myskväll

Jag och bästa Mandisen sitter i min källare och äter glass och bara pratar om allt, så bra är du min vän. Imorgon ska vi upp runt halv 8 eftersom jag har cup och vi har samling halv 9 så vi måste åka härifrån vid 8.. Ska bli grymt kul och spela match igen, tror dock jag har feber men de funkar nog. 

foton

Det va för tråkigt att inte blogga, så jag tänkte att min paus är slut nu, haha.. Denna dagen har varit sådär, har ju bara vart hemma och mått dåligt, men jag har fixat endel i mitt rum med massa bilder. Här om dagen så kom det hem massa foton jag beställt över 100 iallfall, så nu håller jag på att sätta upp dom på en liten vägg jag har, som ett collage på fina minnen ifrån året. Lägger upp bilder här när jag är klar, men det kommer nog bli as najs!! Amanda ska även komma hit, de va så längesen så ska bli skönt och träffa henne igen, vi har ju en heeeeel del att prata om, från att träffas varje dag till knappt nått alls.. Det suger, men är så himla glad att hon kommer hit och hon kommer garanterat att få mig på bättre humör, kommer bli en riktig mys kväll helt enkellt. 

nytt - skärp


paus

Mår verkligen inte bra, varken fysiskt eller psykisgt. Känner mig jätte utmattad, näsan rinner, huvudet värker, jag känner mig trött, inte bara sömning utan trött i hela kroppen.Så jag ska sova, ska tyvärr inte med på våran klassresa imon, jag fixar verkligen inte det. Tar paus ifrån bloggen imon, godnatt.

bästa 

outfit


// tisha - jacka - h&m // jeans - cubus //

Le Pain Francais

Sitter med mina fina änglar och äter, standard. Linda va tvungen att åka så jag är med Mamma och Elin, mamma kom och trösta mig och så hittade vi ett likadant skärp på en annan affär som jag ville ha så de va ändå bra. Mina pengar blev dock snodda när plånboken där jag glömde plånboken, så jag började ju gråta.. Men nu är de bra, har  juså bra vänner och familj, ni är bäst.


Allvarligt talat

Jag orkar inte, har ju somsagt varit arg hela dagen och nu så kommer jag till stan och tro fan då att de skärper jag skulle köpa inte fanns inne längre, haha ringer då Elin och min mamma och typ får tårar i ögonen, haha lol. Sen går jag in e en toalett och tar kort och ser hur mitt hår ser ut efter jag sprungit i regnet, haha sen gå jag till Gina och märker att min plånbok är borta, får panik och springer till toan, och som tur va låg den kvar och sen orkade jag inte kolla i affärer mer och då sätter jag mig på en bänk och brevid mig sitter en gubbe i 60+ års åldern och säger att han reserverat platsen bara för mig, KUL KUL JÄVLIGT KUL. Hoppas bara dom här 45 minutrarna går snabbt tills Ellan och Linda kommer.. Nu frågade han hur man skickar ett sms med, visar sin sony ericson osvosv, jag orkar inte


Skolfoto

Har tagit skolfoto nu änna, ja hur gick det? Sådär.. Blev inte så jätte bra och har vart ganska sur för min Iphone blev låst i en timma och de va då vi skulle ta kort, så efter vi hade tagit klasskortet så funkade min mobil igen så då tog vi endel med den, haha! Men sen har Emma bilder endel ifrån hennes men hon ska skicka dom så jag lägger upp dom senare, nu är jag påväg till Elin och så ska vi möta Linda senare, så najs!!


skola

Fick typ världens jävla ryck på musiken mådde så jävla illa, kändes som jag skulle spy hahaha. Men ne jag klara mig, som tur va det är ju typ de värsta som finns att göra det.. Vi ska ta skolfoto runt ett sen efter skolan åker jag till Elin och sen ska vi träffa Lindisen, åååh så najs. Nu ska jag ha lektion, puss. 
 Mina söta bögbröder

exakt 1 årsen

Idag har vi skolfoto och jag måste bara lägga upp bilder ifrån förra året, hahahha mini. Nej men jag såg lite ut som en fjortis, men de är deg, eller? Gillade min hår färg sjukt mycket iallfall, varför färgade jag det!??!? Åååh är så arg va, haha men jag hoppas kortet blir bra vi tar idag iallfall!!




lyx kvällsmat

Träningen var slut typ halv 10? och sen kom jag hem för ett tagsen och då hade mamma köpt sushi, ååh så snäll. Så jag ha käkat det, men orkade bara 3 bitar haha så nu ligger jag här i min underbara säng och ska sova, somvanligt är jag jätte trött så godnatt!



svar på tal

Snälla kan inte du göra ett videoinlägg ändå! Vill höra din röst och sånt, plus att bloggen blir roligare hehe!?
Jo men nån gång så visst... 

En fråga, har du typ M, L/XL på dom tröjorna? Eller är dom ''oversize''? :)
De är olika, vissa har jag XS på, andra S eller M de beror på hur jag vill att dom ska sitta. Vissa av dom är oversize av dom stickade, tycker de är mysigare så. 
 
Hur har du gjort över ''knapphålet'' på jeans västen? Funderar själv på att pimpa min jeans jacka men är inte säker på hur jag ska göra över hålet där :)
Jag nitade bara över hålet, de funkar nog super bra! Du kan ju dock inte sätta igenom knappen i fickan sen efter, men det fattar man kanske haha!

 
Har din mamma polsk brytning eftersom hon kommer ifrån Polen eller är den helt borta? :)
Haha nej hon bryter inte, hon flyta till Sverige när hon var 6 år så den är helt borta om man säger 
 
Hej Sofia, var ligger Chelsea butiken i Göteborg? grym blogg och du är helt underbart snygg <3
Du får gå igenom arkaden och sen förbi kompassen och sen går du direkt ner mot höger precis efter kompassen så borde du hitta, haha! Suger på att förklara, hehe. Men åh tack va söt du är!! <3
 

Kan du inte skriva några affärer där man kan köpa stickade tröjor!?
Gina, H&M, Bik Bok, Nelly.com, Carlings osvosv aså de finns i de flesta klädaffärerna!


kocken

Har en alldels egen kock, oxå kallad, mongo, bror, ful, galen, Irre, osv. Hon fixa lite klyftpotatis och bakon, åååh så gatt. Nu ligger jag som en kung i sängen och kollar när iris städar sitt rum, haha jag kunde ju hjälpa till men plokade faktist ur disken så nu är de hennes tur och fixa, haha!



Språkval

Är på Engelskan nu med mina kära efterblivna vänner, haha. Just nu kollar vi på Mamma Mia och slutar om en kvart? Då åker jag till Iris och vet inte vad vi ska hitta på, plugga eller nått innan träningen börjar antagligen. Ska fortsätta kolla nu, puss



Helt sjukt

ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT. FUCK haha åååh aså de känns som jag ska somna vilken sekund som helst och när jag vakna kände jag, fan jag ber mamma sjukanmäla mig så jag kan fortsätta sova.. Ah jag är iallfall jätte trött och jag hoppade precis ut ur bilen (mamma kör mig till bussen) och nu sitter jag på bussen påväg till skolan, KUL. Ska sova en stund, hejsvejs.ZHahaha orkar inte min pose., hahaha XD ^^ LOL FUL 


TRÖTT

Så sjukt jävla trött är jag va, träningen slutade ju 22 och nu ska jag sova. När jag kom hem så åt och jag och sen nu duschade jag en snabbis, jag ska sova nu för jag är så himla trött egentligen orkar jag inte blogga men jag kände att jag ville slänga in ett snabbt inilägg ändå! Sovgott ni som läser detta, och ni som kommenterar så fina saker är så himla underbara!! blir så glad och vill bara krama er, hihi♥
 
jag och ellan är det, hhahahah så jävla rätt

enkellt


//tröja - byxor - Gina // smycken - klocka - snö of sweden - tomassabo - ur &penn - konfapresent // + ash, skinn jacka. //

plugg plugg

Plugg, plugg, plugg. Fan va duktiga vi är ändå, haha har dock tappat tålamodet ganska mycket nu och vi har haft mat-paus och jag passa på att ta outfit bilder och även fjantat oss lite, heheh standard.. Åh ne vi är så fula, här får ni se våra sanna jag.




irre baby

Är hemma nu hos Iris såklart och vi sitter i hennes säng och ska plugga snart. Eller ja jag ska börja när jag bloggat klart, bloggen är ju alltid prio 1......... Nej eller jo ibland, haha men ska plugga nu, puss min irrefirre hälsar. 
Bild på mig och Jonnisen i skolan, bästa jonnisen<3<3<33<3<3

slutar

Vi slutar snaaaaart, wohohhoho. Senaste dagen på hela veckan och då slutar vi 5 i 3 så de är ändå chill. Slutar om 5 så nu har vi Engelska men ska packa ihop typ, nu så vi får gö lite vad som helst nu. Men jag bloggar mer när jag kommit hem till min bror, ha de. HÖHÖ





skolan

Sitter med mina kära vänner i skolan och har lunch rast i typ 1 timma så vi gör inte så mycket, mest sitter och degar. Jaaa annars så ska jag till Iris efter skolan och plugga och äta osv, haha sen ska vi dra på träning. Skulle färgat mitt hår med men har inga pengar så får göra de om ett tag istället.

godnatt

Har haft en lung kväll med min mamma och bara pratat och ätit sallad, mmmh så gatt. Imorgon väntas en bra dag med handboll, kan faktist säga att jag längtar, det var längesen nu ju. Just nu ligger jag i min säng och jag tänkte ringa till en väldigt saknad vän, de blir super. Bloggar mer och bättre imon.. Godnatt♥

basic

En vanlig vit oversize tröja, haha skrynkligaste jag nånsin sätt men den är ej så skrynklig på, haha!!


hemma

Hejsan hoppsan. Känner att min bloggning idag inte vart på topp om man säger så, haha.. Men mitt internett på mobilen är så segt så de går inte att blogga ifrån den och jag har vekligen inte hunnit men nu är jag iallfall hemma ifrån en snabbis i stan med Lindisen, kul att träffa hon igen!!! det var så längsen nu. Fick med mig en enkel basic tröja och blev kär i ett skärp, som dock inte följde med mig hem.. buhuhu, men tror jag ska åka in på torsdag och köpa de istället.
Såklart åt vi på favorit stället, DONKEN 4-LIFE♥

på körskolan

Är på körskolan nu och pluggar, efter jag vart här i ett tag ska jag åka in till stan och träffa Linda, ska kolla på presenter till Ellan, kan ej blogga mer nu ska plugga, haha lol. Hörs sen.
bilder ifrån förut i skolan på mina älskade vänner.

måndag

Sitter just nu i min fin fina skola en tidig Måndags morgon, och ja de är ju kul... Nej men kul och träffa mina kära vänner, har Engelska om nån minut typ? Då ska vi skriva om USA eller nått, fatta inte rikigt.. Idag ska jag till körskolan och boka prov, haha lol de va på tiden. Ska gå in nu, bloggar mer sen, puss. 

soffe fixar

Haha va såhäääääääääääär nära på att lägga upp ett video inlägg för jag behövde hjälp med att min data hade låst sig, eller aså tangenterna bara pep när jag klickade på dom, men sen provade jag och ta ut batteriet på datan och vips så funkade den igen, woho! Var annars för ful på filmen så det var ju tur att jag fixade datan, så ni slapp se mig, hahaha! Men de var några som undrade vart man kan köpa stickade tröjor och de finns typ överallt, på H&M, Gina Tricot, Carlings, Bik Bok mm, tror de flesta klädaffärerna säljer det iallfall! Idag har jag bara haft en slapp dag, legat i min säng i princip hela dagen och inte gjort nånting alls, haha galet. Eller jo jag har ätit FÖÖÖR mycket godis, nu har jag ont i magen, haha :( Ska ta och borsta tänderna och sen sätta på en film och somna till den, bloggar mer imon, puss gosisar.
 

höst favorit

Jag ääälskar stickat, haha det är verkligen helt galet. Därför tycker jag om hösten så mycket för då får jag använda alla mina gosiga tröjor. Har lyckats sammla på mig dessa sen förra året, plus 2 till men dom är i tvätten. Men stickade tröjor är ett måste nu i höst iallfall, enligt mig. Så om du inte har nån så tycker jag absolut att du ska köpa en när du shoppar nästa gång! själv har jag ju 13 stycken, haha..

svar på tal

Vart har du beställt dina Primeboots?
Har inga primeboots, men antar att du menar mina Ash Boots? Och dom har jag beställt ifrån spartoo.se

åh vilka storlekar finns dom jackorna i? 
Militär jackorna fanns bara i one size!
 
Accepterar du läsare på fb?
Beror väll på, brukar inte acceptera randoms men om du skriver ett medelande om att du läser min blogg så kan det hända, haha!
 

Vrf va du i stan? Eller bor du där? Trodde du bodde rätt nära skolan..
För de går snabbare att åka in till stan och ta tåget därifrån till skolan, nej jag bor inte där. Jag bor typ mer än 1 mil ifrån skolan när jag tar buss så åker jag 3 olika.. asså måste byta bussar för de går ingen direkt.
 
Är du hel svensk? fin blogg:)
Nej, min mamma kommer ifrån Polen så jag är väll halv svensk eller va man kallar det? tack!
 
 
Vart är tröjan ifrån? Har letat efter en sån såå länge.. Snälla svara på detta :)
Den vita stickade tröjan kommer ifrån Gina!

 
Var ifrån är västen? Har du pimpat den själv med nitar? :)
 Ja det är en gammal jeans jacka ifrån bikbok som jag klippt av armarna på och sedan satt på nitar och slitit den lite med rivgärn. 

degar

ll ni veta vad jag gör just nu? Jo jag, städar, bloggar, äter godis, kollar insta, dansar, sjunger, äter mer godis i mina söta pyjamasshorts och ja har de ganska deg. Åt den goaste frullen med, massa frukt, mmmmh så gatt. Haha gud, mitt rum är så stökigt så nu har jag precis bäddat klart sängen och snart ska jag hämta damsugaren osvosvovs. Det här kommer bli en chill dag och till skillnad ifrån igår så känner jag bara för att vara hemma, Marina och Mamma har försökt få med mig till gymmet men jag känner att det är goare att ha en slappdag med massa godis osååå. Ne nu ska jag damsuga! lolololoololol.

söndag

Godmorgon mina fina läsare. Idag är de söndag vilket betyder att det är skola imon och idag tänkte jag ha plugg dag, haha vi får se hur det går men ska försöka iallfall. Just nu ligger jag i min underbara säng och är sjukt sugen på mat och shoppa, hahah jag dör vill köpa alla de fina grejer som kommit in nu i höst.. Jag får väll bara vänta tills nästa månad eller nått tråkigt, ne nu ska jag äta, hejsvejs. 

bio

Har haft en bra dag nu tillslut iallfall! På bion så träffade vi Linnea, Matilda och Victoria så de blev gött tjöt med dom en stund. Filmen va bra, Channing Tatum är ju bara fööör snygg, den kanske va lite överdriven och så eftersom det mesta som hände i filmen var ju typ att dom strippa oså? hahah men ja den va ju bra annars, hehe. Eftersom jag och min gamla kära vän Linnea bor typ på samma ställe så åkte vi hem tillsammans, pratade minnen och sånt, har ju endel om man säger så, haha! Nu är jag iallfall hemma efter en bra men regning kväll, hade på mig lite fel kläder om man säger så.. haha men ja nu ska jag sova, är så trött, godnatt.



räddare i nöden

Marina räddade min kväll, woho! Så nu är hon här och vi ska på bio, vi ska kolla på Magic Mike åååh så najs, Channing Tatum är ju med och han är ju så sjukt snygg, de är ju mest för att han är med som vi ska kolla på filmen, heheh. Ska åka om typ en halv timma och så ska vi se filmen runt halv 9, de kommer nog bli as grymt!

outfit

// stickat - gina // kjol - ingenaning // klocka - ur&penn // skor - ash boots //

tråkigt

Misslyckad liv har jag. Skulle gått på bio med Sofia men hon kunde inte sen? Så då blev de inget med det, inga av mina vänner kan träffas  och har så jävla tråkigt, tur att pappa köpte pizza så de inte blir den värsta lördagen nånsin. ALLVARLIGT KAN INTE NÅN BARA RÄDDA MIG, haha vill nån va med mig idag??? hör av er isåfall, haha lol typ kontaktannons. Får ju sån panik av att inte göra nått alls, fan ingen bra dag idag. Förut om att jag fick den finaste kommentaren nånsin, ååh vill bara krama dig Linnea. Tack för du gjorde min dåliga dag lite bättre, kram på dig!!
pizzan gjorde även mig på lite bättre humör, hahah lol

nytt

Haha mamma köpte lite smått och gott till mig på ullared, wohohoho. Nej men ja, tack så mycket, hittade inte allt.. men detta får va med på bilden, haha!

Lördag

Vaknade på de bästa sättet, att min älskade mamma kom in till mig och gav mig världens kram och sa att hon saknat mig och att hon älskar mig, ganska bra sätt att starta en dag ändå. Lycka till på midnattsloppen med idag bästa. Jag ska snart gå och äta frukost så fort jag bloggat klart, vet inte vad jag ska göra idag faktist? Är sjukt sugen på att shoppa, men har inga pengar.. så vi får se vad som händer idag.

godnight


televisionen

För engångskull kollar jag på tv, haha brukar verkligen aldrig göra det längre. Kom hem för kanske en halvtimma sen, är trött som ett as. Jag vet inte riktigt vad jag mer ska skriva, äter som vanligt och dricker oboy, haha standard juuu. Det var ingen kefas idag, tyvärr så de blir en hemma kväll med min mamma istället, ha en bra kväll kompisar.  

gymmat

Nu är vi färdig gymmade, haha åååh så jobbigt. Alla är redan döda, men nu väntas en och en halv timmas handboll med. Nu sitter vi och kollar när killarna tränar och sen har vi planen hel, så de är ändå najs men jobbigt, haha. Sen efter handbollen ska jag kanske till kefas? Om jag orkar, vi får se, bloggar om jag överlevt sen, puss.

curly

// tröja - chelsea // byxor - gina // smycken - konfirmation + army jacka och ash boots

andra hemmet

I mitt andra hem nu, eller ja hos Iris. Sitter och äter och dricker oboy, taggar inför en 3 timmars lång träning.... Först gym sen handboll, fy i helvete säger jag bara. Nu sitter vi och diggar till One Direction hahhaha men de är fint.

Fredag

Idag är det sista skoldagen för denna veckan, känns skönt och bra. Idag är de en ganska chill dag tror jag? Slutar runt 2 och sen åker jag till Iris och sen blir det träning, ååh så jobbigt har ont i kroppen hela tiden för jag har sån träningsvärk.. buhuhuh. Jag va ju så cool när jag åkte motorcykel till skolan idag med min pappa, med haha lol. Man har så fula kläder på sig då..

go dag

Har haft en väldigt go dag med min favvis. Känner att jag ätit för mycket mat, ååh jag är fortfarande mätt, men de är sååå när man får för mycket av det goda. Mammsen hade köpt lite till mig, haha typ strumpor :))) lite annat med, små grejer, tack så mycket! Hmm ja annars så orkade jag aldrig ta en outfit förut, är jätte trött så nu ska jag sova, godnatt. 

Påväg hem

Sitter i bilen med super Lasse och ska möta min och Ellans mamma i stan, dom har nämligen vart i Ullared och jag hoppas mamma köpt nått till mig, haha jag bad henne köpa nått om den skrek Soffe!!! Haha men ja, är så jävla mätt efter all mat va, helt sinnes. Ska vara social nu, hajdooo


kladdkaka

Är med min älskade nu och vi har precis fått i oss endel pizza och massviss med kladdkaka. Så himla najs, nu ska vi sova i typ 1 timma och sen blir de mera mat, wohohhooh. Nu kommer jag somna vilken sekund som helst, så jag bloggar mer senare, kanske outfit eller nått trevligt kommer upp.

Bussen

Sitter på bussen in till stan för att möta Elin där, hon slutar kvart i så de blir typ perfekt. Är dock jävligt trött somvanligt haha, men de kommer bli super kul och träffa Ellanbellan igen, lite tjöt och kladdkaka de blir perfekt! Ska spara batteri på telefonen nu, haha så kan ej blogga mer.


Torsdag

Hejsan kompisar, va sjukt trött när jag kom hem ifrån träningen igår så jag orkade inte blogga. Har ont i hela kroppen nu, vaknade av att jag hade så ont överallt.. Sån jävla träningsvärk, helt galet. Idag är en bra dag annars är i skolan med mina fina vänner och gör inte så mycket i regnet, har SO nu så kan inte blogga mer, Hugo hälsar, puss. 
 

Hallen

Är i hallen och träningen börjar nu, den är slut typ halv tio eller nått, om jag orkar blogga mer sen så gör jag det, puss.


promenad

Gick en promenad med Rut, Iris hund. Hatar annars hundar tycker mest dom luktar äckligt och skäller, haha men de är la typ den enda hunden jag tycker om, lilla Rutis. Har även precis ätit mat, vi kommer ju ha endel håll sen när vi ska träna dock.. fan, men ja jag blev trött av att gå den korta promenaden så jag vet inte rikigt hur jag ska klara att träna i en timma och 45 minuter, haha..

Baka

Har precis ätit och bakat, så nu väntar vi på att våran kola kaka ska bli klar, va längesen vi baka nu haha! Ska bli så gott, de typ luktar över hela huset, mmmmmh. Ska snart gå och lägga oss en stund, är så sjukt trötta båda två.. Nu piper det att kakan är klar, brb ätaaaaa.

regn

Det regnar och regnar och regnar haha men jag tycker det är mysigt. Bara att håret blir så fult och halv krulligt lixom, haha. Det ska bara bli lite kallare med så man kan gå runt i stickat osånt mysigt. Efter skolan åker jag till Iris, då ska hon lära mig att plugga, galet najs. Sen ska vi ha sen träning idag igen, är så sjukt trött idag va, SÅ JÄVLA GALET. Känns som jag ska somna vilken sekund som helst, icke brao.

ingen vanlig dag

För det är världens bästa Elins fördelsedag!!! Min underbara vän fyller 16 år idag och jag hoppas att du får den bästa dagen på länge. Min kära bästavän, kännt dig sen jag föddes och du är min finaste ängel, starkaste jag känner, du är bäst och jag längtar tills imon då jag får bjuda på kladdkaka och fira dig. 


 

D.Ö.D

Är allvarligt helt död, 2 timmars träning, först en timma med intervaller och sen handboll aså fy i helvete, nu sitter jag ny duschad i bilen i min OnePiece och ska bara ta nått att äta när jag kommer hem sen direkt gå och lägga mig, bloggar mer när jag lever igen, haha godnatt på er!


dagens


Enkell outfit fick de bli en dag som denna, haha lol.
//tisha - Weekday // shorts - fixatsjälv // ash + fransväskan //

tråkigt

Åh jag har så jävla tråkigt va, det är helt galet det känns aldrig som att klockan blir åtta.. Träningen börjar ju då och då ska vi först ha löp och sen handboll tills klockan blir 22, asså fuck va sent. Jag kommer somna på planen eller nått, jag går ju typ och lägger mig runt tio hahhah fan. Ser att klockan börjar faktist bli mycket eftersom jag måste ta bussen såg jag nu, ojdå måste rusa HEJDÅ.

klassdag

Några bilder ifrån dagen, alla våra klassdagar är alltid så tråkiga och onödiga. Men ja, de är ändå gött att inte ha lektioner oså, men de va ändå en bra men blåsigt dag ute vid havet, imorgon tror jag att de riktiga lektionerna börjar med? ooooh spännade, ska va grym nu har jag bestämt och lyssna och inte prata allt för mycket som jag brukar, haha!

kesella

Åh missade bussen i bohus så jag va tvungen och vänta i 35 minuter, KUL. Men ja nu är jag äntligen hemma och jag äter kesella och crunchy eller vad det heter ute på altanen de är så fint väder! Ska snart börja plugga med, senare ikväll blir det träning, så det blir najs. 

Bilen

Sitter i Emmas bil och vi har låst in oss haha det är så kallt ute och vi har klass dag en bit innan Marstrand. Slutar typ halvtolv idag, så de är as najs. Vet inte riktigt vad vi ska göra nu, men ska till resten av våran klass iallfall.


film

Satte precis på Hunger games, börjde kolla på den hos Iris men vi kolla aldrig klart och jag har inte sett den innan.. hahah så jag tänkte kolla klart på den nu, borde egentligen städa undan alla kläder och bädda om min säng, osvosv. Men tar det nån annan dag istället. Nu ska jag fortsätta kolla på filmen, hörs imon.

Bussen

Tog en cykeltur till bussen förut och nu sitter jag på bussen hem, hade en bra dag med min bästa. Är jävligt trött och de känns som jag ska somna nu typ, haha 5 olika bussar har jag åkt snart, WOHOOO coolt. Ne bara jobbigt, haha lol. Glömmde mina lurar nånstans med? Ajaj, skit tråkigt att åka buss utan musik men jag överlever väll..


fotat

Har vart ute nu i ett tag och fotat, haha vi får se hur det blev är så dålig på att vara seriös haha men ja försökte iallfall, haha.. Annars blev det fina bilder på blommor och emma, haha! Ska försöka med proffs hjälp av mina nära o kära vänner och fixa en bra header och en ny design. 

hos emma

Jag kom tillslut till skolan haha åh gud, men ja vi fick reda på schemat och lite sånt spännande haha. Sen va det en massa nya ansikten eftersom alla sjuor har börjat, tråkigt att alla de gammla niorna har slutat :( Nu är jag iallfall hos Emma och vi har lagat mat, eller ja Emma iallfall, haha! Lucas, Erik och Anton var här ett tag med! Men nu är det bara jag och Emmisen,  och vi ska ta bilder osånt nu, kanske blir en ny header inom kort!!! WIIIE.

Bra soffe

Missade tåget i stan för min buss va sen så jag sitter nu på en annan buss som jag tänkte ta till skolan, men just nu står denna bussen still så jag tror jag missar den andra bussen som jag ska byta med, haha faaaan, bra soffe och komma försent första dagen, OPSI. Nej men vi har ju ändå inga lektioner osånt idag utan jag tror bara vi kommer få våra scheman osånt, eller? Ah jag vet inte, första dagen som 9a iallfall, känns galet att det är sista året på Ytterby.. Men ja nu ska jag väll sova eller nått bussen har stått still i över 10 minuter, fan de här är inte bra, bajs


bara jag?

Det verkar som det bara är jag som längtar tills skolan imon.. haha alla andra är så jävla negativa och ja jag tycker att det ska bli skönt att komma in i de vanliga rutinerna eller vad man ska kalla det. Tänk nu oxå till hösten va grymma outfits man kommer gå runt med, ååååh jag längtar tills allt stickat och alla stora halsdukar och sina jackor och västar som man kommer kunna gå runt med utan att svettas ihjäl, iiiiiih jag tycker verkligen att det ska bli skönt med höst och skola nu!!
 arkivet - November 2011

rutigt

//skjorta - Bik Bok // Linne - Iris // byxor - Gina Tricot // Väska - chapnlle.com/sv/ // klocka - ur&penn // Boots - ash //

pizza

De inlägget innan publicerades aldrig.. Men ja just nu är jag hos iris och vi var och käka pizza, sen solade vi. Sedan gick vi och satte oss vid älven en stund. Nu sitter vi här i Iris säng och är proppmätta och hur trötta som helst. Tror vi ska kolla på en film eller nått annat mysig, sova kanske haha. 

Grattis

Nu va allt slut vissa håller fortfarande på att städa i huset men någrasitter här utanför och har städat klart på sina ställen, haha vårat lag kom tvåa och dom som vann fick t-shirts typ, grattis till er kompisar! Nu ska vi ta oss hem snart, fast jag åker till Iris men jaaa, bloggar väll mer sen när jag har tid och ork.


19 augusti

Godmorgon, är så sjukt jävla trött och har ont i ryggen efter stenarna igår. Idag blir det bara en chill dag här tror jag, tävlingen mellan de 3 olika lagen (vi alla är uppdelade i 3 olika lag) haha ska avgöras och då ska vi göra frisbeegolf, va och tränade på de igår och de gick åt helvete... haha så ja vi får se, nu har lag Jalla Jalla gjort klart frukosten, dags att äta, hahah lol. 
jag och Moisen igår 

döda

Helt sjukt va trött man är, trodde vi skulle springa en mil med stenar i ryggsäcken men det blev ''bara'' 7,5 km och allvalrigt det va det värsta nånsin, alla är så döda va. Det bästa va att vårat lag vann, wohhohooh!!! Nu har vi bara chillat i stugorna, spelat kort och ätit hamburgare osånt, vet inte vad vi ska göra senare alla är jätte trötta så det blir nog att sova om ett tag.

white

Denna fina blusen/tröjan kommer ifrån Tessie bra att ha om man har en dag man ej vet vad man ska ta på sig, hehe så slänger man på sig den och ett par najsiga byxor, woho.


stafett

Alla är helt slut nu.. vi har kört stafett och ja de va sjuuuukt jobbigt, nu väntar vi på att maten ska bli klar är hungrig och trött som bara den, haha ååååh. Nu sitter jag, Soffe och Irre i vårt rum och dör av hunger, här får ni några bilder ifrån Julias kamera som jag beslagtagit, hehehe. Tack jullan ♥
 Mitt, Moas, Sofias och Iris rum!! haha mysigt har vi det iallfall.

Frulle

Godmorgon våran grupp har precis fixat frulle och alla har ätit osv, nu ligger jag i min säng :) Om en halvtimma ska vi ha teori och sen ska vi ha handikappslöpning hette det? Då ska vi springa en mil med en ryggsäck full med stenar.. De är typ de värsta haha allvarligt man har så ont i ryggen efter det va, nu ska jag borsta tänderna, ha en bra dag kompisar.


godnatt

Har hittat internett här, haha så jag sitter med min dator i hösta hugg och snyltar internett wohohoh. Nej men såklart har jag med mig datorn de är alltid bra, haha. Orienteringen gick inte så bra.......... och ja jag är ganska grinig nu, så jag säger godnatt till bloggen och allt så bloggar jag imon, hejdå.

Nu kör vi!!!

Första grenen nu, haha! Nu kör vi lag handikapp!!! Hahaha lol, vi heter så för vi har Sofia och hon har kryckor, men de är najs, ska ut på orienteringen nu, woho!!


Träningsläger

Kom nyss hit, är redan helt slut efter jobbet och har sjukt ont i fötterna och de känns som jag ska somna vilken sekund som helst, men ingen vila nu.. Håller på att packa upp allt med Selma och Evin dom andra i laget är inte här än, de kommer om 20 och då ska vi ut på orientering? Haha jag vet inte vad, men ja vi får väll se hur mycket bloggning de blir de är fett dåligt internett här ute i skogen..


military jacket

Fick med mig denna jackan ifrån Chelsea och velat ha en militär jacka i ett bra tag nu, så den kommer nog användas endel i höst, ska dock försöka hitta märken och sätta på så den inte ser så tom ut med alla ställen där de är meningen att det ska märken på.. haha typ.

godmorgon

Har varit vaken ett tag och nu är klockan 06.28 är sjukt trött och de känns som jag ska somna igen vilken skund som helst... Måste iallfall packa så att jag har med mig allt jag behöver till träningslägret eftersom jag inte hinner he m efter jobbet, nu måste jag packa ha en bra dag kompisar!
världens grymmaste lag, ni är bäst tjejer.

packa

Måste egentligen packa men jag orkar inte nu, så Iris hjäpa mig att skriva lista, hon är hemma ifrån Norge med!!!! JAAA, as glad. Så får packa imon runt sex på morgonen istället, degdegdegdeg. Nej men eftersom jag ska upp tidigt imon så ska sova då tänkte jag, sista jobbdagen med, gött. Ne nu ska jag sova, nattis.

ont

Haha ååååh jag har så ont i fötterna va, helt galet. Kom iallafall för en stund sen och nu ska jag städa mitt rum eftersom de ser ut som en bomb har sprängst och de ligger kläder typ, ÖVERALLT. Fick med mig en oversice skjorta idag med.. haha borde inte shoppa mer men kunde inte låta bli, ska nog ha på mig den imon så visar bild då! fick igång min kamera med, whohhooh. 
HAHAHA JAG ÄNDRADE FÄRGEN SÅ MAN SER ATT JAG HAR BYXOR PÅ MIG NU, EFTERSOM DE VA EN SOM KOMENTERA OM JAG INTE HADE PÅ MIG NÅGRA NÄR BILDEN VA SVART VIT, det klart att jag inte tar kort på mig själv utan byxor?! hahaha åherre

Standard

Åkte in till stan med Marre efter jobbet och nu sitter vi på donken och har precis käkat, ska åka och fixa marres telefon, så de är deg, bloggar mer sen.


svar på tal

 Vad jobbar du med?:)
Jag jobbar i caféterian i idrottshallen under Sommarhandbollen som min klubb arrangerar för de små som spelar handboll, och de är i 5 dagar. Så jag gör chokladpuddingn, servarar mat, diskar, sopar, osv..
 
Vart beställde du dina ash? 
Va kosta dom? 
Vilken storlek tog du? Är dom normala i storleken? 
Tacksam för svar! (i ett inlägg) när du lägger upp dom kanske? :)
 
Jag beställde dom på spartoo.se och med frakt oså kosta dom typ 3 200 kronor, eller ja om man nu ska va exakt 3 172, hahah lol. Nej men ja, jag tog den storleken jag brukar ha på skor, hade provat dom på Firoucci innan så jag visste vilken storlek jag skulle ha (de fanns bara i mocka där, därför köpte jag de inte där) För mig är dom normala i storleken men de beror ju på helt vad du har för fötter/anklar alla kan inte ha boots med stålhätta för de är lite svåra att få i så om ni frågar mig är de normala i storleken men de har jag inte läst överallt.. så man får väll prova och se själv.

 
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/kl%C3%A4der/jeans/dr-denim-202/plenty-denim-leggings-600581-14/
är det dom byxorna? om inte, kan du länka dom där de finns att köpa? sjuukt snygga!! :D
 
Nej jag tror inte att de är dom med hög midja, men dom finns att köpa på Carlings, Design Only och fiorucci, 
vad jag vet!! Ja visst är dom, de är lätt de skönaste byxorna jag har!
 
kan man se en bättre bild på väskan? :)

Jobb jobb jobb

Förlåt att jag inte har bloggat men jag har ute haft tid.. Nu har jag en liten paus och jag chillar i caf'et med en kall cola, deg. Hmmmm har inte så mycket att blogga om, idag ska jag träffa Marreparre efter jobbet, vet inte vad vi ska göra men vi hittar väll på nått najs!


hemma

Efter jag och Ellan var i stan åkte vi till henne och tog lite kort och bara prata lite oså hämtade även min laddare, sen aså tog jag tåget in tillbaka till stan och åkte hem. Fick även med mig en ny jacka och en fin blus/tröja ah vet inte vad man ska kalla det, men denna dagen var lyckad och ja en väldigt bra dag med min fina vän.
  
 
 

outfit


//tröja - Zara // jeans - dr denim // skor - ash boots // + skinnjacka

Mat

Har gått runt i stan en stund och hittat lite grejer och nu orkade vi inte gå mer så vi satte oss på donken, åååh första gången sen innan Kroatien, vilken lycka!!! Haha ne men de är fett, ska fortsätta käka nuuuu, ha de jalla


För varmt

Är fett varmt ute och jag har inga shorts och jag håller på att svimma haha allvarligt. Men jaaa jag tror att jag slutar om en stund och då ska jag ta mig in till stan och träffa min älskade vän Elin. Är så sjukt sSka försöka fixa outfit bilder och sen ska jag få tillbaka min skoldata laddare så jag kommer kunna blogga mer eftersom den datan är snabbare än min andra, så de är naaaajs.


Chokladpudding

Är så himla trött va, åh de är helt galet. Idag har jag mest gjort chokladpudding och så har jag flätat alla små flickors hår, haha! Nu sitter jag i soffan och gör ingenting andas lite ba, haha typ så iallfall. Jag hade tänkt att fixa tidsinställt men jag hann inte imorse men ska fixa senare, nu piper de att kaffet är klart måste fixa de, puss


Allvarligt talat

MIN BLOGG SUGER NU. Ville bara säga det, om nån snällis där ute skulle vilja donera en kamera och göra så min blogg blir bra igen hade det varit jätte snällt. Saknar och fota oså.. Sitter annars här på mitt golv och träningen va najs känns bra att handbollen är igång, blev väldigt överraskad med, helt galet finner inga ord. Nu tänkte jag duscha och äta nått och sen sova. Bilder ifrån Ellans kamera. 

Träning

Första handbolls träningen sen Partille Cup, omghaaaad känns jävligt bra!!! Fast kommer nog gå åt helvete med att skjuts oså, men de kommer bli fett kul! Här får ni en söt bild på mina kära vänner!!


ash boots

Det var dessa underbaringar som låg i mitt paket och jag kan ju inget annat än att säga att jag är så lycklig att jag äntligen fått dom!! Igår skakade jag när jag fick bära in dom och uppna dom de var helt galet pulsen började slå as snabbt, haha shit. Men ja nu är dom äntligen mina!!! :D:D:D:DD

Påväg till jobbet

Är väldigt depp det var jobbigt igår kväll men jag ska till jobbet iallfall och jag inviger mina nya skor!!! Woho, typ. Tagga göra chokladpudding hela dagen lalallalala har inget att skriva egentligen, ha de


golvet

Sitter på mitt golv och bara sitter. Tänker så de knakar gör jag, de är inte lätt när det är svårt, haha ååh va jag hatar de citatet de är jävligt sant men sååå utjatat. Haha men exakt så känner jag faktist, svåra beslut som måste tas, men de är väll så när man är tonåring. Nej men ah, fysen idag va så jävla jobbig, hade långa intervaller och jag är så död nu så de är inte sant, kommer garanterat vakna med träningsvärk i benen och jag kommer knappt kunna gå.. Ska lägga mig snart, så godnatt.

outfit

stickat - jc // jeans - dr denim // jacka - hm // väska - chapnelle.com // halsband - gina // skor - converse//

Paket!!!

KAN INGET ANNAT ÄN ATT SÄGA ATT JAG ÄR SÅ SJUKT LYCKLIG PULSEN LIGGER PÅ 100 allvarligt!!!! Lägger upp bilder imon, men ni som följer mig på instagram kan se där!!!


hemma

Nu är jag hemma efter en ganska chill dag, det var faktist ganska kul och vara där även fast jag inte fick göra så mycket. Det ända är ju att man är så sjukt trött, men annars så va allt toppen. Ska dra på mig mina springikläder så ska vi ha fys träning runt 6, ska bli härligt att röra på sig.

Diska

Jag har gjort 8 liter chokladpudding och diskat och städat upp ifrån alla barnen och serverat grönsaker typ, haha jobbigt. Nej men de är ändå helt okej, Selma kom och gjorde min sällskap så de blev lite roligare. Nu sitter vi i soffan och chillar, är så sjukt trött va, helt galet.


Jobb

Hejsan kompisar, första jobbdagen idag. Så just nu så sitter jag i cafeterian i idrottshallen och gör INGENTING haha har inget att göra eftersom alla barnen är där ute med ledarna.. Jag ska bara servera mat och göra choklsdpudding, deeeeg. Just nu har jag de annars skit tråkigt, men ah bloggar väll mera sen.


sytt

Har suttit med min stenålders symaskin och sytt om lite kläder, wohoho nej men ah de är väll de jag gjort ikväll. Känner mig som en tant om jag ska va ärlig, ska sova nu snart eftersom jag ska upp 6 imon eftersom jag ska jobba, omghaaaad. Ne nu ska jag sova, puss.

igår kväll





silver

Det blev ett silver för Sverige, bara ett måls skillnad så de va ändå jävligt bra av dom! Nu pratar jag med min kära vän Iris som jag saknar och inte kommer träffa sen fredag ååååh mitt lilla hjärta :(:(:( Ska snart ta en dusch och sen sova ännu mer, ska fixa Linneas blogg med Emma har gjort en header som jag ska försöka sätta in, de blir nog super! 

haha bilder ifrån April förra året.

Handboll

Snart är första halvleken slut, de står 10-8 till Frankrike och båda lagen spelar egentligen sådär, dommaren är mer på Frankrikes sida men de kommer väll bli mer utjämnat sen.. Vi får väll se de är underbart att se Sverige i en os final men jag tror inte att de blir ett guld, tror att alla förväntar sig att Franskmännen vinner, även jag men vi får alltid hoppas de är ju 30 minuter kvar, så de ska bli kul att se!


hemma

Kom hem för kanske 45 minutersen efter våran tältning, har högst sovit 3 timmar inatt så är sjukt trött så jag ska sova nu tänkte jag sen vakna när handbollen börjar, har haft det jätte bra med mina älskade vänner, saknat dom. Ni får ursäkta den dåliga uppdateringen men min telefon dog ganska snabbt igår, och man kunde ju inte ladda den där.. Det kommer mer bilder sen ikväll.

Lever livet

Har precis badat, tältet är uppsatt och vi äter och chillar, haha verkligen en riktig sommardag! Vädret är verkligen helt underbart och vi har de jätte bra här och senare ikväll ska vi sätta igång grillen, wiiie.

 


Campare

Är en riktig campare nu känner jag, sitter i bilen med mamma och ska handla mat och sen ska jag träffa mina kära vänner och då ska vi tälta, wohoho kommer bli så grymt saknat dom. Kommer nog inte bli den bästa uppdateringen men bloggar när jag orkar och har tid, vill spendera de sista sommalovsdagarna så bra som möjligt, solen lyser och jag känner att jag vill umgås med mina vänner, puss ha en bra dag


godnatt

kom nyss hem orkar inte sätta på datorn och blogga så de blir ett bildlöst inlägg. ska sova nu,  godnatt

Handboll

Matchen har precis börjat och nu sitter vi här med jordgubbar, SVERIGEEEE WOHOHO NU BLEV DE MÅL!!!! Kan inte blogga mer nu, ååååh är så nervös!!


saga

Sötaste Saga la upp på instagram igår, en bild på mig och en text. Om jag fick välja någon som min syster så skulle de bli du. De va det sötaste nånsin. Hon är 99a och spelar handboll i min handbollsklubb haha ååh blev verkligen helt rörd, goaste Sagis, bilden va ju dock inte de vackraste ser ut som jag är 10 år på den, haha.

drar nu

ska åka till en kompis nuuuuu, hajdooooo

  

blä

Mogen rubrik, haha nej men asså allvarligt blä, mår illa och har ont i magen. Det blev bara drygt 4 km men de räckte bra idag, bättre än inget. Haha åååh är så dålig va. Men de va ju behövande, eftersom jag missat 2 träningar denna veckan. Just nu väntar jag på min sega bror som har duschat i typ över 25 minuter??? ååh vill duscha nuuu :(:(:( här få ni en ful bild på mig med världens minsta tunga ser de ut som, haha gud..

springa

Har precis käkat lite frulle och nu ska vi ta oss ut i regnet (?) Ska ut om 2 minuter fårse hur långt det blir, får väll bara följa efter min bror för jag har ingenaning om vart vi ska springa, haha! Men ska ut nu iallfall så bloggar om jag överlever..

tröttis

Bestämde mig för att gå hem för ett tagsen. I början var det väldigt segt men sen så var kvällen bra, vi umgicks väldigt mycket med dom när vi var yngre så det var ändå kul och träffas. Nu är jag alldeles för trött och ska upp tidigt och springa imon med min kära broder, ska faktist bli kul. Nu ska jag sova, godnatt.
lol använde grannens skor som tofflor när jag skulle ut, bara några storlekar förstora..

shopping

tröja ifrån JC och halsbandet ifrån Lindex.

till grannen

Våra grannar har bjudit oss på middag så istället för träning så ska jag äta, men de är ju gratis mat så ;)) Nej men hade gärna tränat faktist, men de blir väll kul att vara social med föräldrar och barndomskompisar? Jag vet inte, vi får se. Ska vara där 6 så vi ska väll gå om nån minut, woohohoohoh eller inte, de bästa är ju att jag kan gå hem på mindre än 30 sekunder sen när jag tröttnat haha.

Twister

Sitter och äter glass medans vi väntar på bussen. Först var vi i Kungälv och där hitta jag en tröja och ett halsband, blev verkligen kär i tröjan egentligen borde jag inte köpt den, men den va så fin, haha så va tvungen! Sen åkte vi in till stan och växlade pengar ifrån Kroatien, de blev bara en snabbis med Marre idag, får träffa hon längre nån annan dag!


Buss

Sitter och dör av värmen i bussen. Hann inte blogga innan jag åkte, haha de blev väldigt bråttom till bussen så jag fixa mig lite snabbt och tog på mig de första bästa, men de är ju så varmt.. Har på mig svarta jeans, wohoh. Men jag sitter på bussen in till Kungälv där jag ska möta Marina, de blir kul! Ångrar verkligen att jag inte tog shorts, allvarligt, fan. Dubbelmoral av mig på andra bilden, haha klagar alltid på alla som lägger upp en bild på sina fötter, typ påväg hem och en bild på deras fötter, opsi..


nionde augusti

Godmorgon kompisar, vaknade för ett tagsen och nu sitter jag och pratar med Iris. Ska städa mitt rum och plugga lite och sen ska jag träffa Marina när hon har vaknat. Wohohho längesen nu!! Måste städa nuuuuu, bloggar sen! hahaha bilder ifrån förra året i Maj på oss.. pinsamma bilder hittade jag , fast lägger inte upp de pinsammaste hahahaha

hemma

Tror jag glömde min dataladdare i stugan så jag sitter nu med min gammla stenålders data och snackar skype med mina efterblivna vänner. Funderar på att sova snart, klockan är ju sååååå mycket, haha allvarligt. Godnatt bloggisen.

igår kväll


mera mat

mat mat mat, lever livet med allt de goda, haha. Nu har vi precis käkat grillat och kladdkaka. Vi ska åka hem senare idag, efter vi kollat handbollen tror jag! Så de är deeeeeeeg, nu ska vi gå ut i solen, woho den lyser!!!

regn

Linda åkte hem typ imorse, hon mådde inte så bra. Vädret har varit sådär idag, fick precis igång interntet igen wohoohoh! Jag och Ellan har badat i regnet, haha de va värsta najs ju. Varmt var det i vattnet med, de ända va ju att de va så sjukt många brännmaneter, men annars så! Nu sitter vi och torkar i soffan, haha lol.  


 

Frulle

Vaknade halv 12 och hela morgonen har jag och Ellan jagat världens största geting, aså jag skojar inte dom är som tre vanliga getingar jätte stora och långa, ska försöka ta kort på den om jag vågar gå så nära, haha! Men vi väntar på att dom andra ska käka klart så vi kan ta fram tacosen och äta, hehe.


Godnatt

Har tagit en massa bilder med Ellans kamera men internet funkar inte just nu. Så får göra ett kärt mobilinlägg, typ. Ska lägga oss snart, har käkat tacos och druckit en massa cola och mjölk (inte jag, haha hatar mjölk) de är väll de vi gjort idag, haha! Nu ska vi sova, ha de jalla bror.


svar på tal

vilken slinga sprang du i?
Spran 8 km slingan, den grön/vita eller vad de nu är i skatås.
 
Har Ellen blogg? Kan du länka den ? 
Älskar din blogg!

Ah fast hon heter Elin men jag kallar henne Elllan, hehe. Men klicka här så kommer du till hennes blogg. Tack så mycket!!
 
kan inte du visa bättre bilder på din skinnjacka?
Har bara gammla bilder på den, men hoppas dom funkar.
 
Hej, jag håller på och letar efter primeboots. Jag undrar om du har några tips på antingen butiker eller olika webbsidor men snygga primeboots? Skulle varit så snällt om du kunde hjälpa mig!! btw; verkligen en superblogg med massa inspiration och allt, älskar den!!

Primeboots finns och köpa på Fiorucci och raglady är dom jag vet. Hehe, och sen kan du beställa på bootskompaniet  heppo.se och nelly sen är de bara att söka på typ primeboots på google så hittar man. Åååh va glad jag blev nu, tack sötis!!!
 
Vad har hänt med din kamera?
ja duuu, det undrar jag med. Linsen lixom laggar ibland och då funkar det ej att sätta på den :'(((

pannkakor

När vi kom fram så hade super Lasse lagat en massa pannkakor så nu är vi proppmätta. Elin och Linda ligger i sängen och sover, typ go. Haha jag sitter där det finns internett heheheh. Lyckig tjej som fått hålla på och fota med ellans grymma kamera, lekte även na na na na na batman, wohohoho. as ful annars.

Väntar

Jag trodde vi skulle ta en buss en timma senare haha så jag fick stressa endel, nu väntar vi iallfall på att bussen ska åka och då väntas typ en 1 timma och 40 minuters resa till bokenäs, wohoho. Ska fortsätta dricka min vaniljlatte nu, pussaaaaaar


sjunde augusti

Godmorgon kompisar, känner att jag är uppe med tuppen. Vaknade för ett ganska bra tagsen fast har bara legat och kollat bloggar och instagram, men kände att det är dags att gå upp nu. Ska snart käka hade jag tänkt sen så fixa mig packa oså, sen åker jag in till stan och möter Linda så åker vi tillsammans in till Ellan. Kommer bli najs, hoppas att vi får bättre väder dock.. Ska äta nu, hajdooo.

handboll

Kollar på handboll och målar naglarna, najs äre. Sitter i min onepiece nyduschad o go med min älskade mamma och äter banan. Ska upp ganska tidigt imon eftersom jag ska fixa lite tidinställda inlägg eftersom jag och Linda ska åka till Elins stuga där vi stannar i en natt, de kommer bli riktigt grymt!!!

död

De blev bara 7,5 km för mig och några andra i laget och resten sprang milen, haha men det gick ändå helt okej, stannade inte nångång så jag är nöjd. Nu är mina ben som spagetti och jag är verkligen död, haha de är helt galet. Nu snackar jag med min älskade Ellan i telefon och planerar tills imon, wohoohoohho!

maaat

Fixade lite mat till mig, de blev faktist riktigt gott. Det blev lax med grönsaker och fetaost, mmmh. Inte så svårt att laga fryst lax dock, hahah men ändå. Haha nu är de typ bara en timma kvar tills jag ska ta mig till Fontin och springa, ååååh längtar efter alla tjejerna men dock inte efter själva träningen. Panik asså på riktigt, nu har det iallfall slutat regna lite goare att ta sig ut iallfall, vi får se hur det kommer gå..

Moppe plugg

plugg, plugg, plugg. Innan sommarlovet är slut eller ah när skolan börjar så ska jag ha tagit kortet, så nu har jag tagit på mig mina smart glasögon och har pluggat endel, tänkte ta en liten paus och blogga osv sen fortsätta igen. Ska ha första träningen med handbollen idag, känner inte för att springa milen och göra bort mig totalt. Haha alvarligt kommer nog gå åt helvete i detta ösregnet med, åååh aså fan, ångrar att jag inte sprungit mer i sommar... haha :(:(

2 VECKOR KVAR

Idag är det bara 2 veckor kvar innan vi börjar i skolan igen, jävligt sjukt ändå. Kan inte fatta att vi ska börja i 9an haha fan va galet, kommer sakna alla de gamla niorna i skolan och att inte få träffa dom varje dag. Men samtidigt kommer de bli skönt och börja i skolan igen, eftersom min klass verkligen är den underbaraste så längar jag att få gå i ett år till med dom. Detta sommar lovet har inte riktigt kännts som ett sommar lov eftersom vädret inte har varit de bästa, hade gärna träffat endel personer mycket mer som jag inte hunnit träffa oså, men annars har de varit ett jätte bra lov.

00.19

Kom hem typ kvart i 12 och sen kollade jag klart på Soul Surfers, ååååh vilken fin film. Verkligen se värd, haha grät lite grann till och med, haha! Men nu är jag verkligen sjukt trött och jag ska sova, godnatt kompisar.


konfirmationen

Fick en kommentar om jag kunde berätta om de sättet jag konfirmerade mig på och jag visst kan jag det. 
De andras gruppernas konfirmaion börja ju i Augusti när skolan börja, men vi hade våran första träff i advent.
Sen träffades vi 1 till 2 gånger i månaden fram tills lägret som var i 12 dagar. Vi va tvugna att gå 17 gudstjänster, men det va verkligen värt allt. Är så himla glad att jag valde sommarkonfan. Vi hade sån underbar grupp med 15 ifrån ytterby 3 ifrån Strandskolan 2 ifrån munkegärde och 3 ifrån Thorild. Så vi va mest ifrån Ytterby, faddrarna och ledarna va så otroligt härliga och snälla. Man blev jätte bra vän med alla och efter lägret började man tänka på ett annerlunda sätt, om ni ska konfirmera er nästa år så tycker jag verkligen att ni ska konfirmera er på det sättet. Lätt en av det bästa grejerna jag gjort i mitt liv.

golv häng

Legat på golvet och kollat film och pluggat. Soul surfer, har bara kollat ett tag men hitils är den väldigt bra. Väntar på att simon ska ringa så då tänkte jag medans jag gör det så har jag börjat plugga till moppekortet, hahha är ju på tiden att jag tar det snart..... Men ska kolla klart på filmen först tror jag, hehe.

outfit

Går inte och ta bra bilder längre med kameran, blir så trött. Har iallfall på mig en jätte enkel oufit idag, tröja h&m och jeans ifrån dr denim.

matte

Vaknade först klockan 8 eftersom ett litet mongo ringde och väckte mig, sen somna jag om till typ halv 11. Nu har jag precis käkat och duschat och min älskade pappa tvingar mig att räkna matte (ett av mina mindra starka ämnen i skolan, haha lol) Så de ska jag göra nu med han, och sen ska jag träffa Simoni och Samuel, trevligt. Bloggar innan jag drar, puss.

trötter

Har somnat i princip hela tiden sen klockan var runt 5 när vi hade sprungit och satte oss i bilen, och jag somna ju såklart på vägen hem och sen sov jag i soffan i 2 timmar eller nått. Har pratat med simon och samuel en del av kvällen med, nu är ju helt död asså verkligen ögonen typ stängs haha, åherre. Annars suger min blogg riktigt mycket nu, måste fixa kamera på nått sätt, men annars är mitt liv är på topp, asså verkligen!!!! Kan inte skriva vad det är nu men om typ en vecka, då iiiiih va jag längtar, godnatt.

linne

Blev riktigt nöjd med hur de blev faktist!!! De tog inte mer än 3 minuter så de är najs, jag la bara ett vanligt linne över t-shirten och hade den som en mall och klippte och de blev inte så dumt, kommer matcha linnet till vita eller svarta byxor + ett par boots.

Spring

Kom nyss hem ska ut och springa i Skatås med mamma och pappa, dom drog med mig ut. ÅÅÅh men jag måste eftersom träingarna börjar igen på måndag... OMG, måste rusa till bilen nu, puss. Gammal bild från SM.


Vi lever

Vaknade av att Iris öppnade tält dörren hahah eller vad man ska kalla det, klockan var fucking 8 på morgonen och vi la oss ju inte förens runt 3/4 inatt. Det galnaste var ju att tältet hade typ ramlat ihop helt när vi vakna, Hahah natten va galen, det kommer en gubbe och börjar prata och vi blev ju sså rädda eftersom vi är på en ö utan några männikor, det ändå som finns är kor på andra sidan. Gubben började prata och be oss släcka elden och vi va ju så rädda, eftersom vi bara hörde en mörk röst utanför tältet. hahaha men sen visar det sig att de va Iris låtsas pappa som skrämde oss, hahah åååååååh vi satt och skakade eftersom vi trodde att det var nån full gubbe som skulle våldta oss eller nått, hahah åh herre. Men allt var jätte lyckat förutom det och att vi typ bodde bland ny kläkta fästingar så Iris och Klara hade 14 färstingar var och jag hade bara 1 haha så jag hade tur... hahah men det har varit väldigt mysigt och lyckat och ja allt har varit jätte bra. 




 

mys

Sitter här med en mysig brasa och har precis grillat massa korv och stekt kantareller som vi plockade, haha åh värsta mysigt. Har de jätte bra här och nu känns de som sommarlov, haha snart börjar ju fan skolan.. Åååh :( men nu lever vi livet verkligen, ska mysa med tjejerna nu, puss.


kozmo

Gick verkligen loss i en affär med massa smink och parfymer osånt i Kroatien som hette kozmo så fick med mig detta hem, + massa presenter till mina nära och kära wohohohhoh tog inte kort med alla presenterna, men det på bilden är de jag köpte till mig själv, inte riktigt allt men jag tror detta va det mesta iallfall. 

Packar

Har packat allt och nu käkar vi innan vi ska sätta oss i båten ahhahah så himla galet, undra hur lång tid det kommer ta innan vi kommer fram.. åååh, hahhah kommer bli fett tror jag.

hos iris

Nu drar vi och handlar allt vi behöver oså sen bloggar jag när vi ska åka, omg så kul!!!! Klara kommer om typ en tima visst, tog bara 14 minuter hit, bussarna va grymma idag, wohhoho.

Godmorgon

Vaknade först runt 7, sen somna jag om så gick up nu runt 9. Ska packa allt jag behöver som sovsäck och liggunderlag hahah sen åker jag till Iris där Klara är så ska vi bara handla mat och en grill sen är vi redo för vårt lilla äventyr, ååååh det kommer bli så grymt. smååå tjejer, för ett årsen...

jo men de är så

ååååh blir galen, har så tråkigt va. Helt sinnes att man kan ha de såhär tråkigt, funderar alvarligt för att ha begravning för min kamera, har tappat hoppet. Han dog nog helt förut idag när jag fotade hos Iris, åh min älskade kamera. Jag hade så tråkigt så jag tänkte att jag kan ju sminka mig lite fint och sen ta bilder till en ny header, men ne de går ju inte med mammas kamera. Blir, G.A.L.E.N jajajja, alla älskar väll mobil bilder, eller???? Åh va bra.

åska

Vädret är ju helt kaos, hur varmt som helst även fast det ös regnar åskar och blixtrar???? Jag, Iris och Klara ska ju åka ut med båten och tälta på en ö imon.. Bara det inte är samma väder imon, då blir de ju inte så kul om de skulle regna in, haha men vi får väll hoppas på de bästa! Längtar verkligen sjukt mycket tills imon, ååååh hoppas de blir najs. Har hjälpt min bror och hans tjej att laga mat, så vi har käkat och nu sitter jag och äter frysta hallon haha åååh vill äta choklad :'(

outfit


// stickad - Bik Bok // shorts - slitna och nitade från h&m // + boots

hos ekman

Kom nyss hem till Iris va bara i stan en snabbis och jag bjöd födelsedags barnet på lite fika sen åkte vi hem. Ska snart dra och bada, haha det är ändå ganska varmt så vi ska hoppa ner i poolen, whoho. Saknat mongot himlans mycket, de va värt att gå upp så tidigt, ska hjälpa henne och städa nu tjingeling.

841

Idag är de ingen vanlig dag för de är Iris födelsedag!!!! WOHohihkhkhohi, sitter just nu på bussen ifrån landet och ska möts Iris vid motet och sen ska vi in till stan!! Kommer bli en bra dag med min kära vän, är annars trött som ett as och ska nog sova nu, är en bit kvar på bussturen om man säger sååå, bloggar mer senare! HAHAH såhär trött är jag


Landet

Kalaset var väll sådär halv kul haha de va väll som vanligt med kusinerna. Nu är jag på landet i stugan, ååh så mysigt. Är så härligt hör ute i skogen, haha! Ska dock åka hem med 9.17 bussen för att möta de bästa födelsedags barnet i stan och gratta henne, kommer bli grymt att träffa min saknade vän. Ska chilla vidare i mina träskor nu, haha puss. 

ray ban

Haha lol, fick med mig ett par fejk Ray Ban ifrån Kroatien. Mycket billigt och bra, haha nej men är nöjd med dom, de duger fint.  Glaset är dock inte så grönt som på bilderna, fick ingen bra bild med mammas kamera.

outfit

//Jeans - Cubus // Linne - klippt t-shirt från kroatien // jacka - h&m// väska - chapnelle.com // klocka - ur & penn// 

hemma

Hola chockos, kom precis hem lite besviken men de får väll funka. Har egentligen inte så mycket att blogga om just nu, har ont i min arm efter den dära sprutan och är så sjukt sugen på choklad och cola, åååh döda mig. Ska ju inte käka sånt längre, buhuhuuhuh. Ska ju på kalas hos mina kusiner senare och sen så tror jag att jag stannar en natt på landet, himlans trevligt.  JUSTE min kamera funkar nu igen, haha undra när den dör helt..

Lunch

 

Sitter och käkar på paprika med mamma, inlägget som jag skrev imorse publicerades aldrig.. Skit, men har iallfall gymmat innan vi åkte hit in till stan, nu ska vi kolla på en grej, åååååh omg så glad. Bloggar mer sen, puss.

 

Godmorgon

Har precis käkat havregrynsgröt och sitter nu i min säng i min onepiece. Ska dock om några minuter åka till Sportlife och gymma, ska blir gött. Efter gymmet drar vi till stan och då ska jag ta min andra sån gardasil spruta, haha eller vad det heter. Så ska jag även fixa en grej, så de blir najs. 

RSS 2.0