synd om mig

Har ont i min tumme, Selma drog typ av den idag på träningen, tack så jätte mycket vännen <33333333 Haha galet ont gör det, men ja dör väll inte. ELLER? (TAR LIVET AV MIG SÅ ONT GÖR DET) ah ändå inte, sluta lipa soffe. Va en ganska rolig träning med match oså, imon är de oxå träning, handboll hela veckan juuuu. Nu ska jag gråta mig till sömns, godnatt alla mina super fans. 
och där kom ångesten att jag inte ens tyckte jag va så brun när jag kom hem ifrån Kroatien, kolla mig nu, hej jag är ett lik. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH 

mysbyxor

Har glömt och visa mina nya byxor som jag köpte på Cubus för typ 2/3 veckorsen? typ bor i dom, helt underbara. Typ as värt dom skulle kosta 200, men mamma bytte mina gammla vita byxor som hade gått i sönder så jag fick dom för 40 riksdaler, hej billigt och bra♥

skype

Sitter i min säng och pratar med Emma och Amanda, som jag gjort i exakt 1 timma 38 minuter och 43 sekunder. Saknar mina friendozzz. Ska börja göra ta fram tränings kläder osv, sen käka lite med min kära pappa. Hoppas att han vill köra mig till träningen med, världens bästa <3333333 ah jalla ha det. 

måla måla måla

Nu har jag äntligen målat klart hela den lilla väggen (hahah ååh detta kommer ta sån tid) Alltså målat den 2 gånger nu, ska snart skruva upp min spegel igen, sen måla listerna där jag sket i och tejpa, tänkte nej hallå det klart att jag inte målar där, men jo det har jag gjort på ungefär på alla lister på hela väggen :)))) Bra soffe, bra jävligt bra. 

Onsdag

Godmorgon, min mamma väckte mig idag klockan 7? med en puss och sedan frågade hon vart min hårtork var, KOKADE för att jag blev så arg, hon fick iallfall inte hårtorken :P förlåt mamma, haha var inte riktigt medveten♥ Medans alla andra kommer fira halloween idag med partaj osv kommer jag måla i mitt rum och träna klockan 19.45-22-00 kul_liv_97_gråteregentligenflodvåg_mobbadtjej_ingavänner Men nu ska jag tröst äta, tjingtjing.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

jag är en gris

JAG GJORDE EN VIDEOBLOGG, fast jag är nog liiiite för snygg på den så tyvärr kommer den inte upp.... HAHAHHAHAH jag orkar inte med mig själv. 200 kommentarer och den kommer upp XDXDXDXD NOT. Jag hade sett fel typ eller nått så vi hade inte löp utan gym men jag mådde så sjukt illa så jag låg på golvet medans dom andra blev så pressade, ååh duktiga tjejor <3333 Sen va jag tvungen att va med på handbollen.... hahah men de var jätte kul vi spela match hela tiden, woho. Nu ska jag sova, godnatt får man väll säga då.

till träningen

Om cirkus 2 minuter så ska jag åka till träningen, först ska vi ha en timmas fys (KUL ATT SPRINGA I ISTIDEN, JAG KOMMER BOSKTAVLIGT DÖ) och sen 1 timmas handboll, ändå kul. Ah men nu är det bara en minut kvar tills vi ska åka, SHIIIIT MÅSTE RUSA så ah jalla ha de. 

Mat

Har en egen kock typ, Simon lagar mat till mig, ååååh bästa. Haha så jag sitter här och väntar på maten, senare idag ska jag träna. Haha har redan packat ner skorna, har sån sjuk skoskav på mina lilltåar efter matchen igår, hahahah :(((( gjorde bilden lite gay med massa hjärtan <333333


svar

vilket gymnasie ska du gå på?
Som första val ska jag nog söka Hvitfeldtska, Samhäll Beteéndevetenskap.. Funderade på Katrinelund med handbollsinriktning men vet inte rikitgt.
 
 Går iris också på handboll??
Jaaaaaa
 

art har du köpt den rosa tröjan? skulle du kunna visa en bättre bild på den också? din blogg är BÄÄÄST!!

Jag köpte den på Bik Bok förra året, ja absolut! Tack va glad jag blir!! Inte för att bilden blev så bra men..

 

Snälla kan du inte försöka fixa texten, den är så liten.. :(
Kram, älskar dig och din underbara blogg! :)
När man ska läsa från mobilen menar du va? För jag har ändrat texten större när man läser på datorn i hopp om att det skulle bli större ifrån mobilen då oxå, men det funkar typ inte så du får stå ut att den är liten.. Tack sötis!

 

ÅÅH I VILKA AFFÄRER KAN MAN KÖPA DOM?!?!?!

Du kan köpa dr denim på Fiorucci, Design Only, Nelly, Carlings osv. 

 

Hur gör du sånna bilder!?!?
Och liksom hur laddar man upp dom på det sättet?
Det finns en app som heter Gifboom och där kan man göra sånna rörelsebilder och sedan laddar man upp dom på tmblr, sparar bilden och sen laddar upp som en vanlig bild på bloggen.


godmorgon

Vet inte varför jag vaknar så tidigt, idag vakna jag åtta, men det är bra soffe. Idag ska jag måla en gång till på väggen så tror jag det är klart, har dock 3 väggar till att måla på sen, men tar en i taget, hehe. Sen ska jag träffa Simon, whohoho. Men nu ska jag käka frulle, tjingeling. 

e de converse hon har på sig?

HAHAHAHAH ORKAR INTE. Glömmde mina handbollskor hemma så först sprang jag runt på uppvärmningen utan skor, sen efter en kvart när matchen hade gått så va jag så sugen på att spela så jag tog på mig Iris converse, hahahaha jag såg så ful ut. Det roligaste var när jag skulle ta ett inkast vid motståndarnas bänk och dom ba, ÄR DET CONVERSE HON HAR PÅ SIG??? hahahha jag va lätt den fulaste på planen. Men ja vi förlora annars, sjukt dåliga match av oss. Nu är jag hemma och ska äta, wohohhoohoh. 
ååååh härligaste bilden ifrån partille cup

Väntar på bussen

Nu står vi regnet och väntar på bussen som ska ta oss till Göteborg och sen till typ Kortedala där vi ska spela match, eh heja oss lixom. Råka ta en buss som gick lite sent så vi är sena till samlingen, men de löser sig nog, äntligen match!!! Gud va längesen de va man spela, wiiiie.


ny blus

Det var en som undra vart min blus kom ifrån och den har jag köpt på Chelsea.

mat och Iris

Perfekt ju, haha stackaren fick vänta i en halvtimma i Bohus i ösregnet så gick hon fel här, hahahaha så när hon kom hit var hon en isbit, stackarn. Men eftersom jag är världensbästa hade jag fixat varm oboy och mat och så, men nu vi kolla på Letters to Juliete. Bloggar mer senare, pusssssssss

måndag

HELLO EVERYBODY, sovit gott? De har jag förutom att jag drömmde en sjukaste drömmen, hahah kan inte ens skriva vad den handla om, sjukt va det.. hahaha. Ska äta frukost nu hade jag tänkt och sen ska jag måla den väggen som är förstörd och senare kommer Iris och kanske Jonna (?) Det blir bra mannen, nu ska jag äta innan min mage typ, DÖÖÖÖR. 

stjärnfall

I mitt rum, hahaha stjärnor överallt ju. Måste köpa andra kuddar, för de ser inte sådär jätte bra ut nu men det får funka. De är annars fyra olika färger på min vägg just nu, det ser så kaoz ut mannen. Hittade massa olika färger som vi hade hemma, så tillslut hittade jag en färg burk med en jätte fin färg och det är den färgen som kommer pryda mina väggar, sen ska jag även göra mitt golv vitt, spännande. Hoppas bara allt blir som jag tänk mig!!! (brukar ju inte bli så, hahah....) Har precis duschat och nu ska jag faktist krypa ner i min nybäddade säng och sova, är galet trött.

ny kudde pläd och färg

Va och handla färg, kudde och en pläd till rummet. Så nu har jag målat en stund och färgen va inte alls som jag tänkt mig, skit ful verkligen. Så jag är ganska arg, men de va ändå bara en prov burk typ så det är inte så mycket färg i den. ÅÅÅÅH DEN SÅG BRA UT I AFFÄREN...... Men får köpa ny färg nästa vecka och då hoppas jag det blir så jag tänkt mig, ååååh :(:(

Soffhäng

Sitter i soffan med pappa och bror, kollar på nån fisk på tv, hahah. Kul liv, nej men senare idag ska jag åka och köpa färg med pappsen, ska måla om mitt rum. Spännande mannen, ah men nu ska jag kolla vidare på de havsprogramet haha lite kul faktist!!


vaselin

Bara jag som får sjukt torra läppar på vintern och river bort de torra ifrån läppen och sen börjar blöda? hahahah det går verkligen inte och sluta även fast det gör sjukt ont så kan jag inte låta bli och riva loss den lilla hud biten.. Men ta läpsly tänker ni då idiot?!?!?!? Men den är inte bra för huden. Råvaror som utvunnits ur råolja gör visserligen huden mjuk, men de gör också så att huden slutar producera eget fett.- De gör huden lat. Det är därför man blir beroende av lypsyl! (länk till sidan) Så jag ska tipsa er om den ultimata lösningen, VASELIN MANNEN. Finns väll på apoteket eller nått checkt. Smörj in de på läpparna innan du ska sova så är dom som en len babyrumpa, ah typ iallfall. 

lite om igår

Först åkte vi och bowla, hahah jag förlora :((( Men det är ju så man kan ju inte vara bäst på allt? ELLER??????? själv_god_tjej_97_älskar_mig_själv_för_mycket <3<3<3<3<3 Sen åkte vi och käka på Subway och sen rulla vi till bion, vi kollade på Taken 2. Den va väll bra oså, men jag tycker att ettan är mycket bättre! Men jag hade en grym kväll igår!

23.44 - ensam

Haha galen rubrik, sitter ensam på en bänk och väntar på min buss. Som ska gå om en minut.... Efter bion så skulle jag ta en vagn till centralen men nä då åker jag åt fel håll mot Kortedala typ???? Hahahha så jag hoppar av den typ efter frågat en tjej vart den skulle gå så sa hon att jag kunde gå av där på den hållplatsen vi stog och sen byta till en annan vagn, hahaha jag orkar inte att jag är så dålig. Men jag kom fram till centralen tillslut och nu har jag gått på bussen tillochmed, WOHO bästa pappa hämtar mig på busshållsplatsen där hemma sen med <33333


irre baby

Kom typ precis hem till Irrefirren och snart ska vi åka och bowla med Klara, Amalia och Erika. Sen efter det ska vi käka nånstans och kolla bio, så det kommer bli mycket trevligt. Ska krossa iris på bowlingensen, eller ah det är mitt mål iallfall hahahah. 

favorit plagg - dr denim

Mitt absoluta favorit plagg är mina Dr Denim jeans, ååååh dom är så himla sköna, älskar att dom är så himla stretchiga och känns mer som ett par tights som du skuttar runt med och känner sig helt friiii i, haha! Men tänk på att dom töjer sig väldigt mycket i tvätten, så om du provar en M och en S i affären och båda passar men att S är lite tajt och M känns bättre för stunden, köp S för den kommer töja sig i tvätten väldigt mycket och då kommer du ha för stora byxor...

Älskar helg frukostar

Igår kom jag hem ifrån hockeyn runt 12? Vi orkade inte kolla klart matchen gick typ när det va 10 minuter kvar av sista halvleken men då stog det 9-2 till Kungälv, så dom vann ju! Blev somvanligt väckt av min granne som skulle sälja tidning halv 10 förut idag, åååh man kan aldrig sova ut. Sitter just nu med mina fina föräldrar och äter frulle, banan pannkaka med hallon och kvarg + äggmacka. Halleluja.


hockey

Känner att jag måste ut och hitta på något så jag tar moppen in till Oasen och ska kolla när några kompisar spelar match. Så jag, Emilia, Jonna, Emma och Linnea kommer sitta i hallen och frysa ihjäl, men det ska bli kul!!! Blir och ta på sig skidhanskar och halsduk osv, hahah värt. 

cross necklace

Korset är egentligen ett örhänge som jag fyndade på Gina Tricot för typ 20 spänn? REA såklart, Fett värt juuu. Tänkte direkt att jag ska köpa de fula örhängerna och göra om till halsband, så tog bara en gammal kedja jag hitta hemma och knipsa bort själva ''hänget'' de du ska trycka in i örat ifrån korset, och sedan klämde jag på korset halskedjan och så på nån minut hade jag ett nytt fint halsband för 20 riksdaler, wohohohoh!!

ÄNTLIGEN

ÅÅÅÅH ÄR ÄNTLIGEN HEMMA OCH JAG HAR SATT PÅ MIG MINA GOASTE MYSKLÄDER OCH JAG ÄLSKAR LIVET JUST NU. Galet glad att vi är lediga nu, ååååh så skönt verkligen!!! Elin kommer hit till byn och ska träffa sin vän Putte,så de blir thai och grejer sen! Mycket najs, ah ne nu ska jag fortsätta att njuta av att det är lov och livet leker, wiiiiiiie.

Sanningar

 
Har inte druckit ett glas med "bara" mjölk (utan oboy typ) sen jag gick i 4an då jag börja tycka att mjölk va jätte äckligt XD

Jag tar alltid av mig skorna på bio, flygplan och när jag åker bil (lång sträcka) stackars dom som sitter brevid :P:P

Brukar tänka på universum och hur de egentligen fungerar, att de aldrig tar slut och blablabla, eller hur vi människor kan funka? Varför lever vi ens? Får alltid ångest när jag tänker på det..

Förstår mig verkligen inte på sånna som har typ på deras headers, YOUR DREAM, MY REALATY.
MY LIFE, YOUR DREAM osv, man ba, ÄR DU ALLVARLIG?

Tror nog jag är den som läser min blogg mest av alla mina läsere, typ kollar hur inläggen ser ut och efter stavningsfel osv. När jag inte blogga sakna jag typ och inte läsa min egna blogg, man ba hej ego girl.

fredag!!

IDAG ÄR DET FUCKING FREDAG, WHOOHO. Allvarligt för glad, det är ju lov nästa vecka, känner verkligen att jag behöver det, så de ska bli hur skönt som helst att få sova ut i över en vecka!! Nu ska vi ha världensbästa språkval, ååh så bra, älskar våran extra engelska♥

i miss to hear your voice

Efter skolan åkte jag hem till Iris och sedan åkte vi till träningen, sen åkte jag hem och käka sen hoppa jag in i duschen och nu ligger jag i min säng. Gay rubrik förövrigt XD Men de är ju sant, hohohoh. AH MEN ANNARS SÅ SKA JAG NOG SOVA SNART, ÄR SUPER TRÖTT, SÅ GODNATT. 
Jätte fin solnedgång här i lilla hålan för några dagar sen. 

döskalle ring

Hittade denna snygga ringen på Cubus för 99 kronor, blev kär så va bara tvungen att ha den!

en frulle

Idag blev det kvarg med hallon, havregryn och nötter till frukost, en dröm ju. Var dock tvungen att ta moppen till skolan idag, när jag äntligen kom fram så var jag en isbit, mina fingrar var helt röda och jag va väldigt kall. Ändå hade jag på mig två par mjukisar plus mina jeans, en stickad tröja, en fleace (stavning? XD) och min svea, haha men borde haft tjockare vantisar.. :(((( Men nu sitter jag iallfall i skolan och hoppas på en bra dag idag, förutom min 30 minuters istids-resa imorse.

hej kompisar, de va längesen nu

Kände att jag inte klarar mig utan bloggen mer.. Nu har det gått exakt en vecka sen jag sluta och blogga och ni dryg 1500 superfans som fortfarande kollar min blogg skickar jag massa kärlek till er nu, LOVE U SOOOO MUCH <3333333
eller? Jo men det är nog så XD Känner att det ryckt i fingrarna och under denna tiden jag inte bloggat känns det som jag haft massa att skriva om.. Har inte kunnat bli att fixa massa tidinställda inlägg hahah. Vet inte om jag kommer bloggat så ofta som jag gjorde förut eller om de bara blir nått enstaka inlägg (heter det ens så?) om dagarna men. WHAT EVER LIXOM, IM BACK BITCHES!!!!

slutar blogga

Den ända anledningen till det är att jag själv ska må bra, jag vet inte om jag kommer börja blogga igen..  Men just nu är de bästa att jag inte gör det, ni kan följa mig på instagram där jag kommer fortsätta att lägga upp bilder oså - sofiastroom heter jag där, puss och tack för alla fina kommentarer jag fått de senaste, betyder så himla mycket. ♥

arg & trött

Skulle hämta ett paket ifrån H&M påvägen hem, men ne då måste min mamma hämta det eftersom de är skickat på hennes namn eller nått, bajsbajsbajsbajs. Jag som va så glad att det kommit, men mamma får väll hämta de imon eller nått.. Annars ska jag läsa en bok vi har i Svenskan, den är faktist väldigt bra och intressant.

Paus i pluggandet

Tog moppen till A & Hår och kollar när Emma slingar sitt hååår med Linnea. Kände att jag behövde komma ut en stund, ska snart åka tillbaka hem. Dock blåser de så sjukt mycket så de är galet läskigt att åka över bron, känns som man inte har nån kontroll alls, typ att jag kommer köra ner i vatten... as läskigt mannen XD


räddare i nöden

Pappa kom hem med en fucking pizza, woho bäst är du. Så ah jag mår mycket bättre nu, haha lol. Eh ah jag ska börja plugga nu sen ska jag väll bara ta de lungt, blir ingen träning idag heller.. Men jag överlever väll :))

hemma

Mådde inte direkt bra när jag vakna så jag bestämmde mig för att de bästa va att stanna hemma. Ligger i min säng och ska snart ta mig upp härifrån och plugga lite och så får jag se vad jag ska göra senare.

älskar dig så mycket vännen. 

plugg

Äter och pluggar, jo men de är ju somvanligt då. Känns väldigt skönt och ligga i min säng medans mina kära lagkompisar springer runt och tränar plus att dom ska göra de en timma till, så jo det känns bra och ligga här faktist.. LOL EGENTLIGEN INTE XDXD Tänkte börja läsa lite NO nu, så godnatt. 

R.I.P. typ

JAG KÖRDE NÄSTAN ÖVER EN EKORRE, OMG MITT HJÄRTA STANNA HELT I NÅGRA SEKUNDER. Som tur va så va ekorren så smart att vända håll tillbaka till diket så jag va en meter ifrån att köra över stackarn. Nu ska jag laga mat till mig själv, älskar livet ändå. Ekorren lever och jag ska få mat, kan det bli bättre? 

såhär såg jag ut när lilla ekorrisen sprang framför mina ögon

hos irre!!!

Är hos Iris vilket jag inte varit på för många dagar, saknat min lilla skatt. Tror att jag skiter i träningen idag, anledningen till det är att jag verkligen inte känner för det. Galet, men kollar på Iris när hon kör plankan, får då ska man tydligen få platt mage, hahahha. Gullen. 

ÄLSKAR MITT ONYTTIGA LIIIIIIIIIIIV

Skolan äger

Har haft en bra dag idag, är dock trött oså men de är ju somvanligt. Det va go mat, jag har dom bästa vännerna och livet äger helt enkellt. Det ända som suger är att Amanda åker till Thaildand idag och ska stanna där i 3 veckor, åååh :(((
hahaha standard


skjorta - boyfriends jeans

Idag har jag nog på mig det goaste man kan ha, förstora byxor och en oversize skjorta. Så himla sköna kläder, ska ta ordentliga outfit bilder seeeen tänkte jag. Men detta får duga än så länge, är så svårt och ta bilder på morgonen när de är så dåligt ljus..

Jag dör

ÄNTLIGEN HAR DE GÅTT 2 VECKOR, hahahah!!! Ååh så given frulle - EN FUCKING MUFFIN, som jag längtat. Jag och Iris har ju inte ätit godis, bullar, kakor, oboy osvososv på två veckor och den som förlora skulle få bjuda den andra på fika, hahah så båda har kämpat och klarat det, stolt över oss typ, hahah!!! Iallafall från att äta nått av de varje dag, ville inte ens ha hela muffinsen nu idag, bra soffe (mest för att de bara va de översta som va ätbart :P)


trött

Typ vanlig rubrik känner jag, är sjukt trött, brukar inte vara såhär trött dock. Ska lägga mig efter jag läst igenom No:n 2/3 gånger då är jag verkligen värd att få sova, haha! Så jag tänkte läsa den nu så jag får sova så snabbt som möjligt, godnatt kompisar.

Gilda skolan

Har fått våra behandlingar nu, låg och sov i en och en halv timme typ, värt. Haha annars ser jag ut som en prickigkorv i ansiktet och just nu vill man bara inte träffa nån och åka raka vägen hem, haha galet va ful man känner sig.. Men de är väll så, jobbigt liv XD


Givet

Chillar på donken, standard. Haha ska snart ta vagnen till Valand och göra ansiktsbehandling, haha jävla kärringar är vi typ. Men det kommer bli skönt tror jag, hoppas på de iallfall.


Måndag

It's måndag måndag, you gotta love måndag. Typ, haha har lunch nu och slutar vid två och då ska jag åka in till stan och träffa Ellan, åååh så grymt!!


plugg

Har läst 33 sidor i den boken vi har i Svenskan (orkade inte mer, lol) Räknat matte med pappa och nu har jag pratat  ett välbehövligt samtal med Amanda, ååh de suger så mycket att från att prata och träffas varje dag till att inte ens prata en gång i veckan (!?) de är kaozzzzz mannen. Idag har jag även typ ätit hela dagen och min käraste Elin och hennes kompis kom hit på ett snabbis besök förut, mycket trevligt måste jag säga!!
Mamma försöker ändra min inställning till matten, hahaha du är så sjuk. LOVE U

nytt

Lite nya välbehövande saker fick jag med mig idag, förutom torrshampoot som jag köpt på kicks förra veckan! Foundationen är egentligen mammas men jag ska få prova och använda den oså och om den är bra så ska jag köpa en egen, haha värt :P

Mellanmål

Äter kesella, hallon och solrosfrön. Mums, typ. Sitter i soffan och kollar på x-factor ifrån i Fredag medans jag väntar  på att mammas mat ska bli klar. Ska väll börja läsa sen med, ska typ läsa 40 sidor i en bok i svenskan som ska vara läst till imon, hahah omghaaaaaaad. 

handla är kul

Har precis käkat och tagit på mig kläder och pappas för stora mössa. (endast för mitt hår är kaaaaaaoz) Väntar på att mamma ska bli klar så vi kan åka och handla, skulle egentligen träffat Iris idag med hon skulle träffa sin mormor... XDXD Så de får bli en plugg dag idag, efter jag shoppat loss på MAXI, wiiiiiiiie.

Trött idag

Nyvaken, hungrig, trött. Haha åh jag är så trött och min mage verkligen skriker efter frukost. Har typ inget gott hemma så ska åka med mamma och handla senare idag, fylla kylen med massa go mat igen, WOHO!!


skype

Pratar med min älskade Iris, vilket jag gjort ett tag nu. Saknar henne, eftersom jag inte träffat henne på över en vecka nu, hahah :(:(:(:( Är så sjukt trött så jag ska ta och sova snart, ska bara ner och borsta tänderna. Sen så hoppas jag att jag inte blir väckt tididgt imon..
Bilder ifrån September 2011............

lill kusin

Nu har min kusin Max kommit hit och han ska sova här, för han har nån simtävling som börjar 7 imon så då är de närmare härifrån. Har tagit på mig myskläderna och nu väntar jag på att maten ska bli klar, är så sjukt hungrig (standard) 

kladdkaka

hejsan bloggen, sitter nu i mitt vardagsrum med Simon och egentligen har jag inget att skriva. Men ville bara slänga in ett inlägg om att jag lever och nu ska vi gå ut eller nåt, kommer typ dö för att jag är så sugen på kladdkaka och pappa är ju så taskig och har köpt hem en jävla frödinge som ligger på köksbordet, bara för att reta mig, ååååh orkar inte.

ny städat rum

Har städat mitt rum hela morgonen, men nu går det och leva här igen. Haha hade alla mina kläder på golvet och det var helt galet va äckligt det va här inne. Men nu är det städat iallfall, ska duscha nu och sen ska jag träffa simon, wohoh, grymt ju. 

Lördag

Som alla andra lördags morgonar så vaknar jag av att min granne plingar på dör klockan halv 10 (?) och säljer GT, hahah ååååh blir tokig. Men annars ska jag ner och käka nån go frulle med mina fina föräldrar. 

godnatt

Nu är jag så himla trött och jag ligger ner bäddad i min underbara säng och kollar ut över mitt stökiga rum, åååh jag måste verkligen städa.. Men det får jag ta tag i imorgon, godnatt gosisar. 

hemma

Filmen var verkligen jätte bra, skrattade hur mycket som helst. hade ingen aning om vad den handlade om förutom en teddy björn, hahaha ååååh den va så himla rolig. Hade även en gubbe bakom oss som skrattade alldeles för roligt, så han gjorde filmen ännu roligare. Grymma vänner har jag verkligen!! 

just nu -bio - ted


thai-mat


idrott

Sitter i hallen med klassen och väntar på våran lärare.. Hahaha galnaste och bästa klassen nånsin♥ Annars så är jag super glad att efter denna lektionen så har vi HEEEEEEEEEELG. Wohohoho, så himla grymt! Nu kommer våran lärare, bloggar mer när vi slutat!

Fredag

It's friday, friday, lalalalal. Känns helt sjukt härligt att det är fredag igen och att vi slutar tjugo i 2 idag sen blir det in till stan och bio med mina grymma vänner. Nu ska vi kolla fiiiiilm på engelskan. 

diet?

Först och främst villl jag bara säga att jag uppskattar verkligen era fina kommentarer, blir så himla rörd och verkligen himla glad när jag läste dom. Ni visar verkligen att det finns fina och underbara människor ute i världen.♥ 
 
Jag själv skulle aldrig nånsin sluta äta för att jag får en kommentar om att jag gått upp i vikt, det är lite det jag ville komma med att skriva att jag gick på ''diet''. Att ni tjejer är bra som ni är, om nån klagar på att du tar mycket mat i bamba (som jag) haha börja inte ta lite mat som dom andra bara för att det är nån som säger - SOFIA SKA DU ÄTA UPP ALL MAT SOM FINNS HÄR ELLER?! Ta så mycket som du själv känner är bäst, så du blir mätt och tänk inte på att ojdå nu kanske jag tog mycket mat för det andra tjejerna tog hälften av det du tänkte ta..
 
Om du går på stranden tänk då hur många tjejer är det egentligen som har den här dröm kroppen eller ''idealet'' på kroppen man ''ska'' ha? Alla tänker samma att man ska va smal och ha den grymmaste kroppen (iklusive jag själv) men det är ju inte allt. Du ska må bra själv oxå, man mår inte bra utan nån energi vilket du får utav det du äter. Du går nog mer ner i vikt om du äter rätt än att sluta äta alls, jag själv har varit utan godis, kakor, oboy osv i 1 vecka och 2 dagar tillsammans med Iris, woho. Sånna grejer kan man sluta med istället för mat, ville bara säga att bry dig inte av att nån anonym kommenterar att du är ful eller tjock, bara du själv vet att du och din kropp mår bra. Ville bara säga det, puss. 

ett skämt

Har verkligen inget att säga om matchen förutom att vi vann med några bollar. Nu har jag kommit hem och jag ska duscha och sen ska jag sova, blir skönt är så himla trött. 

Taggar match


gos med mina fina

Är hos Emilia med Jonna och snart ska vi åka till matchen. Ska spela match i Angered mannen, wohohho. Haha ja men typ så, känns segt och spela på en vardag och tom mage, men det funkar nog. Hoppas bara jag orkar och spela, men det gör jag förhoppningsvis. 

diet

Eftersom jag fick en kommentar på bloggen om att jag gått upp mycket i vikt så har jag börjat på en diet... För jag insåg själv att mina kläder börjar bli så små. Mamma har köpt hem massa avokado och tuggimin. Så det jag ska leva på i 2 - 3 veckor är det. Började redan igårkväll, nu ska jag gå ner minst 7 kg, wish me luck! Är dock sjukt hungrig, men de är värt i slutändan.  

Torsdag

Har lunch nu fast matsalen uppnar inte förens om 20 minuter, så vi sitter här på torget. Va jätte duktig på matte lektionen idag räkna massa tal whohoho. STOLT ÖVER MIG SJÄLV, TYP. Annars så har jag verkligen inget vettigt att skriva, så jag bloggar mer sen.

tröttis

Funderar på att skita i träningen och stanna hemma, behöver vila lite. Ska kolla runt på hur mycket intagnings betyg man behövde på de skolorna jag är intresserad av och så får jag helt enkellt höja mig i det flesta ämnerna... Gött liv, ne men de löser sig nog. Nu kommer pappa hem så ska hjälpa han med att plocka in all mat i kylen, puss.

Green ave

Sitter på ett sallads café med mamma, mässan var väll bra. Vet väll ungefär vad jag vill gå, så de är skönt. Ska åka hem och sova lite tror jag? Sen åka och träna, om jag orkar.. Haha lol.


Påväg till gymnasiemässan

Sitter på bussen påväg in till mässan, det är så galet mycket köer.. Skulle vart framme för 5 minutersen och vi är långt ifrån framme. Håller på och somnar hela tiden är så trött, haha! Men när jag väl är framme i stan så möter jag mamma och sen efter mässan ska vi ta en fika eller nått annat trevligt.


Skolan äger

Ah typ så iallfall, kollar film på Svenskan, den är faktist jätte bra. Längtar ihjäl mig till lunchen för jag är så sjukt hungrig, bara det är nått ätbart, haha! Nu ska jag fortsätta kolla på filmen, JALLA HA DE


Orkar inte

Efter en timmas sjuk gym som Pontus pressade oss så galet mycket på och 25 minuters handboll gav min kropp upp. Jag känner mig så trött så jag inte orkar ge nått alls så jag satte mig på läktarn och nu väntar jag på min pappa som ska dela ut New Body till dom i laget, längtar hem till min säng och en massa mat.


outfit

// basic tröja - h&m // byxor - gina tricot // armband - fått av simon //  klocka - ur&penn // scarf - tessie // boots - ash //

plugga är kul

Sitter hos Emilia och nu ska vi plugga, haha för duktiga ju. Väntar annars på Jonna som skulle kommit för 2 timmar sen? Men de är ju deg, ska ut och ta outfit bilder mer när vi är klara med all Fysik och Emilias spanska.

Slutar snart

Slutar om 45 minuter vilket är väldigt skönt, har varit väldigt trött idag ska bli skönt och plugga och bara ta de lungt med med mina kära vänner. Nu ska vi kolla på film på klasstiden, puss eller nått.
hahahahha pigga idag


Träslöjd suger

Hade ett prov i träslöjd som jag fick reda på igår kväll, haha lol fick alla rätt såklart!!! Haha eller. Nej men sen efter provet så hamrade jag lite och såga en planka, haha åh jag hatar träslöjd.. Ska ha engelska nu, hajdoooo


godnatt

Min mamma och bror har skrattat åt mig, min videoblogg, att jag är dålig på matte och så mycket mer denna kvällen. Tur att jag har pappa <3<3<3 Haha blir nog inga mer videosar för mig, hahahah. Jag ska iallafall försöka sova nu och så hörs vi mer imon, känner att jag inte vill ha mera reg nu.
Gillar kläderna man skuttar runt med på hösten, men inte allt regn, haha!

outfit


// tröja - h&m // jeans - dr denim // halsduk - gina tricot // ash + skinnjacka //

Videoblogg

 

Tandläkarn

Sitter hos tandläkarn och väntar på att nån ska ropa in mig, haha! Sen efter det här så ska jag nog köpa nått gott, kanske en frukt? Hahaha åååh vill ha godis. Måste verkligen sluta tänka på godis och oboy.. Ååh :(((


ingen vanlig dag

FÖR DET ÄR HUGOS DAG!!! Min fina bästavän fyller 15, wohohoohho. Vi ska försöka göra din födelsedag till den bästa!! Du får tårta imon vännen, hann aldrig köpa idag. HOHO

idrott är kul

Sitter med jenny och kollar när våran klass har idrott, hahaha fulaste nånsin. Men det är deg, idag ska jag till tandläkarn och sen chilla på livet, haha ah typ så. Men nu ska vi ha lunch, ha de jalla hej.
 

Plugg och hallon

Nu sitter jag i mitt kök med mina fina föräldrar och äter hallon och banan. Åh så gott, Simon va här förut och fick ett super fint armband av han, visar bild imon. Nu ska jag räkna matte med pappa, så jag blir super smart, ah typ så.


20-13

WOHOHOHO vi vann nu sista matchen, dock gick vi bara till Steg två, känns ändå helt okej efter det blev två vinster och två förluster.. Men vi spelade alla matcher bra förutom den första, så vi är ändå nöjda! Nu ska jag hem och duscha och städa efter oss i källarn, haha!


Maaat

Vi förlora med 15-19 spelade väldigt bra emot de laget som leder gruppen, men de räckte inte hela vägen om man säger så... Men nu är det mat så alla är överlyckliga hahah. Sen spelar vi sista matchen klockan 2 tror jag? Blir väll kul.


Samling

Orkade aldrig blogga igår när vi kom hem, men nu sitter vi i hallen och gick upp runt 7 imorse.. Ska ut och gå en promenad och sen ska vi spela runt 10? YEY, typ. Jaja nu ska Iris ha tillbaka sin telefon, pösss


vinst

Sitter i hallen nu med Jonna, Iris, Emilia och Kaiser. Mycket trevligt, väntar på att pappa ska hjälpa till klart här i hallen och sen ska vi åka hem. Emilia och Iris sover hos mig sen, mycket mysigt! Fest i källarn, wohohohoh. Matchen vann vi med drygt 9 bollar? Och jag blev matchens lirare, WOHO. Denna matchen va mycket bättre, så de va ju tur!


Bajs

Aldrig spelat så dålig match som jag gjorde nu, eller resten av laget. BAJS, nu har vi fått nån thai gryta eller nått? Ser sjukt äckligt ut på bild, haha men de funka ändå. Nu ska vi ha samling till nästa matchen, hoppas bara vi inte spelar lika dåligt och skämmer ut oss som vi gjorde förra...


svarar

Vart ligger D.O, vad är det för material på jeansen? :) tacksam för svar!
 Design Only finns väll lite överallt? De är stretch eller hur man stavar, skönaste byxorna nånsin.
 
Aj aj ... :/ ska du laga moppen eller hur gör du? :)
Pappa har lagat den haha eller den är ju inte direkt heeeel om man säger så, men den funkar att köra haha! 
 
Ibland har man nästan trott att du inte hade någon pappa, lägg upp bild?
Haha va? Jo jag har en pappa, världens bästa pappa. Som stöttar mig i allt och han är den snällaste och bästa pappan man kan tänka sig. En väldigt gammal bild på han och mamma.. 
 
Träffade du "amandisen" idag? Blev du glad då? XD :) :P X)
Jaaaa, jag blir alltid lika glad när jag träffar min favvis tjej XD
 
Är det jenny johansson???
Fick 3 kommentarer om det är Jenny, hahaha jaaaaaaa det är Jenny Johansson min super snygga vän.

TAGGAR

Har haft på taggmusik hela morgonen och om 20 minuter åker vi, ghaaaa jag är så taggad. Men samtidigt nervös eftersom det är många som ska komma och kolla, hahaha fan selma. Ja allt känns bra, vi ska samlas typ 2 timmar innan matchen börjar? Känns lite onödigt men de känns som detta kommer bli as grymt, kommer blogga mellan mactherna, puss!!!

Lördag

JAAAAA, de är äntligen lördag vilket betyder SM, wohoho!!! Vaknade av mig själv halv 8?! men jag kan verkligen inte somna om, ska inte vara i hallen förens vid 12.. Känner att jag vill åka redan nu, haha! As taggad, jag dööör. Ska äta den fetaste frukosten, hoppas pappa fixar pannkakor dagen till ära. Nu ska jag ta på mig matchkläderna och springa runt med, puss!!!!


döööööör

Imorgon är det ju SM!!!!!!! Jag dör, shit va kul! Det som är lite sådär är ju att det är i Mimers så det är alltså hemma haha bara vi inte förlorar alla grupp matcher så vi bara går till Steg 2.. haha! Nej men det kommer bli as kul, taggad som bara den. Därför ska jag sova nu så jag orkar imon och ge allt jag har, ah nej gud nu känner jag mig verkligen helt till mig, whaaaaa är taggar med musik och ja livet känns jävligt bra nu!!

plugga är ju kul

Har precis suttit med pappa och räknat matte en vanlig fredagskväll lixom.... Haha lol orkar inte, nu har iallfall x-factor börjat och jag har fått paus, wiiiie. Nu ska jag kolla, HA DE JALLA HEJ


Maaaaat

Är i stan med Linda och har precis käkat, ska gå runt här ett tag till och sen ska jag åka hem och plugga, man ba kuuuuuul. Känns jätte ovant att ha kort hår, eller ah mer än 10 cm kortare... Omajghaaaaad


Klipp klipp


skolan

Sitter här i klassrummet och där lite smått är så sjukt hungrig!!!! Åååh jag dör, det är bara vi dom aldra duktigaste eleverna som är i klassrummet, tror vi börjar om 5? Då har vi SO och sen lunch hoppas jag, hahaha!

Godmorgon

Internettet hemma funkar inte, så när jag precis skrivit klart inlägget igår kväll så kunde jag inte publicera, så orka jag inte blogga ifrån mobilen sen, så sket i det. Men nu sitter jag iallfall på bussen påväg till skolan och hoppas på en bra skoldag, haha typ sååååå.


outfit


//klänning - nelly // stickad - h&m// skor - ashboots//

hoppsan

Herreguuuud vad jag bloggat bra idag, hahaha eller? Nej men har inte haft tid eller orkat, nu har jag varit hemma ett tag efter träningen och jag väntar på att min kära bror ska duscha klart nångång. Sen så ska jag väll äta mat, är så hungrig!!! Annars är jag ledsen för pappa kom hem med bullar, asså åååååh :(:(: Jag och Iris har bestämt  att vi inte ska äta ''sött'' (godis, bullar, kakor, oboy osv) på två veckor. COLA ÄR OKEJ♥♥♥♥, hahah vi har klarat oss i 2 dagar nu!!! Duktiga ändå, hahah vet inte vad som händer med bilderna nedanför, men ja XD

mellis - toast

Sitter här i mitt andra hem och äter mellanmål. Vi har ätit toast och vindruvor, så himla gott!! De är träning vid halv 6 idag, så de är ändå skönt att ha tidig träning. Ska åka och hämta mitt körkort innan med, så de är naaaajs.


skolan

Har precis haft musik prov, JAG SÖG!!! hahah kunde ingenting. Men vafan YOLO!!!!!! För en vecka sen tappa jag bort min plånbok på bussen när jag skulle åka till Emma, men pappa har hittat den på en sån hittegods grej, iiiiih så glad.
 
 

seg träning

Segaste träningen eveeeeeeer, haha hade i två timmar ifrån 20 till 22, så himla segt!!! Jag va på flum humör så det var inte den bästa insattsen av mig heller om man säger så, hahahah eller vad säger ni Moa, Selma och Annie??? hahahah, nej men det va väll ändå kul, nu ska jag sova, godnatt.

fucking pizza

Vi tog oss en tripp till pizzerian och köpte en fet pizza, och vräkte i oss, standard? EH JA. Nu ligger vi i min säng och chillar, woho. Världens bästa elin, ska träna om drygt 2 timmar, eller ska försöka. Men jag kommer nog inte få ont i nacken, så de är ju skönt. 

Videoblogg


Orientering suger

Fyfan va tråkigt det är va, aja jag kom fram och tog alla kontrollerna så lyckades komma hem utan dö iallfall :) haha nu sitter jag i soffan och kollar på x-factor ifrån igår oså väntar jag på att min lassange ska bli klar.. Sen kommer bästa Ellan hit, wohoh så glaaaaad
ÅÅÅåååh va ju brun :(:(:(


aaaa godmorgon

HEJ BLOGGEN, lol. Haha nej men nu sitter jag och äter frukost och om en kvart ska jag åka till Fontin med moppe (!!!) pappa lagade den igår, världens bästa. Bara jag inte ramlar igen, haha.. Alla nior på skolan ska typ orienterings prov, jag suger på orientering så vi får se hur det går. Men sen efter det slutar jag, så de är himla gött. Ska vara där uppe halv tio så jag kan ta det ganska chill!

gammal bild

Kvällspromenad

Håller på och gå till hallen i de fina vädret, älskar hösten när de inte regnar när man är ute oså. Jätte mysigt, är snart i hallen men jag ska ute träna för jag har så ont i nacken sen igår... Jävla sopa är jag, haha fan :(


något jag saknar

Är helt klart min tid med bästa konfirmationsgruppen, när vi var på läger i 12 dagar på ett jätte mysigt ställe utanför Borås. Hade så himla kul med alla där, ledare, faddrar och alla vi konfirmander. Jag ångrar mig inte en enda sekund att jag konfirmerade mig på de sättet jag gjorde, världens härligaste människor, verkligen!

saknar er allihopa <3<3<3

chokladbollar

Har bakat med Iris och nu sitter vi och har förätit oss på chokladbollarna, har ont i magen nu.. Ska va nyttiga efter det här, wohoho. Men ja senare idag ska vi träna, nu ska vi plugga, eller nått annat trevligt. För duktiga är vi ju, jajajajjaja ha de. 

Bussen

Våran klass va på besök hos UM och nu sitter vi på bussen tillbaka till skolan, ändå chill att klockan är 10 och nu börjar lektionerna 2 timmar sent, så de är sjukt deg. Idag har jag väldigt ont i min nacke, galet.


godnatt

Huvudet värker och jag mår inte sådär jätte bra, ska lägga mig nu och så hoppas jag att jag mår bättre imon. Bara jag inte fått hjärnskakning eller nått? ÄH VAFAN YOLO!!!! Nej faktsit inte yolo just nu.. :(:(::( haha ska ju spela SM i helgen och då hoppas jag inte att jag mår som jag gör nu, ska försöka sova nu, godnatt.
 

säljer - rare

säljer min underbara klänning ifrån Rare som jag beställde ifrån Nelly förra året, har använt den två gånger, nyårsafton och julaafton. Anledningen till att jag säljer den är för jag har blivit för tjock för den, haha lol får inte knäppt dragkedjan.. tyvärr, storlek M passar även S, den som budar högst får den. Köpte den för fyra eller fem hundra? Minns inte.. Men utgångspris 100 kr! 

bajs

Ramlade med moppen förut...... Moppen är helt krash och jag har lite ont i min nacke och lite sår på armen, men annars mår jag bra. Ena backspegeln ramla av och kåpan är paj, aja jag suger. Ska tröst äta godis och chip så pratar jag skype med världens bästa Elin, hon får mig alltid på så bra humör ♥

första oktober

Shit va galet, de är redan Oktober omghaaaaaaaad snart jul juuu. Hahah lolololololol. Sitter på NO lektionen och vi gör inte så mycket, fular oss typ. Ska sluta om ett tag tror jag??? Nu ska vi jobba, eller inte.  YOLOOOOOOOOOO XDXD

RSS 2.0