Överraskning Malle 17 år!

Jag mötte Iris efter jag släppte av Emma. Vi åkte sen till Amalia och överraskade henne med paket och sång, BECAUCE IT`S HER BIRTHAY!!! :D:D ååh nu ska vi fira!! med kladdis och tacos :D

18:51

Hade som vanligt bäst med mina bebbes. Fick en försenad födelsedags present utav fredrik!!! ååh blev så glad!!! Träffade även Jenny och hennes kompis en snabbis och tjöta lite, mycket trevligt! Emma följde med hit och nu ska jag köra henne till kungälv:))

Med EmMS och fredd

Vilken dag. Hahaha vaknade 5 minuter innan jag skulle gå till tåget. Skulle in till stan med 11.11 tåget, vaknade utav att iris ringde 10.53, skyndade mig som fan men sen hade jag råkat slänga mina grannars post (lång historia) hahahah så jag va tvungen att springa ner och försöka hitta deras post i en container full av papper och tidningar. Stog där i regnet i 20 minuter och hitta inte något alls. Men sen var jag äntligen påväg till stan och mötte Emma och Fredrik! Var precis på någon slags utförsäljning/marknad typ och Emma köpte så fina skor!!!! Ååh 

y t t e r n

Efter frukosten imorse gick jag Iris och Amalia och badade, eller ah iris bada och jag och Malle doppa fötterna. Polen var ju iskall... Jag och Iris åkte sen till stan för att fixa en grej till min mamma! Efter vår stads tripp åkte vi till Yttern och blåste såpbubblor, tjöta gött och lirade fotboll med pojkarna.♥
hahaahha älskar denna bilden fabbe <3 hugo

27/5

Har glömt lägga upp bilderna ifrån i onsdags när vi sov i Rebeckas lilla hus. Hade super mysigt!!! 
Galningarna bada

grey++++

Såhär var jag klädd igår! Hade på mig min nya klänning ifrån Bik Bok och halsband ifrån Cubus. Älskar verkligen min nya klänning!!! Den är verkligen jätte basic, men jag kan ju matcha den till allt. Igår blev det ju lite roligare med halsbandet! 

f.r.u.k.o.s.t.

Åt precis världens dröm-frulle, alltså åh va underbart! Nu ska vi lägga oss ute på studsmattan och sola. Jag önskade verkligen att jag var klar med allt i skolan så man kunde känna sig fri till 100%, men snart är jag det och jag känner verkligen att detta sommarlovet inte kunde komma mer lägligt.

Morgon prommis

Är ute och går morgon promenad med Rut. Ska gå förbi Konsum och handla lite till frukosten, bacon:))))

Igår kväll

Vid halv tio igår drog, jag, Iris och Amalia lite spontant till Kode där det va lite folk. Hade jätte kul! Hade inga förväntningar alls, men kvällen blev jätte lyckad! 
Ser ni hur kung jag va på pilkastning??? Den gröna pilen satte jag, hahahah helt överlycklig

new in +++++

Fyndade dom rosa fina armbanden på Lindex igår faktist!! Kap:)))) koftan jag har på bilden är även ny, bättre bilder kommer snart. 
 

16.53

Hittade äntligen en klänning!!! Woho!!! En grå vanlig ifrån bik bok. Provade den aldrig men den såg jätte fin ut! Blir säkert bra! Käkade sen på paprika och nu är vi påväg hem igen. Ska fota Marre! 
Hahah "ta kort när vi sover" || hur balla hamburgar flip flopps???? Inne på hm hahahah

Med irre och marre

Efter träningen så åkte jag till Iris där hon Marie va! Nu hoppa vi precis på bussen till stan. Ska kolla efter en klänning och käka lite. Är så hungrig!!!

zebra ++++

Det här måste vara min favvo outfit just nu, använder kanske den till och med lite för ofta. Men älskar kombom med den uppknäppt zebra skjortan, slapp tisha under och de slappa brallsen. + vans. och igår körde jag på hatten med. Nu ska jag ha handbollsträning 11.00-13.00. puss

Mcccccc

Tog en tripp med brummsan till maxi och träffade på några pinglor. Gick till donken för att tjöta ett tag innan dom andra skulle på party och då det var dags för mig och Emilia att tacka för oss och åka hem. Vi ska ha ssleepover i källaren med massa popcorn, super coz.

bal 2014

Åh Erik och Louise var så fina. Jag och Emilia vill med på bal!!! ååh!! bara 2 år kvar tills det är vår tur. 

I stan

Åkte in till stan för att kolla på Erik och Louises bal. Efter vi hade kollat på den gick jag, mamma, pappa och Emilia till condeco och tog en mysfika! Nu ska jag och Emilia kika i lite affärer.

fältstaffeten 2014

Vi vann inte staffeten, men det var ändå kul!! Hade en bra dag, det var kul och se att alla gick in för att klä ut sig! Eller okej inte alla kanske, hahah men många! Vid typ halv ett så åkte jag och hämtade Emilia. Hon ska vara med som min andra hand när jag ska fota på min brors bal ikväll!
Min klass!
Jenny och Olivia
bästa klassföreståndaren hahah kadde<333
amanda var paket 
hahahahha alltså Ludde, och nån random
Bästa brosh Fredd
Sabit coachar Tim
linnea hahahah
NA13B, var Minions och dom borde ju ha vunnit bästa utklädnad
träffade några turister hahah

Godmorgon

Fältstaffeten är en stafett som är varje år på Mimers. Alla klasserna gör olika övningar och tävlingar emot varandra! Sen så ska man klä ut sig med, vår klass va sent ute och bestämde igår vad vi skulle vara. Så vi har klätt ut oss hela morgonen till töntar!

Myskväll

Efter träningen så tog jag bussen till Rebecka! Där var Jenny, Olivia och Emmie. Tog sen oss vidare till Rebbes sommarhus typ och här ska vi spendera natten. Så mysigt!!! Ska snart gå mer till havet och bada. 

15.56

Har varit så trött hela dagen.. Ska bli skönt att vara lediga torsdag-fredag! Är ju typ lediga imon med, eller vi har ingen skola, för det är fältstaffeten! Mer om det imon. Nu ska jag städa mitt rum, det är så himla äckligt så det är dags att ta tag i det!
Jag, Ellen och Emmie, på golvet??? Hahah vi har inga bänkar vid våra skåp och vi var väll lite för trötta, så golvet dög fint XD

tb may 2013

Slänger upp en gamal ljus fräsh outfit ifrån förra året!

Tandis

Pappa körde mig till hans tandläkare 08.00 imorse. Var där till 08.05. Hahah de längsta tandläkarbesöket jag varit på.. Men han skulle skicka vidare mig till en specialist. Förhoppningsvis går det bra och så får jag äntligen en tandställning. Men ska inte vara för glad, blir säkert ingen. 

Träning

Har precis tränat handboll:)) nu ska jag och Emelie till maxi och jag ska köpa citroner. Hahahah

Måndag

Låg uppe tills ett inatt och pluggade... morgonen började med profil träning 07.30, redovisning i engelskan, prov på samhällsekonomi, prov i tyska läsförståelse. :-))) fantastiskt härlig skoldag. Nu ska jag bara lägga mig i soffan och andas. Är så stressad. Sen ikväll är det handbollsträning! 

19.22

Träffade Linda och Elin en snabbis förut, dom va här och hälsade på Lindas mormor så va ute och tjöta en stund. Mycket trevligt<33 Jag har fått gjort klart en religionsuppgift och nu måste jag plugga tills samhällsprovet imon..... har inte börjat plugga till det än. Har helt seriöst inte hunnit, så nu jävlar.
 

räckte inte riktigt till

Spelade precis semin och det var en jämn och ändå bra match. Spelade riktigt bra vissa stunder! Sen tappa vi huvudet sista i andra och förlorade med 4. Så tråkigt att det alltid blir så. Men det finns inget vi kan göra åt det nu, får träna mer nu under försäsongen. Resten utav min söndag bestå utav, plugg:D

Hos Hugo

Efter ikea med mammi körde hon mig till Hugo där det va lie party. Har spenderat kvällen där och 
 jag har haft en så bra lördag!! Dock hade jag bränt mig jätte mycket i ansiktet förut idag och det var konstigt, för det var ändå inte så bra väder ??? jag ser ut som en tomat XD. Mammi hämtar mig snart så ska jag äntligen få åka hem och sova👀 fräscha Jens
<333333:)))

fan va gött

Vann båda matcherna sen, 13-24, 18-11. Det va gott det:)) Dock kom vi två i gruppen pga målskillnad, så det blir semi imon klockan ett emot västeros. Åkte ut i semin mot dom på förra cupen så vi får se hur det går. Nu ska jag ta en dusch och sen ska jag och mamma åka till IKEA! Åh jag älskar att gå runt där!
hahah så mycket kärlek, ellen<3
annie sån kung hahahahh
mini favoriterna, frida, nicce och smilla
jonna och selma
hahahaha lovade Emelie att lägga upp bilden på hennes korv

13-13

Vi är så många som är med så varje match står några över. Jag och Jonna stog över första. Flickorna spelade lika emot Heid så det va gött!! Woho, spelar nästa 12.20 tagga :D

Aranäs open

Vi ska spela cup i helgen. Jag gillar väll egentligen inte denna cupen speciellt mycket, vi spelar på gräs och det är nästa alltid dåligt väder. Cupen handlar mer om att dom som är skickligast på att göra en stegesättning i leran utan att ramla och sedan lyckas skjuta den leriga handbollen ner i marken ca 40 cm innan målet, det är dom lagen som lyckas. Det är dom som vinner. Så om det regnar idag så satsar iaf jag på att försöka stå upp så gott som möjligt XD
Emilie är taggad iallfall hahah



fredag

 Iris kom hit till mig vid typ 6  åt vi lite bacon och ägg och tjöta gött. Vi har inte träffatss på jätte länge så det va cozzz. Körde sen irre till kungälv och åkte sen vidare till Yttern. Träffade pojkarna som lirade fotboll, jag försökte och briljera som målvakt men lyckades väll inte sådär jätte bra. Åkte sen hem till Phille och där spenderade vi kvällen. Jätte bra fredag! Nu ska jag sova för klockan ska ringa 06.30 imorgon! 

gästoutfit - emmie

Var tvugen att fota Emmie förut, såhär vill jag gå klädd i sommar. Enkellt men så snyggt!! Hennes nya shorts är hur grymma som helst! Dom kommer ifrån DRY LAKE, tisha ifrån American Vintage och converse.

pray for soffes mattebetyg

Sista delen kändes ändå helt okej. Så det finns kanske liiite hopp! Nu är det bara och kämpa med de sista som är kvar i skolan och sen är jag fri. Nu ligger jag hemma i soffan och samlar krafter till att städa i mitt rum. Går väll sådär, men måste då det ser förjävligt ut där inne. Så jag får väll ta tag i det snart. 
älskade emmie<33

Matte np

Nu har vi haft 2 timmars prov nu och nu ska vi snart ha 2 timmar till. Jag har tappat hoppet. Helt seriöst

Pp

Jag kände att jag va tvungen att ta en paus ifrån alla siffror så jag följde med min bror ut på en promenad! Det var så fint uppe vid sjön:)) Jag känner att det får gå som det går på matte provet imorgon. Jag får göra mitt bästa och förhoppningsvis är det tillräckligt. Men det känns inte som det, men vi får la se! 
Erik

today´s

Kollade i lite affärer på västragatan istället för fikan. Jag letar ihjäl mig efter en snygg klänning men jag hittar verkligen inte någon som jag ba, OMG DEN SKA JAG HA!!! Hallå vart kan man köpa snygga klänningar kompisar???? Emmie köpte iallfall ett par så snygga shorts!!! ååh dom va verkligen så fina! Gick sen skillda vägar och nu måste jag plugga matte resten utav dagen.
 Det blåste jätte mycket när vi skulle fota så att jag hade fullt upp att hålla fast min hatt och försöka hålla ögonen öppna (vilket jag såg nu att jag inte hade lyckats alls bra med haha.....) Ville ändå få med hatten på outfit bilderna så därför det svarta sträcket i ansiktet haha.
Hade iallfall på mig mina nya shorts ifrån ZARA, blus ifrån HM, hatt Monki, skärp Liebeskind och VANS!

i bibloteket

Eftersom vi slutade så tidigt så bokade vi ett grupprum i bibloteket och pluggade lite matte. Gick igenom några tal, men det är så svårt när man fastnar och inte förstår. Så att ja det har la inte gått sådär jätte bra. hahaha.. Nä nu ska jag och Emmie gå och fika!


gästoutfit - Linnea

Fotade min fina vän Linnea igår! Tyckte hon hade på sig så fin outfit. Idag är det Torsdag och vi ska bara ha en lektion, alla andra är typ inställda eller så ska folk göra omprov på den tiden. Så det är nice!! Idag är en plugg dag, fårse om jag ska på träningen. Vi har ju matte NP imorgon i 4 timmar....... och matte är ju inte mitt starkaste ämne så jag måste gå igenom det idag. 

|| skjorts - one teaspoon || kofta - missäy || skor - nike air force || 

mammas kalas

Mamma fyllde ju år för typ 5 dagarsen så hon firade lite nu med sina vänner! Linnea följde med sin mamma så det va mysigt! Nu är jag dock såssåsåsååsåå stressad, har inte börjat med min uppgift som ska redovisas imon!!!!!
Linneas mamma och Cissi
Linnea:)))stina och mammi

Black +++

Hade på min svarta klänning ifrån Grekland och mina låga mörkblåa converse idag! Frös ingenting så det va nice. 

10.03

Kunde haft världens fetaste sovmorgon, men nä. Tyska lektionen 8.00 var inställd och jag ska inte ha Natur förens 12.30, så jaaaaapp. Det sög. Sitter i bibloteket nu och ska försöka plugga en stund innan lunchen:))
 

Träning

Först sprang vi 1,25 km chill, 5 km bästa vi kunde (hahah jag var kung XD) sen 1,25 km igen snabbaste! Jo men hej är stendöd. Men nu är det ju skönt att faktist ha sprungit en bit! Nu blir det en dusch sen plugg igen:)))

fys - fontin

Ska åka till Fontin och ha fys med laget. Kommer säkert gå skit, har ju tappat den lilla kondis jag hade nu när jag har varit sjuk. Hahah så japp, det suger. Men det ska iallfall bli skönt att få röra lite på sig och få en paus ifrån allt plugg! Kan inte koncentrera mig längre så jag behöver verkligen komma ut och andas. :p
gamla bilder ifrån arkivet

flower bomb

Hade på mig mina nya byxor igår och dom är verkligen sååå sköna. Cozy-pants:))) Mamma tycker dock dom är skifula, hahah men jag tycker ändå att dom är balla. Matchade dom till hel svart, svart tisha + svarta vans. Fredrik gav mig dock en väldigt bra ide, klippa dom till shorts!! Vi fårse, diggar dom iallfall. 

Godnatt

Kändes så kul att träna igen!!! Dock gick det inte speciellt bra, men det va riktigt roligt!! :D försökte plugga när jag kom hem men det gick väll inte så bra. Men det löser sig väll! Pratade precis med Iris och nu ska jag sova, kram

spice

Tyska NP hör delen var förvånandsvärt lätt, hahah eller det mesta skulle man typ svara på svenska. Jag går ju Tyska 1 så jag kanske får godkännt på en av delarna iallfall..... Eller nä får säkert F. Gick sen med Fredrik när han käkade på Spice och nu om 10 minuter ska vi ha handbollsträning!

+++

Lite bilder ifrån igår när jag hängde med Ebba. Vi hinner ju inte träffas så ofta så varje gång vi ses så har vi nästan för mycket att prata om hahah. Åh världens mysigaste tjej. Hade jätte trevligt iallfall och jag räknar verkligen ner hur många skol dagar det är kvar till sommarlovet nu! Bara 13 kvar!!!! 

så jobbig vecka

Denna veckan är döden. Jag har inte börjat med någon utav det två redovisningarna vi ska ha, jag måste också börja plugga till matte provet vi har på fredag. Tyska nationella som vi ska ha nu sista lektionen har jag inte kollat något alls på, hej F:)) Jag vill typ sova igenom dom här sista veckorna och sen ha sommarlov. Är dock glad för att jag äntligen ska träna handboll idag!! Wiho!! Något positivt iallfall. 

elise 1 år

Sötaste Elise fyllde 1 år idag och det firades med massa god mat och tårta! Hon är ju bara för söt, ååh jag vill ta med mig henne hem!!
Mammas bästakompis Cissi! Elises snygga mormor♥

Med Ebba

Tog vagnen in till stan vid typ halv tre och mötte Ebbsan. Letade efter en klänning men hittade inte någon som var helt hundra, jag köpte istället ett par blommiga cozy-pants. Hahah lite vågade, men dom kan nog ändå bli nice. Köpte sen med oss varsinn is latte och satte oss vid kanalen. Har haft en så mysig dag!! Nu blir det plugg.

Kalas

Ska på 1 årskalas nu! Ska fira lilla Elise som jag fotade för några dagar sen. Ska bli jätte mysigt. Sen ska jag träffa Ebba i stan! 

grillat hamburare

Idag har jag inte gjort speciellt mycket alls. Mina kusiner ifrån Västeros är här under helgen för att min Morbror skulle springa Göteborsvarvet idag! Så duktig så. Pappa grillade precis hamburgare så vi har suttit ute på altanen och tryckt i oss det! 

Sjuttonde maj

Hade en jätte kul kväll hos William igår! Sov sen hos Emilia med Jonna och Moa! Åkte hem vid typ 12 imorse och la mig i solen. Helt amazing väder!! Nu spelar jag spel med mina kusiner:))

I maxi

Avslutningen tog tillslut slut, hahah och efter den åkte jag, Moa och Jonna till maxi. Nu ska vi hem till Emilia och fixa oss till fest ikväll! Woho 


Avslutning

Sitter just nu i hallen och det är avslutning för hela föreningen! Har suttit här i 50 minuter och vi har fortfarande inte fått gå fram:))) pojkar 04 håller på att få diplom, nice

Cozy

När jag och Emilia slutat, så tog vi brummsan till sjön och satte oss där i flera timmar och åt vattenmelon. Det var så fint när solen gick ner!! Nu ska vi sova, har profil imon 7.30. Tagg:))) ska vara med faktist!!! Får se hur det går, har ju inte tränat på 2 veckor typ. 

Promme

Klarade att ta mig upp och gå till skolan! Det var faktist skönt! :)) Idag är det en lång dag, slutar fyra och har redovisning sista lektionen idag. Men sen när jag slutat ska jag vara med Emilia, super cozzzz

♥♥♥♥♥

Min älskade mamma fyller år imorgon och vi kan inte fira då, så vi firade nu idag! Det blev grillat och åååh vad gott det är!! Har inte grillat innan iår och ja kunde typ inte sluta äta, hahah.. Ska gå och lägga mig snart så att jag orkar att gå upp imon, hade tänkt att promenera till skolan och då får jag gå upp lite tidigare!

off shoulders

|| tröja - mammis || jeans - dr denim || skor - primeboots || skärp - liebeskind ||

B L U E

Hittade dom här blå skjortsen på Zara igår! Sååå sköna och jag vet exakt hur jag kommer matcha dom i sommar, svarta vans, vit AV tisha, svart liebeskindskärp + solkyssta ben till det. Hahha hoppas bara jag får lite färg på benen med, så att jag kan använda dom XD Just nu saknar min sommar garderob klänningar, något nice plagg i grönt, en randig tisha och lite mer färg och mönster överlag. Sen är jag hyfsat redo känner jag, hade ju inte tackat nej sommarlov typ nu. 

Nationella kändes exakt så


Engelska läs och hörståelse gick inte bra. Historia provet gick dock fett bra :))) eller nu ska jag inte vara för glad men det kändes bra, har aldrig skrivit så mycket på ett prov innan XD nu har vi mattelektion kvar och sen slutar vi, vill bara hem. 

6,8 km

Efter skolan satt jag kvar och pluggade lite, sen kom jag hem och pluggade ett tag till. Sen fick jag panik av att bara sitta still så jag och mamma trotsade vädret och gick ut på en promenad! Det blev 6,8 km och det va faktist skönt även fast det regnade. Nu ska jag sova, imorgon har jag först nationella på morgonen och sen historia prov. Wöööö, tagg. Det är så nice att vi har prov typ hela tiden:))) 

Mitt älskade guldhjärta

H&M || mix and match

 Fick med mig hem tre bikini delar idag, den svarta underdelen och den mönstrade över  + underdelen ifrån H&M. Bara 50kr per del! Vilket galet kap! Den rosa är också hyfsat ny, den har jag glömt att visa er, även den kommer ifrån H&M! 

10 Q / A

Jag undrar vad det är för objektiv du har till din kamera? Vet att du har nämnt det tidigare, men jag hittar inte det inlägget
Om man vill få reda på något som jag redan svarat på så är det bara söka på google tex "sofiastroom kamera" jag sökte precis nu och inlägget kom upp direkt! HÄR är en direkt länk till de inlägget. Men de objektivet heter EF 50mm f/1.8 
 
Sorry om du redan svarat på detta i något inlägg men vart har du köpt den byxan? Sjukt snygg! 
Är de stretch på byxorna, och vad heter sorten? så snygga!!!! :D:D:DDD::D
 Byxorna kommer ifrån ZARA! Det är ingen stretch eller så och jag vet inte riktigt vad sorten heter, men dom är iallfall köpta på ZARA! :D:DDD
 
Vet du vart hon köpte den? haha:)
 Min Starbucks mugg kommer ifrån, babbababrabaaa STARBUCKS!!! hahah, den är alltså köpt i cafét.
 
 
Vart kan man köpa den lokan? 
 Loka crush kan man köpa på vilken mataffär som helst tror jag, typ maxi eller willys! 
 
Vad har du för storlek på din american cintage?
 På mina av tröjor har jag M! 
 
Var den drickan god? mer matinlägg
 Jag tyckte inte att festisen var speciellt god, ganska äcklig faktist. Men om du tycker om saften Fun Light så gillar du den nog!
 
Vem sitter bredvid Fredrik på bilden?
 Frida! :)
 
Bor han själv? 
 Nej Erik bor inte själv, kanske var lite oklart inlägg haha.. 

Heeeej vans är grymt snygga . Vart kan man hitta glittriga ? finns det någon bra sida ? :) kram
 Sök på google på VANS Authentic Glitter så kommer det upp endel sidor! kämpa lite kompisar

Vilken ph kollar du på? norska/ danska?? 
Jag kollar på Paradise Hotel Norge på tv3 play!

I stan

Är i stan med Emmie. Vi började inte skolan förens halv ett idag så åkte in imorse för att kolla på lite grejer! Super mysigt:)) Är påväg till bussen nu för en lektion i skolan! 

Regn.....

Efter träningen satt jag, Moa, Smilla och Kajsa kvar i hallen och väntade på att det skulle sluta regna någon gång... så vi kunde åka hem. Tillslut slutade de ösregna, wiiie!!!! Lyckan varade i cirka två minuter, när jag väl körde iväg med moppen så började det ösregna igen. Kom hem helt dränkt och bytte direkt om till min One Piece som jag inte använd på 100 år. SÅ mysig ju.

Träning

Sitter i hallen och kollar på träningen med Madde. Jag smittade henne med min ögoninflammation i fredags och det känns ju fan skit. Hahha stackaren fick värre än mig<33 känner mig så dum.. A-flickorna har fått ny tränare, eller ah vi 97 ska fortfarande träna med 98 och 99orna tills vidare, då vi juniorer inte har fått någon tränare än. Det är även några tjejer ifrån andra klubbar här och det är kul och se lite nya ansikten! 

Håltimma

Hade idrott nu på morgonen, eller ah jag va inte med. Nu har vi inte lektion förens 14.30.. Ska sitta i bibloteket och plugga, känner mig faktist ganska bra att jag inte går hem! haha heja mig XD Just nu är jag och Emmie på maxi, sen går jag till bibloteket och sätter mig där i några timmar!

plugg

Har precis fått gjort klart en historieuppgift och det känns såå skönt!! Under tiden jag skrev så har jag försökt att boosta min kropp med massa vitaminer och grönt te. Orkar inte vara kass i halsen nu när handbollen början igen imon. Skit kul :))) Men jag får la gråta lite till och så blir jag förhoppningsvis helt frisk nästa vecka! 

+++

Firade mig och mamma med lite mat och tjat. Hahah nä men de va la mysigt. Dock somnade jag i ett tag, är fortfarande sjuk och de känns skit. Fick även ögoninflamation i fredags, men den är dock nästan helt borta nu så det är ju ändå skönt. Nu ska jag spendera resten av min söndag med plugg. 
 2.9 a.p.r.i.l 2.0.1.4

Hejdå bebisen

Sa precis hejdå till allihopa. Nu kollar jag på pH och väntar på att mamma ska göra klart maten, sen kommer mormor och morfar komma hit. Vi ska fira mig och mamma! 
Pappa och Elise :)))

05.11.14

Våra familje-kompisar (mer som familj :p) kom hit på en liten fika. Sen så gick vi ut för att jag skulle jag fota den lilla familjen. Dock levererades inte de bästa vädret vilket va trist. Vi fick stå under träden för att inte bli helt genom blöta, hade gärna fotat någon annanstans än i en skog.. Men fick knäppt några bra bilder iallfall! Världens sötaste bebis, ååh!!

the other woman

Mötte mina bebbes lite efter sju och då hämtade vi ut våra bio biljetter. Handla sen lite jordgubbar och annat gott :))) Vi såg på The Other Woman och den va så bra!! rekomenderar XD Efter bion så gick vi till Condeco och drack te tills dom stängde, super cozz. Har haft en jätte mysig dag idag verkligen!!

Till stan

Jag och marina gick över 9 km så det va väldigt skönt! Har ju typ inte rört mig på jätte länge, så ja de va härligt. Nu har jag precis bytt om och ska snart traska ner till tåget. Ska till stan och möta Emmie och Rebecca. Vi ska på bio!! 


Promenad

Marina kom hit med sin vovve och nu promenerar vi runt sjön. Super mysigt <33


Städa utomhusbadet

Efter skolan så gick vi hit till utomhussimbadet för att vårt lag skulle göra rent hela bassängen. Hur nice är inte det då???XD vi har stått och scrubbat hela bassängen nu och Nu sitter vi och fikar:))

avslutningsklänning?

Säljer min fina klänning som jag hade förra året när jag gick ur 9:an. Bäställde klänningen ifrån Nelly och märket är Little mistress. Själva kjolen är mörkblå och faller jättefint, över brösten är det beige tyg, ''bältet'' eller ah paljettbanden som går precis under är utav silvriga paljetter. Baksidan är elastisk eller hur man ska säga. Så den passar olika stora tuttar haha. Strl M. Köpte den för 500 kr, använd 1 kväll. Säljer den för 200 kr. Perfekt när man vill vara extra fin eller till skolavslutnignen i Juni! Hör av er på facbook till Sofia Ström vid intresse. :))

study

Efter skolan så plockade jag upp Iris med brumsan. Vi åkte och köpte en målarduk och sen hem hit för att trycka i oss spagetti och köttfärsås. Åt glass och så pluggade vi<33 Är jätte trött nu så att nu ska jag gå och lägga mig. Godnatt!!

y e l l o w

 Alltså hur fräsch inte min nya tröja??? Har fått en liten förälskelse för gult, tycker det är så fint. Fick även denna tröjan av mina älskade vänner! Blev så himla glad!! Iris hade helt snappat upp de där att jag va sugen på en gul av tröja!! Åh:))

tant rut

Kände att jag var tvungen att gå till skolan idag och mår ändå hyfsat bra nu! Hade nationella imorse och efter den hade vi ca 3 timmars hål så vi gick till Tant rut och käkade lunch:))) efter maten så gick vi förbi café nyfiken och skulle köpa liiiite frozen yougurt och så skulle jag fylla den själv, men såklart det blev alldeles för mycket... Hahah allt kostade 90kr, så det blev lite mer än vad jag hade tänkt hahaha XD 
fiaaa

en fin


Vilken fin låt jens leverera!! Lyssnar på den om och om igen:))) Jag blir så glad och typ fridfull (hahha?) när jag hör den. Jag typ tänker att jag sitter på ett berg vid havet och bara andas in den friska luften, man har typ 0 täckning på mobilen, men det gör inget, för man lägger ändå den lite varstans i sommar stugan och man har inga måsten längre, stressen finns inte där, man mår bara allmänt bra.

lunch

Till lunch gjorde jag en vegitarisk sallad utav bullgur, fetaost, broccoli, majs osvosvosv. Hade ju varit gott med typ kyckling i men nä, frysen eller kylen levererade i princip ingenting. Invigde annars min grymma starbucks mugg som jag fick av min älskade vän Matilda

22.54

Känns faktist ganska sådär jätte bra att jag äntligen är klar med min religionsuppgift!!! Den skulle dock vara inne i julas... Hahhah men äh den är iallfall gjord nu och det känns fett bra. Bara 5 saker kvar på min ''att göra'' lista nu:)) Stannar hemma ifrån skolan imon med.. Lite tråkigt att bara vara hemma hela dagarna faktist, men mår bättre så det är ju ändå skönt!

NEW ++++

Alltså mina vänner är för snälla!!! Fick även detta dator fodralet i lördags,alltså verkligen tack!!!♥ ni är bäst!!
Vaknade ganska sent idag morse och helt plötsligt nu fick jag världens pluggmotivation, wtf. Skrivit en lista över allt jag ska göra och typ längtar tills jag kan bocka av den. Så det är vad jag ska sysselsätta mig med nu, plugg :))

sjuk......

Det känns som jag har svalt en golfboll, näsan rinner och jag har 38,5 graders feber. MMMH love it :))) har försökt att kurera mig genom att dricka 1000 glas te och massaaaa vatten men nä inget hjälper, den ända stora skillnaden som jag märker utav de geniala husmorstipsen är att jag får spendera mitt liv på toaletten, för jag måste kissa typ varje kvart. As soft ju. Näää alltså fan, nu blev jag kissenödig, IGEN. Men ligger lite för gött här i sängen. Tänker inte gå ner för trappan... det är iförsig inget problem och gå nerför, det jobbiga är att gå upp igen, typ backintervaller. Vilket är något av det värsta jag vet, så bang. Förhoppningsvis sker det ingen olycka inatt, hahaha nä jag får la gå ner på toa iallfall och sen sova, Hoppas allt är bra med er och sov gott kramrater

coachella outfit ++++

 Detta var min outfit på middagen i fredags. Hade min långkjol ifrån H&M, hatt och glajor ifrån MONKI, topp ifrån Gina. Smycken - cubus, h&m, ur&penn och nått mer.. haha.

present #1

Fick detta skärpet ifrån Liebeskind i lördags av mina älskade vänner!! åååh tack snälla!!!♥

Bettans

Efter svenska nationella imorse så gick vi och käkade på Bettans. Eller ah nu heter det Elmos salladsbar, haha vafan???? Det var dock väldigt gott iallfall. Har typ feber känns det som.. så jag tror jag ska gå hem efter nästa lektion :pp
 

coachella +++

I fredags hade sofia födelsedagsmiddag! Temat på middagen var coachella och det va så roligt att man fick klä ut sig!! Åh tycker det är sjukt kul med olika teman på middagar och tjejkvällar. Hade det jätte mysigt och kul med alla flickorna!
finaste sofia
maten :)))
rebecka och emmie♥
dessa bollarna va typ det godaste jag ätit på lääänge
ellen, rebbe och hanna
moa och emmie

frukost

Frukosten vi åt för typ 7 timmarsen. När alla åkte hem vid typ ett så somnade jag. Tills klockan typ fem... Är så trött! Pratade precis med Fredrik i typ en timma och nu ska jag plugga. 

suprise party

igår när jag kom hem var ju tanken att jag skulle plugga.. MEN när jag låste upp dörren hoppar 13 av mina vänner fram med smällare och tutor. Deckorerat mitt hus med ballonger och gillanger. Alltså åh vilka vänner!! Det finaste någon har gjort för mig. Fick så fina presenter med!!! tack tack tack 
jonna
lollo, jag, emelie och nicole

nagelfix

Lite jobbigt att ha 0 tålamod och sitta och måla naglar. Det är inte min grej alls alltså. Vill att allt ska gå snabbt och bli klart pang boom liksom. Men det blev la ändå helt okej fint så det duger hahah.. Ska snart hem, måste verkligen plugga. Vill bli klar med två uppgifter iallfall. 

Med mandis

Mitt träningpass var nog det sämsta jag gjort, ever. Men fick iallfall rört mig lite och sen tog jag bussen till kärna cityyy XD Amanda hämtade mig och nu har vi precis ätit super god sallad!


Morgon prommis

Vaknade vid nio och nu är vid ute och går en promenad med Rut. Jag ska snart till gymmet :)) och iris ska jobba. Alltså jag känner egentligen inte alls för att träna, men det va för längesen jag gjorde det så jag måste röra lite på mig! För se hur mycket jag orkar bara... Haha, efter gymmet åker jag till saknade Mandis!! Åh det ska bli så kul!

tema coachella ++++

Ikväll har vi varit hos Sofia och firat henne! Temat på middagen var Coachella, lite bohemisk/hippie/blommor/cowboy osv stil haha typ. Hade super kul och nu är jag hos iris. Sover här inatt! Bloggar mer imon om allt, med bilder oså. Internettet är så segt så det tar hundra år.. Men nu ska vi nana, nattis. 
bilder ifrån weheartit Coachella festival

14.05.02

Godmorgon kompisar. Sitter och pluggar för tillfället, vilket är trist. Men det måste göras!! Just nu längtar jag ihjäl mig till sommarlovet, då man inte har några måsten, inga krav, man gör det man själv vill göra. Men det är inte är så långt kvar nu, typ 5-6 veckor!!! Gäller att kämpa nu det sista..
Här kommer några osedda bilder ifrån Valborg
jag och ebbsanemma, carl, jag och parkko
moa är happy XD hahah, jag och erik

Mys-tjejerna

Åkte till Lökeberg med laget och hade picknick. Grillade korv, marsmellows och åt lite för mycket chips och choklad... Hade det jätte mysigt och det va kul och träffa mina favoriter!! Det ända som va synd var att det blåste så himla mycket så det va väldigt kallt, så just nu känner jag mig som en isbit. Men ska göra lite te och sätta mig i soffan framför Top Model finalen! 

yesterday´s

Ääääälskar mina nya brallor ifrån ZARA lever typ i dom, och den nya zebra skjortan med!! Hade iallfall på mig detta igår kväll! 
|| byxor - skjorta - ZARA || tisha - american vintage || skärp - liebeskind || ringar - H&M || skor - vans ||

Frukost

Hade jätte kul igår kväll och vi har städat hela morgonen. Och nu äntligen sitter vi ner och äter frukost :))) ska snart åka hem med Moa och packa om väskan, sen åka till Lökeberg med laget!!! Åh det ska bli så mysigt!!!


Med Emilia

Shit vilken dag. Köpte iallfall precis med oss donken och sitter på tåget till dom andra! Hoppas ni får en bra dag kompisar!




RSS 2.0