Valborg

Med dom bästavännerna, mycket god mat och skratt helt sjukt va bra ni är. Tänkte att jag va tvungen att blogga lite, så jag slänger upp några bilder. Nu ska vi hoppa studsmatta, tjing tjing!

Shoppa

Såååå, nu har jag jobbat i 4 timmar och jag orkar verkligen inte mer. Ska ta spårvagnen in till nordstan och kika på lite grejer och se om jag hittar nått trevligt, sen blir det vidare till amanda med emma, kommer bli en go dag/kväll/natt/morgon med mina solstrålar.

Presenter

Det blev mest pengar som jag fått in på kortet till kroatienresan ifrån mina kära föräldrar.  Tack så mycket!! även tack alla för alla fina gratulationer!!

Ebbas dag

Godmorgon! Sitter på mammas jobb och jobbar har paus så jag är glad. Gick upp runt 8 imorse sen körde pappa mig hit typ halv 9 och sen dess har jag skrivit ut massa lappar och sorterat tröjor, wiiiie. Nej men de är ändå helt okej, EBBA FYLLER 14 ÅR IDAG, GRATTIS MIN FINA VÄN!!!! Hoppas du får den bästa dagen nånsin, de är du värd.
finaste

skype

Snackar skype med mina finaste vänner emma o amanda och vi planerar morgondagen, de kommer bli så mysigt i skogen woho! Min kusin sover över här inatt och han är 10 år så jag ska typ sova nu, men det är ändå lungt för jag är så trött ändå så de ska bara bli skönt och sova eftersom jag gick upp 6 imorse. ääääh vet ni bloggar mer imon, hejsveeeejs!!

andra hemmet

Man kan nästan säga att hallen är mitt andra hem, nu är cupen och säsongen helt slut. Inga mer matcher på ett bra tag. Nu är de att träna gärnet nu på försesongen. Jävligt sorligt ändå, haha de är typ depp musik i hallen men så de är tråkigt. Ska snart gå till bussen med soffe, sen funderar jag på att lägga mig när jag kommer hem, är så trött. Bloggar mer när jag kommer hem, om jag inte somnar.

Tårta

Släkten är här och vi har precis ätit grillat, snart blir det tårta. Solen lyser och de är riktigt fint väder faktist! Sitter ute med min lillkusin här på altanen, himlans skönt. Annars åkte vi ut mot kärra i semin med 12-8.. Ajaj, ska åka tillbaka till hallen senare för att kolla finalerna och vara med mina kära vänner.

15 ååååååååår

Klockan är 7 och jag vakna alldeles av mig själv utan klocka osånt, coolt ju. Ska börja fixa mig oså nu, vet inte när de blir uppdatering idag, men det märker ni, de va inte lika kul att va 15 som jag trodde. Haha igen skillnad ifrån igår... men de ska bli kul idag, bloggar senare pussar!
två bilder ifrån exakt ett årsen på lilla sofia, då jag firade min födelsedag med Marina i shorts (?!)

sista kvarten

INNAN JAG ÄR 15 WOHOOOOO, så himla najs! Ska upp runt 7 imon för först på schemat är de match, sen kommer tjocka släkten hit (+tååååårta!!!!) sen kanske final i cuppen?;)) haha nej men hoppas fan på en super trevlig dag imorgon, ps tack elin för många skratt på denna kväll. Hörs igen när jag är 15 ååååååååååår!!
juste glömmde skriva till dig emilia, hoppas att du mår bra och att handen inte är bruten, puss på dig hjärtat.

WEHO

Hos ellan nu på vuxenkalas, åååååh himlans trevligt. Fast dom har redan käkat all tårta så jag blir utan, buhuhuhu ända anledningen varför jag kom hit egentligen. Men tur att de finns mat iallfall. JUSTE vi vann sista matchen med 16-7 fan va najs, så imon blir det A-semifinaaaaaaal, happy chey :P Ne nu ska jag äta mat, hajdoooo
elins bild på tårtan som jag inte ens fick se..

I mimers

Vann första matchen med 14-10 tror jag? Och den andra som vi spelade nu för kanske 10 minutersen? Förlorade vi med 11-9, ajajaj. Sen blir det en match runt 5 kanske, och nu ska vi käka fucking pizza!!! Woho, bästa på hela dagen ju.

svar på tal

Gör du gratis headers? Kan du svara på denna frågan i ett svar på tal.

Ja det gör jag, du kan skicka ett mail till [email protected] med bild som du vill ha på headern, eller en beskrivning på hur du vill ha den. Skriv gärna en kommentar att du har skickat bilder eller så bruker inte kolla mailen så ofta, hehehe
några headers jag gjort + den jag har nu som jag har gjort själv








Nu kör vi!

Sticker till hallen nu och möter upp alla i mitt kära lag, fyfan va taggad jag är nu, nu köttar vi förfan!!!!
Kommer kanske kunna blogga emellan matcherna så jag tar med mig min kära dator till halen och hoppas det blir någon uppdatering idag, hörs sen!

Fredags mys

Med mammi, sitter och kollar på fucking lets dance värsta najs ju. Ska annars upp tidigt som satan imon eftersom vi har cup, wohhooh! Det är hemma cup och grejer, så de är ju himlans grymt. Ska fortsätta att kolla på all den fina dansen med alla b-kändisar ifrån sverige, hejsvejs mamma hälsar.

regnregnregn

Helt seriöst jag hatar regn, det räker nu!!!! Kommer nog inte bli så bra uppdatering nu resten av dagen, men jag bloggar när jag har tid.. Men jaaaa, har slutat nu och ska gå i regnet och bli som en blöt katt till bussfan. ååh älska livet.

Woho

EMMA ÄR I SKOLAN, YEEEEY!!!!! As glad, har ju saknat henne så. Annars då? Jo tack de är bra. Har världens onödigaste rast just nu, men har ju en go klass så vi har lite kul med allsång och grejer. Tappade bort alla mina nyklar igår, så måste leta efter dom nu idag, annars kommer jag inte in i mitt egna hus, buhuhuhu :'(

död chey :P <33

Är så sjukt jävla trött och jag har ingen känsel i mina ben, sprang 6,6 km wooaaw värsta långt ju, att jag ens orka gå utanför dörren, heja mig!!! Okej ska sluta va så ful nu och jag ska faktist sova, måste bara fixa en massa tidinställda inlägg till imon för jag kommer antagligen inte kunna blogga så mycket? Så har jag lovat iris att jag ska göra  5 inlägg om dagen, jo men visst!!! hehe

White

// blus - mammas // jeans - cubus // halsväska eller vad man ska kalla det - kapahl//

Run bitch

Okej nu jävlar, nu ska vi springa i regnet som aldrig förr!!! Älskar regn får lajf <33<3<33<3<3

Mästerkockarna

Är hos iris och vi lagar mat så vi orkar att springa i det här skit vädret. Vi kommer ju drunka av allt regn.. haha känner mig faktist inte taggad alls, brukar ändå tycka att det är gött att få röra på sig, men verkligen inte nu. Usch otaggad till 1000, men ska sluta blogga nu, nu ska vi ätaaaa hajdoo
Mina byxor blev blöta när vi gick hem, så jag har alltså inte rullat runt så hela dagen, hheehe

Till Emma

Min sjukling smsade och sa att jag skulle blogga, så det här inlägget är till dig emmsi. Aså egentilgen har jag absolut inget alls att skriva om så de här blir ju inte det bästa inlägget jag gjort. Kan säga till dig emma att du har missat texmex i skolan fast jag käkade upp alla chipsen så du hade ju ändå inte fått några men grösakerna hade du fått iallfall.. och så jag har massa feta grejer att säga dig!!! kom till skolan imon med kompis, love you

Torsdag

Idag är det en tråkig dag somvanligt, de regnar och är grått och trist överallt. Därför har jag på mig vita byxor idag så jag kan lysa upp den tråkiga världen som en liten sol.. eller inte, men känner att jag måste ha fint väder snart, orkar inte mer av detta regn skit vädert!!! Kommer ju verkligen bli helt sjukt kul och på löpträningen sen i regnet, älskar livet verkligen! Ska fortsätta lyssna på min deppmusik nu, tjingeling! som min vän elin skulle säga.

Äntligen hemma

Har verkligen haft fuuuult upp idag så därför har jag bloggat så dåligt. Känner att jag inte vill göra sånna onödiga inlägg med bilder på typ mina fötter att jag är påväg hem eller nått liknande och så hann jag inte göra några tidinställda så ja därför har det vart så dålig bloggning. Efter skolan så har jag, jobbat, fixat pass och handlat mat och födelsedags grejer med världensbästa mamma. Vi har sjöngt med högsta volym i bilen, druckit powerking och varit gangsters, somvanligt. Nu är jag helt slut och sitter i min säng med min data och vecko revyn och mumsar på massa gosaker i min onepiece sen blir det tacos (!!) livet kan inte va bättre.

Bästa

Världens goaste Elin bloggade ju förut, himlans bra är du!!! Ses på lördag, wihohoh. Sitter annars här med mina boys huggan och phillepille och vi har det chill som vanligt. Efter skolan ska jag åka till mammas jobb och jobba så jag får lite cashfloooow och sen fixa ett pass.

Fyra dagar kvar

Hallå kompisar, Elin här! Skulle bara slänga in ett inlägg i smyg för att jag har läst det förra inlägget ungefär 10 gånger nu och det börjar bli lite tråkigt, haha kan bara inte låta bli..

Om ni vill veta så ska jag snart in till stan tillsammans med Linda och köpa presenter till Sofia, wiho va bra vi är. Jag hoppas verkligen inte att ni har glömt vad det är för dag på söndag! Om ni har det så ska jag nu påminna er: SOFIA FYLLER 15 FUCKING ÅR!!! Då ska det ätas mat, tårta, kladdkaka osv som aldrig förr. Herregud jag har känt Sofia hela livet, 15 årsjubileum wiho! Nu ska jag sluta tjata, puss på er / ELLE


Godnatt

Är verkligen sjukt trött, måste va efter simningen. Haha har ju simmat med klassen 2 dagar i rad nu, så sjukt jobbigt är det va, efter halva längden är jag helt slut och de är ganska perfekt för då når man bottnen och kan fortsätta och gå i vattnet den sista biten.. Värsta gangster osååååånt. Ne men orkar verkligen inte skriva nått mer förutom att jag saknar min bästavän emma och bäst för dig att du kommer till skolan imon sjukis :( Annars så är jag skit ful när jag sitter helt ensam och leer så jag kommer somna med världens jävla leende på läpparna, men är verkligen så glad så kan ej sluta, fultjej.nu

Urbanears

Älskar verkligen den orange färgen, helt underbara är dom!! tack så mycket mammi 

Idrottshallen

Är i hallen med mina efterblivna ap-vänner och ska snart träna, alla taggar till träningen typ. Har inte så mycket att skriva så låt bilderna tala för sig själva.

Äntligen

Kommer komma ganska sent till skolan idag eftrsom jag har min sista körlektion klockan 8, kommer bli så jävla gött när jag är klar med skiten!! Snart kan jag ju skriva provet med, ååh det kommer bli så bra! Bara jag inte misslyckas, haha det hade ju varit det värsta.. jag ska ha de jävla moppekörkortet!!! Måste börja ta mig kläder oså, ska åka snart. Ha de så bra sålänge, puss!

Kärlekstigen

Efter vi hade haft löpträning så sprang jag och iris kärlekstigen, åååh så romantiskt. Haha nej men de är verkligen sjukt fin utsikt där så vi satte oss och kollade ut på älven och tjötade lite oså, sen fortsatte vi hemmåt mot iris. Sen hämtade min kära mamma och pappa mig 20 minuter senare? Mamma är så bra va, fixa nya hörlurar till mig, bäst är du!!! (vet att du kommer läsa detta, haha) 

lil wayne

// linne - modekungen // väst - fixat själv // hood - bik bok // byxor - gina //

Iris

Är hos miss ekman och vi har tryckt i oss massa mat och oboy, de bästa som finns typ. Vi ska ju ta oss upp till fontin och springa med laget senare men just nu så kollar jag på iris medans hon dansar, woho jag har det bra!
en bild ifrån sommars, ååh det va så bra.

Skolan

Godmorgon gomorgooooon, godmorgon. Inga är typ i skolan idag, alla är sjuka emma och amanda är inte här :'( Det är bara jag, evlina och oliven buhuhuhu. Idag så ska vi simma med klassen bästa som finns ju!!!! nej, men vad händer annars vi har syslöjd och eftersom vi har den bästa läraren så får vi göra som vi vill, typ.. så vi sitter och lyssnar på musik och har det himlans trevligt. Känner att jag själv inte blir bra på bild idag så ni får en på min snygga vän philip ifrån förut istället.

Tjötar

Först tjötade jag med Ellan sen Iris, Marina, Iris och Marina igen. Värsta poppis tjej, whjohoho. Haha nej men Iris sa åt mig att jag skulle blogga så jag gör allt för henne, såklaaaart. Har inget att skriva om förutom att Hermansby if (tror dom heter if?) de fotbollslaget som Emma och Amanda spelar i och dom kom 2 på den cupen dom spela nu i helgen, så jävla bra är ni tjejer!!!!

Shorts

I Mars nångång när jag va hemma sjuk så hade jag verkligen inget att göra så jag tog fram en gammal spetströja klippte lite i den och sen sydde lite förhand på mina gamla shorts, dom är mycket snyggare nu än innan så jag är nöjd!

Distriktlaget

Hej har verkligen inte haft tid att blogga idag. Först vaknade jag runt 7 och käka frukost oså, sen runt 8 åkte jag till distriktlagsträningen som var i 3 timmar. Sen hämta mammi mig så åkte vi till stan och köpte födelsedagspresenter till mig <33<333<3<3 Fyller ju år om exakt 7 dagar, woho de kommer bli najs!! Kom annars hem för kanske en halvtimma sen och nu ska jag hoppa in i duschen så bloggar jag mer sen, hajdoooo
bild från April 2011

Filmstaden

Efter konfan så åkte jag och mötte iris sen åkte vi och kollade på den nya american pie filmen, den va inte den bästa men man fick några skratt iallfall, hahah man skrattade mest åt två tjejers skratt haha de slog allas. Tänk er typ en häxa blandat med en gris som tjuter, kul va det!! Men dom andra filmerna är bättre än denna iallfall, men det var lika trevligt somvanligt med min kära vän.

Blue Tiger

// kavaj - hm // linne - bik bok // byxor - gina //

Konfa

Måste verkligen skynda mig nu mamma ropar ifrån nedervåningen att vi ska åka nu, så jag måste verkligen ner. Har försökt och ta outfit bild vi får se när den kommer upp puss på er.

07.52

Behöver egentligen inte gå upp förens 9 men kunde inte somna om så varför inte gå upp. Ska försöka fixa lite roliga inlägg idag med bra bilder osååå, igår kändes de inte som en bra blogg dag, haha! Så idag blir de bättre hoppas jag.. Ska äta frukost nu så jag bloggar sen innan jag åker till kyrkan!

Trötter

Har sovit i soffan alldeles förlänge, haha.. somnade nästan direkt efter att jag skrev de förra inlägget. Känner att jag snart ska borsta tänderna och göra mig helt iårdning så jag kan nana i min underbara säng. Ska upp tidigt imorgon eftersom de är konfaträff i 4 timmar, weho. Ne nu ska jag sova är, sovgott.
bild ifrån början av 8an, lillan typ

Nelly

Ligger i soffan och kollar igenom hela nellys hemsida känns det som, dom har ju midseason sale så massvis med rea. Hittat några grejer som jag vill beställa ska bara vänta till mamma kommer hem. Letat som en galning efter en konfirmations klänning i över 2 dagar på 1000 olika sidor känns det som, men inte hittat den jag vill ha. Känner att jag vill beställa snart innan alla börjar bli slutsålda och det är ju snart dags för konfirmation!! eller ah 2 månader.. haha men iallfall känns skönt att vara ute i good tid.

Rain

Helt seriöst vädret är de sämsta man blir så depp av allt regn och rusk. Haha rusk fan va fult ord. Men iallfall kom hem för kanske 10 minutersen? och jag känner mig som en blöt och kall hund efter ha gått hem ifrån bussen. Ska snart fixa nått att äta är så himla hungrig, annars verkar som att de blir en hemmakväll men de är skönt nångång det med. 

Woho

Fan va grym jag känner mig det gick aaaaaas bra på no provet, så de känns jävligt bra nu!!! Det är fredag och allt idag nu så de är en bra dag, får se vad som händer sen. Trodde vi hade träning som vanligt men de blir ingen idag, de är ändå skönt men var så inställd på att det va träning men nu vet jag inte vad jag ska hitta på efter skolan. mobbad_tjej_97_gråter_flodvåg :P <33 XD ska in på lektion nu, LOL

Fuck

Kom på att jag har fucking no prov imon, shit pommes im so dead now. Mamma när du läser detta så vet du att jag fick ett A somvanligt Har precis duscha och är helt slut men jag ska faktist ta fram min slita men så himla fina biologi bok och läsa så de blir min bästis ikväll. Ska kämpa nu i de sista!!! typ.


Army

// t-shirt - armyjacka - hood - bik bok // jeans - cubus //

nu kör vi!

Nu jävlar vi ska fan springa som aldrig förr.. eller? Nej men är ändå lite taggade för det, är gött och röra på sig men inte lika härligt nu när man har träningsvärk i hela kroppen. Men de löser sig väll, bloggar mer när jag kommer hem ikväll, puss!

Med moa

Är på kastelleskolan brevid våran skola med min kära vän Moa och väntar på hennes mamma som ska köra hem oss till skogen. Får se vad vi hittar på sen just nu kollar vi på BB och dricker saft och grejer så vi har det gött!

Torsdag

Skolan hittils har varit himla trevligt, Klara kom till skolan så de va kul att få träffa henne igen! Måste även skriva gramatiskt bra svenska för Hugo sitter brevid och klagar på hur jag skriver. Så detta inlägget blir tråkigt. Efter skolan ska jag till Iris, har inte sagt det till henne än men de är nog okej, haha! Sen runt 6 så blir det löpning med laget, så det är naaaaajs. puss

Godkväll

Är verkligen super trött och funderar starkt på att sova snart, måste bra orka ta mig ner för seriöst den längsta trappan i sverige ner till mitt badrum och borsta tänderna så ska jag sova så himla gott. Kan ju säga att jag inte direkt är taggad, de är ju typ som att springa milen upp och ner för trapphelvetet, love life. Nog om trappan, måste försöka ta mig upp tidigt imon så kan jag fixa outfit bilder och grejer, ha en bra kväll och godnatt till er!

Så bra är du

De senaste timmarna och dagar så har min finaste vän Elin fixat min design och den är hur bra som helst nu, är verkligen jätte tacksam!!! Helt perfekt är den, så nu känns det verkligen grymt bra att starta bloggen på rikigt nu när allt är fixat och klart. tacktacktacktacktack igen vännen du är guldvärd! besök annars hennes feta blogg HÄR!!

Sportlife

Kom hem för kanske en halvtimma sen? Efter 1,5 timmars gym.. är helt slut, haha på rikigt har ingen känsel i benen längre. Känner mig ändå duktig att jag brände alla kalorier ifrån bullarna som jag tryckte i mig förut, så de va värt! Men nu när jag kommit hem så har jag fått i mig mat och väntar på att min broder ska duscha klart nångång, de va allt för mig nu, hejsvejs!

Födelsedags firande



In school

Idag är det ingen vanlig dag för de är bästa philles födelsedag, woho grattis vännen!! De blir antagligen lite födelsedagfirande sen för de är ju inte varje dag man fyller 15 år så de blir grymt bra med tååååårta och grejer! Har annars de himlans bra med mina fina vänner i skolan som vanligt, bäst är ni.

Skype

Snackar skype med min kära vän adam, de är så himlans trevligt. Är annars sjukt trött och har sån träningsvärk i mina ben haha så himla dålig är jag va. Hade första fysträningen igår så de är därför, shit va dålig kondition jag har va, helt sjukt. Nu ska jag sluta klaga, ha de fint kompisar!
haha bild på mig och bästis ifrån skogen

H&M

Kom precis hem och det bra med mötet va ju fikan, haha vad annars lixom? Efter kyrkan gick jag till hallen och fick tillbaka min plånbok av iris för jag glömde den hos henne igår så nu är jag hel igen. Går seriöst runt med den i handen heeeeeela tiden så jag känner mig tom utan den typ.. haha så de va skönt och få tillbaka den, nu ska jag kika vidare i hm katalogen, wehooo.

Spring

Låg och sov så gött så kolla jag på klockan så visar den 2 och de betyder att jag borde gå om en kvart till bussen, men icke.. Jag sover vidare till halv 3 och nu är de bråttom om en kvart måste jag gå till bussen eftersom jag hinner med 3 bussen så jag slängde på mig de första bästa och sen så va de bara att springa till bussfan. Nu sitter jag på bussen mot stan sen måste jag hoppa på tåget och sen vidare mot kyrkan, för ska på ett möte med konfan i två härliga timmar..

Frulle

Bestämde mig för att stanna hemma idag ifrån skolan för att jag mådde inte så himla bra när jag vakna.. Så nu sitter jag i köket med en skål kesella med olika bär i och mumsar på, perfekt.

Äntligen

Fan va jag har saknat detta, de är fan sjukt. Lite rostig på att skriva eftersom jag ej gjort de på typ över 3 sjuka månader???? omghaaaaaad.  Nej men jag ska börja blogga nu igen tänkte jag, mitt liv har förändrats nu på detta nya året, har en egen apa och häst här hemma, ny fixat rum och en ful utväxt (!!!) Så därför tänkte jag att det skulle bli perfekt att börja blogga och dela med mig om mitt liv igen. Orkar inte fixa mer med designen nu så de låter jag min grymmaste vän Elin fixa! woho tur att jag har dig. Men de va allt för mig idag, hörs imon.

RSS 2.0