vampire diaries

Sa precis hejdå till min babe :-(<33 Nu kollar jag vampire diaries, har bara 3 avsnitt kvar! mina kusiner och föräldrar var på liseberg idag, hoppades verkligen att nån av dom skulle komma hem med en stjärnvinst!!! men nej, är så sugen på choklad men orkar inte gå ner och köpa. livet suger XD
känner mig typ så ↑
Elena när hon är arg och sugen på något gott, xoxo gossip girl. TTYL 

pizza

Va hungriga så vi gjorde pizza, det blev väldigt gott. Nu vill jag kolla på superhjältarna, men det vill inte simon.. hahahah får se den ikväll annars!

mitt rum

Simon kommer hit om en timma ungefär, måste städa mitt rum!! Har inte packat upp allt ifrån landet, så jag har en stor resväska två tvättkorgar? kläder på golvet, smycken överallt. Det är kaos, hahah men det va ju nån som kommenterade för ett tagsen att jag skulle visa bilder på mitt rum. Så här kommer det några när det är städat! brukar dock inte se ut så eftersom jag oftast har kläder på golvet, hahaha. 

onsdag

Har precis ätit frukost. Gick in för att det började regna, är fortfarande jätte trött så jag ska sätta på dom sista avsnitten av Vampire diaries och kolla på dom! Sen borde jag gå ut och springa, men får göra det lite senare.. orkar inte nu.

godnatt

Jag har sprungit runt med en plast pistol (?) och skjutit alla här hemma, mysig kväll. ahhahah, nej men det va skit kul! Hade precis duschat, så hade en turban på huvudet och sköt mot grannen igenom fönstret XD fet är jag. Mina kusiner och morbror ifrån västeros är här! Fullt ös här nu
bad bitch =P

mys vid älven

Åkte till maxi och köpte glass och lite mat, blev så hungrig. Hahha, sen åkte vi till älven och satte oss där. Det va väldigt mysigt tills det började regna, då släppte jag av Jenny i Eriksdal där hon blev hämtad och jag åkte hem i regnet. Nu ska jag ta en varm dusch!

Espresso house

Jag och Jenny satt säkert på eh i över två timmar? hahah mysigt var det iallfall. Emilia, Nellie, Julia, Matilda och Linnea kom dit efter en stund och prata lite. MYS. 

ny | hunkydory


På tåget

Nu ska vi åka hem till mig! Har fått med mig en tröja och ett par byxor. Är jätte nöjd!!


11.41

Kom hem till Emma ganska sent igår. Vaknade vid 9 när klockan ringde, åt frukost och sen åkte jag hem. Nu sitter jag på tåget till stan för att möta Jenny! Det ska bli jätte mysigt!


mot marstrand

Nu har vi precis fixat oss! Ska åka ut till Marstrand och träffa några kompisar, hoppas på en bra kväll!

maaat

Emmas mamma grillade jätte god kykling som vi precis har ätit! Var verkligen jätte hungriga så det satt väldigt fint!

Livet leker, Emma steker

Har varit ute i solen i flera timmar. Badat i poolen och ätit melon, jätte härligt verkligen!


detaljer

Nu har jag precis duschat och fixat mig lite. Tar moppen till Emma, ska blir skönt och träffa henne igen! Fotade lite vad jag har på mig idag, kanske kommer bättre outfit bilder sen.

ut och springa

Ska ut och springa intervaller nu, ska bli skönt. SKOJA, hatar intervaller XD men ska köra korta idag så det går ganska snabbt! puss

godnatt

Blööö, har så många olika tankar och allt bara snurrar i mitt huvud. Jätte jobbigt verkligen.
Men denna kvällen har jag umgåts med hela min familj, saknat min storebror som inte var med på landet! Så det va mysigt! Stekte jätte mycket pannkakor som vi åt, sen pratade jag med bästa Emma i en timma. Nu ska jag försöka sova.

här va man glad :))))) parkko<33

I maxi

Är inne i maxi och handlar lite mat. Ska göra pannkakor när vi kommer hem, WOHO! Ska bli väldigt skönt och komma hem igen, även fast det har varit bra på landet! Två veckor har ändå gått ganska snabbt, men nu längtar jag verkligen hem!


världens finaste plats

Igår när vi var nere vid havet var det så himla fint. Det var helt stilla och en del av himelen lyste i en stark röd färg. Älskar detta stället så himla mycket. Ju senare det blev destå rödare lyste det, sen gick solen helt ner då gick vi hem hahha.

film

Kollade på en jätte mysig film som gick på fyran nyss. Var så himla sugen på godis, men vi hade inget hemma så flingor fick funka! hahah dom nya k-special är väldigt söta så det är nästan som godis. Idag ska vi åka hem, så jag ska snart gå ner och hjälpa till och städa ur vår lilla stuga.
gick inte och fota tvn, den blev grön på bild. Kankse för att den är så gamal???

Igår

Har inte haft tid eller internet förens nu. Men igår så hjälpte jag iallfall pappa på taket i några timmar. Gick sedan ut och sprang långa intervaller och styrka efter. Sprang sedan ner till havet och badade med min kusin och mamma!
hahha ser ni hur mycket mina ögonbryn har blekts+???+ har inga kvar, hahah

nytt

3 tröjor för 150 kr, är det en skämt?? hhahah var inne på Kapphal med min kära mor och hittade tre tröjor, trodde dom skulle kosta 300 kr tillsammans och va jätte nöjd! Tänkte att nu har jag fyndat, va lite för glad :))) men det va tydligen halva rea priset, så dom kostade 50 kr styck! vääärt
En av tröjorna ville inte fastna på bild, men ni får se den snart i nån outfit! 

men swag

Idag regnar det, faaaaaaaaan!! Ska lägga om ett tak med pappa idag, kommer säkert halka och ramla ner på marken. Bryta ett ben eller nått. Kul. Hoppas att det går bra, har farfars swagkeps så jag hoppas att den ger tur. :P:P:P:P:PP.ppP:Pp

cOLOUR splash

Fyndade en plånnbok, köpte den för den va orange och billig. Japp, sen två halsband och ett litet armband fick jag med mig igår! 

Handlar

Handlar glass med Ida. Pappa provar kläder i deras affär, sen ska vi fika lite med dom. Mys, idag har jag skrapat takpannor :)) hahah tråkigaste jag gjort, så jag lagade mat till alla och diskade efter ett tag istället. Vill bada!! Det är så varmt ute idag, är så sugen på att bada i havet.


tips - ramlösa

Köpte denna igår efter jag tränat och det var en dröm!! TIPS <33
 

godkväll

Ligger i soffan och gör tidinställda, lyssnar på fotbollen i bakrunden. Ska snart gå ner till stugan och poppa popcorn! Något av det godaste jag vet, varför? För det är så salt!! Älskar ju det. Imorgon ska jag hjälpa pappa och jobba, det är på tiden att han får lite hjälp!

fruktsallad

Det va väldigt skönt och träna, eller inte när jag väl träna... Men nu känns det bra! När jag kom hem skärde jag upp jordgubbar, melon och vindruvor. ELLER NEJ, SKAR!! menade jag ju såklart!!! hahhah hatar när folk ska påpeka ord-fel, heaters gonna hate XD gott var det iallfall!

ny header

Var såååå trött på den gamla!! Var bara tvugen och byta, kanske byter snart igen!! Vill nog ha en ny design med.. HJÄLP? Julia???? Elin???? Hahaha
 

Sportlife

Är på Sportlife med mamma nu, ska göra det passet jag borde gjort igår! Är faktist sugen på att träna så detta ska bli så skönt!!


Fyndat XD

Gud va jag har fyndat!! Hahah love rea <333 nu väntar jag på att mamma ska beställa klart maten, är jätte hungrig. Och så jävla varm, har på mig jeans och en kofta? Lökar endel XD


Frukost på Ikea

Lyxar till det med frukost på Ikea idag, hahaha! Skönt och slippa diska :))) nu ska vi gå runt lite här och kolla på grejer, sen ska vi nog till torp och shoppa! LÖN IDAG, hahaha fest


oj!

Vilket oväder det var igår, helt sjukt!! Regnet öste ner i flera timmar, det åskade och blixtrade hur mycket som helst. Jag försökte filma blixtrarna, så jag sen kunde pausa och printa som en bild sen. Hoppas det funkar!! Det kom nya blixtrar var tredje minut i över 1-2 timmar, sjuuuukt!!

Vid havet

Hänger med två sötisar idag och en hund. Vi har badat men det va inte så skönt, det blåser endel och solen gömmer sig bakom alla moln idag. Ganska tråkigt men det funkar, bara det inte börjar regna!


godmorgon

Idag är det ingen vanlig morgon, iris är inte här. Hon åkte hem igår, så det är väldigt tråkigt.. Fårse om jag stannar veckan ut, eller om jag åker hem tidigare. Det är ändå skönt och vara här, trotts att jag inte har någon täckning alls på min telefon och bara internett uppe hos farmor och farfar, hahah inte lätt och ha bloggen uppdaterad.. Men jag försöker verkligen!

randigt


middag

Åt middag hos Agneta med olika släktingar. Jag bjöd barnen och min kära far på hemma gjord mjukglass och alla de andra fick hallonpaj. Det var faktist väldigt mysigt! 

jag klarade det!!

Jag och Iris började åka vattenskidor, men jag lyckades inte komma upp. Jag var så besviken eftersom jag har åkt det några gånger innan, då har jag lixom klarat det. Men sen åkte jag wakeboard, efter många försök så kom jag upp!! ÅÅÅH jag blev så glad!! Men när jag skulle åka en sista gång (bara för att åka nära land, så de skulle kunna bli bra kort) så ramlade jag rakt på en brännmanet.. Brände hela armen och halsen, där inte våtdräkten täckte. Så jag åkte inte mer... hahah men det var ändå riktigt kul!

Stranden

Ligger nere vid havet och solar och äter, som alla andra dagar haha! Älskar detta vädret!!! Bloggade aldrig igår kväll för att jag orkade aldrig gå upp till farmor och farfar, MEN JAG KLADADE OCH ÅKA WAKEBOARDEN!!! Lägger upp bilder sen, så himla glad! Det va så kul!!


bilder ifrån idag

Badade tills klockan var typ tre, sen åkte vi och käkade thaimat. Det satt fint :P skönt och slippa laga mat själv! och diska.. Nu har vi precis kommit hem och snart ska vi ner till havet och åka vattenskidor och wakeboard!! Så himla roligt!!


Espresso house

Sitter på EH och dricker frappe. XDXD Snart ska vi väll åka hemmåt, ska bara handla lite mat tror jag! Har haft en bra dag med min fina familj och kära vän.


Vid poolen

Hahaha det är vi och alla småbarn och deras föräldrar här. Det känns som när man va liten och åkte på utflykter med mamma och pappa, haha ändå mysigt. Just nu ligger vi och solar! Ska väll bada om ett tag, men det är inte lika varmt idag som igår osv, så vi ska nog sola ett tag till.

bilder ifrån igår


pannkaks frukost

Vaknade utav att pappa stekte pannkakor, så det blev pannkaks frulle idag!! Åååh så himla gott, han gör seriöst dom bästa pannkakorna, hahaha! Vi ska snart åka till uddevalla och bada i nån utomhuspool där, bara för att variera lite. Blir skönt och slippa all sand och saltvatten för en dag!

woho

Sprang korta intervaller och sen styrka! Vi sprang sen ner till havet och hoppade i, åååh va skönt det va!! Nu ska vi poppa popocorn och spela kort, cozyyyy <3<3<333

detta va innan vi börjat springa.... hahah

söndags lyx

Jag fick sköta grillen, somvanligt. Idag blev det brända hamburgare, hahhaha men det blev gott ändå. Sen blev det hallonpaj till efterätt! Nu ska vi vila och sen har jag tvingat med Iris ut på intervaller!! SÅJA BROR, #beachbody2015

stranden

Har verkligen försökt blogga hela dagen!! hahah men det funkade inte ifrån stranden. Har till och med smsat Emilia vad hon ska skriva och bilder, hahhah men hon kanske aldrig fick det. Jag, Iris och mamma har iallfall varit på stranden hela dagen! Jätte härligt, men vi har bränt oss endel...


bästa irrefirre

När vi äntligen kom fram så hämtade mamma oss och vi åkte och handlade mat. Sen grillade jag och Irre, alla blev nöjda och mätta. hahah, sen så gick vi ner till havet och badade, åt och spelade kort! MYS.

boyfriend jeans

 
Slapp men ändå fin outfit!! Jag tänker att de rosa conversen till den vita tröjan, och de vita converse till den ljusrosa tröjan. Är jätte sugen på ett par låga rosa converse, tycker det är såsåså fint! 
boyfriend jeans
 

Äntligen är vi påväg!!


Åååh

Tog tåget in till stan för att sen byta till bussen. Såklart är den inställd, så nu sitter jag på grön till Iris så får vi ta den senare bussen istället. Sen så har jag snubblat på en mans käpp? Hahahha när jag gick in i tåget såg jag inte att hans käpp, så jag ramlar in i tåget. Orkar inte, sitter och skrattar åt mig själv
Här på bussen varnar dom iallfall för folk med en käpp


lördag

Igår gjorde jag inte så mycket, va med simon en stund. Sen somnade jag tidigt. Nu har jag precis ätit lite frukost och godis. Den jävla rolloburken i mitt rum, borde kasta ut dom. MEN, det är ju så gott. Har precis tagit på mig kläder och snart ska jag åka in till stan för att sedan ta bussen tillbaka till landet. Iris ska med!! 

dagens


Orkade verkligen inte gå ut och fota, så det fick bli sånna här spegelbilder
|| tröja - American Vintage || shorts - hm || halsband - Raglady || armband - gjort själv, och jc? kommer inte ihåg ||

hemma

Äntligen är jag hemma! Ska kolla om det finns något att äta annars får jag åka iväg och handla lite, får hoppas att min bror inte ätit upp allt som finns i kylen. Ska även passa på och duscha och städa lite i mitt rum.
bildbrist, hahahha så det fick bli lite bilder ifrån våran hall

Lite detaljer med

Vaknade vid 8 idag för att gå ut så tidigt som möjligt och springa intervaller och göra styrka. Fuck va jobbigt det va. Men det är så skönt att få det gjort! Nu sitter jag i bilen med mamma påväg till bussen, ska åka hem idag! Fast jag ska bara sova hemma en natt med min fina kille, saknar han så mycket


snart finns det ingen sofia kvar

Myggorna äter upp mig. HEHEH, FÅR PAAAAAAANIK. Sitter utanför farmor och farfar, känner hur det kliar över hela mig. Har fått ett myggbett på mitt pekfinger. Det kliar. När jag gjort klart detta inlägget så får jag äntligen gå in hahah! Bangade intervallerna och styrkan idag, tar det imon på morgonen istället! 
chilling in my hooood

Försöker visa upp mina fina träskor, gick inte så bra. Kan lägga upp ett inlägg och visa alla mina träskor, om ni vill? :)
ser lite ut som en lama
sofia? 
a smile is the best makeup any girl can wear

strong is the new skinny

favorit outfiten

Den här svarta klänningen har jag använt jätte mycket denna sommaren. Kanske för mycket?? hahah men det är så skönt och bara ta på sig den och sen en massa olika smycken, när du inte har nån aning om vad du ska ta på dig. Köpte den i Grekland. Gillar klänningar jätte mycket, så ska skaffa mig en färgglad och fin snart!

dagen

Åt lunch i Hamburgsund, åt fish and chips. Det va såå himla gott!!  Sen gick vi runt där en liten stund, tog sedan bilen till Bovallstrand och åt glass och promenerade där. Har varit så fruktansvärt trött hela dagen idag.. Åååh vill bara sova, men tror jag ska köra fys sen. Men känner verkligen inte alls för det. 
hahahhaha fick solen i ögonen, kunde inte se

I bovallstrand

Först käkade vi i Hamburgsund, sen tog vi bilen ut hit till bovallstrand. Ska promenera runt här och sen köpa glass.


I bilen

Sitter i bilen med mamma, pappa och farmor. Vi ska åka till hamburgsund? Ska väll käka oså där, kanske blir en hamburgare? XDXD HAHAHA åh så torr. Tror vi ska kolla i lite affärer om det finns iallfall haha! Blir kul och inte bara vara i skogen.


Dum pojkvän

Cyklade typ 1 km för att få 3G hahaha har verkligen igen täckning alls uppe i stugan. Jag cyklade BARA för att jag ville prata med Simon, så kan han inte prata med mig :( KUL, så nu ska jag cykla hem igen. En kvälls runda :P


wakeboard

Fan va jag kämpade, hahah ville såsåså gärna komma upp! Men jag gjorde det en gång!! fast jag ramlade väll i efter max 2 sekunder, hahah.. Men det va svårare än att åka vattenskidor iallfall, eller jag tyckte det! Min kusin Max klarade det inte heller, men det va riktigt kul och prova på! Ska åka mer nästa vecka :)))

hahahaha i början såg det väll mest ut såhär

stranden

Var ju på stranden i några timmar förut idag, det är sjukt hur varmt det är nu! Jätte skönt, badade några gånger och i början är det ju såklart kallt. Men sen så ville jag aldrig gå upp, hahah! Farfar kom ner till stranden efter vi hade varit där i en stund också, fick lära mig lite historia :)))) som jag inte kan lära mig på bloggen sa han. hahah! NU SKA VI ÅKA WAKEBOARD!! ÅÅÅH VA KUL, tror inte att jag kommer kunna stå. Men hoppas! 
 

middag

Jag fick sköta grillen..... brände endel utav revbenspjällen, men det blev ändå hur gott som helst!! Sen kom min lilla farmor ner med rabarber och jordgubs paj till efträtt! Nu måste jag gå ner och diska.

Bara mat bilder, varför? JO, för att mat blir alltid bra på bild XD

till stranden

Nu ska vi gå till stranden, tjoho!! Ska ladda ner blogg.se appen till mammas telefon. Min har ingen täckning ALLS. Det suger, det står ingen service men jag kommer uppdatera ifrån mammas!
när jag och mina fina vänner va påväg till vattnet för nån dagsen. 

onsdag

Blå himmel idag igen!! Ååh va härligt med sol, blir så glad! Ska ner till havet om ett tag med mamma. Har suttit ute på våran altan med familjen och fikat, så himla mysigt.

farmor ♥
världens bästa pappa

20.19

Skulle egentligen gått ner till vattnet med mamma och badat. Men det kändes så himla ovärt nu när jag precis har duschat efter löprundan, så det blir att sitta med min familj och äta korv med bröd istället, haha ändå värt. Glömde säga att jag sa hejdå förut till mina fina vänner, de va kul att dom va här!

träna

Ska ut och springa en bit nu och sen ska jag göra lite styrka. Ska bli jätte skönt!! Har inte rört mig på över en vecka, sen partille cup. Så jag är faktist sugen på att springa! Vill helst spela handboll, åååh vill att säsongen ska börja nu!!!
 

På stranden

Gick ner till stranden vid halv tolv. Det är faktiskt jätte varmt idag!! Just nu spelar vi kort, jag är som vanligt sämst. Hahaha åååh :( Linda vinner alltid


godmorgon

Nu har vi precis vaknat, idag skulle det bli bra väder så att jag tror att vi ska spendera dagen nere vid havet! Jag vill åka wakeboard, mina kusiner har köpt en!! Trodde bara vi hade vattenskidor. Jag kommer nog vara sämst. Men om vi inte åker det idag så får det bli nån annan dag! Ska bli skit kul och prova!!

hahhaha vart tog ellan vägen? 

uppfriskande XD

Det va faktist bara jag som badade! Men det va ju inte speciellt varmt i vattnet, men det funkade ändå! Det blåste så sjukt mycket där nere, tröjor osånt blåste iväg haha! Men det va kul, nu ligger jag inne hos farmor och farfar. För det är bara här vi har internett, men det tar sån tid när det är många bilder som ska laddas upp. Mina vänner är lixom där nere i våran stuga, hörs mer imon!

bada

Nu ska vi ner och bada!! Eller iallfall jag, är jätte sugen!!! Dock är det iskallt ute, men det känns som det borde vara gött i vattnet nu!

taco-måndag

Åkte till Torp och handlade en massa mat och sedan plockade vi upp Elin och Linda!! Vi har precis lagat och ätit tacos, på en måndag?!?!? orka vänta tills Fredag, världen kanske hinner gå under innan. Så då skulle vi aldrig fått våran kära tacos. LEV VARJE DAG SOM DEN VORE DIN SISTA #carpediem 
 

nytt till kameran

Ååååh!!! Jag och pappa var nyss och köpte ett nytt objektiv och ett stativ!!! Det kommer bli så mycket finare bilder nu! Om tio miniuter så åker vi till landet, det ska bli väldigt skönt faktist! Älskar och vara där.

packar

NU SKA JAG VARA HAPPY.
Vaknade utav mig själv klockan halv åtta för att det va så ljust i mitt rum. Åt precis frukost och nu har jag börjat packa. Har lagt i allt jag behöver under dom här veckorna, dator och kamera XD Åååh det är min gamla kamera som ligger i väskan, den är så liten och lätt jämfört med den jag har nu. MINI <33

så mycket tankar

Godmorgon! Först vill jag bara säga hur tacksam jag är för alla fina ord ni skriver. Blir väldigt glad, för det finns så snälla människor. Men jag tror att det största problemet är att många av oss tjejer har en så dålig bild utav sig själv.

De flesta följer dom kontona på instagram, som ska vara "inspiration" eller Victoria secret modellerna, jämnför sig själva med det. Tror att man kan se ut exakt sådär. Om man svälter sig själv och börjar träna. Men de funkar ju inte så. Allas kroppar fungerar så olika, vissa tjejer är naturligt smala för dom har bra ämnesomsättning, dom kan trycka i sig pizza, cola, godis jätte ofta. Tränat en gång i sitt liv men ha enligt många den "perfekta kroppen". Men vad är egentligen den perfekta kroppen? 

Jag har aldrig följt ett sånt konto på instagram, för då sitter man där och suckar och tänker. Åååh tänk om jag oxå såg ut så... Och det klart att man kan sätta mål, men inte typ. Jag vill ha en kropp som Kenza. Sätt mer realistiska mål. Ta en före och efter bild på dig själv! jämnför bara med dig själv, igen annan. Och det kommer inte ta tre veckor och se skillnad. 
Mitt mål är att jag ska kunna se skillnad om jag kollar tillbaka ett år. På samma sätt jag gjorde igår, fast då ska jag inte bli ledsen som jag blev. Utan glad! :)


idag skulle jag packa

HAR JAG PACKAT NÅTT DÅ? Nej. Mamma har bärt in en resväska till mitt rum iallfall, får gå upp extra tidigt imon och packa ihop allt. Ska åka till landet och stanna där i två veckor, typ.. Ska åka hem några dagar, och sen åka tillbaka till vår lilla stuga igen. Ska bli jätte skönt och åka dit iallfall! Var inte där något förra året, förutom kanske 1-2 dagar. För jag va i Kroatien med Linda, när resten av min familj va där. Men här är bilder ifrån 2011..

Lärde mig att åka vattenskidor, hahah kommer ihåg hur glad man blev när man lyckades stå upp första gången

hade långt hår......

Åkte ring med kusinerna och Bror. 

Badade natt dopp och hade bra dagar med Julia och Johanna..

Umgicks med familje vänner och under två dagar var det så fruktansvärt mycket flygmyror!!! Ser ni alla de små svarta prickarna på taket? DET ÄR FLYGMYROR, hahah så sjukt äckligt. 

får lite ångest när jag kollar på bilderna.. Så mycket har förändrats på dom här två åren, inte bara dom jag umgås med utan min kropp. Jag kommer ihåg att jag tyckte jag va jätte tjock här, mådde jätte dåligt över min kropp. Jag gjorde verkligen det då. Nu när jag jämnför mig med mitt 14 åriga jag och nu, så kan jag inte förstå hur jag kunde vara så ledsen då. Jag var inte alls tjock som jag tyckte då.
Under dom här två åren har jag verkligen gått upp i vikt, jag är alltid den som skojar om att jag bor i mitt kylskåp. Jag har alltid försökt (iallfall igenom bloggen) nå ut till er tjejer att man inte måste tänka på vad man stoppar i sig, men jag blir typ ledsen när jag ser att jag väger så mycket mer idag. Jag förstår väll själv att det blir så om man äter mycket onyttigt osv. Vet inte om jag borde skriva det här egentligen, då jag inte vill vara en som klankar ner på en själv eller få några andra ledsna eftersom det redan finns för mycket kropphets på internett. Men ibland blir det så, kommer kanske ta bort detta imon då jag inte vill vara den tjejen som gnäller över sånt här, men det är ganska skönt och ha ett ställe där man kan skriva av sig på ibland. Jag hoppas verkligen om jag kollar tillbaka om ett år på bilder ifrån sommar 2013 och jämnför med sommaren 2014 att jag inte ska behöva vara ledsen utan glad. Det här är bara en jämnförelse med mig själv, ingen annan. Så jag själv ska må bra och känna mig säker och glad. 

vampyrer o rollo♥♥♥

Har kollat 3 avsnitt av vampire diares. ÅÅÅÅH DET ÄR SÅ BRA NU!!!!! kan inte sluta kolla typ, är på avsnitt 18 på säsong 4! Lyxar till det med lite Rollo, köpte dom mest för att reta Emilia hahahah. Rollo är hennes favorit godis, men hon får inte äta de längre, för då går hennes tandställning sönder hahhah. Köpte en påse på ikea fylld med bara Rollo, tänkte egentligen ge påsen till henne, men va sugen så tänkte att jag kan lika väl äta upp dom själv :P

lite random grejer om mig

Älskar allt som har med inredning att göra, ååh vill bara flytta hemmifrån och inreda min egna lägenhet!! Men jag får börja med att fixa vår nya sommarstuga, det kommer bli så fint!! 
 
Saltar ALLTID min mat innan jag ens hunnit smaka på den. Allt blir godare med salt, tillochmed kladdkaka.. hahah jag och iris häller alltid i mycket mer salt än vad det ska vara, det blir mycket godare :))) love it
 
Har spelat handboll i halva mitt liv, typ. Började när jag va 8 år och nu är jag ju 16! Tycker fortfarande att det är lika kul och det har blivit så bra nu när vi slagit ihop med 98orna, längtar tills hösten då säsongen börjar!!!
Ååååh bilden är ifrån min första handbollscup 2008!!! MINNEN <333 
Kaffe + oboy är såå gott!! hahah det va så jag lärde mig att tycka om kaffe, lägg i två teskedar oboypulver i din kopp med kaffe. DRÖM.
 
Tycker det är så kul när folk lägger upp en bild på sig själv och ba #love#you#your#perfect hahahahhaha XD
 
Jag läser min egna blogg lite för mycket, hahah serri den är på mest besökta på min dator. LOVE ME MYSELF AND I 
 
De mesta jag ser tänker jag i bilder, om jag tex ser ett gammalt sött par hålla i handen. Så ser jag det som en bild, helst svartvit. ÅÅååh vill bara ta kort på dom :P
 
Alltid när jag va yngre och nu med ibland tänker jag om jag skulle hamna på typ sjukhus, skada mig allarvligt oså. Vilka skulle komma och hälsa på? Eller om man skulle dö, vilka skulle vara ledsna och sakna mig. Så sjuka tankar, men man undrar ju ändå!! 
 
vill ha en katt <333 helst ska den vara kattunge hela tiden, för dom flesta katter blir så fula när dom blir äldre 
 
Blir så arg på mig själv att jag färgade mitt hår mörkt från första början, hade jätte fin naturlig hårfärg innan!! Borde lyssnat på mamma...... Det blev ju alltid finare på sommaren när det solblektes, men asså fan

putarååååå 

gud, #fjortis#14år#yolo#fårintepåmigshortsenlängre#ätitförmycketglass#fuck

vet dock inte om det är slingat på sista bilden??? Iris???? kommer du ihåg, du har tagit bilden ahhah
ASSÅ PÅ RIKTIGT, SER NI HUR LÅNGT HÅRET VA OCKSÅ??????!?!? VARFÖÖÖÖÖÖÖÖÖR VA JAG SÅ DUM
bilderna är ifrån 2011

nytt ifrån ikea

Köpte en ny papperkorg, en blomma, kruka, kudde, en klocka och en kopp? Den va så söt, så va tvugen haha! Och juste, en ny bäddmadrass till min säng! Jag håller på och städa i mitt rum nu och sen tänkte jag fota det, eftersom det va nån som ville att jag skulle visa bilder. Har ju gjort det innan, men har ändrat lite så jag får ta nya bilder! :)

till ikea

Vaknade runt nio käkade med mamma och pappa ute på altanen. Nu har jag precis tagit på mig en chill outfit och snart ska vi åka till IKEA, lätt min favorit affär!! 

jordgubbar och fotboll

Ligger i soffan och kollar fotboll? wtf, hahah damfotboll med. Men denna matchen va ändå kul och se, eller dom har gjort 4 mål! HEJA SWEDEN!!! :P:P XD 
 
 

The call

Har inte bloggat för jag har passat på och pussa extra mycket på min fina kille. Kommer inte träffa han nu på länge, för jag ska åka till min sommarstuga och han till typ Norrland? Hahahah men vi hade det jätte mysigt som vanligt. Kollade precis på The Call medas vi tryckte i oss popcorn, filmen va riktigt bra faktist!! Jag hade typ panik under hela filmen, men den va verkligen jätte spännande och väldigt bra!


lantliv

Har tagit lite provbilder till min nya header. Eller ah vi ska inte fota idag då jag ser ut som ett troll, men kanske nästa vecka nångång! Kommer nog bli jätte bra! Om en stund ska jag åka hem och träffa Simpan :))

hahhaha mitt perfekta hår <33 XD

mys frukost

Vaknade vid 9 och tog brummsan till Emma vid tio? Då stog hon och stekte pannkakor, naw bästis <33 Choklad, kanel och vanilj smak och grejer! Vi gick sen ut och satte oss på altanen och åt i solen.

bra dag

Hade en jätte bra dag idag!! Den hade dock blivit perfekt och Simon var här nu. Men förhoppningsvis träffar jag han imon! Jag är jätte trött nu så funderar på att sätta på några avsnitt Vampire Diaries och somna till det!

Åt först en massa pasta sallad och sen lyckades vi äta upp hela blåbärspajen!? hahah




Åka båt

Ååh va kul!! Vi åkte ut till en ö, la till där och åt. Det blev pasta sallad och sen blåbärspajen till efterrätt! Var där i några timmar, lyssnade på musik och Jonna badade! Sitter på bussen hem nu, helt genomblöta för det skvätte så mycket vatten!!! Känner mig typ som en blöt hund, men det va det värt haha!!


På bussen

Med parkoooo  <33


till marstrand

Ska åka ut till Marstrand och åka båt med Fredrik och Jonna! Ååååh har inte åkt båt på hur länge som helst, åkte alltid båt förr.. Men sen sålde vi den för två årsen? så det har inte blivit att man åkt så mycket längre. Men detta ska bli jätte kul! 

bakar

Har precis satt in min blåbärspaj i ugnen, mmh gaaaaatt. Nu ska jag vänta tills den blir klar och sen ska jag laga nått att äta :))

Fredag

Har precis duschat och nu ligger jag i soffan och väntar på att Simon ska svara. Det är jätte fint väder idag och jag ligger inne, kul. Hahah nej men jag ska nog gå ut och lägga mig på altanen till jag vet vad jag ska göra :P
Igår va jag ball XDXD hängde i centrum osåååånt, hahah


godnatt

Ligger nu i min säng och kollar på Vampire Diaries. Var ju helt fast förut, sen blev det så tråkigt i säsong 4. MEN, nu är det spännande igen!! Så jag ska kolla några avsnitt nu ikväll tänkte jag!
Och till er som undrade vilken hm affär jag köpte leopardbrallorna i, så var det i nordstan. Den brevid åhlens. Men det fanns bara dock L kvar på alla.

surtesjön

Tog brummsan till sjön där vi bara satt och pratade och åt chips. Drack lite fanta, softa ba XD Vi kunde ju ha badat, men gillar inte och bada där. Tycker det är så äckligt, haha! Men nu har jag precis sagt hejdå till Amanda och nu gör jag ingenting. 

Med Amanda

Är med mandisen!!! Saknat min fina vän<33 nu sitter vi nere på pizzerian och väntar på våra pizzor, WOHO fest


leopants

Köpt dom skönaste brallorna jag nånsin haft igår!! Gick dock inte och få nån bra bild på dom, då dom inte riktigt har någon form hahah. Men lägger upp bild när jag har på mig dom sen. 150 kr på h&m iallfall!

frukost

Åt frukost ute på altanen förut, eh #fitinspo#healthy#fruit#beachbody2016#eatlikesoffe#fitness ah men typ så. Kanske blev lite mycket socker, hahaha men #yolo. Har annars legat ute i solen i ungeför en halvtimma med världens ångest, JAG HAR INTE BLOGGAT. Kaos, haha så jag va tvugen och ta en blogg-paus. Det är sjukt varmt idag!! dör nästan

så glad

Åååh har hållt på och fixat nu i mitt rum och i hallen!! Har en ny säng nu, förra var 1.05m och nu har jag 1.20m. Får inte plats med en större i mitt lilla rum, men jag är nöjd! Dock är den väldigt hård så ska se hur det är och sova i den inatt och sen kanske jag ska byta till en annan bädmadrass! Nu ska jag ner till min familj och kolla fotboll.. Är dock mest sugen på chipsen där nere, är inte sånt stort fan av fotboll. Tycker det är så hiiimla tråkigt och kolla på, heheh 

Bilder ifrån förut idag! 

A R M Y

|| tröja - NLY || skjorta - Carlings || shorts - fixat själv || skor - ash boots ||

Mys med mamma

Efter jag sa hej då till mina kära vänner åkte jag till mammas jobb. Sedan tog vi bilen tillbaka in till stan och köpte lite grejer till hallen!!! ÅÅÅH, en såssåså fin klocka och lite små grejer! Jag längtar tills vi kommer hem och sätter upp det! Sen så väntar även en ny större säng till mig där hemma! Så nu vill jag egenligen bara hem XD men just nu sitter vi på EH och bara pratar, så det är ändå mysigt.


Fotar

Har lagat Emmas Iphone och nu är vi och fotar outfits i röda sten? Hahaha fett. Tror att vi snart ska åka in till stan och äta nått.


svarar

Är Emma tsm med han hon sitter på ryggen? Är dom två tillsammans? :) 
Hahahah gud nej, Emma är inte tillsammans med Hugo eller Fredrik. Dom är kompisar :)
 
Spelar inte emilia handboll också? älskar din blogg iaf kraam! 
Jo det gör hon! Men min kära vän vill aldrig vara med på kort, därför så ser man henne inte så mycket här på bloggen. Åh va glad jag blir, puss!
 
kan du lägga ut receptet? kram :)
Sätt på ugnen på 200 grader 
Börja med att göra Kladdkaka smeten
2 ägg
2,5 dl socker
4 msk kakao
2 tsk vaniljsocker
100 g smör, smält
1 dl mjöl
1/2 tsk salt
Blanda allt och lägg sedan i en form. 
Gör nu kokostoppsmeten
50 g smör, smällt
2 ägg
1 dl socker
200g kokos
Lägg nu kokostopp smeten på kladdkakan och sedan lägger du in allt i ugnen, tills kokosen har fått lite färg ↓ som på bilden. ca 20 minuter. Ta ut kakan även fast den känns väldigt lös eller vad man ska säga. Sätt nu in den i frysen!! Detta är typ det viktigaste. Ha den i frysen i kanske 40 minuter / 1 timma. Ta ut den och njut, döööör detta är det godaste jag vet. typ hahaha
 
Kan inte du visa bilder på ditt rum? :)
 Jo jag har gjort det några gpnger tidigare, men det kommer ett inlägg längre fram! Måste bara städa det, hahah
 
Ska ni såva i Göteborg eller åker bi hem på nätterna?
 Vi åkte hem varje dag eftersom vi bor så nära! 
 
vart är byxorna köpta? finns de kvar?:)
 Dom är köpta på Bik Bok för drygt tre årsen? så jag tror inte det, men det finns nog liknande på typ h&m! 

 
Lägg upp fler bilder ifrån grekland! :)
Är det inte tråkigt om jag lägger upp dom igen då? haha eller jag tycker det är väldigt tråkigt och läsa bloggar som lägger upp samma bilder hela tiden. 
 
Kan inte du visa lite bilder på dig när du var 13 år :P :))
 Jo hahhaha, det kommer upp i ett inlägg snart!!
 
kan inte du göra en video på hur du fixar short så? As fräckt tycker jag :)
Jag tror inte att jag fixar en video, men jag kanske kan förklara och ta kort på varje ''steg'' behöver bara ha ett par shorts och fixa, hehe. 

Jag har skitsvårt att hitta jeans som är snygga och sitter bra, vart köpte du dom?! :o
Märket är Replay och jag köpte dom i NK, men DO, Åhlens osv har med dom tror jag!

 
Jag älskar att städa andras rum får jag komma hem till dig och städa ditt rum? :))
 Ja snälla!!! Det är bara och komma hit
 
Vart beställer du dom?
 parlfynd.se
 
OMG VAD KOMMER JONNAS KLÄNNING IFRÅN?
 Gina tror jag!! 
 
hur får du dina bilder så bra kvallite när du lägger upp dem på bloggen? när jag lägger upp blir dom sämre kvallite :/
Jag tar nästan alla mina bilder med min kamera, så du kanske bara tar mobilbilder? Därför kan det ju bli lite sämre kvalite, men annars vet jag inte :(

Hur tar du såna bilder? Bra o intressant blogg!!!
Jag har fokuset på bakrunden och då blir vi mer mörka, sen så ändrar jag kontrasten lite!
 
 hej sofia kan inte du skaffa bloggrespon? hade varit lättare att fråga saker så kan du svara direkt istället för i ett inlägg ?
 Ååh vad är det för något????? 
 
Vad fick di för betyg? Du visade en bild i höstas kan du inte göra det på slutbetygen? 

till stan

Godmorgon kompisar! Jag har haft en väldigt lugn morgon, vaknade runt nio och åt frukost. Nu har jag fixat mig i lugn och ro medans jag lyssnat på musik. Älskar och inte behöva stressa!! Ska träffa Emma i stan och kolla runt lite på kläder och en present. Sen efter en stund ska vi möta Iris, Marie och Klara (?)

mys vid kanalen

Jag, Amalia och Marie köpte med oss donuts som vi sedan satt och åt vid kanalen. Vi satt där en stund och sedan mötte jag älskling påvägen hem. Sa precis hej då till han och nu sitter jag med min älskade mamma framför tvn.

outfit


capuccino

Vi åt en såå god ceasarsallad på Capuccino. Där mötte vi även Amalia och Rebecka! Blir så glad att det är så fint väder nu så man kan sitta ute i solen!! 


Vagnen

Har en helt guldig telefon nu. Fest XD Nu sitter vi på vagnen tillbaka till stan. Först ska vi fota och sen ska vi sätta oss och fika lite.


På tåget

Vaknade halv 12 idag.... Massa missade samtal av iris och jag hade sovit för länge, fuck. Borde ställt klocka iallfall. Men nu sitter jag på tåget in till stan, ska möta Iris och Marie. Vi ska fixa våra telefoner!


godnatt

Det va jätte mysigt och sitta ute denna kväll och fira Erik. Nu hade jag tänkt och gå och lägga mig. Är väldigt trött så det ska bli skönt och sova! Imon slipper jag även ställa klocka, HALLELUJA! kommer säkert vakna 8 ändå. Äh, då får det bli bolibompa morgon. Det är ju nästan lika bra som en sovmorgon XD

en platt jordgubbe

fira storebror

Erik fyller 18 år idag!! Vi firade ju han i Lördags då det var släkt kalas, men nu ska vi fira lite idag med! Mamma har köpt hem massa olika frukter och bär + glass! Jag har lagt upp allt nu och dukat, väntar bara på att mamma och pappa ska komma hem ifrån deras cykeltur XD Så ska jag snart ropa ner Erik och Louise så vi kan äta, är väldigt sugen nu :P

brännö

Idag har vi bara gått, haha seriöst vi hittade verkligen inte badplatsen. Då det var blåa pilar och en skylt där det stog BAD, så följde vi pilarna. MEN DET KLART ATT INTE BADET VAR DÄR, pilarna tog helt plötsligt slut och vi stog bland massa hus? Efter en timmas letande så hittade vi tillslut stranden, men det var jätte blåsigt och kallt så vi åkte hem. Hade på mina palladium idag som jag inte använt på hur länge som helst, så jag fick världens skoskav med. BLÖÖÖ. Nu har jag äntligen kommit hem och ätit med pappa :)

Orkar inte

Efter tre timmar va vi äntligen framme. Vi gick runt hela denna ön för att hitta den jävla badplatsen. När vi hade letat i en timma hittade vi stranden tillslut. Dock blåste det jätte mycket, man frös verkligen så det gick inte och sola. Nu väntar vi på färjan tillbaka.. Jätte misslyckad dag, hahaha :(


Så härligt

Vaknade vid halv 10 och fick världens panik, va tvugen och gå till tåget vid tio. Så jag hade bara en halvtimma på mig, men jag hann precis! Inne i stan mötte jag Elin och hennes vänner Fanny och Josse. Nu sitter vi på vagnen ut mot Saltholmen! Där vi sen ska ta en färja emot Brännö? Det är sååå fint väder idag, så vi ska passa på och sola och bada!


sommarkväll

Tog mopparna ut till Lökeberg där vi skulle börja med att grilla. Såklart funkade det inte och tända den så Iris och Marie va tvugna och åka och köpa en ny.. Hhahah så det tog väll en timma och sen var dom tillbaka! Då åt vi en massa gott och sedan badade vi. Det va jätte mysigt! Dock blåste det väldigt mycket, men annars va det väldigt härligt! Vattnet var förvånandsvärt varmt, jag simmade runt ett bra tag, haha! Det va första doppet i havet i Sverige för mig iår!

Tack Amalia för att du var så himla snäll och sprang runt och fotade med kameran <33

Mot lökeberg


hos irre

Åååååh va glad jag blev när jag kom hit, äntligen fick jag träffa min irrebaby!! Vi stekte köttbullar och kokade macaroner för att Iris saknat den svenska maten XD Nu håller vi på och packa ihop bikinisar oså för vi ska åka ut till havet med några kompisar! 

bilder ifrån igår kväll

Det va kul och träffa alla igen. Från att träffas varje dag i skolan till inget alls är väldigt tråkigt, men vi hade det jätte kul igår kväll hos Emma! Vi badade, åt och satt ute hela kvällen med massa filtar. Det va väldigt lyckat! 

frukost

Vaknade runt 11 och började ta fram frukost. Nu har vi precis käkat i det härliga vädret!! Ååh sol och inga moln alls. Ska snart åka hem till Iris!!! WOHO, hon har äntligen kommit hem ifrån Malta där hon va i 3 veckor.. Så jag saknar min kära vän jätte mycket!!

nattdopp

Vi åkte ner till havet vid 1? och skulle bada. Det va dock svinkallt så dom enda som vågade och hoppa i var Emma och Tompan. Nu är vi iallfall inomhus i värmen <33

grillkväll

Är ute i sundhammar med mina fina vänner. Vi har grillat och badat i Emmas pool, snart ska vi ner till havet!! Ååh nu känns det som sommar!! 

erik 18 år

Nu ska vi äta tårta men jag bangar den. OMG!!! första gången jag inte äter effterätt. Men jag hinner verkligen inte, ska ta moppen ut till Emma. Ska grilla och bada med kompisar, kommer bli grymt! Tar med mig datorn dit, så jag kommer uppdatera under kvällen! 

el melonas

Min favorit åkte precis hem.. ååh :( Erik ska ha släktkalas idag för att han fyller 18 år om två dagar? Grattis till världens bästa storebror!! Jag har precis skjärt upp massa vattenmelon och ska börja göra mig lite fin, tror dom flesta kommer om 40 minuter. 

Igår

Tog moppen till Simon och väckte han för han låg och sov, hahaha. Sen gick vi över bron till fästningen och gick där vid vattnet. Sen satt vi där i ett tag. Det va jätte mysigt, sen tog jag moppen hem och Simon blev körd hit av sin pappa, han vågar inte åka med mig... Hahaha han tror att jag ska ramla så att vi dör eller nått, haha jag är fan bra på att köra :(( Sen gick vi och la oss, har sovit tills nu och nu ska vi äta frukoooost.


men kuuuuuuuuul

Får panik är hemma, mamma och pappa har julfest hahha för att det är Juli, ah men vilka komikers XD Jag känner verkligen inte för att gå ner och hälsa på alla gäster som varit här i 2 timmar kanske? Få höra samma grej varje gång, ååh va du och Anna (min mamma) är lika. Va stor du har blivit, lill-anna osvosvosv. Tror inte ens dom vet att jag är hemma, men nu känner jag att jag är lite för hungrig så får väll gå ner ändå.. Förhoppningsvis åker jag till min bebe snart. 

heden

Innan 98ornas match kalasade vi på donuts och kakor. Tiden gick jätte snabbt och helt plötsligt så va de dags för deras samling och sen match. Tyvärr förlorade dom den.. Efter matchen åkte jag hem och nu skulle jag åkt till Simon men han skulle sova, haha så jag ska åka dit senare. 

Kabab house

Förlorade matchen emot Sävehof, så nu är vi ute. Men våra duktiga 98 vann sin match så dom ska spela igen vid fyra. Vi ska vara kvar och heja på dom eftersom det är våra lagkompisar. :P Men nu sitter vi på kebab house och äter kebab, hahah gatt.


frukost

Flingor med oboy och banan + två mackor fick bli min frukost idag. Dinosaurie tåget va på tvn idag igen, hahah åååh det är så himla dåligt va hahhaha. Nu ska jag bara packa ner match kläderna och sen blir jag hämtad här av Linnea och åker till heden där vi har samling! 

städat

Har precis städat i mitt rum. Hade två tvättkorgar fyllda med tvätt som jag verkligen inte orkat ta tag i innan. Men det känns skönt och ha fått det gjort nu! Nu äter jag popcorn, det är gott.
det här va mysigt, låg ute på emilias studsmatta med täcken och filtar en kväll i början av sommarlovet. 

A slutspel

Vann matchen med typ fyra bollar. Så vi kom trea i gruppen och är vidare i a slutspel. Tjoho!! Nu är jag påväg hem, ska ta en lång dusch och sen kanske jag ska träffa Emilia????? Annars vet jag inte vad jag ska hitta på idag.


lyxigt

Fick världens ryck halv elva och baka en kladdkaka, hahahah. Det va najs, dock blev den inte speciellt kladdig men den blev ändå god. Om typ 10 minuter ska jag ner till tåget och åka till Vallhalla där vi ska spela idag!
behöver jag ens skriva att det här är den godaste kakan, en dröööööööööm <33

Bolibompa

Somnade i mammas och pappas säng igår kvart över nio typ?? Hahaha skulle ladda min telefon för att min laddare inte funka, sen så somna jag där. Vaknade halv 7 utav mammas väckarklocka, kunde inte somna om så nu sitter jag och kollar på Bolibompa. Programmen är ju jätte dåliga nu jämfört med när man själv va liten?! Nu är det ett program om dinosaurier som kan flyga och åker tåg, och en är ledsen för att hennes blommor vissna. Hahah vad gör jag ens?? ska försöka sova en stund till eftersom vi inte ska spela förens tjugo över två idag.


hemma

Vann den andra matchen med 11-4? Spelade dock sämst i andra halvlek, inte i försvaret då vi bara släppte in en boll men anfallet funkade inte alls. Bollen flög åt alla olika håll och vi fick knappt till några avslut. Men vi vann ju iallfall så det va ju bra! Nu är jag äntligen hemma och tänkte gå ner och duscha, man blir så himla smutsig när man rullar runt i konstgräset XD
softar ba hahah
Ellanbellan och Niccan fick vara fotografer denna matchen, kungar är ni bröder. svär

Mat

Vann matchen med några bollar. Woho, nu sitter vi och äter. Har samling igen om tjugo minuter till nästa match.


woho

Idag spelar vi första matchen klockan 12.00 Heden 17 och andra matchen 14.55Heden 19 till dig som undrade! Annars är det bara och kolla på det spelschemat jag la upp igår där står alla tider och vilka planer! Nu är klockan 11 och vi har samling om en kvart, vi ska möta ett Isländs lag nu!! Ändå kul! 

onsdag

Vaknade utav mig själv halv åtta? kunde inte somna om så ja gick up och åt frukost som bestog utav lite för mycket banan, fryste faktist in det jag inte orka. Så kan man ha det i smoothie sen! Sen gjorde jag pastasallad. Nu är det ungefär en timma kvar till Linnea hämtar upp mig här! Så det är skönt och slippa stressa.

godnatt

Skrev ett inlägg förut men det försvann?!??!?!? BAJS, nu hade jag tänkt att sova så jag orkar med morgondagen! Woho mera handboll, vi hörs mer imon. Godnatt!!

Bilder ifrån förut idag! 

snake print

Hade på mig mina nya balla byxor idag, är verkligen så nöjd med detta köpet! Dock är dom förstora i midjan så dom åker ner när jag går.. Får väll använda skärp nästa gång jag använder dom, så va det problemet löst haha!
 // jeans - bik bok // tisha - american vintage // skor - converse // 

bryggeriet

Åt en god lunch på Bryggeriet! Sen gick vi runt i en massa affärer för Fredrik letade efter en skjorta. Det va ju bra att vi nästan bara kollade på killkläder, eftersom jag alltid hittar saker jag vill ha när jag inte har några pengar! Efter några timmar sa vi hejdå och jag tog tåget hem. Nu är jag hemma och hade hoppats på att mamma skulle fixa biljetter till invigningen ikväll som dom andra åren, men nej. Ååh va tråkigt hade så gärna gått! 

I stan

Spelade lika den sista matchen, det va så jävla surt. Vi ledde hela och sen kom dom ikapp i slutet. Det stog 11-12 och då börjar dom spela man man och gör mål när det är typ 5 sekunder kvar. KUUUL. Nu är jag i stan med Emma och Fredrik. Det va längesen jag träffa båda två så det är väldigt kul och träffa mina kära vänner igen!


Förlust

Spelade verkligen skit dåligt, förlorade med 13-9. Bajs, aja nu sitter vi under ett träd för att det regnar. Det brukar alltid va hyfsat bra väder nu under partille veckan men nej inte denna gången.. :((


spelschema

Det var någon som kommenterade om jag kunde lägga upp spel tiderna, och ja absolut kan jag det!


Taggarååå

Ååh sitter i bilen påväg till heden nu. Äntligen fick man sätta på sig matchkläderna igen!! WOHO är så himla taggad!! Vi spelar första matchen 9.40, det är dock två timmar kvar så vi är lite tidiga. Men det gör inget, det är kul och kolla matcher!


partille cup imon

ÄNTLIGEN!! Åååh partille veckan är ju nästan den bästa på hela sommarlovet, det ska bli så kul!! Iår spelar vi alla våra matcher på heden förutom 1 som är på vallhalla, så det är riktigt najs!! Dom yngre får allid spela på banor längre bort, nu är vi äntligen stora XD Det ända som jag tycker är väldigt tråkigt är att vi inte kommer spela med 98orna, buhu mina minisar. Vi har nämligen ett lag i 97 serien och ett i 98.. Men det ska ändå bli så roligt!!
Bilder ifrån förra året!! 

skype

Det fick bli en liten runda på 4 km idag, min kropp eller ben ville inte mer. Får spara mina krafter tills imon ;) lol nej. Nu pratar jag med Emma och Fredrik i skype, cozyyyy 

avslutning 2013 

träna

Jag och Erik hade tänkt och gå ut och springa vid tolv.. Nu är klockan två och vi har inte kommit ut än, men när jag gjort klart detta inlägget så tror jag att vi ska ut. Slängde på mig min gamla sönderklippta tisha ifrån hm, förra gången hade jag en långarmad på mig och det blev alldels för varmt. Så nu har jag knapp en tröja på mig känns det som. Ska inte springa hela rundan idag, känner verkligen inte för att gå ut. Så vi fårse hur långt det blir!

ny - zara

Behövde verkligen en ny skinnjacka, var så himla trött på min gamla. Har varit sugen på kenza 9 såååå himla länge, men så många har den nu så det hade kännts lite tråkigt och köpa den nu.. När jag va inne på Zara i fredags så hittade jag denna som var mycket billigare och ändå väldigt fin! Så den fick bli min!

frukost

Tänkte sova ut idag, men vaknade vid 9.. Kunde inte somna om så bestämde mig för att gå upp och göra pannkakor till mig och min bror. På hade jag banan och nutella på dom, ååh det är ju för gott!! 

RSS 2.0