packar

Började precis och packa.. Hahha har nog med mig det viktigaste nu, matchtröja, plattång och mattebok? Pallar ej packa mer nu. Swag är jag. Japp, desåå. Om en timma börjar träningen, men nu måste jag faktist plugga!

vad ska jag blogga om?

Nu mina kära vänner har jag fått tillbaka min lust att blogga igen!! SÅ jag behöver eran hjälp, vad vill ni se MER/MINDRE av, något speciellt collage? Hur matchar man en speciell tröja? OSV OSV, snälla hjälp mig <33 mer outfits? mindre mat? hahahha ni fattar 
 

31 Oktober

Vaknade ganska tidigt och frukost. Sen så mötte jag Daniel och var med han en stund! Nu måste jag plugga, packa, laga mat och ja det va nog allt. Vi ska nämlingen åka till skövde imon och vara där hela helgen och spela cup, åh det ska bli så kul!!




onsdags bak

Hade det jätte mysigt med alla hos Lollo förut! Kom hem för lite mindre än en timma sen och nu ska jag sova är sååå trött!!
våra sååå balla cupcakes

efter vi tryckt i oss alla våra muffins så blev vi sugna på pizza, hahahah så Emelie och Selma åkte ner och köpte en fucking familje pizza. ah bror, den satt fint

Handlar

Kom hem ifrån farmor för ett tagsen. Nu är jag nere i Konsum och handlar med Lollo. Vi ska baka cup cakes med Emelie, Nicole och Ellen! Dom kommer om typ en halvtimma hit till världens bästa plats XDXD

outfits

Tar knappt outfit bilder längre för att jag klär mig så tråkigt nu.. Hela förra veckan hade jag olika färger på t-shirts och byte jeans typ. Man kan ju ha det nån gång ibland, men varje dag är ju inte jätte kul.. Hahhah. Slänger upp lite gamla outfits som jag hittade i arkivet. 

har ni nån favoit?

for christmas

Fick en kommentar om vad jag önskar mig i julklapp, det är ju ganska tidigt och göra en önskelista nu. Men jag har tre saker som jag verkligen vill ha! 
1. Ett par lågasvarta primeboots är verkligen det som är högst upp på min lista! 2. Ett dator fodral behöver jag faktist, för att dom fodralen vi har fått ifrån skolan är så himla små.. Är mest sugen på ett svart i från marc jacobs 3. Tycker att det ↓ lakanet ifrån hm är så fint, sen så vill jag ha en ny lampa.. och en ljusrosa volang kudde.

for christmas

onsdag

Har precis ätit lite frukt och druckit smoothie. Jag och Erik ska snart åka till landet och hälsa på farmor och farfar, så jag tänkte spara plats i magen åt all god mat vi kommer få där.. Det kommer bli en mysig dag, tänkte plugga där och bara umgås.

Träning

Nu har vi precis gymmat och nu ska vi ha fys?! :)))) skjut mig. Jag som ville spela handboll 
Selma chillar

tant rut

Köpte massa fina blommor och gick sen till Tant Rut och åt och fikade. Har haft en riktigt mysig dag med min älskade mamma. Senare ikväll är det handbollsträning och så borde jag egentligen plugga. Men tar nog det imon istället..

Sportlife

Har precis tränat nu, väntar på att mamma ska göra sig klar. Sen ska vi åka till Kungälv och äta och kolla på blommor. Hahahah, vi älskar blommor <333 



Dricka pepparkaksdeg?

Va tvugen och prova denna nya Lokan med pepparkaks smak. Den var så vidrig, tänk er typ och dricka pepparkaksdeg. Ah typ så. Så jag rekomenderar att ni häller upp ett glas mjölk och tar en pepparkaka istället för denna dryck XD 0,5 av 5 poäng. Hahhah

tisdag

Igår kväll var vi hemma hos Lukas och kollade film, sen åkte vi tillbaka hit till emms och låg och pratade, vart var stormen??? hahah det regnade bara hur mycket som helst ju! Nu har vi precis ätit pannkisar och snart kommer min mamma och hämtar mig och freddan. Ska äntligen åka och träna.. :)))


Godnatt

Nu säger jag och mina bästa bröder godnatt 



hos emma

Mötte upp Fredrik och tog bussen hit till Emmson, här ska vi spendera våran måndagskväll och natt. Emma lagar mat som är klar snart, woho!! Sen ska vi upp och kolla film och äta godis.

dagen


Mötte Matilda och Julia på Espresso House, satt där i några timmar och åt & pratade.

sen gick vi vidare till stan och kollade på lite grejer, skulle hitta lite grejer till Emma som inflyttningspresent. Hahaha hon har flyttat upp på övervåningen som har blivit sååå fint!! Så jag köpte en filt och en fin ljusstake :) 

till stan

Ska snart gå ner till tåget och åka in till stan. Ska träffa Matilda, Julia och Fredrik! Blir grymt, bara vi inte blåser bort i stormen.. Hhahah nej men vafan, hur mycket kan det blåsa egentligen?? nu blåser det knappt nått och med lite mat i magen så tror jag att jag klara mig fint XD

gossip girl

Idag har jag inte gjort något vettigt alls, skulle ju åkt och träna men varken jag eller mamma kände för det. Så jag får ta det imon istället! Annars så har min dag bestått utav, mat, städning, gossip girl och ännu mera mat. 

remington

Min gamla plattång hade samma märke och den gillade jag mycket, så förhoppningsvis så håller sig håret platt och fint med denna med! Att man kan bli så glad för en plattång.. hahahah!

frukost

Vaknade runt 11 och vi har precis ätit frukost framför Desperate Housewife! Ska nog snart åka hem packa väskan och sen åka och träna på Sportlife med mammsen. 

Candylovers

Jonnas mamma körde oss till Statoil vid halv 11 för att vi ville ha godis... Hahaha så snäll!! Men nu är vi hos parko och har hängt med hennes bröder hela kvällen medans vi tryckt i oss chips.

min dag

Fick köpt en ny plattång och en jacka så jag är glad!! här sitter vi på EH och äter lunch, sen lämnade mamma oss och då köpte jag och iris godis som jag skulle burkar här hemma med.. hahahhh det blev iallfall fint!! 
Nu har jag ätit middag med min älskade familj och bytt kläder för en mys kväll hos Emilia med henne och Jonna!


till stan

Denna morgonen kollade vi på PLL och Vampire Diaries, för Iris somnade igår efter första avsnittet.. Hahhaha, men nu har vi iallfall fixat oss medans vi dansat. Väntar på att mamma ska bli klar så ska vi åka och köpa en ny plattång, ÄNTLIGEN!!! 

fet XD

taco-fredag

Efter träningen åkte jag och pappa och handlade grejer till fredags mys. Plockade upp iris påvägen hem lite spontant, saknade varandra lite för mycket. Så vi åkte iallfall hem och lagade tacos. Nu ska vi sätta på dom senaste avsnitten av Vampire Diaries och PLL, åååååååh!!

Stress

Efter skolan åkte jag hem till Emma, sen kom Amanda med efter ett tag! Amanda mig med sin snabba blixten så jag preciiiiis hann bussen. Nu är jag i ytterby och väntar på den andra bussen, ååh min träning börjar om 10 minuter, stress!!!
Vill bara lämna min alldeles för tunga väska kvar här på bänken, hahahah känns som att jag blir skev

Loooooov

Slutade halv ett som alla andra fredagar :):):):):):)):)) och nu har vi äntligen lov!! Sitter på bussen nu och senare idag har vi träning! 

Aj aj aj

På profilen körde vi minihandboll, för att fira att vi ska på lov. WOHO. Sen pannkaksfrukost, man hinner knappt äta för att lektionen efter börjar typ efter 10 min. Så jag kom lite försent till psykologi provet, hahahah det gick sämst. Svarade på några frågor iallfall XDXD 

frågor och svar

sjuukt fin bild , vad använder du för kamera? vad heter den?
Canon eos 600d! 
 
kan du lägga upp bild på din moppe och kanske tipsa om olika mopeder till oss som ska köpa moped nu snart :)
 
hhahahhaha alltså jag är nog inte den rätta personen att fråga, min moppe är ful men zzznabb. Har verkligen ingen koll på det, men sök på google!
 
har selma en kille? isåfall vad heter han ? om du inte vet kan du inte då fråga henne ?
Si, senorita she has a boyfriend. Succé och blanda in alla mina språk kunskaper, men kolla med henne själv vad han heter?? Skriv till henne på typ facebook, Selma Selimi baboooom. 
 
Har Iris slutat i handboll? :)
 Ja hon slutade i Februari hahah.. 
 
hahahahha bby<3333
 
Vad heter modellen på den i mitten? Kan du länka
 
Tommy Hilfiger kommer den ifrån iallfall, men sök antigen på google annars så tror jag den finns och köpa på DO och NK!
 
Hej Sofia! Vilken skola/linje går du? :) super bra blogg du är så fin!! Kram
 
Jag går på Mimers i kungälv, med inriktning samhäll! Trivs verkligen så himla bra!! Blir så glad, puss!
 
har linnea blogg? :)
 
jaaa, linneapppersson.blogg.se
 
Vart klipper du dig? :)
 
Frisör självfallet i lerum!
min goa frisör Frida, hon är grym!
 
vad gjorde du emot din hy när den var så dålig?
 
När jag började äta p-piller (YAZ hette dom, tror jag..) blev min hy bättre. Men kolla med dom på apoteket. Dom har säkert något bra för din hy! 
 
Vad är det för dricka?? Det rosa? Ser jäääätte gott ut
dJag tror att det var Jordgubbslemonade??? vet inte riktigt, det va inte jätte gott XD
 

plugga

Slutade vid fyra och kom hem för ett tagsen. Nu ska jag plugga en liten stund innan jag åker till träningen, först ska vi springa i regnet woho. Sen handboll! Nu måste jag börja med psykologin, prov imon!!

Lunch

Provet gick bra!! Eller jag svarade på allt iallfall, nu har vi precis haft lunch. Nu sitter vi i sofforna och äter CANDYYYYY . Livet leker.

Torsdag

Godmorgon kompisar, börjar halv tio idag och då har vi religions prov. Känns som att det kommer gå okej iallfall! Nu känns det som att jag ska blåsa bort, lipar med för jag får så mycket vind i ögonen. Bloggar mer sen, puss 
Måste ha ett par svarta boots.. Ååh måste spara!!!



min dag

Stekte massa pannkisar. Sen så pluggade jag och timpan i flera timmar, har fått in så sjukt mycket i mitt lilla huvud så jag tror att jag har koll på det mesta iallfall! Känns så skönt!! 

På maxi

Slutatade precis skolan och nu är vi på maxi och köper lite grejer till pannkakor. Ska hem till lyan, och ha pannkakskalas. Sen måste vi plugga för har prov imon och på fredag!

spelat match

Det va så mysigt och träffa Ebba igen, ååh gosen!! Runt sex så plockade Moa upp mig och vi åkte till partille för att spela match emot Sävehof! Och vi spelade faktist så bra, låg under med 9-5 i halvlek och sen ledde vi med tre.. MEN SÅKLART ska vi tappa dom sista 10, så vi förlorade med 15-13, men jag är nöjd!! NU DUSCHA! 

bilder ifrån Partille Cup 2013

hos ebba

Är hemma hos Ebba nu!! Ååååh har så mycket att prata om, vi har inte sett på  jätte länge!! Hon passar Elins hund med, hahah den är ändå söt.

tisdag

Denna dagen började inte bra, var hur trött som helst och sen va jag tvugen och gå upp tidigare till skolan. Missade min sovmorgon för att göra klart ett arbete, missade bussen i bohus för att min buss var försenad hemmifrån mig. Jag har världens fluffigaste hår, för att min plattång typ sprägdes i lördags. Finns inte så mycket mer och säga.  
denna passade bra

frölunda

Frölunda vann med 3-2 så det va ju gött!!XD okej lol jag är inte det största hockey fanet kanske, men det va ändå kul! Bra variation till bloggen tänkte jag. istället för bara handboll, med lite hockey :):):):)

hahahahahaha 

chokladbollar

Efter skolan så följde Linnea med mig hem, vi skulle plugga men vi gjorde chokladbollar istället XD lite spontant förut idag så bestämde vi att vi skulle på hockey, hahaha så vi ska snart åka in till stan och möta några kompisar. Sen blir det Frölunda match! 
 

Svenska

Dagens frukost i skolan blev pannkakor igen, succé!!! Nu har vi iallfall svenska och vi gör affischer. Känns som vi går i trean igen, men det är najs. 

handboll, handboll, handboll

Tycker ni jag skriver för mycket om handboll? hahah det är ju typ minst ett inlägg varje dag om det, kanske är lite tråkigt?? Aja, kom iallfall hem för några timmarsen, sov nästan hela vägen hem. Nu har jag precis duschat och ätit, nu måste jag börja med plugget. Fan.

bilder ifrån iannan första matchen

Man lever bara en gång

Tjejerna förlorade första, jag va kunglig bänkvärmare. Sen var det en timma innan nästa match och jag va sugen på nått gött så jag köpte en fuking 150 gram hamburgare, varför? Jag är yolo. Man lever bara en kompisar, det gäller att passa på av livets alla gåvor.
Andra matchen vann vi iallfall, och jag fick spela 3 min. Livet är en fest. Jätte ovärt att jag ens följde med egentligen, kunde spelat med mitt lag. Men nu är vi iallfall påväg hem! Woho

I bilen

Gick upp vid 7 imorse för att åka till Jönköping med juniorerna. Vi ska spela SM! Men vi ska bara spela två matcher så förhoppningsvis är vi hemma ganska tidigt.. måste plugga!! sitter i bilen med Emilia och Selma, äter lite. standard, äta, sova dö. 
Semlan sover

nu är det jul igen

Kom hem för kanske en halvtimma sen. Vi gjorde världens fulaste pepparkakor och sen softa vi lugnt XD Nu måste jag sova!! Ska upp jätte tidigt imon, puss. 
hahhahahah tim, heja sverige
mmmh gatt

Maxi

Nu har vi dömt klart alla matcher! Vilket är jätte skönt. Jag och Jonna är nu på maxi och köper godis och pepparkaks deg. Hahahah ska hem till några i min klass och baka! Blir najs

Domare

Sitter nu i hallen och väntar på att matcherna ska börja. Vi ska vara dommare! Ska vara här till klockan 18 :) ska ändå bli kul, tjejerna är så små och söta 

vinterjackor

Någon mer än jag som har ångest?? Låter så töntigt, men jag har ingen vinter jacka. Måste verkligen ha en så snart som möjligt, jag har en bild i huvudet hur den ska se ut.. MEN, hittar inte den nånstan förutom i mitt dumma huvud.. Om jag skulle få välja så skulle jag vilja ha en Parajumper kodiak, den svarta på första bilden. Men min plånbok har inte så mycket pengar, så jag vet inte.
Parajumpers - Tommy Hilfiger - Hollies 
Här är några som jag tycker är fina iallfall! om nån annan har samma ångest som jag x'D
 Men har ni något tips till mig för en gång skull, vart det finns fina jackor??? 

lördag

Sov ganska länge idag för att vara mig, 10.21 whaa. Succé. Jag var inte sugen på vanlig frukost så gjorde en röra som bestog av kyckling, sallad, bacon, och ägg. Sen så äppelpaj och vanilj sås efter det. Dryck? Apelsin juice. Allt detta slängde jag i mig framför Så ska det låta. Idag ska jag dömma mini handboll vad jag vet, sen får vi se vad jag mer hittar på.

tant rut

Vi satt faktist ute!! Det va jätte skönt när solen fortfarande var framme men sen så blev det lite för kallt.. Men det va somvanligt mysigt med mina bebbes! Tog moppen till Emilia och är här nu, vi ska åka till träningen om 5! 

sushi + gossip girl

Det fanns några bitar sushi i kylen ifrån igår som jag tänkte äta framför ett avsnitt gossip girl. Sen tar jag brummsan till kungälv och träffar mina älskade vänner. 

Påväg hem

Hoppade precis av tåget och nu håller jag på att gå hem. Ska vara hemma i typ en och en halv timma och sen ska jag tillbaka till Kungälv och fika med Emma och Fredrik! 

Frukost

Har precis tränat handboll och nu är det frukost! Pannkakor <3333 Sen ska vi ha psykologi, matte och efter den slutar vi vid halv 1. Älskar fredagar!!! 

skön torsdag

Idag fick jag ledigt ifrån allt. Inget plugg, ingen handboll. Det va verkligen så skönt och behövligt! Nu ska jag lägga mig så jag orkar ta mig upp till profilen imon. Pappa kör mig till bohus så får lite sov morgon, hahah behöver inte åka förens 06.50. WOHO! 

bebis

Åååååh blir ju helt kär!! Älskar söta bebisar och några familje kompisar känns mer som familj var här förut och dom hade med sig söta Elise!! ÅÅÅH, blir galen. Hahha man kan ju inte sluta kolla på henne!!

Hos iris

Efter provet (som gick hel ok, hoppas på E iallfall!) åkte jag till iris! Pratat om allt vi har missat i varandras liv medans vi åt godis. Har bara hunnit vara här i en timma.. Men mamma ska hämta mig om nån minut! Och iris ska plugga.

torsdag

Har egelska just nu, denna lektionen slutar om tjugo och då är det MAAAT!! hahah dagens höjdpunkt XD

Hallå uppdatera mer?

Fick alldeles precis nyss en kommentar som lät bestämd och lite arg? Även några blogg-fans har kommit fram IRL och klagat på min uppdatering på mina fantastiska 2 inlägg per dag. Men nu ska jag säga er kompisar/bloggfans/haters/stalkers? Vad ni nu är, jag orkar inte lägga ner så mycket tid som man faktist gör på bloggen om man inte får nån respons ALLS eller ej tycker det är speciellt kul längre. Ah men nu vet ni hur det ligger till! Kanske får tillbaka bloggsuget nåndag:P
 
Annars så vann vi matchen med typ 10 bollar, men fy va dålig vi spelade.. Ne nu ska jag sova. Godnatt

bilder ifrån göteborgcup 2011?? hahahahahahh

På golvet

Har läst igenom häftet med anatomin en gång och sen tröttnade jag. Nu sitter jag på hallgolvet och väntar på pappa medans jag spelar Jelly Splash. Ska åka till hallen och spela match med Juniorerna. Är inte taggad för det alls, den börjar vid 21..... JAG SOM VILL SOVA. Fast det är ju tusen gånger bättre än att plugga XD

hemma

har varit jätte trött hela dagen idag. Kom iallfall äntligen runt halv fyra och nu har jag fixat lite te och stekt en pannkaka ifrån smten som blev över ifrån igår. Sitter i soffan framför tvn.. borde egentligen plugga men orkar ej. 

donuts

Jag, Nicole och Emelie var så hungriga igår och så gick vi förbi alla fina Donutsen och kunde inte låta bli att köpa några.. Vi satte oss på första bästa bänk och tryckte i oss dom.

pannkakor

Emelie, Nicole och Lollo var här och vi festade till denna tisdagen med pannkakor med Nutella, banan och grädde. En halvtimma senare började träningen, hahah aj aj aj.. Pannkakorna la sig gött i magen.
Nu: Sova, puss.  

På spåris

Sitter på vagnen med Emelie och Nicole  <433 ska byta färg på Iphone och sen äta, är så hungriga 



I skolan

Orkade aldirg blogga igår efter träningen, orkar egentligen inte blogga nu heller. Tycker att det har blivit jätte tråkigt XD Är iallfall i skolan, när vi slutar måste jag skynda mig hem och hämta min plånbok. Glömde den hemma imorse.. Sen ska jag in till stan med Emelie och Nicole



Maxi

Slutade runt fyra och mötte Emilia och Fredrik. Vi gick till maxi och köpte mat och choklad <333 nu ska jag och Emilia äta och plugga i några timmar, sen ska vi träna med Juniorerna vid halv åtta?? Eller nått 



Måndag

Va så trött imorse!! Tränade handboll vid halv 8 och åt nyss frukost. Nu har vi svenska, WOHOHOHO XDXD not, känner mig så ful idag. Vill bara hem 
Mina klassmates är dock najs, bebbes <333

Match

Spelade precis match och vi förlorade med för många bollar. Är så arg, nu ska jag hem och duscha sen plugga resten av denna söndag. :)):)


igår

Hade det jätte kul hos Sofia!! Vi var några tjejer ifrån klassen, + isabelle, julia och amanda. Åt mat å en jätte god efterätt som Sofia och Olivia hade gjort, sen så dansade vi! Det va verkligen jätte kul! Sen runt tio blev jag trött hahah.. hade ju gått upp vid 5, men pappa hämtade mig runt tolv och när jag kom hem somnade jag direkt. 
vill verkligen kunna spela gitarr, hahahaha försökte mig på banjon och det gick ganska bra XD 

linneas givna dans på dansgolvet, hahahah

discokula

Det fick bli den glittriga klänningen!! Nu måste jag skynda mig så jag inte kommer försent, puss <33

glitter och svart

Ska hem till Sofia i min klass på middag! temat är glitter och svart. Jag kommer se ut som en jävla discokula i den super glittriga klänningen men dert är ju bekvämare med byxor.. men det är ju ändå kul och se ut som en discokula, hmmmmmmmm ångest XD

lite nytt

Vi var bara där i 2-3 timmar men det räkte mycket bra. Får panik när det är så mycket tanter som kör på allt och alla med sina kundvagnar. Fick tillslut nog och körde på alla med min kundvagn med, ahhaha det va ändå kul. 

hahhaha fick den här av min bror <33
Jag köpte förvånansvärt lite för att vara mig.. men det va väll ändå bra+??? hjahah köpte dock lite mer än det på bilden, lite candyyy, lite grejer till mamma och pappa, en ny lampa till mitt rum. Osv :)

5 jag

Vill jobba med inredning eller människor på något sätt
 
Läser minst 3 mamma bloggar varje dag, hahah tycker att bebisarna är så söta 
 
Är väldigt ärlig, går ofta rakt på sak. Så jag säger det jag tycker! Men ibland är jag nog för ärlig... måste tänka på och vara tyst ibland, haha
 
Jag är halv polsk, men kan inte säga nånting förutom typ hej, snopp och 1,2,3 och ah det va väll det. 
 
Denna månaden har jag köpt upp mitt barnbidrag på mat :):):)):):):)::)::)):):)::)

kan nästan aldrig vara seriös, ahhahaah eller jo när man väl måste.. Men gillar inte att allt ska vara så seriöst i typ handbollen och skolan

adda mig på msn (a'' <33 sofiha_katt

I bilen

Klockan ringde 05.20 imorse för att jag, Erik och Louise skulle till Ullared. Nu är vi snart framme, jag har sovit hela vägen vilket var jätte skönt :P



tröttis

Träningen gick väll ok, och efter den åkte vi till idrottshallen och kollade när tjejerna spela. Hann bara se andra halvlek, hade dock hoppats på lite mer hets XD hahaha men dom vann iallfall så det va bra. Nu ligger jag i soffan och äter banan med kanel å kokos, varför? JO för att vi har inget godis hemma, åååh är så godis sugen!!!

Vagnen

Har precis lagat Emelies telefon och nu är vi påväg in tillbaka till stan. Dom ska hem och sen spela match. Ååh jag vill med hem!!! Hahaha,  jag ska träna med distriktslaget.. Klockan 5 :)) ska ju bli kul oså men känner inte alls för det, men #bestrong 

thai lee

Gick till thaien och käka lite för mycket mat, är sååå mätt!!! Nu ska jag till bohus och möta Lollo och Emelie!

skolan

Hade inga lektioner idag.. Hade bara den drog föreläsningen och sen skulle vi ha matte men den va inställd. Så nu ska vi nog gå och käka nånstans.

Föreläsning

Tränade handboll nu imorse, det gick sämst. Sen åt vi frukost och nu sitter vi i teatern och lyssnar på en föreläsning om droger. 




träning

Träningen var ändrad så att den började halv 5 och tog slut runt sju. Vilket var så skönt!!! Träningen brukar ta slut 22.. Nu kan man lägga sig i tid och det kommer inte bli lika jobbigt och komma upp imon till profilen. Nu väntar duschen på mig och sen måste jag ta mina grejer och flytta upp till mitt rum igen, haha!

hahahahha älskar min matchning med salming tröjan och shortsen <333 
 

håltimma

Hade inställd samhälls lektion, så vi hade 3 timmars håltimma typ. Så efter vi hade lunch så gick vi till maxi och köpte mat och kakor. Värt, nu ska vi ha teori lektion och sen slutar vi! 
hahah swag XD

ah men godnatt då

Hallå någon där??? hahah nej men ah känns som jag skriver för ingenting. Men annars då? Jo jag ligger i mitt nya rum, hhahaha måste flytta upp snart igen men det är så mysigt här! Ska sova , så ha de bra hej

Fina mamma

Tycker det är så kul och kolla gamla bilder!! Hittade en så fin bild på mamma när hon va 19-20 år? Världens finaste ❤

Schack

Vi har precis ätit och nu sitter Erik och Mormor och spelar schack. Det är faktist mysigt, har inte varit här på jätte länge! så det var på tiden att vi åkte hit



Så trött

Simmade 40x25 m alltså 1 km. Är helt slut nu!! Hade historia efter och nu har vi slutat! Väntar på min bror som ska hämta mig, vi ska åka och hälsa på mormor och morfar :)

Prov

Hade precis tyska prov, gick väll helt okej! Jonna firar att det gick så dåligt för henne på spanskas provet med en bulle. Har matte om en timma och sen ska vi simma, igen! WOHO kul

Natt 3

Tredje natten som jag sover här i källaren, hahahaha förhoppningsvis har spindeln flyttat ifrån min säng imon! Hade träning idag, 19.45-22 först gym hahah eller ah dans???/hoppa hopprep och sen handboll. Nu är jag sååå trött och det är dags att sova. Äntligen!

roses and vs

Fett gay rubrik, men det låter bättre på english XD Fick hem en vs bodylotion och mamma har tjatat på mig och fota på hennes rosor och jag har verkligen inget att blogga om. Så detta får bli bra. Tycker förövrigt att vs är fett överskattat men denna fick jag hem och man är ju ingen riktig topp-bloggare utan lite vs hemma :P

SOFFE TYCKER || Miley Cyrus


Wohohi

Fick 23/28 på historia provet!!! WOHO så glad!!! Firar med en choklad boll <333 fast åt iförsig chokladbollen innan lektionen började.. Hahahha men ändå!!! Tjoho

Engelska

Har engelska nu och ska skriva om en film. Va kul. :):) Idag är en sånn dag då jag verkligen ville stanna hemma. Hade inte varit helt fel och ligga i soffan hela dagen framför gossip girl. Åååh 
Bebben Rebecka

får jag sova nu?

Har varit såå trött sen klockan 6 ungefär men fick inte sova för mamma och pappa.. hahahha, så nu äntligen klockan nio var det okej. Men brasan brinner fortfarande så medans den håller på och slockna så ska jag kolla ett avsnitt gossip girl. Sen sova ♥

kan inte sluta äta + outfit

Har ätit ända sen jag kom vilket var för en timma sen, hahahah. Mackor, almondy tårta, glass, oboy och ah det va väll det. Sen så har jag fått massa finnar med, älskar mens veckor <333 mat med.

Va även helt säker på att jag hade packat ner mina gröna byxor, men efter träningen imorse när jag skulle byta om så hade jag gråa?! wtf, va verkligen 100 % säker på att dom va gröna!! hahahha, va iförsig väldigt trött imorse

Samhäll

Sitter på samhälls lektionen och kollar på en debatt. Vi ska typ leka olika partier nästa vecka så vi ska se hur det fungerar, tycker att det är kul. Men det är sån hets och alla tjafsar just nu på debatten vi kollar på. Man får ju ont i huvudet
 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Har fått en ny favorit låt, började lyssna på denna i lördags och inte slutat. Stackars min familj som får höra när jag sjunger hela dagarna, hahah men denna gillar jag XD

Döda mig

Vaknade en kvart innan jag va tvugen och gå. Alltså halv 7, ändå hade jag tre klockor och va säker på att jag vakna i tid!! Men nej, flög upp och sen sprang jag upp till mitt rum och packade... Eller ah så borde det varit iallfall. Men nej jag började platta håret, hahahah wtf. Fjortis beteende? Hallå man måste vara snygg för att träna. Men jag hann bara platta en tredjedel av det iallafall och sen jag drog världens rush ner till bussen. Som jag såklart hann då jag är så himla snabb. Nu sitter jag på bussen och filosoferar och medans jag tryckt i mig min frukost. En banan, som förövrigt smaka skit. Livet leker. 
 
Tumblr fitness frull

tänker inte sova i min säng MER

ALLTSÅ FYYYYYYY. Jag låg i min säng med datorn i mitt knä, så känner jag att det kryper nånting på mitt ben och det är en SPINDEL!!! FATTA PANIKEN, OCH DET VÄRSTA ÄR ATT JAG INTE VET VART DEN TOG VÄGEN. Fick ju panik och bara smällde bort den!! Ska sova hos mamma och pappa inatt. 

förlust

Mötte Team Bohuslän hemma. Vi va så bra i första halvlek!!! ledde med två bollar, men direkt när andra började så tappa vi allt. Vilket var jätte tråkigt. Men det va ändå kul att det gick så bra första, nu ska jag hoppa in i duschen och sen plugga!

Choklad bollar

Medans jag putsade fönster så gjorde Iris choklad bollar. Drööööööm. Sen lagade jag mat och efter det så åt vi chokladbollarna + äppelpaj. Är så sjukt mätt nu va, åååh fy ska spela match om  en timma :)) 

söndag

Söndag igen.. Denna helgen har gått väldigt snabbt. Började dagen med att läsa igenom allt vi har i tyskan, ska ha prov på Onsdag. Det sitter faktsit förvånansvärt bra!! Vilket är välsigt skönt!! Om 5 minuter så ska jag och mamma åka och hämta upp Iris, woho!!

min kväll

Vid 6 tiden kom några släktingar hit och åt middag. Det va jätte längesen jag träffade dom så det va mysigt! 

Min kusin Cornelia och Sanna. Hahah jag vet inte vad det kallas efter syssling, brylling??? något sånt, hahah Sanna är iallafall min brylling då haha, oklart
pappas sååååå goda äppelkaka, åååh 

. . . . . . . .

The most painful goodbyes are the ones said and never explained. When they just leave you hangig like you never meant a shit. And the worst part is that they made it look so easy. 

jelly splash

Om ni inte redan har Jelly Splash borde ni ladda ner det, hahah det är ungefär som candy crush. Spelar alltid innan jag ska sova och på bussen, i skolan XD love it <3<3

dagens outfit


lite tydligare bild på hur håret blev!
|| jeans - zara || tröja - gina || skor - vans || halsnabd - raglady ||

Dj-soffe

Har suttit i Mimershallen sen klockan två och tagit hand om musiken när damerna spelade match. Nu är matchen slut och snart ska jag hem och städa ännu mer!
 

städar

Hela morgonen har jag städat och lyssnat på Vernocia Maggio. Jag förstår inte hur jag lyckas, hahahah fyfan va äckligt det är här inne. Jag har börjat och byta lakan och bäddat min säng iallfall, nu väntar nån av dom stora klädhögarna på mig.

fredagsmys

Sushi och idol med mamma och pappa fick bli min fredagskväll. Jag är så sjukt trött så jag ska faktist sova redan nu, har längtat till min säng ända sen imorse när jag gick upp och åt frukost. Så godnatt!!

match

Spelade match emot kärra med andra laget men vi förlorade med 4 bollar, det va inte direkt en jätte rolig match. Men det känns ändå skönt att man gjorde nånting än att bara vara hemma. 

ombre


Man blir så himla otålig när man sitter och väntar på att få skölja ur färgen!! 

Ellan kom förbi och det va så mysigt och träffa min skatt igen. Hon lekte min frisör ett tag med, hon plattade mitt hår och borsta det :):):) hahah 
det blev inga bra bilder på håret då det var lite för ljust ljus i salongen, men det kommer upp bättre bilder imon!! Jag färgade annars håret ombre, då jag va så fruktansvärt trött på min gamla hårfärg!

bästa frisören Frida!!

hets äta

Är jätte nöjd med mitt hår!! Kommer bilder sen! Nu har jag stressat ihjäl mig för att hinna till samlingen, vi ska spela match om 15 min. Men just nu tycker jag i bilen så att ingen kan se mig medans jag trycker i mig köttbullar och mos ifrån Sibylla.
 
 

@frisör självfallet

Vill bara få ut färgen i mitt hår nu och se hur det ser ut!!! Ååh är så spänd :)))) 

:)

Sitter på bussen påväg till frisören och äter baguette och delar en coke med Frida. För att få lite energi! Hade matteprov nu sista lektionen, det gick som det gick. Jag är så himla trött då vi hade tidig morgon träning idag.. Ingen toppen dag, men förhoppningsvis blir bättre sen.




Träning

Nu ska vi ut och springa med våra fina västar, träningen är slut så sent.. Vill bara hem och lägga mig 


dagens osv

Fick sålt min jacka så jag är glad!! Nu måste jag köpa en ny, men jag har inte hittat någon...... men jag får väll bara fortsätta att leta. Om en kvart ska vi åka till hallen, först ska vi löpa 5 km? och sen handboll. 

Idag hade jag på mig så goa kläder, jätte slappt och mysigt. Älskar att ha otighta byxor, hehe XD
Gillar min nya väska jätte mycket!! fick den av mammsen, den är tyvärr lite liten. Men jag kan ha den innan jag köpt en ny!
|| tisha - american vintage || byxor - h&m || skärp - liebeskind || kofta - vet ej || 

matte??

Jag kom precis hem och nu är jag såsåsåsåså stressad. Ska hinna göra en videoblogg, plugga och snart är det träning. GHAAAAAA. Sen så kommer det en tjej hit och ska kolla på jackan, stress!! Nu har jag precis ätit och det är dags för att räkna lite matte videoblogga  ehhehe vi får se.  

Håltimma

Hade två timmars håltimma så vi tog en sväng till maxi och köpte lite gott. Jag tycker verkligen att det känns som att det är fredag idag?? Denna veckan har gått så snabbt!! 

Torsdag

Börjar halv tio idag vilket är jätte skönt! Jag hade en jätte bra morgon, förutom när jag insåg att båda mina batterier till kameran var urladdade. Jag som tänkt och fixa lite inlägg för en gångskull!! hahaha :( Nu såg jag också att min vita tröja har en orange fläck på sig :)):):):)) Förutom det så har min torsdag varit bra!

mat, mat, mat

Medans jag kollat 3 avsintt av Gossip Girl har jag ätit minimaränger, äppelkaka och lite för många mackor. Usch mår typ illa, men fick bara en sånn attack typ att jag skulle proppa i mig allt som fanns i kylen och skåpen. :):):))):) Nu ångrar jag väll det då jag har ont i magen :P
"We'll never be Royals... its just not in our blood" ^-^

2 oktober

Efter skolan så mötte jag Fredrik. Vi gick och satte oss på Tan rut och åt. Var så kul och träffa han igen!! Satt där i över två timmar och pratade. Nu är jag hemma igen och blev sååå sugen på och spela in en videoblogg!! ska försöka göra det idag eller imon!

intresserad?

Fick en fråga om dom här sötisarna var till salu, och JA det är dom! Nicole har 6 stycken jätte gosiga kattungar som vill ha en ny kompis. Rasen är blandad norsskogskatt! och om ni är intresserade så är det bara och skriva till Nicole Friman på facebook om mer info.

Gråter

Linnea är ledsen för att killarna låste hennes telefon i en timma. Och jag är ledsen för att vi ska springa coopertest på idrotten. Åååh vill verkligen inte, jag är så långsam!!! Hatar verkligen och springa
 

19.45-22.00

Hade först gym sen handboll och nu efter en dusch och mat så tänkte jag sova. Är väldigt trött och vi börjar tidigt imon med, TYSKA WOHO. Så jag behöver all sömn jag kan få, hahah typ så iallfall. Puss

outfit


|| kjol - zara || tröja - bik bok || skor - ash boots ||

Condeco

Hittar verkligen ingen vinter jacka som är bra, ååååååh blir så trött. Köpte iallfall trosor, hahahah alltid nått. Nu sitter vi på Condeco och fikar lite. 

Bettans salladsbar

Sitter på Bettans med Sofia och Olivia. Gick hit efter skolan och snart ska vi ta bussen till stan där vi ska kika efter en jacka. Och kanske en mys fika 

Påväg till skolan

Väntar på bussen, idag är de ganska kallt så jag tog på mig en kjol. Eh va??  Hahaha vet inte riktigt vad jag tänkte, det kommer nog bli varmare sen!! 

frukost

Sovmorgon idag, vilket betyder bättre bloggning och gladare sofia. Har på mig klänning och det är frost ute, lite yolo då jag kanske fryser ihjäl? Vem ska då uppdatera bloggen.. emma? mamma??? äh det löser sig. 

RSS 2.0