v a l b o r g

 Idag fyller min älskade Ebba 16!! Wiho, grattis bby<33 Hoppas du inte fick allt för ont i öronen av min födelsedags sång imorse... hahaha kram. 
Ska hämta Emilia i Bohus och så ska vi åka hit en stund, sen i till stan och laga hennes telefon! Förhoppningsvis blir kvällen as bra, kommer spenderas med goa människor hos Vickan!! Mer om det sen, ska åka och hämta min bebbe nu. 

++++

Igår köpte jag nya tunna silver ringar och ett blomsterband ifrån H&M, nya brillor och en hatt ifrån Monki. Ska på födelsedags middag med temat coachella på fredag hela outfiten får ni se då!! tror att det kan bli grymt, ser fram emot det jätte mycket iallfall!! ååh 
 

lite mat

När jag kom hem hade mina kära föräldrar dukat fram räkor och sånt gött, så då blev jag happy. Sen efter maten blev det tårta :))))) mamma och pappa hade lite olika åsikter om vilken dom skulle köpa, pappa röstade på chokladtårta men mamma tyckte att dom skulle köpa den finaste, för den skulle bli bra på bloggen, hahaha sötisen <33 Fick även ett litet paket med en ny ralph parfym, fick ju min 5s i förtidig födelsedags present så jag skulle inte få nått mer. Så jag är glad!! 

b-day outfit

|| linne - H&M conscious collection || byxor - ZARA || brillor - NYA!! monki || skor - vans ||

Min dag

Helt seriöst så har min dag varit sådär. Vet inte riktigt varför men känner mig lite halv depp till och från. Efter skolan åkte jag iallfall till stan och träffade mitt hjärta Linda. Ååh hon gjorde mig ändå på bra humör!! Nu ska jag hem och äta mat och tårta :-)) 
Köpte nya glojjor och en hatt 

1 årsen, 29 April 2013

Min födelsedag idag, woho, bara 1 år kvar till 18 :p Förhoppningsvis så blir denna dagen bättre än förra året då jag hade feber och var hemma. Sen gick min tårta sönder, hade bakat min egna tårta och min bror tappade den. Såklart gick den isönder och jag grät, hahahah det va nog den värsta födelsedagen jag haft. Så denna blir nog bättre haha!! hhaha 
bilder ifrån förra året ........

grattis stinis

Va jätte mysigt hos davidsson´s. Det bjöds på god mat och kladdkaka med jordgubbar! Ellan försökte även övertala våra mammor till en resa i sommar, Stina är på men det brast lite där på mammas sida. Det gick nästan iallfall, vi fårse vad framtiden tar oss :p Ne nu ska jag sova, godnatt kompisar! 
 

Med Rebbe

Tog brummsan på lite äventyr med Rebecka efter skolan, hahahah. Lämnade precis av väskan hemma och så gick vi ner till tåget! Jag ska hem till familjen Davidsson och fira Elins mamma Stina på hennes födelsedag! ska bli jätte kul och träffa Ellan och co. Och såklart äta kladdkaka ;))) 

Idrott

Efter handbollen imorse så va det frukost och sen idrott. Hade första ute lektionen för iår och det va ändå kul, lite för varmt kanske men det va nice och få sol på sig :-) 
bästa ellen<333

yesterday

Förlåt gmn för att inlägget inte kommer förens nu <33 
Hahah lovade iris och blogga när jag kom hem igår men va sååå trött så jag gick och la mig.. Träffade iallfall Iris, Klara och Amalia igår vid fästningen och hade picknick. Det va så mysigt!! Spelade kubb och sen kom det några fler, va där i flera timmar och vädret va så underbart!!  Kändes som vi hade sommarlov!! 
hahahahh jag sög verkligen

new || orange ++++

Beställde hem detta linnet för några veckorsen och ååh va glad jag blev när det kom!! Jätte fin orange färg som inte riktigt går att fånga på bild. Just nu vill jag på middag eller fest så jag kan använda den!! haha 

140427

Tårarna slutade stillslut, vi hade till och med disco i duschen så det va nice. :p hahah nej men ändå sorligt, men får tänkta posetivt!! Åkte med mamma och handlade sen, nu har vi precis kommit hem. Ska vila ett tag och sen ska jag möta Iris, Amalia och Klara. Vi ska ha picknick!! 
jag och nellie igår

Tårarna slutar inte rinna

 
Förlorade matchen nu imorse och det va väll lite tråkigt. Men jag är inte ledsen för det, utan att det här är typ det sista vi gör med varandra som ett lag. Alltså åh vi är så nära. Min andra familj, alltså det låter så klyschigt, men det är verkligen så. det klart att vi fortfarande kommer ses!!! Men inte 4-5 gånger i veckan längre. Det är det som är det jobbogaste. Åh, efter matchen stog alla och grät och höll om varandra. Världens finaste människor, haha nu är tårarna påväg igen...
 

espresso house

Hade det super mysigt på espresso house, satt där i några timmar och kom hem efter nio. Ska upp vid typ halv sju imorse, ska spela jätte tidigt emot Team Bouslän och ja det känns väll inte jätte bra.. 

Med Jens och nels

Förlorade vår andra match idag :-) men kom två i gruppen så vi är vidare i a-kvart? Imon! efter matchen så mötte jag iallfall Jenny och Nellie, vi ska väll sätta oss på nått café och ta en fika!

I hallen

Vann vår första match idag med 11-24 woho!! Jag och Moa gick precis till subway. Köpte med oss varsin sub och kakor<33 mötte våra flicks och vi kollar på killarna!!! Heja khk



Nu mår man

Äter hamburgare efter en go vinst emot kärra, 16-18 så nu mår man XD HAhah lol nej men det var väll inte en jätte bra match men det va gött med vinst! Men mest gött är nog ändå hamburgaren. Ska stanna i hallen och kolla våra andra flickor, så kommer nog hem nångång ikväll! 

snakeprint ++++

 || tisha - american vintage || byxor - bik bok || skor - vans ||

På bussen

Sitter på bussen med älsk påväg till matchen! Åååh är nervös :ppp uppdaterar mer efter matchen!!! Nervigt 

Paket

No prov CHECK!√. Förhoppningsvis får jag godkännt, ååh hoppas!!!
Kom precis hem och hade fått paket :)) beställde ett linne för ett tagsen så jag är happy. Är super stressad för vi ska spela cup nu i helgen, och det är ''vår'' cup eller alltså ah föreningen jag spelar i.
Men vi ska inte spela hemma utan idag i Torslanda idag och alla andra dagar i Kärra, för att det är mycket mera lag som är med och spelar iår. Så det är ganska segt.. Ska ta tåget in till stan och möta Moa och så ska vi försöka ta oss till hallen på något sätt :)

snabba

Moa följde med mig lite spontant för vi båda skulle plugga så tänkte vi hjälpa varandra :-) påvägen hem blev det broöppning, gött <33 Ändå fin utsikt 

torsdag

På lunchen var jag på min gamla skola och hämtade min dator ifrån Ebbsan. Glömde den hos hennes igår, klant xD Slutar vid fyra idag och då måste jag plugga, blööööö. Har prov i NO imon och jag känner ba: skjut mig. Hann inte äta så sprang precis ner till cafét och köpte lite maot. 

Med ebbsan

Åkte till Ebba efter skolan och sötisen lagade bananpannkakor. Åååh<3 sen åt vi lite mer mat. Snart ska vi ta brummsan till sportlife och möta Amalia! Ska först på GRIT och sen tänkte jag köra lite crosstrainer medans dom andra kör yoga... Hahaha det är inte min grej alls XD

Onsdag

Har håltimma på typ 2 timmar. Gick till maxi och köpte Loka crush!<33:)) päron är dock favvon! Tror vi slutar mycket tidigare idag och det är så najs!! Erik fyller år idag så grattis kompis!!! 
emmie<33

Så trött

Efter body pumpen med fitness-malle XD så skyndade jag mig iväg till hallen och träffade alla mina älskade lagkamrater och tränare handboll. Började gråta ett tag, näst sista träningen med varandra... Ååh :((((( 
Hade min nya Cola tröja idag :-)))

Med mandis

Efter skolan mötte jag mandis och så åkte vi till mig. Köpte glass och satte oss på en bänk, filosoferade lite och ja det va gött. Jag lagade sen mat, idag blev det spagetti och lite för saltat köttfärssås. Super cozzzy med brosch<3 :-) nu ska jag åka till sportlife och gå på bodypump och har sen handbollsträning! Åååh längtar!!!!


så bra dag

Moa kom hit efter några timmar och vi tre satt ute på altanen i över 6 timmar. Det var så mysigt, även fast vi pluggade. Okej vi pratade väll endel med... men fick skrivit klart talet och det är ju bra då jag ska ha det imon!!!! hahahah förhoppningsvis går det bra, är ändå nöjd med det! nu gäller det bara att lära sig allt utantill. Hade lite plugg-pauser och då gjorde jag scones och så drack vi oboy och te. Iris och Moa åkte vid halv tio och då fortsatte jag plugga lite till. Imorgon börjar skolan igen.. åååh hade gärna haft lov 1 vecka till :p men det ska ändå bli kul att träffa alla!
finaste<333:)

ute på altanen

Vi kom hem tillslut.. hahaha så typiskt oss och vara helt vilsna.. Jag och iris lagade mat, stekte kyckling och grönsaker + pommes. Suttit här ute nu i typ två timmar och pratat med min bror. Har faktist fått färg!!! hahah inte så go linne-rand dock, men ändå nice! Nu ska vi plugga!

Gick vilse

Hahahahaha alltså jag orkar inte. Vägen typ delade sig och vi gick åt helt fel håll så vi frågade två tjejer ba: vart är vi??? Dom sa ett ställe vi aldrig hört, sen lyckades vi frågade oss fram till en busshållplats och nu kom vi precis till Angered.. Hahaha så jävla misslyckade XD Iris är ute och övningskör så hon plockar upp oss sen åker vi till mig!

Där det står 4 km skulle vi svängt vänster, hahahaha

Prommis

Går en promenad runt sjön med Lollo och Emelie, och hunden:))) det är så härligt väder och nu har vi gått typ 5 km, haha bara 2 kvar! Super mys och träffa mina bröder igen, ååh saknat dom så <33

Godnatt

Har suttit och pluggat till och från hela kvällen. Har ändå fått gjort endel så det är ju bra! Nu ska jag sova, första dagen på 6 dagar jag ska sova i min egna säng. Alltså jaaaa va skönt!!! Godnatt kompisar
Älsk

nytt

Behövde verkligen ett par nya löparbyxor och saknar handbollen så mycket så köpte även en ny träningströja förra veckan. Längtar tills träningen på tisdag!! Vi har ju haft uppehåll nu under lovet. Åh saknar mina hjärtan <33
 

yestarday´s

Åt och drack gott igår hos Fredrik. Hade super kul verkligen! Tog bussen till ytterby efter två och gick hem till fabbe och tjötade ett tag med honom! Tog sedan brumsan hem och nu ligger jag här i soffan, hur trött som helst. Måste åka och träna känner jag, sen måste jag plugga med.. Vi får se hur det blir med träningen, ska plugga nu iallfall! 
Emmy och Emil
den så goda maten!! grillat kött, ceasar sallad och ungstekt potatis mmh
Fredrik och Frida
Emmy och Max

Hos Fredrik

Åkte till Fredrik igår vid typ sju igår! Va ute här och grillade med några kompisar. Åh det va så trevligt! Sov här hos fredd och nu sitter vi ute på balkongen och äter frukost. Alltså åh det är så underbart väder!!

10:31

Hade en jätte bra kväll igår! Vi firade Phille och det va sjukt nice tycker Jens. Nu väntar vi på bussen hem, jag ska plugga! Måste verkligen göra det!!! Det hade varit gött om man faktist blev klar med lite grejer, så får sitta i några timmar. 
Jens, Phille, Emma och Amanda igår <333

lite nytt

Nästan allting var mycket billigare i Polen. Eller alltså typ rakhyveln kostade 29 Zloty (58kr) hemma kostar ju typ den över 100 kr iallfall, mat och dryck va med billigt! Så här är lite mer småsaker som jag köpte. Nu ska vi åka till Shalgrenska, farmor har precis opererat sig så nu ska vi hälsa på och kramas lite.♥ Sen åker jag hem till Emma!

äntligen hemma

Vårat plan landade klockan åtta i sverige :D:D Känns såååå skönt att vara hemma igen!! Jag har redan hunnit måla dörren i källaren som jag spaklade innan vi åkte, ååh en målning till och så är jag klar! bara fyra dörrar till.... hahah nä nu ska jag plugga en stund! Innan jag och Erik åker och hälsar på farmor♥
Bilden är ifrån när vi va 13 år? hahhahah ååh gick i 7an iallfall <333 Grattis till min älskade vän Philip som fyller 17 år idag!! Det ska firas ordentligen ikväll!!! Woho

coca cola

Min nya tröja kommer ifrån ZARA och jag kunde inte låta bli att köpa den!! Åh kommer matcha den med ljusa jeans shorts och låga converse i sommar. Perfff. Dock är det ända negativa att armarna är ''halv långa'' alltså dom går ner till armväcket, så det får bli fram med saxen när vi snart är hemma!

sista kvällen

Ikväll gick vi och åt middag på ett ställe som serverade typsikt polsk mat. Det var vår sista måltid och kväll här! Imorgon ska vi upp vid 04.15 för att åka till flygplatsen. Ska bli väldigt skönt och komma hem, inte vara med varandra hela dagarna. Resan har såklart varit super mysig, jätte kul att äntligen träffa alla underbara släktingar! Men särkillt jag och Erik stör oss så sjukt mycket på varandra nu.. Så jag längtar hem, då vi är i varsitt rum och ses när det är mat. hahah typ så iallfall. 
 

warszaw pics ++++

Ett gamalt slott som vi var tvungna att passera för att komma till parken där vi var idag på förmiddagen, så vi gick in ditt och kollade runt ett tag. Lite läskigt att det var vakter som följde efter en exakt varje steg man tog och bara kollade på en, men ah det va väll en trevlig upplevelse annars. :-)
Invigde mina nya skor. Har inte tränat sen i lördags..... så kände att jag var tvungen och springa lite i parken, det blev 2,5 km. Bättre än inget alls men inte alls bra, men får träna extra när jag kommer hem.
// min frukost dag 1 // hissen XD // tulpaner till Silvia, hennes mamma och Patrick igår ♥//
gamlastan
//jag och pappa, ahhaha snabba 3D glasögon// inne i museet.... //
// älskade mammi // Nales´niki :ppp
 Warszawa centrum, eller typ hahha... 
// min nya collage tröja // lekte med mina sysslingar // jobbig fika igår //

x3

Tre nya halsband som kommer pryda min hals framöver. Alla ifrån Ur&Penn

 

new in +++

Här är två av de sakerna jag hittade på ZARA. Zebra skjortan delar jag med mamma och den är fan grym, gillar den som bara den. Byxorna är lite mer ''fina'' än mina andra svarta jeans. Dom är väldigt slappa, men har ändå fin ''känslan'' :p Perfekta på middagar. Jag hade på mig både skjortan och byxorna igår, valde då att ha skjortan uppknäppt och min svarta AV tröja under för att få lite mer slapp outfit. 
Sista dagen här och den kommer spenderas i en park tror jag. Vi måste promenera bort all mat vi ätit och har ändå kollat i typ alla affärer, så det finns inte så mycket mer att göra. Är faktist inte heller speciellt shopping sugen längre. OMG skrev jag precis dedär... mamma, nu är du stolt hahah. 

01:02

Efter trippen på museét så åkte vi till Mammas kusin Patrik! Dom hade lagat en sååå god påsk lunch!! Var där hela kvällen tills typ halv 11. Känns ganska sjukt att man känner sig så nära dom här fina människorna, men jag har aldrig träffat dom innan. Vi kan inte heller prata, då vi inte kan samma språk. Det är väldigt fint ändå, vilka underbara människor. Så tråkigt att vi bor så långt bort ifrån varandra. 
Det är bara mamma som kan polska, fattar ni hur jobbigt det är för mig som alltid pratar! och nu när man har så mycket man vill säga och fråga, men så sitter man där och känner sig lite dum för att man inte säger nånting. Mamma får dock överrsätta ifrån mig, Erik och Pappa, att man tyckte maten var god, tex. Men man har ju verkligen så mycket mer än det som man vill säga, åh hade så gärna velat kunna prata polska!
Men mina sysslingars kusin kom efter ett tag, han var super trevlig och kunde engelska bra! Så det va kul att kunna prata lite iallfall. Åh har verkligen haft en så bra dag!! om man bortser ifrån timmarna på krigsmuset, hehe xDåååh sötaste!!! min syssling Emilia
en av presenterna hon fick utav oss, såklart barbie med ska sitta vid bordet och äta haha
alltså åååh vill kidnappa hem henne
mammas faster och man ♥

s.e.p.h.o.r.a

Köpte dom här 3 nagellacken ifrån Sephora igår! ååh dom var verkligen bra, torkade snabbt och dom glittrar så fint :D 

yesterday´s

Igår hade jag på mig min nya långkjol ifrån H&M som jag fick hem förra vecka, american vintage tisha, jacka ifrån ZARA, halsband ifrån Cubus?? och converse.
Passade på att fota lite bilder igår när det slutade regna för ett tag. Inte bästa val av kläder då min klänning var helt blöt på baksian, jag trampade alltså på den hela vägen till Gamla stan och mina converse är helt gråa.. trist. Nu idag ska vi åka till ett krigsmuseum? lite oklart än så länge.

KFC

Igår åt vi på KFC, haha alltså man kände sig ganska äcklig. Eller vi beställde en sån stor låda för 4 personer och ja det va väll gott i början, men nä alltså man såg ut som en gris när man åt den friterade kycklingen med händerna. + pommes till. Kändes väldigt fitness, hade varit gott med lite grönsaker :p och kanske en gaffel

på hotellet

Är ensam på rummet och kollar Top model, äter chips och dricker nån slags barbie dryck. Man blir vad man äter tänkte jag, dröm att vakna upp som en snygg blond barbie. Med chipstuttar....:)))) Kommer antagligen spendera hela min kväll här, är jätte trött så det ska bli skönt att inte göra nått alls under ett par timmar. 

gamlastan

Gick en promenad på 2,5 km till Gamla stan, känns bra att röra på sig lite iallfall XD Det va väldigt mysigt där, vi gick in till ett litet café och åt Våfflor. Mmmmh, dom var såååå goda!! På tillbaka vägen gick jag och mamma in till ZARA, och oj va nice det var och gå runt där nästan helt själv. Inget var utplockat som hemma och det var knappt några där inne! 
 
jag och Erik

nya || asics

Köpte dessa grymma löparskorna ifrån Asics i helgen. Åh blev jätte glad för dom är super sköna och snygga, så det är as grymt!!
 

 
 

frukost

Gick upp vid nio och hade inga förväntningar på hotell frukosten alls. Men det fanns jätte mycket att välja på så jag blev happy!!! Hahha, nu ska vi ta oss ut i det tråkiga vädret. Det regnar endel och allt är helt grått. Men förhopningsvis har vi lite tur att det blir uppehåll någongång! Hoppas det!! Nu ska vi ut och kolla shoppingen!

condeco

Bilder ifrån min, mammas och iris fika i söndags. 

outfit

Imorse tog jag på mig mina hippiebrallz som jag köpte på bik bok för hundra årsen, mammas mysiga tröja, min älskade sjal ifrån zara, bomberjacka ifrån Lager157 och primes. 

14:04:14

Flygresan gick jätte snabbt, tog typ en och en halvtimma. Nice :)) Nu har vi precis checkat in på hotellet och jag har försökt att blogga i 40 minuter, köpte internett men det suger. Därför är bilderna super små för det går inte att ladda upp dom större.. Jag försöker iallfall!! Ikväll ska vi träffa mammas faster och hennes kusin och fru! 
älskade mammi

polen

Om fem minuter åker vi till flygplatsen, ska till Warszawa. Har lite släkt där, mammas faster och sysslingar. Mamma kommer ju ifrån Polen, för er som inte visste det! Tar med datorn så det blir uppdatering därifrån!
Bilder ifrån när vi skulle flyga till Grekland Juni 2013
hahah nintendo ds:et är alltid med på resan
mmmmmm

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Ikväll har jag inte gjort speciell mycket nytta alls, borde satt igång med min uppgift för några dagarsen eller iallfall timmar tidigare. Men tänkte att det är luuuungt. Men nä ändå inte, den ska vara inne om 25 minuter så nu har jag har gett upp. Får göra klart den i veckan! Nu ska jag gå och lägga mig, ska upp tidigt imon! godnatt

hos erik

Jag, Emilia, Jonna och Iris gick till Erik och fick äntligen se hans nya lägenhet, åååh det har det så fint!! Spelar kort och äter massa godis, snart hämtar mammi mig så måste då jag måste börja packa och plugga:)))

tant rut

Efter vi hade varit i stan i några timmar körde mammi oss till kungälv där vi mötte vi Emilia, Jonna, Moa och Annie. Vi gick till Tant Rut och åt och fikade. Så kul att vara alla tillsammans igen! Vi alla spelade i samma lag innan, men iris, annie och emilia har ju slutat. Hade det iallfall super mysigt.
annie och moa 
emilia och jonna orkade inte vänta på att vår mat skulle komma, hahahha därför deras tomma kakfat. XD Ni kan ju fantisera att det ligger en morotskaka där 
moa, iris och jonna
milo och pakko

Toys´Rus

Åååh är inne i ToysRus och köper leksaker. Det är dock såååå svart och veta va man ska köpa till en 4 årig kille och 7 årig tjej som man aldrig träffat. Så vi har sprungit runt här ett tag, lite vilsna men det blir säkert bra!! Haha 

11.21

Glömde skriva att min älskade vän Fabian fyllde år igår, grattis vännen!! 
Nu sitter jag i köket och har precis ätit frukost! Jag och mammi ska åka till stan, vi plockar upp iris påvägen och så ska vi köpa lite grejer tills imon då vi lämnar Sverige haha. 
Min senaste ide, lime+glasburk, hahahah vi får se hur länge limen håller men jag tycker att det ser väldigt fräscht ut i köket med min nya Fina butk iallfall haha

a & hår

Satt på A&hår i nästan tre timmar och Emmas hår blev verkligen jätte fint. Vi hade det super cozyy där, så trevlig och mysig friösör! Nu är vi hemma oss mig, tanken var egentligen att vi skulle åka till stan men är så trötta så vi stannar här ett istället! 

Emms rum

Om nån kommer ihåg så skrev jag för lite mer än typ ett halvårsen att Emma hade fått ett nytt rum??? hahah köpte iallfall då inflyttningspresenter med Fredrik och då bad några om bilder, men då va det inte helt klart. Men nu är de det!! Åh det är verkligen jättemysigt med båt-temat och de vita träväggarna, världens grymmaste rum. Lätt.


frukost

Stannade i Kungälv tills typ ett igår. Allt tog slut mycket tidigare, så vi åkte hem till emms. Det va kul att träffa alla man inte hade träffat på ett tag iallfall! Nu sitter vi och äter frukost. Ska snart in till Kungälv för att Emma ska slinga sitt hår! 

tacos :D

Mamma Monica fixade tacos så det har vi ätit! har suttit och i köket och pratat i flera timmar. Har inte varit här på jätte länge så det har varit så mysigt att träffa alla igen, haha extra familjen. Om typ tjugo minuter tar vi bussen in till kungälv och ska kolla en stund på Nattcupen!

p å s k l o v !!!

Slutade för typ 2 timmarsen och då gick vi några ifrån klassen till maxi och köpa candyyyy. Nu sitter jag med Emmie och jag väntar på att Emma och Moa ska sluta! och hon på Vicky. Det känns annars så bra att vi äntligen har lov nu!!! Så glad :D:D

Frisör självfallet

Kom till frisören vid fyra och gick därifrån vid 8??? Amalias hår blev jätte fint iallfall, så det var värt alla timmarna!! Elin + Linda kom dit vid fem, sen kom Ebba med!! Åhh, det var verkligen super mysigt!!
blev så hungriga så köpte med oss lite maot
och resultatet på Amalias hår!!

På bussen

Träffade Amalia (malle) hahaha när hon slutade och nu sitter på bussen påväg in till stan. Möter irre där och sen tar vi tåget till världens bästa frisör Frida! Malle ska slinga sitt hår, ååh det kommer säker bli så bra!! 

1 dag kvar

Nu är det en skoldag kvar innan vi får påsk lov!!! Åååh lovet kunde ju typ inte kommit bättre. Slutar tolv idag för vi har håltimma nu efter denna lektion. Så u-n-d-e-r-b-a-r-t!!! Påskharen springer även runt här på mimers och delar ut godis! 

Inte ens kul

2012? Kollade igenom min instagram och hittade denna bilden som jag hade lagt upp för 81 veckor sen. KOLLA MITT HÅR!!!??? Hur långt ://// fattar inte varför jag fick för mig att klippa av allt till axlarna?! WTF. Nu känns det inte som att det kan växa längre??? Längden står still, jag blir fan ledsen haha :(( 

FÖRESTEN!!!! Vad ska jag blogga om, ahhaha inget kul eller speciellt händer i mitt liv. (Har det iförsig aldrig gjort) men just nu känns det som allt bara står still. Så om ni vill ha bättre uppdatering så kanske ni kan kommentera?? Annars får det kvitta XD HAHA nej men serri, känner inte att det är så kul och blogga när jag inte får något alls för det. Ingen respons, nada. Finito :p

Sportlife

Efter skolan så åkte jag hem till iris och käkade, sen gick vi till sportlife. Där mötte vi Amalia, Ebba, Annie och Klara! Så kul att vi va så många! Körde 30 minuter GRIT, jag bangade dock Yogan efter, då jag mest längtar efter avslappningen där hahah! Promenerade en stund med Matilda som också var på sportlife!! Haha så roligt att så många var där! körde sen 30 minuter crosstrainer efter vi tjötat ett tag. Nu, duschaaaa :))):)))

onsdag

Hade håltimma i typ 3 timmar och min grupp gjorde vårt psykologi expriment, så det känns bra att ha fått gjort klart det! Och det bästa av allt var att det funkade XD Gick till maxi efter testet och köpte godis!
ludd och hahhaha alex

Puuuuh

Känner bara, fan va dåligt tränad jag är!!! Mina armar är så jäkla klena, hahah fyfan va jobbigt passet var. illa :pppp men det är väldigt skönt nu efter iallfall!! Nu ska jag duscha och sen sova, börjar tidigt imon :)))
fitness-malle, jag och emo-irre

Träna

Sitter på bussen påväg in till gymmet. Ska möta Iris och Amalia och så ska vi på bodypump! Är inte alls taggad just nu, men det blir säkert bra!!

bettans salladsbar

Efter skolan gick jag och Ellen till Bettans och plugga! Fick faktist äntligen gjort klart min historia (MAMMA!!!Heja mig XD) hahhaha nej men det va super mysigt, pluggade kanske inte speciellt jätte mycket, tjötade mest, men fick gjort det jag skulle iallfall och det känns bra! 

Helt slut

Jag hade tänkt att gå på profilen imorse, men jag klarade inte att ta mig upp 06.20 imorse.. Somnade om lite för länge och kom inte till skolan förens 11.20 :-)) varit allmänt seg hela dagen, inte en speciellt rolig dag alls. Ska lägga mig tidigt idag och förhoppningsvis så är jag piggare imorgon! Nu, top model!
Bby

4-6 april

Efter denna helgen är jag verkligen heeelt slut i hela kroppen och huvudet. Vi 23 tjejer bodde nästan på varandra i ett jätte litet klassrum och vi fick typ gå på varandras saker för att komma fram till sin madrass, hahah man blir väldigt trött att stressa runt till stället där vi skulle äta och sen skynda oss iväg till hallen för att spela igen, eller typ som imorse gick vi upp 6.00 för att vi var tvugna att packa och städa ur klassrummet innan 07.10, för att hinna äta frukost + åka till hallen.
 
Men bortifrån allt stressande så har jag verkligen haft det så himla kul i helgen, med allihopa. Världens bästa människor, alltså verkligen!! Mitt lag är som min andra familj, mina bästavänner #bajsbröder hahahah och det är det som är så jobbigt att vi ska splittras nu. Särkillt nu när vi alla har kommit sååå nära varandra, alltså åh blir så ledsen :(:(:( Måste sluta skriva och sova nu, innan jag börjar gråta, ni som inte går i en sport förstår inte vad jag faktist babblar om ändå hahah. Så godnatt kompisar!
Anders poserar somvanligt, modellen

Påväg hem

Skildes åt ifrån mitt älskade lag efter sista matchen, skulle hem och hälsa på min morbror och mina kusiner som bodde tio minter ifrån hallen vi spela i. Nu sitter jag i bilen med mamma och pappa påväg hem och har kollar på kläder och spelat candy för att fördriva tiden! Vill bara vara hemma nu nu nu nu!!!


Loka crush

Köpte denna första gången i fredags fast då med citron smak! idag blev det päron och åh tips!!! Denna nya lokan är verkligen jätte god!! Skillnaden mellan dessa och vanlig läsk är ju att det är inte lika mycket socker, eller jag tror det iallfall hahaha. Vann kvarten med 5-12 men förlorade semin med 4 bollar, så det va tråkigt.

Jaaaaaaa

JADÅÅÅ!!! Vann vår 1/8 dels final på sudden, vi har ALLTID otur och åker ut på Sudden så detta va så jävla gött!!! nu ska vi spela kvart om typ 40 minuter. Under tiden sitter vi nu och kollar på vårat andra lag som spelar kvart just nu!!! Heja 



hemmakväll

Förlorade vår tredje match :))) spelade så jävla dåligt, men skit samma. Är vidare till a-slutspel imon iallfall, woho. Efter dom andra med spela klart så gick vi till hemmakväll och köpte candyyyy. Har haft det jätte bra ikväll med allihopa, åååh bäst<433
 

Jadååååå

Vann vår match med 8-17 mot Västerås, Wohohoh! Så jävla gött, det är faktist skönt att matcherna bara är 1x 25 minuter. Hade aldrig orkat spela två halvlekar, är ju död efter typ 10 minuter, hahahah snart är det mat! 


Godnatt

Vann våran första match som vi spelade nu ikväll med endel bollar så det va gött. Ska snart sova för vi ska upp halv sju imon, MMMH älskar morgon matcher :))))
 

matpaus - max

Åkte i två timmar och nu har vi precis stannat och haft matpaus. Jag Annie, Jonna och Moa åt Max och ååh va gott det var!!! hahah äter alltid donken, max var ju mycket godare!! XD Nu har vi lite mer än två timmar kvar tills vi är framme i Västrås! wiiiiho
gose annie 
moa och jonna

4,5 timmar

Nu är vi påväg!!! 4,5 timmars bussresa till Västerås där vi kommer spendera våran helg!! Vi får se hur det blir med bloggen, har inte orkat göra några tidsinställda men har med datorn så kanske kan uppdatera om jag hittar internet nånstans :))

Gick loss på maxi och köpte med mig lite lunch, chips, choklad. Värt :p

Handbollsträning

Sitter med parkko och kollar när tjejerna tränar. Spelar kort och hostar, hahahah det värsta är att det är jag som har smittat henne <333 felåt gmn

G r a t t i s ä l s k a D e v ä n

Idag är det den tredje april vilket betyder är det är Lindas födelsedag!!! Ååh grattis världens bästa Linda, känt dig i hela mitt liv och jag älskar dig så mycket. Åååh du är bäst <433














Hahahaha 

Moppe häng

Hänger med brosch med mopparna XD tunga, hahahah nej men ska väll snart skiljas åt och åka åt varsitt håll. Blir annars så lycklig av det underbara vädret, ååååh det är ju helt underbart. Känns faktist ganska nice att åka moppe nu!

joe´s

Idag serverades det fiskbullar i matsalen, vilket inte är min favorit. Så vi gick och käka pizza på Joe´s. Dröm. Slutar skolan om tjugo minuter och då ska jag börja skriva min packningslista som jag aldrig gjorde igår, woppa åker ju imon!! 

glassigt

Jag, Alex och Ludd och gick och köpte glass nu på rasten. alltså mmmh:)))) Känner mig egentligen inte frisk än men orkar inte vara hemma mer, blir så himla rastlös så det känns ändå väldigt skönt att vara i skolan igen!

COZYYYY

Erik kom hit vid halv nio lite spontant och så satt vi ute och tjöta ett tag. Sen kom Emelie och så spelade vi lite kort :)) kändes lite som sommarlov!! Iiiih inte så långt kvar nu ändå! Nu hade jag tänkt att sova så jag orkar med skolan imon, WOHO
Sparade snaps, Hahha gmn visste inte hur man spelade skitgubbe

New ||

Blev så glad när mamma kom hem för hon hade med ett paket till mig!! En svart American Vintage tischa, perfekta basic t-shirten. Snart börjar top model och det är väll det som min kväll kommer bestå utav, ska nog börja skriva en packnings lista med. Åker om två dagar ju!! 

++++

Kör på en repris ifrån igår. Drog fram ännu mera filtar och kuddar ut hit på altanen. Ersätter dock all mat med min relgions bok. Har precis börjat med uppgiften och det hade ju varit väldigt skönt och bli klar, ska försöka komma så långt som möjligt iallfall! heja mig :p

020414

Bestämde mig igår att jag faktist skulle till skolan men när jag väl skulle sova kunde jag inte sluta hosta, så somnade jätte sent så jag kände, nä. Det blir alltså en dag till hemma för mig. Ska laga nån nice lunch nu hade jag tänkt och sen plugga lite!

arkivet: februari 2014 moa<33

på altanen

Har typ inte gjort nånting alls idag, städat lite och sen legat i soffan. Inget mer, eller jo ätit med. Soft liv. Bestämmde mig för att skära upp jorgdubbar, blanda saft och tog sen ut filtar och kuddar på altanen. Kände att jag behövde få lite luft. Det var jag jätte härligt tills det blev alldeles för kallt.. Nu hade jag tänkt att plugga lite, få nått vettigt gjort med mitt liv XD 

1 april

Stannade hemma ifrån skolan idag, mår inte alls bra. Lite tråkigt då vi ska ha match imon och i helgen ska vi åka på cup, men förhoppningsvis blir jag frisk tills fredag då vi åker! Vaknade vid halv 12 och det var verkligen skönt att sova ut, ska fortsätta dricka massa te och hoppas jag att jag blir frisk och krya utav det haha!

RSS 2.0