LOL

Har precis kollat på Lol, den va faktist sämmre än vad jag trodde. Trodde att den skulle vara jätte bra men ne så bra va den ej, haha den kanske va bättre på bio? Är helt sjukt trött och känner för att sova, ska upp tidigt och gymma med mamma sen blir det stan och fixa en grej och sen släkt kalas, åååååh så trevligt.... Ne ska även gråta några tårar för min älskade kamera, godnatt.

kroatien





 

jack daniel's

Köpte denna t-shirten när jag va i Kroatien, ska dock göra om det till ett linne hoppas det blir najs, lägger upp bilder när jag är klar med det!

Drar nu

Drar mig till Simon nu, tidinställda inlägg kommer idag, wehooho. KUL ATT DET BÖRJA ÖSREGNA MED, FAAAN. HEJDÅ

Tisdag

Godmorgon kompisar. Vaknade för kanske 5 minutersen så ringde jag och väckte simon och nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig osv sen ska jag träffa han, ååh va jag längtar. Därför ska jag springa ner till duschen och skynda mig så jag får träffa han så snart som möjligt, iiiiiiih.

soffan

Sitter i soffan med min älskade mamma och kollar handboll, åååh va man saknar att spela och sina kära lagkompisar :(  Går dock inte så jävla bra för Sverige, tyvärr så antagligen förlorar dom mot Norskorna, lite tråkigt. Tänkte fota på allt jag köpt i kroatien men min kamera funkar fortfarande inte så ska försöka låna mammas sop kamera eller nått checkt sen, sista inlägg idag så bloggar jag mera imon, godnatt.

hemmåt

Amanda kör mig på sin super snabba moppe in till Kärna så tar jag en buss därifrån hem. Haft en super dag med mina grymma tjejer, massa tjusiga bilder kommer upp senare..
 

överaskning

Har inte kunnat skriva detta innan eftersom Amanda läser bloggisen. Haha men efter jag gymmade klart så åkte jag direkt till Emma så plåste vi över 40 ballonger och slog in massa presenter och pyntade en as go kladdkaka. Amanda hade igen aning om att jag va här hos Emma så hoppa jag upp ifrån bakom soffan och ja åååh det va så kul att träffa dom två igen!!! Saknat dom så himla mycket, världens bästa är dom.

Sportlife

Drog med mig mamma till sportlife och vi åker väll om nån minut, de blir perfekt. Nu ska vi ta i som aldrig förr, haha typ. Nej men aaah ska även köra ner Ellan till bussen och sen då jävlar, haha! Kommer blogga mer senare, men min kamera har lagt av.. Så de får bli mobilbilder tills den lever igen!

källaren

Leker modell i källaren med Ellanbellan och hon fotar mig, jätte söt är jag verkligen nu jävlar kommer bloggen bli najs, hoppas det blir fett som fan, walla bror. TYP SÅ, ska fortsätta med allt nu, ha de.

omg

Skrev ett långt inlägg men sen dog min data och jag glömmde laddaren i lindas pappas resväska, bra jobbat soffe. Så jag har alltså min gamla stora klumpiga data just nu. Sprang 2,5 km förut och det va seriöst jobbigare än milen, haha alvarligt har inte svettats så mycket som då åh det va så jobbigt. Har verkligen ingen kondition kvar....... AJAJ, men ja måste springa till duschen för Ellan kommer om cirkus en kvart.

sverige

ÄR HEMMA NUUUUUU, omg det känns faktist väldigt bra. Mitt rum är dock kaos, pappa håller på att byta fönstrerna i mitt rum så det är galet där inne, haha åååh :(  Så jag har tagit över min brors rum. Försöker få tag på simon men han svarar inte, så om du ser det här så kanske du kan ringa. Men jag ska ut och springa med mamma nu, haha lol har vart hemma i mindre än en timma men mamma tvingar med mig ut så de ska ändå bli väldigt skönt eftersom jag inte sprungit på typ 3 veckor.... DÅLIGT SOFIA DÅLIGT. Ellan kommer nog sen, wehohhohooh. Ska ut nu, ha de haj. VAD SÖT JAG ÄR JUST NU, HAHAHAH FULE FAN.
 

på flyget

Lämnar dehär underbara landet och vill tacka min kära vän för den grymma tiden här, kommer sakna att inte sovabrevid tokstollen varje natt.

HEJSAN KOMPISAR

linda häääääääär wohhoho,  
nej men sofia är hemma så jag tog hennes data, just nu sitter jag och sara på mystic, min bror och hans kompisar kom precis ner till kroatien så vi körde dom till umag och nu sitter vi här. 
saknar redan min snuttis soffe :( 
jag och sofia blev avmålade när vi var i novigrad, tyckte vi blev söta som socker
NÄSORNA VAR FINA och tuttisarna va väl goa eller ?
likt ?

sista dagen

Sitter på Mystic och snyltar internet nu på sista dagen, även sista gången jag skriver så, haha jag lovar. Typ, men jaaaaaaa lite sorligt att det är sista dagen här tiden har gått väldigt långsamt i början men nu de sista så har tiden flygit förbi. Saknar alla där hemma så galet mycket, så vi är ändå glada att vi ska åka hem. 
Åker typ 3 inatt till flygplatsen i italien eller vart de ligger och sen är vi hemma imorgon klockan 13-14 typ, wehooo. Ska fixa våra naglar om 2 timmar, hoppas dom blir bra... Kommer blogga mer när jag är hemma igen, puss. 

Slita shortsen

Det var många som undrade hur jag gjorde dom ''hållen'' eller vad man ska säga, slita shortsen så det blir najs lixom. Först klipper man bara vanliga hål med en sax där du vill att det ska va slitet, sen tar du fram din bästa vän ifrån köket, ETT RIVGÄRN och börjar riva med den på hålen. Och sen håller du bara på tills du blir nöjd!
 

fakta om mig

Hatar mjölk, fåglar och långsamma jävlar som går typ 4 bredd i stan.

Har spelat bandy, lol.

Tycker Kissie har fått himlans snygg kropp nu, förutom att tuttisarna är för stora.

Vill ha tandställning, eftersom mina tänder är kaos. Men dumma tandläkarna är så dumma så jag får inte det.

Stör mig när folk ''avbokar'' att man ska tex träffa dom i sista sekund eller kvällen innan.

Jag har med mig kameran överallt (förutom till typ toan oså då XD) men om jag glömmt minneskortet i datan får jag ångset.

Mina naglar och hår växer som ogräs, önska att min hår va typ hälften så stort. Det är jobbigt att se ut som ett troll om jag ej plattar de.

Tomas Dileva va min idol när jag va liten, ni vet han med klänning, hahhah.

Tycker öronvax är så jävla vidrigt, ååh det är så ÄCKLIGT. Gör rent öronen folk!!!

PEACE OUT BRE

 


juli 2011

Bilder ifrån förra året i Juli, börjar med en på mig och min gamle vän Pernilla.
Jag var väldigt mycket med Julia förra sommaren, vi va endel med Doffe och Tony och åkte till Stockholm och hade hur kul som helst, de va tider det! haha. 

Va på liseberg med min iris, haha nej men va på liseberg väldigt mycket eftersom jag hade guldpass då, woho. 

Sen va jag väldigt mycket med Marina, vi åkte på hennes moppe och badade i Getskär. Moppen dog och vi fick gå i över 2 timmar mitt inatten för att få hem den, hahahaha kommer du ihåg?!
Sen var jag två veckor på mitt kära land, eller ja min sommarstuga. Älskar att vara där, men tror inte att jag hinner vara där i sommar. Kusinerna och andra släktingar är alltid där och vi äter massa mat och badar, de är lätt mitt favorit ställe! Johanna kom då ner och stannade där i drygt en vecka, hade de väldigt skönt. Lärde mig att åka vattenskidor med, den ni!!! hahhaa. 

solnedgång

 
 
 

innehållet

Det här är väll det jag brukar ha med mig i min väska. Har ju även alltid med mig kameran, men lite svårt att ta kortet utan den. Haha jag tror dom flesta ser vad det är, men det är ju parfym, deo, tuggumi, nyklar, smink (i nessesären) tamponger, plonkan, iphoneladdare och ja + kameran. Kan ju även ha annat i, men detta är det som brukar ligga där i!
 

favorit låt

Jag bara älskar denna låten, så himla bra är den. Lifehouse - Everything 

ledeni čaj

Det har varit dåligt väder nu i 3 dagar, blåser hur mycket som helst och regn och ja de suger verkligen. Så jag och Linda åkte in till Umag och beställde tid till att fixa naglarna och nu sitter vi på Mystic och dricker ledeni čaj. 
Aah det va allt, bloggar nån mer gång antagligen. Inte många dagar kvar här nu, hoppas det blir sol nån gång innan vi åker, saknar alla där hemma jättemycket och mamma om du läser det här (jag vet att du kommer göra det) så kan inte jag ringa dig ikväll eftersom pengarna på helvete telefonen är slut.

HEADERS

Lyckades inte hitta riktigt alla mina gammla headers. Men det här är dom flesta tror jag.. Lite kul att kolla tillbaka på hur dålig man va på att fixa headers osånt, haha.. Men ja dom gammlaste är i början och sen blir dom senaste längst ner då.. När jag kommer hem ifrån Kroatien så ska jag fixa en ny grym header och design, bloggen kommer nog bli riktigt najs efter det, så håll ut jag ska byta. Haha jag har med tröttnat på den jag har nu, och jag har inte ens svart hår längre..

Någon jag tycker är snygg

Är Channing Tatum, han är ju skådespelare och ååååh jag tycker han är så fin. Seriöst de är helt sjukt typ, haha nej men aså jag älskar dom filmerna han är med i, The Wow och Dear John, två av mina favorit filmer han är grym skådespelare med. Men han verkar mysig, haha! Låt bilderna tala för sig själva, hehheh.

outfit


linnet ifrån h&m och shortsen har jag fixat själv.

torrshampoo

SOFFE TIPSAR. Nej men seriöst, om man inte har en flaska torshampoo hemma, seriöst köp det då!!! De bästa man kan ha i nödsituationer. Man vaknar med halv fett och äckligt hår, hinner inte duscha har brottåm. Aaaah torrshampoo fixar. Haha nej men det är värt, jag har en för mörkt hår som jag köpte på Åhlens för drygt 70-80 kr! Sen finns det ju den ifrån PROFFS som man kan köpa lite överallt för typ 40 svenska riksdaler, men den är ju för blondt hår. När jag hade den och spraya mitt då blir de lixom en grå tråkig ton.. men denna jag har är grym!!!

umag

Idag var det ju somsagt dåligt väder. Så jag och Linda bestämde oss för att gå in till staden, tog 47 minuter, omghaaaaaad. Men det va bra motion. Nu sitter vi på en bänk där vi har hittat internett mitt på ett torg med datan och kameran i högsta hugg, typ så. Har även köpt mer presenter till våra nära och kära. Nu dör datan, bajbaj. 

SNÖ

hejsansvejsan, idag snöade det :( 
kram, linda 
 

Linda

Fick en kommentar om hur jag och Linda känner varandra och hur länge vi har känt varandra, så jag tänkte att jag kunde passa på att svara på det nu. 
Vi har känt varandra så länge jag kan minnas, gått på samma dagis och samma klass upp till sexan. Tills den fula jäveln flytta ifrån lilla Surte. Sen har vi hållt kontakten och vi träffas titt som tätt hahahha. Men tjejen är hur go som helst och hon är bäst. 


hahahahha misslyckade hoppbilder fick ingen bra jävla bild, hahahaah

Mystic

Sitter på en pub och dricker cola. WOHO, Lindas kusin äger stället så vi snyltar internet, standard. Somvanligt har vi det as bra, solen skiner och ja det är nästan för varmt.... Men vi ska ju verkligen inte klaga, har fått köpt massa fina grejer till mina vänner med och mig själv... Lite för mycket till mig själv kanske, haha undra hur vi ska få med allt hem sen.. Men de fixar sig nog, här kommer lite söta bilder vi tog för några minutersen, ha de bra hej. 


Svar på tal

Lär du känna många "random" personer eller bara dom som du tycker är Goa?

Jo men de är så att i tex. Mataffären när jag är och handlar med min mamma, så brukar jag gå fram till dom som står i kön och fråga om vad den heter så jag kan lägga till dom på facebook, för att sedan bli kompis med dom :) Äääälskar tanter i 65+ dom är mest goa, så jag lär väll mest känna dom som är goa, hoppas du fick svar på din fråga! :)

Är du och Simon på g igen?
Haha ja så kan man väll säga.

 vad hjälper cvitamin till med? 

C-vitamin är bra för immunförsvaret. Motverkar förkylning och infektioner. Antiinflammatorisk. Bindvävens ämnesomsättning, ingår i kollagen i bindväven som behövs för hud, tänder, skelett och blodkärl. 

Åker ni dit själva? :o
Nej vi är här med Lindas pappa, hans tjej och hennes 3 barn. Bor i ett hus som dom har här i Kroatien!!

 


måndag & tisdag

Här kommer några bilder på mig och mitt hjärta.

Favoritplagg

Det var några som ville att jag skulle visa favoriter ur min garderob. Men jag har inte så mycket speciellt, men det kommer komma upp lite saker ändå. För de jag älskar mest är ju typ mina Newbody strumpor, haha.. Men ja jag älskar min skinväst ifrån Gina! Som jag fick av mina kära vänner. Den är är dock väldigt varmt att använda nu under sommaren, så den kommer användas mer i höst!

hej kompisar

 Seriöst mår så himla bra här. Internett igen, woho. Dagarna här leker, solar och badar hela tiden och ja allt är underbart. Har inte så mycket och skriva, dagarna är typ samma så inte så mycket att skriva om dom. Bloggar mer imon, bilderna är ifrån förrgår.
 

1 årsen

Mig själv för exakt ett årsen, eller ah bilderna kommer ifrån Juli 2011. Vet inte riktigt vad jag ska säga faktist, har jag ens förändrats mycket? Jo ja, ne aså jag vet inte. Fått större tuttisar iallfall.. hahha nej men seriöst det är nog inte sådär överdrivet med förändrig, man ser väll att jag blivit äldre eller vad man ska säga. Ni kan ju kommentar om ni tycker jag förändrats nått?... 
 

Bloggtips

Detta är verkligen inte alla bloggar jag läser, haha tror jag läser hela världens bloggar? Nej men typ, haha men detta är dom jag tycker är bäst.

Angelica Blick
 grymma bilder och verkligen en insprations bligg.

Fanny Lyckman samma med fannys, bilderna är oslagsbara.

Elin Davidsson Sen har vi min kära fröken davidssons blogg, hon är en matglad tjej som alltid får en på bra humör, läs hennes blogg, eller dö.

Jenny Söderlunds fina jenny har med en bra blogg, med fina outfits och oftast väligt bra bilder.

Marie Linhem min kära marre, tror dom flesta som läser min blogg även läser denna grymma tjejens blogg? om inte läs den, asbra uppdatering och ja man blir faaaast.

Julia Malmstens fin tjej med bra blogg och ja man fastnar.

Alexandra Pallvid samma med alexandras, jätte fin tjej och man blir fast.
 
 

outfit


Har på mig min fina långklänning ifrån Chelsea ikväll! Dock tog jag bilden i lördags. 

Appar

 
Runkeeper är en gratis app. Den är as grym för dig som springer och ska mäta hur längt eller snabbt man sprungit. Den visar även hur många kalorier du förbrukar. Den är ett måste på iphonen!

Sen har vi period tracker, och med den håller man koll på sin mens. Den är faktist as bra, den är ju aldrig helt exakt men på ett ungefär. Så om man inte har koll på mensen så gör denna dig åt dig, med nedräkning oså! Man kan även skriva in hur ens humör är. I början så är den lite sådär när den inte har koll på när man haft mensen innan, men sen så funkar den super! Oxå gratis.
 

internetcafe

Sitter pa ett internetcafe har vid stranden. De ar najs, det finns inga bokstaver med prickar over har, hahahaha orkar ej. Men vi har etit glass och maxat facebook. Snart ar varat internet slut, buhuh so nu ska vi dra ner och bada i poolen, ciao. Bild tagen ifran google, pa stranden vi brukar vara pa.
 

vi lever

HAR DET SÅ JÄVLA BRA HÄR VA. ååååh älskar verkligen livet just nu, hehehe. Sitter hos Lindas kusin och maxar internet. Wohhoh, maten här är underbar och vädret är varmt. Haha nej men seriöst just nu är det 25 grader och på dagarna står det att det är 30 + iallfall, haha men det är verkligen jätte härligt här, nu ska min käraste vän ha datorn, bloggar om jag får internett igen.. Några bilder ifrån idag!



shorts

Detta är dock inte alla mina shorts, har 4 par till.. haha men detta är väll mina favoriter! Har med mig alla dom förutom dom mörkblå med slitningar till Kroatien! Hoppas jag kan fixa några goa outfits som jag kan fota här nere.

gamla tider


skullcandy

Behövde ett par lurar så dom här får funka bra. UNTZ UNTZ PARTY I HUVUDET, typ.

Vilket smink jag använder

Detta är väll de jag använder.. Haha börjar med roll-onen haha eller vad man ska kalla den. Rullar lite sånt under ögonen, sen blandar jag båda foundationen på handen och sen tar jag med f-borsten rikligt i hela ansiktet. Så nu ser jag oftast ut som ett lik, typ så ljus som en clown sminkar sig. Haha sen så tar jag och smetar ut ordentligare med handen. Sen är de tags för mitt kära solpuder, tar med puder borsten och pudrar mig i ansiktet. Sen målar jag ögonbrynen. Nu börjar jag att måla mascara med den silvriga, sen den röda sen avslutar jag med den silvriga igen.. Sen eyeliner på de, så har jag sminkat mig. Detta tar drygt 10 minuter!
Sminkar mig dock inte så mycket nu på sommaren.
1. Solpuder/Isadora. 2. Foundation/Mabyline 3. Eye Roll On/Garnier 4.Creamy Foundation/Mabyline 5.Ögonbrynspenna/H&M 6. Eyeliner/Mabyline 7.Mascara/Mabyline 8. Mascara/Mabyline 9. Fundation&Puder Borstrar/i.d och maxi?

tidningar

Har köpt tidningar så vi klarar oss på flyget. Såklart godis med, får köpa mer på flyplatsen. Det kommer komma upp ett tidinställd varje dag i 17 dagar. Inlägget kommer komma upp emellan 15.00-17.00. Ska försöka att få internett där nere nånstans, då kommer jag självklart blogga varje gång jag har det. Så va inte oroliga, hehehe. 

mot flygplatsen


kebabrulle

Fick köpt med mig ett par hörlurar iallfall och så köpte vi fucking kebabrulle och har käkat de nu då. Mer mmmmmmmmmh i livet. Haha typ så men de är as gött. Ska åka härifrån halv 3 eller nått, linda sitter och gråter för hon inte vill lämna sin pojk. Haha lipsillen, seriöst hela dagen igår och idag, min lilla bebis

ganska så sjukt

Idag åker vi, shitpommes. Kan verkligen inte fatta det, ligger nu i Lindas säng med taggmusik på datorn. Men jag kan fortfarande inte fatta att den här tiden imorgon kommer vi ligga på stranden. Ååååh så najs. Vart plan flyger inte  förens tio över 5 så vi ska åka härifrån runt 3. Ska åka in till Lerum och köpa hörlurar till mig, eftersom jag glömde mina hemma.. LOSER. Typ, har ju inte min iphone heller, eftersom jag inte fick ha med mig den för min mor och far.. men linda vill äta nu, annars dör hon säger hon.. LOL, ciao!

Hos linda

Kom nyss till min homie och hon har grejer över aaaaaallt. Haha sjuka jävel, men de är deg. Håller på att packa de sista och så sen är vi fucking redo för KROATIEEEEEN. Wohohohooh. Ne gud jag kan inte fatta det, var ju som sagt i stan förut och då fick jag med mig lite smått och gott. Nu ska vi till ica, ha d jaoooo.

Snabb fika

Drog en snabb fika med mamma ba. haha åhnej, men jag har fått köpt allt jag behöver till resan nu, de känns så bra. Snart åker vi till Linda och där ska jag ju nana inatt. De blir super, ska åka nu!!!


mot stan

Nu drar vi in till stan och möter mammsen. Väskan är packad och jag har allt jag behöver. Sista gången jag är i mitt rum på 18 dagar, åååh kommer sakna min underbara säng och mitt kylskåp ♥♥♥ 
Men jag bloggar mer sen när jag kommer till Linda, ha en fortsatt bra dag.

packat och klart

Emmsan kom hit runt tolv och hon har hjälpt mig att packa klart. Allt fick faktist plats så jag är glad, haha! Vi ska åka in till stan runt 4/5 och möta mamma.  Sen åker vi vidare till Lindaaa, nu ska vi fortsätta dricka sockerdricka och fixa klart alla tidinställda!!! WOHO.

1 dag kvar

OMGHAAAAAAAD VI DRAR IMON, KAN VERKLIGEN INTE FATTA?!?!? så himla sjukt. Bad mamma och pappa att väcka mig för först få mina ögondroppar sen att säga hejdå till pappsen, ses om 18 dagar! Haha typ så, det sista han sa va Ha kul, men inte för kul.... sen så har jag bara gjort klart 6 av de 18 tidinställda, satt jätte länge igår kväll tills klockan va typ 12???? haha allt för bloggen.. Snackade även med Ellan igår, min bästa mat-broder <3
Har verkligen en massa grejer att göra idag, måste packa allt och städa och fixa alla tidinställda och jag har inte hela dagen på mig... OSHIT, men det bästa är ju att emmsan kommer!!! måste börja med allt nu hejdå. 
min fina 

packar

Simon gick precis och nu pratar jag med min kära vän Emma. Har börjat packa, eller ah lagt lite av de jag ska ha med mig på golvet... Heheheh, nej men jag får packa klart allt imorgon. Nu ska jag sova, godnatt.

För glad

Simon kommer hit, whohhhoohhoh. Han ska hjälpa mig att städa, haha har inte börjat packa en........
Emma kom aldrig hit idag, hon ska komma hit en stund imon istället! Så de blir najs, har snackat skype med min käraste Amanda Pinglan Arkenback, hon är najs. Haha nej men de va kul att prata med min fina vän igen, saknar ju hon. Ska äta mat nu, ha deeeeeeeeeee.
gammal bild, haha

resfeber

Sitter och plockar ihop olika kläder oså jag ska ha med mig, shit va sjukt kommer ihåg när det va typ 3 månader kvar. Sprayar solskydd och grejer på mig, hahah de luktar som när man är utomlands då, ååååh så gött. Måste ha packat klart eftersom jag ska sova hos Linda imorgon, så då känner jag inte för att rulla runt med väskan i stan när jag ska till henne, haha så mamma ska ta med den i bilen när hon åker till jobbet imon.
Måste bara städa mitt rum innan jag packar ba.... weeeeej, va kul.

2 dagar kvar

De är ganska sjukt ändå, bara två dagar kvar tills vi åker?! Jag kan verkligen inte fatta det, shit va sjukt.
Blev väckt av en jävla gräsklippare runt halv 10? Är de ens lagligt att klippa gräset så tidigt? Idiot. Idag ska jag börja packa lite smått, eller ah inte smått utan ALLT. Ska skriva en lista oså sen ska jag prata med Lindisen senare om vad vi ska packa oså. Ser annars nästan helt frisk ut och jag känner mig nästan tip top, så de är underbart!
Emma kanske även skulle komma hit idag? HOPPAS DET IALLFALL♥

fattar inte

JAG SAKNAR MINA KOMPISAR OCH SIMON. VARFÖR SKULLE JAG BLI SÅ DÅLIG JUST NU? JAG FATTAR VERKLIGEN INTE?!?!?! Jaja kan inte göra nått åt det. Himlans jävla skit, men det va skönt och träffa iris idag! Har skrivit upp 18 tidinställda som jag ska fixa, är jag inte grym ändå? Har gjort klart 3 av dom, wohohohoo APPLÅDER!!!!! typ. Ska släppa tangenterna nu tycker mamma, så kanske bloggar mer sen. Ha en bra regning kväll kompisar, mamma hälsar. 

outfit

//Linne-bik bok// shorts - fixat själv // ring - guldfynd by kenza // boots - din sko// väska - chapnlle.com//
 
 

chokladbollar

Iris har bakat chokladbollar till mig, bäst hon ju. Börjar må himlans bra nu faktist, det känns fint. Har suttit och kollat på Hannah Montana The Movie och ätit alldeles förmycket. Men de är deg, ska va social med min brother from another mother nu, hajdo.
LITE REKLAM FÖR MJÖLK BA XD 

wtf

HÄNDER DET HÄR NÅN MER ÄN MIG?
Börjat störa mig på den här kon jävligt mycket, de händer minst 3 gånger om dagen när jag ska logga in på min blogg eller gå in på sofiastroom.blogg.se, jävla ko försvinn.
 

woho

Vet ni vem som kommer hit? JO IRIS, whohohoho. Så himla glad,  att jag hinner träffa henne innan jag åker!!!! + att jag slipper vara här ensam.. hahah mår faktist ganska bra idag! Vaknade med båda ögonen öppna, hhahha eller aså dom va inte  igenklistrade, woho!!!!!! Halsen är nästan helt firsk, iiiiih så glad. Ska ta på mig lite kläder nu, ha d bre, walla jao XD

övertrött

Hahhaha jag är så ful va. Är verkligen övertrött så jag har gått runt och sjungit med den fulaste rösten nånsin och förstör lugnet i huset. Men börjar må mycket bättre, asså verkligen mycket bättre!!! As glad, har bara lite röda ögon oså. Annars blev jag ut sparkad ifrån mammas säng...Haha hon ville sova med pappa, så jag kände mig lite sårad </3
mamma du är en bitch!!! Nej men du vet att jag älskar dig så mycket. 
En ny dag väntas imorgon, och man får gärna hälsa på mig imon sa mamma de var okej. Haha så om jag har nån vän därute som läser det här, ring mig imon. Besökstiderna är emellan 9.00 till 21.00 nej men seriöst kom och hälsa på nån, hahha snälla vill inte va ensamm. MEN JA, jag sova nu, tjingeling. 

longdress

Äntligen hittade jag en långklänning, som jag letat. Denna godinger kommer bli sååå bra till Kroatien och jag bara älskar den. Haha gud låter så fjollig, men ja jag älskar den ganska så mycket, super glad woho.

medicin

Mamma kom hem med lite gottigott till mig. Sen så ska vi fira Erik  och då blir de go mat och hallonpaj, wohhohohoohh. Borde ändå bli frisk av all go mat och sötsaker, heheheh. Nej men seriöst orkar inte må dåligt mer, de suger aså så jävla mycket. Skulle träffa simon idag en snabbis och säga hejdå, sen så skulle jag sova hos emmsan med hon och mandisen så jag kunde vara med dom innan jag åker, har typ inte träffat dom alls i sommar, och sen så måste jag träffa ellan och irisen innan jag åker, men de går ju inte för jag är så kass. SERIÖST DETTA SUGER, SKA FÖRÄTA MIG PÅ ALL CHOKLAD NU, HEJDÅ

GRATTIS BROR

Idag fyller min grymma broder 17 år, woho. Jag vet att du inte kommer läsa det här (om inte mamma visar dig) haha men jag älskar iallfall dig och jag hoppas du och Louise får de bra i Barcelona imon och jag kommer faktist sakna dig, bäst är du.

orange

Ska käka frukost nu och den består av apelsin, clementin och citron, haha måste bli bra innan kroatien. Så nu ska jag få i mig så mycket c-vitamin som möjligt!!! Typ.. sen ska mamma åka och handla mer ipren och choklad, så jag borde ändå bli frisk snart. Ska äta på av mina apelsiner nu, hajdo.

lillen ska sova

Alltså jag, haha är jätte trött och har så himla ont i halsen och i ögonen. Känner mig verkligen som en lite snorunge som klagar på allt. SÅ jag kan lika väll lägga mig hos mamma och sova, eller ja försöka iallfall. Ögonen är inte svullna lägre bara jätte röda... Hoppas jag kan somna inatt iallfall, godnatt ifrån sofia 5 år.

Shorts

Ääääntligen klar med dom. Har suttit både idag och igår, blev nöjd med allt förutom baken. Haha de känns som de saknas nått, men de får bli bra såhär. Det jag gjort är att jag nitat dom, och slitit dom. Sen så har jag även vikt ner den kanten längst ner och sen klippt av och fransat det. 
 

Film

Behöver inte ens skriva hur jag mår känner jag.. Men ska kolla film med mamma nu, Abduction blir det! Den värkar iallfall bra, så jag hoppas att den är det. Är även klar med mina shorts, lägger upp bilder sen. Ska hitta nått gott att äta till sen sätter vi filmen, woho najs.

råddehult del 3


helvete

Min natt har varit en jävla helvete. La mig halv elva, kan inte somna förens halv två. Min hals är så svullen så att varje gång jag sväljer känns det som jag sväljer en taggtråd typ. Ögonen rinner, de andra ögat har smittats. Jag ligger och gråter som en liten skitunge för det gör så ont, har panik för jag knappt får nån luft. Känner mig som 5 igen, en liten hjälplös tjej som sov hos mamma inatt. Jag sov lixom i mammas säng ifrån halv 2.. Äter halstabletter som en galning och dricker varmt vatten och hunung men de hjälper inte, min ögoninflammation har jag ju fått ögondroppar till, men jag tänkte ju fan inte att de skulle smittas till de andra ögat. När jag vakna imorse så kunde jag inte uppna ögonen, för dom är som igenklistrade. Måste badda dom med massa ljummet vatten i drygt 3 minuter för att jag ens ska kunna uppna dom. Ursäkta att jag klagar så jävla mycket, men jag vet inte vad jag ska blogga om annars, eftersom mitt liv ser ut såhär för tillfället.
Äcklas själv att bilden förstår om ni oxå gör det.. Börjar dock vänja mig att jag ser ut såhär, MEN jag har ju bild brist, så jag tänkte att bi ska få se hur söt jag är :)
-Tänk er att båda ögonen ser ut som de svullna på bilden nu-

Fixar

Håller på att fixa mina shorts som jag beställde hem ifrån h&m för ett tagsen. Känner att de gör ondare i ögat om jag sitter framför datorn  (så bloggar jag, lol) Så får hitta på annat än att bara sova. Haha men ja svullnaden på ögat har börjat gå ner lite, så de är skönt. Men ja just nu håller jag iallfall på att fixa shortsen dåråååå, tror faktist att dom kommer bli riktigt grymma. Om jag orkar ska jag fixa Iris med, ska fortsätta nu, ciao.

6 dagar kvar

Det är så sjukt. Bara 6 dagar kvar tills jag och min älskade Linda åker till Kroatien, där vi ska stanna i 17 dagar. Kan inget annat än att längta ihjäl mig, kan inte fatta att det är sant. Kommer dock bli lite trist att lämna alla mina vänner och familj hemma, igen. Men jag längtar till all sol och bad med min bästavän, de kommer bli så grymt. 

allt jag behöver

Har vart hos vårdcentralen hela morgonen. Åkte runt 8 och kom hem vid halv tolv. Pappsen hämtade pizza på vägen, mitt öga har svullnat och jag har fått ögondroppar. Det va inte kul att gå i stan idag aså (vårdcentralen ligger vid avenyn) gå där i typ mjukis och ett öga som inte ser normalt ut, mmmh bara älskar blickar <33333 Men ja nu ligger jag hemma i min säng och ska typ sova, för de är jobbigt att hålla uppe ögat, men jag hejar på mina tjejer som spelar slutspel snart, önska jag kunde va med.. hejahejaheja!!!

godnatt

Jag mår verkligen inte bra, kan inte hålla uppe ögat längre. Svider och ja jag vet inte vad jag ska ta mig till, bloggar mer när jag orkar....... Bild från MYCKET bättre tider.

bästis

Har pratat med min älskade amanda i ett tag nu. Ååh va jag saknar den tjejen va, har kommit på världens bästa plan ska bara ringa emma och säga den. Haha, annars så hade amanda gjort en grymt fin bild, ser ut som en sån weheartit bild typ, ska fortsätta att tycka synd om mig själv nu, blind är jag ju typ..

bilder ifrån igår!


kaos

Vi förlorade matchen förut idag. Annars så mår jag piss, jag ser ut som en, ja jag vet inte ens vad. De är mitt öga som är helt galet. Aså jag vet verkligen inte vad som hänt, de ser kaos ut iallfall. De ser ut som att jag är mongo och gråter med ett öga. Det är suger, förlåt att jag inte bloggat innan, men har inte haft nån tid. Ska gå och sova eller nått, ser ju ändå knappt nånting.
La upp en bild på mitt öga.. men eftersom jag själv äcklades så tog jag bort den.
DEN HÄR TEXTEN FÅR VA ISTÄLLET FÖR BILDEN, HAHA. 
 

Torsdag

Godmorgon bloggisen. Simon sov här inatt så vi har typ precis vaknat och ska ner och käka frukost. Han ligger och pratar med sin kompis så då kan jag ju passa på att blogga. Ska senare börja dra mig in till Heden för vi spelar där idag! Känns lite sådär tror på en förlust, haha men ah de är väll deg. Ska ner och käka nu, ha en bra dag kompisar.
Såhär go va jag efter matcherna igår, älska konstgräs <3333333

Handboll

Har har ni Sofia in action, livsfarlig och hur grym som helst hehe! / mästerfotografen


outfit

//linne-gina//shorts-bikbok + låga converse//

Invigningen


 

partille cup

Partille cup dag två, spelar vi på Kviberg. NU KÖR VI TJEJER!!! Goaste laget nånsin. Tog bilderna av Julia!
 

Onsdag

Nu har jag och Iris vaknat till liv, hade hur kul som helst igår!!! Våra fina vänner va grymma på att dansa och vi fick massa go mat efter och ja haha de va riktigt kul igår! Kom hem runt 12 och då gick vi typ direkt o la oss, haha jag mådde så illa, helt sjukt. Men nu är de en ny dag och nya tag, haha woho. De är ganska chill för idag har vi inte samling förens 14.30 så kan vakna till och chilla här ett bra tag. 
hade på mig min nya klänning ifrån Chelsea igår.

INVIGNING

Nu ska Jag, Emma, Iris och Klara på invigingen. Bästa mamma fixa VIP biljetter så vi kommer få gratis mat och grejer!!! Haha så grymt, vi ska ju kolla på våra kära vänner som är flaggflickor, woho kommer bli så najs!!!

stress!!!

Första matchen gick as bra och den vann vi andra förlorade vi om man säger så... Kom nyss hem och jag hoppa precis ur duschen, och nu kom irisen med. Haha annars är jag skit stressad eftersom vi ska på partilleinvigningen. Klara kommer hit vilken sekund som helst, jag är halv naken och vi ska åka om typ 50 minuter? ÅH HERREGUD. Dagen har annars vart jätte bra, måste klä på mig nu, hahaha lol hejdå.

shopping

Detta fick jag med mig hem igår!! Shortsen ser mycket bättre ut irl, dom kommer ifrån bikbok! bhn ifrån h&m tänkte att den hade vart najs att ha under en transparant skjorta eller ett halvtransparant linne. Torrshampoot är ifrån Åhlens!
 
 

partille cup

NU KÖR VIIIIIIIIII!!!!

Godmorgon i stugan

Morning kompisar. Nu har jag och min partyprinsessa vaknat till liv. Haha lol. Men ja vi körde ju hårt igår om man säger så. Men ja jätte fula är vi.. Men annars så ska vi ju spela partillecup idag, ÅHHH DET KOMMER BLI SÅ JÄVLA NAJS, BÄSTA CUPPEN NÅNSIN. Helt seröst va vi har längtat! Ska även bli himla härligt och träffa alla mina grymma lagkompisar, dom är som en andra familj, saknar alla massviss! Jag och Iris ska försöka hitta till där vi ska spela, haha så vi ska ta bussen runt kvart över 11 så måste gå 11 härifrån. Bloggar mer underdagen, iris får stå  för de söta bildern ifrån igår.

ÄNTLIGEN!!!

Världens bästa pappa kom hem med min nya älskling idag. Åh så glad!! Är annars hemma med iris och vi har vart  här hemma ett bra dag. Kom hem ifrån stan runt 6 kanske? fick med mig en massa goa grejer hem, men iris tjatar att vi ska äta, måste mata lillflickan nu, hajdoooo.

Outfit

//väst (gammal jeans jacka som jag fixat själv) - bik bok// tröja - vet inte oxå klippt själv, haha// jeans - cubus// smycken - från konfirmationen //

råddehult del 2


Presenter


Korshalsband + parymer av Elin och Linda.

Tomas Sabo armband + berlock ifrån mammas kompis. 
Kenza by Guldfynd ring av Emma och Amanda. 
Sen fick jag såklart pengar (tycker dock det är fult att ta kort på dom) + ett annat halsband som jag ska byta.
 

på altanen

Sitter ute på altanen och käkar tårta till frulle ska snart fixa oss och dra in mot stan. Lindisen ska träffa sin pojk och jag ska träffa Iris, ååh saknar hon så mycket!!! Ska bli riktigt kul och träffa min favvistös igen, träffar ju henne annars typ varannan dag, haha de kommer bli najs. Ska sminka mig nu, pussisar.

godmorgon

Nu har jag och lindisen vaknat, ellan åkte hem igår. Vi saknar dig redan vännen!!! Snart blire frulle babeees. Haha nej men ah, de är deg. Annars så är de 10 fucking dagar kvar tills vi åker till KROAAAAAAAATIEEEN, WHOHOHOH. SÅ HIMLA KUL!!!! Men ska ner och käka nu, ha de kompisar

sjunger

De va några som ville att jag skulle lägga upp när jag sjung och man ser mig inte på filmen och de är dålig kvalite.  Men de är för linda och elin satt längst bak i kyrkan, + att jag aldrig sjungt inför människor förut... haha lol. 


konfirmerad

Tänkte berätta lite snabbt om min grymma dag. Började med att jag fick träffa Emma och Amanda utanför kyrkan, åååh vilken lycka. Haha det va helt sjukt va glad jag blev. Sen va jag ju hur nervös som helst eftersom jag skulle säga så mycket och sen sjunga. Men de gick bra jag kom ihåg allt jag skulle säga och sången gick med bra! Så de va ju underbart. Sen va de ju grymt härligt och träffa Elin och Linda igen, ååh så bäst har ju saknat dom så mycket med. Sen åkte vi hit med hela tjocka släkten och så åt vi mat och sen massviss med  tårta. Sen så fick jag presenter med, haha såklart. Men min dag har varit hur bra som helst och nu ligger jag i min säng med Ellan och Lindisen som ska nana här inatt, himlans trevligt. 

dress



Så här ser jag ut idag med min underbara klänning. Som är ifrån Elise Ryan beställt den ifrån Nelly.

nu kör vi!!!


kyrkan

Okej nu gäller det, nu kör vi. Ska åka om en kvart till kyrkan och då smäller det. Haha hoppas de går bra, nu gäller det. Haha wooooaw vilken kung jag är på att rimma, haha lol. Bloggar mer senare när jag kommer hem eller har tid!

idag smäller det

Vaknade för ett tagsen och ska snart käka frulle och sen städa de sista i mitt rum. Ska åka till kyrkan runt 12 för vi ska vara där runt ett sen så börjar konfirmationen klockan ett. Kommer nog bli riktigt spännande, haha börjar bli nervös nu... Men de kommer nog gå bra, hoppas de iallfall. Mest glad är jag för att jag ska träffa alla mina bästa kompisar, haha förutom iris. Hon träffar jag imon, ska bli så skönt och krama ihjäl allihopa. Särkillt emma som jag inte träffat på över 1 månad, ååh jag längtar. Ne nu börjar det bli stressigt, haha måste börja fixa allt nu ha en bra dag kompisar.

RSS 2.0