!


16-3

Vann med 16-3 WOHO!! Vårat andra lag förlora tyvärr sin match på Sudden death eller vad det heter. Så vi kommer inte möta dom. Men vi får hoppas att vi vinner emot Skövde som vi ska spela emot nu. Heja oss, typ


Åka buss

Vi har städat ur vårat rum och nu sitter vi påväg till hallen. Tror vi ska spela runt ett, b-slutspel wihoho. Hahaah ah ne men vi får väll se till att vinna lite nu, hade vart trevligt! Om vi vinner denna och vårat andra lag oxå vinner så möts vi i nästa match, haha fett!


new - zara

Fick med mig dom här skönheterna hem i torsdags, är jätte nöjd. Fast jag ville egentligen att dom skulle sitta mer som boyfriends jeans men dom hade inga större, men det blev bra ändå. Ååh en par bruna primes hade varit så fint till dom, bajs. 
bra bild

Chillar bror

Förlorade förra matchen, fast de va ändå en bra match. Så vi är väll helt okej nöjda ändå, nu ligger vi på en gräsplan och halv sover. Vårat andra lag som spelar vid nio och då ska vi kolla på dom. Sen måste jag köpa nått och äta tills ikväll, eftersom vi SVÄLTER haha vi får ingen kvälls mat och vi käkar lixom klockan 6 och sen ska vi leva på det resten av kvällen?! Ah det gör inte jag iallfall, hahaah


i arenan

Vinst och grejer, haha WOHO! Vann med några bollar så det känns bra. Vi har precis käkat och nu sitter vi i Arenan och kollar på något lag och käkar chokladbollar. Fett? eh ja. Vi ska spela en till match om typ en timma, så får vi väll hoppas på seger. Tror det kommer bli en väldigt jämn match dock.


wanties

ÅÅåhh jag önska verkligen att jag kunde ha ett penga träd och få det jag ville ha, detta står högst upp på listan av saker jag vill ha. Får väll bara börja spara, ah hej det är verkligen min grej. Men åh vill verkligen ha detta :((:(:

Frukost

Har precis käkat frulle och nu ska vi snart åka till hallen där vi ska spela. Igår kväll spela vi en sjukt dåligt match, asså det va verkligen illa. Låg under med 8-1? och vi hade verkligen tappat det, men sen tillslut blev det 13-10 så det var väll okej slut resultat men ack va dålig match, haha lol. Aja vi hoppas att nästa match går bättre!


mitt rum

Hur kassa bilder som helst, men det som är ändrat är att det är målat i typ en beige färg och golvet har vi slipat och sen målat med en sots vit färg. Har nya ramar, kuddar, fönster och typ korgar. Är inte riktigt klar än med små fixet, vill ha mera ramar och lite blommor. Haha men ah jag är iallfall väldigt nöjd och jag drivs här som fisken i vattnet. 

Tacos

Hahah min tallrik ser grisig ut, men det är så min mat egentligen ser ut. (Fast brukar hinna ta kort innan, hahah) Älskar och gojsa ihop allt. Cup mat brukar vara fett äcklig, men detta var faktist gott! Nu ska vi samlas och sedan åka till hallen där vi ska spela vid åtta nångång tror jag!!


augusti - november 2012

Augusti 

Åkte ut till Bokenäs med Elin och Linda, vi åt så mycket god mat och jag och Elin badade när det ösegna.. hahah vi tyckte det varfö kallt när solen lyste???? hahahha sen nästa dag regnade det och då skulle vi helt plötsligt bada, vilket var väldigt roligt! 

Saknat alla under sommaren, vi var på ett fysträningsläger innan skolan och handbollen började igen. Det var så jobbigt, men ååh va kul vi hade. 

Rodde ut till en ö i älven med Klara och Iris, där vi skulle tälta. Hahha det var så mysigt tills vi såg att det kröp något på benen. DET VAR FÄSTINGAR, hahah massa små nykläta fästingar på oss överallt, vi slängde av oss kläderna så fort vi kunde, hahah! Vi tände en brasa (eller typ Iris) och mittinatten så väcktes vi av att nån pratar med oss, och skriker vafan gör ni här?!? Det är min ö, typ ni måste komma ut. Vi var så himla rädda eftersom ön var helt öde, förutom vi så fanns det kossor där. Sen visade det säg när vi öppna tältet att det var Iris låtsas pappa Pär, hahah den jäveln. 
Ännu mera tältning med Hugo, Emma, Amanda, Kaiser, Tompan, Phille och Fabbe. 

Skolan började och vi börja i 9an, med en dag ute vid Marstrand för att bada typ? Känndes jätte konstigt när vi var äldst och alla ens kompisar hade slutat och in kom massa 99or på skolan.

September
Hände inte så jätte mycket i september, vi spelade två cuper, jag spräkte min iphone.. igen, skolan va igång igen så man han inte göra så mycket annat.

Oktober
Hade inte många bilder ifrån Oktober, men de hände väll inte så jätte mycket. Tror att jag tog mitt körkort?? fast det kanske va i september? äh jag minns ej, hahah! Började måla om mitt rum, firade att Iris hade fyllt år.

November
Det var mycket handboll, praoade på dagis, gick på gymnasiemässan, var redan skoltrött och köpte nya grejer till rummet. 

December
Onödigt och lägga upp bilder ifrån december eftersom det precis var det, ohohoho

Nu är vi påväg

WOHO SITTER PÅ BUSSEN NU. Kommer bli hur kul som helst, eller jag hoppas det iallfall!! Nu vinner vi denna cupen tjejer!!!! HAHAHA ELLER?


outfit

// tröja - gina // jeans - zara // skärp - tessie + låga converse //

let´s go

WHÄÄÄÄÄÄ nu åker jag till idrottshallen, jag har verkligen längtat till denna cupen så hilma mycket!! Vi ska sammlas där borta och sen ska vi hoppa in i bussarna som tar oss till Jönköping. Vi ska sova där i två nätter så vi kommer hem på söndag igen. Kommer blogga endel därifrån, har bara gjort två tidinställda? hahah men det löser sig.

 

packar

Jag ljög, jag packar inte alls, jag äter. Haha men jag har faktist tagit fram endel grejer + resväskan så jag har ju ändå böjat och packa! Gick upp tjugo över åtta för att jag ska hinna allt som är tänkt innan jag måste åka, SHIT NU BÖRJAR DET BLI BRÅTTOM. Omg, måste rusa, hejdå.

Ååååh

Jag är verkligen såå nöjd med mitt rum!! Haha har tagit in alla mina grejer och nu ligger jag i min nybäddade säng och ska sova snart. Måste upp tidigt imon för jag har inte packat nått än, haha men det löser sig! Det gör det alltid, typ iallfall. Jag ska försöka fixa klart andra delen med bilder ifrån året som gott och sen ska jag fota mitt rum och grejer imon! Det blir nog toppen, så godnatt.
den blåa filten ska inte vara där och golvet ser knappt ljust ut med den effekten på bilderna, haha men det är det XD


jahapp

Kom precis hem ifrån träningen, den va ganska rolig faktist. Nu är jag hemma och pappa har lackat klart mitt golv, iiiih så najs!!! Bästa pappa, jag tycker det blev jätte fint så om typ två timmar eller nått så ska vi ställa iårdning sängen och alla mina grejer som ligger överallt i hallen däruppe och i min stackars brors rum. Sen  måste jag packa lite, kan nog annars packa imon eftersom vi inte ska åka ifrån idrottshallen förens vid ett. Haha alltid ute i sista minuten, men nu ska jag kolla på världens bästa serie i väntan om att golvet ska torka, tjingeling!
Julafton avslutas med flera avsnitt av one tree hill ❤❤❤ (Taken with GifBoom)Julafton avslutas med flera avsnitt av one tree hill ❤❤❤ (Taken with GifBoom)Julafton avslutas med flera avsnitt av one tree hill ❤❤❤ (Taken with GifBoom)Julafton avslutas med flera avsnitt av one tree hill ❤❤❤ (Taken with GifBoom)Julafton avslutas med flera avsnitt av one tree hill ❤❤❤ (Taken with GifBoom)Julafton avslutas med flera avsnitt av one tree hill ❤❤❤ (Taken with GifBoom)
 

Maaaat

Det blev donken, haha egentligen skulle vi käka på Jensen's men det va kö ända ut så vi skulle inte hunnit med bussen till träningen så vi sket i det. Haha annars har jag fått med mig ett par fina jeans och bytt shortsen! WOHO!! Träningen börjar vid halv fem och jag tror att vi bara ska spela match med dom lagen vi ska spela med på Hallby, så det ska bli kul!! Vi ska ju åka till Jönköping och spela cup imon :DD:DD:D


En frukost

Käkade frulle för ett bra tagsen och nu sitter jag på tåget in till stan. Där ska jag möta Iris, Emilia och Emilias kompis Ebba. Ska nog kika på kläder, jag ska även byta mina shorts och kanske köpa nån present till Emma. Om jag hittar nått som passar min bestfriendoo. Det blir as grymt, sen har vi träning med!


Haha det ser ut som att de bara är sallad på knäckemackorna men det gömmer sig ost och smör under XD och även en hallon smoothi fick bli min frukost, mmmmh


soffe fixar

Har inte haft tid till bloggen nått nu dom senaste timmarna, pappa har hjälpt mig och slipa klart och målat golvet. Så det behövs bara lackas en gång så är det klart, ååååååh är verkligen sååå nöjd!! Det blev så himla fint. Nu ligger jag annars i källarn och kollar one tree hill, ska sova när jag kollat klart avsnittet. Pratade även med min käraste vän Amanda förut, det är g a l e t vad jag saknar henne. Så det var skönt att prata ett tag!
Saknar mitt långa hår med.. men mitt har faktist växt endel sen jag klippte av det, vilket är grymt!

Banan milkshake

Kom hem för en liten stund sen, man blir ju helt slut av att plaska runt i vattnet. Men vi hade det väldigt roligt! Var ju jätte många årsen man åkte och bada (förutom när man simma med skolan typ) Nu sitter jag i soffan med pappa och kollar hockey och dricker milkshake, ska nog fixa lite i mitt rum senare. 


Lunch

Har badat nu i ett bra tag, haha det är verkligen vi och alla små barn och gamlingar. Har precis käkat upp våran mat och snart ska vi väll bada ännu mera, haha tjohoooo!!


På tåget

Sitter på tåget in till stan där jag ska möta Emilia och Iris. Sen ska vidare till Lerum för att bada där, hahah kommer bli grymt. Det som suger är att man är så himla blek, men det kommer nog inte vara många där haha isåfall typ små barn och pensionärer? så det blir nog deg iallfall!


2 Januari

IDAG ÄR DET ANDRA JANUARI VILKET BETYDER ATT DET ÄR EMMAS FÖDELSEDAG. Wohooho har redan sjöngt ja må hon leva för födelsedagsbarnet, glömmde dock bort texten där ett tag (va väll så nervös XD) hahahah ah ändå inte. Men hoppas din dag blir bäst Emmsi och jag älskar dig så himla mycket, 16 år och allt. WOPPAAAAA.

saknar båda mina änglar, har inte setts på alldeles för länge. ÅÅååh :(

godnatt

Ska slagga i källaren inatt eftersom det inte går och vara i mitt rum. Imon så ska jag upp tidigt och lacka golvet (om jag orkar) sen till tåget för att sedan åka och bada med Iris och Emilia, åååh jag längtar. Var längesen man åkte och bada, så det ska bli grymt roligt! Ska bara kolla klart ett avsnitt av oth innan jag ska sova, godnatt kompisar. 

ganska sådär jätte fail hjärta 'XD

Slipat golv

Har slipat mitt golv i 5 timmar, I FEM FUCKING TIMMAR. Och det var bara en tredjedel. Asså whaaa har mer än halva rummet kvar. Har även målat de jag slipat med en sorts vit färg. Vet inte hur det kommer bli, vill ju att det ska bli hur fett som helst. Men vi får se om allt slit är värt det, har tömt alla mina grejer utanför mitt rum och i min stackars brors rum. Kommer inte kunna sova där inatt för det är så mycket damm och grejer.


Frukost

Blev en bär frukost med olika frön och flingor, ett ägg och lite kaffe. Haha woho en bra start på dagen, typ. Nu ligger jag i min säng och snackar Skype med Irre. Idag ville jag träna på Sportlife, men det är ju stängt. Sen tänkte jag, aaaah men jag kan ju åka in till stan tänkte jag då. MEN NEJ ALLT ÄR JU STÄNGT, åååååh blir tokig. Det är ju meningen att man ska ligga hemma och må dåligt idag.. Men det gör inte jag, och det hade ju vart grymt om det fanns något att göra :)))


fröken davidsson

Min alldra käraste broder har börjat blogga på nattstad, lämnat mig ensam kvar här på blogg.se Haha nej men typ, tycker iallfall ni ska kika in på bloggen, varför? Eh jo det ska jag säga dig, hon e mega fet (tjuvade ellans ord :P) Det är inte bara hon som är mega fet, utan även hennes blogg. Så fucking läs om denna snygg-ellans liv HÄR, eller klicka på någon av bilderna.  (om du länkas till nån knas sida så ta bort de adfly eller skriv nattstad.se/elindavidsson(vet ej varför det blir så kknäppt, skit störande)

2013

Denna dagen har jag spenderat med Simon och hans kompisar. Först drog vi in till stan för att kolla på fyverkerierna fast man såg knappt nått så vi åkte hem och käka. Sen skulle dom ut så gick vi rregnet tills man inte ens kunde bli blötare. Drog sedan på oss mjukis (!!!) när vi kom hem till Samuel hahahha värt. Ah sen var vi ute vid tolvslaget och jag fick massa nyårspussar, woho. Nu är jag hemma efter en väldigt lungt kväll och jag tänkte sova typ, NU.

RSS 2.0