Let's dance

Efter träningen åkte jag hem och käkade. Sen kom Linnea hit, det tog bara 1 minut och 57 sekunder ifrån henne :D:D haha vi är ju typ grannar nu! Wohoho. Kollar Let's dance med mammi och pappi, så mysig fredag.


i hallen

Tog brummsan till maxi i ösregnet, älskar fredagar på maxi då är det så mycket smak prov XD Köpte mat och åkte till hallen. Åt precis en så äcklig thai och nu väntar vi på att träningen ska börja. 

frozen

Såg på Frozen med Iris och Amalia och seriöst den va sååå mysig och fin!! ååååh lätt nya favvo filmen, älskar Olaf♥ ni måste se den!!!! 
Frozen | via TumblrUntitled😍❤️ | via TumblrMeet me in Montauk | via TumblrAlmost there | via TumblrMeet me in Montauk | via Tumblrfrozen | via TumblrSOME PEOPLE ARE WORTH MELTING FOR~ OLAF

Matte

Började 11 idag, sååå nice :))):):)) har matte nu och sen maaaaaaat, slutar fyra idag men jag är ändå glad. Äntligen fredag!!  
 

Mmh ja godnatt

Det händer inte alla ofta att jag hoppar över träningen, men jag känner mig så himla trött så jag tänkte att det va bättre om jag stannar hemma. Nu ska jag sova :-)) 



monday´s outfit

 

Fysiologi prov

Nu ska vi ha fysologi prov, ååååh vill bara få det överstökat 

8.16

Tog brummsan till skolan vid 8 för Emilia började då, jag börjar inte förens halv 10 men jag får la plugga eller nått :))):):) 
Snabba brallzzz

cozy mys kväll

Jag och Moa tog moppen hem till mig och pluggade medans vi tryckte i oss pannkakor. Hämtade sen upp emilia vid sju typ och fortsatte med plugget, bakade ett kladdis och sen åkte Moa. Men milo sover här och nu har vi precis kollat på top model på vår ny tv  :D:D:D:D + pluggat lite till. 

sista matchen

Förlorade den andra matchen med lite mindre mindre bollar än första iallfall, hahah bara 4 denna gången XD Nu sitter jag och moa i sekritariatet och sköter målen eller vad man ska säga. Festar till det med lite choklad milkshake och cola, mmmmh

gymnasie sm

Idag ska vi spela gymnasie-sm hela dagen här i mimers. Spelade en match nu vid 10 och den förlorade vi med typ 10 bollar hahahah, sämst. Men nu har vi lunch och äter en sååååå god sallad!! dröm. 
 

Frågestund del 3


Träning

Åkte till min kära tränare Johanna och hon hjälpte mig att plugga typ två timmar innan träningen! Det känns sååå skönt och gjort endel iallafall. Nu ska vi ha träning och 99orna ska börja vara med oss från och med idaaaaog. Det blir säkert jätte bra!


concealer - make up store

Fick äntligen köpt en ny concealer!! Det är nog mitt favorit smink! (+solpuder heheh) Har inte haft denna ifrån make up store innan och provade den imorse och den är riktigt grym! Så jag är mycket nöjd. :):))
 

orange

ÅÅÅH det känns som våren är här!! Blir så himla glad utav att se solen och äntligen slippa frysa!! Skulle göra apelsin juice nu när jag kom hem, la det i mixern då jag inte orkade pressa själv och det det blev typ jätte tjockt?? hahah, la i en banan så det blev en banan-apelsin smootie, inte en drömgo kombo alls faktist.. hahaha

i skolan


HEJHO, hade precis världens stressigaste engelska lektion. Skulle skriva om en bok typ och hann inte klart, men va tvugen och lämna in ändå :D:D:D älska englisch<33 Har historia nu och vi slutar om en timma, wiho.
 

mysig dag

Åååh vi kunde inte sluta prata, hahah har inte träffat Ebba på så länge så hade det verkligen jätte kul och ses igen!! Åt sallad på Delli och köpte ett par svarta vanliga jeans och en concealer. Så behövligt så jag är nöjd! Nu måste jag plugga.

dagen - gästoutfit - moa

Slutar nu för våran tyska blev inställd, ganska bra måndag ändå XD hahaha nej men måste ändå sitta i skolan och vänta på Ebba så hade lika väl kunnat ha lektion. Nu hade jag tänkt att jag skulle plugga men min dator dör snart så jag får väll sitta och filosofera tills klockan blir fyra, då jag ska träffa min saknade Ebbis. 
 Tänkte att det kunde vara kul med en gästoutfit. Så jag tog bilder på min älskade vän moa imorse, åååh hon är ju så fin!!!
|| tröja - hollister || jeans - replay || skor - primeboots || skärp - liebeskind ||

Match

 Har inte haft nån match på typ en månad, så då tänker man yes WOHO!!! äntligen game day som mina hockey kompisar skulle skriva. Fint sätt att avsluta helgen på!!! Men nä. Spelade katastrofalt. Alltså verkligen, förlorade med typ tre-fyra bollar och det var som vi aldrig spelat handboll. Okej kanske inte så dåligt... Hahaha men typ.

21th february

 Hade somvanligt en lyckad kväll ute på instön i fredags!! Härliga människor och kanske lite för mycket dans för min del, är bedrövlig på att dansa och ändå är de jag som dansar mest :))) hahah

Godmorgon

Nu har vi precis vaknat :))) Väntar på att toasten ska bli klara så vi kan äta frukost! Mamma hämtar mig snart så ska vi åka och få massage!! 
Amalia och rutis<333



Melodifestivalen

Åkte spontant hit till iris för jag saknade henne så mycket ahaha. Överraskade hon och Amalia med chips och dipp <33 Nu kollar vi melodifestivalen med iris lillasyster Svea. Mys lördag 

H o m e

När jag kom hem började jag och mamma måla direkt! Är nu heeeeelt klara med väggarna i källaren och det känns så bra :D nu är det bara 5 dörrar kvar och taket!!! Haha bara.. Nej men ah det är gött och fått en del klart iallafall! Resten av denna dagen ska jag inte göra nånting förutom att bara vara hemma, ska faktisk bli skönt!! 
Ååh en bild ifrån linneas födelsedag

Dalina

Tog bussen vid elva till pizzerian där vi är nu. Åååh sån lycka va hahaha. Har suttit här i ett tag nu men ska väll snart åka hem! Hade annars en jätte bra kväll igår! Älskade vänner 

i hallen

Gick till maxi och köpte mat och sminkbortagning. Ifall nån ville veta. Sitter nu i caféterian och äter. Ska snart byta om till träningen! Efter träningen så ska vi fixa oss inför ikväll, wihooo :DD

Vill bara att skoldagen ska ta slut

Slutar vid fyra och vi har svenska nu sista lektionen, alltså blöööö. Efter jag slutar möter jag upp Jonna, Moa och Calle då ska vi äta maaaaot.
 

Morgonträning

Ah tjaaaa, vaknade vid 6 och började packa min väska. Den är verkligen proppfull, älskar livet att bo på fel sida älven.<3333 kommer aldrig hem :))) men hade precis profilträning och det är äntligen fredag, WOHO



Vill inte 😫😫

Sitter i bilen påväg till träningen och gråter. Vill inte ut och springa i detta vidriga väder, alltså åååååh vill ha sommar :(:(:(:(:(
Vill spela Partille cup

Hemma

Det är iiiiis kallt ute nu, började använda min vårjacka för typ 2 veckorsen men får nog byta tillbaka till vinterjackan igen :)))) fryser ju ihjäl XD okej krydd men typ. Nu har jag precis ätit och ska snart byta om till träningskläder, vi ska ut och löpa sen har vi handbollsträning. 
Bilder ifrån september 2013

På bussen

Sitter på bussen till skolan nu iallafall för Emilia börjar 8, jag börjar inte förens halv 10 så jag får la typ plugga och städa i mitt skåp tills lektionen börjar.

Myskväll med milo

Åkte hem med Emilia vid sex och åt lite maaaot. tacos :)))) nu är vi nere i källaren och har bäddat med massa täcken och filtar. Brasan är tänd och vi kollar på pll, kunglig onsdagskväll.

I stan

Slutade vid fyra och tog bussen in till stan med Emilia, Fabbe och Moa! Letar efter ett par jeans till fabbzzz 

No. labb

Har no och vi labbar om salt typ, hahaha fattar inte riktigt själva vad vi håller på med XD men ah japp, ändå kul 
Ludde king

Orkar inte med mig själv

Sitter på tåget påväg in till distriktlagsträningen just nu och det kunde ju inte börja bättre. Glömde mina handbollsskor i skåpet i skolan :)))) Så jag va tvungen och ta mina gamla men har ju mina inlägg i dom som ligger i skåpet = mina fötter kommer krampa sönder. + att skorna är för små. WIHO 

replay

Den låt som spelas om och om igen i mina lurar är denna 👇 den blir goare och gorare ju mer man lyssnar och jag blir så glad utav den :D hahaha 



Mitt rum

Fick en kommentar om jag kunde visa bilder på mitt rum. Jag tog några snabba bilder igår med telefonen! Inte dom bästa men hoppas det duger!




todays


|| jeans - sjal - zara || tröja (NY) - bik bok || skor - vans ||

tant rut

Sitter på Tant Rut med min bby Fredrik. Har inte träffat han på så länge så vi har tjötat gött nu i ett tag, ååh bästa. Ska snart ta bussen hem och plugga.

Lovet är slut

Började dagen med profil träning, som var så tråkig. Sen frukost, idrott, film på engelskan och nu samhäll. Slutar vid fyra idag, åååh kunde inte lovet vara en vecka till :'(((

Frågestund del 2


Sportlife

Idag har jag bara pluggat och behövde en paus så åkte till gymmet med mammi. Körde nästan bara crosstrainer + lite ben. Nu försöker jag ladda upp frågestunden men det går så himla långsamt... Snart ska jag äta lite och sen måste jag fortsätta plugga efter maten :)):):):))):)):))))

new || vans

Drömde en mardröm inatt att min bror kom hem ifrån usa och tog fram en vans-skolåda jag blev så glad och slet upp lådan och där ligger det ett par ljuslbåa vans med massa färgglada prickar och fjärillar på. Jag blev så arg så jag kokade, HUR SVÅRT KAN DET VARA ERIK OCH KÖPA SVARTA SKOR!!! hahahahah tur att det bara var en dröm XD 
Han kom iallfall hem idag och hade köpt dom svarta vansen som jag ville ha, hahah åh är super happy. 

Sista lov dagen

Hej kompisar. Kollar på os-stafetten, GO SWEDEN!!! Måste annars plugga idag.. Blöööö, orkar inte. Skolan börjar redan imon, hade inte varit helt fel med en veckas lov till.. Men det ska ändå gött och komma in i dom vanliga rutinerna.
Hahahaha bilder ifrån videobloggen, del 2 kommer senare idag :D

thai

ååh såg ditt inlägg linne, puss 
Åkte ner till thaien vid sju med pappa och köpte mat. Älskar att vi tog bilen dom 700 meterna XD Hade inte ätit nått idag förutom frukost så det var verkligen så himla gott med mat!! Annars då? Träffade simon förut när emma och moa åkte hem. Sen har jag inte gjort något alls idag.. Klockan är bara tio men jag är så himla trött så jag ska faktist sova nu.

om sofia

Sofia är extremt duktig på inredning!!!! Hon kom hem till mig satte sig med papper och penna och började skriva upp allt som ska ändras i mitt rum hahaha XD
 
Hon hatar att spendera pengar på mat och smink osv, men hon gör det nästan mest ändååå
 
Jag tycker hon är star på handboll, no krydd 
 
Sofia tycker INTE om bootcut jeans och påälsjackor.
 
Hon har en dold talang, hon sjunger jätte fint så kommentera massa att hon ska lägga upp en video på de!!!
 
``uttryck´´ hon säger helaaaa tiden är - Livet är en fezt- och - Det kan bli kul -
xoxo [email protected] 

g l i t t e r h i p p i e

Hade glitterhippie middag här igår!! Först käkade vi tjejer och sen lite spontant så kom några killkompisar hit! Hade en jätte bra kväll iallfall!! Sen idag har vi bara städat och käkat frukost, alla har åkt hem förutom mina mysisar Emma och Moa.

4 gott

Spenderade våran tid innan bion inne i 4 gott, skulle kunna bo där :D:D:D hahah 

v i v a l a J u c i y

Gick upp nio idag och sen dess har jag städat hela huset, har bara mitt rum kvar.. men att ligga i sängen kändes mer lockande så nu ligger jag här och vilar lite. Har faktist fått målat endel med i källaren!!! inte mycket kvar nu, wiho!!! eller okej alla dörrar med... 5 st är det med. Fuck. Va aldrig glad igen, hahha. Emma och Linnea kommer snart hit iallfall!
mamma kom hem med en ny parfym till mig igår <333 Man ba luktar jag så äckligt? XD mina andra har tagit slut så det var verkligen behövligt!

13 februari

Amanda kom hit vid typ halv 1 och vi spelade in svaren på frågestunden, det kommer två delar till om några dagar! Åkte sen till maxi och handlade lite, sen hade vi träning. Först löp, sprang la 5 km typ och sen handboll. Är så trött nu!!! Nu ska jag äntligen sova, så godnatt kompisar. 

i g å r k v ä l l

Efter jag fikat med Elin och Linda mötte jag upp Moa, Jonna, Lollo, Emelie, Ellen, Nicole och Selma! hahah gud för många namn, men ah vi kollade iallfall på The Wolf of Wall Street och den får 2,5 av 5. Den handlade liksom om pengar, droger och horor..och ah allt det i 3 timmar var lite för mycket. Men den va ändå roligt ibland! OK film. Hade dock gärna kollat på Frost istället hahahha
3 bebbes 

Frågestund del 1

 

espresso house

Hann inte vara med Elin och Linda alls igår länge men det va mysigt och tjöta lite

yesterday´s


|| jeans - dr denim || sjal - zara || tröja - mammis || 

pannkaksfrukost

Linnea kom hit vid 10, har inte träffat henne på 100 år typ så det va så kul!! Vi ska ju typ bli grannar, bor redan 4 minuter ifrån varandra men nu kan vi se varandras hus :D:D:D as nice. Vi skulle ut och promenera men det snöade så himla mycket så vi bangade det och gjorde pannkaksfrulle istället! 

Kvällen

Bion var 3 timmar lång, TREEEE!!! Det hade vi ingen aning om det när vi bokade. Åtta dampmongon i salongen var nog åtta för många. Hahahaa stackars dom andra som kollade på filmen. Vi kollade annars på The Wolf Of Wall street. Den va rolig ibland men somsagt alldeles för lång!! Nu är vi på McDonalds och äter cheese, dröm. 

Till stan

Nu har jag fixat mig och ska springa ner till tåget, träffa Elin och Linda en stund :D Sen ska jag möta mina kära girls och gå på bio! 



Pakeeeeet

Direkt när jag vaknade så började jag måla, målade i lite mer än 2 timmar! Känns så gött om jag kan bli klar med allt denna veckan! Nu ska jag laga nått att äta och sen fixa mig och städa i mitt rum. Lite senare ska jag åka in till stan och träffa Elin, åååh saknat henne så mycket! 
Mamma hämtade mitt paket ifrån hm igårkväll, wihoho älskar paket 

Handbollsträning

Idag har jag bara typ målat, känns ändå gött att jag kom en bit! Åkte till träningen vid halv 8 och gymmade XD och om två minuter har vi halltid, wiiie 



new || dr denim

Har kollat på dom här jeansen i ett tag men inte kännt att jag engentligen behövt ett par till jeans med leotryck, men hittade dom igår för 50 % på tara, så kunde inte låta bli och köpa dom! Jätte nöjd iallfall. 

t i s d a g

Igår på gymmet hade jag sånn engergi!! haha fattade inte hur eftersom jag inte hade sovit många timmar alls, men jag körde 50 minuter på crosstrainern och sen ben. Sov som en prinsessa sen XD Nu idag ska jag ta fram penslar och färg och måla! Ska måla väggarna i källaren vita.

träna

Kom hem vid fem och insåg att jag inte nån hem nyckel, den är ju go. Satt ute i kanske 40 minuter tills mamma kom hem så det va ju inte så farligt iallfall hahha... Har precis ätit och nu snart åker jag och mammsen och tränar, ska faktist bli gött!
bilder ifrån i sommras 

Condeco

Mötte upp Jonna och Nellie och nu har vi förflyttat oss till condeco, haha. Har kollat runt i typ alla affärer för att fördriva tiden, har hittat ett par brallz. Wiho

Todays

Åååh är jätte nöjd att jag köpte min nya jacka!!!
jeans - gina - tröja - tessie - sjal - zara - skor - primes

Lite för tidig morgon

Vaknade 7.41 typ, Linnea ska till nån slags sjukgymnast halv 12 och vi skulle aldrig komma hemifrån henne om vi inte åkte med hennes pappa 8 på morgonen. Så japp, gött liv. Är så fruktansvärt trött har knappt sovit nånting på dom här två senaste nättarna. Nu sitter vi iallfall på espresso house och äter frukost.

söndags mys

Spelade in en videoblogg till linneas blogg i typ 3 timmar, kul. Hahah det tar sån jäkla tid och man blir så trött på att höra sin egen röst. Har pluggat lite med.. Nu ska vi upp till lilla stugan och äta + kolla skräckfilm. 

i g å r

Hade det jätte kul igår! Jätte bra start på lovet verkligen. Kom precis hem och nu har jag ätit med Mamma, Pappa och Mormor och Morfar! Maten var jätte god, kunde inte sluta äta hahah. Om en stund kör mamma mig till Linnea, ska sova där inatt!
Kristoffer och Natta, så fina
kul att jag gör så varierande miner på alla bilderna :P

12.35

Godmorgon kompisar. Hade det jätte bra igår kväll!! Gick upp tidigt imorse och har typ städar fram tills nu! Väntar på bussen som ska komma om nån minut.

Hos Emma

Kom hit till emma vid halv fem och nu har vi precis fixat klart oss! Ska snart gå till bussen. Vi ska träffa några kompisar :)) kommer bli så kul! 

NEW || bomberjacka

De va jätte svårt att ta bra bilder på min nya jacka... men det kommer bättre bilder när jag har på mig nån dag! Är jätte nöjd iallfall. :)) Jag och Iris har varit här hemma ett tag nu. Ätit pizza, mmmh mmmh mmh. Ska snart ta bussen till Kungälv och möta Linnea, Emma och Andrea! 

8 februari

Klockan ringde vid typ 9 imorse. Har precis ätit frukost och nu ska jag, mamma och pappa hämta upp Iris. Vi ska åka till Lager 157 och Ikea, wööööö

gnight

Kom hem ifrån träningen vid åtta. Sen dess har jag inte gjort något speciellt, pratat med Emms, spelat mario och ah det va väll det. Nu ska jag sova, är så himla trött! Godnatt kompisar
älsk

f r i s ö r

Linnea i mitt lag går ettan på Burgården, frisör! Nu ska hon ska klippa mitt hår! wiiiee. Det är så himla slitet så det ska bli så skönt att få bort allt det slitna. 

bettans salladsbar

Drog en given fredags-bettans med mina bebbes.
 

h e m m a k v ä l l

Har precis ätit lunch och nu är vi på hemmakväll! Ska köpa ett skal XD och godis. Slutar vid fyra idag och då möter jag upp mina team mates och äter lite gött. Har sen handbollsträning vid sex! 

NEW baby

Pappa kom hem med en för tidig födelsedagspresent till mig!!! Åh är så glad!! Min 4 har hängt med mig nu i 2 och en halvt år.. Så han mår ju inte så bra längre haha! 

träning

Ska snart åka till träningen! Först löp och sen har vi handbollsträning. Ska ändå blir skönt och träna. Förhoppningsvis slipper vi intervallerna och kör långlöp istället.. hahah känner verkligen inte för att springa intervaller idag. 
Arkivet: Maj 2013

sjätte februari

Denna dagen har gått så långsamt.. Började 9.30 och har två lektioner kvar nu, blöööö. Vill bara hem!!! 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Ingen ville köra mig till gymmet och jag orkar inte ta bussen, så jag har ätit istället XD Jag har tryckt i mig en massa jordgubbar, dom smakade lite konstgjort typ hahah men ändå goda!! Om en timma så är det Paradise final, så jag och mamma sitter bänkade framför tvn i soffan! hahah 

t o d a y s

Idag ville jag verkligen att det skulle vara vår så tog på mig skinnjackan och conversen, det va inte så kallt faktist! iiiih :))) Kom hem för ett tagsen och kollar nu på paradise, väntar på att mammi ska komma hem. Jag hoppas att hon vill åka med mig och träna!! Om inte så ska jag väll inte göra nånting resten utav denna dagen, kanske plugga lite. 

min jacka, sjal och tröja kommer ifrån Zara! Jeansen kommer ifrån Replay

På bussen

Sitter på bussen med bebben Moa 


O n s D a G

Mmmh tja. Vaknade vid halv sju typ och började platta håret:):)) sitter på bussen påväg till skolan nu, har tyska vid 8 och slutar lektionen 9.30 har sen en håltimma till 14.30, hur gött? 5 timmars hål, Love<33 har missat så mycket i tyskan så jag kände mig tvugen att gå på den, känns så sjukt jävla segt men ah. Heja mig
Har på mig mina converse idag!! Åh vill ha vår så tänkte att den kommer snabbare om jag tar dom XD

träning

Lollo hämtar snart upp mig så åker vi till hallen. Först gym och sen har vi handbollsträning! Jag känner mig stel i hela kroppen, har ingen aning om varför.. Eller jo!! Det kanske är för att jag körde lite för hårt igår på rygbyn när vi körde det på idrotten.... hahahaha åh. Känner inte för att träna idag egentligen, känns inte som jag kommer kunna vara seriös alls är så övertrött!!!

plugga

Gjorde mitt inriktningsval idag.. Valde media, har alltid varit så himla säker på att jag ska gå samhäll-beteénde men alltså ne. Orkar inte med skolan, så media fick det bli! Det blir förhoppningsvis bra. Nu ska jag skriva klart ett arbete så jag kan checka av min uppgifts. lista, hahah. 

w a n t i e s

 
wanties
Lite saker som står högst upp på min Wanties lista...
 Volangkudden har varit slutsåld hur länge som helst nu och jag såg att hm fått in den igen så jag ska kolla med mammi om vi kan beställa den sen ikväll :D:D:D Önskar mig några fräscha sneakers till våren och min bror ska åka till usa nu på sportlovet så jag hoppas att han är snäll och letar efter vansen och air forcen till mig! 
Ljuset önskar jag mig utav mammsen i födelsedags present och ett svart skärp är väldigt behövligt då de ljusbruna jag har inte passar till allt! En vår jacka står med högt upp på listan, men hittade inte den på polyvore som jag är sugen på..

Nintendo ds

Fick världensryck när jag precis gick och la mig i sängen. JAG SKA SPELA MARIO!!! Hahah letade reda på Ds:et och börja lira, ska lana inatt tänkte jag. Wääää TO cool for school #gamer#dygna#hungrig XD :P^^

vill ha sommar

Längtar till våren och sommaren så himla mycket!! Alla är mycket gladare och man mår så mycket bättre när det är ljust och fint<333 
Ända sen jag kom hem så har jag inte gjort nånting, haha alltså inget alls. Suttit och filooferat framför brasan i källaren, ändå mysig. Nu ska jag kolla Paradise

Juni 2013 när jag, Jonna och Emilia var ute på landet. Åååh mina hjärtan 

mys med matilda

Mötte upp Matilda efter skolan och gick till Tant rut. Vi skulle plugga, men ah fick inte gjort någonting alls. Men det va jätte mysigt och bara prata. Jag var så himla hungrig så jag köpte min favorit sallad med, ååh den är så himla god!! 

svarar

Hur många gånger har du gjort sönder din mobil?
kanske 8 - 9 gånger.. .hahaha 
 
hur har du gjort den effekten? vilken app eller hemsida? :))
Det är kameran! Skakar på kameran medans jag tar kortet! och har night (?) inställning!
 
 hade varit ett stort lyft om du gjort om designen på bloggen och en snygg header!
Jag satt och pillade lite med designen och ändrade till vit bakrund och det blev ändå fräscht! Jag ska fixa en ny header snart, har inga bra passande bilder dock!
 
kan du inte lägga ut en bild på hennes epa? vill veta hur den ser ut :P
Hahaha absolut, fet är den 
Vart har du köpt den vita grejen du har över sängen? Alltså inte lakanet, utan det med volanger typ, haha hoppas du fattar!
Jaaa min sängkappa! Beställde den på Ellos! 
 
 kan inte du berätta lite om mimers ? ska kanske gå där men vet typ inget om gymnasiet ... kan du säga hur skolan är , lärarna , eleverna och vad som e bra med skolan och det dåliga ...
Jag tycker att skolan är bra! Dom lärarna jag har är väll helt okej! Men dom lärarna du får beror ju helt på vilken linje du börjar i! Så jag har ingenaning om hur alla lärarna är. Men jag tycker ändå skolan är bra!
 
Det bästa är att det är fräscha lokaler och att man har nära till Maxi typ, hahahah. Det dåliga är väll vårat schema.. Eller vi hade bra schema förra terminen men nu slutar vi 15.50 varje dag förutom tisdagar, de är inte så bra. 
 
Vart har Emma köpt alla sakerna? Den ledlampan och nagellacken? :)  
Tror det finns på Åhlens, sök annars på Depend Gellack på google!
 
Vart har du köpt dom dära snygga byxorna? :)
 h&m faktist! 
 kan du visa hur du gör sånt hål på byxorna vid knäna? sjukt snyggt!! och vill gärna också kunna göra det på mina svarta dr denim utan att dem spricker ännumer när man tvättar dem :)
 Jag har på mig byxorna och sen klipper jag rakt över knät med en vanlig sax! Sen gör jag inget mer, ju mer du har på dig jeansen kommer det fransa sig gött. Haha dom spricker inte mer när man tvättar dom ! 
 
När ska du lägga ut frågor och svar från frågestunden? :)
 Tanken var att dom skulle komma upp nu i helgen, men i slutet utav denna veckan/början på nästa!
 
Vart köpte du dina svar-vit mönstrade byxor som du la ut bild på här för någon dag sen?
 På Bik Bok för typ 100 årsen, haha jätte gamla! Men det finns liknande mönstrade byxor pålager 157!

M å n D a G

Började morgonen med världens goaste träning, körde spökboll och hade danstävling hahahah!! Åt frukost och sen hade vi idrott, och då körde vi rugby!! Åh så roligt!!

s t ä d a t

Började städa i mitt rum halv åtta och har hållit på fram tills nu. Puuuh!! Rensat bort kläder, plockat ut allt i mina byrolådor och lådorna är ju nästan tomma nu det var bara massa skräp typ,så det känns väldigt bra och få bort det! Sen så har jag dammat med! Nu ska äntligen sova♥♥♥ är helt slut, så godnatt kompisar

Andra februari

Lite sjukt att det redan är Februari, har ingen tidsuppfattning längre.. Snart är jag väll 35 år med en unge på dagis :) säger bara #carpediem#fångadagen#levvarjedagsomdenvoredinsista#love 
är påväg till massagen nu, det är min sista behandling! Har varit på tre stycken nu och efter denna gången så ska alla onda demoner bort ifrån min kropp, hahaha fattar inte riktigt allt hon säger, men skönt är det iallfall XD

Tränat

Åkte ifrån emms vid 11 imorse och tränade. Körde crosstrainer och lite ben, nu sitter jag på bussen hem! Ska duscha och sen åka och få massage :):):)
bilder ifrån 2012 XD

mean girls

Grönsaker med dipp framför Mean Girls, myyys 

negelfix

Emma målade precis mina naglar med gellack och det blev så bra!! Det bästa är ju att det håller i typ 2 veckor, wiho!!! Hatar egentligen att ha nagellack för det blir så fult efter bara två/tre dagar och så orkar jag inte ta bort det som är kvar.. Men nu så åh jag är jätte nöjd iallfall! 

hamburgare

MMMMMH. Dagens lunch blev x antal burgare, dröm. Nu ska emma fixa mina naglar med gellack, iiiiiiih 

hos emma

Shoppade lite grejer på tempo innan vi börnade med epan, fett kul och sladda osånt XD hahaha nej men snart är det iallfall mat :))) wohoho, vet inte vad vi ska hitta på idag mer än att äta typ hahah.. äh love food

b i l e n

Sitter i bilen med pappa och farmor. Farmor har varit hos oss i några dagar och det har varit jätte mysigt! Men nu ska hon tillbaka till landet. Jag ska till Emma så pappa kör mig ut dit först,wopppaaa

RSS 2.0