världens bästa lillasyster

Måste nog vara jag, hahaha under typ två timmar har jag hjälpt Erik och städa hans rum. Dammat och slängt alldeles för mycket papper, men det va ändå kul vi sjung till massa låtar och det är alltid roligare och städa någon annans rum än sitt eget. Får väll ta mitt imon, mår typ dåligt för det är så himla äckligt där hahah.., Men nu ska jag sova, godnatt!
men naw, topmodel 4 år XDXD 

Outfit


Orkade inte ta några bilder idag, men har på mig exakt samma outfit som på denna bilden på mig och Kaiser ifrån förra sommaren!
// tisha - weekday // shorts - fixat själv // skor - ash boots //


så härligt

Har varit med Simon typ hela dagen därför har jag inte bloggat, ååh världens absolut bästa. Nu under kvällen har jag suttit ute på altanen med min kära far och käkat grillat och sen jordgubbar med glass. Helt jävla underbart!!

på bussen

Sitter på bussen ifrån skolan nu. Ska hem till Simon och vara med han i ett tag, vet inte vad vi ska hitta på riktigt men kanske går ut en stund, det är ju så fint väder!! Sen måste jag hem och städa mitt rum, packa osvosvosv. 

idrott

Sitter ute och kollar på min kära klass som har idrott. Fick en kommentar för ett tagsen om varför jag inte är med på idrotten, helt ärligt så orkar jag inte. Hahaha var med så mycket förut och nu är det roligare och kolla på än att spriga runt i solen XD

Sista skoldagen i ytterby

Idag ska jag städa ur mitt skåp och lämna tillbaka min dator, fan va sjukt. Det känns ändå sorligt på något sätt, men ändå så kul. Jag har med min tjocka vita dator idag för att kolla gamla bilder ifrån dom här åren, men den ville inte ansluta till internetet så jag får lägga upp bilderna nån annan dag!


sjukaste

Hade sjukaste träningen förut va, började med uppvärmning på 1,25 km och sen 5 km. Efter det körde vi intervaller, vid skidbacken. Asså jag dog, jag bröt typ ihop hahaha fick ingen luft och tårarna bara spruta, hahahaha mmmm bra jobbat Sofia. Sen var det så mycket myggor i skogen så det kliar överallt!! Men man känner sig väldigt nöjd nu efter träningen iallfall, nu när man ligger hemma i sängen :)) Annars då? jo jag har precis pratat med min älskade pojk och nu tänkte jag sova, så puss.

catlover <333

outfit

Blev inga bra bilder
// shorts - new yorker // tisha - american vintage // skärp - liebeskind // + primes

maaaaat

Känner inte alls för att ha löpträning snart, vi kommer bara få håll och ååh vet inte ens om vi får skjuts till fontin, vi kan ju inte gå nu får då kommer vi sent. Bloggar mer efter träningen!

äntligen klara!!

Har satt upp lappar över hela kungälv, typ. Höll på i över två timmar nu och man dog ju utav värmen. Men nu har vi köpt med oss lite mat som vi ska käka innan träningen som är om 40 minuter, åååh va jobbigt.

Glass paus

Har gått runt nu i över en timma och satt upp en massa lappar, så vi va värda en paus och lite glass. Ska väll fortsätta i ett tag till, det va inte direkt lite lappar som vi fick.


På bussen

Sitter på bussen med Jonna och Emilia. Vi ska till hallen och hämta affischer som vi ska sätta upp om simbadet lite överallt. Vi måste göra detta för att vi va inte med på det förra jobbet då vårat kära lag städa simbassängen. Så nu ska vi gå runt i värmen och dö, hahah nej men ah det blir väll kul XD


7 års olyka

KUL, fjärde gången min telefon har spräckts nu. Tappade den igår i stengolvet vid våra skåp, asså åååh kan man vara dåligare?? Tror inte detta, jag hoppas verkligen att jag hinner laga den innan vi åker till Grekland!!

Emmas och min telefon, BFFS <33

Torsdag

Hann inte platta håret eller sminka mig imorse, kul. Eller ah jag delade upp håret i två toffsar och plattade de imitten som inte var i en toffs. Så det inte skulle bli så fluffigt, ah det gick ju som det gick XD It´s sooo flluffyyy. Var ute förut på rasten och det är redan gött väder, woho!! Det ska bli jätte fint och soligt idag!

Ååh godnatt

Hade handbolls träning mellan 20-22, va verkligen inte alls taggad, men när man väl kommer till hellen så blir man så himla glad att man kämpade sig dit. Vi har det alltid så roligt!! Världens bästa tjejer <433 men i början va det så jävla jobbigt va, svetten bara rann. men sen va det lite lugnare övningar. Kom hem vid halv elva och då käka jag lite och nu har jag duschat och ska nu sova!! Äntligen, har velat sova hela dagen. Så godnatt kompisar.


prinsessan

Efter vi åt pannkakor så skulle vi plugga, eh ah det har ju gått bra för mig iallfall! Men inte för Emilia, lilla prinsessan sover så sött. Men jag har faktist varit duktig, är snart klar med intervjun vilket är sååå skönt!! Det absolut sista jag har kvar nu i 9an. Känns så himla konstigt, tiden har gått så snabbt. 

outfit



totally Spies

Sitter och kollar på totally spies <3333 med Emilia och Alice medans vi jag äter lite flingor och dricker juice. Snart ska vi väll plugga och göra pannkakor. 

detaljer

Tog på mig en kjol imorse för att det var ju så himla varmt igår så jag tänkte att det skulle vara lika varmt idag. Men neeeeeej det klart att det blir skit väder. Imon skulle det iallfall vara soligt, tror jag??? Hoppas det iallfall, har redan bestämt att jag ska ha shorts (första gången i skolan iår, omg XD fest) 

onsdag

Har glömt av helt och blogga idag, wopsi XD Har matte nu iallfall och slutar nu efter denna lektionen. Då ska jag med Emilia hem, wohoh mys. Nej men vi ska faktist plugga, har kvar en grej i skolan nu och det är en artikel om Maria och den ska va klar imon.. 

tisdags lyx

Denna fina kväll har jag suttit ute på altanen med mamma och pappa. Har varit så mysigt, det kändes som en riktig sommarkväll!! Vädret är så himla härligt och ååh blir så glad utav solen.
Som pappa säger - Helt jävla undebart

outfit

Imorse ösregnade det och nu är det strålande sol, det är så jobbigt och veta vad man ska ta på sig på morgonen. Hahah! NU ska jag byta till ett par shorts 
// tröja - byxor - hm // jacka - zara // skor - primeboots //

glad idag

Vi slutade vid två istället för tre idag! WOHO, jag har bara 3 skoldagar kvar i 9an nu, OMG. Åker ju till grekland nästa vecka, börjar få lite resfeber nu (säger man ens så??? hahah aja) Längtar ihjäl mig iallafall! Nu hade jag tänkt att äta lite mat ute i solen, åååh så härligt!!

nya träningskläder

Köpte dessa på h&m och nu kommer jag lysa i gymmet, haha! Nej men kommer inte direkt ha på mig shorsten och linnet samtidigtmen jag behövde lite nya tränings grejer, så detta va perffa!

lunch

Hade precis lunch och efter den så gick vi till turken och köpte lite gött. Var så himla godis sugen så va tvungen och köpa lite nappar haha! Nu ska vi ha matte sen NO, igen... Åååh orkar inte, slutar vid tre idag och då ska jag nog träffa Simpan! 

NO labb

Hade sovmorgon imorse, slöjden var inställd så vi började inte förens halv 10. Då kollade vi på film i engelskan och nu har vi NO. Jag och Phille håller på med en labb, men det funka inte hahah! Så vi får kolla på en annan grupp, sen har vi lunch tjoho.


hemma

På träningen så började vi med ett cooper test, mmmmh gött. Fick väll inte den bästa tiden om man säger så, hahaha men ändå skönt och ha gjort det! Sen hade vi backträning.. När jag kom hem satt jag i köket i en timma och läste bloggar, kolla instagram osv. Sen käka jag lite och nu ska jag väll ta en dusch, sen sova är så fruktansvärt trött. 
2011 <3<3<3<3 Kolla våra telefoner, hahahhaha fina

vilken härlig dag

Efter skolan åkte jag och sola sen hem till Iris. Vi tog en trip runt fästningen vid älven och åt glass och klättra i bergen. Hahhaha ååh det är inget för mig, har skrapat upp benen och fick verkligen panik ett tag. Trodde jag skulle ramla i vattnet, men det gick ju bra tillslut. Nu ska jag åka till löpträningen bloggar mera sen när jag kommer hem! 

outfit

 // kofta - gina // tröja - chelsea // byxor - zara // halsband - raglady // armband - gjort själv // 

Jag suger

Hahahha jag orkar inte, jag suger. Kommer ni ihåg när jag skrev att det ändå hade gått bra på NO provet vi hade förra veckan?? vi fick tillbaka dom nyss och jag hade 10,5 och man behövde 15 poäng för att få godkännt. Som mest kunde man få 53 poäng, hahahaha orkar inte att jag var för glad efter provet och trodde jag skulle få jätte bra på det. JAPP!

nytt!

Fick med mig detta hem igår! Behövde nytt smink men hittade inte min favorit maskara så det fick bara bli en ny foundation, en eyeliner och ögonskugga. Sen ett par orange shorts (givet ahahhah) en fin bikiniöverdel med!

Lånedator

Har fått en rosa dator nu, den suger. Så himla långsam är den, ååh får damp. Jag har verkligen inget tålamod alls.Ska ha denna nu tills vi slutar skolan, men jag har ju bara 1 vecka kvar i 9an nu så jag överlever nog XD Men ah idag slutar vi vid 2 och då ska jag åka och sola, tjoho.

godnatt kompisar

Ligger i min säng och snackar med Iris, mys. Snart ska jag sova, är sååå trött!! Har sovit så lite denna helgen, så det ska bli skönt och få somna i min egna säng. Men jag bloggar mer imon!! godnatt finisar.
Bilder ifrån London 2010, sommarlovet mellan 6an och 7an.. Åååh vill åka ditt nu, köpte så fula grejer hahah
Hahaha ser ni hur arg jag va eller?? mamma hade köpt en likadan tröja som mig, hahahha

outfit

// tröja - american vintage // jeans - dr denim // skärp - liebeskind // armband - gjort själv // skor - primeboots //

7 km

När jag precis hade gått utanför min dörr så började det regna, men det va bara lite och mest skönt!! Det kändes som en sommarkväll, varma vindar och ååååh det va faktist väldigt skönt och springa idag. Det blev en runda på 7 km och sen när jag kom hem kalasade jag på yougurt och kiwi! Ska snart ta mig ner till duschen och ta en go dusch, så vi hörs sen tjingeling. 

ut och springa

Fick med mig några fina grejer hem!! Jag har varit hemma nu i kanske en timma? och nu ska jag ta mig upp till sjön och springa i den slingan runt där. Har på mig mina nya tränings shorts på h&m som verkligen lyser i en härlig färg, men de ville inte fastna på bild. Ska försöka ta bättre bilder på dom och på en tränings tröja jag köpte i samma färg senare!! kram

new | bijux by us


till frölunda

Har precis fixat mig och nu ska jag, mamma och Erik åka in till frölunda och kika på lite grejer till Grekland! Hoppas verkligen att jag hittar den bikinin jag vill ha, men är nästan helt säker att den är slutsåld. Åååh, hoppas att den finns!!

frukost

Är jätte trött för vi somnade så sent inatt, har inte sovit mycket alls dom här två dagarna. Så ska bli skönt och sova sen ikväll, haha! Men vi käkade precis frukost och jag ska väll ta min brummis hem snart, ska bara köra hem Emilia innan.
Emilia lekte lite med kameran, hahahh

hos nellie

Det blev en spontan trip till kungälv där jag mötte Emilia, Jonna, Nellie, Julia och Matilda. Nu är vi hos Nellie och äter godis, tjohoho fest. 

en sommarkväll, typ

Simon kom hit vid fyra nångång? och vi gjorde väll inte så mycket, softa ba XD sen fixa jag mat (haha lol äter dom kyckling spetten varje dag, men dom är sååå goda!!) Det va så härligt och sitta ute på altanen i de goa vädret med min kärlek.

presenter!!

Fick så himla fina grejer av mina fina vänner, ååh blev så himla glad! tack snälla!

är så trött

Somnade när alla hade åkt hem och sen vaknade jag utav att Simon ringde. Så jag måste upp och platta mitt hår, duschade ju imorse och det är kaos nu. Sen ska jag träffa simpan <333 Min älskade skoldata är annars helt sönder nu, jag kan inte se något alls på skärmen förutom massa ränder och ååh va jobbigt det är!! Så nu har jag min gamla vita dator som väger 4 kg och är så galet långsamt, kul. Det hemskaste är och kolla alla gamla bilder, hahahahah omg!!!

dom här är blandade ifrån 2008, 2009 och bilden längst ner till höger är ifrån 2010. DÖR, vad höll jag på med?! 

Pannkaksfrulle

Nu har vi ätit lite för mycket frukost, men ååh de satt jävligt fint. Jag måste städa nu och sen ska jag träffa Simon, vet inte hur länge min kära flickor ska stanna här men dom åker nog hem oom ett tag. Har haft det så himla bra både idag och igår, har så fina vänner. 
pannkaka, nutella, banan och grädde. DRÖM <33

God morgon

Vaknade halv 9 och kunde inte somna om så jag gick upp och duscha sen städa jag lite i köket. Nu gör jag pannkakor och Emilia sitter brevid och äter cheez heartz, skön. Dom andra sover? Så jag får väll väcka dom när all mat är klar! 


tjoho

Åååh har verkligen haft en jätte bra kväll med mina underbara vänner!! Vi grillade, lekte lekar och åt lite för mycket söt saker! Hahah nej men vi hade det verkligen jätte mysigt och roligt!! Fick så fina presenter med <3333 Just nu är jag, Emma, Amanda, Jonna, Moa och Emilia i källaren och snackar gött. Bloggar mer imon, det var så stressigt förut så jag har verkligen inte hunnit blogga innan. 

Grill mys


Väntar

Sitter på busstationen med Emma och väntar på Amanda och bussen. När vi slutade åkte vi och handla lite jordgubbar och annat gött inför ikväll.


Språkval

Charlotte är tillbaka, woho! Så nu har vi språkval och jag tänkte kolla lite vampire diaries. Givet. Sitter annars här med broder Isak och softar XD

fredag!!

Ååååh vilket härligt väder det är då!! SOOOOOOOL, woho hoppas att det håller i sig hela dagen! Det är dock väldigt kallt, men det spelar egentligen ingen roll bara det inte regnar. Nu ska vi ha SO, hejdå. 

Godnatt

Har precis pratat med älskling och nu ska jag sova! Imorgon hoppas jag på en riktigt bra dag!! Med sol och inget regn. Några tjejer kommer hit så ska vi grilla och ha det mysigt. Ska bli roligt eftersom vi alltid umgicks i 7an och 8an, så det blir en liten återträff typ! Hahah nej men sen kommer även några fler av mina underbara vänner. Det blir nog hur bra som helst! Nu ska jag sova så godnatt!

Ååh blir så glad av denna bilden


Sjukaste

Hade den sjukaste fys träningen. Fyfan, är helt död. Vi började med uppvärmning 1,25 sen 7x800 intervaller runt sjön. Jag är verkligen helt slut. Min kondition är ju verkligen den sämsta med, men man är ändå nöjd nu efter :))) nu ska jag äta, duscha och sen städa!


outfit


hahhahahah vad gör jag med håret ens

hemma!!

Ush det blåste så himla mycket nu när jag körde hem, trodde som vanligt att jag skulle dö. Men nej, im still alive bitches XD Nu hade jag tänkt att laga lite mat. Är så galet sugen på pizza, men orkar inte ta mig ner till pizzerian, sög ju. Så jag får väll hitta på nått annat. 

håltimma typ

Ingen lärare har kommit till läxhjälpen, så vi har nog håltimma. Ska ta min brummis och åka hem, så himla ovärd lektion. Vi har inte ens något vi behöver göra längre, tjoho.

film

Har matte nu och vi sitter och kollar film, woho grymt. Det är en film om en smart kille typ, den är ändå bra. Efter denna lektionen har vi lunch, wohohohO!

tröttis

Haha ååh jag skrev ju att jag verkligen inte ville ha fys, och gissa vad? Jo det klart att vi började med att köra intervaller med medicin bollar :)))) Love it. Sen körde vi världens tråkigaste övning resten av träningen, så jag bänkade mig själv för jag hade ändå ont i axeln och ryggen XD Nu ska jag sova, pööösssss.

outfit



// tröja - vet inte // byxor - h&m // skor - primeboots // smycken - blandat //

I idrottshallen

Var och handla med mamma och nu sitter jag i hallen med Emilie och Nicole. Vi väntar på att klockan ska bli kvart över åtta och då har vi träning till tio ikväll. Tjoho, hoppas den är lugn. Orkar verkligen inte en träning med massa fys och grejer.
allt jag köpte va äckligt, kul 


Bajs attacken


mysigt

Mötte Linnea när jag väntade på tåget i Bohus. Så hon följde med hit så käka vi lite och snackade. Myyyyys. Nu sitter jag i soffan och lyssnar på musik och ska väll snart ta outfit bilder och sen ska jag handla med mamma.

svarar

kan du visa upp alla klockor du har?
Har bara tre stycken, haha tror ni sett alla i olika oufits! Så nja. 
 
Vart ligger den godis affären? :D :D :D
4 gott ligger vid lillabommen, om du går av vid den hållplatsen så ser du det precis!

Varför kan man inte se alla inlägg:/ synd! att man inte kan bläddra...:(
Jag vet inte hur man ändrar det och inte Elin som fixar min design heller.. Jätte synd, någon som vet hur man ändrar????

vad kostar skärp på tessie/chelsea? :)
199 tror jag. 
 
Vart kommer den underbara klänningen ifrån ? :D
Zara!!
 
På dem sista bilden vart är den kolen köpt?
Kjolen är egentligen en klänning, den kommer ifrån Chelsea!
 
tredjeeeeeeeee!! vart är byxorna köpta?!
Jag vet tyvärr inte det, de är mammas haha.. 

snälla sofia kan du inte berätta hur lång tid det tog för dina pärlor att komma? och kan du inte lägga ut lite bilder på armbanden du gjort? (a)
Det tog typ två dagar!! Ja fixar det sen när jag kommer hem! 
 
Ååh tack!! Kan inte du göra et inlägg om vart du hittade dina pärlor på sidan? De va väälldigt svårt att hitta, hehe :)
På halvädelsten!
 
Köpte du dem på samma ställe? men om inte så var köpte du de ? du är super snygg sofia
Nej jag köpte dem på http://www.smyckesaker.se/ tack så mycket!!

 
Vart har du köpt den vita tröjan/t-shirten? :)
Den kommer ifrån American Vintage och jag köpte min på DO, men dom finns på Fiorucci, Kålle & Ada, Milk and honey osvosv. Sök på google. 

Påväg hem

Hade NP muntligt matte, det gick väll bra. Sen skulle vi ha språkval men då hade vi en vikarie och hon tyckte vi prata för mycket så vi fick gå hem, värt. Så nu sitter jag på bussen, utan musik :(:(:( ååh va jobbigt, glömde lurarna hemma. Men jag överlever väll min 50 minuters resa hem XD


ONSDAG

Började dagen med Hemkunskap sen har vi haft No och nu ska vi ha Svenska. Det är så sjukt att dom sätter betygen nästa fredag!!! Gud va tiden flyger, helt sjukt. Kommer ihåg när jag började här i 7an, känns inte som de va längesen alls..

outfit, typ

Försökte ta outfit bilder i skolan förut idag och det gick ju sådär, hahahah. Men ah jag hade tänkt och äta lite och sen sova!  så godnatt alla fina läsare<333

// tröja - chelsea // kofta - ester elenora // jeans - gina tricot //

dåligt sofia

Tänkte egentligen ut och springa, men orkade inte XDXD Så jag har inte gjort nått vettigt alls idag, förutom att äta upp allt vi har här hemma. Nu kämpar jag mig igenom vampire diaries, de är så tråkigt nu va!! Är på säsong 4 och det händer ingenting för tillfället.

nya pärlor

Eller ah, berlocker typ. Ska fixa hängen på dom så att jag kan sätta dom i mitt trähalsband. Det bruna med träkulor ni vet? Är iallfall nöjd med alla förutom den bruna, trodde att den skulle vara mer ''träfärgad'' typ, men den är med rödrostig typ, aja ska fixa hängen i dom nu!! WIIIE, älskar sånt här <333

brännboll

Alltid som sista lektion på Tisdagar har vi klasstid, eh woho? fett onödigt egentligen, men idag spelade vi brännboll. Det va väll mest varmt och ah varmt. Sen när jag skulle åka hem ville inte min jävla moppe starta, men det tillslut efter några minuter fick Kaiser iallfall igång den!! När jag kom hem så gick även min skoldata sönder, kanon. Kan bara se på halva skärmen, första gången jag måste lämna in den på lagning. Är förvånad att den inte har gått i sönder inann.. eller ska jag ens lämna in den om jag har två veckor kvar i skolan??

no prov | check

Det gick faktist bra, hahaha omg trodde jag inte skulla kunna nån fråga. Men jag kunde alla förutom 4 och det va typ 22 frågor, WIIIIIE HEJA MIG <33<33<3 Nu sitter jag med Tom som är den enda som oxå är klar med provet, vi har tyvärr väldigt långsamma klasskompisar. 

träslöjd

Åkte moppe till skolan, gråtande. hahhaha när jag skulle ta mascara imorse så tryckte jag in den jävla borsten in i ögat, ögat slutade aldrig rinna. Bra start på denna tisdag XD Nu har vi träslöjd och jag har gjort en utvärdering hela denna lektionen, typ.

godnatt

Nu ska jag lägga mig, är jätte trött. Fick ju aldrig sova ut i helgen, då jag gick upp som nu under skoldagarna. Det var skönt att våran träning va inställd idag iallfall, för jag har verkligen ont i hela kroppen. Men nu under denna kvällen har jag kollat på Mästarnas Mästare ifrån igår med mamma och pappa och även pluggat lite. Läst sidorna vi ska kunna till provet 1 gång, det får gå som det går imon. Orkar verkligen inte skolan mer alls, heja mig. 
fuck schooooool XDXD im 2 cool 4 school 

dagens


Älskar denna outfiten, så go och slapp men ändå fin. Jätte bra när man har en sån dag när man inte vet vad man ska ha på sig!! typ som idag. 
// tröja - american vintage // byxor - kapphal // jacka - liebeskind // jacka - zara // skor - primes //

new | bikini


Paket!!

Älskar och få hem grejer <333 beställde ju det den gröna bikinin för nån vecka sen? men lägger iallfall upp bilder på den när jag kommer hem!! Tjoho


tant rut

Efter skolan tog jag bussen till Thorild och väntade på att Iris skulle sluta. Sen gick vi till tant rut och åt och bara pratade. Nu är vi hos irre och ska försöka hitta på lite roliga lekar, haha!
 

Softboll

Körde softboll på idrotten, jag sög. Jag va iallfall så glad att det inte började regna medans vi var ute! Nu ska vi ha lunch, tack gud för det!! Är så himla hungrig, somvanligt hahahah.


ea

Pappa körde mig till skolan idag, måndags lyx. Nu har vi EA och jag måste plugga till no provet vi har imon (!!!) opsi, hahaha hade glömt det. Nu ska jag läsa vidare, pöööööööss.

pratar med irre

Ligger i min säng och pratar skype med iris medans jag skuttar runt i min klänning och kollar ut genom fönstret där det regnar gött, mmh va cozy<333 Ska snart gå ner till min fina mamma och vara lite med henne.

Vampyrer och en hel halv melon


Med Simon

Vi åkte ut i semin och sen kollade vi på våra kära mini lagkompisar som vann finalen, tjoho!! Haha lol mini? Ah men 98orna iallfall. Eller nej det va visst semi såg jag nu.. Nu är jag med Simon och vi dör ju för att det är så galet varmt, har bara på mig en klänning. Men det är väll ändå gött eftersom det ska vara dåligt väder hela nästa vecka.


Vinst!!

Vann med 18-8 och är i semi, B men ändå. Nu kollar vi på våra kära 98 lagkompisar <433 äter även lite kaka, bulle, muffins? Vet inte vad man ska kalla det. Men nu har vi samling till nästa match, tjingeling


06.45

Godmorgon, ska äta frukost nu sen sätta mig i bilen till kungsbacka. Är så trött och känner verkligen inte för att spela, vi ska iallfall spela kvartsfinal emot Bjurslätt. Bloggar mer efter matchen. 

Cozyyyy XD

Var ute och träffade Simon, Samuel och Matte en stund. Fick pussa lite på min älskling, saknat han så himla mycket. Måste dock sova snart för att jag ska upp vid halv sju imon, jag är så himla trött. Har jätte ont i mina ögon, har väll varit uppe i för många timmar :P så jag ska borsta tänderna och sova, måste verkligen det. Godnatt!! Har bara en massa gamla bilder, sommaren 2011 <333


Eurovision

Sitter ute på altanen och kollar på på Eurovision med mamma, mormor, morfar, kusiner och morbror. Kul, fest. Det är så himla varmt inne och jag får ändå inte plats i soffan, så jag sitter bra här. Förhoppningsvis ska jag träffa Simon sen, vill verkligen inte vara hemma. Får panik.


outfits - maj

Någon favorit???

pärlor

Det var många som undrade vart jag beställde pärlorna och dom kommer ifrån www.parlfynd.se/ !!

TRÖTT TJEJ

Kom hem för kanske en timma sen? efter vinst och en till förlust. Vi spelade riktigt bra dom två senaste matcherna, så vi är nöjda. Har precis duschat och nu vill jag bara sova, ååh jag är så himla trött va!! Och bränd, hahahah min näsa och skinder är helt röda. Tjusigt.

kort isär ifrån selma, jag satsar mellan två tre, moa faller..
..och det blir måååål, woho lol XD ni ba, jaha

9-11

Förlorade emot Önnerred, vi ledde med 5-0 sen tappade vi allt. Nu ska vi spela om ett litet tag igen. Det är så himla varmt och jätte jobbigt och spela, blääää


alldeles för tidigt

Klockan är nu tjugo över 8 och jag sitter i bilen påväg till samlingen. WOHO FEST!!!!! nej ska sova lite tror jag, vi ska spela vid tio ungefär. Idag ska vi spela tre matcher, hoppas bara att vi spelar bättre än igår. Och att det inte är alldeles för varmt så man typ dör, hahaha nej men det blir nog en go dag med mitt kära lag. 

förlust

Förlorade matchen emot aranäs med några bollar. Vi spelade verkligen inte bra alls. Men nu sitter jag hemma ute på altanen och äter med mina kusiner som har kommit hit ifrån västeros, mamma, pappa, Erik och Louise. Mysigt XD Ska snart ta en dusch och sen ska jag sova, ska spela jätte tidigt imon. 

outfit


// tisha  - fått av simon // jeans - dr denim // arband - gjort själv, fått av simon  // skor - primes //

aranäs open

Denna helgen kommer vi vara med och spela Aranäs Open. Var med 2010 och förra året? kommer verkligen inte ihåg hahah. Men det brukar alltid ösregna och vara skit väder under denna cupen, men de verkar som att vi kommer ha det väldigt varmt med sol! Det är dock ändå jävligt roligt och spela i lera, men sol funkar med! 

här gick jag i 7an, snygg hahaha

maaat

Är hos Emilia med hon och Jonna. Lagade precis mat till mig och Jonnisen medans Emilia åt halloumi (?) och hallon, mmmmh gatt. Ska väll snart ut och fota lite outfit bilder och sen ska vi åka till Kungsbacka och spela cup, wohohoho!!!

idrott

Sitter vid gräsplanen och kollar på min kära klass som har idrott. Slutar om 10 minuter och då åker jag hem till Emilia, tjohoooooo

frisör självfallet

Jag tycker verkligen att ni ska fixa erat hår hos Frida! Det kostade bara 1100 kr för klippning, slingning och sen platta hon det med. Allt som allt tog det 3,5 timmar men om man har tunnare hår så går det på 2 timmar tror jag! Salongen ligger i Lerum, man kan ta tåget dit ifrån stan. Mot Alingsås, du går sedan av på Aspedalen och går förbi St1 macken och sedan fortsätter emot ett rött hus där det står. Hund och häst på (??) bakom de röda huset finns det ett gråt hus och där ligger det! Frisör Självfallet, Göteborgsvägen3 44330 Lerum. Telefonnummer: 0302-14520 
Tog bilden ifrån Fridas facebook sida, mitt hår ser ju kaos ut för att hon hade borstat ut mina krullar. Hahhaha mmmh love it, nej men jag är såååå himla nöjd!! Skönaste frisören med!

Liasboy o Figgeboy!

Tja Tja bloggishen, vad händish? Nu sitter vi i skolan o ba chilling på torget.. Idag skiner solen o de e Fredag så varför klaga, sen efter skolan ska vi lägga oss i solen och chilla lite, kanske ta en instapic på de vi äter samtidigt. Om ni vill se vad vi äter sen så följ oss : liasandersson11 och figgesandberg! Vi tycker denna bloggen är JÄTTE JÄTTE fin! Sofia är en sån hääärlig människa! 

dogge är stolt fotograf typ 

håltimma

Håltimma ifrån filmen, hahah eller ah språlvalet. Så nu sitter jag med Isak och Dogge på torget och tar kort typ, kul. Hade faktiskt varit goare om man fick sitta inne i klassrummet och kolla film <33

So prov

Har precis haft ett JÄTTE onödigt so prov, våran lärare ska inte ens rätta det. Utan det är typ ett prov till Göteborgs universitet. Så jag banga ju och svara på dom flesta frågorna. Så nu sitter jag bara här och inte gör nått, värt. 


godnatt

Har precis pratat med älskling i ett tag så nu kommer jag sova så gott. Jag tänkte annars bara säga godnatt och så bloggar jag mer imon!! Ska svara på allt om klippningen och pärlorna eftersom de var många som undrade, puss <33<3<33<3

2011

Hemma

Hade världens lugnaste träning, det va så skönt <333 Satt kvar på bryggan i över en timma med några och bara snackade, det va så varmt och det kändes typ som sommar. Så härligt!! Nu sitter jag i soffan med chips framför hockeyn, ska snart ta mig ner till duschen och ta en dusch, inte lukta ush :P 
bild när jag och erik var uta och sprang i sommras, han sitter och tar kort på mig för att han tyckte att jag va så ful


Nu kör vi flickor

Är svettig redan nu och vi har inte ens börjat springa. Fan va gött, borde tagit shorts. Gud va jag verkligen inte känner för det här, fan vill hem


vill inte

Ååh jag känner verkligen inte alls för att träna idag. Men jag får väll åka dit ändå, jag måste få upp min dåliga kondition. När jag kom hem förut så åt jag thai och sen har jag bara suttit med massa pärlor framför vampire diaries, har sorterat min gamla låda och hittat massa bra grejer hahah.. Men nu måste jag åka, pösssss.

läxhjälp

Nu har vi läxhjälp och jag softar lungt med mina bröder XDXD Nej men ska nog åka hem snart för att vi gör ändå ingenting. När jag kommer hem ska jag käka sen har vi löpträning. Hoppas bara det inte regnar idag som i måndags, då gråter jag. 

so

Hade musik nyss och nu ska vi ha SO och kolla film. Så himla skönt och inte behöva anteckna och lyssna nånting. Vi har bara en lektion till efter denna sen slutar vi! 
Älskar när folk springer runt med min kamera och tar kort på alla, så slipper jag göra det själv, hahaha!

pärlat

Gjorde nationella i matte och det gick väll som det gick.  Bajs. Sen va jag klar först och började pärla. Hahahah sofia 12 år :) Beställde hem pärlor i måndags och jag fick hem dom igår, så himla grymt!! Pärlade alltid när jag va liten, så det är kul och börja med det igen lite smått. 

TRÖTT TJEJ

Hade träning klockan 20 till 22. Så jag hann väll vara hemma i en halvtimma och hälsa på alla damer som var här och firade min älskade mammas födelsedag. Sen var jag tvungen och ta moppen till träningen och nu är jag hemma igen och är jätte trött, så jag har precis tagit en dusch och nu tänkte jag sova.
random pixxxxx

frisör självfallet

 3 och en halv timmar tog det, men det var det verkligen värt!!! Jag är så himla nöjd, ljust och fräsch!! Åååh bästa Frida, har äntligen hittat min frisör!! Har alltid bytt varje gång jag klipper mig typ, men jag kommer nog alltid åka dit nu. Även fast det tar så lång tid att åka dit, men ååh va jag är nöjd och glad! Vi käkade lite thai med och nu ska vi fira mamma! 
Hahhaha ser ni mitt smajl i spegeln eller?? SÅ HIMLA NÖJD ÄR JAG!!!

Frisören

Jag har en fin hatt och är inte speciellt nervös längre, vill bara se hur det blir nununu!! Iiiih det känns som att det kommer bli bra, jag hoppas det! Goaste frisören jag haft, ska väll sitta här i ett tag till. Ellan kommer hit vilken sekund som helst, tjoho feeeest XD


på tåget

Sitter just nu på tåget till frisören. Åååh är faktist lite nervös att allt ska bli skit. Rädd för att inte ha nått hår kvar, hahaha det är ju så himla slitet och det kommer ju bli ännu mer slitet nu när jag bleker det. Men vi får hoppas att det blir ljust och fint och inte typ orange. Eller ah det är ju typ redan orange nu innan, så sämre än nu kan det väll egentligen inte bli. 

håltimma

Ska egentligen ha språkval nu men vi hade visst håltimma, eh woho? Nej ändå inte. Nu ska jag sitta här i 45 minuter innan jag kan ta tåget in till stan för att fixa håret. Nu hade jag tänkt att kolla lite vampire diaries, bloggar mer sen. Tjingeling!

Hemkunskap

Idag var det min grupp som hade bestämt vad vi skulle äta. Vi hade Europa och vi lagade grekiska maträtter och det blev sååå gott!! Eller ah vi lagade ju inte maten vi sa vad alla skulle göra och dukade! Men ååh idag var det riktigt roligt!!

sova

Är jätte trött nu så det ska bli skönt och sova! Hoppas att jag sover bättre inatt än vad jag gjorde igår.. ååh saknar annars min favorit, simpaaan :'(<33 Orkade aldrig kolla klart Eurovision det var väll inte någon sådär överdrivet bra heller.. Kommer inte ihåg en ända låt, hahha. Men nu ska jag sova, för imorgon väntas det en välsigt stressig dag. sovgott <3<3<3<3<33<33

bakat

Nu har jag och mamma bakat, eller ah mest jag. Mamma har väll typ städat. Vi gjorde en väldigt annurlunda kaka/tårta, aldrig gjort den innan så hoppas den blir god! Får inte smaka på den förens imon eftersom min kära mamma fyller år då! Nu ska vi kolla Eurovision semi?? fest
när jag bakade min tårta förra vecka, omg orkade ta kort idag XD

Tjoho!!

Imon ska jag äntligen fixa mitt hår!!! WOHO! Nu slipper ni tjöta om min gråa utväxt något mer, man ba jag vet själv att det är illa kompisar. Men det är ju fashion med utväxt, ombre. Så man kan ju säga att jag har det fast tvärt om, ljusutväxt och sen mörkt XD men imon ska jag iallfall fixa ljust hår igen :))bilder ifrån Augusti 2012, ljust hår och lite brun. Idag har jag på mig samma tröja och jag är lika blek som de vita ränderna med grått/orange hår. Mmmmh love it <333


hm katalogen

När jag kom hem åt jag hallon, banan (den godaste bananen jag ätit, ingen krydd) och yogurt + lite fågelfrön. Sen drack jag äckligt grönt tee med, medans jag bläddrade i en hm katalog. Blir så sugen på att åka utomlands när jag ser alla sommarkläder och åååh vill åka nununu!!!  

rast

Har precis haft träslöjd och sov väll mest, det va skönt :P Är så himla trött idag, vill bara hem och sova. Men nej, nu ska vi ha Engleska och kolla på nån film o Australien tror jag. Så det är ändå skönt!


Sämsta morgonen

Sov jätte dåligt inatt, vaknade flera gånger och kunde inte somna om. Sen imorse vaknade jag utav att mamma kom in i mitt rum kvart över sju.. Brukar åka tjugo över annars, så de va ju gött. Så nu sitter jag på busstationen med världens sjukaste hår, åååh det är kaos!! Hahahah sen så börjar jag om 5 så hoppas att det kommer en buss snart.


ändå gött

Tog den längsta och varmaste duschen på väldigt länge. Det va så himla skönt!! ville aldrig gå ur duschen, men sen tog varm vattnet slut så jag kände att det kanske va dags att ta på mig myskläder och äta massa mat istället. Så nu har jag precis ätit och ligger nu i soffan under en filt. Ska snart borsta tänderna och sen sova, så godnatt!

Whaaaa

Vi sprang 2x800+ 5 km + 2,5 km (jag sprang dock 800 m på denna XD) + intervaller. Jag är så jävla trött, blöt och kall. Nu sitter jag och Selma inne i Sportlife och väntar på mamma som förhoppningsvis kommer om ett tag! Vill bara hem och ta en varm dusch och dricka varm choklad. Ååh <333


Påväg till fysen

Sitter i bilen med världens huvudvärk och känner mig inte alls taggad för att springa i detta ösregnet. Jag har varit så himla taggad hela helgen för jag har inte tränat nu på två veckor. Det kommer vara handboll hela denna veckan för vi ska spela cup till helgen, så det ska bli najs!! Ååh jag hoppas verkligen att huvudvärken släpper och att jag inte dör, hahaha har verkligen tappat allt. Men vi får väll hoppas att det går okej iallfall. Oj va röd jag va idag XD


vädret :(

Det var så himla hemskt att köra hem idag, det blåste så himla mycket (hatar när det blåser, tror jag ska ramla och dö typ hahah) sen så regnade det med så det va inte sådär jätte gött. Direkt när jag kom hem drog jag på mig one piecen och lagade mat till mig och Erikperik.
man ba idag va jag fin, hahahah

Allvarligt

Vi skulle vänta i en kvart tills vi skulle börja och nu har det gått 45 minuter, fan va gött. Hade nästan varit mera värt att vara på dom vanliga lektionerna. Vi kommer väll aldrig få börja spela, ååh man kunde ju tagit en ännu längre sovmorgon.


godmorgon

Hej alla kompisar idag är det måndag och jag ligger fortfarande kvar i min säng, omg (!!!!!) klockan är tjugo i 8, vanligtvis hade jag åkt för lägesen. Men jag börjar inte förens halv 9 för jag ska vara med på badminton tuneringen, hahahah vi får se hur det går. Ska ändå bli kul! 

buhu

Ville mysa med Simon framför en film och äta jordgubbar ikväll. Men han va tvungen och plugga så nu sitter jag ensam i soffan med en skål med jordgubbar och lite omogen melon, men gud va mysigt. Denna dagen har varit så himla tråkig och dålig va. 

maaat

Åt precis en massa mat och nu sitter jag i soffan med Erik och sjunger. Mmmh det låter så himla bra, hahhaha nej men funderar på om jag ska vara lika duktig som han och plugga? om vi ens har nått att plugga på? jag har ingen koll alls.. ska nog kolla vampire diaries istället XD

HM | sum 13

 Gjorde några collage med fina bikinisar ifrån h&m. Dom har faktist fått in väldigt många fina och billiga (!!) Är väldigt sugen på den blå/gröna. Så jag ska nog klicka hem den innan vi åker till Grekland! Åååh längtar så himla mycket efter sommaren nu!!HM | summer 13
 
HM | summer 13 by sofiastrooms featuring a bikini swimwear

 

HM | summer 13
 
HM | summer 13 by sofiastrooms featuring a triangle bikini

HM | summer 13

 
HM | summer 13 by sofiastrooms featuring h&m bikini

godmorgon

Vaknade först vid halv nio och kände att jag inte alls ville gå upp, haha så jag somna om till halv tolv. Sen käka jag med min kära bror och nu sitter jag i köket med mammi som precis kom hem! Saknat min fina mamma även fast hon bara varit borta i två dagar, haha!
Arkivet: Maj 2012

Fryser ihjäl

Har varit med Marina och Clara och vi gjorde väll egentligen ingenting, hahah va ute och snacka typ. Nu fryser jag ihjäl och ska ta moppen hem, ångra att jag inte tog med mig en tjocktröja. Men jag dör väll inte :))


jahapp

Dör här hemma, haha fyfan va tråkigt jag har. Sitter med min fula mössa (tänkte att mitt hår inte blir lika stort och fluffigt om jag har på mig den) Men nej, orkar inte platta det heller så jag får väll va en fluffis. Tänkte laga lite mat för jag kom på att jag bara ätit frukost idag, sen ska jag nog in till kungälv och träffa Marina!

vart kommer din jeans jacka ifrån?

Jag köpte den på Zara förra året!! Men jag kollade på deras hemsida och det fanns nån som liknade och andra väldigt fina! Den nya Nolita jackan är oxå sååå fin!! Den finns på Fiorucci vad jag vet och kanske raglady och tara?? h&m kan ha billiga och snygga jeansjackor med! Hoppas du hittar en fin, kram. 

9 jag

jag hatar och ta i disktrasor, för dom brukar luktar så äckligt haha
 
Jag är rädd för fåglar, tror dom ska flyga iväg med mig som i Ronja Röverdotter eller bajsa på mig
 
Jag går aldrig barfota förutom när man badar då, hatar det verkligen!! Strumpor är mina bästavänner
 
jag har spelat handboll sen jag va 8 år, det va mormor som tyckte att jag skulle prova för att jag va aggresiv och stark?? hahaha och jag blev fast direkt
 
Jag har alltid så himla svårt och bestämma mig för vilken färg jag ska köpa, om det finns en klocka i silver och guld, slutar det ofta med att jag får sån ångest att jag köpte den silvriga, för den guldiga skulle passat mycket bättre till en outfit så köper jag den med.. Samma med skor och bikinisar (!!)
 
Jag dricker aldrig bara mjölk, i hate it XD I 3an typ började jag tycka att bara mjölk va gott iskallt sen började jag hata det, kan ju dricka oboy oså och äta mjölk och flingor. Men skulle aldrig få för mig och dricka ett glas med bara mjölk i (om jag inte skulle få nått för det, hahha) 
 
Jag tänker nästan allt i bilder, om jag typ går i stan och ser två gamla människor går och håller i handen så tänker jag att de skulle bli en jätte fin bild, finast skulle den bli om man redigera den svartvit!! Så går jag runt och tänker, om en solnedgång, en fin staty, en blomma osvosv

Jag önskar faktist ibland att jag kunde prata polska, nu är det ju lite sent och lära sig men det hade varit kul och kunna prata det med mormor och morfar, så man hade förstått dom bättre.
 
Jag vill så himla gärna ha tandställning!!! Men nej, jävla tandläkare!!!!!!!!!!

denna va ju fin, hahah

frukost

Jag vaknade runt 9?? och började göra frukost. Är fortfarande jätte mätt och vi åt ändå för nån timma sen. Nu sitter jag ensam i vardagsrummet och kollar på vampire diares, för att alla har åkt hem. Åååh vet verkligen inte vad jag ska hitta på idag, men det löser sig väll. 

dansa pausa

Åt en massa mat när Emma kom hit och sen har vi dansat och sjungit hela kvällen. Hahaha sen hittade jag mina glasögon ifrån 6an??? hahah så jävla ful, nu sitter vi alla i soffan och är helt slut efter all dans. Så nu ska vi sätta på en film och sen blåsa upp madrasser och ta över vardagsrummet. 

på ica

Åkte till Nödige och gick till ica. Så nu handlar vi massa mat vi ska käka ikväll, så nu ska vi hem och grilla i regnet woppaaaaa. Sen kommer Emma med!

bläää

Ush jag har så himla tråkigt va, ligger här i min säng och laddar upp samma bilder lite överallt och lyssnar på Hannah Montana. As gay, men ah annars då? Erik skulle egentligen följa med mig till stan, men 5 minuter senare kommer han in i mitt rum och ba. Nej sofia jag orkar nog inte, man ba fuuuuuuuuck. Så jag ska bara ligga här och vänta på mina kära vänner.

sista bilden är typ, HEEEEEEEEEJ hahha 

dagens

// tröja - h&m // klänning - chelsea // skärp - liebeskind // skor - primes //

tionde maj

Har precis ätit frukost, det blev tårta och cola. Men mmmh va gott, nej men känner mig lite äcklad nu faktist hahhaha. Men ah idag runt 4 kommer Emilia, Jonna, Emma och Linnea hit. Jag är sjukt sugen på att grilla, så hoppas att solen fortsätter att hålla sig framme!! 

älskar att fylla år för då får man massa blommor, älskar blommor <333

god kväll

Antigen ska jag åka med till landet, vara med Emilia och Jonna, eller åka till frölunda torg ensam??.. NÅN SOM VILL MED? hahhaha nej men vi får se helt enkellt vad jag hittar på, det löser sig nog. Nu ska jag tvätta bort sminket sen sova, pussssss. 
bild ifrån 2011? mmh

en bra dag

Har haft en jätte bra dag med alla i min kära familj, Simon och Louise. Har dock ätit liiiite för mycket hahaha, men det gör man väll alltid när det finns en massa mat och kakor. Simon gick till tåget för typ 10 minuter sen och nu sitter jag i soffan med mamma & pappa och kollar på hockey. Bra avslut på denna dag.


tänkte att tårtan skulle bli finare om jag rev choklad på den, men nej... hahha men god blev den iallfall och den blev inte tappad idag. WOHO

farmor <333

tårta

Gjorde ett nytt tårt försök, och tårtan är ju fortfarande hel! Så det är ju bra. Hoppas att den blir god, nu har nästan dom flesta kommit hit så vi ska väll äta snart! 

fick med mig denna skönheten hem igår


torsdag

Vaknade utav att mamma damsög där nere och det va väll egentligen lika bra att gå upp nu.. Måste verkligen städa i mitt rum, fixa tårta, duscha osvosv STRESS!! Ska ha släktkalas idag, så Simon kommer hit vid två? och resten vid tre tror jag. Nu måste jag börja städa, bloggar mer sen. Puss!

bilder ifrån när vi käkade på bryggeriet igår, bästa tjejerna

hahahah åh gud

Bion var väldigt rolig, verkligen se värd!! Men vi hann aldrig se slutet för att vi skulle missa mitt tåg och dom sin buss. Så vi hade mindre än tio minuter på oss att ta oss ifrån kungsport till centralen, jag har inte tränat på två veckor för jag har ju varit sjuk. Hahahhah när jag satte mig på tåget (HANN PRECIS!!) kände jag ba hur svettig jag hade blivit, kändes som jag hade sprungit milen eller nått. XD Men sen hände det ju såklart lite andra grejer, jag var dum och stängde av min iphone men eftersom min sån lås kanpp är sönder så kunde jag inte starta den och sen gick min väska sönder medans vi springer där som galningar, men ja jag kom hem tillslut. Nu ska jag sova, godnatt!

4 gott

Åt jätte god mat förut och nu har vi precis köpt massa candy och tagit ut våra biobiljetter. Vi ska kolla på Identity Thief, trailern verkar väldigt rolig!!! Så vi får hoppas att filmen är det!!


På mimers

Sitter i cafet i mimers med Emma och väntar på att Amanda ska sluta. Då ska vi ta en tripp till stan för mat och bio, värsta cozy i regnet. Hahha åååh tycker det är så kul och se alla som går runt i shorts idag, man ba kollar ni inte vädretleksraporten (HETER DET SÅ?? Vi bor i Sverige kompisar, det skulle lika väl kunna vara frost ute. Hihi <33


så skönt!!

Given språkvals lektion, denna dagen har varit ganska chill faktist. Först hemkunskap sen gjorde jag ju engelska skriv grejen och då missade jag no lektionen :))) sen hade vi svenska och vi håller på med intervjuer där och det är faktist rolligt. Men ALLT jag hade skrivit om Maria mer än 1 sida hade försvunnit och blivit till 5 sidor med dom här tecknen →################################## ååh jag blev så ledsen. Men nu har vi iallfall språkval som betyder FIIIILM!! 

Hemkunskap

Idag har vi Asien tema. Så jag och Evelina fick laga en asiatisk räksallad med mago, rödlök, avokado och chilli. hahhaha mmmh. Vi har dock inte smakat på det än men förhoppningsvis blir en grupp klar så vi får äta snart. Vi får fruktsallad till effterätt, woho!! Om tjugo minuter ska jag göra engelska nationella skriv delen, ååh orkar verkligen inte det. 

ändå skönt

Hämtade upp linnea påvägen till fontin för att se när tjejerna plågas och jag själv skulle jag ta en promenad. Hahaha ååh vill faktist vara frisk så jag kan vara med och träna. Men det va annars så skönt och köra moppe nu va!! ÅÅååh love it :P Nu sitter jag i soffan och kollar på bygglov, hhaha. 
mmh söt 

outfit


// tisha - bik bok // klänning - zara // klocka - ur&penn // skärp - tessie // skor - ash boots //

påväg hem

sitter på bussen hem efter en väldigt go skoldag!! Även fast dagen började med ett äckligt prov så har den varit jätte bra! Vädret har varit helt underbart och jag blir så mycket gladare av solen, så idag är det en bra dag!! När jag kommer hem så ska jag lägga mig på altanen och bara njuta.

jonnababy <3<3<333

mera glass

Det är jätte många som går runt med en glass i käften och shorts idag, ååh så härligt ändå. Men antagligen kommer vädret ändra sig om några dagar till typ regn eller snö? man vet aldrig. Nu ska vi har matte och då ska vi kolla film eftersom vi är så trötta nu efter provet XD 

en glass

Nationella gick faktist bättre än jag trode, det kändes inte så svårt. Men man får vi väll se hur det egentligen gick när man får tillbaka provet, hahah... Men efter provet gick vi iallfall till turken och köpte glass och satt ute i solen. 

Påväg till skolan

Sitter på bussen till skolan i kjol, förhoppningsvis blir det lika varmt idag som igår! Ska ha nationella i matte nu på morgonen, asså neeeej. Vill inte :(( det får gå som det går, kan inte göra mer än mitt bästa :Pgammal bild ifrån Augusti


Sämsta EVER XD

Jag och Emilia tog en promme på 2,5 km och nu går vi 1,25 km. Hahahahah vi är helt slut, båda går och hostar i kör typ. Kingar är vi :P


outfit


// jacka - h&m // tisha - american vintage // byxor - mammas // skor - converse //

foodlover

Ligger i soffan och har ont i magen, åt alldeles för mycket mat nu när jag kom hem.. Hahaha ååh så himla typiskt mig, äter även fast jag är mätt bara för det är så himla gott. Men ska nog ligga kvar här tills jag behöver åka till träningen, vääärt.

soooool

Ute i solen och har Svenska, woppa. Så himla härligt och kunna sitta utan jacka och inte frysa alls!! Denna lektionen slutar om 45 minuter. Då ska jag hem och käka, sen åka till träningen. OCH PROMENERA, hahahha.  Saknar alla mina älskade lagkamrater och känner inte för att vara hemma, så jag ska promenera med Emilia som oxå är sjuk medans dom andra har fys, gött. 

svarar

Är dom redan använda eller??
 Omg ja 
 
Nationella då??? 
Ska göra egelska nationella på onsdag istället!
 

haha förlåt, men har du råkat ta på dig klockan upp och ner eller är det bilden som speglar? :)
 
Hahah ja den va upp och ner, grejen är den att jag aldrig kollar på klockan även fast jag har på mig den... hahha

vad ska iris gå för gymnasie o linje?
 Hvitfeldska, Ekonomi 
 
vilken färg och modell är de? kan inte du visa bild på din skolavslutningklänning?
Den är typ marinblå och beige, jag kommer inte visa bild på klänningen förens det är dags för skolavslutning. En tråkig jävel är jag, haha förlåt. 
 
Snälla kan du inte svara i ett inlägg var du köpte din ester elenora tröja ? :)
Jag ville ha en grå eller svart sån tröja men hittade inte det nånstans (finns rosa och vita på fannymichel.se) så jag sökte på tradera och jag hade tur och hitta en där, så budade hem den för 400 kr! Så tyvärr vet jag inte vart du kan hitta den i en affär..
 
Vart har du köp den fina tröjan??:)
På gina tricot!

alla säger att du har roliga vloggar! Vart hittar man dom ? 
http://www.videofy.me/sofiastrooms
 
Åh sjukt fin outfit! :) Vad heter jeansen? och pris?
Jag köpte dom för så himla längesen, två årsen typ.. Men dom heter Kristine och kostade 500 kronor tror jag! Finns nog liknande kvar!
 
vad använder du för kamera när du är i skolan? är det iphone, eller en systemkamera? :) 
grym blogg!
Systemkameran!! Går alltid runt med den, hahha..
 
Hur gör du när du gör dina inlägg med systemkamera-bilder i? Typ i skolan, har du alltid med dig din kamera och datorn så att du kan föra över bilderna till datorn eller hur gör du?
Ja men precis!! Och typ dom inläggen som det står att jag sitter på bussen påväg någonstans brukar jag alltid göra innan, haha så det är typ tidinställda så jag ska kunna ha bra bilder. 
 
vad köpte du den och hur mycket kostar den? 
På Ur&Penn och den var på rean så den kostade bara 300 kr!
 
Är det era lärare som kommit på det? Asså hjälpt er? 
Eller är det någon firma typ?
Jag fatta inte frågan riktigt?? men ja det är väll lärarna som fixat så vi kan ha spexfoto men det är en fotograf som tar bilderna lixom. Fiman som tog fotot hette photomic eller nått! 
 
färga utväxten..
 Åååh när jag såg denna kommentaren hade jag lust att avboka min klipp och sling tid hos frisören. 
 
Varifrån har du kört müsli asken/burken???
Mamma har köpte den på Ica Focus! 

Fotboll

Min kära klass har fotboll på idrotten. Jag är inte med för jag blir aldrig frisk, sög ju. Snart har vi lunch och sen vill jag hem, men nej. Har NO och svenska kvar, hoppas bara det går snabbt. För jag känner verkligen inte för skolan idag alls. Ni typ K, men ah desååå XDXD


moppegirl

Tog moppen till skolan, lika tråkigt som alltid. Men det är värt sen när jag ska hem, slippa vänta så himla länge på tåget i bohus! Nu har vi iallfall EA och jag vet inte riktigt vad jag ska göra, hittar väll på nått. Glömde annars min mobil hemma? ute? den ligger inte i väskan iallfall, vafaaaaaaaaan. Hoppas den ligger hemma när jag kommer hem, annars vet jag inte vad jag tar mig till. 

outfit


// tröja - h&m // jeans - dr denim // jacka - zara // halsband - missäy // klocka - ur & penn // armband - fått av älskling // skor - primes // 

duktig tjej

När jag kom hem räknade jag matte med pappa i 1 och en halv timma, wow rekord typ!! Heja mig. Nej helt ärligt, jag sög. Behövde repetara allt inför nationella på tisdag, det kommer gå skit. Men vad gör det om 100 år? Nu ligger jag i min säng och ska sätta på ett avsnitt vampire diares sen sova.

haha fin, bild ifrån mars eller nått

sol och smoothi

Det blev faktist väldigt varmt ett tag så vi gick ut och sola. Eller ah iris iallfall, jag orkade inte ta på mig bikini så jag låg bara i solen och njöt i mina jeans och en tröja. Nu har vi precis ätit god mat och jag ska väll åka hem om en stund.

ändå härligt

Köpte mat som vi sedan åt på en brygga vid älven. Sen tog vi en promenad och köpte glass på hemvägen. Det kändes så sorligt att för ett årsen så gick vi runt i shorts samma runda, nu blåste det så mycket så vi började frysa. Så vi gick hem till Iris, nu ligger vi här i sängen och gör ingenting. Bara softar :Ppp

Supersnabba soffe

Tog min fula brumm brumm till iris, va jävligt gött att köra idag! Blåste inte så himla mycket och det e massa sol så det va riktigt najs! Snart ska vi gå och köpa glass, woppaaa


5 maj

Ah men godmorgon. Idag är det söndag, eh woho??? nej ändå inte. Men idag ska jag åka till Iris och sen kanske träffa Simon? Ska fixa mig nu snabbt och sen tar jag moppen till irrefirre så ska vi gå till fästningen och äta glass, värsta myyyys. 
babyyyy

3 timmar

Har pratat med Emma i exakt 3 timmar om 2 minuter, WAAAAAW va coolt XD Ska snart sova, är så himla trött! Har ingen bild som passar och det var nån som undrade vart man kunde se mina videbloggar, så jag kan lika gärna slänga upp några gamla här!

cozy lördagskväll

Eller inte, sämsta lördagen på länge. Ingen är hemma och ingen kan träffa mig. Men som tur är så har jag Emmsan och prata med i skype. Poppade även nyss popcorn och hittade en cola i kylen. Så det är ju ändå nått. Är fett sugen på thai med, mamma???? hahah nej men vi har nog en sån thai-kube i frysen som faktist är ganska god som jag kan värma snart! Hoppas ni har en bra lördag iallfall.

tre veckor kvar!!! typ

Åååh det är lite mer än tre veckor kvar innan jag drar till Grekland, längtar så himla mycket!! Dagen efter vi kommer hem är det skolavslutning, shit va sjukt! Lämnar Ytterbyskolan för gymnasiet. Har verkligen ingen aning om vem som sökt samhäll beteende på Hvitfeldska så det blir spännande och se vilka människor man hamnar med, vill verkligen hamna i samma klass med några sköna!!
min nya tröja som jag köpte igår för en 100 lapp, värt

Påväg hem

Sitter nu på tåget till stan för att sedan byta till tåget hem. Jag har absolut ingen aning om vad jag ska göra sen, hittar väll på något trevligt. Eller så ligger jag bara hemma och äter popcorn framför Vampire Diaries.


ny | klocka


frukost

 Vi vaknade jätte tidigt imorse, runt 8??? sen för ett litet tagsen tog vi fram en fucking hotelfrukost typ. Ååh så himla gott va det!! Nu sitter vi i tv rummet och kollar PLL som var på tv, så längesen man kollade på det! Längtar tills säsong 4 kommer!!

dagens

// tisha - h&m // skjorta - hollister // jeans - gina tricot // skor - primes // 

grillat

Gick runt ensam i stan i ett tag. Det var ändå skönt, köpte en jätte fin klocka och en tröja!! Lägger upp bilder på det imon eller sen! Mötte sedan Ellan vid tågen som skulle ta oss till Floda! Woho, så nu är vi hos Linda och vi har hamnat i matkoma. Åt så himla god mat, man kunde typ inte sluta äta XD

födelsedags present

Fiick den här av världens goaste tjejer ♥♥ Den luktar verkligen sååå gott

Grön

Sitter på bussen in till stan just nu. Sitter och hostar som en galning, asså ååh jag tycker det är så himla pinsamt. Visst att man hostar en / två gånger. Men fan inte en hel busstur, gött för dom andra som ska sitta här en halvtimma till. Jag har inte shoppat på jätte länge nu, så förhoppningsvis hittar jag nått fint iallfall!!


idrott

Har idrott nu och sen slutar vi!! Jag är dock inte med eftersom jag fortfarande inte är frisk. Så jag sitter och fotar mina kära klasskompisar, typ. Efter skolan åker jag in till stan, ensam. Hahaha ska gå runt där i nån timma och sen slutar Elin sin praktik och då ska vi åka hem till Linda! En bra fredag helt enkellt!!

Språkval

Började skoldagen med So lektion och nu sitter jag på språkvalet. Sitter och pratar om fina klockor med min lärare Charlotte, så himla go är hon. Snart ska jag väll sätta igång ett avsnitt av Vampire Diares och äta choklad!  Värt. 

men godnatt då

väntar på att my el boyfriendo ska svara, hahaha han är nog sämmre än mig och se när man ringer. Jag har alltid ljudlös och ingen vibration på min telefon, så alla får damp för det kan en timme innan jag svarar. Nu känner jag med lite så faktist, fett störande är det när nån inte svarar eller ringer tillbaka snabbt!! Ska nog börja ha på ljudet nu, hahah.. Men det va allt jag hade på hjärtat för idag, bloggar mer imon. Godnatt alla lovers♥

sunshine

As gay rubrik, det blir lixom mer känsla om man skriver rubriker på engelska XDXD Nej men jag gick iallfall ut och fotade när solen va påväg ner och vissa bilder blev ganska ändå fina! Det är dock väldigt kallt och blåsigt, hoppas det blir mycket varmare imon!! och att det är massa sunshine :)))


ändå gött

Ända sen jag kom hem har jag legat i soffan med Erik och kollat tv serier och ätit typ. Det har ändå varit jävligt gött, men det hade ju varit mera gött och vara i fontin med laget. Mina kära flickor ska ha löparträning, men jag kan ju såklart inte vara med just nu. Vill vara frisk!!! (vad händer med mig??? aldrig lipat innan för att jag missar en löpar träning, hahah) Men annars väntar jag på att mamma ska komma hem med Piggelin och hostmedicin!!! haha mmmmmmh längtar <33

Åååh

Har förstört varje genomgång i skolan och säkert smittat ner alla mina kära klasskompisar. Jag har verkligen inte kunnat sluta hosta, det är så himla jobbigt!! Känns som jag kommer hosta upp allt som finns i min kropp. Nu sitter jag på bussen hem och får alla blickar på mig, hahah folk vänder sig om och grejer. Jävla attention hore är jag XD
bästa bror


spexfoto

Jag och Emma var Fred och Barney ifrån Flinstone! Vi fick reda på vad vi skulle ha för ''tema'' igår kväll så det var svårt och komma på något bra, hahah jag ser verkligen ut som en äcklig man. Så jag lyckades väll ganska bra?? hahahhaha, ååh detta var verkligen jätte roligt! 

i skolan

Kom precis till skolan halv död. Kunde inte somna igår kväll för jag kunde verkligen inte sluta hosta, så jag låg uppe tills klockan va typ 1? Då gick jag ner och väckte mamma och pappa, frågade om det fanns nån hostmedicin. Men neeeej. Tillslut somnade jag väll, jag som alltid går och lägger mig tio / halv elva annars.. Men nu imorse fixade mamma kaffe och frukost, så förhoppningsvis vaknar jag till snart!! Lol världens mest ointressanta inlägg, EVER XD


soffe fixar

Hela kvällen har jag klippt och klistrat, fixat min outfit till morgondagen. Hhahaha vi ha spex foto imon, vi har temat ''tv-serier'' och ''tv-kändisar'' typ. Jag och Emma kommer vara gubbar ifrån samma serie, hahhaha ni får se bilder imon!! Nu ska jag ringa min kära pojk och sedan sova, så godnatt!

älskade vänner

Vi skulle egentligen in till stan och så skulle Amanda och Emma överraska mig med något trevligt, men jag fick inte åka in för pappa. För jag har fortfarande lite feber, hahah. Men vi hade det ändå mysig här hemma på min altan, god mat och massvis med prat, åååh mina favvisar. Fick blommor och choklad och slime ??? Hahahaha ni vet sånt man får i automater, sen ska jag bli bjuden på bio och mat när jag blir frisk och kry! tjoho


väntar

Väntar på mina kära vänner. Dom borde vara här vilken sekund som helst nu! Har gjort sallad och snart ska jag sätta på grillen, förhoppningsvis vill den bli varm snabbt för jag är såå himla hungrig!! Det är så härligt väder idag, blir så glad av solen den fina solen :P 

outfit

// blus - chelsea // byxor - hm // skärp // liebeskind // skor - primeboots //

1 maj

Vaknade runt 8 imorse och kunde inte somna om. Så jag gick ner och åt frukost och nu har jag precis fixat mig. Ska med mamma och handla, har inte varit utanför mitt hus på tre dagar nu. Så det ska bli skönt och då lite luft!! Hahaha, sen kommer Emma och Amanda hit runt två eller tre! 

RSS 2.0