puss

Har pratat med Emma i ett bra tag som allt möjligt, åh min bästa ♥ Lovade henne och blogga så hon skulle ha något att läsa innan hon gick och la sig. Men jag har inget mer på hjärtat nu, så jag tänkte faktist också lägga mig, så godnatt finisar.

mössor

 Älskar möss-trenden!! Tycker dom här med tryck är riktigt najs, man kan beställa dom på jfr.se, chicy.se vad jag vet.  Jag har ju redan endel mössor jag köpte förra året, men inte någon med något ballt tryck på. Jag har kollat på dom här ett tag men har ångest om vilken jag ska välja.... som alltid. 

dagens


Orkade inte gå ut och fota när jag kom hem då jag var så hungrig och ville bara äta och sen byta om till mjukis kläder, hehehhe xD
|| jeans - gina || tröja - kapphal || skor - primeboots || jacka - zara || skärp - Liebeskind ||

Lunch

Dagens lunch fick bli pizza på Dalina. Det satt fint :P Jätte seg dag idag, började halv 8 med handboll och slutar halv fyra. Åååh be strong girl

gossip girl

Har kollat GG ända sen jag kommit hem, asså åååh nu måste jag egentligen fortsätta kolla för att jag fattar ingenting?! Kollade precis sista avsnittet av säsong 3, whaaaaaaaaaaat?!?!?!? Åh gud, måste iallfall lägga mig nu. Tidig träning imon. 

bästa

Nu är jag äntligen hemma med ett skadat knä, jag landade typ på det:)) aja förhoppningsvis går det över snart. Har haft en bra handbollshelg med mitt älskade lag, nu är jag så fruktasvärt trött. Läntar tills ikväll då jag äntligen kan lägga sig och sova!

Matpaus

Vann första matchen idag men förlorade andra med 2 bollar.. Vi är iallfall vidare till Steg 3!! WOHO! Vi stannade påvägen hem och åt, nästan alla röstade på thai. Men det blev ändå donken. såklart tappade jag min cola på golvet hhahaha, jag satte iallfall upp en skylt så ingen skulle ramla 

så jävla ledsen

Gosade med Nicoles små kattungar och som jag har skrivit innan så vill jag verkligen ha en katt! Men jag är helt säker på att jag är allergisk. Min läpp svullnade upp och det såg ut som jag hade bränt på mig på brännäslor på händerna, och så blev jag super tät i näsan. Har hänt innan men inte lika grovt lixom, åh gråter typ. Blir så ledsen. 
hur söta är inte dom här då, ååh bebisar

hejdå hotellet

Har aldrig sovit såhär skönt med handbollen innan!! Nu ska vi checka ut och sen åka till hallen. Spelar två matcher idag och sen åker vi hem, ååh blev nervös nu..

drömfrulle

Vi kommer aldrig orka spela med all den här maten i magen, hahahah sjukaste!!

MYSER

Sitter inne i rummet och äter chips medans vi kollar på Disney Chanel. Det är phineas och ferb!! Ååh vi har det så mysigt, det är så tråkigt att vi redan åker hem imon.. 

middag

Åt middag nere i restaurangen. Det var kyckling och potatis, jätte gott!! Väldigt lyxigt för oss som annars får torr skolmat, hahah så vi är väldigt nöjda XD Det kändes dock väldigt dumt när vi kom ner där i träningskläder och så är dom andra jätte finklädda.. haahha aja, livet leker. 

moa <3<3<3

SÅJA!!!!

Vann emot Kropps med 28-21, vi tappade dock typ allt i andra halvleken.. Men vi vann ju så det va skönt! Nu ska vi tillbaka till hotellet och äta :):):):):)

september 2012

September 2012, Klarade jag moppeprovet på andra försöket, spräckte min iphone för andra gången nu har jag gjort det 6 gånger åt bananpannkaka för första gångenXD, satte in ett mini kylskåp i mitt rum hahahhah, hade jätte dålig hy!! jag hade långt hår,sen klippte jag av det nästa månad xD satte upp massa bilder på min vägg när jag va sjuk, umgicks med mina älskade vänner och spelade handboll. Gick på gymnasiemässan och gick efter vi hade pratat med kanske 2 skolor, fick panik där inne. 

cupcakes

Igår bakde vi ju cupcakes och dom blev så himla fina!! och goda! Hittade receptet HÄR  Det är så mysigt och baka! haha vet inte varför men det känns som att baka är så höstigt och juligt, perfekt när man inte har något att göra och sedan baka och äta upp allt. 

Nu är vi påväg!!

Nu kör minibussarna till Tibro! jätte nära Skövde tror jag?? Hahah aja det ska bli najs iallfall, längtar mest till hotellfrullen imon XD

sm steg 1

Nu har jag precis packat, har bara med mig min träningsväska??? och den är inte ens full, haha känns som att jag glömt att ta med mig jätte mycket... Men vi ska bara vara borta en natt så det blir nog bra! 
Bild ifrån SM 2011

fixat tidinställda

Har gjort några tidinställda till helgen under denna kvällen. Så det har ju känns som att jag har uppdaterat jätte mycket ikväll men det har jag ju inte alls kom jag på nu, hahaha. Tänkte tvätta bort mitt smink nu och sova, är verkligen sååå trött. Måste upp ganska tidigt och packa imon så, godnatt!
gillar verkligen min nya design!!! 

bowling

Bowlade med laget istället för att träna. Hahah jag va så himla förvånad att det gick bra för mig, har alltid varit sämt på bowling men nu gick det faktist förvånandsvärt bra?! hahah ändå kul, nu är jag hemma och kollar på idol med pappa medans vi väntar på att pommesen ska bli klara så vi kan äta. 

ååååh

Ååh våra cupcakes blev så fina!!! Hinner inte lägga upp bättre bilder nu för att vi är påväg till nordmanna där vi ska Bowla med laget! Tänkte bjuda alla tjejerna :)):) 

handlar

Emelie och Louise mötte upp oss när Nicole sluta och nu är vi på city gross och handlar! Hahah vi ska baka cup cakes!

i ytterbyskolan

ÅÅÅÅH är på våran gamla skola!!! hahah allt är så litet om man jämnför med hur det är på gymnasiet. Fick med mig Jenny och Olivia hit, fast jag tror dom ska lämna mig snart så ska jag sitta här en timma till tills Nicole slutar!

Frukost

Träningen var väldig bra och rolig, så det va najs. Nu sitter vi i matsalen och äter frukost, sen har vi Psykologi. Älskar våra fredagar för dom är så korta och bra! Slutar 12.00, wohohoho. 

Godmorgon

Klockan ringde vid 6 och då va det bara och gå upp och ta på sig handbollskläderna och se glad ut :):):)::):):) det är så dåligt att vi har sen träning och dagen efter har man träning 07.30, men det är ändå kul! 
 

träna

Idag tränar vi ifrån 20-22, handboll. Gissar på att vi kör fys i början iallfall, men vi kan ju alltid hoppas att det blir en lugn träning med lite match kanske? är inte specielt jätte taggad men det är alltid kul och vara med tjejerna. 

mys med bästis

Mötte Iris efter skolan och gick till Café nyfiken och fika lite. Satt där i nån timma och bara prata om allt och sen körde jag hem min kära vän och nu har jag hunnit varit hemma i en liten stund. Ligger just nu i soffan och väntar på att min bror ska laga klart maten, lyxigt. 

maria montazami

Maria Montazami var ju på Maxi här i kungälv. Omg!!! hahah nej men alla tjejerna i min klass ville ju dit och jag kunde ju inte banga, hahah. Ändå lite kul. 

skolfoto

Tog skolfoto nyss, vi fick ju knappt plats hahah. Stog typ på varandra, men förhoppningsvis blev det bjaaaa. Idag är en lång dag, men det är bara och bita ihop. #bestrong

batoko.com

världens ballaste tröjor, åååh!! hahahh passar ju mig perfekt, valde ut mina favoriter XD I LIKE CATS (givet) Och dom andra tröjorna är hel grymma. Önskar mig en hamburgartröja mamma. 
 

Håltimma

Håltimma första lektionen, skönt men stressade sönder till skolan i onödan. Men vi tog iallfall en prommis till Maxi och ställde oss först i kön till Maria montazami som kommer dit XD haha nej men det är ju värt och gå dit vid sen :P



så glad

Känns som en helt ny blogg!!! IIIIIH, så kul med förändringar!! eller vad tycker ni??? Nu är det mycket lättare och läsa ifrån mobilen och jag tycker att det blev så himla bra! Massa tack till min kära vän julia som var en ängel och fixade min nya fina design. 

hahahahha tycker denna bilden är så rolig
världsbäst

soffhäng

Ända sen jag kom hem har jag hejat på mamma medans hon spelar candy. Sötisen, bäst är hon. Sen så är det såklart fotboll på tvn om pappa får bestämma. Men snart kommer det en förändring på bloggen, kommer bli grymt!!!!!

bra onsdag

Efter skolan så åkte jag, Emma och Amanda in till stan. Vi gick direkt och åt. Hahhah given thai, satt där i nästan två timmar. Bästa trion, haha åh det är så skönt att vi går på samma skola igen. 

Sen så tog vi en snabbfika på EH innan vi skildes åt.

Väntar

Slutade runt tjugo i tre och nu sitter jag i biblioteket och kollar Gossip girl. Väntar på Amanda och Emma som slutar runt 4 sen ska vi in till stan. Vi ska väll äta nånstans och bara prata, blir så bra! 

Simma

Sitter i cafét i oasen och väntar på att våran lärare ska komma. Vi får inte gå in och byta om än men vi sitter här och taggar inför 1000 m och livräddning XD

Så trött

Inget på träningen gick speciellt bra, jag har precis duschat och ätit. Nu väntar min säng på mig och jag ska äntligen få sova, börjar 8 imon. Jippi :)) ska även simma med klassen, så kul!!! :)))) not XD =P 
Kungligaste kungen nicko, balanserar N pinne ba sådär

träna!!

Väntar på att Lollo och Emelie ska hämta upp mig och så ska vi åka till hallen. Woho äntligen handboll! Är inte helt frisk men jag måste verkligen vara med och träna nu, då vi åker och spelar SM på lördag. Så najs!!

Parille cup 2013

dagens

|| byxor - vet inte || tröja - Kapphal || skor - converse || 

thai thai

Gjorde egen thai, det smaka skit. Hhahah, så fail. Hittade nån slags currythaiäckligsås i skåpet och hällde i den i min blandning av nudlar och grönsaker. Innan jag la i curry såsen så va det faktist gott, ska fortsätta gråta framför Äntligen Hemma på tvn. 

I cafet

Gick till maxi och köpte en kladdkaka muffins, största drömmen. Seriöst!! Hahah nu har vi kort lektion kvar och sen slutar vi, tjoho 

Prov

Har precis haft Historia prov om Romarriket, jag va king. Hahaha så glad!! Kunde allt förutom en fråga? WOHO

new || knit

Idag har jag på mig denna fina tröjan som jag hittade på Kapphal i söndags! Har letat efter en stickad med v-ringad hals i ett bra tag nu. Så jag blev verkligen glad när jag hittade denna! Skulle vilja ha en i beige med, älskar stickat!!

en dusch

Under kvällen har jag kollat på fotboll, heja sverige XD skoja, ifk <333 nä helt ärligt åt jag chips framför datorn i soffan framför tvn, typ. Soft bror, för cirkus en kvart sen så stog jag och sjung med min ljuva stämma i duschen. Nu ligger jag i min säng och bläddrar igenom en hm katalog.

outfit

|| skjorta - bik bok || tisha - american vintage || jeans - gina || skor - primeboots ||

5

Jag har alltid väskan på vänstra axeln
 
Nektarin är min favorit frukt!!! Så jag skulle vilja ha ett nektarinträd i trädgården, hade varit svin grymt! 
 
Om jag får en katt ska den heta : katten 
 
När folk smaskar får jag P A N I K!!! Min bror gör det och jag klarar inte av och äta ensam med han haha
 
 
Gillar inte när personer påpekar ord : tex när man säger skärde och personen ba: SKAR!!!! ord poliser, fick Aina XD 
 

Hemma

Min sista lektion var inställd och vi skulle ha tyska så det va väldigt skönt! Hehe. Har iallfall varit hemma en stund och kollat på Gossip girl och ätit chokladkaka, dröm. 
 

Handbollsprofil

Sitter och kollar på när dom andra tränar. Imorse när klockan ringde 6.00 ville jag bara ligga kvar under mitt täcke , åååh va jobbigt. Jag är iallfall fortfarande inte frisk. Vi ska ju spela SM i helgen så jag känner att jag vilar idag med och sen tränar jag imon! 

Sov gott :)

Nu ska jag sova, godnatt kompisar. 



tåget

Sitter på tåget påväg hem med Emelie! ska bli körd upp för backen hem utav hennes snälla mamma. WOHO, hahah lite lyx på en grå och regning söndag. Hemma väntar några avsnitt gossip girl på mig :))

dubbelt så bra

Fikade först med mammsen och sen mötte jag Nicole, Emelie och Selma. Gick då till Espresso House och satt och pratade tills det stängde, ett väldigt bra avslut på denna helgen! 

Condeco

Sitter med mamma på condeco. Har hittat en tröja och byxor, tjoho. Snart ska jag möta Nicole, Selma och Emelie. Tror jag ska fika med dom med, dubbelfika. Värt 

i stan


fixat mig

Har precis tagit på mig kläder och sminkat mig. Jag och mamma ska in till stan och kolla efter en jacka, måste verkligen ha en ny vinterjacka!!! men det är så svårt och hitta någon....

nya kjolar

Kunde inte låta bli och köpa dom här söta kjolarna. Även fast jag inte kommer använda dom förens det bli varmt igen så va dom så fina! Köpte dom för ett tagsen men helt glömt av och visa er!

frukost

Vaknade runt 10 och gick upp och åt frukost. Nu har min kära vänner nyss åkt hem och jag ska spendera min dag framför gossip girl hade jag tänkt! om inte mamma vill åka in till stan och fika lite med mig.

Sleepover

Nu säger jag och mina babes godnatt! 

mätt

Är så mätt, hahah först åt vi mat och sen efterätt. Så nu har vi ont i magen och sitter i soffan och kollar på olika klipp. Mys med mina kära vänner. 

@tomhakansson på snapchaat ;))))) girlz XD 

Fixa mig

Ska börja sminka mig lite och snart kommer phille, Kaiser och fabbe. Dom hade inget och göra så dom ska hjälpa mig och laga mat, hahah! Ne nu måste jag skynda mig, puss 



svarar

Hur gör du att din meny ligger under din header och inte står på kanterna? :)
Det är inte jag som gjort det så jag vet inte.. tyvärr!
 
Varför bytte du från Bohus till Ytterby? :o
När vi började i 7an så satte dom alla vi som var lite för pratglada i en klass, så vi hade alltid massa lärare på lektionerna och det funkade inte. Så jag bytte till Ytterbyskolan för jag kände Shaban, Sipa och Pernilla där! 
 
Vet du hur man gör för att få en vit kant (typ som en ram) runt bilder man lägger ut på insta. Han frågat massa men ingen vet :)
Appen heter whitagram!
 
Hej! Jag har ätit några ben & jerrys men bara typ chunky monkey, peanut med kolades och brownie. Men vilken Tyler du jag borde testa snälla säg 3 b&j i 1-2-3 plats :))
Jag tycker att Half Baked är godast, lätt!! Sen så beror ju det på vad du gillar, om du gillar choklad glass så borde du prova chocolate fudge brownie och om du gillar kola sås så borde du prova Karamel sutra! osv osv, men jag tycker somsagt att half baked är den godaste!
Vet du varför Emelie slutar blogga?
Hon tappade bloggsuget typ, men jag lovar att länka den om hon börjar igen!
 
Vart är den från?:)
Sjalen kommer ifrån Gina!
Har du tagit jeansen utanpå bootsen?
nej inanför det är därför dom syns så mycket XD
 Vilken thai restaurang var det? :D 
Så fin är du Sofia!!
Det ligger i arkaden! Går inte och missa om man går in där! åh va glad jag blir!! puss 
 Vart har du köpt tröjan?? finns den kvar i affären fortfarande tror du? vart köpte du mössan? jättetacksam för svaar :) kram var köpte du sjalen? vart kan man hitta jeansen ??!
Sjalen är ifrån H&M, Tröjan tror jag är ifrån Gina och sånna basic vita tröjor finns lite överallt, hm, gina, lindex? och ifrån american vintage! Mössan är pappas, men kanske stadium? jeansen är ifrån Zara! 

blått tema, typ

Vaknade ganska tidigt och efter pappa fick bort spindel så började jag städa. Lite kompisar kommer hit sen, så jag har bakat och dukat. Dom kommer iförsig inte förens om 5 timmar, men det känns ändå skönt och vara klar med nästan allt i tid för en gångskull XD Ska bara laga maten och fixa mig själv, åh det ska bli så kul!

Skön väckning

Vakande upp för att jag inte kunde andas, hahah näsan var helt igentäppt och min mun va lika torr som en sandlåda. Hahahah fyfan, sen så tänder jag lampan och ser en jätte stor spindel. Fick panik, hahah men pappa kom och räddade mig :):):)



Bajs

Efter träningen imorse så kändes det jätte bra! Men nu känner jag mig febrig och snuvig, mamma tyckte inte att jag skulle träna och jag känner mig inte direkt fit for fight. Så jag sitter här och kollar på :))) WOHO va kul

lite mellis

Banan pannkaka + jordgubbar, jordgubbskvarg och banan på fick bli mitt mellanmål idag.
recept 1 banan och 2 ägg + lite kanel blir verkligen gott!!
Min favorit är egentligen bara själva pannkakan med kokos och kanel på. Men det blir ju inte så fint på bild :P 

glassigt

Slutade halv 1, det är verkligen SÅ skönt att vi slutar så tidigt på fredagar!! Nu har jag hunnit vara hemma i ett litet tag och ätit isgalss. ÅÅÅÅH älskar isglass, hoho <33 fast piggelin är bäst, men vi hade inte det här hemma :/:/:/

nya armband

Fyndade dom här två armbanden för 40 kronor. KAAAAAAP, hahah nej men på ur&penn säljer dom alla sina armand för 20 kr / st så spring dit. Fastnade mest för dom här eftersom dom är ganska balla och en go detalj till en enkell outfit!

Frukost

Spelade handboll nu på morgonen, det va kul. :):) Hahaha nu sitter vi i matsalen och äter frukost, sen har vi psykologi,  matte och sen SLUTAR VI!! tjohohoho
 

puss kompisar

Åkte hem en stund innan träningen var slut. Sen under resten av kvällen så har jag bara pratat med mamma och pappa! Nu tänkte jag sova eftersom jag ska vara med på handbollsprofilen imon! Det ska faktist bli kul!! Men jag måste åka hemmifrån runt 7.. Måste verkligen sova nu, godnatt!!

ser inte ut som jag har en hals
blogg-fia
När dom andra tjejerna var ute och sprang så körde dom som inte sprang olika styrke grejer lekte XD

Träning

Kände mig så hängig och lite halv sjuk. Eller aså det känns typ som jag kommer bli sjuk. Så jag vilar denna träningen och är med imon istället :)) Emilia har stäckt sig, så hon gör styrka. så jag hejar på henne haha! 

Hos iris

Efter skolan åkte jag hem till mammsen och åt lite med hon. Packade mina handbollsgrejer och åkte till Iris. Saknade henne så mycket så jag åkte hit lite spontant, hahah!
min babbe



Torsdag

Har precis ätit lunch och nu har vi en lektion kvar, sen slutar vi! Så himla skönt!! När jag kommer hem ska jag hem och gosa med min lilla mamma. Hon opererade sitt knä idag, så jag får nog hjälpa henne med det mest haha! 


 

Broöppning

KUUUUUL :) står stilla med brummsan i ett par regn brallor och fryser. Gött är det, kommer försent med. Gött liv, gött gött gött

Ååååh

Drömde att jag fick en kattunge utav iris!!! Hahaah åååh jag var så glad, men sen så vaknade jag.. Vill verkligen ha en katt!!! Haha jag har sagt det innan men det verkar så himla mysigt! 
Kissen såg lika dan ut som Emilias lillkatten, åååh 

godnatt

Denna kvällen har jag pluggat är faktist nöjd för att jag har gjort det jag ska! hhahha :):):)) Nu hade jag tänkt och sova, har inget mer och tillägga så nu säger jag godnatt. GODNATT! 
Bilder jag glömt att lägga upp ifrån Linneas födelsedagsfirande!

outfit

|| sjal - jeans (nya) Gina tricot || jacka - Zara || skor - ash boots ||

chillar bror

Ligger i soffan och äter äpple med jordnötssmör. Kikar runt på lite kläder och lite bloggar. Tar det lugnt och försöker förberädda mig mentalt för att plugga sen, hahaha! Väntar annars på att pappa ska göra klart maten så ska jag plugga efter det!

höst tips

Något jag älskar med hösten är alla sjalar och stora halsdukar!! Det är så fint och mysigt! + varmt!! Jag köpte en ny igår som går i mörk grön och lite svart och använde den redan idag! H&M, Zara, Gina osv säljer ganska billiga och fina vad jag vet! 

Solat

Efter skolan gick jag och Linnea och sola. Emmie följde med en stund innan hennes buss gick och nu efter solningen så känner jag mig inte direkt brunare haha XD Men jag får väll göra det några mer gånger och förhoppningsvis får jag lite mer färg. 
 
 

Dator

WOHO äntligen!! Har hämtat ut min lilla skoldator nu! Men internetet är dock sämst här i skolan, så jag jag inte göra något med den.. Kan inte ens ställa in alla inställningar oså för att internet behövs, men jag får väll göra det hemma!  :)
 
 

Tyska

Har precis gjort ett tyskaläx förhör, gick inte bra alls. Skrev typ Ich på alla, när det skulle varit massa andra grejer. Men jag fattar ju ingenting av tyska, haha det är så svårt!! Hahha, aja. Nu sitter jag på min stol och filosoferar lite.

Outfit #2

Vad tycker ni om min fantastiska regnjacka plus matchande byxor? och mina grymma rosa stövlar? Lollo och Emelie var inte lika hardcore med endast regn jacka. Ska det va så ska det va! Allt eller inget. Det regnade dock inte när vi åkte till hallen hahahahah. Men somsagt, alltid bäst och vara på den säkra sidan.
 
Träningen va förövrigt sååå jobbig!! Först gym och sen tänkte ju vi att det skulle vara en lugn handbollsträningen. Men NEJ, fucking fys i 25 min. Jag tänkte mest, varför stannade jag inte hemma i min varma säng? Det är skönt att det är över nu iallfall! 

outfit

|| Töja - Hunky Dory || Jeans - Replay || skor - primeboots ||

träna

Ska möta upp Emilie och Lollo! och ta våra snabba brummisar till träningen. Först har vi gym och sen handboll, hade dock gärna stannat hemma i min säng och kolla GG. Känner inte för att köra in i ösregnet och antagligen kommer det regna när vi ska hem med.. :):)):):)

Bilder ifrån när vi va i Norge och spelade cup

thai

Gillar inte alls den nya blogg appen, jag trodde jag bloggat tre gånger idag och inte bara en?!
Jaja.. Kom iallfall nyss hem ifrån stan med mandis, köpte endel grejer.. hahah kan inte låta bli, men det va grejer som jag verkligen behövde! Vi sprang ifrån nordstan till arkaden i regnet och satte oss där och sedan skilldes vi åt, haha! Men det va så mysigt och vara med henne igen!

Påväg till stan

Sitter på bussen med Amanda!! har massa och prata om så bloggar mer sen, puss och kram XD 
 

lipar

Har haft en sånn fruktansvärd huvudvärk under flera timmar nu. Tänkte försöka sova och bara hoppas på att värken försvinner.. Är annars sugen på chips??? hahahha, wtf. Pringels hade inte suttit helt fel nu xD
är oxå ledsen för att jag tappat bort min lilla fjärrkontroll till kameran.. buhuhuh

pizza

Hade ett sånt ''gör din egna pizza kit'' i kylen. Hahha ni vet ett paket med färdig deg och tomatsås till. Så rullar man bara ut den och lägger sedan på vad man nu vill ha! Jag la på en massa vanlig ost + fetaost och skinka. Såå gott! 

dagens

Slutade vid fyra och tog då brummsan hem. Sitter i soffan och kollar GG. Är dock jätte hungrig så jag ska se om det finns något gott och äta, om inte så väntar jag på att nån annan ska komma hem och göra lite mat till mig :P
hade på mig detta idag + converse

Mössa idag


  tog på mig mössa idag för att det va lite kallt och mitt hår va kaos!! Jag har hela tiden sagt att jag längtar efter hösten då man kan ha stora halsdukar och koftor. Men nu när jag kollar ut genomfönstret och det ös regnar och det är mörkt så ångrar jag mig lite.. Hahah det får gärna varit kallt, utan regn och slask :P då är det perfekt!  

Måndag

Tog brummsan till skolan vid 9, vilket var iskallt. Jag var i skolan tjugo över 9 för att jag trodde vi började halv. Hahahah men NEJ. Vi började 10. Men det är väll bra att jag alltid är i tid XD Nu ska vi ha svenska 

nöjd tjej som matchar sitt skal med tröjan 

Godnatt

När jag inte orkade plugga nån mer så ringde jag Emma. Pratade med henne i över en timma, vilket var väldigt trevligt :P nu har jag precis borstat tänderna och det är dags för mig och sova. Jag hoppas att det är kallt imon så jag kan ha mössa, hahaha har önskat lite kyla ett bra tag nu så man kan ha på sig stora halsdukar och stickade tröjor!
Hahah Jag och min favvis nu i sommras

plugga

Har precis duchat och tänt lite ljus, nu ska jag göra klart lite skolgrejer! Såg nu att jag hade tagit med mig fel bok, trodde det va matteboken men neeeeeeej. Engleska??? hahahaha aja, har det mesta i mitt storablock så det blir ändå bra!

min stakars ängel har brutit benen..
 

gossip girl

Är jätte trött så jag tänkte sätta på ett avsnitt av gossip girl och sen plugga. Måste verkligen göra lite grejer som jag missat.. Men först, gossip girl <333

u t e

Vi förlorade semifinalen. Vi åkte ut emot Sävehof till dig som undrade. Men jag tycker ändå att vi har varit bra denna helgen! Kom delad 3a av 24 lag! Förlorat en match och det va i semin! Så vi är nöjda, men spelet funkade inte alls nu sista matchen. Vilket va synd, men det finns inte så mycket vi kan göra åt det. Vi får träna och kämpa mer tills SM!

Bilder ifrån Partille cup 2013

Typiskt mig enligt mamma

 
 
Förvirrad
 
Ute i sista stund
 
Försöker göra mer än vad jag egentligen hinner med
 
Lättläst, eftersom jag nästan alltid är glad så märker man tydligt om jag är sur
 
 
Utsätt mig själv som en stilikon i huset, sköter inredningen och köper hem massa grejer och sätter lite överallt
 
Tror att jag är modegud, ger tips om vad man ska ha på sig eller inte hemma. 
 
Pratig och öppen
 
Jobbigt när man är hungrig och då ska jag alltid börja fota maten tills den blir kall

bästa

FYFAN VA GÖTT

FYFAN VA GÖTT!!! Vann kvarten så vi är i semi!!!! Så kul!! Nu sitter vi och kollar på när kärra och Önnerred spelar. Semin är 13.40, är svin nervös efter vi ska möta ett så bra lag! Men förhoppningsvis går det bra! 

grupp etta

Vann alla våra tre matcher vilket betyder att vi kom först i gruppen! Så vi är vidare till A-kvart imon, succé kompisar. Nej men ah, jag kom iallafall hem för en stund sen och jag har tryckt i mig mat och tagit en dusch. Nu ska jag äntligen sova, godnatt!

gör mina axelövningar med hjälp av nicco

Vinst

Vann första emot Skara med 13-8 WOHO!! Snart ska vi spela våran andra match, är ute i regnet på en promenix. Men det regnar så några av oss bangade promenaden och sitter under ett tak, haha!

Göteborg cup

Sitter i bilen med Lollo och Emilie påväg till våran första match. Göteborg cup är nu i helgen, vi ska spela tre matcher idag! Det ska bli svin kul!! Det ska bli extra kul och se hur vårat lag är, hahah eller aså hur bra vi är tillsammans blandat! 




frukost

Det blev standard frullen för mig och Mailda, mini vaniljpannkisar med nutella och banan. Nu har vi precis bytt kläder för att åka in och handla. Jag och mamma släpper av Matilda i kungälv och sen ska vi handla mat då kylskåpet är, TOMT! kaos

glass och film

Vi har Dumma mig maraton. Har bara kollat på den första nu, åååh vilken söt film!! hahhah om ni inte har något att göra nån dag så tycker jag att ni ska kolla på den!! Nu ska vi leta upp 2an.. har inte hittat nånstans än, men nu ska vi förstätta leta medans vi äter glass. 

fredagsmys

Ingen riktig fredag utan tacos XD dock har jag inte ätit tacos på jätte länge, så det va verkligen gott. Nu ska vi kolla om det finns något trevligt program på televisionen en dag som denna. Hahha om inte ska vi sätta på nån film.

Shoppar loss

Tog moppen till maxi där jag mötte Matilda. Vi håller på och shoppa lite taco grejer. Sen ska vi hem till mig och ha fredags mys!
 
 

outfit


Kan inte ta bra outfit bilder på mig själv för att jag har tappat bort min lilla fjärrkontrol.. 
men jag hade iallfall på mig ett par gamla jeans ifrån Gina, tröja ifrån American Vintage, låga converse och halsband ifrån raglady. Armbadet tror jag att jag köpte i grekland!

hemma

Slutade halv 1 idag, woho älskar att vi slutar så tidigt på fredagar!! Nu sitter jag iallfall i soffan och kollar gossip girl. Är jätte sugen på glass!? har varit det under hela veckan, hahah så jag måste gå och köpa det sen XD

Håltimma

Vi skulle egentligen ha Psykologi vid halv 10 men nej den va inställd. Så nu ska vi bara en lektion idag och det är matte om tjugo minuter. Jag och Linnea gick till maxi och köpte nektariner och aloe Vera vatten och nu är vi tillbaka i skolan och väntar på att lektionen ska börja. Gött liv

tränat

Tog bussen ifrån stan runt sex för vi hade träning. Först hade vi ute löp och sen handboll! Nu när jag kom hem så åt jag och nu väntar jag på att min bror ska duscha klart. Seriöst alltid när jag kommer hem ifrån en sen träning, DÅ DÅ passar det sig och gå ner och duscha. NÄR JAG SKA DET!!! Ååh jag vill bara sova :(:(:(:(
bilder ifrån grekland 2013, måste ändå säga även fast jag är sur så vill grattis till min storebror som tog sitt körkort idag!! WOHO 

Outfit


Sushi med Linda

Vi skyndade oss till super sushi och satte oss där, hahah båda var verkligen jätte hungriga! Sen gick vi runt och kollade i olika affärer, hittade inget speciellt förutom ett ljus. Hade behövt ett par svarta byxor men vet inte vilka jag ska köpa xD

It kurs

Har suttit nu i över en timma och lyssnat på en kille som pratar om hur datorerna fungerar. Ska sitta här i 2 timmar till :):):) vill bara sova, hahah! Men när den här kursen är slut så ska jag in till stan och möta Linda! Ska kolla runt lite och förhoppningsvis äta nånstans :P

Ett MONGO till

Hahahah parko är lika efterbliven som mig. Gick in i biblioteket och där sitter Jonna, hahaha ååh va glad jag blev!! hon hade gjort samma misstag som jag! Så nu sitter vi och kollar på idol klipp, ändå okej morgon! Hahahah

Typiskt mig

Jag tar tillbaka allt jag skrev i det förra inlägget. Glad? NEJ, hahaha börjar ju inte förens halv tio. Va i skolan kvart i 8, SERIÖST!!! Varför ska jag alltid lyckas och kolla fel på schemat. Det va dom som gick i Italienska som började 8... Jag orkar inte med mig själv. Men jag har iallfall gått till biblioteket och hämtat ut alla mina böcker, så jag tänkte plugga lite matte. Heja mig 

Väntar

Sitter och väntar på bussen till skolan. Är faktist ganska pigg och glad även fast jag inte kunde somna igår, så det känns bra! Åt världens gröt frulle, har typ ont i magen så mycket jag åt. haha äh, strandard. Har inte så mycket mer på hjärtat nu så vi hörs mer sen. 

Godnatt

börjar 8 imon :)) slutar inte förens vid 4, för vi ska gå på någon IT kurs. Kul :):):)/):). Nu måste jag sova så att jag orkar ta mig upp imon. Sov gott kompisar!! 





idol

Sitter i soffan framför Idol. Tände lite ljus och tog fram frysta hallon och nötter i min ensamhet. Har ingenaning om hur dom som går vidare är, eftersom jag inte direkt kollat innan. Men jag har inget annat och göra :) Ska nog lägga mig när det är slut, är så himla trött.

sommar??

Klockan är redan halv sju och jag har inte gjort något alls idag förutom och blogga, kolla gossip girl och ätit. Pappa kom hem med räkor och jag hade precis lagat lax och potatisklyftor. Så vi har nyss käkat och jag börjar fundera om vad som är fel på vädret?! hahah det är ju sommar ute.. wtf XD

svarar

dom säljs visst:p köpte ett igår
Kan du då säga vart?? för jag har kollat på raglady, nk, sally jones och alla säger likadant att dom inte säljer skalen till iphone 4 längre. Plz kommentera detta inlägget om vilken affär du hittade marc jacobsskalen i :)
 
Visa allt du fick! Både av tjejerna och dina föräldrar!! :)
Haha jag fyllde inte år! Det va min kompis Linnea!

Guud vad fin kjol hon tjejen har, kan du snälla fråga vart hon har köpt den? Kraaaam
Ja visst är den! Jonna har köpt den på Hollister! kram

Är du och simon tillsammans fortfarande?
nix
 
Äter du typ det rent? Bara slänger i dig som yoghurt?
hahahah givet, slänger i mig Nutella precis som om du skulle dricka ett glas kall cola en varm sommar dag.
 
Hur gör du så att din meny "ligger" ner under din header? :)
Det är min älskade vän Elin som gjort det, tyvärr vet jag inte hur man gör..

Åh va fina!! Men kan du inte visa dom bättre och var köpte du dom?:D 
Kapphal, h&m och h&m,
gick inte och få så bra bilder på den svarta koftan men har haft på mig den i några outfits det senaste! så kolla bara längre ner så ser ni hur den ser ut på.
 
Ååh kan du snälla säga vart du har köpt byxorna?! Behöver snabbt svar
Förlåt att det tog lite tid men har inte orkar och svara på frågor det senaste.. Men dom kommer iallfall ifrån Zara!

Måste bara kommentera detta för det börjar bli jobbigt. 
Varför har du så väldigt stora bilder och sån väldigt liten text på inläggen? Jag menar, bilderna som du lägger upp är lika stora som headern. Och texten är jätte liten och jätte bred vilket gör der skitjobbigt att läsa, kanske något du skulle kunna ändra?:) Eller håller nån med?:)
Jag vet!! Jag ska ändra design så det blir ändrat snart!!! lovar!!
 
Var har du köpt den?!:)
På lindex faktist!!
Snälla Sofia, vad har du för modell på dina ash boots?
Ahs Trash tror jag att modellen heter! Beställde mina på Henrykole.se för lite mer än ett årsen!

Åh vad har du köpt den tröjan ? Skulle va jätte snällt om du svara! :)
Tröjan kommer ifrån Hunkydory!


jag vill ha flera soffe tycker!!!!!
Funderar på och göra nån mer ifall ni tycker det är kul???

http://duvetmarie.blogg.se/2011/october/lite-headers-jag-gjort.html#comment 
Vem är killen du har där? :) är det samma som nu eller vem är det? :) kan du nt berätta lite :)
Det är jag och simon, men vi är inte tillsammans längre så det finns inte så mycket och berätta :)
 
Sofia kan du tipsa om hur man får bättre självkänsla och självförtroende? Du verkar ha jätte bra självförtroende och kan alltid bjuda på dig själv, jag vill också vara sån!!:( hur gör du?! haha. Du är jätte vacker och har en jätte fin blogg kram:)
Jag kan göra en videoblogg och försöka svara på detta lite bättre!! Men sötisen, jag tycker det är ganska kul och bjuda lite på mig själv för jag har inte direkt något och förlora på det. Antigen gillar folk mig eller så gör dom det inte, bara jag är mig själv och trivs med det! Men jag lovar och svara på detta bättre nån dag under veckan!!
 
Var den yoilboxen go? Eller vilken av smakerna tycker du bäst om och vilka har du smakat ? :)
Ja jag tycker att denna va väldigt god!! Har bara smakat på Mango innan och den tycker jag inte god alls.

nya bloggappen

Den nya blogg.se appen är verkligen mycket fräschare och man kan göra mer ifrån den än den gamla. Men såg ni igår att min blogg var väldigt konstig? Eller asså bilderna satt huller om buller och dom laddades upp alldeles försmå. Jag laddar annars upp mina bilder i 900 px. 
Men det går inte och välja storlek nu så det tycker jag är jätte dåligt! Satt hela denna morgonen och ändrade bilderna till det större, så jag ångrar faktist att jag uppdaterade den! Förhoppningsvis fixar dom så man kan välja vilken storlek bilderna ska laddas upp i. 
 

l e d i g

Idag är jag ledig, åh hur skönt??? Det är så skönt och få sova hur länge man vill. Vaknade dock vid 9.. men ändå! hahha. Nu har jag precis gjort frukost. Lyxar till det lite bara för att jag kan :P nu hade jag tänkt och kolla gossip girl i några timmar. 



Tränat

Efter skolan så käkade jag med Jonna, Moa, Emilia, Iris och Annie! Det va väldigt mysigt och vara alla tillsammans igen! Ända sen iris och Annie sluta i handbollen så har vi inte setts allihopa så vi satt där och pratade i några timmar! Sen hade vi träning, först gym sen handboll, Under hela handbollsträningen kände jag ba att jag ville hem och sova. Men nu har jag precis duschat så jag ligger äntligen i min älskade säng! så godnatt på er.

Tant Rut


The body shop

På nått sätt så hamnade Jonna i sminkstolen på The Body Shop. Så nu sitter hon där och blir sminkad av en som jobbar där, hahahah. Annars då? Har gått runt och kollat i alla affärer som finns på västragatan för att fördriva tiden, stannade jätte länge inne i en affär och pratade med hon som jobbar där. Hon va så snäll!!
fina moisen

Engelska

Har precis haft lunch och nu ska vi ha engelska. Har med mig ett nytt block som jag satt och pillade med igår kväll. Hahah erkänn fin? Det är ett sånt tjockt block så man kan ha alla anteckningar ifrån alla ämnen i ett och samma. Kände att jag behövde det eftersom jag är så himla slarvig haha! 

Bibloteket

Sitter och lyssnar på en genomgång hur biblioteket funkar, hahaha detta va nog det tråkigaste på länge! Somnar XD sitter annars här bak och kollar på medans Olivia sminkar Jenny, hahahah

trött

Städade faktist endel så det känns bra! Nu har jag tagit på mig pjamas och ska sova, är så himla trött och klockan är bara halv tio?!  Sov inte specielt bra igår natt så det är väll därför, så jag ska faktist gå och lägga mig nu. Godnatt! 

städa

Mitt rum har sett kaos ut nu i över 3 veckor, har inte orkat plocka undan kläder eller damsuga. Så nu måste jag ta tag i det! Min snälla mamma ska hjälpa mig så det gör snabbare, sen blir det idolmys med popcorn! Ändå bra måndag.

vill även ändra mitt hår, kanske lugg? mörkare? ljusare???? rosa??

nya skal

Ville verkligen ha ett marc jacobs skal men det går ju inte och köpa till Iphone 4 i affär längre. Appel och Marc jacobs sammarbetar så därför finns det bara till femman. MEN jag sökte på google och kom in på tradera, antagligen är dom här fake men 110 kr för båda, ändå värt!

är dock missnöjd med färgen på det guldiga, det är inte guldigt.XD sen borde jag fixa mina naglar med haha

ang gymnasiet

Försökt och samla ihop alla frågor jag fått ang mitt gymnasieval! Om ni undrar något mer så är dert bara och kommentera.
Mitt första val på gymnasiet var Hvitfeldska Samhäll. Jag sökte dit för att jag inte orkade kolla på fler gymnasium. Jag trivdes inte alls där så därför bytte jag. Dom jag umgicks mest med i min klass var Lina, Amanda och Isabel. Jag kände Lina lite innan igenom handbollen men inte Amanda eller Isabel, jätte härliga tjejer iallfall! Vi hade 8 killar i klassen och nej vi va inte så mycket med dom. Vi hade inget mat kort utan det finns en matsal där! 
Nu går jag iallfall Samhäll på Mimers i kungälv och det känns väldigt bra! Har bara varit där i tre dagar men jag trivs bra i min klass och allt känns somsagt väldigt bra!
 

Måndag

Kunde inte somna inatt, det va verkligen jätte jobbigt. Jag skulle egentligen vara med med dom som hade handbollsträningen imorse. Men jag va så trött så jag valde och sova vidare. Nu har vi bara en lektion kvar och det ä språk :))


soffan

Efter träningen så åt vi revbenspjäll och potatis sallad. Det var så himla gott!! Efter det skärde jag upp passionsfrukt och tog fram vindruvor. Så nu sitter jag i soffan med en filt och kollar på nån film med min älskade pappa.

Sportlife

Var så himla trött på att springa och göra styrka så jag följde med mamma på ett spinning pass! Det va faktiskt riktigt gött! Så om ni är sugna på att ta ut er men inte gillar och löpa så tycker jag att ni ska prova. Nu vill jag bara hem och duscha, svettades så mycket!! Hahaah


smoothie

Iris som hit för ett tagsen, det var jättekul att träffa henne. Jag har inte träffat henne på ett bra tag så nu har vi fått pratat ut om allt som hänt i våra aktiva liv medans vi drack smoothie XD förövrigt är jag väldigt stressad för att jag ska iväg och träna med mamma så ska vi även lämna av Iris påvägen.

bilder ifrån igår




Godmorgon

Hade en rolig kväll igår! Idag fyller ju Linnea år, så grattis vännen!! Sov sen här hos Emilia med hon, Julia och Matilda. Nu myser vi med lilla katten och kollar bilderna ifrån igår.

Påväg till Linnea

Nu sitter jag Emilia, Julia, Matilda och Nellie i bilen påväg till Linnea. Hon fyller år imon så vi ska dit på middag ikväll! Blir nog jätte kul!


Condeco

Har gått runt i alla affärer som säljer jeans för att Emilia behöver ett par nya såååå mycket. Har hon köpt några då? Nej. Hahah men nu sitter vi iallfall Condeco och äter blåbärs paj, förhoppningsvis åker vi tillbaka till Emilia snart. Orkar inte vara här längre, är så himla trött!


frukost

Nu har vi precis ätit frukost och bakat chokladbollar. Ska packa lite grejer och sen tar jag och Nicole moppen till Ytterby och sen ska jag till Emilia! Mer om det sen! måste skynda mig, puss.

Sleepover

Åkte till ytterby och lämnade Emilia. Sen till Nicole och jag fick gosa med hennes kattungar. Åååh sötaste jag sett!!! Sen drog vi en spontan sleepover här i min källare, vääärt! Vi har bara legat och pratat hela kvällen och ätit chips. Mycket bra fredag, nu säger jag och mina kära vänner, godnatt!


Fitness

Efter handbollsträningen så åkte vi moppebrudar XD till donken. Så nu chillar vi här, haha kunglig fredagskväll. Ska väll åka hem snart, måste göra chokladbollar :))) för att vårat lag ska sälja kakor imon, hahah gött.


outfit

 - tröja - kofta - H&M - jeans - dr denim - skor - vans -
jag lyckades inte få något bra kort på hela outfiten, men jag körde iallfall svart på svart och bröt av allt med skorna och guld klockan. 

nya babys

åååh, det stog mellan dom här eller glitter Vans. Men det fick bli dom här med leopard tryck. Dessa är såå balla, jag är verkligen nöjd! Kommer matcha dom ganska simpelt, idag hade jag helt svart + dessa. Sen tycker jag att det är fint och matcha dom med ljusa boyfriend jeans och en slapp tisha, grymma är dom iallfall!

vitamin boost

När jag kom hem ifrån skolan så blev jag så sugen på apelsinjuice, men vi hade ingen juice i kylskåpet MEN vi hade två apelsiner. Så jag pressade dom och ååh va gott det är!! Nu ska jag sätta på några avsnitt av gossip girl och njuta att det är helg.

I skolan

Tog brummsan till skolan idag. Började vid halv 10 så det va najs. Slutar vid ett idag med!! Så himla skönt, på hvitfeldska slutade vi 4 på fredagar, så jag är glaaaod. Köpte ett par nya skor igår, åååh dom är så balla! Lägger upp bättre bilder sen!! Annars då? Lukas är bäst, hahahah puss


Tränat

Efter jag hade varit i stan så skyndade jag mig hem och bytte om till träningskläder. Först hade vi löp och sen handboll. Trodde jag skulle dö, hahaha serri jag har den sjuuuukaste träningsvärken ifrån i tisdags. Min rumpa och baklåren (??) värker verkligen, haha så att springa upp för backar var inte det roligaste jag gjort i mitt liv. Men det släppte lite under handbollen så det va gött.
Jag är verkligen så glad att allt har blivit så bra sen vi slogs ihop!! Vi har verkligen aldrig tråkigt, det går inte och vara sur under eller efter en träning. Alla är så glada och vi har verkligen såå kul hela tiden, bäst!!


nytt halsband

Kunde inte låta bli och köpa detta när jag va inne på Raglady för nåndagsen, älskar verkligen smycken och detta va såå fint!! Bijux by Us har gör så fina halsband, så jag kunde inte låta bli!

Mys fika


Outfit

Sitter på bussen påväg in till stan. Jag ska möta Matilda och Julia, vi ska väll ta en fika och kika runt lite! 
Hade på mig en tröja ifrån hunkydory, halsband raglady, byxor kapphal och primeboots till! 

Lunch

Hamnade i den klassen jag ville, WOHO! Så nu sitter jag med Linnea och dricker cola :)) har haft godisförbjud nu i 5 dagar, men cola är okej XD åt lunch förut och vi börjar väll snart igen!


torsdag

Gick upp lite för tidigt idag, men det är så himla skönt och slippa stressa! Nu har jag precis fixat mig och snart ska jag äta frukost. Är lite nervös om vilken klass jag kommer hamna i.. Men jag hoppas att det blir den jag vill iallfall! Men nu ska jag äta, bloggar mer under dagen!! 

Idolmys

Jag har faktist inte kollat så mycket på idol nu när det har börjat igen. Men jag sitter och kollar med mamma nu. Det är ändå mysigt! Ska nog lägga mig snart för jag är så himla trött, ska ändå upp hyfsat tidigt imon. Tänkte göra ett svar på tal inlägg, har inte gjort det på jätte länge så ska försöka göra det imon! Det va allt jag hade på hjärtat nu, godnatt!


outfit

 Hade på mig min nya tröja och byxor ifrån Zara, kofta ifrån H&M och converse.

så jobbig skoldag

Min dag har inte varit så lätt. Jag skulle bestämma på 1 och en halv timma om jag ville byta gymnasium. Så nu går jag inte på Hvitfeldska längre utan Mimers, börjar där imon. Sjuuuukaste ångesten hade jag, men jag hoppas verkligen att detta blir bra! :))
bild ifrån Juni

Kopps

Sitter på Kopps och käkar lunch med Lina och Amanda. Vi var och kollade på Kitas en stund för att dom är sugna på att börja där och sen gick vi in i en så mysig affär. Åååh köpte en plåtskyllt till köket där, mamma den va så fin!!! Hahaha vi börjar igen om en halvtimma så ska väll åka tillbaka snart.


No labb

Började morgonen med tyska, hahha det är så svårt och uttala orden rätt. Hahah låter så dum!! Hahah nu har vi no och vi labbar, typ. Sen har vi två och en halv timmes rast, soft


Godmorgon

Sitter med min fina mamma och väntar på tåget. Börjar 8 idag, väldigt dåligt eftersom träningen på tisdagar alltid är slut 22 och då lägger man sig halv 12-12 och sen upp kvart i 6. Funkar inte för mig iallfall som lägger mig tio annars. hahaha, slutar kvart över fyra idag med, ingen toppendag idag :P


Tröttis

Hann bara vara hos min kära vän i en liten stund, men vi hann iallfall göra det vi är bäst på ÄTA, Thai <33 dröööm var det, sen tog jag bussen till träningen. Jag va helt hyper, hahah asså verkligen. Vi gymmade först och sen va det handboll, var helt slut när vi skulle ut på planen. Men det va så skönt!! För nu är man nöjd över sig själv, hahah XD men jag är så trött så nu ska jag sova, puss kompisar


På bussen

Sitter på bussen nu som är sååå full, jag har typ ångest för jag ska av nästa men det känns inte som att jag kommer kunna gå ut. Hela gången är fylld och jag sitter nästan längst bak :)) förhoppningsvis kommer jag ut, hahah


Espresso house

Mötte Nellie efter skolan och gick och kollade på lite grejer. Hittade en present och lite till mig med, hehe. Nu sitter vi iallfall på EH och väntar på att bussen ska gå, jag ska hem till Elin! Ååh som jag saknat henne!!


Samhäll

Har samhäll just nu, men vi har bensträckare i 10 min. Snälla Rolf, haha skönaste läraren! När lektionen är slut så har vi lunch, woho. Efter det har vi en lektion till och efter den slutar vi. Då ska jag möta Nellie och leta efter en present!
Fattade annars ingenting när jag vakna imorse när jag såg det senaste inlägget, jag ba när skrev jag det här, är det ett tidinställt? HAHAA men det va Ellan själv, hahah <33


Äntligen på tåget

Asså FAN, skulle ta tåget 9.11 och så missade vi det precis. Min bror hann med det för han va snabbare XD men jag och Hilda var på dom sista trappstegen oså åkte det iväg. Nästa gick inte förens en halvtimma senare, så det sög ju. Men jag slapp vänta själv iallfall! 


Broder Ellan

Blev på himla bra humör när jag pratade med min fina bror Ellan! Vi ska träffas imorgon och har inte träffat henne på evigheter så det ska bli grymt kul. Får se till och inte äta något under dagen så jag orkar med henne och hennes jävla mat (som om de skulle va ett problem för mig, haha lol xD) Visste ni föresten att Ellan var min "förebild" när alla var fjortisar, antagligen för att hon va en mega fjortis och såg ut precis som alla andra, så jag ville se ut som henne då också. Och om jag ska va ärlig så har hon alltid varit och kommer alltid vara en stor förebild för mig, jag menar den tjejen har verkligen allt - till och med narkolepsi!! Lol va pinsam jag är, men ibland måste man ju få va lite personlig och seriös eller vad säger ni? Dock vet jag inte om hon vill ha ett fan som vän men var tvungen att skriva av mig faktiskt.. Här är några fina bilder på mig och Ellan under åren, samt inspiration från 2009 då hon var som snyggast!!



 
 
 
 

smoothie

När jag kom hem ifrån skolan runt 5 så va jag sugen på något, SNABBT! haha, så jag gjorde en smoothie av banan, päron, fil och mjölk. OCH ett ägg? hahah tänkte att det skulle bli mer mättande då, så jag knäckte i det och mixade ihop allt. Man kände inte smaken av det, så det va bra! Nu ska jag kolla Gossip Girl.

satte kiwin på för att det skulle se lite festligare ut, hahah

Tyska 1

Sitter på min första tyska lektion, haha tyska 1. Hade ju inget språk i 8an och 9an, läste spanska i 7an men det gick inte så bra XD man måste läsa ett språk så det fick bli Tyska, tur att jag har Lina och Amanda med mig. Vi är bladade med två andra skolor.. men vi slutar iallfall efter denna lektionen!


Godnatt

Ska upp vid 6 imon för vi börjar 8. Sen så slutar vi fyra, ååh fy vilken dag!! Kan ju inte säga att jag längtar, haha... men nu ska jag iallfall sova, är så himla trött. godnatt kompisar!


pluggat

Har pluggat i 2,5 timmar??? Har gjort matte och svenska, nu borde jag läsa historian men jag orkar verkligen inte. Är nöjd att jag satt med det andra så länge och faktist gjorde klart det jag skulle! Rekord för att vara mig, hahah pluggade ju knappt nått alls i 9an.. Mamma kommer hem snart, pappa är nere vid tåget och hämtar henne nu!! Ååh hon har varit i stockholm nu under helgen, så jag saknar henne väldigt mycket!!

sprungit

Åkte till fontin med pappa och sprang femman. Precis när vi va klara och satte oss i bilen så började det ösregna, vi hade verkligen tur och slippa det!! Nu ligger jag i min säng och lyssnar på regnet. Väntar på att maten ska bli klar, är sååå hungirg!!

tre nya

Efter skolan förra veckan så var jag så himla sugen på att shoppa, haha så jag kikade runt lite snabbt och hittade tre tröjor! En kofta, en t-shirt och en stickad tröja. Nu är hösten här och då kan jag använda alla mina stickade tröjor igen, L Y C K A .

thaithai

Mötte Amanda och Emma på Thai Lee igår, ååh mina favvisar. Har inte träffat dom på jätte länge, särkillt inte Amanda så det var verkligen mysigt!! Firade även Amanda med lite paket, 3 månader försent.. hahah illa. Men hon blev glad så det va ju bra! 

RSS 2.0