köra

Nu ska jag ut och köra med pappsen! Förhoppningsvis går det bra, glömmer dock av endel mellan gångerna vi kör (vilken spak är bromsen?XD) okej nej så dålig är jag inte, men det ska faktist bli kul! 

Q/A

vilka är dina favoriter i ph? :)
Oj va svårt... hmmm, Christer eller Ole-fredrik XD

Hej snälla kan du inte lägga ut ett inlägg om vad hon som sitter i korgen har på sig & vart det är köpt?!! Såå snyggt
Hahah hon i krogen, jag tror att Ellans Poncho kommer ifrån Åhlens, klänning Hm och primeboots!
Va heter du på snap? ;)
sofiastroom 

Vad har du för storlek på dina vans och din vanliga storlek?
Jag har strl 40 i vanliga fall och det har jag på vansen med, så JA dom är vanliga i strl!

Va heter appen som gör att bilderna blir så?
Det är ingen app utan det är Panorama inställningen på kameran!
Va va de i paketet? Jätteeee nyfiken!! ;D
En tisha, Marabou schweisernöt (favvo) och en vanlig grå hoodie!

När fyller du år? 
 29 Apri! inte sååå långt kvar nu!

Vem är det som sitter ner på knä på sista bilden?
Hampus Langendorf heter han haha

jeans +++ black

Ny vecka, nya tag. Hahha lol, typ så iallfall. Mår dock inte speciellt bra, kunde inte somna igår natt för jag låg och hosta och bara tänkte på massa saker. Men det har varit en lung måndag hittills iallafall, har haft profil och idrott men har ju inte varit med så det har ändå varit skönt. Fotade snygg-tilda precis, så fräshhhh outfit. Vill med ha en nice jeans skjorta!!

woppa

Har suttit och pluggat med mamma nu sen typ åtta och oj va skönt det kändes att lämna in uppgiften i tid!! Denna skulle iförsig in i fredags men mappen var fortfarande öppen och jag är faktsit väldigt nöjd så det känns as bra!! WIHO. Något som inte känns lika skönt är att jag blivit super förskyld, hostar i princip hela tiden och kan knappt andas. Men ska sova nu och hoppas att jag mår bättre imon :)) godnatt
Älsk

farmor 75 år

Varit hemma hos mina kusiner nu i flera timmar och firat farmors födelsedag. Det har varit jätte mysigt och träffa alla igen, det är ju inte så ofta nu för tiden! Nu ska vi åka hem och jag måste verkligen plugga! 
Världens finaste farmor5 olika tårtor bjöds det på med, dröm.
Min kusin Cornelia 

igår

Har helt glömt av bloggen, så hej :))) Var hos marie igår och först var det bara vi tjejer sen kom det lite mer utav hennes kompisar och pojkvän. Kom hem ganska sent inatt så jag är såå trött nu.. Men ska åka till mina kusiner nu och fira min farmors 75 årsdag!
marie x2 och irre och amalia 
ebbsan

kanalen

Vädret idag har ju varit helt underbart!! Vi köpte med oss lite mat och satte oss vid kanalen, satt och prata och tryckte i oss all mat hahha. Jätte bra dag med min älskade vän, nu ska jag åka till marie och spenderar kvällen där!

frukost

Sov här inatt och Marie fixade precis frukost, amerikanska pannkakor.♥♥♥♥♥♥♥ Ska snart åka hem och plugga lite sen åka in till stan och träffa Fredrik, ååh hoppas vi kan sitta ute på en uteservering och fika!! Solen har ju kikat fram så förhoppningsvis är det lite varmare ute med!
 

pizza kväll

marre hade fixat pizza när vi kom hit, så nu har vi precis ätit det och massa frukt:))) mmh. Sitter i soffan framför let´s dance och jag gosar med sötis hunden. Ååh det är en mini chiuaua, typ de sötaste jag sett. Jag som inte ens gillar hundar annars, men denna är som en liten kattunge. 

grattis thompa 22 år

Våran kära coach fyller 22 år idag och det måste firas med tårta! Åt somvanligt liiiite mycket, hahah men det går ju inte att låta bli.. Ska snart åka till Marie och träffa hon, Klara, Amalia och Iris så det ska bli jätte kul! Längesen vi allihopa var samlade!
självaste födelsedagsbarnet
emmet, nicco, madds och ellenbellen
hanna och smillaaaa

mat i fart

Slutade vid fyra och vi stressade sönder, köpte macka i cafét och åt påvägen till hallen. Träningen började 16.30 idag trodde vi, MEN NEJ. Den är inställd, vi ska äta tårta istället hahah. Ändå värt:))

vinst wohoh

Äntligen vinst! Vann med 25-24! Wiho! Känner mig dock lite sjuk nu, så det blir ingen profilträning för mig imon = sovmorgon. Tänk att man kan bli så lycklig för några extra timmars sömn. Ska sova nu, så godnatt pussgurkor XDlivet är en fest för nicole #bigboothybitchezz
här dansar vi :))) hahaha älskar våra uppvärmningar
pepptalk till moisen, hahah 
hahahhaha alltså denna bilden, Anders hahahahah

new in +


Ett av mina bästa spontanköp, mina brillor ifrån h&m för ynka 69kr. Provade dom när mamma stog och betalade i kassan så kom jag springande, dom här ska jag ha!!! hahah åh nu ska bara solen komma fram, så jag kan använda dom.
Ska snart åka mot hallen för ännu en match, idag står Sävehof för motståndet. Vi får se hur det går, är i vilket fall väldigt taggad!!!

ph + thai

Världens mest onödigaste skoldag, men det är skönt att vara hemma iallfall. Lagade precis mat, stekte kyckling, wook och nudlar. Egen thai... hahahh nästan iallafall. Okej inte ens i närheten hur gott det är med köpt thai, men det funkade. Kollar på paradise hotell och när avsnittet är slut måste jag plugga!

i teatern

En kille har ett föredrag om hur han blev mobbad och att han var den första som cyklade runt Europa på en enhjuling. Det är väll ändå hyfsat intressant XD men det börjar bli lite långtråkigt, min mage kurrar med... Hahaha, är jätte hungrig!!! 

1 timma och 10.42 minuter || 7,1 km

Det tog 1 timma och exakt 10 minuter och 42 sekunder för mig att gå till skolan. Det va faktist skönt förutom att de började hagla och regna efter typ 2 km.. Idag ska vi lyssna på en föreläsning hela dagen, alltså inga lektioner. Wiho!

22:40

Just nu känns det väldigt skönt att ha tränat och imorgon har jag ställt klockan på 6.30 för att ta en promenad till skolan, hahah vi får se om jag gör det. Jag ska försöka att ta mig upp iallfall! Nä nu måste jag sova ifall jag ska klara det :p, godnatt!
bilder ifrån förut hos bästa tilda, lite välbehövligheter jag fick med mig ifrån maxi, Hahha var bara tyvugen att köpa Sun Lolly., då jag alltid köpte med mig sånna isglassar ifrån danmark när jag va liten, hahah ååh minnen<33

j o n n a - s t u d s w a r

Min älskade kamrat Jonna (parkko, pakko, finnen osv) har köpt så balla skor nu!! och eftersom det inte kommer någon inspo ifrån mig själv, så är det grymt att mina vänner är så fashion :ppp
Dom kommer iallfall ifrån märket Studswar! Hur grymma som helst, åååh vill ha ett par själv

Sportlife

Väntar på att passet ska börja. Åååh är faktist sugen på att träna idag, så detta ska bli kul!
irrebby

Hos Matilda

Tog en trip till maxi efter skolan med Matilda, nu är vi här hemma hos henne. Cozyyyy <333 om en timma ska jag till sportlife och möta upp iris, Amalia och mamma. Ska på GRIT och yoga. 

neave.com

När man tröttnat på en lektion som bara haft en genomgång är det okej att ta en liten paus, hahahahah. Älskar webcam,<333 Ska snart ha matte och efter den slutar vi, då ska jag träffa Matilda! wiie
ludd och jag hahaha

Bibloteket

Hade tyska imorse och nu har vi haft håltimma i typ två timmar, en kvar. Sitter i bibloteket och kollar top model hahah, woppa. 

Match

Efter utvecklingssamtalet åkte vi hem och åt, sen åkte jag för den tredje gången till Kungälv idag... Spelade precis match emot Önnered! Blev 32-34 till dom, tyvärr. :/// nu ska jag bara hem och sova.

Våffeldagen

Var ju tvungen att laga våfflor när jag kom hem, de är ju våffeldagen idag!! Det satt ganska sådär jätte fint :)) Snart kommer mamma och hämtar mig så ska vi åka till utvecklingssamtalet. Tagg

g.l.a.s.s.i.g.t

Åååh vilken härlig dag!! Efter lunchen gick jag, Jenny och Olivia och köpte glass, satte oss i solen och njöt. Idag slutar vi skolan tidigt och solen lyser så jag är super happy :D
jag och jenny

ica

Pappa Lars och Elin hämtade upp mig vid tåget och sen mötte vi Linda på ica. Köpte kladdis + dipp och lite morötter #fitness ändå. Nu ska vi äta, sover här inatt. Värsta mys <333 ^^ :p <3 (a'
går inte och vara seriös med dessa två mongos hahahah

Äntligen slutat

Nu är jag glad. Solen lyser och jag har precis slutat! WIHO! Sitter här utanför skolan med Moa och väntar med henne på hennes pappa. Tar sen brummsan hem och ska plugga lite matte! Sen ska jag åka till Elin!! Åååh det ska bli så kul, mer om det sen!

here we go again

Måndag igen, vilket betyder ny skolvecka :))) Sitter på min tyska lektionen nu som är min sista lektion, slutar vid fyra.. ååh. Vill bara att denna Tyska lektionen ska ta slut, hahaha

behöver sommar

vill gå runt i klänning, slippa frysa, vara brun, ha sommarlov, grilla, dra iväg på spontana saker, resa, äta glass, spela kort och sova. Det längtar jag till, slippa att känna att tiden inte räcker till. För just nu vill jag slippa tänka på allt dedär man måste göra hela tiden och faktist göra det man vill och känner för. 

bilder ifrån förra sommaren

ok, att skylla på dommaren?

Vi borde ha vunnit matchen, men förlorade 24-25. Varje anfall de sista 15 minutarna fick varberg straff, seriöst jag kryddar inte när jag säger att det var 8 straffar i rad. ÅTTA!!! Så ja det sög ju att vi skulle förlora emot just dom med, men med tanke på matchbilden så tycker jag det är ok vi faktist skyller på dommarna denna matchen. Dom va sämst :)
moa och jonna
försöker skela, gick inte sådär jätte bra, ser mest efterbliven ut hahahahh
ellenpellen <33

07.58

Alltså fyfan va trött jag är. Erik åkte hem lite efter tolv och jag och Emelie var så dumma att vi låg och prata tills klockan två. Vi ska åka hemmifrån om typ fem minuter för att vi ska spela match borta i  Varberg :-))) 

Frozen

Moa åkte för några timmarsen och då hjälpte mamma mig att städa mitt rum! Emelie och Erik kom hit för ett tagsen och nu kollar vi Frozen. Åååh lätt favvo filmen!!



Moppe race

Moa följde med mig lite spontant hem efter matchen. Vi körde race, JAG VANN!!! Hahah så glad, kunde man inte tro med min gamla brummsi :P nu ska jag städa mitt rum, ser inte golvet alls längre så jag känner att det är dags att ta tag i det. 

match

Gick till hallen vid typ tre, fick min snygga-golvtorkare tröja och min mopp. Sen va jag redo, fick torka golvet 1 gång under timman. Succé ju. Haha jätte ovärt men äh va ändå kul och se på matchen. Kungälv vann med 36-24!

plugga

Sov hos iris igår och nu följde jag med henne till jobbet, McDonalds haha! Köpte precis en paj + kaffe, ska sitta här och plugga till typ halv 3 då jag ska till mimers hallen och vara golv torkare :)))) Förhoppningsvis kommer Amalia hit snart så jag slipper sitta ensam. 

mer mmmmmh i livet

Gick till maxi efter träningen och mötte Iris och Amalia. Står vid chokladen med fetaste ångesten, hahaha vilka ska vi köpa XD Ska sen gå hem till irre och laga tacos och kolla let´s dance. Dröm-fredag :)))

godishallen

Mötte Moa och Jonna efter skolan och nu sitter vi i godishallen och äter Baugette. Ska snart gå vidare till hallen och ha handbolls träning! Träningen är slut vid sju typ och då ska jag träffa irre!!
MER - persika och melon smak rekomenderas inte. Hahah moisen tänkte att det kunde vara kul och prova en ny smak, men nej.

Taggade till matteprov

Wöööööö fullt ös medvetslös. Ska ha matteprov, typ nu!!! Nervigt 
rebecka och timpan

black + leo

När jag kom hem ifrån skolan så pluggade jag matte med min bror och sen har jag gjort klart en energiuppgift i naturen. Så jag är nöjd!! känns lite trist att jag hoppade över träningen, men ibland får skolan gå före. Ska nog skriva lite på min svenska med innan jag går och lägger mig! Vad tycker ni föresten om min nya header?? blev det bättre/sämre??? Var verkligen såå trött på min gamla med bara mitt namn, men jag är själv är nöjd iallfall!

Köpte föresten nya brillz i måndags, diggar dom som bara den!! känner mig annars alltid så töntig i solglasögon. Men jag är jätte glad att jag faktist köpte dessa, känner mig faktist inte alls töntig och dom har till och med leo-tryck :pp!! så förhoppningsvis kommer jag använda dom när solen tittar fram.

idag hade jag på mig en stickad tröja ifrån Hunky dory, jeans ifrån Dr Denim + mina leo-vans!

önskelista

 
for my birthday
Nu är det bara 39 dagar kvar tills min födelsedag, hahah lol trodde det var kortare :p Men det är iallfall nästa månad!
Förväntar mig egentligen inte nånting då jag fick min iPhone i förtidigt födelsedagspresent. 
Men önskar mig iallfall en ny Vit + svart, american vintage, liebeskind skärp, rosa låga converse strl 39,5, ett mbmj skal till 5s, och ett YANKEE CANDLE - pink sand 

sista lektionen

  
Emilia♥♥♥ och jag på profil-teori lektionen
skoldagen började med muntligt religions prov. Gick väll ok, dagen har sen flytit på lungt och nu sitter vi på sista lektioen. Idag ska vi gå igenom skador, typ rehab träning osånt. Men bloggar antagligen mer när jag kommer hem ifrån skolan!

b&W || new

Fick med mig denna fina transparenta blusen när jag var i stan med mamma i måndags. Är super nöjd med den iallfall, då jag fick den för bara 75 kr!! KAP

Sportlife

Iris kom tillslut hem och då käkade vi, gick sen till sportlife och mötte Amalia och Klara. Först var vi på GRIT, ååh ni måste köra det passet om ni är sugna på att svettas!! verkligen jobbigt, så efteråt var man nöjd :ppp Det var i 30 minuter, sen 60 minters Yoga! Nu blir det plugg resten utav kvällen.

Utelåst

Kom till iris vid fyra men ingen är hemma förutom hunden Rut. Så har stått här utanför fönstret i typ en halv timma och snackat lite gött med henne, det är synd att hon inte riktigt fattar när jag säger att hon ska gå och öppna dörren..  Iris borde iallfall vara här snart!

Biblioteket

Har suttit med Linnea i biblioteket nu på lunchen och pluggat. Ätit lite candy med :)) denna onsdagen är förövrigt lång och inte speicllet nice, försov mig imorse så den blev iförsig lite kortare... hahaha, slutar vid fyra och då åker jag hem till Iris!

Träning

Om typ 3 min börjar träningen. Förhoppningsvis är den rolig idag!! Alla våra träningar är så enformiga nu för tiden eller vi gör ALLTID samma saker så det är ganska tråkigt.. träningen är slut vid tio och då vill jag bara direkt hem och sova. 

I cafét

Slutade vid två och har suttit i bibloteket med Ludvig sen dess! Har förflyttat oss till cafét och lyxar till det med chokladboll :-)) ska snart ta moppen hem i ösregnet... Kan bli kul. 

im ready for summer


Fyndade dessa espadrillos ifrån h&m, för ynka 200 kr. Att det är mitt favorit mönster gör att jag diggar dom ännu mer. Älskar verkligen leo-prints. Har ett par outfits i huvudet som min nya bebbes kommer bli så grymma till!! Iiii, längtar till sommaren så galet mycket!!

fredd´s late birthday

Jag och Emma firade precis bästa Fredrik med lite paket, han fyllde ju 17 år den 5 Mars. Lite dåliga vänner som kommer med paketet såhär sent, då han fyllde år för typ två veckor sen.. Men hoppas att han blev glad iallfall!

todaýs outfit


|| tröja - cubus || kofta - lager 157 || jeans - dr denim || skor - primeboots ||

kvälls fika

Hittat lite grejer så jag är super happy!! Köpte också skorna som jag ville ha med!! Nu sitter vi på espresso house och tar en mysig kvälls fika. Ska snart ta tåget hem och då måste jag verkligen plugga.. Åååh orkar egentligen inte!!!! 

våfflor

Kom precis hem och äter lite våfflor :))):)) ska snart gå ner till tåget och möta mamma i stan! Vi ska fika och kika efter ett par skor! Förhoppningdvid hittar jag dom!!!

måndag

Jag var såå trött när jag vaknade imorse, fick verkligen kämpa mig upp ur sängen och åka till hallen. Nu har vi snart samhäll, sen sista lektionen är tyska. Slutar vid fyra, vill egentligen bara hem nununu. Eller ha typ en extra lov vecka hade varit nice.
arkivet September 2013. Mina älsklingar

oldie || september

-en gammal outfit ifrån september-
Har verkligen inget roligt att blogga om, jag har inte heller fått gjort nån plugg än utan bara provat massor utav kläder.. Har endel vår- och sommar- outfits i huvudet som jag verkligen längtar efter att kunna använda!! Men jag får nog vänta ett tag till, för så varmt är det inte än. Kom med på att jag fyller 17 år om typ en månad!! WIIIHO

2 vinster

Vann första matchen med 26-19 och andra med 26-17 så det va riktigt gött! Nu är det dags att sätta igång med plugget, har så sjukt mycket denna veckan så let´s gogoogogooo. typ :-)

vill tacka mina bebbes ellen och emelie och agereade som fotografer
madde

Gameday

Är ute på prommis nu innan vi ska lira. Vädret är heeeelt underbart!!! Åååh blir så glad!! Haha ska spela två matcher nu i rad i hallen! Wööööö tagg

14/03-14

Igår var vi hemma hos Fabbe! Hade en bra fredagskväll med alla mina kära vänner. Med detta inlägget säger jag godnatt och bloggar mera imon! Nattis 

Domare

Har given cola + toast paus just nu. Är helt slut i huvudet efter att han dömt matcher i typ 2 timmar, men det är bara två matcher kvar så det är skönt! små tjejerna som spelar är så söta, hahah dom kan ju knappt nånting så det är ändå kul!



thai lee

Åkte till thai lee och firade mormor. Hon fyller 76 år idag, eller imon.. hahhah lite oklart. Men nu är jag super stressad för att jag ska skynda mig till hallen för att vi ska döma mina handboll!
mammi och mormor 

Frukost

Var precis på Preem och köpte frukost. Sov här hos fabbs :)) nu kollar vi på film och äter, ska baka kladdis snart! Ååh dröm 

På bussen

Ååh detta ska bli så kul!! Sitter på bussen nu med min bebbe, ska möta alla andra iiiih 

jorgubbar

Jorgubbarna på maxi kostar bara 10 kr så vi köpte några paket, mmmmh. Chips med :PP bra mat innan träning. Efter träningen ska jag, moa och jonna fixa oss oss sen åka hem till några kompisar. Åh det ska bli så kul!

i maxi

Som vilken fredag som helst så mötte jag upp Moa och Jonna efter skolan, gick till maxi och köpte mat. Är lite stressad då träningen börjar en timma tidigare än vad den brukar. Ååååh panik. Min väska är sååå tung med, bryter typ ryggen.  hahahah

profilträning

På profilträningen imorse körde vi inte handboll utan nån konstig sport som tydligen va känd i Kanada XD Hahha den rosa bollen skulle man typ skjuta iväg och dom andra skulle fånga den, typ. Hahah jätte oklart men det va väll ändå kul i början! men sen var det väll inte så roligt längrre då jag va sämst. 

Träning

Nu har vi precis varit ute och sprungit, snart börjar handbolls träningen!! wihooo

gästoutfit - rebecka

tyckte rebcka såg så himla fin och vårig ut idag!! blir super glad utav att det äntligen börjar bli varmare och framförallt att solen lyser. Okej det är iförsig inte speciellt varmt, men bara utav att se att solen lyser gör mig verkligen glad.
Jacka kommer ifrån Tommy Hilfiger, jeans ifrån lager157, skor converse och brillorna är ifrån Ray Ban!

g.l.a.s.s.i.g.t

Efter lunchen gick vi till maxi och köpte glaaaass. Hann inte sitte ute och njuta speciellt mycket då vi gick in på lektion precis, men åh va gott det var iallfall. 
rebecka och moa 
ångesten tar över, VILKEN glass+!??!? ahhahah 
linne och vickan
vic&vic med dom galnaste glassarna
 
emmsi<33

too cool for school

Min mage skriker seriöst efter mat, Jennys med. Hörde rebeckas mage kurra med faktist, haha hatar sen lunch. #bestrong bara en kvart kvar tills 12.05. Kan inte koncentrar mig heller, men något positvit med idag är att det är än så länge har varit en bra dag. Förutom att jag är så hungrig, men annars så är det soft.
moi och linneP

Sportlife

Först en timmas yoga hahahah shit, det va ändå kul och prova. Sen MRL (mage, rumpa, lår) i en timma. Känns jätte skönt och ha tränat iallafall!

ph

Åt precis mat och nu lyxar jag till med lite hallon och grädde framför paradise. Dröm :))) Ska snart börja byta om och packa väskan för två pass på sportlife. Först Yoga och sen MRL med Iris och Amalia, alltså jag är så nervös inför yogan!! hahah jag är såååå ovig, stel och allt dedär. Hahhah shit, jaja vi får se hur det går!!

Biblioteket

Fyyyy va seg dag. Det har varkligen inte varit min dag, hahaha har haft sånna humör svängningar och jag har inte varit super happy om man säger så. har haft mjukis med :)))) Om ett tag börjar äntligen matten, slutar sen vid fyra!

vårkänslor

Började dagen med ett tyskaprov som gick skit, alltså verkligen. Har nu haft en håltimma på 2,5 timmar, bara 1,5 timme kvar tills lektionen börjar. Tanken var att jag skulle åka hem men har pluggat lite i biblioteket, så det känns ändå bra. Tog en paus och gick till maxi och köpte jordgubbar, sitter nu ute och det är verkligen så härligt väder!! ååh
alex och ludd

kan inte sluta lyssna


sååååå himla fin, åååh♥

moppe äventyr

Hahahah körde lite fel osv hahahahhaha, men det kan vi ta nån annan dag XD Åkte iallfall till en affär och köpte lite smått och gott, och glass. Det va väll inget äventyr egentligen, men vi hade kul!! Nu ska vi baka kladdis :D

school

Våran kortaste skoldag är idag, alltså tisdagar, så jag är happy :D:D Slutar vid två, har bara 2 stycken lektioner kvar! wiho. Efter skolan så ska jag och Moa åka på ett litet äventyr med moppen, hahah. Mer om det sen!
bilder ifrån september 2013

iced cacao

Skrev detta inlägget för 3 timmarsen men glömde helt av att publicera, hhahha.. Färgade iallfall mammas hår det blev la bra! Borde göra något med mitt med men har verkligen ingenaning om jag vill bli ljushårig/mörkhårig, det ända jag vet är att jag vill ha lika långt hår som jag hade för typ 2 årsen. VARFÖR KLIPPTE JAG AV DET???? VARFÖR+??? Ååh tänk om man bara kunde knäppa med fingrarna..

tant rut

Tog en lasagne för att variera mig lite då jag aaaaalltid tar kyckling-feta salladen när jag är på Tant Rut. Satt och tjötade i ett bra tag och jag hade det som vanligt det mycket trevligt med min kära vän. Nu kom jag precis hem! Tänkte börja med plugget om en stund.

I skolan

Sitter med Moa och Jonna, ååh saknat parko!!! Väntar på att Fredrik ska sluta! Vi ska gå till Tant Rut käka :))
 

4 Q/A

Har verkligen inget att blogga om så tänkte att jag svarar snabbt på några få frågor

Vad kollar du på paradise hotel norge någonstans? kan du länka det ? <3
Jag kollar på tv3-play! 

var har du köpt mjukisbyxorna?verkligen skit snygga
Det är iris byxor, så vet inte riiiiktigt vart dom kommer ifrån. MEN, jag tror primark i london, men är inte riktigt säker!

Vart har du köpt den jackan sjukt snygg!! :)
åååh tack, den kommer ifrån Zara!

varför slutade allt så tidigt? :D
polisen kom XD haha


22.12

Idag har varit en lung och bra dag, kört bil, pluggat lite, ätit, pratat med emma, träffat simon och börjat spela candy crush igen och nu pratar jag med Emilia. Bra söndag :D Nu ska jag lägga mig och sova, imorgon är det profil träning tidigt. Så det är dags att nana nu! godnatt!
världens bästa vän

ipad air

En ny leksak till familjen. en padda, wihooo. Om jag hade fått bestämma så hade jag valt en vit, men nu fick jag ju inte det så det blev en svart! Nu kollar jag på ph-norge och snart tänkte jag plugga lite!

övningskört


Övningskörde förut, har bara kört vår stora bil innan och nu idag körde jag våran andra lilla bil. Den va lite svårare, eller alltså starten hade jag lite promblem med, men det kändes ändå bra!! Det är faktist kul!! hahah känns iallfall bra att jag kommit igång lite nu! 

I bäckebol

Vaknade utav att mamma och pappa skulle åka iväg och handla lite grejer! Drog på mig kläder och följde med. Hann inte äta nån frull så just nu äter jag och mammi och äter en äcklig macka på ett café:))) de. Va inte god alla faktist hahaha..



20.44

Har precis ätit och är huuur mätt som helst nu. Ätit alldeles för mycket mat idag hahah.. Nu kollar vi på melodifestivalen och snart är det efterrätt, åååh borde ätit mindre mat :PppPpPppppP det som är positivt är att jag har ju haft mjukis på mig hela dagen och slipper knäppa upp byxorna ;-) degar gött iallafall. 

strömstad

Efter matchen åkte jag, mamma och pappa till en restaurang och åt super goda miniburgare. Jag trodde att vi skulle åka till landet och hälsa på farmor och farfar så jag hade på mig mjukis kläder, känder mig så dum för folk var typ jätte fin klädda. Men dom tyckte säkert att dom blåa mjukisbyxorna jag hade på mig var balla XD 
älskade pappa
dröm-burgarna och fina mammi, nu ska vi åka och träffa mina kusiner och typ sysslingar! Ska spendera kvällen med dom, kolla mello och äta ännu mera god mat. Blir säkert jätte mysigt!

match

Har inte skrattat såhär mycket på så länge, hahahaha älskar mitt lag. Idag var vi 7,5 spelare då Nicole som skadat foten räknas som en halv då hon har så ont, haha så vi hade inga avbytare. Vi låg under med typ 11 bollar ett tag, men vi hade kul och kämpade på! låg bara under med två bollar ett tag, sen orkade vi inte mer i slutet så slutresultatet blev 32-26. MEN vi va det leénde laget och vi hade så jävla kul. 
tog ju ett tag att åka till strömstad så snälla Malin, Nicoles mamma hade fixat sallad till oss!! åååh min favorit ifrån Tant rut, feta och kyckling. MMMH

l ö r D a g

Hade en väldigt bra kväll igår! Trots att allt slutade vid typ 11, men hade så kul efter det hahaha!! Åkte hem till Nicole med hon och Emelie och sov här och nu äter vi frukost. Ska snart åka spela match i Strömstad :)))) 

i hallen

Våran träning börjar en halvtimma tidigare så är liiiite stressad nu men har precis ätit och nu ska snart byta om. Träningen börjar om 20 och sen efter träningen ska vi fixa oss för lite party ikväll, wiiiho :D

på maxi

Slutade vid fyra, hade svenska sista lektionen och jag höll ett tal om en grekisk gud. Det gick inte jätte bra. Missade massa saker jag tänkte säga så japp, kul. Mötte Moa och Vickan och gick till maxi, vi ska köpa maaaot. 

Psykologi

Hade profil träning nu imorse :)) sen frulle och nu har vi psykologi. Ska skriva upp allt vi ser, typ en orange skyllt en tjock gubbe osv osv. Kuligt 

Träning

Sprang precis, slapp intervallerna iallafall! Nu har vi handboll till typ tio, sen måste jag hem och plugga lite :)))

todays

Var hos iris ett tag och åt pannkakor, åååh det var längesen jag träffade iris och jag har gått runt och varit så sugen på pannkakor, så det va en succé torsdags eftermiddag hahah. Nu ska jag byta om och sen åka till träningen. Vi ska först springa och antagligen blir det intervaller :)):):))) sen har vi handbolls träning! 
idag hade jag på mig min gamla bortglömda kofta ifrån hm, jeans ifrån zara, converse och american vintage tröja

15:15

Oj hej kompisar, trodde jag hade bloggat men nope. SÅ TJA. Skrev en artikel i samhällen som vi skulle skriva klart på en lektion, jätte kul :D:D:D:D Den blev så huller om buller, jätte oklar osv. Var så himla stressad!!! Men det får väll bli som det blir. Slutar vid fyra och då ska jag svänga förbi iris en stund!
en bild ifrån tisdags 

sävehof - önnerred

Sävehof vann med 35-20, haha roligt match :-))) Kom hem för kanske en timma sen och tänkte faktist gå och lägga mig, ska bara kolla ett avsnitt paradise! Har glömt av att skriva att min älskade vän Fredrik fyller år idag!!! Grattis bästa :D 

I partillebo hallen

Alla ungdomslag i våran klubb är och kollar på när Sävehof spelar, vet inte egentligen riktigt varför men vi var tvungna och följa med typ. Men det är la ändå kul, matchen börjar om typ 5 min!

Angelica blick

Någon som jag får mycket inspiration ifrån är Angelica blick, alltså ååh tycker hon är så ball och hon tar så grymma bilder!! Såg denna bilden på hennes instagram nyss och älskar de orangea skorna och mössan! Jag hade dock själv skippat den håriga kappan hahaha

Q / A

din blogg har verkligen utvecklats! haha det låter töntigt men den har verkligen blivit såsåsåsåsså bra.. Så mysig och "trevlig" att läsa typ. Du är också asfin och tar superduperfina bilder. Dessutom verkar du jätte-go som person
va bara tvugen att ta med denna kommentaren och skriva TACK!!! åååh vet ni hur glad jag blir utav sånt här??? ååååh <33333

kan du visa ditt rum nere i källaren??
 Jag skulle kunna filma när allt är fardig målat, för just nu är det super kaos haha

Har du några tips på skor förutom primeboots till vintern alla går runt i dom, vist dom är snygga (jag vet att du har dom också) Men det är så himla mailstream så jag tänkte om du hade några tips kanske?? :))
 Nu är det ju snart vår/sommar så jag vet inte om jag ska tipsa om vinter skor nu.. men alltså kör på det du tycker är snyggast om du inte vill ha nått mainstream. Alltså gå in på typ scorette, nilssons shoes haha vilken sko affär som helst och köp ett par boots som du tycker är snygga och sköna! 

ejhej, ÄLSKAR verkligen din blogg asså på riktigt 
Tycker det är så kul att du lägger upp outfits så ofta 
Men en grej, kan inte du göra throwback inlägg? Vet att du gör det ibland men skulle va så kul med fler, t ex massa gamla sommarbilder och sånt från olika år!

Ja vilken bra idé, det ska jag absolut fixa!! 
hahahahhaha
Hur mycket lägger du på mat i månaden typ? Grymt bra blogg!
 hahah jag håller på att skriva upp varje gång jag äter nått och vad det kostar nu under denna månaden, sen så ska jag se hur mycket jag faktist lägger på mat under en månad. Tror att det är alldeles för tok för mycket.. åh jag vill egentligen inte ens veta, hahaha 
 
hej! Hur gör man så med bilden (den andra bilden menar jag) 
Looove din blogg hehe
åååh va glad jag blir!! picmonkey.com - edit - vid sidan finns det en fjärill - sen står det - your own - klicka där så laddar man upp samma bild igen. Hahah hoppas du försog!! hhaha annars kommentera ba så får jag förklara bättre 
 
Va ska du göra med dina kläder som du har rensat ut?
Kanske kan sälja nått, men det mesta är bara fula grejer som man kan kasta typ hahah. 

hej! jag har precis skaffat blogg.se men jag förstår inte hur man gör headers? kan inte du förklara eller göra någon video? hade varit jätte tacksam. skulle gärna vilja ha svar så snart som möjligt! puss älskar din blogg <3
 Förlåt att det tog lite tid att få svar på denna frågan men jag hade gjort headern i picasa, när jag skaffade blogg för några årsen så gjorde jag mina första där. Sen så kan man ju alltid klippa bilder i gimp! men det är lite krongligare.. men i picasa kan man göra ''bild-collage'' och då kan du ha en bild på dig och ditt namn typ! 
 
Bloggar emelie?
nope!

 Vad hände med emelies arm? Vad gjorde hon och har hon brutit något?
 Hon och en annan tjej kastade sig efter bollen på vår handbollsmatch förra helgen och så fick hon en spricka i armen. ://

vart ha emelie köpt sin väska?

 
Fanns det endast dom jeansen på rea? eller fanns det fler färger osv?
 Oj förlåt för så långsamt svar men jag kommer inte ihåg, gå till Tara och kika! tror att det fanns andra jeans på rea med!
 
är jonna parkko... vad hon nu heter (haha) brunett nu? spelar ni i samma handbolls lag och umgås du mycket med dom i ditt lag utanför handbollen? typ ellen larsson?
 hahahah ah hon har färgat håret! Ja vi spelar i samma handbolls lag och ja jag umgås med många utanför handbollen med, typ ellen ja! haha man är super nära alla i laget efter vi träffas minst 4 gånger i veckan så är det ju dom man umgås mest med. 
 
vad heter linneas blogg? tycker om din blogg jättemycket, fortsätt lägga ut outfits för du har så fina kläder! p & k
 linneapppersson.blogg.se! Åh tack snälla blir så glad, kram 
 
Varifrån har du köpt den? Hur mycket?
 Jackan fyndade jag på Lager157 för typ 400 kr :D:D

Fettodagen

Herregud vad jag äter. Hahaha tur att jag ska åka till träningen snart, först har vi gym sen handboll! Ska faktist bli riktigt gött och träna! 

yogurt bar

Tog en sväng till yougurt baren och ååh det va så gott!! Toppingen är ju det goda, hahahah. Lagade sen telefonerna och sen åkte vi till donken :PPP fetto-dagen idag ju. 

På tåget

Sitter på tåget med Selma och Emelie! Ska möta Emilia och Moa inne i stan och ska åka och laga telefoner!
Emmet är en sann krigare, gipsad arm efter matchen i lördags 

paradise hotel norge

Tränade aldrig igår för jag orkade inte åka till gymmet, va tvugen att åka buss så kände inte att det va värt det.. hahaha, käkade precis frukost och nu kollar jag Paradise Hotel norge! Snart ska jag börja fixa mig och sen åka till stan.

f.o.o.d

En hel dag i stan och nu sitter vi och äter sushi. Mötte upp Phille efter några timmar med! Mycket trevligt. Ska snart hem och sen måste jag åka och träna, åååh..

I stan

Mötte Doffe, Natta, Fabbe, Kaiser och Jens inne i stan och nu ska vi kolla på lite kläder! 



s u n d a y n i g h t

Provade fanta-strawberrys och den va så god!! drickan hade as ball färg med hahah. 
Känns såååå underbart att vi är lediga både idag och imorgon. Hade det jätte bra kväll igår, jag, emilia och moa gjorde egen pizza och sen kom linnea hit med kladdkaka!! den kanske tog slut lite för snabbt hahaha. Sjung de singstar och kollade film resten utav kvällen. Nu ska vi snart gå upp och äta frull!

Singstar

Har plockat fram playstationet och sjunger Singstar, ååååååh!!!! Linnea kom med hit för ett taggen :):):):))) myssss

h.e.m.m.a.k.v.ä.l.l.

Vann matchen med 26-18 sen kollade vi när killarna spelade! Nu är vi inne i hemmkväll och köper massa candyyyyy. Ska ha myskväll idag, vi har studie dagar måndag/tisdag så det är as nice!

övningsköra

Jag hade glömt av vad som va gas och broms i början. hahahahha men förutom det så gick det ändå bra, fick köra hem sen med!! Nu ska jag snart åka till hallen och spela match idag igen, woppa :D:D
hahhaaha va rädd XD

yesterday´s

jag borde kanske variera mig lite med jackan och sjalen, hahah dom hänger i princip med i varje outfit men jag gillar den kombom så jäkla mycket hahah.. 
Igår hade jag iallfall på mig min jacka i från Lager 157, sjal ifrån Zara, tröja ifrån bik bok och min brors gamla jeans! Snart ska jag ut med bilen och övningsköra, det ska faktist bli kul!! Hoppas jag inte glömt av allting hahaha, har ju bara kört 2 gånger innan.. förhoppningsvis går det bra!

v i n st

Vann med typ 3 bollar så det va ändå gött! Förövrigt var det inte en jätte rolig match, men vi vann ju iallfall så ah woho typ. Nu ska jag duscha och sen äta lite maaaot, kolla lite mello och inte göra nånting. Dröm. 

espresso house

Satt och tjöta på EH i typ två timmar med Jenny, jätte mysigt och ses igen! Sen skildes vi åt och nu har jag precis kommit hem. Ska packa väskan och åka till hallen, ska spela match emot Kärra!!! 18.30 i mimershallen kom och heja på oss, hahaha nej men är super spänd och taggad!!! 

På v ä g t i l l t å g e t

Just nu är jag påväg ner till tåget, ska träffa Jenny i stan! Ååh det ska bli cozy :-))

städat hela morgonen

Vaknade vid tio och började städa. Har inte sett så mycket av mitt golv de senaste veckorna så jag kände att det va dags att ta tag i det nu! Hahah känns jätte skönt att få det gjort, nu ska jag börja fixa mig lite och sen åka in till stan! 
Ville även visa upp min nyagammelrosa kudde, iiiih :):):))) 
 

RSS 2.0