Godnatt

Med denna bilden säger jag godnatt, blir så glad när jag ser den!!! min finaste kompis. Emilia G <33


Väntar på bussen

Väntar på bussen med Linnea. Träningen va ändå go! Så det va najs. Bussen kommer väll om nån minut? Då ska jag hem och duscha!! WOHO längtat hela dagen efter det typ. Åh det är så himla fin himmel!!


Bettans salladsbar

Sitter på Bettans ensam och äter. Jonna och Moa skulle sola så dom kommer väll hit om en stund. Sen tror jag bara att vi ska sitta i hallen innan träningen börjar. Vi ska träna med 99orna idag, woaaaaw najs. Haha nej men vi brukar ju träna med 98orna på torsdagar men dom skulle spela match idag. Så vi ska väll egentligen bara dela på planen, tror inte vi ska göra övningar oså med dom. Ska bli kul!


Musik

Kingen på trummor är jag. Hahah nej ändå inte jag är nog den sämsta i klassen på det. Slutar skolan vid två och då åker jag, Moa och Jonna till Kungälv och käkar innan träningen.


Skolan

Torsdag idag. Japp. Sitter i skolan och ska ha matte/so samtidigt eller nått konstigt. Tema torsdag kallar dom det. WOHO fett!!!!! Haha nej men man slipper ju kolla i matte boken iallfall. Vilket är så skönt! bror <33


godnatt

Nu ska jag lägga mig och sova. Saknar min favorit så sjukt mycket, ååh. Bli frisk nångång!!! Jag har kollat pll hela kvällen men förutom det har jag har satt upp tavlor på väggen, ser ganska bra ut faktist! Ska bara skriva ut en grej imon så kan jag visa er hur det blev! Har även fått den gulligaste kommentaren! ååh tack snälla, blir så glad!! massa kärlek till dig 

Standard

Ligger i soffan och halv sover framför pretty little liars. Försöker verkligen hålla ögonen uppna så att jag inte somnar. För då kommer jag inte kunna somna ikväll. Blir ingen handboll för mig heller, skönt :P


Väntar

Väntar på tåget, den kommer väll om tio minuter typ. Då ska jag äntligen få komma hem till min säng och sova!! Det jag har längtat efter sen jag hörde min väckarklocka imorse. Idag va vädret inte lika najs som igår eller i måndags. Lite trist :/// hade hoppats på klänning imon med mina galet bruna ben till det. Hahaha ändå inte.


Pinsamt XD

Idag matchar vi som fan bror :P hahah blått is the shit!!!!
#theankwardmomentwhenyouandyourbestfriendhasthesameclothesonthesameday typ så. Hahaha men slutar om tio minuter, ska bli skönt och komma hem! Har kollat två avsnitt av pll, jag är så himla rädd nu. Hahah det är fan läskigt!!


Bajs

Är så trött, funderar på att hoppa över träningen ikväll för jag måste verkligen sova. Helt sjukt att man kan vara såhär trött. Men annars blir man ju inte direkt piggare att ha matte, så jag har en paus ifrån alla siffror nu. Sista lektionen har vi språkval vilket är så skönt!!! blir att kolla på Pretty Little Liars. Denna bilden ifrån Augusti och passar väldigt bra på hur jag känner nu.


Hemkunskap

Gjorde djungelgryta på hemkunskapen. Den blev väldigt god faktist!! Nu ska vi ha NO bajs. Är så trött idag, hatar verkligen att vi har så sena träningar! Jätte jobbigt att ta sig upp sen på morgonen efter. Men det är bara och bita ihop :P eller blunda på lektionerna.


Outfit


 //jacka-hm jeans - dr denim tröja - sjal - tessie skor - converse//


Fyfan för gym

Blir alltid lika trött utav vårat sjukt jobbiga styrkepass. Fyfan va jag är trött, nu väntas en timma handboll. Vill bara hem och sova, men nej. Vi är typ 8 på träningen idag med, bra jobbat flickor.... XD


Så misslyckad

Skulle göra kanelbullar, så hade vi inte tillräckligt med vanligt mjöl så mer än hälften la vi i "rågsikt" typ grovt mjöl. Haha det slutade med att bullarna va ganska platta inte fluffiga alls och typ bruna. Jag skulle vara världens snällaste tjej och överraska Simon med bullar för han är hemma sjuk, men eftersom dom blev så fula och inte direkt jätte goda. Så skippade jag den idén, haha fan. Men det är väll tanken som räknas ELLÄÄÄÄR?!?


Bakar

Är med Linnea och ja vad ska man säga? Har aldrig sett sånna här bullar innan men hoppas dom blir goda..


Träslöjd

Jag äger, allvarligt kingen på träslöjd. Hahah eller??? Jag har ju ändå C så jag är ju helt amazing på att såga och slipa och allt vad man gör. Hållt på med samma grej sen Augusti, fett bror XD


Bussen

Sitter på bussen till skolan. Känner mig jätte vårig idag! Eller jag har på mig min rosa jacka, converse, fransväskan osvosvov. Just nu är det inte sådär jätte varmt men det blir väll varmare sen! Får hoppas på det iallfall. Gillar inte denna skoldagen alls, lektionerna suger. Vi har två NO lektioner?!?!!!! Blä :P


pizza-måndag

Vi gick cirkus 6 km vilket var så skönt!! Sen när vi kom hem igen fixade jag pizza, hur grymt med pizza på en måndag? Lite för bra. Så det har ändå varit en go dag, helt okej goa lektioner i skolan, solen har äntligen (!!!) kommit fram, en promenad på det och sen pizza, ändå grym måndag. Nu ska jag sova, puss.

Illuminati_girl_97

Hahhaha asså min panna. Jävla illuminati typ, har haft hyfsat bra hud nu under ett tag. Men nu under typ två veckor har mina kära kompisar kommit tillbaka i mitt ansikte KUL.


promenad

Ska ut med min kära mamma när hon kommer hem. Skulle egentligen ut nu men det är ju roligare och ha sällskap. Ååh det ska bli skönt, behöver luft och sol!!! Ska kolla Pretty Little Liars tills hon kommer hem. 

Ful-dag

Har en sån dag när man känner sig skitful. Asså verkligen, så det sög ju. Men jag sitter iallfall på bussen hem, är väll hemma runt tre? Då ska jag ut och ta en lång promenad eller en löprunda, haha får se vad jag känner för när jag kommer hem! Det är så härligt väder så jag vill verkligen göra något ute!


detaljer

Kommer bättre bilder på min outfit sen, haha men jag tog dessa igår kväll så ska jag ta bättre bilder när det är ljusare nu på dagen. Har på mina svarta höga palladium med, har bara använt dom typ två gånger så kände att det var dags nu.. hahha. 

Väntar

Väntar på min buss till skolan, den kommer aldrig. Haha det sög ju. Somnade jätte tidigt igår, ringde Simon typ tio över nio så svara han aldrig så då somna jag. Haha det var ändå skönt, är inte så trött idag iallfall! Eller jo ändå att jag är..


Fan

Vi ledde hela matchen, började första hur bra som helst sen tappade vi det. Det va lika hela andra, typ två mål upp till oss, sen lika för dom osv. Sen förlora vi med två. Jag missade två straffar, gött, gött, gött. Men det var härligt och spela igen eftersom vi inte gjort det på så länge! Även fast jag är sur för vi förlora så är jag ändå glad att vi spela igen. Deras ena målvakt var helt sjukt bra!!! Asså verkligen! Det var ju typ tack vare henne dom vann.


svarar

vad heter märket på din väska eller vart kan man köpa dom?
vad kostar väskan?
Jag tror inte det är direkt nått märke på den men den är iallfall köpt på Bling (lilla butiken) och den kostade 600 kronor. 

 
Sjukt fint hår har du. Använderdu löshår eller är de äkta? :)
ååh tack snälla!! Nej jag har inte löshår!  Ser det ut som det??!? 
 
Kan du visa bättre bild på din jacka? Pris och vart den är ifrån! skitsnygg
Den kommer ifrån Zara och kostade runt 1 000 kronor om jag inte minns fel! Inte jätte bra bild, men det är väll den bästa jag har. 
 
Vad heter appen där du gjorde bilden? :) 
Underbar blogg! :D
Pixlromantic! Tacktacktack!!! 
 
haha asså ja e kanske lite efter som skriver på ett gammalt inlägg men hur mycket kostar de att få tandställning om man inte har fel? asså om man betalar de själv?? har du fått/ska få tandställning? :D
Jag tror att det kostar mellan 20 - 30 000 ?? Jag minns faktist inte vad tandläkarna sa. Nej jag har inte fått tandställning.. Vet inte om jag ska få det heller, hoppas!!
 
Jätte snyggt!!! Vart är jackan ifrån?? Bästa bloggen
Det är en gammal jacka ifrån Bik Bok!!! Ååh tack så jätte mycket!!
 
Vart är halsbandet ifrån? Galet snyggt
Det kommer ifrån Raglady, visst är det!!!


Till hallen

Är så taggad!! Haha det är fan sjukt, har längtat som bara den efter denna matchen. Nu sitter jag i bilen påväg till hallen, WOHOHO!!! Detta ska bli så kul, älskar att springa runt på planen.


Frukost

Åt dock frukost för några timmarsen. Men glömde av att blogga då för jag va så fokuserad på maten, haha men nu ska vi snart äta lunch! Eller pappa har precis börjat laga maten och jag har färgat mammas hår. Hoppa det blir fint, ska snart blåsa det eller föna det. Vad heter det ens??? Är så taggad inför matchen!!!


nått jag inte tycker är vackert

Jag tycker verkligen att denna jackan är skit ful. Den kommer ifrån Ester Elenora och kostar 2000 ?!?!? Haha den ser verkligen ut som en pyntad julgran?? Jag fattar inte grejen riktigt men jag skulle aldrig köpa den själv, men det finns ju folk som är dökära i den.. hahah fattar verkligen inte. En stor diss XD


söndag

Det har gått en månad utan att vi har spelat en ändå match och idag har vi en, är så sjukt glad!!! Vi har så få lag i våran grupp så det är därför och det suger sås mycket. Men idag är det äntligen match igen, det är skönt att det är hemma match med. Men den börjar inte förens halv fem och samlingen är halv fyra så innan det vet jag inte vad jag ska göra. Nu ska jag iallfall ner och äta frukost! 
älskar det hääääär

men godnatt

Är jätte trött som vanligt så nu ska jag ska lägga mig. Längtar ihjäl mig tills imon, wohohoho!!!! Äntligen. Berättar mer om det då, haha lyckorus typ. Nu ska jag sova, puss. 

Müsli

Har fixat en massa müsli nu, den blev mycket godare än förra gången!! WOHO fett najs. Just nu ligger jag i min säng, ska snart ner till mamma och pappa och kolla melodifestivalen. Jonna kommer inte ikväll vilket är tråkigt. Men jag dör inte direkt av att umgås med mina päron, de är faktist mysigt ändå.


Wohohoho

Blir så glad, hittat massa nödvändiga och fina grejer!! Haha så jag är nöjd. Vi har precis betalt och nu ska dra oss hemmåt! Jonna kommer till mig senare ikväll, så det kommer bli galet najs!


outfit

// jeans - kapphal // stickad - h&m // tröjan under - chelsea // halsband - missäy // skor - converse //

Fika

Har precis ätit och nu sitter jag med mamma och dricker kaffe och äter choklad, dröm. Vi ska åka till Ikea om ett tag, jag ska kika på mera ramar och andra små grejer till mitt rum! Kommer bli najs, älskar Ikea haha vet inte varför egentligen. XD


För glad

Jag, Moa och Jonna fick sålt alla våra 30 lotter, haha jag vet inte hur många gånger jag sa. Hej ursäkta jag säljer sportlotten för Kungälvs handbollsklubb, man kan vinna resor, bilar osvosvosv haahah ååh va glada vi blev när vi fick sålt alla! Sen gick vi in i maxi och jag köpte lite gott till ikväll. Nu sitter jag på bussen hem, vet inte vad jag ska göra idag faktist. Så vi får se!


Kom till maxi

Köp sportlotter kom till maxi, haha har hållt på jätte länge nu!! Rädda oss <33333HEJA KHK


I bilen

Sitter i bilen påväg till hallen för att vi ska sälja lotter med laget. Har precis släppt av Simon hemma hos sig och är väll snart framme. Det är ju ändå helt okej väder så det kommer nog vara kul ändå, om vi inte fryser ihjäl under de 3 timmarna. Solen lyser iallfall!


Degar

Sitter med min mamma och pappa och kollar på Lena Phs show typ, hahah. Gött liv soffe. Men jag väntar på Simon som ska komma hit, woho mys. Blir väll en bra fredag trottsallt! Tog bilden förut när jag satt i våran gamla soffa som fortfarande står i vardagsrummet, fast på andra sidan. Ååh kommer sakna den. :'((


Pannkaka

Misslyckades med mitt hjärta på pannkakan. De blev ju alldeles för mycket grädde men vad gör det? Kom hem för ett bra tagsen och jag har väll bara ätit och kollat tv. Ska städa mitt rum snart tror jag. Ser ut som nån har sprängt en bomb därinne eller nått. Sen ska jag kanske träffa Simon, men vet inte än. Hoppas!!


Dagens

Hade på mig en riktig vår outfit idag! Converse och min vårjacka. Trotsade de 8 minusgraderna imorse. Nu lyser solen men det är dock galet kallt! Men det va det värt, haha!


hur gjorde jag mitt halsband?

Fick en kommentar om hur jag gjorde mitt halsband, haha hittade inlägget ifrån October.
Korset är egentligen ett örhänge som jag fyndade på Gina Tricot för typ 20 spänn? REA såklart, Fett värt juuu. Tänkte direkt att jag ska köpa de fula örhängerna och göra om till halsband, så tog bara en gammal kedja jag hitta hemma och knipsa bort själva ''hänget'' de du ska trycka in i örat ifrån korset, och sedan klämde jag på korset halskedjan och så på nån minut hade jag ett nytt fint halsband för 20 riksdaler, wohohohoh!!

Språkval

Kollar på pll, goaste lektionen på hela dagen! Älskar våra engelska språkval. Efter denna lektionen är det en till So lektion sen lunch hoppas jag, haha!


till emma

En alldeles försenad födelsedags present min älskade bästis. Hahaha förlåt att det tog sån tid (hon fyllde andra januari) HAHAHAH :(:(:(: Men jag är avundsjuk på ditt fina halsband som jag själv vill ha (!!!!) Så glad att jag har dig Emmsi, bästa bror. Älskar dig så mycket. 

ledsen tjej utan kakor

 

Dagens


// blus - mammas // jeans - dr denim // sjal - vet inte // jacka - zara 


En isbit

Träningen idag va as go!! Seg i början men sen va det grymt! Simon och Samuel kom dit och överaskade mig typ. Så glad att jag fick pussa på Simon, vi kommer inte kunna ses nu i helgen så jag blev jätte glad!! Sedan körde Samuel hem mig på moppen och Simon fick sitta kvar i hallen tills Samuel hämtade han efter, haha stackarn. Det var galet kallt och åka nu, så längtar tills det blir lite varmare så ska jag ta fram min med. Har fått det äckligaste såret på handen för jag slängde mig så konstig, ååh det ser jätte äckligt ut!!! Nu ska jag äta, woho. 
haha ful tjej ifrån September

Thai

Är så stressad!!!! Vi åt på högst en kvart och nu står vi och väntar på bussen. Min träning börjar om en halv timma och det är antagligen då vi är framme. Haha ååååh har varit så stressad hela dagen idag, men det ska va skönt och åka buss i en halv timma nu iallfall. Blir alltid så lugn av det, haha!


Åka buss

Sitter på bussen till stan, tåget kom aldrig så vi va tvugna och ta grön. Är väll framme om typ en kvart eller nått, MÅSTE PÅ TOA DET ÄR KRIS!!!! Hahaha gud. Håller tummarna att jag hinner till en toa innan det är försent :P


Lunch

Det va fett god mat idag!!! Hahah för glad. Tog dock alldeles för mycket. Tänkte på barnen i afrika när jag slängde endel, SORRY GUYS!!! XDXDXD Har musik nu om tre minuter och då ska vi spela in en låt. Det låter förjävligt för det är så mycket ljud över allt så man måste typ spela in hemma för att det ens ska låta lite bra.. Efter skolan åker jag in till stan med Amanda!!


Torsdag

Missa bussen imorse så jag kom sent till svenskan, vi kollar på en film typ. Så det är ändå lugnt! Vi har världens längsta matte lektion sen, åååh hatar den så mycket!! Nu ska jag kolla vidare på filmen. puss!
jag ser ut som tolv


sov gott

Håller på och rensar massa bilder ifrån min telefon, hade över 2 600 och det är lite mycket. haha så jag har bara 800 kvar men mer ska bort orkar bara inte mer nu. Saknar simon så himla mycket, det är verkligen sjukt att man kan sakna nån så mycket. Ska sova nu även fast klockan bara är halv tio, behöver sömn. Så godnatt!

älskling

så gött

Det var verkligen skönt och springa igen. Dock blev det en kort runda på 3,5 km men jag tror inte nån av oss hade orkat så mycket mer. hahhaha.. Sjukt att vi sprang milen i sommras. Men det är skönt vi ska få en till träning varje vecka där vi ska ha löpträning, så det är grymt! Vi har även fått hem en ny soffa, haha har inte mycket och säga om den förutom att den va sten hård och jag gilla den gamla bättre XD Sorry mammi och pappo, tur att jag aldrig sitter där nere i vardagsrumment ändå. Så det är ju egentligen inte ett så stort problem!

Nu kör vi bröder!!


Bettans

Våran handbolls träning blev inställd så vi ska ut och springa. Hahaha alla har så dålig kondition nu så vi får se hur detta ska gå. Jag hoppas att jag ens orkar nånting, haha ååh ångest att man är så dålig nu. Men hoppas bara inte vi får håll nu när vi käkat. 40 minuter kvar, taggaråååååå!!


Åka buss

Hahahah lek aldrig igen :P


Hos Jonna

Kom hit för ett tag sedan och vi har käkat en macka. Sen vid fyra ska vi åka till Bettans och möta Annie för lite mera mat haha det blir grymt!


Mattebajs

Har matte är så trött på allt med skolan att göra va. Helt sjukt. Men jag kände att jag satte hjärtan på bilden för jag ville sprida lite kärlek  <4333 nej ändå inte. Men efter skolan ska jag va med Jonna, det kommer bli najs.


Godmorgon

Sitter på bussen till skolan och är död. Jag är död, död död död. Somnade jätte sent igår och det känns som mina ögon kämpar för att hålla sig uppe, eller ah dom gör det. Jag önska att man fick vakna utan klocka och fixa världens goaste frulle och ba ta de lugnt. Så man hinner andas typ. Men nej, FUUUCK SCHOOOOOL XDXDXD
detta hade inte suttit fel idag, dagens frukost va en äcklig macka i bilen, gött 


Handbooooooll

Handboll om 3 minuter. Är faktiskt mer taggad nu än förut, nu jävlar!!! Hahaha typ


Till träningen

Satte mig äntligen på bussen till hallen som jag väntat på i 20 minuter, ååh blir så trött! Hade glömt och kolla buss så när jag väl kollar så är de fem minuter kvar tills jag va tvungen att gå till tåget. Min träning börjar nu men jag blir väll en kvart sen eller något. Sen är den slut vid tio ikväll, hatar dom här sena träningarna!!! Har verkligen ingen lust att träna idag heller, så detta blir segt som fan.


åååh

Har så himla ont i magen, blir galen!!! Sitter iallfall i min säng och just nu lyssnar jag på musik och kollar olika bloggar. Måste börja packa ihop allt till träningen, vet inte om jag måste ta mig dit själv eller om nån kör mig. känner inte för att vänta på bussar nu när det är så galet kallt. Men de löser sig!

dagens

// tröja - h&m // jeans - dr denim //

Påväg hem

Så jobbig skoldag med två NO lektioner som är så tråkigt!! Men nu sitter jag äntligen på bussen hem, vet inte vad jag ska göra då men vi får se! Plugga kanske om jag orkar. Eller bara ta de lugnt innan träningen ikväll!
hahahahah så ful, jag matchar våra skåp idag.


Engelska

Vi ska läsa en bok på engelska, den är fan svår och förstå. Haha sitter här med super grymma världens bästa och snyggatse amanda. Amanda ville att jag skulle skriva nått fint om henne, hahaha lol. Snart har vi lunch, wohohoho bästa på dagen


Träslöjd

Har kramp i armen för jag har sandpapprat så mycket, så jag är värd en paus. Hahaha eller heter de att jag slipar då? ah vet inte riktigt XD Vi slutar denna lektionen om tio tror jag? Vilket är skönt. Denna dagen är dock den senaste på hela veckan, slutar tre och det är så onödigt för sista lektionen har vi "klasstid" då leker vi lekar typ, kul :)))


Tisdag

Hade typ stängt av mitt alarm i sömnen så när jag vakna va klockan alldeles för mycket och ja nu sitter jag i bilen påväg till bussen och ser ut som fan. Slängde bara på mig en t-shirt och ett par svarta jeans och hann ta lite foundation.. Haha lol ute är det ISKALLT!!! Ångrar att jag inte tog en kofta under skinnjackan...

 Kolla va långt hår jag hade! Denna bilden kommer ifrån september tror jag? 

tjoho

Tack för allt snällt ni kommenterat, de betyder faktist galet mycket!! Är inte lika ledsen som förut och jag har precis pratat med Simon så jag mår bra. Blir så glad av att höra hans röst! Men tycker ni att jag ska försöka fortsätta blogga såhär mycket som jag gjort idag? Gud detta är de tionde inlägget..... eller ska jag inte göra de ''onödiga inläggen'' typ påväg till stan, påväg hem osv++???? Eller ska jag försöka fortsätta uppdatera så som jag gjort idag? 

outfit

Hahahha min arm ser helt av ut?!??! wtf
// jeans - h&m // blus - åhlens??? // smycken - fått arbanden av iris och simon och halsbandet har jag gjort själv XD

nytt

kände att de är lite sådär och lägga upp massa bilder på alla de trosorna jag köpte så ni får en bild på den söta rosetten som satt på ett par av dom och på min nya ögonbrynspenna ifrån h&m, så grym är den!!

Allt blir fel

Det är verkligen inte min dag idag, håret blev för kort men de är ju inte slitet längre iallfall. Men dock är det skit fult fluffigt typ för dom plattade det inte och ah. Sen efter jag va där så köpte jag massa nya underkläder och sen nu sitter jag på tåget hem med tröst godis, är påväg och lipa igen. Inte för att mitt hår är kort men för så mycket går helt fel. Vill bara hem och lägga mig.


Klipp klipp


På tåget

Sitter på tåget till stan och kollar PLL. Känner mig helt förstörd och så galet töntig på samma gång, har bara lust och skita helt i skolan. Allvarligt, när det går sänst i ens bästa ämne. ÅÅÅH!!! Eller ah förra bästa.. Men jag ska iallfall klippa mig, funderar på lugg och axellångt blondt hår :))) eller varför inte raka av allt. Vi får se hur detta slutar.


Dagens detaljer

Behövde lite färg till min svart/gråa outfit idag så detta va perfekt. Är annars så sjukt besviken, vi fick tillbaka svenska NP läsförståelse. Galet besviken..


Idrott

Sitter och kollar på min klass som har idrott, längtar ihjäl mig till lunchen!!! inget ovanligt egentligen men nu är jag verkligen sjukt hungrig! Vi har lunch om 25 tror jag, WOHO!!


.

Ny kategori här på bloggen!!! Soffe tycker. Jag kommer göra ett videoinlägg varje vecka där jag kommer prata om något ämne ni får välja. Så vi säger att nån kommenterar Vad tycker du om när folk strular offentligt? typ, ahhaha så kommer jag lägga en åsikt om vad jag tycker om det i en videoblogg :D:D:D hahah inte bara sånt utan det kan vara om vad som helst!!! Men ni fattar vad jag menar! KOMMENTERA NU DÅ KOMPISAR!!!
 

Hahahahaha

Kommer tillbaka efter lovet och dom har förstört våra skåp, hahahahaha ser ut som fan nu. Såg bättre ut förut, nu blir man typ åksjuk när man kommer in. Det roligaste är att det är bara är våra skåp som dom har ''snyggat'' till. Kul


taaaaaack

Har gjort klart hemkunskaps inlämningen förutom lagt in bilder oså, så jag är nöjd. Sen har jag även tagit en dusch och börjat kolla på PLL! är redan på avsnitt fyra och de är bra tycker jag! Först i början fatta jag ingenting men nu tror jag att jag hänger med iallfall, haha! Tack så mycket för alla tips ni kommenterat!!! grymma är ni. Nu ska jag kolla klart avsnittet sen sova. Godnatt♥ Juste jag har ny header, som min älskade emma har fixat! Jag ska bara ändra färg på bakrunden till grå. Men jag tappa orken att leta efter vilken kod det var så jag gav upp. ELIN??? hjälp 

Glass

Har ätit mat med mamma och nu glass med hallon, haha äter glass istället för att träna, känns bra. Sitter iallfall i träningskläder så de känns ändå helt okej hahahha. Ska göra min hemkunskapsläxa snart, STÄDA TOAAAN JAAA MITT LIV ÄGER, WOWHOHO SEN TA EN DUSCH.


fan

Va påväg till Sportlife med mamma och vi hade precis släppt av Iris och sen vände vi hem igen för jag har så galet ont i min mage, fan!!! det krampar i den typ, så nu ligger jag i min säng med träningskläderna haha och ska försöka plugga eller kolla på nån av alla serierna ni tipsade om, har bara ångest av vilken jag ska börja kolla på.. Antigen Pretty Little Liars eller Gossip Girls, kan verkligen inte bestämma mig..
 

svarar

 Berätta hur du och iris träffades och blev så bra vänner! 
Iris berättar
Jag började i i handboll och då gick Sofia där men då tyckte jag hon va jättecool och våga inte prata med henne. Sen så började jag snacka med Linnea som va kompis med Sofia och så va jag med dom lite utanför handbollen, och detta va nån gång runt 2009. Sen 2010 hade Klara skrivit till alla på facebook så skulle hon träffa Sofia och så skulle jag vara med för att det inte skulle bli så stelt haha.. Då va det väl vi tre ett tag. Sen började vi träna rätt tidigt på vardagarna och då kom Sofia hem till mig innan träningarna i typ ett år och det var väl då vi blev bff eller nåt :P 

Gör ännu mer videonloggar med! 
Bästa bloggen hehe
Får väll försöka göra det, trodde att ni tyckte de va tråkigt med för många videobloggar. Eftersom inte alla kollar på dom xD Åh va glad jag blir, tack!!
 
oj jävlar har du storlek 42 på dina, jag har en vinröd & på den har jag 36, är inte dom där väldigt stora?
ja först beställde jag 38 på den blåa, men jag tyckte den satt så tight över axlarna på man knappt kunde röra sig ? så tog jag den största så jag skulle slippa skicka tillbaka igen.. Den rosa är dock alldeles för stor, men ska fixa det på nått sätt.. hahah!
 
Hur får du dina bilder så vita/ljusa? Verkligen jättefina!
Undrar samma som malin!
Jag redigerar dom i Picasa ändrar först ''Högdager'' till hälften och sen cinemascope effekten på just dem bilderna. Sen var det ljust ute oxå! Tack!!!
 
 
vart är ni?
Vi var hos Emma
 
 
Åh va fint! Köpte du något till Simon?
 
Ja eller hur! Haha nej.. Jag bakade och skrev typ ett ''brev'' 

cozycandygirls

Nu har vi vaknat och ligger här och spelar candy crush, COZY!!!! Hahaha ah min mage typ skriker så vi ska väll gå ner och käka frulle snart. Har fått irre och börja spela candy crush nu med Level 10 är hon på, kingen.. Jag sitter fast på 74, skicka liv till mig, plz!!!


finner inga ord

hahah jag döööör vad misslyckade vi är irre,hahahahaa men vi har iallfall haft det jävligt kul ikväll och vi har ätit popcorn  och kollat lite halft på mello. Nu ska vi väll sova eller nått, jag saknar Simon galet mycket ifall ni ville veta det med. Det var allt för mig idag, godnatt kompisar. 

cozyyy

Vi har det soooo cozy!!! Måla naglarna är verkligen cozy #cozylove#enbästis#love#cozy#myslördag#bestie#nagellack#winter#snow#pink#vs#victorassecret#sparkle#alcohol #partyy#al#in#ikvällXD

gosen

Vi har spelat kort. Iris va dock bäst, somvanligt. Sen åt vi med mamma och pappa medans vi kolla på skidskytte, hahah vad händer ens. Iris har nu tagit över min säng, har saknat hon så mycket. 

kan du visa den toppen i ett separat inlägg?

Ljuset blev inte samma på bilderna och tröjan ser jätte äcklig ut för det är katthår på hela hahha har försökt och redigera bort det.. Men det är min mammas blus, tror den kommer ifrån Åhlens? Förra året nångång. 

Mys

Kör en budget fika här hemma, haha värt. Sen får vi se vad vi ska hitta på, FÄÄÄÄÄZT HOS SOFFE NUUUU FF LALALALAL. Ah ändå inte


lördag

tiden flyger iväg, haha skola om två dagar. JIPPI!!!! ändå inte. Men om tiden fortsätter gå snabbt nästa vecka och den efter, osv så är det snart påsklov, min födelsedag och sen SOMMARLOV!!! Haha gud, men jag ska ner och käka frulle sen kommer Irre hit, wohoh grymt! eller jag måste jag möta henne vid tåget, om en halvtimma så nu måste jag gå upp ur sängen! Bloggar mer sen!

godnatt

Kom hem runt tio kanske? Då satte jag mig i soffan med min mor och far. Sen var jag så trött så jag borsta tänderna och tog bort sminket och nu ligger jag här i min säng och ska sova. WOHOH!!! så skönt. Imon ska jag träffa Iris, det ska bli kul för det va så längesen! Ah men mer om det imon, godnatt! 

älskar dig kompaaan

livet leker

Vi har precis ätit glass och sjungt, fotat och haft de allmänt bra. Mina kära vänner <3<3<33<3 Tror vi ska ta en buss vid halv nio hemmåt och Emma kör oss dit, woho feeeeeeezt. WE AL LOVE EPA-GIRLS!!! Nu har jag verkligen inget mer att skriva, men Emma tycker att det är tråkigt och läsa allt för korta inlägg så nu har du massa att läsa om sen kompis, bloggtorka hej.

mat

Kom hit för ett bra tagsen och vi har fixat mat, eller ah typ. Nu ska vi spela kort! hahaha ändå najs, och sen käka glass!!! WOHOHOO, fan va fett. 

För glad

Jag hann! Så nu sitter jag på tåget in till stan och ska byta där och sen byta i ytterby och sen en till gång, haha men det är deg. Jag är väll framme om någon timma :)):):)):) men jag tycker faktist det är deg och åka tåg och buss, men de är bara väntan på dom suger eftersom jag byter så mycket. Men det funkar!


spring soffe

OMG MÅSTE RUSA, ÄR SÅ STRESSAD!!! Hahah fuck, jag trodde jag hade massa tid men sen hitta jag inget fint alls och ha på mig och ja nu har jag två minuter tills jag måste springa till tåget. Så bloggar ja? wtf

frukost

Det fick bli en galet stor frulle till mig idag, haha är sjukt mätt nu. Men det är najs, ska börja fixa mig lite för ska åka om typ en timma och så ska jag fixa lite inlägg till bloggisen. 

godmorgon

Gud det är redan fredag?! Denna veckan har gått sjukt snabbt, men har verkligen varit välbehövlig! Idag ska jag åka till Emma och vara med hon och Fredrik. Vet inte vad vi ska göra, typ äta? hahah det blir nog grymt!

Godnatt

Har haft en jätte bra dag idag! Nu ska jag ta och sova, för imorgon väntas det äventyr!!!! haha, japp! Har verkligen inget mer att säga, skriva eller ah. Godnatt


Våfflor

Så snäll och bra som jag är så fixa jag våfflor till la familiaaaa. Ah men typ så iallfall, min bror kom med hem idag ifrån Branäs tror jag? Ändå att jag saknat han, jag får ju ta ut diskmaskinen själv varje dag annars :P nu kollar jag och Simon på han där Nisvet , hahahah fan va pinsam ALLA ÄR VACKRA, fast WÄÄÄ två tjejer är verkligen WÄÄÄÄ.


Tack bästa <3333

Hur fint???


väntar

väntar på att min kärlek ska komma hit, tjohoho. Jag har städat sen jag vakna typ, städat köket, hallen, mitt rum och vardagsrummet! GULDSTJÄRNOR till mig, eller vad säger du mamma????? Men ah jag har verkligen inget mer intressant att blogga om.

14 februari

allla vet nog vilken dag det är idag, alla hjärtans dag. Väldigt överskattad dag enligt mig. Men jag ska iallfall vara med Simon idag och vet inte vad vi ska hitta på faktist? Inget speciellt vad jag tror iallfall. Nu ska jag platta mitt hår, de är kaos. hahah lol, puss pusspusupspusupsus

handboll

Kom precis hem ifrån träningen. Väldigt oseriös kändes den som. Från början va vi 11, men de sluta med att 6 stycken va kvar och den sluta även en kvart tidigt. Tråkigt, men alla var så trötta så det är väll förståligt.. Nu ska jag ta mig en dusch och även få i mig lite mat! 
partille cup 2012 ♥

saknar de så galet mycket

I sommras så var jag ju på ett två veckors konfa läger, åh vi hade så kul!! Jag minns på själva konfirmationsdagen så var jag så nervös. För jag skulle sjunga, men det var bara en vers så det gick ganska bra ändå! hahaha bättre än när jag skulle sjunga på lucian iallfall... hahah. 

mera mat

Haha gud va jag äter lax, tycker det är så himla gott och lätt att göra. Så dagens mat, lax, några gröna blad jag hitta i kylen, ägg och fetaost! Är så galet mätt nu. Haha de är lite för mycket mat bilder osv, men jag har inte gjort något alls idag så har inte mycket och blogga om. Och mat blir ju alltid fint så på bild! XD Jag har bara 1 avsnitt kvar av One tree Hill nu, vill inte kolla på det. Haha för det betyder ju typ slutet, allvarligt vad ska jag kolla på sen? TIPS på bra serier?? <3333


vårjackor

Jag tycker mocka jackor  är otroligt snyggt när de börjar bli vår/sommar! Den blåa jag har köpte jag förra året i augusti? och den rosa beställde jag nu iår. Mina kommer ifrån h&m och kostar 400 kr och sen finns det ju mockajackor ifrån märket raggirl som kostar 1300. Så man kan köpa tre jackor ifrån h&m för priset av ett om man skulle köpt på raglady, haha hur bra? Jag har tröttnat ganska mycket på min tråkiga skinnjacka faktist så dom här goingarna kommer användas endel nu när värmen kommer, om den kommer. 

besviken

Hahaha åh va äckligt. Vi hade så mycket kiwi hemma så jag tänkte att en smootih av kiwi och persika skulle bli gott, FYFAN va äckligt det blev. Kunde bara dricka några klunkar sen hällde jag ut resten. Jag håller mig till hallon och banan smoothi. Det såg ju gott ut innan jag mixa ihop allt :((( Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra förutom att jag har träning ikväll. 

Påväg hem

Sitter i bilen påväg hem ifrån träningen. Vi var 8 stycken idag, wow rekord!! Nej men det är väll ganska givet att inte många tränar nu på lovet. Men det var ändå gött och vi hade fett kul iallfall! Först hade vi styrka och sen handboll, blir alltid lika död på styrkan. Sen har jag även fått ont i mitt knä, vet inte vad felet är.. men jag ska sluta lipa nu :):)) bloggar mer imon. 


Mat

Fixa wook och kyckling till det och nu äter vi kiwi och apelsin! Kollar även på tv och spelar candy crush, hahaha ÄNTLIGEN klarade jag bana 65!! Blev för glad imorse när jag klarade den, haha!


Bakat

Bakade kärleksmums med Annie, dom blev väll sådär skulle kolla om receptet var bra.. Men nja dom blev ändå goa men inte så jag ville att dom skulle bli. Haha men somsagt ändå goda :):):) nu kollar vi top model och ska bara dega tills träningen ikväll.


svarar

tack även för de gulliga och snälla kommentarerna, blir så glad!!!

Åh dö snygg väska vart kommer den ifrån och vad är priset ?
Åh tack!! Den kommer ifrån Bling och kostade 600!
 

Vad är det i din mussli? 
Jag tog typ alla fröer jag kunde hitta hemma, linfrön, solrosfrön, havregryn, kokos, så blanda jag allt på en stor form. Tog en halv dl honung och en dl vatten, 3 msk kanel och sen blanda jag ihop allt och sen in i ugnen på 175 grader i 25 min. Sen när det är klart så hällde jag på russin, dem ska ej vara med i ugnen. 

Var kommer jackan ifrån :)
Jofama by Kenza 9, man kan köpa den på Fiorucci, Waséns eller vad det heter sen om du vill beställa är det bara söka på Kenza 9 på google så kommer de väll upp olika sidor. Typ bubbleroom osv. 
 
var finns halsbandet? och vad kosta det? 
Nelly, 199 kronor tror jag det var!
 

Hur får du sånna drop-down meny? Älskar din blogg!
Det är min kära vän Elin som fixat det, så jag har ingen koll, tyvärr :( tack snälla!

varför står det Jenny på den stora nykeln? 
haha för att det är Jennys nykel

men godnatt

Kom hem för några timmarsen. Bion var väll inte överdrivet bra men ändå okej bra lixom, 3 av 5 staaaaaarz får den. Nu ligger jag i min säng och ska sova, äntligen!!! Har varit trött sen halv nio typ, haha så det ska bli skönt och få blunda och drömma mig bort till nått varmt ställe med min pojk. Ååh det hade varit så grymt!

kom hem till mig

Högst upp på min önskalista är dom här skönheterna. Jag borde aldrig prövat jackan, jag visste att jag skulle bli kär i den. Kan inte släppa den, den skinnjackan jag har nu kan ju dö jämnfört med denna. Ååh skorna med, halsbandet och skärpet och parfymen. Kan nån ge mig pengar??? eller ett jobb funkar med!!! 

Bio

Ska kolla på Ego, har hört att den är bra iallfall? Så hoppas att den är det! Den börjar om nån minut tror jag! Om reklamen tar slut nångång.


Påväg till stan

Sitter på tåget nu, solen lyser iallfall! Börjar tycka de är deg att åka tåg, fast gillar buss mest! Haha.. Är iallfall framme om typ 5 min, först ska vi väll kolla på lite kläder. Eller ah Emma, inte jag, har inga pengar kvar.. Somvanligt. Hahah nej men sen ska vi kolla bio! Så de ska bli mysigt.


till tåget

Måste gå ner till tåget nu, men jag bloggar mer sen!! Tjingeling


Mellis

Käkar müslin som jag gjorde igår, det blev faktist godare än jag trodde! Sen en banan på det och cappuccino. Behövde lite mat och orka inte laga något. Men detta satt ändå fint. Om ett tag ska jag in till stan och möta Emma, Fredrik och hans kompis. Så de ska bli kul!


måndag

Min fina pojk sov här inatt och jag fixa frulle för ett tagsen. Bacon och ägg, hur gott? För gott. Haha nej men ah Simon åkte precis och idag har jag verkligen inte den blekaste aning om vad jag ska göra? Känns som alla mina friendzzz är och åker skidor. Sög ju för mig. Nej ändå inte, nu ska jag ringa min Emmsi, yalla hade

ändå gött

Ska gå om 5 minuter till bussen, ska träffa Simon och Samuel. Hela kvällen har jag stått och gjort egen musli, hahha den blev fan as god!!! Men jag ska bara ta på mig ett par jeans istället för mjukisar sen drar jag mig, tjoho. 

new - bag


Påväg hem

En jätte fin väska fick jag med mig hem! Jätte nöjd och glad, sen så stannade vi även och handla en del mat! Tjoho fylla kylen med massa gottigheter, älskar och va med och handla för då får man plocka allt man vill ha typ!


Mera mat

Mamma ville käka direkt när vi kom hit så nu sitter vi ett jätte gott ställe med massa mat, det är buffé och grejer. käka ju våfflorna för två timmarsen så är ganska mätt om man säger så.. Men mat är ju livet och jag har ju en matblogg så ni får stå ut med alla mat bilder hahaha


Given frulle

Så himla gott! Har varit sugen på våfflor så länge så detta satt jävligt fint! Nu ska vi alla tre sätta oss i super snabba epan och Emma släpper av mig i Kärna så hämtar mamma mig. Så åker vi in till stan för en fika och lite shopping kanske!


Ååh mys

Kollar Eva och Adam, haha så himla mysigt!! Sista inlägget för idag, så sov gött kompisar. Gött, gött, gött.


Melodifestivalen

Vi har laddat upp med massa goa grejer!! Så nu sitter vi i Amandas grymma säng och kollar på mello. Haha det är lika dåligt som förra veckan hittills, vi längtar till Sean Banan kommer han är ju kingen


ny mockajacka

Min nya älskling ifrån H&M. Det var någon som undra vad den kosta, endast 400 kr! Så jag är riktigt nöjd!! Längtar tills det blir varmare, kommer bli så fin till vita jeans, ljus blåa, svarta, min nya klänning osvosvosov. Plenarat många outfits med denna godingen. Det var lite kallt och använda den nu, jag frös ihjäl i torsdags

Epagirl_97


du om någon borde förstå

Så mycket tankar man kan ha. Det är jobbigt men är glad att jag ska till min älskade vänner och bara prata ut om precis ALLT det behövs verkligen. Så jag längtar tills jag är framme, kvällen kommer nog bestå av massa prat och godis???? haha det kommer bli helt underbart. Har på min nya tisha idag med, fan va jag tycker om den!


till tåget

Det här har varit en runt ut sagt skit dag. Ska bli skönt att åka hemmifrån. Jag ska åka till Kärna där Emma ska hämta upp mig och så åker vi vidare till Amanda, där vi ska ha en myskväll. Var så längesen vi var alla tre tillsammans så det kommer bli galet grymt! Sover även där inatt!! 

tips - carmex

Kasta lypsylet haha allvarligt!! Klara hade en sån här och så fick jag prova den och jag märkte verkligen skillnad på läpparna! Så blev jag för glad när jag äntligen hittade denna lilla godingen för endast 30 kronor på maxi!! Så ni som har torra läppar nu under vinter kööööpköpköpköp camrex!!

Godmorgon

Somnade direkt efter de blogginlägget igår, haha halv nio??? Vaknade imorse vid 7 sen somna jag om tills nu. Ser helt förstörd ut för jag gick och la mig med mitt smink vilket aldrig annars händer, fy va äcklig jag känner mig nu. Ska gå och ta en dusch och sen äta. Tack för dom söta lite halvt påtvingande kommentarerna <33 bästa


jahapp

Så jävla oskön. Ååh blir så trött. Ligger i min säng, somvanligt. Tänker inte gå ner och vara social med min familj idag, jag ligger fint här. Är lite ledsen faktist och antigen ska jag sova eller plugga, jag måste göra klart två arbeten. Blir väll att sova, fuck allt. Hejdå, ni suger på att kommentera med. Ah det var allt för mig idag.
 
 

Död

Är så trött va, bloggar mer när jag är hemma. Hahaha har ont överallt och vill bara hem så jag kan få mat!! Skrev ett långt inlägg förut men det försvann, gött. Bussen kommer iallfall om typ en kvart


Outfit

Sitter på bussen till Sportlife där jag ska möta Marina och vi ska kötta som fan. Har dock träningsvärk i mina armar, mage och ben sen igår. Men ska försöka köra så hårt jag kan, hahah...


new

Den med ett rymd tryck eller vad man ska säga var den jag fick ifrån H&M och jag blev överraskad att den hade hål för axlarna men det va fett snyggt. Den med fågeln köpte mamma igår har ingen aning om vart hon köpte den. 

Känns bra

Förut idag hade vi de andra svenska nationella provet. Jag skrev en novell, haha men det gick bra. Har precis varit i matsalen och käkat äcklig risgrynsgröt som vi får varje gång innan lov. Hahah... Idag smaka den skit. Vi ska ha idrott om ett tag sen slutar vi.


lite gott

Fixade en smoothi när jag kom hem ifrån träningen. Som var så sjukt jobbig, hahah vi hade fys hela träningen förutom en liten stund då vi spela. Alla var så trötta, men de är gött nu efter. Fast jag har ont i min axel som efter alla andra handbollspass, de är så störande för jag vet inte vad det är för fel på den.. Nu ska jag ta en dusch sen kanske plugga, om jag orkar. 


HANDBOLL

ÄNTLIGEN HANDBOLL OM TIO MINUTER, TJHOHOHO!!!!


Maaaat

Köpte en grillad kyckling och potatissallad, hahah så gott!! Vi har dock inga tallrikar bara.. Så vi äter ifrån paketet typ, haha vi har bestick iallfall! Hahah sånna grisar, men det va de värt!! Våran träning börjar inte förens om en och en halv timma, men det är deg här i hallen ändå!


Tjoho

Är på maxi och har köpt ett jätte bra läppgrej!!! Lägger upp bild sen på den, hur bra som helst emot torra läppar! Sen så ska vi köpa nått och äta på oxå, haha fårse va vi ska äta idag.. För några veckorsen hade vi ju pannkakas kalas idag får vi se vad det blir, hahaha!


På bussen

Åker buss, jag och Jonna är påväg till Maxi där vi ska shoppa MAAAAT!!!  Sen vet jag inte vad vi ska göra i några timmar innan träningen börjar. Men vi hittar väll på nått najs. 


Socialt

Alla sitter och spelar, standard. Jag är så arg för jag klarar verkligen inte bana 65 på Candy Crush blir så arg!!! HAHahha, men vi ska ha musik nu och spela in olika ljud till en sång typ. KUL! XDXD


Matte

Matte suuuuuger. Denna lektionen är en timma och 5 minuter lång så jag har gett mig själv en paus. Haha lol. Är glad idag, för vi har träning sen!!! WIEEEE, äntligen! Ska verkligen bli as härligt och skutta runt på planen igen!


februari 2012

Jag tänkte att det var kul och kolla vad jag lagt upp för exakt ett årsen på instagram? hahahhah vissa av bilderna fattar jag inte varför jag ens lagt upp? Fast det jag mest skratta åt var ju texten till bilderna och typ taggarna #me#swedish#girl varje bild, typ. Men ah det är är ändå kul och kolla tillbaka så jag har kvar alla bilderna så jag kan få ett gott skratt om ett till år. Fick annars hem de jag beställde ifrån h&m i helgen med, galet nöjd med det!!! Ska sova nu, så godnatt på er 

Värt

Hittade den här godingen i frysen, nu väntar jag på att ugnen ska bli varm så jag kan äta. Är så galet hungrig så detta kommer bli najs!!!!


army



idag lekte jag att jag var en soldat, typ. 
// linne - nelly // byxor - kapphal // 

men det är deg

Kom precis hem, sitter i min älskade säng. Undra egentligen hur många timmar jag spenderar här? Alltid när jag är hemma så är jag i min säng, haha förutom i köket då . Haha sitter annars och kollar ut över mitt rum och suckar och gråter. Haha det ligger kläder ÖVERALLT skor med, haha illa. Måste städa här inne och byta lakan oså med, sen måste jag plugga (!!!!!!!!!) 
hahah frågan är vad hände med håret? hahha ser ut som när vissa har failat med sitt löshår, eh FINT 

Påväg hem

Sällskap på bussen idag utav Johanna! Alltid lika trevligt och prata med någon, annars är jag alltid så ensam. Ah men snart blir det den underbar väntan på tåget, 20 minuter. Det är ju kul, as ovärt för att vänta så länge för att åka tåg i 1 minut och 48 sekunder. Men det ska bli skönt och komma hem. Jag tränade aldrig igår och idag var träningen inställd. Ååååh måste röra på mig!! Får ju panik, har tränat så lite dom senaste veckorna för jag varit sjuk och så har vi inga matcher för vi är så få i våran grupp, så tråkigt är det!


Nationella

Det gick bra! Så det va najs. Det var inte alls svåra frågor oså? Den sista frågan tyckte jag va svårast, hahah fatta inte vad det stog ens. Nu sitter jag iallfall i matsalen och chillar med mina brooos. Typ så iallfall. Vet inte om vi ska dra hem nu eller efter språket. För det börjar inte förens kvart i ett och de är ju så lång tid så kanske tar mitt pick och pack och åker hem. Så kan jag plugga hemma istället.


Snö det va ju kul

Eller inte haha fan då! Jag har på min skinnjacka idag, SÅJA yolo typ. Inte så kallt ändå... Nu när jag kommer till skolan ska vi göra vårat första NP, de är deg. Är inte så nervös, varför ska man vara det? Vi har ju tränat på sånna här prov sen i 7an så vafan de får väll gå som det går eller? Man kan ju inte göra mer än sitt bästa liksom, DON'T YOU WORRY CHILD 


Frukt

överdrivet mycket frukt, hej va gott. Fast grapefrukten va inte sådär jätte god, så åt bara en halva av den och även sockrade den.. Hhahah den va så besk och inte en speciell höjdare, men fin färg. :))) Nu ska jag sätta igång med plugget och sen får jag se om jag hinner träna idag.. Beror på hur mycket jag har kvar av inlämmningen sen. 


SÅJA bror

Ja utvecklingsamtalet gick fint, haha! Jag sköter mig så bra såååå, hahah för glad. Ah men nu sitter vi i bilen hem med en äcklig sallad, som va så ovärd!!! Den smaka skit. Trist när jag betala den själv med, hahah.. ah nog om min sallad. När jag kommer hem är det bara och sätta sig och försöka göra så mycket som möjligt på hemkunskapen som ska vara inne imon som jag inte har börjat på 


301

Ska åka och fixa en grej innan mitt utvecklings samtal som är halv fyra, stressad som fan!! Hahah sen så är jag hungrig med, så mamma när du läser det här köp nått som jag kan äta på i bilen till skolan sen, snälla jag kommer typ dö!!! Kramizar ifrån din favorit dotter


Helt ok

Första delen på provet gick faktist bra!! Nu ska vi ha matte och sen ska vi ha endel del typ? Vet inte hur de kommer gå, tror jag misslyckas med det men vi får hoppas på det bästa! Haha lol aja jag äger vilket fall, jag är king på allt <433 XD LOL


pluggar

Gjorde klart svenskan!! Haha efter många mat och candy cruch pauser så blev jag klar med den iallfall! Nu ska jag läsa igenom de jag har på kemi provet imon och jag tror iallfall att jag kan lyckas få godkänt så det är ju bra. Jag ska försöka läsa de så många gånger som möjligt, jag är nämligen en mästare på att somna vid sånna här natt-plugg tillfällen. Haha ah men godnatt!

dagens kläder

// tröja - FAV // jeans - dr denim // + ash boots och min hel gröna army jacka //


Maaaaat

Ska snart börja med plugget, behövde bara ladda upp med mat och tv. Hahaha kollar aldrig på tv, men nu passar det sig. Haha... Ah men jag har ätit upp nu iallfall och nu jävlar!!! älskar typ välstekt lax, nästan bränd så den blir så knaprig ni vet? ååååh det är så gott!


hemma

Kom precis hem ifrån skolan. Dagen gick hur snabbt som helst, galet mannen. Ska laga lite mat för jag är sjukt hungrig, som vanligt, heheh . Sen ska jag plugga, det är verkligen ett MÅSTE!! haha så ah jag får försöka och inte tappa koncentrationen allt för snabbt idag.

Idrott

Har precis haft idrott och brukar aldrig bli direkt svettig av idrott hahah men asså idag, jävlar!! Hahah först hoppa vi trampet och gjorde handvolt osånt och sen basket, det va ändå kul idag! Alla typ sprang runt som galiningar. Nu har lunch, tjoho mat!!!


måndag

Ny vecka, nya prov, inlämningar och ja första Nationella för mig ever. Känner mig väldigt lung, eftersom det är svenska och det har jag inte svårt för. Så det känns bra, det som känns mindre bra är att vi har en super stor hemkunskapsinlämning på onsdag, jag har inte börjat på den än. Och imon har vi ett NO prov som jag måste sitta med idag när jag kommer hem. GO VECKA? JAPP. 

behöver hjälp

ÄR DET NÅGON DÄR UTE SOM VET EN SIDA MAN KAN KOLLA SÄSONG 9????? Kan ju inte bara sluta kolla nu, åååh vad ska jag göra under dagarna nu då??? plz hjälp mig <333 One Tree Hill in my ♥
Fatta inte den sidan du länka iris.

Blommor

Fick för mig häromdagen att jag ville ha en blomma i mitt rum, haha få in lite liv typ. Så jag bad min kära Madre och köpa en rosa blomma som man inte behöver vattna så mycket. BABAAAM min nya fina orkide behöver man bara vattna två gånger i veckan!!! Hur bra? Haha de blev faktiskt jätte fint på min fönsterbräda med den där så jag är nöjd, nu ska jag plugga!
hahhahah vad händer med mig ens


skype

Simon åkte hem för ett litet tagsen, min bebe<33<3<3<33 och nu pratar jag med min andra bebe Iris. Haha irrebaby, vi sjönger lite och planerar hur jag ska börja bli bra på att göra läxor i tid osv. :))) Imorgon har jag pluggdag, och jag ber så hemskt mycket om ursäkt för den dåliga uppdateringen idag (NAAAAT  :PpPPPPppPP) Ber inte alls om ursäkt för jag har inte haft tid med denna jävla bloggen idag. Nu är jag hungrig, tror jag ska äta nått nu. HEJDÅÅÅÅÅÅÅ

Med Simon

Har precis käkat med la familia och nu käkar vi godiset som blev över ifrån förut, haha ändå värt. Ellan och Linda åkte vid typ ett och sen kom Simon hit. Aaah men det va typ allt? Bloggar mer sen, puss


Godmorgon

Nu ligger vi här i mitt rum och äter godis. Ska snart gå ner och käka lite frulle,de blir pizza mannen. Har längtat hela morgonen på det så det ska bli helt amazing. Haha typ så iallfall!


melodifestivalen

Hahah fan vilken flopp, allvarligt. Alla är ju skitdåliga, hahah vad hände med gosa låten? Gosa? nej tack. Haha nej men aaaah vi laddade upp med endel godis och annat gott iallfall. Nu mår man illa som fan, haha dock är inte ens hälften borta. Så vi har ju en given frulle imon, värt. 

underbara kväll

Åååh älskade vänner, snart är det melodifestivalen som vi ska kolla på. Hahah så gay ändå. SCHLAGER IN MY HEART!!!! Pizzan blev hur god som helst. Särkillt min del, haha den delen med rouccola, bacon, fetaost, skinka och salami. EN DRÖM!!!!! Det var iallfall fett gott och nu ska Ellan blogga, puss. 

Cykla är kul

Tog våra super snabba cyklar ner till Konsum och köpte lite godis. Just nu håller vi på och laga pizza och Ellan håller på och baka hennes super kladdkaka. Åh vilken underbar kväll med mina älskade vänner och god mat.


Mellis


dress - zara

Planerat så många fina outfits med den här klänningen. Även beställt en ny fin mocka jacka ifrån h&m nu under förmiddagen som kommer vara så fin till. Längtar tills man får bruna ben och kan skutta runt med den här skönheten i sommar! Den är dock hel vit oså, på bilden ser den lite gulaktig ut.. 


oboy vilket vackert väder

Åh va härligt väder det är idag!! Har sprungit runt med min fina nya klänning som jag glömt att lägga upp bild på. Men det kommer sen. Imorse provade jag även bikinisar, hahah åååh vill så gärna ha sommar nu nu nu nu!!! Ska  städa i mitt lilla hus och sen runt 2 eller 3 kommer mina pinglor Elin och Linda hit. Ska bli så kul eftersom det var så längesen sist!! WOHOHOO VÄRSTA GLAD IDAG!!! :dDD:dDDd:D


Godnatt

Är super trött och känner att det är dags att sova nu, godnatt kompisar!


En riktig räddare

Pappa är en räddare i nöden!!! Åh världens bästa. Thai och massa mat kommer han hem med. Även semla, haha bulk kväll framför Glatiatorerna. värt! Kvällen blir ändå bra med min kära far och all mat.


väntar

Hatar och va ensam hemma, ibland kan det vara jätte skönt men nej inte idag. Hade velat ha nån här hemma nu, men pappa kommer snart med Thai och ska göra min kväll mycket bättre! Har kommit en försäljare två gånger och jag fattar inte vad han snackar om. Längtar tills pappa kommer så han kan skicka hem stackarn, för han skulle tydligen komma igen. Haha ja men annars så suger den här fredagen.

outfit

// blus - chelsea // byxor - h&m // skor - ash //

vad gör jag nu då

Träffade några ifrån min gamla skola när jag vänta på tåget hem så det var kul och prata med dom faktist! Haha saknar ändå skolan, lite. Sen prata jag med Simon när jag kom hem och nu sitter jag i min säng och har precis tagit endel kort. Nu har jag ingen jävla aning om vad jag ska göra idag. Hej kul fredag!!! Om nån annan av mina vänner har det lika tråkigt som jag kan ni höra av er, ja det va allt. tack hej från mig. 

svarar

jag verkligen älskar din röst! Vill ha den..
Haha oj va go, eller ska jag bli rädd? haha nej men va söt du är. Alla har alltid tyckt att jag har jätte ljus röst och låter som en bebis och jag hade gärna haft en annan mörkare lite hes röst, men tack ska du ha! 
 
 
JAAAAAAA. jag tycker det är super kul och jag kan tittai genom dina outfits flera gånger och jag tröttnar aldrig för att dom är så fina <3 :)
Okej va bra att iallfall tre av mina käraste läsare tycker att det va kul med outfits, haha men vad glad jag blir! Kram på dig!
 
 
Kan inte du lägga ut ett inlägg om receptet! :) kram!
 Okej till en bananpannkaka behöver du, 1 banan och 2 ägg. Mosa gärna den väldigt mogna bannanen och sedan vispa den tillsammans med äggen. Stek på ganska låg värme (6an haha) och vänd den inte för tidigt. Då ser den mer ut som en äggröra än pannkaka, haha kram.
 
hade du magsjuka? :/ 
hoppas allt e bra :)
Nej det tror jag inte eftersom jag gjorde ''de äckliga'' 2 gånger, haha eller jag vet inte om jag hade det. Ja allt är bra, hoppas det är bra med dig med :)
 
 
95% svarta och vita grejer 
haha denna kommentaren? Asså och XD Jag kan ju inte alltid gå runt som en jävla fruktsallad med alla regnbågensfärger, haha gillar svart och vitt kompis. 
 
vad kostade den? :) 
199 svenska riksdaler :)
 
vart har du köpt det jack..? linnet på första bilden? :)
Det är egentligen en t-shirt som jag klippt lite i haha och den köpte jag tyvärr i Kroatien i Sommras. Jack Daniels står det på, haha men hoppas du hittar ett! Finns nog på marknader osånt! 
 

Vart köpte du den fransväskan på första bilden? 
Den kommer ifrån http://www.chapnlle.com

Fredagsgodis

Fyfan va gott, blev så sugen på choklad helt plötsligt så jag och Emma gick till turken och GUD VA GOTT DET VA!!! Vi ska snart ha idrott sen så slutar vi, äntligen helg! Nöjd och glad tjej


1 februari

Sitter på språkvalet och ska kolla one tree hill. Det är redan februari månad, shit pommes. Tiden flyger fram, snart kommer det väll vara 2014 och grejer. Haha nej men aah nu ska jag kolla lite sen så ska vi kolla nån film.

RSS 2.0