x-factor

Gästerna eller vad man ska säga åkte precis haha och jag har bytt om till myskläder och hela familjen är faktist samlad i soffan och kollar på x-factor, ändå mysigt. Känner att jag hamnat i matkoma, haha galet vad jag ätit, är så himla mätt va.. Imorgon är de skola igen, längtar <33333not :P


Söndagsmiddag, typ

Har några gäster här typ, alltid träffat sen vi va små, nästan så långt man komma som släktingar med, haha pappas syssling och fru och barn, men de är trevligt, har precis käkat mat och nu äter vi godis och sånt, väntar på efterrätt, wohoho.


Match

Får verkligen panik att sitta på läktarn och inte kan göra nått åt spelet, asså ååååh så frustrerande. Sitter här med Lisa och har panik, hahahah gud. Matchen är slut om 10 minuter, vinst till de andra laget, bajs


Hos baby

Sket i och träna, så när jag hade städat klart min rum tog jag moppen hit till Iris och ska snart åka till hallen och kolla när mitt lag spelar, så jag ska jag va där i typ två timmar, utan och spela känns ganska ovant, men aja.
Nu ska vi åka brum brum


Måste städa

Just nu ligger jag i min säng och fick först panik när jag kollade på klockan, trodde det stog halv ett, hahahah men den va halv nio.. Bra soffe, men jag ligger iallfall i min gosiga säng och kollar ut på mitt stökiga rum, måste verkligen städa, får typ panik att inte hitta några kläder eller nått.. Så innan jag åker till gymmet så ska jag nog städa och sen käka, blir super.


Lördags mys

FIlmen vi kollade på va typ sjuk, haha helt galet, en av dom som var med var med i den va ju helt jävla psyko. Den var faktist lite läskig, haha. Men den var bra, Beyonce är ju typ en av huvudrollerna, Obsessed heter den om nån undrar! Jag ska gå och lägga mig snart för jag är så himla trött och ska nog upp tidigt imon för att hinna innan mitt lag spelar.

ut och åka

Kände för att bara åka ut och känna mig fri ett tag haha, så jag gick ut och åkte moppe till Bohus och sen när de börja regna så åkte jag hem igen, blev dock genomblöt så nu sitter jag här och fryser, men de va de värt. Nu ska jag kolla film med min älskade mammi.

Jordgubbar och glass

Jag och min bror har lagat mat och nu kom mamma och pappa hem med jordgubbar och glass så jag sitter och vräker i mig det nu, ååååh va man tänker på sommaren nu.. Saknar sommaren så sjukt mycket. Men nu ska jag faktist vara mer med min kära familj, bloggar mer senare.


nytt - kläder

Tröjorna kommer ifrån h&m och jeansen har jag köpt på D.O eftersom mina förra sprack... hahahah.

godmorgon

Godmorgon kompisar, haha den sjukaste natten nånsin. Jag vaknade typ runt 7 på morgonen att jag har lagt mig på golvet, hahaha tat med kudde och täcke och lagt mig vid amandas dörr. Hahahah jag kommer inte ihåg när jag la mig dig, har annars haft en grym kväll, natt och morgon med mina underbara vänner. Nu kollar vi på kontaktanonsen, haha sjuka människor ju. 

myskväll

Är hos Mandisen med Emmisen och bara myser och tar igen all tid utan varandra, hoho. Vi har käkat en massa tacos och nu har vi tat fram godis annat underbart! Ska umgås med mina fina vänner nu, hoppa ni har en lika bra kväll som jag!

Standard

Har precis käkat på Donken, haha standard juu. Emma va tvungen att plugga så de va bara jag och Freddan som åkte in till stan, fick med mig ett par nya byxor och två tröjor, så jag är nööööjd! Nu har vi precis gått på tåget så ska jag möta Emma i kärna sen och sen ska vi till Mandisen, så de är naaaajs.


svarar

vart är tröjan ifrån? :)
Gina förra året!

Hur lång tid trar de att åka till skolan för dig? :D
Drygt en halvtimma med moppen.. tror jag iallfall!!
 
De va ja som skrev den kommentaren om vikt och ja ville bara säga att ja mena INGET illa. Du är sjukt fin och ja va bara nyfiken. :) hoppas du inte blev ledsen eller nått.. Din blogg äger !!
Nej herregud det klart jag inte blev ledsen, men tack ska du ha, blir så glad!
 
finns den gröna tjocktröjan i andra färger? Kram :)
Ja, åk till BikBok och kolla :))))

Snälla kan du berätta hur du gjorde hjärtan på. Bilen har letat efter de länge sen såg jag att du gjorde en sån bild kan du nt berätta ? Älskar din blogg också <3
Det finns en app som heter Bokehful och de var där jag gjorde hjärtarna, haha tack sötis <3
 

Fredag, wohoh

Idag är de äntligen fredag!!! Denna dagen kommer nog bli as grym, slutar tjugo i 2 och då ska jag, emma och Fredrik in till stan för att shoppa, wiiiiho. Sen så åker jag och Emma hem till Amanda där vi ska ha sleepover, så längesen vi va alla tre så de ska bli jätte kul!!! 

mina fina hjärtan

Alldeles för trött

Haha orkar inte hur snygg jag e med all den vita geggan i ansiktet, så ser jag iallfall ut nu, hahah! För snygg, är nöjd med mig själv att jag blev klar med SOn och nästan med all Biologi, så jag är nöjd som fan, hehe. Ah ne nu ska jag sova, puss


förlåt

Nu förstår jag att alla ni miljontals läsare som läser min blogg är lite arga eftersom jag inte har bloggat mycket idag, förlåt älsklingar, lovar att skärpa mig <3333333333 XDXDXD
Kom precis hem ifrån träningen och jag är ju bara för söt när jag åker runt i mina regnkläder på moppisen, hahah typ, HEJ JAG ÄR EN MICHELINGUBBE, ah typ så.. Nu ska jag plugga, haha lol standard och sen ska jag kasta mig in i duschen, måste även städa mitt rum de ser ut som fan :(:(:(:(::( GHAAAAAAAAAA BLIR TOKIG, hejdå sötnosar, love u so much ♥♥♥♥♥♥♥♥♥

instagram

Det var en som kommenterade om man fick följa mig på instagram även fast man inte känner mig, haha ja det klart! Det är bara att börja följa, och även om jag börjar följa tillbaka.. De beror väll på, följer mina vänner och de jag tycker är intressanta att följa.. Men jag heter sofiastroom där iallfall!


torsdag

Hej har inte haft tid att blogga oså förens nu, imorse tog jag moppisen till skolan, kändes gött haha. Nu ska vi snart ha SO och vi ska typ göra klart ett arbete som jag inte börjat med, OPSIIIIIIII. Nej men allvarligt jag har inte hunnit, så de sög ju. Nu ska vi in, ha de jalla hej.

deg outfit

// byxor - brors garderob // tröja - halsduk - gina tricot // jacka - hm // skor - palladium //

Pappa känner mig för bra

Hahaha när pappa kommer hem säger att att han har köpt lite fika för att fira till kortet, haha lite kan jag ju inte säga att de va.... Galet va han känner mig bra, självklart så har jag redan ätit upp allt XDXDXD och nu är vi påväg till skolan för ett gymnasie möte typ, sen ska jag träna :))


hemma - plugg

Asså ursäkta att de ända jag skriver om är att plugga, men just nu är de typ de ända jag gör förutom att vara i skolan. Har så sjukt mycket i skolan nu, de är helt galet. Föröker blogga mer sen om jag hinner innan jag ska åka tillbaka till skolan.. 

SPRÅKVAL

HAHAHAHHA JAG ÄLSKAR ENGELSKA <3<3<3<3<3<3 ISAK IN MY HEART. Annars så känns det som jag har fått vattnekoppor eftersom jag har röda prikar i hela mitt aniskte, love finnar. Typ så , men ja det är väll för att jag stressar så mycket oså ifall ni ville veta, haha lol. Slutar efter denna lektionen sen ska jag hem och köra moppe, hehehe måste egentligen plugga men vafan YOLO

bild ifrån en annan dag 

JAAAAAAAA

ÄR FÖR GLAD JUST NU WOHOHOHO FICK 58 RÄTT DENNA GÅNGEN ÅÅÅÅÅH HOPPAR RUNT OCH SKRIKER OMG HAHAHA ÄNTLIGEN, DET VA VERKLIGEN PÅ TIDEN KÄNNER JAG!!! HAHA


godnatt

Är så sjukt jävla stressad, ända sedan jag kom hem drygt en tima sen har jag pluggat med pappa, har massa grejer jag måste göra klart och plugga på osv, imorgon ska vi åka hemmifrån innan 7 och jag är så trött och stressad och jag vet verkligen inte vad jag ska ta mig till, nu ska jag iallfall sova, förlåt för den dåliga uppdateringen men de är pga allt plugg jag har och jag hinner ej med bloggen på samma sätt, godnatt.

I mimers

Sitter i Mimers och kollar Damerna just nu. Våran träning blev inställd och istället skulle vi kolla när dom spelar, måste egentligen plugga men får väll göra det när jag kommer hem, love lajf


kvävs av all skola

Inte nog med att du ska vara i skolan i över 6 timmar varje dag du ska lägga ner den lediga tiden du har hemma med. Fan va det va jobbigt att börja 9an, alla sa att 8an va jobbig och sen är de chill i 9an men de va de då verkligen inte. Jag orkar inteeeeee, fan asså. Fuck skolan jag blir så jävla deprimerad av alla inlämingar och prov. Haha bilderna kommer ifrån början av åttan, de va typ då jag lärde känna emma, vilket jag är väldigt glad över!!! Mitt fina hjärta. 

svarar

Hur mkt väger du? Du verkar äta så mycket onyttig mat (kladdkaka och sånt) men ändå inte ha problem med vikten. Tränar du mke? :)
Haha för de första va är detta ens för kommentar? Men ja nu ska jag förklara för dig som undrar, jag vet inte vad jag väger och tycker inte att själva siffran spelar någon roll om vad du väger, bara man har den ''kroppen'' som man vill ha typ.. De nummret på vågen är ju bara en siffra, de är ju som du ser dig själv i spegel eller känner dig nöjd med som egentligen spelar någon roll. Men jag har väll endel ''problem'' med min kropp är inte direkt nöjd med den, men jag känner att jag helldre njuter av de goda livet erbjuder än att gå runt och tänka på att nej jag borde inte ta den kladdkaka biten, tar ett äpple istället.. Jag tränar dubbel träningar tre gånger i veckan handboll + gym (först gym sen handboll) Sen har jag ju matcher med och jag orkar ta mig till sportlife ibland med, så drygt 4/5 gånger i veckan.  
 

Ska man tvätta bort Basiron oxå? Eller ska man bara låta de va kvar? Behöver svar ganska fort eftersom att jag ska börja använda de idag, puss!
Nej du ska ej tvätta bort det, lägg på de på kvällen sen sover du med det! Men man ska dock inte sola med det på ansiktet..

Vart är din gröna tjocktröja ifrån? 
Jag provade den på BikBok så den är inte min, provade den bara!

Är det löshår eller ditt riktiga? :)
De är tyvärr mitt riktiga, om jag skulle haft löshår hade jag aldrig skaffat så mycket ''hår'' som jag har hahaha XD

Lunch med dom bästa

Shoppa lite tårta på grossen, åååh livet <3<3<33 haha så nu käkar vi den bästa lunchen som finns, haha så jävla värt. Rea va de på tårtan oxå, 30 kronor wohoho!! Har haft NO prov idag med, gick väll sådär... Nu ska vi ha matteprov, förlåt att jag typ inte blogga igår men va upptagen att plugga, hehe


plugga suger

FAN VA JAG HATAR ATT PLUGGA , ÅÅÅÅÅH NU SKA JAG GÅ OCH DÖ 

outfit

// tröja - skärp - gina // byxor - dr denim // jacka - h&m // skor - ash //

plugga är ju kul

Kom hem för typ 45 minutersen slutade vid två och vi har så sjukt mycket plugg nu, två prov imon och två inlämningar och sen måste jag plugga till moppe provet, GHAAAAAAAA bli tokig. Så uppdateringen idag kommer väll suga idag men måste verkligen plugga så ha de bra hej så länge. hohohho.

ny tröja

Idag har jag på mig min nya tröja ifrån Gina Tricot. Köpte den igår för halva priset, wohoh vilket kap. Haha det roliga med tröjan är att jag och Ellan drev om den och ba, ååååh detta är ju verkligen din stil och jag ba jaaa, den va verkligen fin (ironi asså) hahah men sen så jag ba men jag kan ju prova den?.. Och den såg bra ut på så jag är nöjd, ser dock inte alls bra ut på galje, visar bättre outfit bilder sen!

måndag

Sitter i skolan just nu och ska snart gå in för att vi ska engelska. Ska typ redovisa om Valetines Day eller nått, haha så de är väll deg. Idag måste jag plugga super mycket när jag kommer hem för vi ska ha två prov imon som jag typ missat.... Opsi, nu ska vi in så jag bloggar mer senare, puss. 

amen godnatt då

Nu ska lille soffe sova, blev inte sååå mycket plugg haha men jag gjorde de jag orka iallfall.. Hihihohohehehe, ah ne  nu är redan helgen slut, asså ååååh va snabbt de har gått, men de är väll somvanligt egentligen. Hoppas ayy denna skolveckan går lika snabbt, ne nu ska jag sova så jag orkar med skolan, haha lol.

nytt - iphoneskal

Fick med min detta skalet ifrån h&m idag, wohoh va så trött på mitt typ vita genomskinliga skal så kände för lite färg så då passade ju detta jätte bra.

hemma - plugg

Ligger i min goa säng nu efter en super dag med underbara vän, bäst är du. Nu ska jag plugga till moppen och lite NO hade jag tänkt. Lite segt men jag måste ju om jag vill klara provet hahah så jag får väll plugga på, känner inte för att misslyckas med de som förra gången.. 

Dejt på Donken

Vi sitter här på donken och deppar som fan, jävla skor som inte finns. Sprungit runt i hela stan för att hitta ett par skor till Ellan men dom finns inte nånstans. Så jävla typiskt, men ja annars har vi de bra och vi njuter av våran underbara måltid, haha lol.


träffa elin

Har egentligen super bråttom men ändå bloggar jag, så jävla dålig.. hahahah men ja nu jag ska in till stan och träffa min älskade Elin, ååh så bra. Nu måste jag verkligen springa, pusspuspuspusupus

godmorgon

Orkade aldrig blogga igår kväll eftersom den spenderade jag med min kära bror, så vi kollade på kläder och prata i flera timmar vilket var mysigt. Men ja idag vet jag inte vad som händer, har inget planerat iallfall. Ska ner och äta är så himla hungrig, haha somvanligt då.
mig och super irre igår <3<3<3<3<3<33

förlust 24-23

Ledde typ med 6 bollar men så tappa vi det helt i slutet av andra så vi förlorade tyvärr med en boll.. Så segt, men vi är så vana att förlora så vi är glada ändå hahhah lol. Nu sitter jag hemma på mitt golv och ska snart hoppa in i duschen och sen hitta nått gott att äta. Sen blir de nog plugg eller film, på en lördag, hahaha plugg?! jag har vekrligen inget liv, haha men får se vad jag orkar, blir nog film ändå XD

Taggar första seriematchen


Kina mat

Har precis käkat på en kinesrestaurang, helt sjukt gott! Nu ska vi traska vidare till bussen som vi ska ta in till hallen för att spela match så de blir grymt!


outfit


// tröja - bik bok // jacka - hm // byxor - cubus // sjal - skärp - tessie // halsband - gina - armband - bling //  

Frulle

Käkar frulle just nu och det blev hallon smoothi, macka och kaffe med oboy <3333 Hur gott som helst, älskar frukost. Ska börja fixa mig när jag ätit klart så ska jag åka in till stan och möta Iris. Ska käka lite och kolla runt i affärer oså, så de blir mysigt.

22 september

Fan va sjukt att det redan är den tjugoandre September, gud va tiden går snabbt. Sjukt galet om jag får säga det själv, haha! Idag är det Lördag och jag blev väckt halv tio av min granne som plingade på om vi ville köpa en tidning...... Haha jag som hade tänkt att sova ut, men jaja. Ska ringa Iris och kolla om jag kan åka hem till henne snart, antar att hon är vaken. Haha så jävla morgon pigg är hon, senare idag ska vi spela första serie matchen, WOHOHHOOHHO ändå jävligt taggad. 
Bilder ifrån September 2011

Fredags mys

Sitter och äter chips och mat, hoho. Har haft en mysig och bra fredagskväll och nu sitter eller ja mer ligger jag i soffan framför en jätte dålig film, är trött så jag ska sova efter filmen hade jag tänkt :P gött liv, haha ne men hoppas ni haft en bra kväll iallfall!


egogirl_97


outfit


vet att jag haft min jacka mycket nu de senaste, men gillar den verkligen :P LOL
// jacka - h&m // byxor - gina tricot // tröja - tessie // klocka - ur&penn // skor - ash boots //

Åker hem

Påväg hem nu, de är ju deg. Var bara onödigt och vara kvar i skolan eftersom vi slutar efter idrotten och jag har ändå inte med några kläder så tänkte jag att då kan jag lika väl åka hem under lunchen. Så jag kan lika väl plugga eller nått hemma istället för att bara sitta. Sen har jag ont i magen med :P


fotar på so:n

Håller på att ta kort på saker som är dåligt för klimatförändringarna eller nått sånt. Jag har tatt kort på Dogge, Erik, skräp  och en bil. Sen kom jag inte på nått mer dåligt för klimaten här utanför.. Haha lol, kan nån hjälpa mig?.. Idag är det iallfall FREDAG WOHOHOOHHO OCH AMANDA ÄR FRISK OCH ÄR I SKOLAN, WOHHOHO. Ah ne det va det jag ville säga.


godnatt

Nu så kan jag äntligen sova, efter jag gjort detta inlägget då, haha! Imon är det fredag, känner att jag verkligen behöver helg så de ska bli skönt. Funderar bara på om det är värt att gå upp 40 minuter tidigare att platta håret imon?... hmm, funderar på det iallfall haha åh är så trött på mitt jävla krull hår, + att de är så mycket med. Men ja jag ska klippa mig snart och då får jag väll tunna ut de och sluta klaga.. vet inte riktigt vad jag skriver nu, haha gud. Men nu orkar jag verkligen inte vara vaken mer, bloggar mer imon ska försöka fixa outfit bilder, osvosvosv.

arkivet - april 2012

Varm choklad

Direkt när min bror kom hem efter en och en halv timmas tid utomhus så skyndade jag mig in i mitt lilla hus och började fixa varm choklad. Så jag har suttit framför teven med två koppar fyllda med massa choklad och bara njutit under en massa filtar, haha! Snart ska jag ta den längsta och varmaste duschen igenomtiderna, sen blir det att sova.


jävla sopa

Så jävla typsikt mig att när man förengångskull har tidig träning att man glömmer att ta med sig egna nyklar. Så nu sitter jag utelåst (börjar bli van nu) kan ju säga att jag fryser väldigt mycket och jag har bara suttit här i 40 minuter.. ska sitta här i en timma till tills min bror kommer hem, kul jävligt kul. Inte nog med det så såg jag att jag inte är vidare i distriktlaget, buhu det sög ju. Men dom tjejerna som är kvar är ju sjukt duktiga så de är ganska givet att jag åkte. Men ja annars är jag glad att det inte regnar på mig just nu och jag känner verkligen fuck livet för tillfället, jag som hade planerat att lägga mig och sova när jag kom hem, åååååååååååh. Springer annars runt här i trädgården och leker natur fotograf, hahahha lol

nu blir det träning

Folkets jubel, eller inte. Haha har börjat tycka att det är så tråkigt att träna, vet inte varför eftersom jag älskar ju handboll så mycket egentligen och jag har inte tyckt de va tråkigt innan och jag har ju ändå hållt på med de i snart 7 år.. Men jag vet inte, kommer nog bli kul nu när matcherna börjar igen, på lördag (!!!) och när min axel blir normal, ska få ett sånt band till den idag så jag kan träna upp den, min tränare hade glömt av att jag behövde ett.. Haha men jag hoppas att de blir ordning på den nu och jag hoppas att jag känner att de blir roligare med handbollen igen..

nudlar är gott

Kom nyss hem till Iris och vi äter nudlar, hohohoh. Gott äre, idag har vi tidig träning som börjar halvfem så vi får väll åka härifrån om en halvtima eller nått trevligt. Ja de va de jag ville säga, ne nu ska jag äta mer :P

Bildlektion

Har Elevens val med Justin Biebers störst fan och company. Haha de är as deg, sen om drygt en halvtimma när denna lektionen är slut så åker jag hem till Iris och senare blir det kanske träning, om jag orkar, pössssss


så jävla trött

Godmorgon gott folk, sitter på torget med mina käraste vänner och väntar på att matsalen ska öppnas. Idag ville jag verkligen stanna hemma och sova, men fick inte för mamma. Så istället kom jag försent till skolan och sov den första lektionen så de va ju ändå deg. Har på mig en hoodie och super krull idag, hahah lol.









träning

Sitter i bilen påväg till träningen, min kära bror kör så jag är livrädd här bak.. Kanske dör vem vet, det känns inte säkert iallfall. Hade mycket hälldre legat kvar i min varma och gosiga säng men så måste jag till hallen, åååh känner inte alls för det faktist. 
ser ut som jag har dreds eller nått, LOVE MY HAIR <3<33<3<3<333

Tröstäter

Ska äta så mycket bullar som jag bara kan, haha har hitils ätit två, helt sjukt goa va dom faktist!!! Just nu väntar jag på att min mat ska bli klar och så gör jag mig redo infrör träningen som är sen ikväll :)))


Faaaan då

Haha skit oxå. Gjorde teoriprovet till moppen förut, men klarade de inte hahah faaaan soffe :( fick 49 rätt och man behöver ju 52 haha fan va misslyckad jag känner mig, trodde verkligen jag skulle klara de, så gjorde jag inte det :PpppPppPppP Ah ne livet suger en aning nu...


svar

På vilket sätt menar du att det gör ont? Jag får alltid ont i min axel när jag tränar... :)
Jag kan inte riktigt förklara.. men eftersom jag går i handboll så gör det ont när jag passar och skjuter, in i axeln.. Kan verkligen inte förklara, ont gör de iallfall :P
 
Röker du? :)
Nej verkligen inte 
 

Vart har du köpt dina jeans? Svara snabbt som möjligt!
Det är faktist min brors gamla byxor, haha! Som jag har sytt in där nere för dom var så stora, hoho. 

Är det Jenny på  bilden?
Ja det är de, riktigt gosi är hon. Vi går i samma klass serrö


Var köpte du klockan ifrån? 
På ur&penn märket är Regal tror jag!

 
Är munkegärde och thoril i eran katalog? 
Nej bara ytterby.
 

Har du gjort hålet själv eller köpte du byxan så? :)
Jag har gjort hålet själv :)

sitter på en bänk

Sitter ensam på en bänk i Thorild just nu och väntar på att mina kära kompisars lektion ska sluta. Och att klockan ska gå lite snabbare så jag kan åka in till stan och möta pappa för vi ska fixa en grej. Det var bara onödigt att åka tillbaka till min skola så jag sitter här i ett tag till om jag inte blir utkörd av den arga vaktmästaren, haha lol.


Ungdomsfullsmäktige

Politik är ju kuuuul. Sitter på ungdomsfullmäktige med endel människor ifrån alla skolorna i kommunen, så de är deg. Ska vara här tills typ klockan tolv eller nått checkt, nu har vi matpaus :))


Äntligen

Är äntligen påväg hem i min onepiece ifrån en jobbig träning, eller ja handbollen va inte så himla jobbig (mest tråkig faktist XD) men styrkan innan va ett jävla helvete, fyfan säger jag ba. Kommer nog vakna med den fetaste träningsvärken imon, buhuhu. När jag kommer hem ska jag hoppa in i duschen och sen käka, så godnatt!


outfit


// mockajacka - h&m // jeans - dr denim // tisha - cubus // halsduk - gina // skor - ash //

handlar

Handla lite mat och annat gott på Maxi och nu sitter vi i hallen och väntar på att träningen ska börja. Först blir det gym i en timma? sen handboll tills klockan 10 så jävla segt, men ändå kul. Ska ju få nått gummiband (?) till min axel, gud så spännande, hoppas verkligen att de slutar göra ont när jag fått träna upp den med de bandet, annars vet jag verkligen inte vad jag gör.

Väntar på bussen

Står och väntar på bussen till Maxi sen träningen, så de är as deg. Ska shoppa lite mat osånt på Maxi så vi överlever träningen, hohoooo. NU KOMMER BUSSEN GLÄDJESKUTT WOHOHOHOHOHO


hos fröken ekman

Är hos Iris och jag har precis plokat ut och in i diskmaskinen, duktig som man ääääär. Amanda kom och hälsade på oss i skolan idag, åh va glad jag blev!!! Och nu är jag hos min saknade Iris så livet leker om man säger så! Vi ska ju träna oså sen idag så de ska bli kul, hoppas jag kan träna utan att få allt för ont i min arm.. Ska få ett band eller nått så jag kan träna upp den, låter ju braaaaa.

Träslöjd är kul

Not, haha lol. Har träslöjd och ja de är ju verkligen de roligaste jag vet :))))) WOHOHIHIHOHO, ja nu ska jag fortsätta bygga min super fina tunna med min älskade vän Hugoooo


Frukost i bilen

Skulle publiceras för en timma sen.. Haha men ja nu sitter jag in the bil och käkar frulle, så de är deg. Idag ville jag verkligen inte gå upp, va så nära på att be mamma sjukanmälla mig men ne jag ville träna och träffa alla goingar i skolan och på handbollen så jag gick upp ifrån min varma säng ut i regnet ååååh :(


godnatt kompisar

Känner att jag är mega trött just nu eftersom jag inte kunde somna igår förens halv 12 för min bror snarkade så sjukt högt, hahah det var helt galet hörde de ifrån hans rum ända hit och ja sen var de massa tankar som snurrade runt så jag kunde verkligen inte somna.. Är klar med svenskan så jag har precis l'mnat in den och nu är jag sååå värd att få sova, haha godnatt på er.

påväg till utvecklingsamtal

Sitter i bilen med mamma påväg tillbaka till skolan för att ha utvecklingsamtal, jag känner verkligen inte för att åka tillbaka dit. Men måste man så måste man, tyvärr. Mamma ska ju alltid åka så jävla tidigt till allt som vi kommer väll vara över en halvtimma för tidiga. Men jag tar med mig datan så kan jag passa på att plugga på svenskan, woho värsta grym är jag ju.

mellanmål

Har precis ätit lite mat och nu ska jag på mumsa på melon, underbart juuuu. Kom hem för ett bra tagsen och har bara ätit och kollat på tv. Ska börja plugga snart för jag har en inlämming som ska in idag OCH JAG ÄR INTE KLAR ÄN.. faaaaaan då soffe, ska på utvecklingsamtal sen med, FÖR KUUUUUUUUUL.

bilder ifrån sommaras

lunch

Denna dagen har börjat bra, en chill skoldag helt enkellt. Har haft idrott och nu har vi lunch, haha jag är så mobbad med glasögonen va, jag har blivit en glasögonorm XD Ska med försöka ändra så att det inte är så dåligt att läsa bloggen på mobilen eller ja att det inte är så små bokstäver och aaaaaah.

outfit - rutigt



            // skjorta - carlings // väst - gina // byxor - cubus // smycken - snö of sweden - gina - ur&penn - tomas sabo // skor - palladium //

måndag - skola

Ska snart åka till skolan, är sjukt trött och känns sådär att det är måndag igen. Men det ska bli kul och träffa alla kompisar, särskillt Emma som va sjuk hela förra veckan.. Så jag ser ändå fram emot dagen, ska bara sminka mig sen så kör mamma mig till bussen, hoppas ni får en bra dag, puss. 

underbara säng

Passar på att svara på mitt lakan kommer ifrån H&M home eftersom de va några som undrade det. Har pluggat verkligen hela denna dagen, ändå är jag inte klar med allt, men ska fortsätta en stund till om jag orkar. Har tänt ljus och tagit fram mina änglar vid sängen, saknar Amanda och Emma jätte mycket. Det var alldeles för längesen jag träffade Amanda så de suger väldigt mycket.

pluggsöndag - mysoutfit

Har satt på mig min söta pyjamas tröja och mina underbara virkade shorts, båda ifrån h&m. Har nästa gjort klart all min svenska och ska snart fortsätta på No inlämningen med. Känns bra, måste bli klar med de så de är väll bara och fortsätta. Mormor och Morfar har med kommit så Mamma har gjort mat, så de är skönt när man får paus ifrån allt (lol redan tagit paus för längesen) hoho. 




vår betong - joakim gissberg

Hans röst är hur go som helst, aso verkligen döööör. Brukar inte lyssna på sån här musik, hahah men jag tyckte denna va go redan första gången jag hörde den, som va igår och nu kan jag inte sluta lyssna på den, spelar den om och om igen, så tryck på play och njuuuut.

pankaksfrulle

Vaknade runt halv 12 när mamma kom in och sa att hon hade lagat pannkakisar till oss, gullisen. Så vi har käkat pannkakor och lyssnar på den grymmaste covern hela morgonen och kvällen, ååååh det är helt galet va go den är. Ellan ska ta bussen kvart över på ett släktkalas och då ska jag börja plugga, har en massa inlämningar som ska in, så jag måste göra klart dom idag.. 


ny design & header

Super Ellan har suttit med designen hela kvällen och jag med headern tills nu och nu äntligen halv 3 på natten så är de klart, känns as grymt och jag är verkligen jätte nöjd, tack bästa bror!!!! Vad tycker ni om hur bloggen ser ut nu? hade vart kul om ni kommenterade för engångskull, haha lol. Båda två är sjukt trötta och nu ska vi sova, godnatt. 

taco night

Vi har fått i oss en massa tacos och cola, snart ska vi äta kladdkaka och mera cola. Hihihihihi, nu sitter annars ellanbellan och fixar min nya design, oooooh kommer bli bomb mannen, nu ska hon fortsätta fixa, ni får ha en fortsatt trevlig kväll, godnatt med osånt. 

Shoppar

Shoppar massa nödvändigheter på Konsum, jag och ellan ska fixa tacos osååå när vi kommer hem, riktig myskväll med min käraste vän. Så de är as grymt!


Möta linda

Ska ut och möta Linda och sen följa med till hennes mormor och hämta några grejer, så de blir mysigt. Längesen jag träffade de mongot juuu, saknat hon. Sen kommer Elin hem till mig, åh så bra!!!


Bakar

Tjockis soffe är i farten, igen.. Haha tänkte att mitt liv kan bli så jävla mycket lättare om jag åt massa äppelpaj, så jag står just nu och bakar paj, åååh så najs. Så nu ska jag dränka alla mina sorger i äppelpaj :)))


tips

Om du har problem med finnar så ska du absolut köpa dessa prudukter. Jag har drygt använd dom i en vecka eller ja 6 dagar och nästan alla mina finnar är borta nu. Man ser kanska inte mycket att jag har finnar på bilder men ja jag har endel och ibland blir de som en bomb i mitt ansikte och jag vill knappt gå utanför min dörr då.. haha. Men först tvättar jag ansiktet med den Acnicyl (vita förpackningen) masserar in den i ansiktet och sen tvättar bort med vatten, efter de tar jag Basiron på mina finnar eller vad man ska säga, rekomenderar verkligen detta eftersom jag fått ganska bra hy nu!!! Båda kostar runt 100 kronor styck och finns på apotek.




Godmorgon

Godmorgon på er, idag är de lördag vilket betyder att man får sova ut, haha fast ändå vaknade jag 06.40 och typ började gå upp för jag trodde de va skola, haha men sen kom jag på att de va lördag.. Haha åh, men nu ska jag ner och käka frulle är så sjukt hungrig (somvanligt lol)


Bussen

Sitter äntligen på bussen hem, va skit rädd förut när jag skulle åka ifrån lundbytrand till centralen för de va så mörkt och typ jag plus två andra, haha men nu sitter jag äntligen på bussen hem. Träningen idag gick väll helt okej, gjorde bara ont i armen i början men sen slutade jag väll tänka på de så funka de bra, fast har dock ont nu men de va värt om jag går vidare, haha.


Väntar

Nu är jag i stan har precis sagt hejdå till Amanda och väntar nu på bussen till lundbystrand där jag ska på distriktlagsträning, de ska bli kul, har dock ätit för mycket mat och jag vet inte om min arm håller men jag får väll hoppas på de bästa, hoho


klassfoto

Åh herregud, skolfotot ifrån 7an gick jag i Bohusskolan och sen dom andra två är ju ifrån min kära klass jag har nu, det ända skolfotot jag blev nöjd med var det i 8an, haha fuck detta året ser ut som jag har världens största huvud, haha men ja de är deg.


Konsum

Jag och Amanda är utelåsta, haha fan :( har vart de i över en timma och ska nog sitta här ett tag till tills min bror kommer hem.. Vi tog cykeln ner till Konsum och shoppade lite överlevnads mat, haha så nu dör vi inte iallfall, woho!!!


Regn fan

Åååååh va de regnar, typ storm. Hade vart gött och ligga kvar och sova i sängen, men neee :( Ändå skönt att de är fredag men detta vädret asså fan, inviger min nya jacka idag med, woho! Nu kommer min buss, har inget mer att skriva nu, PUSSSSSSSSSSS. 


helt sjukt

Sitter i min säng och bara gäspar, haha gud är så trött. Mer än vanligt, hahaha. Klockan är nu tio över nio men ja de är deg, ska ner och borsta tänderna och tvätta bort sminket sen sova, ååh så skönt att få sova. 

outfit



// tröja - hm // kjol - vet ej // sjal - tessie // halsband - gina + svarta höga palladium

maaaaat

Mamma håller på att laga mat till mig, hoho snällisen. Fick även min jacka nu ifrån h&m ni vet den blåa i mocka i ny storlek, wohooooo!! Redan planerat vad jag ska ha på mig imon, haha ne nu är maten klar, pussss. 
gammal bild ifrån Januari XD

Lagdag

Fan va de här suger, haha sjukt tråkigt är det. Vi räknar hur många fönster våran matsal har och går poängpromenader, asså ååååh de är så tråkigt. Tur att jag har mina kära vänner som gör de lite roligare iallfall under alla raster haha! De är fint väder iallfall :)))


Jävla losers

Haha jag och Olivia missade att vi hade sovmorgon så vi börjar inte förens 9 KUL KUL JÄVLIGT KUL. Haha så nu sitter vi här utan dator på torget och väntar tills alla andra kommer, hade verkligen ingen aning om att de va sovmorgon... Fan


rosa



// skjorta - bik bok // jeans - dr denim // skärp - tessie // skor - ash //

nytt - palladium

Fick ju hem dessa goingar igår, dessa + mina ash och mina coverse såklart kommer bli de skor jag använder denna hösten! Längtar tills de blir kallare och mörkare, ååååååh jag älskar verkligen hösten, förutom allt regn då..



Sportlife

Efter skolan åkte jag med bästa Moa och gymma, haha vi blev helt döda, helt galet. Sen körde Moisen ner mig till busstationen och nu sitter jag här i ösregnet och väntar på min buss och jag tycker sjukt synd om Moa som åker moppe hem i detta vädret, ååh stackare.


Matte suger

Jag måste bara berätta om hur mycket jag hatar matte, JAG HATAR VERKLIGEN MATTE SÅ SJUKT MYCKET, GÅR INTE ENS ATT BESKRIVA MED ORD. man måste tänka och jag är så dålig på det, de går inte ååååh!!!


Godmorgon

Sitter i skolan och chillar med phillepille och äter kakor, har precis haft bild ingen annan har slutat så de är bara vi som sitter här vid skåpen. Annars så är Emma sjuk, vilket suger, bli frisk :(


trött och glad

Min arm är så fuckad va, så jag kunde inte vara med på träningen, var med ett tag men mer klara jag inte av. Har typ ont när jag passar och skjuter och de är ju ganska svårt att spela handboll utan sina armar så de sög ju. Annars är jag glad för jag fått tillbaka min iphone och ett par nya skor, wohohoho! Så jag är super glad, nu ska jag och min pärla sova, godnatt.

hela och fina älsklingen <3<333<3

mitt rum

Det var nån som tyckte att mitt rum såg stort och fint ut, haha stort kan jag inte säga att det är.. Ser kanske större ut på bilderna jag tar i min stora spegel, men det är ganska litet men mysigt. Så ville nån med att jag skulle läggaupp bilder, så här ser mitt rum ut dåråååå.




pizza

Har precis käkat fucking pizza mannen, även jagat ut en groda ifrån huset???? ahahhah fattar inte hur stackarn kom in hit, men den hoppar fritt i naturen igen, hahah. Jag döpte den till Bengt, söt groda den där Bengt. Ska nog åka till träningen lite tidigare idag, kul info osv...
underbartoooo

SOCIALT

Haha så jävla osociala är vi, jag sitter med min data och bloggar och Irre's med sin och kollar film.. Men de är deg, regnar som fan gör det med, hej krullidull hår. Men nu måste jag plugga!!!

bild ifrån februari, haha fula XD

ny header

Orkade inte ha den gammla mer, satte ihop denna igår.. Ska bara ha den ett tag, ska be Ellan att fixa en ny design med, de blir nog najs. Jag vet att den svarta linjen inte är hela vägen och att jag kanske bordde ha vitt vid sidan men de blev så vitt, lol denna headern sög, baj baj

träslöjd

Har träslöjd, woho ska gå bygg som linje sen på gymnasiet så kan ju börja att bygga redan nu...... Eller inte, haha men ja har träslöjd med alla boyzen + Evelina, så de är deg. Annars är detta jätte tråkigt och jag gör en typ mugg, hahaha omghaaaaaaad. 

godnatt

Somvanligt är klockan halv tio och jag ska sova, hahaha gud. Men ja de är fan de bästa som finns, sova. Så ah, imorgon väntas en bra dag. Tror jag iallfall, skola + handboll, så de är deg. Har fortfarande igen iphone.. mamma skulle tydligen hämta den imon, fan har jobbigt liv nu utan den :'(



mat-fia

Min säng är ju den bästa, helt underbar är den. Har lagat mat till mig själv och nu pratar med min älskade vän ellanbellan, lilla sjukisen. KRYA BBY <333 Jaaa, jag har inte pluggat nått idag, men ska nog göra det senare, så duktig som jag är. Nu har jag inget mer att skriva om, hajdooo. På bilden lagar jag mat, vet inte vad jag gör med den sleven, den gjorde hela bilden lixom.

mellanmål

Slutade 40 minuter tidigare idag.. stackars våran lärare, haha ååh. Nej men ja nu sitter jag i min soffa och äter hallon kesella och crunchy, plus hallon haha. Idag ska jag bara ta det lungt och plugga lite hade jag tänkt, är trött med så kanske ska sova en stund med.. De ända är ju att det suger att inte ha en jävla telfon, så jag kan ju inte sätta på ett alarm om typ en timma när jag ska vakna... Hoppas jag får tillbaka den hel och fin ikväll, älskade iphoni.

Skolan

Sitter i skolan, gick upp tidigt idag och hann tillochmed ta kort innan jag var tvungen att åka till skolan, waaaaow mannen. Haha nej men ja idag är de måndag, vilket är ganska segt eller slutar vid 2 så de är ändå skönt, två timmar tidigare än förra året iallfall. Nu ska jag ha NO, hajdooo.

mandiiiiiiiiis 

nya hårfärgen



underbara säng

Vad skulle jag gjort utan min säng, åh den är så gosi. Bytt till nya söta rosa lakan med, tjusigt. HAHA NU BÖRJA MIN KYL LÅTA VÄRSTA MYCKET.. måste fixa öronprppar eller nått, kommer aldrig klara att somna med den i mitt rum annars. Blir även lika förvånad varje gång jag ser mig själv i spegeln, haha mörkt hårig igen, känns as bra!!! Men ja nu ska jag sova eftersom jag vart vaken sen 7 imorse, godnatt.

mini kyl

Hahah så jävla värt va, Iris pratade om att hon skulle önska sig ett kylskåp hon kunde ha i sitt rum när hon fyllde år.. Jag ba mamma jag vill med ha det (!!!!)  Så säger hon att vi har ett i källarn jag kan ta, hahahha så nu har jag ett fucking kylskåp vid min säng, jag dör, lite skrämmande, typ hej jag heter sofia är så fet så jag ej orkar gå ner till köket för att äta så jag ligger i min säng och gör det. Nej men jag tänkte att jag lägger saker där jag inte vill att min bror ska äta upp (risifruttin tillexempel) Ska dock fylla den med cola och vatten, haha mjölken har jag redan bärt ner till kylen där nere igen, tänkte att jag kan väll dricka oboy i köket, haha så fet ska jag inte va.. Men ja detta är ju helt underbat, ÄLSKAR MITT LIV <3


kesella

Sitter här i köket med min kära vän och äter vanilj kesella med hallon till, helt underbart. Annars så väntar vi på att mamma ska komma hem då ska hon köra hem iris och jag ska plugga, woho lycka till soffe. 


känns bra

Känns väldigt bra med färgen oså faktist! Iris håller på och fönar håret, så de blir nog as bra. Det ända är ju att jag har färg i ansiktet som inte ens går bort med accenton (!!!) omg, haha de sved. Men ja jag får väll gå runt med typ bruna fläckar i asniktet hahah, nej men ja det känns super iallfall!

oj bild ifrån Mars, hade typ svart hår då... Så mörkt är det inte nu :)

Förändring

Är så jävla trött på min hårfärg, typ regnbågens alla färger. Orange slingor osv, haha så nu jävlar tagga mörkt igen!!


men godmorgon

Vaknade 10 över 7 av mig själv?! Hade ställt klockan på kvart över.. Ska bara gå upp ur sängen vilket jag inte gjort än.. Måste ner och käka eftersom vi ska åka snart, hoppsan. Men ja, segt som fan med tidig match så jag hoppas att vi inte åker ut nu första för då har de varit så ovärt att ens gå upp.

tröttis

Ska upp runt 7 imon eftersom jag ska va i hallen kvart över 8 ? Så jävla jobbigt att gå upp så tidigt :'( Men ja vad gör man inte för de man älskar, haha! Nej men jag ska sova nu iallfall, kom hem för ett tagsen och nu är jag alldeles för trött, så jävla galet för klockan är bara snart halv 11, känns som den är typ tolv eller nått... MEN JA NU SKA JAG SOVA GODNATT!


dagens


// jacka - bik bok // tröja - halsband - gina // jeans - dr denim  // sjal - tessie // skor - ash //

kalas

Hahaha fan va osocialt, jag sitter med min data, min ena kusin med hans data och spelar spel, bror min sitter med lurar och 3 kusiner saknas, inte ett ljud sägs typ, förutom ifrån våra älskade föräldrar och farmor o farfar. Det jag väntar på är tårtan och alla kakor, haha lol. 

dom två personerna som betyder allt för mig, mina finaste föräldrar för ett himla bra tagsen. Är så himla glad att ni alltid finns där för mig och stöttar mig i alla lägen, älskar er så mycket. 

jacka

Ääääälskar verkligen min nya jacka, färgen är helt underbar!! Det ändå är ju att den är för liten, haha... Men har skickat tillbaka den så kommer jag väll få en ny fast en annan storlek under denna veckan, är verkligen helt förälskad i den!!

Paket!!!

WOHOHO, hahah blir alltid så glad när man beställt grejer och man ska hämta dom, hahah! Men denna gången blev det bara ett jätte gulligt lakan och en blå sjukt fin jacka, så himla nöjd!

lördag

Har hunnit spela en match emot min kusins lag, vi förlora med 2 bollar, wohoh sist i gruppen, fuck yeah!!!! Haaha eller inte, men ja nu har jag även hunnit komma hem till min säng och om 45 minuter ska vi åka till landet och sen kalas för min mini kusin, haha eller han fyller 10 eller 11 kanske? haha skit samma, blir gott med tårta iallfall, ehhehe. 

gosiiii

finns inga ord

Som kan beskriva hur mycket jag suger, orkar inte godnatt, låt bild helvetet tala för sig själv, rip iphone nummer 2, FAAAAAAAAAAAAAN.

TAGGAR MATCH

SITTER I BILEN OCH TAGGAR FÖRFULLT, ÄR DOCK 20 MINUTER SENA RILL SAMLINGEN... MEN DE LÖSER SIG NOG, BLOGGAR MER SEN EFTER FÖRSTA MATCHEN!!! PUSSS


svaaaar

Jag har två frågor! Gör du gratis headers? Kan du inte lägga upp några du gjort? Tycker själv att din är otroligt snygg! 
Ja eller har inte gjort headers på ett tag.. men ah kan lägga upp några sen, tack ska du ha!!
 
Har Amanda Sjöholm blogg? 
Ja Amanda har blogg, klicka hääär så kommer ni dit. 
 
Vart beställde du bilderna? 
På fujidirekt.se
 
Var kommer de ifrån?
Tessie och Bling!

parkkonen

Chillar hos Jonna med Moa och Emilia och alla hennes bröder och deras kompisar, hahha. Vi ska käka snart och  sen ska vi åka och spela matcher, kommer nog gå sämst men ah de är deg. Ska käka nu, hajdoooo.

Fredag!!!

IT´S FRIDAAAAAAAAY, WHOOHOHOH. Ah de är fredag och jag mår super, senare idag ska vi spela Göteborg cup i Vallhalla så de är as najs. Haha känner att det är cup hela tiden, men de är as kul! LOVE HANDBOLL LALLALALA. Hahha jag orkar inte vara seriös, men vafan YOLO :P

älskar denna bilden, bästa tjejerna

Godnatt

Nu ska jag äntligen sova, åååh de bästa jag vet förutom att äta då. Är somvanligt jätte trött och jag längtar tills imon då de bli cup efter skolan, wohoho!!! Ja de blir najs, mer om de imon, nu ska en trött soffe sova.


plugga suger

Kan verkligen inte fatta att det kan va så tråkigt att plugga, tar död på en ju. ALLVARLIGT DET SUGER, haha jag som inte kan koncentrera mig heller, fan.... men ja jag har gjort lite idag iallfall så de är ju bra, måste göra endel grejer till men ah jag är ju så himla duktig så jag ska fortsätta en stund till med skiten :))))
iris tyckte att den passa bra in på mig.. hahahah jag kan nog hålla med henne 

dööööör

Ah asså shit, kom nyss hem och nu sitter jag i mitt kök är lite för glad kanske haha. Nej men aaaah, sitter och käkar mackor och dricker smoothie. Tänkte plugga snart med, eller bara ta det lungt resten av dagen.
Här får ni två super fina bilder på mig och bästa ifrån bussen.

hahahaha dööör att jag är så seriös

min fina <3<3<3

nytt

fick med mig denna grymma sjalen och armbandet ifrån stan igår, himlans glad faktist!

 

Väntar

Sitter och väntar på bussen, woho nu kommer den!! Haha lol, idag va de ju as kallt ute?! Bilen va iskall iallfall sen när man gick ut va de ju ändå sjukt kallt för att de ska va september, eller? Men jag gillar detta vädret eftersom de inte regnar, hatar regn haha! Eller inte om man ligger inne men om man är ute oså XD LOL KÄNNER ATT DETTA INLÄGGET ÄR SKIT INTRESSANT HEJDÅ!!!!! :P <33


Träna

Nu är jag i hallen med dom bästa tjejerna och ska träna, WOHOHOHO TAGGAR SOM FAN!!!! Haha allvarligt är väldigt sugen på att träna, börjar nu PUSSSSSS


supersnabba

Det fick bli blåa skor, trodde aldrig att jag skulle köpa ett par blåa handbollskor, inte för jag inte tycker det är fint men har alltid haft vita och tycker det är snyggast. Men denna sesongen tyckte jag inte att dom riktigt hade lyckats med så snygga handbollsskor, så dessa var skönast och jag hoppas att jag springer supersnabbt i dom här nu, hahha.

Fikar

Sitter på EH med Iris och fikar. Vi ska snart ta bussen hemåt och senare träna, fick med mig ett par handbollskor (as glad!!!) armband och en sjal, så de är grymt. Är taggad för träning idag och även inviga mina nya super snabba skor, haha så de kommer bli as bra!


thorild

Sitter här och degar med mina små vänner Saga och Kajsa och ska sitta här i en halvtimma till? eller tills iris slutar iallfall.. Här får ni några as söta bilder på mig och 13 åringarna, haha det är deg.



Onsdag

Har inte hunnit blogga innan. Har inte varit nån lucka för bloggen om man säger så, men ja nu bloggar jag iallfall. Efter skolan ska jag åka till Thorild och möta Iris och sen ska vi åka in till stan och kolla på lite grejer. Sen blir det träning ikväll, så de blir en bra dag idag,  nu ska jag ha matte, puss. HAHAHAH BILDEN, SWAG!!!! YOLO XD <3333

vad skulle jag gjort utan dig? min fina ängel

hemma

Kom hem lite efter åtta och chillar jag i mitt underbara kök och driker oboy. Ååååh så underbart, hade ju annars vart på planen och tränat nu, shit va najs att vara hemma, hahah känns jätte konstigt. Så nu idag ska jag lägga mig tidigt, typ bortsa tänderna oså när jag bloggat klart, sen bums ner i sängen, de blir perfekt. 

Bild ifrån förut hos irrebabyyyy

Outfit


// stickad - h&m // klänning - chelsea // skärp - tessie // halsband - gina // + palladium

degar

Sitter hos bästa bror och degar som vanligt. Irre är arg för vi lyssnar på min musik och den som tog hennes skolfoto inte tog med alla hennes bilder, haha bara en bild.. Jag ska väll hem om ett tag för jag ska inte träna idag för jag får inte det för mammsen, så de sög ju. Men ska träna imon så det är ändå skönt och vila endag till, heheh. 
Vi två förra året i September, hahaha. 

skola

Sitting in the skola, har precis haft lunch och nu ska vi snart ha Biologi. Då jävlar, gud va jag ska skriva. Tycker faktist de är kul, eller ja jag hoppas de blir kul. Nu ska vi in, tjingeling.

Årets skolfoto

BLEV JÄTTE NÖJD, YOLO!!!!!!!! förlåt för dålig kvalite men jag printade bilden ifrån deras hemsida där man kunde kolla på bilderna, hahahaa lol, finaste bekrunden valde jag med, hawaiiiii style. 

mamma rockar

Haha rubriken, men kände att den passa. Vi har satt upp alla bilder på väggen igen, woho med tapetklister hade aldrigklarat det utan min super mamma. Sen har vi beställt ett par nya grymma skor och en jacka, åååh jag längtar tills de kommer. Så ja min mamma är bäst helt enkellt, nu ska jag sova klockan är mycket, godnatt kompisar.

chill

Fan va jag chillar dåååå. Haha gud, jag känner mig faktist duktig har pluggat endel och nu orkar jag inte mer, haha.. Men aså jag tycker det är så jobbigt och tråkigt så jag tröttnar ganska snabbt på läxor oså, kan ju inte konsentrera mig heller, men jag kan ju göra klart det nån annan dag. Mamma kom hem nu, så jag ska prata med världens bästa nu, puss.

smoothie

Kom hem för ett tagsen och har gjort smoothie och bara suttit i soffan o degat. Lyssnar på The Icarus Acconts nya album, ååååh dom är så bra. Haha Amanda smsa att dom hade nytt album, ååh va glad jag blev, riktig soffemusik!!! Så gosiga låtar va, älskar akustiska låtar! Ska försöka och plugga lite nu faktist..

Bussen

Sitter på bussen hem, de va faktist en chill dag i skolan, slutar så tidigt nu med det nya schemat så de är najs. När jag kommer hem ska jag inte göra så mycket, plugga kanske, ska bara va hemma och ta de lungt iallfall. Bloggar när jag kommit hem, puss


No

Ska ha biologi snart, ska skriva om epilepsi ska bli kul faktist. Nått ni inte visste om mig är att jag faktist haft epilepsi när jag va liten, men de var bara barnepilepsi så när jag blev äldre försvann den. Så de kommer nog bli ganska lätt att skriva om, för man ska skriva en text typ, en dag för en med epilepsi, så de är deg.


sova

Är så sjukt jävla trött, har ont i princip hela kroppen, helt sjukt. Ligger just nu i min säng och bara kollar runt på bloggar och har kopierat alla mina bilder till ett stort usb minne typ, hahahah omg jag hade 12 603 bilder exakt på denna skoldatan, de sjuka va att innan jag kopierade bilderna så renasade jag i mapparna..så är det ganska sjukt att jag har så mycket bilder eftersom jag bara haft denna datan i ett år.. Haha men ja jag gjorde de bara för att jag ska lämna in denna datan på lagning imon för den funkar inte att ladda längre.
 

fotovägg

När jag inte mådde så bra så började jag ju med min fotovägg, och jag blev väldigt nöjd förutom att jag satte ju fast dom med med dubbelhäftande tejp och när jag vaknade nästa dag så hade ju typ alla bilder ramlat ner, hahah... Fan det tog ju tid :'( Men jag ska sätta fast dom med tapetklister nåndag när jag orkar. 

trötter

Kom precis hem efter en sjukt lång dag. Imorse vann vi första matchen och gick vidare till a-kvart sen åkte vi mot kärra som var betydligt mycket bättre, ja de va ju tråkigt. Haha men ja de funkar, sen efter de så kollade jag och några andra ifrån laget en massa matcher och så åkte vi hem efter finalerna. Glömmde min telefon i min väska som pappa körde hem, därför har uppdateringen sugit, haha. Men ja jag är så sjukt trött så jag ska bara ta de lungt och sen sova.


Taggar i bilen

Vi gick upp 7 imorse och nu sitter vi i bilen och taggar match med volymen på max. Haha typ, ne men alla är så sjukt trötta och halv sover om jag ska va ärlig, haha.. Vi får se hur de går på matchen sen, hoppas ju såklart på vinst!


taconiiiight

Förlorade sista matchen med 29-22, haha den sved. Nej men dom är så duktiga och vi spelade inte direkt bra, men  vi är i A-slutspeeeeeeeel, wohohoh. Ah ne men jag, Iris, Annie, Jonna, Moa och dagen till ära Emilia som är hemma hos mig och vi har tacokväll, värsta mysigt ju. 

Så jävla bra

Vann den senare matchen med!!! Så jävla grym va den, en sann match. Haha ne men alla verkligen kämpade och matchen va fett jämn och de va så kul och spela de blev 18-16 till oss, bästa matchen vi gjort allvarligt. Haha lol, ne men ja annars sitter vi och vräker i oss massa goa grejor och taggar tills nästa match, tror vi förlorar den.. Möter dom bästa i gruppen, men vi ligger två iallfall så de är najs!!


Mat

Nu har vi käkat en massa mat, blev sallad utanför donken, haha! Vi vann första matchen med 19-9, gött äre. Ska inte spela den andra matchen förens kvart över ett eller nått liknande, så de är ändå deg, känner mig inte direkt i toppform men de funkar ändå skapligt och spela..


Kortedala cup

Nu taggar vi match, wohoho!!! Första matchen på hela säsongen, kommer bli så jävla najs, får se dock hur de går eftersom jag har typ feber, haha men vafan de är bara att bita ihop, haha!!


godnatt

Hej alla sofias älskade bloggläsare, amandisen här jao!
Ligger just nu i sofias källare och har kollat och gråtit klart till filmen "the vow" och som vanligt somnade sofia först, efter ungefär halva filmen så jag har legat och gråtit helt ensam och lyssnat på hennes snarkningar..
Vi skall upp om bara några få timmar för att åka till sofias handbollscup i vallahalla imorgon, och snäll kompis som jag är skall jag stå på läktaren och heja som aldrig förr!
Ni borde också göra det, be there!
Bildis från i våris på mig och soffis

RSS 2.0