21.19

Efter vår lilla cykeltur satte vi oss på Lollos baksida och åt nutella och popcorn. Spelade Fia med knuff som inte var så kul, hahaha det tog aldrig slut. Blev lite långtråkigt, kort är roligare haahha... Lite senare åkte jag lite spontant med mamma och Erik till Frölunda och kollade på lite kläder. 

Cykla

Hahaha äntligen får jag cykla. Har säkert tjatat om det i tre veckor nu??? Ingen har velat cykla med mig, men fick med mig Emelie och Lollo på en trip till Konsum. Så happy :Dddd

Super cozzz

Igår kväll gick vi ut på en promenad här i k-town. Bangade sen monopol och satte istället på The Notebook. Jag har aldrig sett den innan och ååh vilken fin film!!! Jenny somna lite gött, men jag skojar inte när jag säger att jag grät sista 20-30 minuterna. Så fin!!! 
Atm sitter jag på bussen påväg till jobbet. Sista veckan på dagiset, vilket känns väldigt skönt. Inga fler klockor som ringer 7 på morgonen!! :))) 

Ica

Åkte hem till Jenny efter vår lilla trip till Frölunda. Nu är vi i Ica och köper mat. Ikväll blir det tacos och monopol lir XD 

Banans

Jag har alltså köpt en tröja med bananer på. Stek hahah

Med jenny

Sov till 12 idag. Det var så skönt att äntligen få sova ut! Tog tåget vid två och mötte Jenny i stan. Kollade runt lite och åkte sen till Frölunda. Köpte precis en juice på naked juice bar:Ddd mmmh

++++

Mina pinglor i stan || Thai today
Ett grattis till min underbara Matilda som fyllde 17 år igår!!! Bild ifrån skolavslutningen i 9an<33|| emms shopping, oj va hon hittade nice saker
OCH ETT EXTRA STORT GRATTIS TILL MIN FINASTE MANDIS SOM FYLLER 18 ÅR IDAG!!!!! Åååh!!!! 100 grattis om och om igen!! Är så glad för dig:Ddd love uuuu 💗💗💗 bilden till höger är ifrån Ytterby skolan, hahah åh 2011<3

slip on

Mitt tredje par skor med leopardtryck...... Hahaha kunde inte låta bli och köpa dessa. Sååå fina!!! Priset gjorde ju inte saken svårare, 150 kr:)))) 

Outfit

|| Tröja - FAV || jeans - dr denim || skärp -liebeskind || skor - primes || 


Bussen

Sov hos irre inatt och vi mötte precis Emma på bussen. Är påväg till stan! 

pollykaka

Igår bakade vi en pollykaka, receptet hittade jag på molly rustas blogg och hon skrev att den var en dröm. Jag vet inte om jag och iris gjorde något fel, men den blev väll mer en mardröm. Den blev inte god alls. Så de va trist, utav 5 stjärnor får den en stark 2a

Thai

Efter gymmet så åkte vi till thaien och köpte med oss en pad thai:)))) nu ska vi baka, en pollykaka. 

Leo ++++

Mina nya leo shorts ifrån Gina. Sååå sköna :Dddd


Sportlife

Är på sportlife nu. Orkar inte träna egentligen, haha det värsta är ju att det var min ide. Igår kändes det som en väldigt bra sak att göra idag, men nä inte länge. XD

14.44

Regnet har verkligen vräkt ner idag! Hade tur att det slutade regna precis innan jag skulle sluta jobbet. jag slapp bli genomblöt när jag skulle åka moppe;:P va precis på ett möte och nu ska jag till iris! Vi ska gymma. Och sen va tanken att vi skulle till havet men vädret känns liiiiite ostabilt. Så vi får se vad vi hittar på tillslut!  
Bilder ifrån igår

Espresso house

Fyndade ett par så grymma skor!!! IIIIH. Happy :DdddD Mycket bra dag. Började dagen med att jag skrubbade stolar på dagis, det va nice. Så roligt. Party typ XD Nej men har varit så fruktansvärt trött idag. Sov typ 2,5 timmar inatt så att jag har inte haft så mycket energi. Men skyndade mig hem ifrån dagiset och tog tåget och mötte mina älskade vänner. Efter vi sagt hejdå till Ellan och provat 100 skor så hamnade jag och Linda tillslut på EH och avnjöt en latte.

I stan

Träffade Elin och Linda i stan. Har köpt ett par grymma leo-shorts. Kan inte så nog utav det mönstret. Vi sa precis hejdå till Ellan och nu provar Linda hundra skor. Har suttit här ett tag nu.. Lite lurigt där med vilka man ska välja, svart eller silver. Silver eller svart??? silvriga är ändå snyggast??? eller nä dom svarta, hahaha gmn. 

bbq

Gårdagen var så bra!! Hade super trevligt. Vi grillade och åt massvis med mat. Lekte lekar, tjötade och hade det allmänt bra helt enkelt. :Ddd Fast fan va vi fick stressa nu imorse när nästan alla utav oss skulle jobba 8 på morgonen. 
 

Handlar

Trodde att jag bloggade igår, men glömde lägga upp inlägget XD Efter träningen mötte jag Sabit och Louise i maxi. Emmie och Ludde kommer med sen så ska vi ha grillkväll! Super mysigt.

midsommar

Har helt glömt av att lägga upp dom här bilderna ifrån midsommar! Kvällen var verkligen lyckad! Hade så roligt :DddD dansade och sjöng tills klockan blev fyra! Är så tacksam över alla mina underbara vänner, ni är bäst. 
 

Älskade 30 minuter

Att man kan vara så tacksam över 30 minuters rast. Hahah, var sååå trött när jag skulle upp imorse. La mig lite sent igår kanske. :P Är underbart väder idag! Dansade smågrodorna och sjöng och dansade till bamse med barnen så är helt slut nu. Direkt efter jobbet plockar jag upp Lollo som jag jobbar på dagiset ovanför, så åker vi till hallen! 
Mitt slappa klädval igår

pannkaksdröm

Det var så gott och så längesen jag åt pannkakstårta, så nu mår man. Vår banan-nutella-pannkakstårta blev succé. Satte oss ute på altanen efter vår fina bakelse var klar och åt, spelade kort, lyssnade på musik och fick solen i ögonen. Sommar 

Intervaller

Iris och Linnea är hemma hos mig och vaktar våra pannkAkor. Ska göra Pannkakstårta sen! Mötte Emelie och Lollo i backen och gick upp till skogen. Vår träning var inställd idag så vi skulle göra egenträning. Först värmde vi upp en bit och sen intervaller. 100 m x 15, 50 m x 15 och sen lite styrka. Fyfan, bra jobbat bröder! Nu ska jag hem till mina pinglor så ska vi göra Pannkakstårta:))


kladd

Ramen har hängt tom på vägen i hallen i flera månader. Och igår började jag äntligen att kladda med massa färg. Hade en bild i huvudet på hur jag ville ha de och ja den bilden gick väll inte sådär 100 % och kopiera över till målarduken. Men får kanske göra ett nytt försök någon gång framöver eller köpa en färdig tavla XD Skit samma när man var liten ramade ju mamma och pappa in fula tekningar man måla på dagis, så ja de känns ändå stabillt. 

nly +++

Fick hem ett paket ifrån nelly idag! Tröjan är så skön!! och älskar de grå spräckliga mönstret. Dock borde peace tecknet på ryggen enligt mig vara i silver.. Missade det XD men det blir ändå bra! Vanliga vita jeans behövde jag så det känns skönt att äntligen fått beställt ett par.
Ända sen när jag kom hem ifrån jobbet så har jag typ inte gjort något alls. Kollat serier och ätit knäckemackor. Första dagen på så länge som jag bara tar de lungt så det kanske är bra som mamma säger, haha.. 

spice kitchen

Lunch igår på spice kitchen, så god mat!!! Dock kollade jag mest på när Fredrik käka, hade ätit så mycket frukt och naturgodis innan så jag va inte så sugen på att trycka i mig en sån stor tallrik med mat. Men jag tjuvade lite och det va verkligen så gott!! Rekommenderar XD Denna veckan börjar jag åtta på dagiset och slutar 14.30. En timma mer än förra veckan, kämpa :Dddd

22.17

Fredrik åkte och spelade match vid fyra och då mötte jag min saknade Emmie! Vi handlade lite mat, eller ah 1 kg nutella och bananer. Åkte sen hit och satt ute på altanen och spelade lite kort och åt. Jätte bra dag med mina underbara vänner, nu ska jag sova eftersom jag jobbar imon. 

t h e b o d y s h o p +++

Det var halva priset på bodubutter på body shop så jag passade på och köpa en. Kap XD Nej men försöker smörja in benen så jag håller kvar den lilla brännan jag har. Eller kanske kan få... Är lik blek, vill någon med och resa???? eller ge mig lite pengar så jag kan åka till typ grekland. Hade varit nice. 

med fredrik

Fick äntligen sova ut idag!! Vaknade vid 11 så det va skönt. Tog sen brummsan till maxi och mötte Fredrik! Köpte lite naturgodis och frukt och satte oss vis älven och tjöta. Super mysigt<333 

00.48

Det var mysigt hos mina kusiner. Kul och träffa alla och även äta den goda maten:ppp Har verkligen varit så trött hela dagen så det ska bli skönt och äntligen sova nu! Så nu säger jag godnatt kompisar<33
Världens finaste människa, farmor❤️❤️

Till kalas

Lämnade pojkarna vid fyra och gick till tåget. Mötte mamma som redan va på tåget, som skulle ta oss till Uddevalla. Ska på kalas hos min kusin Max! Han fyller 14 :Ddd alltså alla växer så fort, shit han va 9 år nyss.

Bästa trion

Mina finaste pinglor<33

pannkakor

Hade en jätte bra kväll igår! Var hemma hos Phille och dansade och sjöng hela kvällen. Hade verkligen en riktigt bra midsommar! Sov där och för några timmarsen åkte vi hit till Fabian. Har precis stekt en massa pannkakor medan vi kollat Pokémon. 

midsommar

Först midsommar lunch och nu har vi precis ätit grillat. Mmmmmmmhhhh, så mycket god mat.
Plockade massvis med blommor till våra kransar. Jag har ju inget tålamod alls så efter halva så tappade jag det. Hahahha men dom blev klara tillslut och då dansade vi runt midsommarstången och lekte lekar:)))

l i s e b e r g 19/6-14

Hade såååååå roligt igår!! Har inte varit på Liseberg sen typ 2012 och vi sprang runt som små barn, hahah! Det regnade till och från men det spelade ingen roll. Det va nästan bara skönt eftersom det knappt var köer på åkaktrationerna! Åkte hem när det stängde så vi var i princip hela dagen! Jätte lyckad dag :Ddd

Hahaha efter Helix. Emma grät, Jonna va besviken på att den va dålig, Moa fällde med några tårar hahahah

midsommar 2013

Sitter just nu i bilen påväg ut till Emma. Sen åker vi till Amanda där vi ska göra kransar och äta. Ska bli så mysigt!!! Sen ikväll ska vi träffa kompisar. Kommer bli en så bra dag med mina älskade vänner.

 Förra året firade jag, Emilia och Jonna midsommar ute på landet. Cyklade först till bussen och åkte till Lysekil och köpte glass. Sen plockade vi blommor och gjorde kransar. Emilia fick en allergi chok hahahha, men vi hade de så mysigt vilket fall.

 

Liseberg

Mötte mina damer på Liseberg och har bara hunnit åka uppsvinget. Såklart började det ösregna preciiiiis när vi satte oss och skulle åka iväg. Nu sitter vi genomblöta och käkar BK

Y e l l o w ++++

För ett årsen fick jag för mig att allt var snyggast i orange. Nu har jag världens dille på färgen gul. (Vem säger ens så? Hahaha dille) Gult är inte fult:DDddd hahah vad tycker ni om mitt nya neon gula skal???? Jag tycker det är skit fräscht. Dock passar det ju inte till allt, imorgon på midsommar ska jag ha en grön klänning + rosa naglar + detta skalet. Håller inte :pppp 

11.04

Sminkar mig på rasten, haha orre XD ska till Liseberg när jag slutat så tänkte att jag kunde se lite levande ut iallfall. Jag orkar verkligen inte ta mig upp på morgonen. Känner ba att det gör ont i mig att jag ska börja 8 nästa vecka. Åtta!!!! Börjar 9 denna veckan och det är verkligen en kamp att gå upp. Känns skönt att det är sista dagen här på denna veckan iallfall. Puh. 

nagelfix

Jonna kom gråtande. Någon har snott hennes cykel, gumsi :(( Hon är så ledsen. Hahah. Har precis målat naglarna rosa med gellack! Lite sommar fräsht XD Nu ska jag och Moa möta Iris och tjöta lite. Sen ska jag hem och sova tidigt! Är så trött.

Onsdag

Efter jobbet så åkte jag till Kungälv. Mötte Emilia och Moa!! Emilia kom hem ifrån Spanien igår <33 Köpte en body butter på body shop. Nu ska vi till Emilia! 

09.02

Orkade verkligen inte gå upp imorse. Fick ta världens rusch till bussen, men jag hann!! Äter min frukost påvägen, en burk keso haha. Ska bli jätte bea väder idag och vi är ju ute hela dagarna, så jag kanske får lite färg på benen :D 



Älven

 Spelade kort like usual, hur mycket kort vi än spelar så är jag är fortfarande sämst. Fattar inte hur jag inte kan bli bättre. Tur i spel eller tur i kärlek? Eller inget alls. Kul XD Satt vid älven med mina bebbes tills det blev för kallt. Nu är jag hemma och ska gå och lägga mig. Godnatt! 



Monopol

Hos Iris var Amalia och Marie också! Dom spelar monopol hahah, spännande. Ska snart åka och köpa kladdis och sätta oss vid älven!

Privve chafför

Jag känner mig verkligen halv utan min moppe. Jag kan inte ta mig någonstans, när jag vill hahah :((( fan. Förhoppningsvis får vi hem reservdelararna snart så pappa kan laga lilla brummsan. Älsklings Moa fick vara min chafför till Iris efter träningen<33

Till träningen

Sådär ja! Två jobb dagar till denna veckan, sen helg. Känns skönt:)) har dock inte ett så speciellt ansträngande arbete om man säger så. Snacka gött med små barn är ju inte så jobbigt hahah. Det jobbigaste idag måste varit när vi körde jage, alla mot mig. Hahaha helt död efter det. Nu sitter jag på bussen påväg till hallen och trycker i mig en Kesella blåbär. Väldigt god, men väldigt söt. Känns lite som jag äter socker, vilket inte är så negativt egentligen då den smaken ligger varmt om hjärtat. Men den hade varit godare om man blandade den med naturell kvarg typ. Efter träningen ska jag träffa Iris!



Rast

Har rast nu i halv timma innan det är lunch. Min mage kurrar jätte mycket, hahah är så hungrig!! Efter jag slutat måste jag skynda mig till hallen, har handbollsträning. Kommer dock komma sent, men hinner vara med en stund iallfall! 
Bättre bilder på min nya klänning

21:48

Efter träningen så åkte jag till Kaiser, där han, Phille, Jens och Fabbe var. Vi är påväg till yttern. Ska lira lite fotboll:)) 

Påvg till träningen

Gick både hem och ifrån dagiset idag, var la gött. Förutom att jag höll på dö i mina jeans som nog var det sämsta klädvalet jag gjort. Men min dag var väll förövrigt varit bra, puttat massa fart på gungorna och suttit i en sandlåda. Nu sitter vi i bilen påväg till handbollen.

Dagis

Jag ska jobba på dagis nu i tre veckor framöver! Är påväg just nu! Känns ändå som att det kommer bli kul, jag gillar ju barn! Jobbar 9-15 :)(

sm r 1 4

Åt såå god mat, åååh!! Först grillat och sen fruktsallad och vanilj glass. Det känns mer och mer som att jag faktist har sommar lov nu. Har inte kännts som det innan, börjar dock jobba imorgon.  Men har ganska sköna arbetstider så det ska nog bli bra! Hade det annars jätte bra hos Linda, saknat min bästa bror så mycket<33 Kom precis hem och ligger just nu i soffan.

Till Linda

Bytte precis tåg mot Floda. Är påväg till min älskade Linda! Köpte precis min favorit Festis för att trösta mig själv:)) när jag kommer tror jag att vi ska sola och grilla!! IIIH sommar<33

:(:((:)://

Tappade min kamera i marken för 4 dagarsen, en av anledningarna till min kassa uppdatering. Mitt älsklings objektiv EF 50mm f/1.8 är just nu helt död. Grejen var att jag tror (ganska säker) att kameran landade rakt på objektivet. Jag har inte ens kunnat att ta bort objektivet för det hade fastnat helt. Så nu har pappa fått förstöra hela objektivitet för att komma åt bakom för att kunna ta bort det. Men allt funkar fortfarande inte helt, eller mitt orginalobjektiv hittar inte fokus själv.. Är så ledsen :/


Bbq

Spontant är alltid bäst. Grillade med pappa, min farbror och hans fru, kusin, farmor och farfar. Åt så mycket god mat och jag älskar att vara ute på landet så det kunde inte bli så mycket bättre. 

Landet

Efter mötet plockade pappa upp mig och vi satte oss i bilen mot landet. Första stoppet var hos mina kusiner. Plockade upp min kusin Tim och nu har vi precis handlat massa mat! Vi ska ha världens grill fest XD nej men jätte spontant egentligen, farmor och farfar komma också ner. Det ska bli super mysigt! Det är så fint väder med så man mår ju som en kung.

Ledarutbildning

Iris sov hos mig inatt. Mys<332 Vi fick gå upp 8 imorse för skulle vara i hallen 9.30. Är på ledarutbildning inför Sommarhandbollen som är i slutet utav sommaren. Sen ska vi planera hur vi ska lägga upp träningarna för barnen! Bara fys!!! Hahah nej men det ska bli väldigt kul! 

Älven

Låg och solade vid älven tills det blev molnigt. Sen kom iris! Vi satt och spela kort och tjöta, super mysigt! Min mobil har varit död så har inte kunnat uppdatera. Men nu är jag och Iris här hemma, jag vill ut och cykla men min kära kamrat är inte lika pepp hahahah..

Med Jenny

Hade morgon träning 11-13 och efter den så kom Jenny! Skulle ta moppen till havet men den är typ sönder.... Den låter så mycket!!! Panik, hahah :(((( vi får sätta oss vid älven istället! Nu är vi i maxi och handlar mat.

Tant Rut

Var precis på mötet om vårt sommarjobb! Börjar på måndag! jag och Lollo skulle till handbollsträningen sen, men vi skulle inte hinna att vara med alls länge. Vi satte oss istället på Tant Rut här i nödige och köpte en juice och smoothi! 

p r e t t y l i t t l e l i a r s

Kom hem för några timmarsen och har inte gjort något alls förutom att ha legat i soffan, kollat lite bloggar oså. Satte precis på de senaste avsnittet utav PLL och tryckte i mig en glass. Känner att jag måste kolla klart alla serier som jag börjat på, typ Gossip girl, vampire diaries osvosvosv. Har inte haft speciellt mycket tid till det, så det varit ganske mycket med skolan och allt. Men nu på lovet ska jag nog lyckas kolla klart på dom iallafall! Ska snart packa om väskan och åka på ett möte inför mitt sommarjobb och sen skynda till träningen!

Godmorgon

Hade en bra kväll igår! Åkte sen en och sov hos Jonna. Nu käkar vi frukost! Ska väll snart dra mig hemmåt!

21:42

Var precis hos Jenny alla flickor. Nu ska vi ut på bussen mot Marstrand. Där spenderar vi kvällen! :))) ha en bra dag kompisar!

mat <3

Tog fram tacos och satte oss i soffan. Eller ah la oss. Haha båda två är sååå trötta. Kollar på the Kardashian och halv sover. Får väll snart vakna till och sen börja fixa oss inför kvällen! Då vi firar att vi klarat 1:an utan något F och det känns så jävla skönt:))))

S o m m a r l o v

ÄNTLIGEN!!! JAG ÄR FRI :D :D känns så jävla underbart. Efter avslutningen åkte jag och Emma till mig och hämtade och lämnade lite saker. Nu är vi påväg till Emms!

kvällen

Efter träningen åkte jag tillbaka till Iris och åt med hon och Klara. Mötte sen Amalia och Marie och så traskade vi iväg till fästningen. Satte oss vid älven och hade picknick. Lyssnade på musik, tjöta gött och spelade kort i över fyra timmar. Det var super mysigt!! Är helt slut nu men sover här hos Iris med hon och Klara, får dock inte sova i samma rum. Hahha dom är rädda att jag ska smittas :P Men säger godnatt nu för ska upp tidigt imorgon eftersom vi har skolavslutning!!! iiih

Handboll

Ligger på golvet lite halvt levande död och kollar på när tjejerna tränar. Hade inte hängt med eller fått ut något på att träna denna träningen så jag kände att det är bättre att vila! Mår inte som en king idag.
Birthday guuuurl<34

kladdis

Efter tjugo minuter i solen åkte jag till iris. Att sola måste nog vara något av det tråkigaste som finns. Plus att jag mår dåligt, känns som jag har fått feber..  Jag har blivit sjuk jätte ofta nu under den senaste tiden. Jaja... Just nu bakar vi kladdkakamuffins till vår picknick ikväll! Eller ah iris bakar och jag äter smeten hahah

Dröm dag

Fick reda på betygen i engelska, svenska och historia och jag är nöjd:)) slutade redan vid elva och sen käkade vi hamburgare till lunch. Kom precis hem och nu ska jag ut och sola! Känner mig så blek så hoppas att jag får lite färg iallfall! 
Filter på bilderna XD hahah, slängde på mig min gråa klänning och snabba skor imorse! 

sov gott

Stannade kvar en timma efter träningen och tjötade med Nicole. Som faktist fyller år om 31 min!!! GRATTIS BABY♥♥♥♥ Nu är jag verkligen helt slut och det ska bli skönt att äntligen få sova. Börjar 9.20, fast skulle egentligen kunna banga skolan helt då vi bara har frivilligt betygssnack. Men det är ju ändå sista dagen innan avslutningen så tänkte att det kan vara trevligt och spendera dagen med mina kära kamrater. Nu ska jag sova, godnatt!
egentligen väldigt dåliga bilder på vad jag hade på mig idag. Svart plus svart och mina vita dojor som lyser upp lite. Väldigt enkell och go outfit

18.24

Skulle träffa Linda idag men hon mådde inte bra :/ Krya gmn<33 Har legat utslagen i soffan ända sen jag kom hem. Är så trött.. Vill bara sova. Men ska åka till träningen om några minuter! Tränar mellan 19-21. Ska bara dricka upp min latte och sen får jag dra mig!

m ö n s t e r

För ett tagsen beställde jag hem en liknande klänning med samma mönster. Och jag såg verkligen ut som en Ulla 58 år i den. Älskade mönstret på klänningen och så det va jobbigt och skicka tillbaka den. När jag va inne i stan med Moa igår kollade vi inne i h&m, DÅ HÄNGDE DEN PERFEKTA KLÄNNINGEN DÄR! ÄNTLIGEN:D:D Samma mönster som den förra klänningen men en annan modell. Den är så mycket finare på och den kostade bara 99 kr!!! Ska ha den på avslutningen på onsdag och då får ni se bättre bilder!

Maxi

JAG FICK E I TYSKA!!!!! WAaaaa mannen, det trodde jag aldrig. Är så glad:))) fast sen är jag dock mindre glad för mitt samhällsbetyg. Men men. Är på maxi med mina bebbes och ska snart åka hem. Känns underbart att vara klar med allt i skolan nu!!!!


snakeprint ++++


14.06.08

Har haft en jätte bra söndag med min finaste. Kom precis hem och nu måste jag plugga. Har mitt sista prov imorgon. Det känns verkligen underbart! Att veta att efter det är jag fri. I några månader iallfall. Nu måste jag läsa igenom det så jag har lite koll iallfall haaha. 

Sushi

Hann vara inne i två affärer innan allt stängde. Skulle inte köpa något men köpte en klänning.... Kunde inte inte köpa den!! Den va så fin :)))) men Moa hittade med en klänning, shorts och bikini. Så det var nog vår mest effektiva shopping runda. Allt på tjugo min!!! Köpte precis med oss sushi och sitter nu vid kanalen. 

m i l k s h a k e

När vi kom hem så gjorde vi hallon och blåbärs milkshake<333 glass, mjölk, hallon och blåbär. Så gott!! Nu har vi ätit lite mat också, ska snart ta tåget till stan. Ska agera som smakråd till Moa! 

Ute gym

Skulle gymma i hallen men nä det va låst. Kom inte in alls så det sög. Väntade på min sjuka PT Moa i 25 min innan vi körde gym ute. Hahah det va jobbigt XD lite military fitness typ. Nu ska vi åka hem så jag kan duscha och sen in till stan! 

g.r.i.l.l.a

Köpte med oss hamburgare och grönsaker och sen satte vi igång grillen! Fast vi va inte så bra på dedär med att grilla så vi fick steka hamburgarna tillslut.... hahahha, kolen va typ slut så det va väll därför. Nu ska vi kolla film eller något trevligt:)))

SLIP ´N SLIDE

25 meter utrullat byggplats på Kaisers baksida fick bli vår slip N slide bana. Det va riktigt kul!! Dock va jag egentligen ganska feg och dålig, hahah men dom andra körde på förfullt XD

Handlar

Åkte slip N slide och det va fett. Hahaha, lägger upp bilder sen!! Nu är vi i City Gross och handlar. Ska grilla hamburgare hos Fabbe!

14.06.07

Sov så gott!!! haaha shit, är fortfarande trött men nu ska jag åka till Kaiser! Fabbe, Phille, Hugo och Tom också där. Tror vi ska bygga någon slags vattenruschbana, hahah lite oklart. Men det blir säkert skit kul! Nä nu måste jag åka, uppdaterar mer om hur det går sen!

s a t u r d a y

Klockan ringde 8.15 imorse för att Iris skulle åka och jobba.. Dröm:)))) Käkade frukost vid nio och sen lämnade mina pinglor mig. Nu ligger jag i min säng och myser med min mysiga ko-kudde som jag fick av killarna i födelsedags present! haha har glömt att visa den innan! Jätte mysig iallfall. Ska plugga lite nu, men först sova en liten stund. Hann ju inte sova så många timmar inatt.

myskväll

Iris, Amalia och Linnea kom till mig vid åtta. Vi lagade scoones och satte oss ute på altanen. Satt där ute i flera timmar och spelade kort och lyssnade på gamla låtar, medans det åskade och regna. Det va så mysigt!!<33 Irre och Malle sover här och vi ska väll gå och lägga oss snart. 

7,37 km

Klarade mig utan regn hela vägen förutom de sista 10 minutrerna. Blev helt genomblöt så nu har jag preci tagit en varm dusch och ligger i sängen och lyssnar på mys listan. Sprang 7,37 km på världens sämsta tid. Men tog mig hela vägen runt iallfall så det är väll huvudsaken. Väntar på att maten ska bli klar, sen ska jag städa lite :))
Arkivet: Juli 2013 jag och iris

Q/A

Vad för inställning på kameran har du när du tar sånna här bilder?
Jag fotar alltid med Manuellt. Men på dom bilderna har jag ett filter som heter HDR som jag fixar på picasa. Jag redigarar ljus och kontrast på alla mina bilder. Så det handlar inte bara om vilka inställningar och vilken kamera man har. Utan redigeringen är viktig!

Vart är din jättefina klänning ifrån?
Ifrån hm! :D

Vart har du köpt kjolen? :)
På ZARA! 

Varför knäpper du/folk upp sina låga primeboots? menar inget illa undrar bara! älskar din blogg, dina outfit bilder är ju typ we heart it inspo!! *_* 
Hahah we heart it inspo<333 va glad jag blir!! Alltså dom är goare uppknäppta, sitter lite mer släppt. Sen här hade jag knäppt upp dom när jag provade andra skor, sen inte orkat knäppa dom igen..hahah.
 
Var är koftan ifrån?
Ifrån Lindex faktist! 
 
var har du köpt hatten? :) 
Monki! 
 
Hur har man skärp i såna shorts?? Skit snygga!! :D
Det är bara och sätta skärpet ovanför eller hur man ska säga! :D tack!!
 
var kommer byxorna ifrån?! :D
Dom kommer ifrån ZARA! 
 
Va kommer dina jeans ifrån Sofia? Sviiin snygga <333
 Taaack, shortsen kommer ifrån Gina för typ 2 årsen!
 

nike air force

Ä.n.t.l.i.g.e.n. Beställde dom för över 3 månadersen och trodde aldrig jag skulle få hem dom. Tack!! Bättre sent än aldrig! Nu ska jag ut och springa. Har missat alldels för många träningar nu det senaste.. Känns sådär, men det har varit så mycket nu, skola, sjuk, student osv. Är faktist sugen på att börja ordentligen med träningen igen!

Student X3

Ätit så mycket mat och tårta under dom här senaste dagarna hahaha... Mår som en kung:))) kom hem ifrån handbollsträningen vid 20 och gick sen ner till grannen som tog studenten idag!


Mimers hus student 2014

ALLTSÅ ÅÅÅH!!!! VILKA RYSSNINGAR MAN FÅR UTAV ATT SE ALLA SÅ JÄVLA LYCKLIGA. ÅÅÅH!!! Hängde med Moa, Viktoria och Matilda sen efter vi kollat i några timmar. Käkade Bettans, eller ah Elmos sallads bar och det va riktigt gott!! Nu är jag hos Matilda innan träningen börjar ikväll. Här kommer endel bilder, hahah massa stundentbilder hela tiden nu. Men det ser så härligt ut.

Black and yellow

Hade på mig mitt nya gula linne och nya shorts igår på Louises student! Så ser ni lite bättre bilder på hur shortsen sitter på också! Verkligen så sköna!! Idag är vi lediga för att det är utspring på skolan. Ska snart åka in och kolla, knäppa lite härliga foton tänkte jag! åh det kommer bli kul och se alla så glada!!!

new in +

Beställde hem de svarta shortsen i mitten för ett litet tagsen och jag fick hem dom igår! Så sköna och perfekta nu när det blir lite varmare. Funkar till både slappa och finare outfits. Dock tycker jag att skurningen på sidan är liiiite djup, men bortsett ifrån det så är dom riktigt sköna och billiga:))))



Louise student

Kvällen spenderades hemma hos min brors flickvän Louise som tog studenten idag!! Kom lite sent men det var trevligt och prata med lite nya människor! Ååh, är så himla avundsjuk på att dom är helt klara med skolan nu! Men vi har bara ett prov kvar nu innan vi slutar 1:an så det känns underbart iallfall!
 
 

E . H + all black

Emmas nya skor är så feta!!! ÅÅh vill med ha ett par grymma sneakers!!! Här är Emms outfit ifrån förra veckan. Älskar svart + svart. Oså bara nån liten detalj till. Hennes nya zebra-brills är riktigt grymma med. Dom kommer ifrån guld fynd! Det andra är basic grejer som kan hittas lite överallt tror jag. Kanske dr denim + tisha ifrån hm. 

D!!!! FUCKING D!!!!

ALLTSÅ NI FÖRSTÅR INTE HUR GLAD JAG ÄR!!! ÅÅÅH!!!!:D:D Fick D på matteNP!!!!! Jag var ju helt säker på att jag skulle få F, alltså 98% säker. Oså säger mig lärare, ah 4 i klassen har fått F. Jag ba nä nä det här är jag. Ser på provet och så är det ett D. Jag är så glad nu alltså!! Känns så jävla skönt. 
Hahah Ellen fick med D, men känns lite som att hon satsade lite högre. Värsta sad, hahah<3 gmn

m o n d a y

Gjorde ett muntligt prov i tyskan imorse, hahaha gick ju bra. Sen gjorde jag ett samhällsprov som jag satt uppe till två igår natt och pluggade på. Men det gick faktist jätte bra!! Eller det kändes bra. Om en och halv timma har jag historia prov. Wööö. 
mitt finaste guldhjärta igår♥ ELin <3

eriks student 2014

Vilken stressig dag!! Men åh va kul för Erik!!! Äntligen:D:D Nu har precis alla gäster gått och jag ligger just nu i sängen helt slut. Var kul och träffa alla släktingar som man träffar så sällan! Nu måste jag plugga hela natten, har två prov imon och jag har inte börjat kolla på nått utav dom. Åh är så stressad. Bloggar mer imon! 
mamma och mormor
hahahha mamma är helt överlycklig, hahahah 

Påväg

Sitter i bilen med pappa, farmor och farfar påväg till urspringet!! Möter mamma, mormor och morfar där. Åååh är så avundsjuk på min älskade storebror!!!
Snyggaste farmor 

B&W unseen +++++

Kom precis hem ifrån handbollsträningen och ska snart gå och lägga mig. Ska upp tidigt imorgon och städa resten utav huset och plugga. Är ledig ifrån skolan eftersom Erik tar studenten!! ÅÅÅh vill med!!! Här är lite mobilpics som jag inte lagt upp


stek bröder hahha || hunden och hugo 


Rebbe och Jenny bada || bästa ebbsan


snyggast bff || sparad snap, såg ut som en tomat i ansiktet

älsk<33 emilia || iris bada lite, ba så 


jag och jensiii || Emmie gos

y e l l o w

Just nu är jag helt såld på färgen gul. Tycker verkligen det är så fräsht!!! gul + blåa jeans shorts och svarta converse. Det är precis så jag vill vara klädd i sommar. Köpte detta linnet på Lindex för 79 kr, kap!


världens bästa vän 17 år

IDAG ÄR DET MIN ÄLSKADE VÄNS FÖDELSEDAG!!! Firade Moisen med en dikt, present och donuts. Hoppas du blev glad min finaste skatt. Du är bäst

söndags ångest :p

Idag har jag inte gjort något annat än att städa och äta. Erik tar studenten på tisdag så jag är här med en städerska och designer XD Okej lol jag utnämnde mig själv till designern, hur allt ska se ut oså. Städerska fick jag bli då mamma är i Berlin. Idag har jag ätit, pizza, thai och en dröm-browni. Tränade aldrig heller. Åh vilken dag, borde hunnit med så mycket mer. Men jajajaj, tagga skola imorgon :D:D:D
mina älsklingar Emms och Fredd igår<333 åh bästa

05.30.14

I fredags efter jag och Iris hade varit på mammas jobb så gick vi ner till ICA focus. Det är seriöst den bästa mat affären, dom har ALLT. Vi köpte olika drickor vi aldrig sett tidigare och satte oss vid kanalen. Rekommenderar kanske inte Bubbelgum drickan då det kändes som att dricka tuggumi typ haha. Men dom andra var ändå helt okej!

Y A N K E E C A N D L E

Fick en försenad födelsedags present utav min älskade vän Fredrik igår. åhh!!! Har önskat mig detta Yankee candle så himla länge så jag Blev så glad!!!  tack igen bästa!!! :D:D

++++


1 juni

Tiden flyger iväg!! Redan första Juni vilket betyder att det bara är 10 dagar kvar tills vi får sommalov!!!!! IIIH:))) känns helt amazing. Idag ska jag städa pch plugga iprincip hela dagen. Kanske tränar med??? Om jag orkar ta mig till gymmet! 

g o o d n i g h t

Åt massa gott hos Malle och målade mina naglar med hennes nya vita gellack som hon fick utav oss :p heheh. Det blev super fräsht iallfall! Det kommer ju hålla i typ 2 veckor så det är as grymt! Hade de jätte mysigt och kom hem runt halv tolv. Nu ska jag äntligen sova och jag är så glad att jag slipper ställa klocka imon. Underbart.
hahahah Hugo och jag igår<33 älskade vännen

RSS 2.0