22.52

Har verkligen försökt och ansluta till internettet vi hitta, men NEJ DET GÅR INTE!!!! Men vi sitter iallfall på donken nu och har lite internett <3333 Alla förutom Emilia för hennes dog när vi kom in, hahah gullisen sitter och gråter på min axel. Men vi har iallfall åkt ur cupen nu, tredje matchen i B-slutspel. Så det sög ju, men vi har det bra här! Åker hem imon!


HM | basic

Måste verkligen tipsa om dom här tröjorna som bara kostar 79 kronor. Hur sjukt pris är inte det då, älskar dom för att dom är så sköna och billiga :P Hade en vinröd med men jag tappa bort den efter första gången jag använd den, hahah buhu. 

Emilia berättar om soffe

Sofia fick en kommentar om att hon skulle berätta lite om sig själv men hon ville visst inte det så nu ska jag göra det! Eller jaaa det blir typ "the typical soffe" eller nåt sånt!
 
+Sofia säger alltid tycker vad hon tycker, no matter what typ
 
+När jag fyllde 14 så köpte Soffe and Irre en gurka till mig i födelsdagspresent, därav smeknamnet gurkan XD
 
+Sofia kallar alla sina special friendz för typ "Emilia G, Jonna P, Emma H, Moa G, Iris E" jaaa ni fattar nog
 
+Jag (Emilia G) gick om sofia på candycrush ganska så rejält om man säger så, hon är bara på 145 och jag är på 174!! De roliga var att sofia var på typ 60 innan jag änns hade börjat spela :P 
 
+Sofia är en sån där människa som är övertrevlig till andra människor hon inte känner, typ i kassan på maxi så säger kassagubben hej. och sofia ba NÄMEEEN HEEEEEEJ VILKEN FIN DAG DET ÄR UTE IDAG, HUR E LÄGET OCH VILL DU BLI VÄN MED MIG??? 
 
+Sofia blir alltid arg på mig för jag driver om att hon är surtekändis, i min mobil har jag bilder på mig och sofia ströms hus, jag och sofia ström bil, jag och sofia ströms arm hahahahhah
 
+Man har verkligen alltid massa kul när man är med sofia!
 
+Hade jag föreslagit ett jobb till sofia hade jag sagt att hon skulle bli en sån psykolog eftersom hon är väldigt bra på att lyssan och prata om problem typ
 
+Sofia är jätte bitter för att hon inte får tandställning för hennes tänder är inte speciellt jätte raka om man säger så, gråt dååå
 
+Jag gjorde slut med sofia på facebook sommarlovet mellan sjuan och åttan, hon skrev att hon saknade mig och om vi skulle ses och då skrev jag att jag inte ville vara hennes vän mer hahaha

simme och soffe tycker

Jag och simon ska göra en Simme och Soffe tycker video. Hahhaha hur fett kommer inte det bli då? Så jag täkte om ni kommenterar nått som ni vill att vi ska prata om så gör vi en nästa gång vi ses. (OCH NEJ DETTA ÄR INGEN BOYFRIENDTAG VIDEO!!!!) hahah Ba så ni vet, tror detta kommer bli så jävla grymt! 

nytt | iphoneskal

Alltså jag har haft samma skal sen jag köpte min telefon och jag har haft den i över ett och ett halvt år. Så kände det var dags och köpa ett nytt, ville ha ett vanligt vitt men det fanns ju bara massa färglada och skit så det fick bli detta skalet. Haha allstå jag gillar döskallen men det borde bara vara rosa bakrund, inte massa röda hjärtan och blommor. Blä :P hahah men ah detta är tillfälligt. 
 

Internett!!!

VI HAR HITTAT INTERNETT!! Alla är dock fett arga eftersom vi har varit tvugna och byta rum. På andra sidan skolgården till en idrottshall med Juniorerna. Det är synd om dom eftersom vi ska upp vid 7 och det är synd om oss eftersom dom inte kommer lägga sig förens jätte sent och det är BAAAAJS!!! Saknar annars Simon jätte mycket <333 Vi var på invigningen förut idag och DET SÖG, alltså allvarligt jag fick panik och gick, haha så jävla arg hela dagen. Men längtar tills imon då vi ska spela matcher!


mina parfymer

Min favorit är helt klart min juicy couture, sen är Calvin Klein andra favvisen. Dom små burkarna kommer ifrån Escada och den röda ifrån The body Shop och den med diamanter är Britney Spears.

Väntar

Väntar ute i solen, åååh va härligt väder det är idag!! Hoppas snart att vi får slänga in våra väskor i containerna snart! Börjar faktist bli lite kallt :P vet verkligen inte hur bloggingen blir där borta.. Men några inlägg kommer komma upp under dom här dagarna iallfall!


Påväg till samlingen

Vaknade vid sex imorse, sen somna vi om sen vaknade vi igen av min mamma som skulle blåsa håret klockan 7 på morgonen :)))) så jag gick upp och duschade packa klart allt. Sen käka vi lite frulle och nu sitter vi i bilen påväg till färgan. ÅÅÅH VA ROLIGT!!!!


cozyonsdagskväll

Har nästan pakat klart allting till imon, har bara lite kvar. Så det känns jätte skönt! Tror jag ändå ställer klockan på åtta, för jag måste verkligen duscha och fixa inlägg till bloggen. Kvällen har varit jätte cozy, med hallon smoothi och massa gött tjöt med min älskade emilia. Nu ska vi sova, åååh hoppas verkligen denna cupen blir minst lika bra som förra gången vi va där. 

Väntar på mamma

Hade ett möta med tränarna vi ska ha nästa säsong med 98orna. Det känns riktigt bra tycker jag!! Efter mötet gick jag, Emilia, Linnea och Selma till maxi och köpte lite gött till imon. Väntar på mammi som ska hämta oss, Emilia sover hos mig inatt. Vi ska göra tidinställda inlägg och packa! Har inte packat nånting alls så det är liiite kris


Hemma

Är så trött på allt, är hemma nu och mår inte direkt toppen. Ska tyvärr till tandläkaren 14.40 tar nog moppen, ska bli skönt och köra lite.


Påväg hem

Väntar på tåget hem


hjälp

Ska ju till Danmark i 5 dagar, åker på torsdag och kommer hem på måndag nästa vecka. Jag är ganska säker på att jag inte kan blogga därifrån.. SÅ kommentera grejer som ni vill läsa om när jag är borta, eller så blir det en blogg paus :OOOOOO XD <33 PLZ KOMMENTERA

outfit

// tisha - american vintage // kofta - mammas // byxor - h&m (NYA!!) // skärp - liebeskind // boots - din sko?? 

blä

Åkte till skolan efter vi hade ätit. Gjorde mitt muntliga engelska nationella prov och sen mådde jag så illa så jag åkte hem, ush. Ligger nu i min säng och ska vila en stund och hoppas det går över. Sen ska jag försöka plugga, eller ah vi får se hur det går med det. men ska försöka iallfall!

mmmh go på sista bilden, hahahha

Bettans

Käkade på Bettans för att det var ungsstekt fisk med smak av apelsin och timjan??? Vem kommer ens på att blanda dom smakerna, blä :P Har så jävla ont i magen, känns som jag ska spy eller nått. Gött soffe


Fika paus

Ååh det här är så tråkigt, haha.. Men ah det funkar, nu får vi mat så vi överlever iallfall. Ska väll åka till skolan snart :))


Ungdomsfullmäktige

Är påväg till kvarnkullen med några andra ifrån min skolan, ska tjöta med politikerna osv. Så vi slipper skolan fram till 12, så det är ändå deg.


Lycklig tjej_ 97

Den senaste timmen har jag pratat med simon, älskar dig så sjukt mycket <33 fast han är fortfarande är sjuk, vilket suger så jävla mycket!!! Men nu tyckte min mor och far att jag borde sova och inte fick prata längre, så dom med kunde sova. Eftersom dom deras rum preciiiis nedanför mitt rum :))) så nu ska jag sova, så hörs vi mer imon!

Åååh 2011 <3 så småååå, ahah eller iallfall Simon som har växt endel sen dess, jag har väll växt max 1 cm. KUL


Espresso house

Fick bytt min American Vintige tröja, eftersom det redan har gått en massa hål på den :((( men nu har fått en ny iallfall! Provat byxor, blivit kär i en orange jacka (hahahah så typiskt) och nu sitter vi här på EH och har lite mat paus. Var sugen på en sallad, men den va slut, så delade på en jätte god mozzarella och kyckling macka med mamma istället, så jag gråter inte :P


Tåget

Gjorde den sjukaste ruschen till tåget, fyfan va otränad jag är nu va!! Har inte tränat ordentligt på 2/3 veckor, så får jag inte heller träna imon för min tränare. Har inte fått en sjukgymnasttid förens den 9 April, ASSÅ ÅÅÅÅH!!! Blir så ledsen, men jag ska iallfall prova och se hur det går på rödspätte och förhoppningsvis kan jag spela lite.


Mellanmål

När jag kom hem åt jag lite soppa och sen frukt, mmmh :):):)):) Nu ligger jag i min säng och kollar Vampire daires, ska snart åka in till stan och möta mamma. Ska byta en tröja och kolla på byxor!


Håltimma

Har håltimma just nu så då sitter jag med Emmsan och Ebbsan har bara svenska sen så slutar vi. Dagen har ändå varit deg, fast har ont i magen och jag saknar Simon så sjukt mycket!! Åååh :(((( gråter typ, haha serri XDXD


Bussen

Sitter på bussen till skolan, WOHO its monday!!! Ändå inte, fast ändå lite. Eftersom jag får lov på onsdag, ibland är handbollen grym ;))) det ska bli helt galet skönt! Behöver verkligen en paus ifrån skolan, är så himla skoltrött va!!


Müsli

Denna kvällen har jag verkligen bott i köket och ha gjort müsli. Det blev iallfall jätte gott så det va värt tiden. Eller det tar inte så mycket tid egentligen... Men ändå :P haha nu sitter jag framför tvn och kollar på mästarnas mästare med min älskade mor och far. Denna dagen har sugit, ush va tråkigt jag har haft.


Vampire Diaries

Ligger i min älskade säng och kollar Vampire Diaries. Tycker verkligen att det är riktigt bra!! Är egentligen inte ett stort fan av vampyr filmer osv, men detta är faktist galet bra! Väntar på att maten ska bli klar, är så himla hungrig så jag hoppas det blir klart snart!! Jag ser förövrigt helt död ut på bilderna, lite som en vampyr :PP:P:P

Tjötar

Sitter med mamma, pappa och mammas bästa kompis och hennes barn och hennes barns sambo. Haha lol massa människor, men men det är ändå trevligt. Pratar om bebisar, och sånt gosigt. Har verkligen inte gjort nått vettigt alls idag, inte igår heller efter jag släppte av Iris. Så jag är ganska rastlös, skulle spelat match men Juniorerna idag men jag känner att min rygg inte pallar det. Så jag hoppa över det idag, väntar tills nästa helg när vi ska spela cup.
gammla mat bilder XDXD


Fontin

Sitter i bilen med mamma påväg till fontin. Vi ska väll gå en runda, sen åka till maxi och handla mat. Woho!! Vi är så fula med likadana skor, hahah twiiiins <33


24 mars

Det är snart redan påsklov vilket betyder, DANMARK MED LAGET. Hahhah åh det ska bli så kul, (fast emma och amandas lag ska åka till Spaninen och min kusin lag ska till prag, så för oss sög det ju att vi bara kunde komma till danmark XDXD) Vi ska faktist åka nästa Torsdag så det är ju snart, tjoho!! Vi hade så kul där förra året! 4 dagar kvar :)))))

.



ligger i soffan

Körde Iris med moppen till Bohus för ett bra tagsen, två timmarsen typ? Sen dess har jag inte gjort någonting, ligger här i soffan och tycker synd om mig själv. Haha nej men har ont i magen, så det sög ju med. Har spelat in en ny Soffe tycker!! Så den kommer upp sen, fett. Så typiskt att simon skulle bli sjuk just idag, åååh :(:((
 

svarar

Budskapet från evelina prembergs blogg gick fram x)
Haha lol vaddå? XD
 
är Emma gravid?
Åååh ja!! Längtar ihjäl mig tills lillan kommer komma ut!!


vilken stl har du på converse? <3
Jag har 39,5!


Åh skulle vilja ha dom så sjukt mycket!! men vet inte om dom passar mig? :/ har 38-39
Tror inte att dom passar nån med 38 som vanlig storlek tyvärr :(
 
 
har ni förhållande på facebook? ;)
Haha nej 

Kan du fråga vart han köppte dom? O hur mkt det kostade? ☺
Hallonen kommer ifrån Willys tror jag och dom kostade bara 85 kronor! OMG HUR VÄRT
 

Haha vad heter den killen?? Sjukt söt.
Hugo Hagman! 

Frukost

Vaknade runt elva idag kanske? Rekord typ, haha.. Vi har precis ätit frukost och nu ligger vi i min säng och lyssnar på låtar. Skulle träffa Simon idag men han är sjuk, asså åååååh!!! Fan, saknar han så himla mycket och hade verkligen sett fram emot och träffa min fina pojk. Får se vad jag ska göra idag dårååå, kanske fortsätter och hänga med Irre <33


Snart hemma

Sitter på tåget hem nu, irre sover hos mig inatt och Linnea ska väll hem till sig. Filmen var as bra!! Eller jag tycker inte så mycket om sånna filmer, eller ah jag tycker typ dom är läskiga.. hahahah så töntig är jag. Men den va bra iallfall, dom hade ju filmat här i Surte. WÄÄÄ Surte hotell och grejer, flott ska det va!
WÄÄÄÄÄÄ GRÖNTHÅR


Biopalatset

Jag orkar inte med att vi är så dåliga. Vi åkte till bergakungen men den va låst??? Dom höll på och stänga, vi hade alltså åkt till fel salong. Hahaha Irres fel!!! Men vi är på rätt ställe nu och filmen ska väll börja om ett tag, det är Max 15 pers här inne i salongen, haha ändå fett! XD


På tåget

Sitter på tåget in till stan. Vi ska kolla bio, wohoho. Tror vi ska kolla nån Johan Falk film, haha har typ ingen koll. Men det blir nog jätte bra!


Säng mys

Ligger i min säng med Iris och Linnea, MYS <33 vi äter massa godis och snart ska vi ner och käka lite! Hämtade upp Iris med moppen förut, fyfan va kallt!!! Jag hade ändå dubbla byxor och vinter jackan och en tjocktröja under det. Dubbla vantar med, men ändå sa galet kallt!


säljer | palladium

Säljer mina palladium som jag köpte förra våren pga av att jag ej använder dom. Dem är inte alls mycket använda, så dom är väldigt fräsha och fina! i storlek 40 fast tycker mer att dom är 39,5 i storleken. lol en halv storelek XD Pris 300 kronor! Kommentera detta inlägget eller skriv till mig på facebook ifall de skulle vara nån intreserad!

oj i denna vikeln såg dom gigantiska ut, haha!

outfit

världens tråkigaste bilder, vad gör jag? HEJ JAG ÄR SWAG MED HÄDNERNA I FIKAN, typ så.
// tröja - american vintige // byxor - kapphal // skärp - liebeskind // 

H&m Katalogen

Bläddrar i den nya hm katalogen som jag hittade på vardagsrums bordet XD har inte ont så ont i huvudet längre, vilket är så skönt!! Efter lite mat och en Ipren så mår jag bättre, tack gud för det! Hittade endel fint faktist, jätte fina bikinis!!


11.35

Sitter på bussen hem, har sån sjuk huvudvärk!! Jag hade ändå bara idrott och lunch kvar så jag missar inget viktigt. Gjorde klart mitt NP i fysik. Kändes väll helt ok, är så trött på alla prov och skit. Ska bli skönt och komma hem, mår verkligen skit.


The Vampire diaries

Har språkval nu, har börjat kolla på en Vampire Diaries. Eller ah har sett tio minuter, men hittills har jag inget och säga om den. Fast Amanda och Emilia säger att det är jätte bra så jag får lite på dom! Igår somnade jag halv tio och var tröttare när jag vakna än vad jag brukar. Sög ju, vi ska ha andra delen av NO nationella efter denna lektionen. Eller vi ska ha labb iallfall, KUL!!!! XDXD


Bajs

Blir så trött att det inte funkar och spela. Var med på några övningar i början sen funkade det inte mer. Så det var på länkarn jag spenderade mest tid, nu sitter jag på bussen hem. Pappa hämtar mig i Bohus, woho!! så jag slipper vänta på tåget och sen gå hem i kylan. Så det är väll egentligen det ända bra som har hänt dom senaste 2 timmarna.


Mat

Har vart på maxi och handlat lite och äta, massa gött ju. Haha typ som en frukost :P träningen börjar om en och en halv timma, hoppas att det inte gör så ont i ryggen idag. Då kommer jag typ börja gråta, haha får panik av att skjuta ett skott gör hur ont som helst.


Syslöjd

Har håltimma nu men jag ska vara med Emilia och Moa sen och dom har syslöjd så jag är med här nu. Vid två åker vi in till Kungälv och ska käka lite gött. Sen vid halv fem har vi träning :))


Sommar ångest

Åååh har verkligen världens sommar ångest. Har kollat nu under några dagar och på resor med familjen. Drömmer mig verkligen bort till värmen, hatar när det är så kallt som det är nu. Att det snöar nu i slutet av Mars typ, i förra året va det ändå hyfsat varmt just nu.. Blir trött på att ha mina vårjackor hängandes på galgar och inte på mig!! Vill bli brun och kunna gå runt i shorts och slippa skola, åååh längtar så himla mycket!


Påväg hem

Sitter i bilen påväg hem, träningen gick bajs. Har ont i ryggen och kan inte skjuta utan att det för ont, asså fan!! Mamma ska fixa tid hos sjukgymnasten så får vi hoppas att några övningar kan hjälpa, när jag kommer hem ska jag ringa Simoooon, Duscha, äta, sova. Hade på mig Jeansjackan idag, vilket jag INTE rekommenderar hahahah, det va kallt XD


Sitter i hallen

Träningen börjar om en timma, men jag kände verkligen inte för att vänta på bussar osv. Så jag åkte med mamma för hon skulle på ett pass typ nu, så det va ändå värt. Tänkte kolla det sista avsnittet på säsong 3 på Pretty Little Liars, men hittade den inte. Buhu, får ringa Emilia och kolla med henne. 


Med Linnea

När jag gick till tåget så stog Linnea där, så vi fick varandras sällskap XD sen gick vi till Konsum påvägen hem och nu är jag här och vi ligger i soffan framför tvn. So cozyyy <33 ska väll vara här ett tag sen måste jag hem och äta innan träningen!


2,5 kg

Pappa kom hem med lite hallon och sa att han ville slippa mitt tjöt varje gång han handlar att han MÅSTE köpa mera. Dom små paketen tar slut så snabbt, hahah så nu hoppades han att jag skulle sluta prata om hallon på ett tag :P 2,5 kg finns i min frys nu, hahah TJOHOHO!!

Cozy NO lektion

Har NO just nu, kollar på någon film om droger. Hade hemkunskap förut men vi lagade aldrig mat utan vi planerade typ. Helt okej va det ändå, vi fick olika länder. Så ska vi laga mat som kommer därifrån, wäää fett XD hade dock varit gött om vi lagade mat eftersom vi inte har lunch på ett bra tag.. gråt då


så trött

träningen slutade för en timmasen och nu ligger jag i sängen, efter en dusch och mat. Cyklade i 30 när dom andra hade gym, svetten ba rann. Hhahaha det va fan galet jobbigt när man körde typ intervaller, ah ni fattar. Men handbollen idag va ganska tråkig, mest snack och vi va så få så kunde inte göra övningarna riktigt. Men nu ska jag äntligen sova, så godnatt!

såhär bra är min kamera när det inte är så ljust i rummet, mmmh älskar den <3333 ååh vill så gärna ha en ny!!

ååh

Jag har verkligen klädångest varje dag, hahah det låter så himla töntigt men det känns inte som jag har nått och ta på mig. Vill verkligen ha en massa nya grejer, nya snygga jeans, tröjor osvosvosv. SKOR!!! Är typ inte inspererad längre, förut kunde jag se snygga outfits framför mig när jag blunda på kvällen.  (hahahha lol va fult det lät) Men nu känns det som allt blir bajs när jag tar på mig det, typ det jag hade på mig idag ↓ Imorse såg det okej ut, men nu tycker jag skärpet och halsbandet förstör. Sen passar inte mina ash till dessa byxorna, och ah vilka stora problem jag har XDXD

Bananpannkaka

Har ätit bananpannkaka med min bror med massa bär. Nu ligger jag i soffan och kollar Äntligen Hemma, finns ju inget bra och kolla på. Är jätte trött, så vi får se hur träningen går.. Ååh den är så sen med, hatar våra tränings tider!! Man blir alltid så trött dagarna efter.


Äntligen

Sitter äntligen på bussen hem. Är så galet hungrig och trött. Ska faktist träna idag, första gången sen jag skada ryggen. WOHO!!! Lider med dom som varit borta i flera månader och jag har klagat över att jag inte kunnat träna på en vecka. Jag ska iallfall försöka och se hur det känns, och om det känns bra så är det bara och köra!!


Nationella

Har haft fysiknationella hela morgonen. Vi har precis skrivit om olika Enerigkällor och jag är klar och då fick man rast. Tror vi ska ha en till uppgift, så vi kommer ha detta tills typ 11? OMGHAAAAD. Det känns som det gick helt okej iallfall.


Fysik bajs

Läste några sidor sen somnade jag, hahaha lol jag verkligen suger på att plugga. Så sov jag i 2 timmar och nu läser jag igen. Får panik på alla atomer och skit. Vill bara sova, haha vi får se hur det går imorgon. Kan ju inte göra mer än mitt bästa :))) heja mig


fruktsallad

Får åka in till stan nån annan dag, eftersom vi har nationella imon i fysik och jag har inte börjat plugga. Så måste jag verkligen göra det idag! När jag kom hem fixade jag frukstsallad till mig och min bror, hade vanilj yougurt (hur stavar man det ens?? hahah) Det satt jävligt fint iallfall! 

Väntar

Sitter och väntar på tåget hem. Eller stan, haha kan inte bestämma mig vad jag vill. Skulle helst vilja kika på ett par byxor, men måste även plugga.. Så vi får väll se om jag går av där hemma eller åker hela vägen in dit. Känner mig skitful idag, min outfit kändes inte som en höjdare och mitt hår ska vi inte prata om. Girlproblem XD känns konstigt att inte ha vita converse, utan mörka.. Kommer nog använda dom här mest i sommar, när man ha klänning och shorts!


Idrott

Sitter och kollar på när våran klass har idrott. EMMA IS HERE!!! Efter två veckor hemma, min bejb <333 Jag hade tydligen den muntliga svenska nationella nu första lektionen, det gick bra. Jag har inte så svårt för att prata, hahahah så ah stackars dom i min grupp. Men det var inte svårt alls, så det va gött. Varför blir det stora bokstäver för??!?? wtf


Måndag

Sitter på bussen till skolan, orkade aldrig blogga igår kväll. Var så himla trött och hade ändå inget att blogga om. Så de sög ju, hah nej men jag känner att jag längtar ihjäl mig tills vi får lov, allt hets med nationella och skit. Pallar inte!!! Tror vi ska ha svenska muntligt NP idag med? Kuligt :P


Favoriten

Hämtade upp Simon påvägen hem ifrån hallen förut. Så har varit med han nu i några timmar, min fina pojk. Han gick precis ner till tåget och jag sitter nu i köket och lyssnar på min mamma och hennes kompis som tjötar. Haha det är ändå deg. Ska snart ta mig en dusch, känner mig skit äcklig. Så det ska bli skönt!


Bästa på dagen

Vi har dömt 11 matcher idag, haha fyfan va trötta vi alla är nu. Höjdpunkten på dagen är nu, hamburgare och cola. HALLELUJA!! Godaste jag ätit, haha seriöst. Vi fick max 1 minuts paus mellan alla matcherna, men det va ändå kul!


new | nike

Ååååh dom här är så galet goa och ha på sig, vill ut och springa nu!!! Hahah helt sjukt, hade helldre haft en goare färg än det gråa, men det funkar. Jätte nöjd med dessa!!

08.11

Längesen man ställde klockan på halv 7, haha men ah jag är iallfall uppe nu och ska snart äta något snabbt! Ska vara i hallen om 20 så det är lite bråttom, men det löser sig. Jag måste verkligen springa ner och äta nått nu, bloggar mera sen. 

randompics

Ligger i min säng och fryser. Ska ta en dusch och sedan lägga mig tididgt, eftersom imon ska jag upp halv 8 för att dömma minihandbolls matcher. Ska vara i hallen i 4 timmar eller nått sånt, men det ska ändå bli kul! Första gången för mig, wiho. Några bilder ifrån idag. 

new | converse

Ville egentligen ha ett par orangea låga men dom fanns inte i min storlek, men ska kolla efter ett par när jag är i stan nästa gång. Kommer iallfall ha dom här nu i vår/sommar till ljusafärger! 

Heldag

Nu är vi hemma hos mormor och morfar, fikar oså. Känner att jag inte klarar av dom mer snart, hahah vill hem. Men vi är inte så ofta med dom så dom tycker ju det är kul att vi är här iallfall! Erik är inte med för han är hos sin tjej som fyller år idag, så jag har fått klara mig själv idag. Men det har väll funkat :P


Jensen

Åker till Borås så käkar vi på Jensen, gött. Känns lite onödigt, men har iallfall köpt nya skor så jag är böjd! Ett par löpardojor och ett par converse. Fick äntligen in våran mat och stannar väll här ett bra tag till!


I bilen

Sitter i bilen påväg till Borås där vi tydligen skulle äta idag! Ska bara hämta upp mormor och morfar påvägen. Skulle träffa Emma efter men hon mådde inte bra, så jag vet inte vad jag ska göra senare idag. Men hittar väll på nått!


Lördag

Vaknade runt halv nio? Och nu sitter jag i köket och väntar på att äggen ska koka klart. Eller vad man nu kallar det. Idag runt halv tolv/tolv ska vi åka och fira min mormor som fyller år, vi ska käka nånstans tror jag! Sen ska jag träffa Emma, ååh vad jag saknat henne!! Emilia åkte hem igår kväll runt halv 12? Haha direkt efter hon åkt så somnade jag, va så himla trött och mätt! Haha vi lagade pizza vid tio, det blev så gott!!


svarar

Har iris slutat i handboll? :)
Jaa :((

vad heter din ögonbryns penna är den bra ? kram älskar din blogg !
Jag har den ifrån hm som kostar typ 30 kronor??? Använder både darkbrown och light brown. Åååh tack snälla vad glad jag blir!!
 
D är väl ändå inte 12 år????? :PPPP
Nej 11 och ett halvt :P
 
Har du klippt dig? ❤❤
 Haha nej dom bilderna är ifrån November! Då hade jag klippt mig ';)
 
Hur gammal är din bror? Ni är väldigt lika!! 
Han är 95a så han ska fylla 18 nu i sommar, haha tycker du det? 

Kan man typ köpa sånna av dig? Kan du inte skriva ut receptet?? 
Jo men abslut, jag står utanför Netto i Bohus varje lördag, säljes för 5 kr styck!! Om du klickar HÄR så kommer du till sidan där jag hittade det! 

hahah ojdå

Fick en kommentar, 4 matbilder på raken: HAHahaha ojdå, men det är ju så att i love food <333 Jag och emilia ligger i soffan och kollar på en film, En oväntad vänskap. Typ franskfilm, fast ändå bra!! Har ätit upp två paket popcorn och sånna chips-hjärtan, älskar livet. 

cupcakes

Hhahahha asså dom gröna, ser ut som nån har spytt. Hahahha E och S, wow (!!) FINA. Har aldrig sätt något mer vackert i hela mitt liv, men dom blev goda iallfall.. Så om nån är sugen på cupcakes så får ni komma hit, haha allvarligt det är 14 stycken kvar. Vad ska vi göra med dom??? mår så galet illa så klarar inte av att äta nån mer. 

bakat

Jag tog moppen till Bohus och hämtade upp Emilia och så handlade vi lite grejer. Första gången jag använder moppen iår, galet najs och köra igen! Nu har vi bakat världens mest fulaste cupcakes, ahhaha mer än halva smeten blev bränd så vi har skärt bort det översta typ på dom.. Hahaha :((
MMMMMMMMMH HUR FINA???? 
Dom som inte blev misslyckade <333


lunch

Direkt när jag kom hem så stekte jag lax och fixade sallad, haha gröna blad och majs. Ååh kah älskar verkligen lax, hahha skulle typ kunna leva på det XD Nu kollar jag på något frisörprogram på 5an, fan va skönt och redan vara hemma nu!!

Slutar nu

Sitter på bussen hem, så himla skönt och sluta nu!! Vet inte vad jag ska göra tills Emilia och Moa slutar, men dom kommer iallfall till mig efter två nångång! Eller jo jag ska äta mat, för jag har bara ätit frukost och en chokladboll med Mandisen.


swaggie

Sitter här och pekar finger, tror jag är swag :PPp Hahaha fule fan. Men nu har vi språkval, tjohoh!!! Ska kolla på det nya avsnittet av PLL och idag slutar vi tjugo i 12, hur grymt är inte det??? Vi fick håltimma sista lektionen så har vi lunch innan den, så det är fett!

godnatt

Hoppade precis ner i min älskade säng. Pratar med min saknade iris i skype, har även pratat med Emma som varit sjuk nu i typ 2 veckor. BABY BLI FRISK NÅNGÅNG. Ska sova snart så jag orkar med skolan imon, bloggar mer imon. 
 

light


// byxor - gina tricot // tröja - american vintage // sjal - väska - h&m// skärp - liebeskind // skor - converse //

Träning

Kollar på när tjejerna har en speciel träning. Det är typ en instruktör här och det verkar galet jobbigt, haha svetten rinner på dom och dom har hållt på i typ 5 eller 8 minuter, haha galet najs verkar det ändå. Fast jag hade nog dött, helt allvarligt. Jag lider typ med dom, eftersom dom ska göra det här i 45 totalt minuter..


Dalina

Har suttit här nu i ett bra tag nu. Ska väll snart dra oss vidare till hallen, ååh jag vill träna :(((( buhu, liparåååå. Vi ska få reda på vem vi ska ha som tränare nästa säsong med!! WÄÄÄ, är sjukt nyfiken!!


Åka buss

Jag och Emilia är helt ensamma på bussen, vilket betyder FEEEEZT!! Haha ändå inte, men åh det är jätte fint väder!! Eller ah solen lyser iallfall! Blir så glad av solen, haha helt sjukt. Vi ska äta vegetarian pizza. Sen kommer Moa och Jonna oxå!


Instagram

FÖLJ MIG <333 PLZ!!! I <3 YOU ALL

Väntar

Väntar på att matsalen ska uppna så vi kan få maaaat. 5 minuter kvar, WOHO! Denna dagen är ganska chill, förutom den super långa matte lektionen vi hade precis. Slutar en timma tidigare idag, så det är fett!


ååh

Blir så himla rastlös att inte göra nånting, nu har jag egentligen träning. Men ligger i min säng, får panik!! Vill spela handboll. Ska iallfall kolla på träningen imon, för den är tidig. Så det är bra! Denna kvällen har jag provat kläder och har jätte svårt att välja vilken jacka jag ska ha imon, igen passar till dom byxorna :((( hahah jack-ångest :P 

new - american vintage


Påväg hem

Vi hittade en present efter typ 5 minuter så det va jätte skönt! Sen köpte jag en tröja med, så jag är nöjd! Nu sitter vi på tåget hem, min rygg känns helt paj. Nu har jag ont i andra sidan för att jag typ går så konstigt, blä.


språkval

Alla som har något språk på våran skola har nationella nu. Men vi kollar film, värt. Nu efter skolan ska jag ta tåget till stan och möta upp min bror för att hjälpa han köpa en present till Louise. Hoppas det går snabbt så vi slipper gå runt så länge för just nu vill jag bara lägga mig ner och inte gå mera för idag, hahah. 

onsdag

Sitter i skolan och har ont. JÄÄÄÄÄÄÄÄVLIGT ONT. hahha, nej men ändå att jag har ont. Det är jag och kryck-kaiser. <333 Det jobbigaste är ju att gå upp för trapporna till NO salarna, woaaaaaaow träningspass tiiiep. Nu ska jag ha svenska. ABOOW MANNEN, DESÅÅÅ. HA DE BROSCHOR. 

men godnatt

Denna kväll har jag ätit, (givet) pluggat, duschat OMFG i made it!!! Haha min rygg har kännts jätte bra hela dagen idag, tills nu. Jo det var ju såhär att jag ramlade över en tvättkorg när jag gick ur duschen, så typiskt mig.. Så det knakade till i ryggen och wips så hade jag ont igen, gött liv. Men imorgon ska jag iallfall till skolan, förhoppningsvis går det jätte bra!

orange

Är inne i en orange period, ALLT SKA VARA ORANGE!!! Hahah sötaste mamma kom hem med rosor till mig igår, såklart att dom va med oranga. Jag har verkligen ingenting för mig. Det finns inga mer PLL avsnitt att kolla på, jag vet ingen bra film. GE MIG TIPS TIPS TIPS!!!! 

yollibox

Det var några som undrade vart man kunde köpa Yollibox, jag köpte den iallfall på Maxi. Men köp den inte (!!) Eller iallfall inte denna smaken. Den kostar 50 kr och är inte alls värd. Visst den var inte det äckligaste jag ätit, men det är ju inte direkt så att du vill ha mer av den. Eller jo, ändå äckligaste ''glassen'' jag ätit.

naked truth

Hur ful utan ögonbryn??? Måste färga dom och mina ögonfransar, kanske gör det sen. Är jätte rastlös och min rygg känns mycket bättre, så skönt!!! Blir nog skola imon, behöver verkligen komma ut ur huset.. Vill spela handboll, men vet allvarligt inte när jag kan spela igen. Hoppas att jag kan göra det innan vi ska till Danmark iallfall!! Annars vet jag inte vad jag tar mig till. As gay rubrik förövrigt XD

tisdag

Godmorgon stannar hemma idag med. Ska verkligen plugga idag, det är ett måste! En massa pussar och en go kram ifrån min fina pojk hade inte vart helt fel nu asså.
Annars är min räddare voltaren tuben, hhaha serri. Vad skulle jag gjort utan den????

blä

Känner mig så äcklig. Vill ta en duch, men det går ju inte. Då måste jag gå ner till källarn och jag fick kramper i när jag räknade matte, för jag satt för länge. SÅ det går inte för tillfället.. Största lipsillen är jag, så nu ligger jag i sängen igen. Ska kolla pll sen sova, så godnatt! -  jätte passande bild, japp. 

cookies

Jag är ju trotts allt mat bloggarn, så nu ska jag skriva om mina grymma kakor jag bakade tidigare idag. Tänker er en sån kaka man får när man köper en meny på subway, sånna kakor bakade jag idag. TYPFast hade ingen vitchoklad hemma och jag orkade aldrig vänta i 3 timmar på att den skulle komma hem tillsammas med min far, så jag fick göra kakorna utan bitar utav det i degen. Men dom blev fett goda iallfall, så det var värt all smärta. Fast dom blev fett fula, men vad gör det? 

Sushi

Mamma kom hem med sushi till middag, typ. Just nu räknar jag matte med pappa, eller ah jag fick en blogg-paus. Hahaha bästa <333 Sen kom även min älskade mamma hem med rosor till mig. Finns inga bättre föräldrar.


++++

Varje gång jag ser en tjej med Kenza 9 jackan säger jag att hon har på sig min jacka!! Hahahah fast jag har den inte själv, ååh den är så fin :(:(:(:
 
Jag använder bara Newbody strumpor, ni vet sånna höga ''sportstrumpor'' eller vad man ska kalla dom. Förutom till converse på sommaren :P då har jag låga newbody strumpor istället, hahha.. 
 
Får panik på människor som lyssnar på musik i buss/tåg utan hörlurar, SNÄLLA JAG ELLER DE ANDRA MÄNNISKORNA VILL INTE LYSSNA PÅ DIN FETA SWAG MUSIK (!!!!!) Det ska helst vara arabisk eller nått annat språk man inte förstår, mmmh love it <333
 
läser typ minst 20 till 30 bloggar........ omg, get i life bitch XD 
 

Bakar


Jahapp

Ligger och kollar Pretty Little Liars, somvanligt. Jag drömmer seriöst mardrömmar om denna serien. Helt sjukt, hahaah.. Men ska bara kolla klart detta avsnittet sen plugga lite, duktig tjej XD


Frukost

Det känns lite bättre i ryggen idag. Men jag fick ändå kämpa med att ta fram frukosten eftersom ingen annan är hemma. Nu ligger jag i mammas och pappas säng där jag sov inatt, haha stackars pappa fick sova i källarn.. Ska försöka och plugga lite om jag orkar sen. 


Orkar verkligen inte

Fyfan vad ont jag har. Kom knappt upp för trappan till ytterdörren, så jag har inte ens provat att gå upp till mitt rum. Har spenderat all tid i soffan förutom när pappa tvingat mig och ställa mig upp och gå för att röra på musklerna i ryggen typ, fyfan. Jag har verkligen aldrig haft så här ont någonstans i kroppen tidigare, lipar varje steg jag måste ta. Ska sluta klaga nu, men detta är fan sjukt. Ätit massa popcorn och nu ska jag smaka på yollibox, tycker ni den är god? XD


I bilen

Hela matchen var väldigt jämn, men Önnerred vann med 2 bollar. Jag är ändå nöjd med min insats, haha men jag har fått en typ sträckning eller nått liknande i ryggen så jag kan ej gå, har så fruktansvärt ont. Det är helt sjukt, har aldrig haft såhär ont tidigare. Ska ta en Alvedon när jag kommer hem och försöka ta mig upp för trappan till mitt rum och lägga mig. Mitt ansikte blöder oxå, haha fick en hand upp i ansiktet så har fått rivmärken vid ögat. Vet inte om jag bloggar så mycket mer idag, eftersom jag bara kommer ligga ner och inte göra nått alls.


Pannkaksfrulle

Fixade pannkakor till oss som frukost/lunch eller så kallad brunch som alla i blogg och instagram världen äter XDXD cozy va det. :P Släppte precis av Simon vid bussen och nu sitter jag i bilen påväg till match, tjoho fett najs!!!


Älsklingen

Simon kom hit vid nio typ, så har vi kollar melodifestivalen med mamma och pappa. Kul att det inte va nån bra som vann. Nu ska jag och min favvis sova, bloggar mer imon puss! FET BILD MANNEN


.


outfit

// tröja - gina tricot // jeans - zara // jacka - zara // skärp - liebeskind // sjal - h&m // skor - converse //

Helt slut

Ända sen jag kom hem har jag städat köket och mitt rum. Så nu är jag helt slut, hahha.. Nu ligger jag i min säng och kollar olika bloggar oså. Är så galet hungrig så ska fixa något att käka, innan jag dör. Typ. 


new | leopard


Maxi

Vi fick sålt alla våra lotter på typ en timma, så skönt!!! Nu har vi handlat på maxi haha lol vuxen poäng XD Just nu väntar jag på mamma med Moa, Annie och Emilia. Dom ska gå och käka nånstan och jag ska bara hem!


godnatt

Nu ska jag sova (efter några avsnitt av PLL) För imon ska jag upp tidigt för vi ska sälja lotter, igen.... Ååh hoppas det går snabbt och bra så slipper man stå där ute som en tjatig papegoja och bara säga samma sak om och om igen. Hade det jätte bra med Iris förut, saknat min lilla skatt. 

Åka tåg

Sitter på tåget hem. Skulle ju träffa Simon ikväll men ska göra det imon istället. Så denna fredagens kvällen ska jag väll sitta framför gladiatorerna med mamma och pappa. GÖTT


Paprika

Har precis ätit på paprika och nu sitter jag i provrummet och kollar på irre när hon provar byxor. Hahah najs äreee. I like big buts and i can not lie, lalalalalall. Om ni kommenterar ett JA på detta inlägget så kommer det en bild på den ;);););;);)) mmmmh. Ah nej ändå inte :P


träffa Iris

Har bytt kläder, för jag spillde hallon på min vita tröja. Så typiskt mig. Jag ska gå ner till tåget om 1 minut (!!!) så ska jag in till stan för att möta Iris. Vi ska kolla runt lite, kanske blir bio om det är någon najs. Vi får se vad vi hittar på helt enkellt! Lol leker för glad på första bilden. 

Pannkisar

Orkade inte vänta på tåget så jag bestämde mig för att gå hem ifrån Bohus. Haha så det blev en liten promenad, men det va faktist väldigt skönt nu i det goa vädret!!! Nu har jag precis ätit pannkakor med massa hallon på, orkade inte laga nått så detta blev perfekt. 


Påväg hem

Sitter på bussen hem. Är på världens dåligaste humör och jag vet inte varför, haha.. Har typ humörsvängningar hela tiden. Mitt humör går från att vara hur glad som helst till deppig typ. Ska iallfall bli skönt och komma hem, ska försöka plugga lite hade jag tänkt..


Idrott

Väntar på att våran lärare ska komma. Detta är den sista lektionen för idag!!! WOHO äntligen helg. Vet inte vad jag ska göra idag när jag kommer hem. Ikväll kommer iallfall Simon hem till mig <333


fredag!!

Första lektionen hade vi SO sen Språk och nu SO igen. KUL. Ändå inte men efter denna lektionen har vi äntligen lunch min mage skriker bokstavligen efter mat! Nu ska vi anteckna något så bloggar mer sen, tjingeling. 

älskade säng

Träningen idag va as go, mycket fart och massa spel osv! Nu ligger jag i min säng och kolla på PLL sen ska jag ringa Simon. Älskar att bara ligga i sängen och inte göra nånting vettigt, kolla olika bloggar, serier, äta funkar med helt otroligt bra!! Hhahahaha åååh kommer ni ihåg när jag hade ett minikylskåp här i mitt rum??? HAHAHHA alla tiders. Tyvärr så lät det för mycket, så nu har jag inget dröm-rum längre.. Hahha

svarar

vilken sida kollar du på? Svara gärna så fort du ser för jag vill verkligen börja kolla!
Swefilmer.com!!!
 
Gör sofia tycker dåråå! 
Ja jag ska, måste bara få ork till att göra det. 
 
Är det i nordstan? :) 
Ja Lydia´s ligger där uppe i nordstan, mellan kina restaurangen och något annat matställe.
 
Vart har du köpt den jackan? as snygg!:)
Den kommer faktiskt ifrån Bik bok, fast jag tror den är två år gammal? Men det finns säkert liknande på andra affärer! 
Din blogg är väldigt bra ;) Här kmr lite frågor^^  Vad har du för mobil? Bild? Iphone 4, haha. 
 
Om du har iphone (kan du visa alla dina skal?) :) Har typ 3 skal? två vita genomskinliga och ett rosa typ. Så det är inte så sevärt. 

Vad anväder du för redigerings app eller vad man ska säga för bilderna är liksom så bra kvalité och lite mörkare och ljusar :P Så snygga!  
Tacksam för svar i inlägg :)) <3 Använder Camera+ & Pix och Pixlromantic
 
Var är det ifrån och hur mycket kostade de? Älskar dig Sofia! Du är världens finaste! ❤❤
Jag beställde det HÄR (rosencranz.nordicshops.com) ifrån och det kostade 400. Med frakten 460! Ååh så go du är!!!

Dagens typ

// byxor - zara // tröja - h&m // skärp - liebeskind // skor - converse//


Tagga handboll

WOHOHOHO börjar om en kvart!!! Emilia är tillbaka, min favvis <4333 frågan är vad gör jag med handen??? Ser kissenödig osv, men det är deg XD


Pizza

Pizza-torsdag. Typ, Emilia gråter för hon inte fick vegetarian pizza och jag är proppmätt. Jonna ville att jag skulle skriva att hon var på maxi och köpte banan. Moa är söt och hjälper mig med min pizza. Orkade en halv :P Jag är är ingen riktig foodlover. Våran träning börjar om en och en halv timma så det är deeeeg.


City GROSS

Tog en tripp till city gross. Saknar Emma och Amanda som båda är sjuka, haha kom tillbaks!!!! Slutar skolan vid två och då ska jag hitta på nått med mina favorit tjejer innan träningen! 


På bussen

Sitter på bussen till skolan med Lisafisaaaa. Idag har jag på mig en jacka jag beställde förra hösten men aldrig använt?.. Den är lite tight över axlarna så det är väll därför jag inte har använt den innan.


Godkväll :P

Det blev en go runda på ca 4 km förut. Samma som förra veckan. Väldigt skönt när man väl är ute! Lite tråkigt är det att nästan VARJE onsdag blir våran handbollsträning inställd för att Juniorerna ska spela match. Men vi behöver ju få bättre kondition så det är väll bra att vi är ute och springer. Nu sitter jag i min säng, har precis duschat och jag ska kolla på min älskade serie. Måste komma ikapp Ellan... hahha får kolla hela natten om jag ska lyckas med det. 


new | liebeskind


Äcklig sallad

Blääää, besviken tjej_99 :'(( ingen höjdare alls, men vi ska snart åka hem! Mamma slutar en halvtimma tidigare för min skull så vi ska hinna hämta ett paket, bästa.


På mammas jobb

Tog grön till mammas jobb. Så jag åker med henne hem sen. Hon slutar om typ två timmar. Nu nu sitter jag här och dricker saft och cappuccino bara för att jag kan. Ska snart gå ner och köpa mat, för vi ska ha löpträning vid 6 så hinner jag inte äta nått hemma.


Blir så trött

Är så jävla arg. FITTA TILL BUSSCHAFÖR. (Förlåt för grova ord mamma <33) Allvarligt 301 går lixom 14.02 inte alltid lätt att hinna med den eftersom vi slutar 14.00 så ser jag att bussgubben stänger dörrarna så springer jag framför den så att den ska stanna. Men så kör han nästan på mig om jag inte hade flyttat på mig. Så nu måste jag vänta till klockan är kvart i innan min buss går ifrån Kungälv. jag fattar inte hur svårt det är och släppa på gasen ?!?!!? Blir så trött.


Älskade språkval

Finns verkligen ingen bättre lektion än denna. Choklad, pretty little liars i 75 minuter, WOHOHOHO.


No

Började dagen med hemkunskap. Nu har vi no och våran lärare gör nån laboration (?) stavar det så?? denna dagen tror jag är ganska go iallfall! Hoppas att den tar slut så snabbt som möjligt :P vill hem och kolla pll!!!!


Påväg till bussen

Här sitter jag och putar och fotar med blixt medans jag bländar alla bilförare. Haha nej men hoppas att bussen kommer snart så jag inte missar den i Bohus till Kungälv. Antagligen missar jag den eftersom den går om 3 minuter ifrån Bohus, japp att jag hinner. Får vänta i en halvtimma där sen, gött, gött, gött.


Sallad och glass

Gjorde en sallad av majs några gröna blad och fetaost. Sen till efterrätt glass med varma hallon och kolasås. Hahaha lekte först nyttig sen ba, nej ändå inte. Ska snart dra mig ner till bussen som ska ta mig till träningen. Idag fyller även Fredrik år, WOHOHO GRATTiS KOMPAN!!!!


buhu

Simon gick precis till tåget, hade en bra dag med min bejb XDXD Haha aldrig igen, men ah vi gjorde väll inte så mycket du vet vi softa oså :P desååå bror. Nej men allvarligt vi hade inte träffats på 1 vecka och 4 dagar (OMG!!!!) så man kan säga att jag saknat min pojk väldigt mycket. 

Väntar

Väntar på att Simon ska bli klar. Vet faktist inte vad vi ska göra än men vi hittar väll på nått. Har precis börjat på säsong 3 på Pretty Little Liars, är det nån mer än jag som är jätte rädd hela tiden typ??? Haha alltid på kvällen när det blir som läskigast stänger jag av datan och kollar när det blir ljust dagen efter.. Töntigtjej_97 XD


Pannkakasfrulle

Vaknade för en timma sen kanske och nu har jag ätit frukost, pannkakor, bär och vaniljkesella. Dröm. Idag ska jag äntligen träffa Simon! Sen ikväll vid åtta har jag handbolls träning. 

Dator bänk, eller nått

Jag vet inte vad man ska kalla min nya bästis, data-ställ kanske??? Hur bra som helst!! Det blir ju så himla varmt när man har den i knät eller på sängen men inte nu längre, WOHO!! Älska Ikea <33


lämnar huset

Ser jätte sliten ut eller känner mig helt knas XD men har iallfall fixat mig lite för jag ska åka och kolla på en klocka med mamma. Ska köpa en stor till hallen. Det ska bli skönt och lämna huset för första gången idag!! Hahaha.. 

Fucking pizza

Är så rastlös här, borde dra mig och och springa eller nått men jag känner verkligen inte för nånting. Nu ska jag äta pizza och fortsätta kolla på pretty little liars. FÖR GO DAG!!!!!


åka moppe

Vill ta fram moppen, men jag vet inte vart pappa ställt den?? Hahha får prata med han ikväll när han kommer hem. Kanske tar den till skolan på onsdag, för nu är det ju ingen is eller snö kvar!! Det kommer bli så skönt och slippa byta bussar och tåg, osvsosvosvo. Inte för min lilla brummis är super snabb, men han funkar bra för mig ändå! 

Frukost

hahah två bullar och sånna smörgås vet inte vad dom kallas. Åt alltid sånna när jag va liten med massa smör. Minnen XD Vet inte vad jag ska göra idag, känner verkligen inte för att hitta på nånting typ. Så jag ska väll inte göra nått alls, kanske plugga lite. 


godnatt

Har studiedag imon och på tisdag. Hur grymt är inte det då? Ska bli så skönt! Nu ska jag sova för jag är så himla trött och vill bara och sova just nu. så godnatt!

Kladdkaka

Ellans-super kladdkaka. Döööör va god, Ellan ska gå till tåget om ett tag och då ska jag väll bara ta det lugnt. Ska även blåsa håret så jag får se hur det blev. Det känns brall!!


Färgarhåret

Håret är typ svart, wohohoh najs. Mörkmörkmörk brun. Behövde verkligen få bort min utväxt och ville ha mörkare igen för all färg hade typ åkt ur. Vi får se hur det blir när det torkat, men än så länge känns det grymt!!! 

Paprika

Mat paus, haha har inte hittat nånting idag. Men Ellan har köpt en jätte fin röd skinnjacka och en blus. Sen ska vi åka till maxi och köpa hårfärg, tagga BLOND!!! not XD


basic | h&m

Behövde en grå vanlig t-shirt så denna fick jag med mig hem i fredags! För ynka 79 kr.

Älskade sol

Åååh jag blir verkligen mycket gladare när solen kommer fram. Helt sjukt!! Det är fortfarande lite kallt eftersom det blåser oså, men himmelen är helt klarblå och jag mår bra. Är framme om 5, tjhoho!!!


träffa Elin

Hahah as töntig tjej med solglasögonen inomhus. Men ville förmedla att solen lyser utanför XD Ska gå ner till tåget om tio minuter. Vet inte vad vi ska göra inne i stan förutom att äta och kika runt på kläder, är sugen på en fet pizza. ELLAN??? 

3 mars

Har precis pratat med Ellan och nu kollar jag pll. Ska snart börja fixa mig lite sen ska jag möta henne vid två i stan. Ska bli mysigt och väldigt behövligt! Saknat mitt guldhjärta.


godnatt

Snurrar i huvudet typ, är så trött. Har legat i min säng ett bra tag och bara tänkt. Det är så jobbigt när man bara ligger ner och inte gör nått alls för då kommer man på så himla mycket jobbigt och tänka på, så det suger. Men jag ska iallfall försöka sova nu. Så godnatt!

gripsholm

en ny fin kudde kom hem till mig idag. Eller mamma beställde kuddar till nya soffan så ville jag ha en vit kudde för att bryta av alla mina beiga stjärnkuddar, så detta kuddfodralet fodralet klickade vi hem samtidigt. Nu ska jag ner till mamma och pappa och kolla melodifestivalen med dom. 

prommis

Vi förlorade den jävla matchen med tre bollar. Ååh blir så trött, vi tappar alltid allt. Det börjar bra och sen går allt bajs. Men iallfall har nyss ätit med familjen. Innan det så var jag med min bror och hans tjej och tog en prommenad i vårt fina område.... Det var skönt och gå ut och få lite luft iallfall!  
 

new | gina tricot

Hur värd var inte denna fina koftan eller vad man ska kalla den, 99 kr. Åååh blev så glad när jag hittade den igår!!

Live från hallen XD

Just nu sitter jag, Emilia här i rimmerhallen?? tror den heter så iallafall. Jag spelar inte utan är en trogen supporter här uppe på läktaren. Andra halvleken har precis börjat och vi ligger under med två bollar, dock tycker jag vi borde ta den här matchen!! Jaja ni får väll veta hur den slutar senare utav sofia!


I bilen

Annie är söt och sover, naaaawiiiie <333 Jonna ville hälsa att hon är glad. Emilia ville hälsa att hon hatar Jonna, haha ah livet leker här i Jonna Ps bil. Vi kommer dock sent till samlingen som egentligen är nu, men det löser sig.


Frukost

Somnade vid fyra igår så kom mamma in vid tio imorse och väckte oss. Jag gjorde våfflor och sen hade vi verkligen en super frulle. Nu sitter vi i bilen påväg till matchen. Ska möta Kropps idag, vi får väll se hur det går! Ska bli kul och spela iallfall.


Godnatt

Nu har vi lagt oss i sängen. Haha vi ligger 5 stycken i en jävla säng. Vi ligger verkligen på varandra och åt fel håll av den, hahaha. Men det funkar väll, fötterna är i luften dock. Vi får väll se imon hur mycket vi kommer ha sovit! Ska spela match ganska tidigt imon med, omg!!! XDXD YOLO Kvällen har bestått utav chips i mängder och massa tjöt!


Åka tåg

Är snart framme, wohoho. Måste dock vänta på Iris vid tåget i ett tag. Sen går vi hem till mig och fixar i källarn där vi ska sova!


Gos

Blev ledsen för jag halsbandet jag skulle köpa va slut. Sen ville jag ha ett par byxor men hittade inte de heller, åååh!! Men köpte en basic tröja och en fin kofta typ! Så jag är ändå lite nöjd men ville verkligen ha halsbandet så det va segt. Ska ta tåget hem om 35 minuter med Emilia, Jonna, Annie! Sen kommer Iris hem till mig med, så ska vi alla ha myskväll! Nu sitter vi och fikar för att tåget går ju inte än.


Lydia's

Har precis ätit upp all mat. Denna maten är helt underbar! Vi var så himla hungriga så att vi börja med att äta. Har även hittat en tröja, jätte fin!!


svarar

Hur mycket pengar spenderar du på att äta ''ute'' varje månad. Det här är verkligen min favvo blogg ;)
Jag har faktist ingenaning.. Det är alldeless för mycket iallfall, de mesta av mina pengar går till mat. åh va kul!!
 
Vilka mötte ni? :)
Önnered
 
fan vilket krigsvrål som måste ha kommit från henne längst upp till höger
Hahah ja men eller hur verkligen! 
 
Skulle inte du börja videoblogga? :) Älskar din blogg! Kram
Jo det skulle jag!! Dom soffe tycker videosarna, men jag har inte haft typ ork till det. Men ska försöka göra en idag!!! Kram 
 
ett tips, drick runt 2-3 liter vatten varje dag, det hjälpte för mig!
Hur lyckas du dricka så mycket vatten då??? Hahah det är ju sjukt mycket, går du runt med en flaska hela dagen eller hur gör du? 
 

Vart har du köpt dina headset ?? Skit snygga <3
Märket är Urbanears och jag tror mamma köpte dom på Hollywood! 
 
Sofia du är så underbart fin, jag älskar din blogg läser den varje dag. Din blogg är bäst,jag känner dig inte men du verkar som en super go och skön tjej.Gillar din blogg den sticker ut från alla andra små fjortisbloggare, din blogg är verkligen bra och intressant! kram på dig ha det bra sötnos och lycka till i framtiden♥
 
Men åh gud du har alltid så himla fina kläder!! jättefin blogg med!! Kramis
Blir sååå glad av sånna här kommentarer, ni är ju för snälla!!! 

På bussen


Idrott

Sitter i hallen och väntar på att våran lärare ska komma hit. Slutar sen vid två och då ska jag in till stan med Emilia, Moa, Jonna, Linnea och Annie. Det kommer bli najs. Behöver verkligen nya kläder, vill typ ha en helt ny garderob. Känns inte som jag har nått och ta på mig längre.. Haha :((


Till skolan

Sitter på bussen till skolan. Vi hade sovmorgon idag, haha första gången EVER!!! Typ iallfall. Nu ska vi ha språkval, tjoho så grymt! Vädret är helt underbart idag, blir så himla glad av att se solen, åååh älskar det!


RSS 2.0