cosy tisdags kväll

Har faktist suttit och spelat ett spel med min kära familj denna kväll. Det är inte ofta man gör det längre. Men det va väldigt mysigt! Jag vann med, så då blir det ännu roligare :P Känner mig mycket bättre så imon ska jag träffa Amanda och Emma, woho!

present | kamera väska

Fick en kamera väska av Erik igår!! Bästa bror :P 

eh godmorgon???

Har sovit typ hela dagen. Vaknade vid nio åt lite frukost kollade på ett avsnitt vampire diares och sen somnade jag om igen. Nu är klockan sex och jag har väll sovit sen dess. Men det va nog bra för jag känner mig mycket bättre!! Snart kommer mamma och pappa hem med thai till mig, woho! ÄR DE VALBORG SÅ ÄR DE, FEEEEEST XDXD
fin tröja

ska sova nu

Åt god mat som pappa hade lagat och sedan åt vi min vackra tårta.. Haha dagen blev inte som planerat, Simon och Louise skulle egentligen varit med och firat mig. Men nix pix. Min låsknapp på iphonen har med slutat fungera, outursdag??? JAPP. Ska sova snart så inget mer jobbigt händer.

fick dom här fina rosorna av mammi <3

världens mest sämsta dag

Stog och gjorde tårta i typ en timma (jobbigaste jag någonsin gjort, typ) och sen skulle min bror hjälpa mig och bära ner tårtan till ett kylskåp vi har i källaren, och så ropar Erik - SOFIAAAAAA JAG BEHÖÖVER HJÄLP, själklart paja han min tårta. Hahahahah jag börja gråta som fan (blir fett över känslig när jag är sjuk/trött) Hahahha asså inget har gått bra denna dagen, jävla skit dag. 

Frukost

Åt runt 12 kanske? Orkade inte göra nån riktig lunch och jag hade inte ätit frukost så ah det fick bli bra. Sen har jag kollat lite vampire diares och sovit. Fan va bra födelsedag, ELLER??? XDXD sämsta någonsin om jag ska vara ärlig. 

födelsedags present | primeboots



birthday girl

Idag fyller jag 16 år, wihohoho. Ligger dock hemma i min säng, har feber, hostar och ja mår inte direkt jätte bra. Fan va grym födelsedag. Bloggar mer sen om jag orkar. 
 

skype

Ligger i min säng och pratar med Iris. Denna dagen har gått så himla långsamt, gick upp vid halv 7 och känner att jag varit vaken i allt för många timmar, har ont i huvudet och min näsa slutar inte rinna. Skit kul dag, verkligen!! Hoppas min dag blir bättre imon, fyller ju år då. Eh woho??

I bilen

Tjejerna förlorade sin match imorse emot Ski, vilket betydde att vi åkte ur cupen. Jag och pappa handlade mat efteråt och sen gick jag och la mig igen. Sov i nån timme och sen var jag tvungen att ta av mig mina gosiga mjukis och sätta på mig ett par jeans och sätta mig i bilen med mamma. Vi ska fixa en grej inför imon!


några dagarsen


// blus - vet inte // kofta - ester elenora // jeans - dr denim // armband - snö // skor - ash boots // 

I hallen

Sitter i hallen och kollar på när några söta 01 eller 02 ??? spelar, heja Kungälv XD mina kära lagkamrater har samling eller nått, ska inte spela för jag har feber. Har inte så hög feber men ändå, känner mig inte speciellt fit for fight :P


fan

Vi spelade lika emot Kärra och det betydde att vi och ett annat lag hade lika många poäng så allt avgjordes på målskillnad. ETT JÄVLA MÅL IFRÅN A-SLUTSPEL, asså ååh!! Så vi hamna tre i gruppen vilket betyder B-slutspel imogon. Sen har jag nog fått feber med, mår inte alls bra. Har tappat min röst lite halvt och jag kommer antaligen inte kunna spela imon, KUL.

tacos

Åt tacosen som blev över ifrån igår, det var väldigt gott och äta ''riktig'' mat istället för en torr macka eller en korv i hallen. Vi ska snart åka tillbaka till lundbystrand för vi har samling tio i fyra, åååh jag vill egentligen sova nu. Men  det är bara en match kvar idag, så nu jävlar!!

ändå gött

Matchen imorse förlorade vi med endel bollar.. Men den matchen vi spelade nyss vann vi med 22-16, vi spelade riktigt jävla bra!! Nu ligger jag hemma i min säng med Emilia och Annie, vi ska äta lite sen ska vi tillbaka till hallen igen och spela emot Kärra! 

Promenad

Ställde klockan på kvart i 7 och nu promenerar vi utanför hallen. Är så himla trött!! Haha stackars Simon som blev väckt av mig, men han somna om hoppas jag! Vi ska spela kvart i nio emot Tumba, vi får väll se hur det går!


14-14

Vi spelade lika emot Bjurslätt så det va ändå gött. Men jag sög, så det sög ju XD Ush jag va verkligen skit dålig, så det va ju inte speciellt gött. Våran gamla tränare fick en avslutnings present med, en signerad gais tröja. Åååh bästa mats, alla börja gråta. Han blev så glad!! Jag är så himla känslig nu för tiden så jag börja lipa först, sen dom andra med hahhaha. Imon blir det tre matcher till, woho! Nu ska jag duscha och sen kommer Simon hit och sover här! 

haters gonna hate

 


våfflor

Gjorde äckliga våfflor förut, det fanns ingen sylt så vi fick ta sirap och socker. Mmmmh, socker bomb typ. Nu ligger vi i emilias goa säng och tycker synd om oss själva. Vi är helt snuviga, hahah emilia känner sig utmattad och hennes kropp mår inte specielt bra. ni ba K!!! hahhah nej men det är inte bra eftersom vi ska spela match snart, Moa hämtar upp oss om en kvart! WOHO TAGGA DÅ!! not XD

tingeling

Åkte till min favorit tjej efter skolan, vi fick sluta en timma tidigare. Woho!! Så nu är jag hos Emilia och vi kollar på Tingeling, naaaw. Den är fan bra, skrattar ihjäl mig. Tingeling är en kastrull älva, hahahahha. 

språkval

Har språkval nu, så himla skönt!! Ska faktist göra klart en uppgift, gud va duktig jag är XD Sen ska jag kolla lite Vampire Diares! Bästa lektionen, vet att jag alltid skriver det men det är så himla skönt och bara ta de lungt här! 

fredag!!

Äntligen fredag!! Vilket betyder att Bohus cup börjar idag! Våran hemma handbolls cup, vi ska spela första matchen klockan sju i mimers!! Ååh det ska bli så roligt, äntligen ska man spela match igen! 

Fan vilken kvallite, bilderna är tagna med min gamla kamera ifrån Rödspätte 2013 

måste städa

Jag fattar inte hur man kan stöka ner sitt rum såhär på 2 dagar, bra jobb soffe. Så nu måste jag städa, eller måste och måste. Gillar inte och ha det såhär stökigt för man hittar ju verkligen ingenting, så jag känner väll att det behövs. Ligger annars i min säng och pratar med Emilia. Hade tänkt att börja ta undan allt om ett tag. 

Paket!!

WOHO!! Fick hem min klänning ifrån nelly, den va jätte fin! Lite udda jämfört med alla dom vita skolavslutnings klänningarna dom flesta har. Så jag är nöjd! Måste bara ha ett par fina klackisar till! Sov i 2/3 timmar förut och nu har jag lagat crêpes med min kära bror. Det blev faktist jätte gott!


hemma

Åkte hem vid halv tolv och nu ligger jag i soffan och kollar på min favorit serie. Idag ska jag inte göra nånting, ah förutom att äta då. Japp det var allt jag hade på hjärtat just nu.
bilder ifrån förut idag

väntar på bussen

Godmorgon, träningen igår gick sådär. Hade jätte ont i axeln, asså åååååh!!! Orkar inte ha ont, nu har jag inte ont i ryggen längre utan min jävla axel, igen. Vi ska ju spela cup i helgen, sen har vi öppehåll i ett bra tag till. Så förhoppningsvis blir den bra när vi har paus igen. 

i idrottshallen

Iris skulle till sportlife med Klarre och jag skulle till hallen så hennes bror körde oss. Så nu sitter jag här och taggar ihjäl mig, åååh träningen börjar dock inte förens om 40 minuter. Men ändå!! Första handbolls träningen på 3 veckor nu, OMG!!

hos irre

Åkte hit efter skolan. Vi har ätit lite mellanmål och jag är världens bästa eftersom jag klarat Iris bana på Candy crush, själv är jag fast på 205. Lol skryter lite, hahhah. Nej men jag är ju cool. CC-player for life♥
 

outfit

// tischa - american vintage // kofta - ester elenora // byxor - kapphal // skärp - liebeskind // skor - converse //

bajs

Har haft hörförståelse i Engelska nu och ja det gick bajs, hahha fatta ingenting typ. Nu har vi rast till Halv 10 och sen ska vi ha läsförståelse också. Vill bara hem, blä

bild ifrån igår, haha

godnatt

Det har varit en väldigt bra dag tills nu under kvällen.. Har fått höra en väldig tråkig grej så man blir lite ledsen. Men ska kolla på lite vampire diares och sen ska jag sova. Imorgon väntas det nationellt prov i engelska, kul. 

bästa

Hade det så himla roligt!! Även fast mitt lag förlorade alla våra matcher och va sämst, så tyckte jag ändå att det vi hade de kul! Det ända negativa var att man verkligen simmade runt i sanden så nu är man inte speciellt go, så får hoppa in i duschen snart! Imorgon väntas det handbolls träning, ååååh är så himla glad för det!! 

new - ester elenora


beach volleyball

Hoppas att det blir kul!! Det känns så iallfall, vi är as taggade!! Hahhaha, imorgon har vi handbolls träning med. Kan det blir bättre???? Typ inte iallfall, hahah så nu är vi glada och ska snart ner till bussen där vi blir upphämtade!

cozy tisdag

Påvägen hem köpte vi med oss jordgubbar och nutella och nu har vi väll ätit lite för mycket av det goda, åååh har så ont i magen. Drack även blåbärs smoothi i vin glas? HAhAHHA ah vi tänkte att det skulle se lite festligt ut, den blev inte så god. Så det sög ju.

film

Har film som sista lektion och så slutar vi oxå en timme tidigare, woho!! Åker direkt hem till mig med Emilia och sen ska vi spela beach vollyboll med laget, åååh det ska bli så kul!!

svarar

 
hur kan du äta såmycket sötsaker utan att gå upp i vikt??
Hahah tyckte denna kommentaren va lite rolig, asså vad vet ni egentligen om jag går upp i vikt eller inte?? Jag äter ju inte direkt allt jag lägger upp på bloggen. Men jag väger mig inte så jag vet inte. 
 
 
du har ju sagt förut att du inte vet om du o simon är ihop osv.. men nu måste ni väl ändå gå ut med att ni är tillsammans? man kysser ju inte sin kompis eller? :)
Det var ju jätte längesen jag skrev det, haha i september förra året eller nått? Men ja vi är tillsammans
 
man kan få hepatit A av frysta bär :((((( #nomoresmoothiesdepressed_97
Ah jag vet, men YOLO
 
Vart har du köpt klockan????
På ur&penn!
 
använder du eyeliner? :)
Japp! 
 
Vem är din kompis Fredrik Gunnarsson tsm med ? Stog på fb
Igen, han är singel flickor
 
 
Hur redigerar du dina bilder? Lägger du på något filter eller ökar du bara kontrast & skärpa och sånt? :)
Jag brukar redigera på i picasa, ibland ändrar jag bara kontrasserna (Högdager mest) och effekter jag använder är oftast Cinema scope, Vänddia, Boost och filterat svartvit! 
 
hur får du dina bilder svart vita?
hahah i picasa!
 
what varför sälja den??? 
Har inte användt den alls mycket så det är bara onödigt att jag ska ha den i garderoben!
 
 
vilken linje ska du ta?:)
Samhäll Beteende! 

 
Har kollat runt lite på din blogg nu och har sett shortsen du har fixat till själv, sjukt snygga är dom!Skulle du kunna visa i ett inlägg hur du gör när du typ fransar dom, gör så att dom ser lite slitna ut och sätter på nitar? :)
Tack så mycket!! Alltså jag bara klipper lite och så tar jag ett rivgärn och sliter lite med det, haha nitarna sätter jag bara fast som vanligt.

candy lunch

Hej alla fans, efter lunchen gick vi till turken och köpte lite candy osv. Jag köpte en Calippo, mmmmh GATT! Okej men serri nu då, efter skolan så ska jag hänga med min bror Emilia, så det blir fett. Wallaballa

Prommenad

Gick ut en sväng med mammi, gick inte så långt men det var skönt att komma ut en stund! Har även beställt min skolavslutnings klänning nu, bara den är fin i verkligheten och sitter bra så blir jag glad.. Måste ha ett par skor till med, bläää kan inte ens gå i klackar. Hahahha kanske blir ballerina om jag inte hittar några klackisar. Vi får se helt enkellt! Inte långt kvar nu!!

birthday wishes

 

// halsband 1 & 2 - Nelly - Bijoux By Us // Tisha - American Vitage // Skärp - Liebeskind svart (!!) // Parfym - Ralph Lauren // Armband - Nelly - Bijoux By Us // Tröja - Beige Hunky Dory med stjärnor på armbågarna // 

Lite grejer jag önskar mig nu när jag fyller år (lol kommer inte få nått typ) Med tanke på att jag fick min älskade kamera nyligen men några fina grejer jag är sugen på iallfall! Fyller faktist år om 1 vecka nu ju!!

dagens


// tröja - h&m // byxor - bik bok // jacka - zara // väska - chapnlle.com // skor - converse // 
Det var synd att jag inte hade svarta converse, hade varit mycket finare till detta. Kände mig annars riktigt degig idag, wiho. 

Bakat

Hjälpte Erik och baka till sin klass, hahhaha deras lärare tycker att dom ska ha fika varje tisdag för att dom slutar så sent. NAW. Annars så blev dom skit äckliga, så stackars hans klasskompisar. Nu tänkte antigen måla min stol eller kolla Vampire Diares, tjingeling. 

påväg till idrotten

Ska inte vara med idag på idrotten för jag glömde mina kläder hemma.. WOPPSI. Eller ah typ. Nu sitter jag med kryck mongot Kaiser och kollar på våran kära klass som boxas, feta är dom. 

22 April

Sitter i skolan och softar lungt med min feta bror. Emma H, wäääh. Längtar annars ihjäl mig tills imon!! Vi ska spela Beach vollyboll med laget, så vi ska bli närmare 98orna eftersom vi slås ihop med dom nu! Så det ska bli jätte roligt! 

nytt i mitt rum

Nya gardiner och en ny sängkappa, jag är så himla nöjd!! En ny orkide med och så ska jag bara måla stolen en gång till så är jag nöjd! Eller jag vill ha en ny taklampa med, haha.. Men nu kollar jag på Mästarnas Mästare med Mamma, Pappa och Erik, cozy familj <33

lindisen

Har varit med Linda hela dagen och även Ellan en liten stund. Varit ute och fotat och ätit, även fixar lite i mitt rum nu börjar det verkligen bli som jag ville ha det när jag började och fixa det! Ljust och fräsht!! 

foodlovers

Jag och Linda åkte till kungälv och mötte Marina och sen handla vi mat på maxi med mamma och pappa. Nu har vi suttit ute och käkat i solen, ååh det är så härligt!!! Nu är vi uppe hos mig och har fixat lite med mina nya gardiner och sängkappa, iiih det blir så fint!

Någon intresserad? - SÅLD

Säljer denna fina blusen ifrån Clothing Company. Har använd den max 3 gånger och jag köpte den för 300 kr och säljer den för 100 kronor och det är One Size. Kommentera eller skriv på facebook om du skulle vara intresserad!  SÅLD

vilken härlig dag

Första gången iår vi äter ute på altanen, satt i min one piece och frös inte nått alls. Så det var så härligt!! Snäll som jag är fixade jag våfflor till min kära familj. Snart kommer Linda hit!  ELLAN SVARA PÅ DIN TELEFON!!! 

söndag

Idag är det söndag vilket för mig betyder våffel frukost. Sedan kommer mina älskade vänner Elin och Linda hit. Ändå att det kommer bli en jävligt bra söndag, längtar tills nästa vecka för då händer det massa kul med handbollen. Så jag är faktist glad att det är söndag idag! 
simpaaan <3<333

dagens

// blus - chelsea // jeans - dr denim // sjal - h&m // jacka - zara // skor - converse //

bajs internett

Har försökt och blogga hela kvällen men mitt internett vill verkligen inte funka!!! Blogg appen funkar inte heller, så det sög ju. Följde Simon ner till tåget för jag skulle köpa glass på konsum, har varit sugen på glass hela dagen så det satt jävligt fint! Nu kollar jag på nått skit program på tvn, mmh go lördag. 

deli

Det var verkligen proppfullt utav människor i stan idag, det fanns typ inte en enda ledig plats på uteserverigarna. Men vi käkade iallfall på en sallads ställe som hette Deli och jag dööör va gott det var. Aldrig mera Paprika, haha! Sen fick vi skjuts utav Simons föräldrar hit till mig!

till tåget

Ska gå ner till tåget snart, ska in till stan med Simon. Möter han på tåget och sen ska vi väll käka någonstan, så det blir mysigt. Blir så glad av de fina vädret!!!

lördag

Godmorgon, har precis ätit frukost med mamma och Erik. Idag ska jag äntligen träffa Simon, vet inte vad vi ska hitta på men det är ju så fint vädret så jag vill ut ur huset iallfall, haha! Nu ska jag duscha, så jag bloggar mera sen!

bullarna åt jag tyvärr inte till frukost, men dom va mycket finare än min frukost idag. Hahah lots of love <333

men godnatt då

Kom hem runt tjugo i tolv?? IHJÄL FRUSEN, kände inte mina fingertoppar och det är något tokigt med min moppe för den går jätte långsamt (okej det gör den annars oxå, men nu går den verkligen jätte långsamt) Pappa får kolla på den imon. Nu ska jag sova för jag är jätte trött, godnatt!!

hahahha coola_sofia_99

pizza + lol

Gjorde pizza och nu kollar vi på några som spelar Lol typ? Ah eller jag kollar väll inte riktigt, hahah men sen ska vi baka. Mmmmmh, cockie dough. Hoppas bara det blir gött. Det borde det väll??? Hahah det sjukaste är att dom som spelar har ''expert kommentatorer'' dör, LOVE LOL <333


@the dog lovers place

Följde med Hugo (the dog lover) till frisören och nu är vi här. Snart kommer Phille, Fabbe och Kaiser hit. Vi ska titta på film och äta pizza. Emmsan kunde inte va med för hon skulle fira sin far. Men det blir nog bra ändå, vi ska ju kolla på en lol-match och grejer. FETT!! LOL XD

Idrott

Har idrott just nu, fast jag är inte med för jag ska skriva om en vandring typ. Den skulle in för några veckorsen så måste försöka göra klart den nu. Slutar annars om tjugo minuter, wohoo!!!

språkval

Eller ah engelska för alla sär-mongo-barn XD nej men jag kollar iallfall på vampire diares, börjat på säsong tre nu. Ååh ni som inte kollar på det måste börja!!! Så himla bra, mycket bättre än One tree hill och Pretty little liars!! 

fredag!!

Somnade åtta igår kväll, hahahha åtta?! Men det var väldigt skönt och få sova ut! Tog moppen imorse och det ångrade jag när jag kom till bron mellan bohus och kungälv, åååh hatar och köra när det blåser för det känns som inte har nån kontroll alls. Men jag kom fram till skolan levande iallfall! Nu har vi SO och kollar på Lyx Fällan!
goa vänner

åååh

Är så himla trött nu va, haha ska fan sova snart. Kom hem för kanske en timma sen ifrån gymmet, körde armar och mage och nu ska jag dö. Typ, nej men jag ska nog sova. Fast klockan är bara sju, mmmh gött soffis. 

läxhjälp

Sitter på elevensval och softar  XD Slutar om en timma och då åker jag och Moa till gymmet. Ska köra armar idag för jag har sån galen träningvärk i mina ben och rumpa. Men nu ska jag skriva en inlämning hade jag tänkt, så ha de fint bröder. 

so

Bläää folk är arga för att vi inte haft ett fucking prov om andra världskriget, hahahha omg. Hur kan man ens vara arg om man inte får ett prov??? vem vill ha prov ens, hahha lol ber läraren om att få ett jävla prov. jaja 20 minuter har gått åt till att dem diskuterar, hahhah ändå chill.

torsdag

Redan torsdag, woho!!! Veckorna går så himla snabbt nu för tiden, OM DET VAR JUL NYSS JU!??! Men det är ju bra att tiden går så snabbt, för att det betyder att det snart är sommarlov!! Vädret idag suger förövrigt, regn och rusk. Usch =P
balla friendz XD

soffe fixar

När jag var på landet i söndags fick jag med mig en fin pinnstol till mitt rum, det finns så mycket att välja på i alla föråden. Det är som en affär typ, fast mest med massa skit. Men jag va iallfall ute för några timmarsen när solen sken så gött och slipade den. Sedan målade jag stolen med vit färg. Måste bara måla den en gång till för att det ska bli bra! Min outfit bestog utav blåa tofflor och aprikos färgade velur mjukisbyxor, mmmmh.

gårdagens


// tröja - ? // sjal - tessie // jeans - dr denim // jacka - hm // 

softar bror

Sprang hela rundan utan att stanna, på 38 min hahha. Asså konditionen är inte på topp, men jag är nöjd att jag kom runt iallfall. Men tiden är jag inte speciellt nöjd med, men vad gör det om hundra år? XDXD När jag kom hem så var mormor och morfar här så nu har jag drukit kaffe med dom och ätit choklad, mmmh :):):))

hos emilia

Hade över två timmars rast för vi hade inga lektioner innan vi skulle springa. Har jogging dag idag, vilket betyder att hela skolan ska springa en runda på 6 km typ. Så jag och Emilia tog moppen hem till henne och gjorde vegetarisk spagetti och köttfärsås, det blev galet gott faktist! Ska väll åka tillbaka till skolan om en halvtimma.

onsdag

Tog moppen till skolan idag, först gången för iår.. Det är lika långtråkigt varje gång, hahah men det gick på typ tjugo minuter så det va najs!! Har precis gjort klart andra delen utav historia nationella, blääää. Får inte gå ur klassrummet förens om 30 minuter så det sög ju. 

bilder ifrån i fredags. 

i köket

Sitter i mitt favorit ställe i huset, in the kitchen :P Kom hem runt fem kanske? och då åt jag jordgubbar, banan och keso. Jag gillar inte ens keso??? Men det slank ner i magen ändå, orkade verkligen inte laga nån mat så det fick bli bra. Annars då? Jo men jag ska plugga, nu SKA jag verkligen göra det med!! eller jag måste, så det är bara och köra.

hur kan man matcha den svarta kjolen?

Jag tycker att du ska ha nån en enkell t-shirt eller en fin stickad tröja till. För att få outfiten lite roligare kan du ha ett skärp, halsband och fina armband! Som skor tycker jag du ska ha converse eller ett par boots! 

gymmet

Är påväg till gymmet med Moa. Tänkte springa och köra lite styrka. :PppP Vill träna handboll igen, åååh hatar och ha uppehåll. Fast bara en vecka kvar nu så jag ska väll klara mig, haha! Sen ska jag åka hem och plugga, gjorde aldrig det igår. heja mig. 

City gross

Gick en sväg med Emilia, Moa och Jonna till city gross. Älskar mat affärer, hahahah. ♥♥ Nu har vi matte och ska faktist kolla på en film, bara för att vi alla va så trötta efter provet. Slutar klockan två och då åker jag till gymmet. 


historia provet avklarat

Det jobbigaste jag gjort i hela mit liv, haha nej ändå inte. Men fan va mycket man skulle skriva om en massa jävla källor och ah jag fick skrivkramp på riktigt. Men jag svara iallfall på allt så vi får väll se hur det gick. Nu sitter jag med Hugo och Evelina och softar lungt XD 

tisdag

Sitter på bussen till skolan och hoppas på att jag ska kunna nånting på de jävla histioria provet, hahaha ååh jag är så dålig va. Nej men vi får väll se hur det går, jag kanske kan mer än vad jag tror? Lycka till till ni andra som ska göra det, är dock fett avundsjuk på er som fick geografi. Har på mig min en tröja jag fick av mamma som verkligen lyser, för att lysa upp i det mörka och tråkiga vädret. 

Tröttis

Har varit så himla trött hela dagen, inte gjort nånting vettigt alls sen jag kom hem ifrån skolan. Ska ha Nationella i historia imon, det får gå som det går. Det ända jag kan om historia är om andra världskriget typ. Fan va bra soffe det blir ett A som vanligt då :D:D Ska nog sova snart, så godnatt alla mina fans XD

outfit


// tischa - american vintige // byxor - sjal - h&m // skärp - liebeskind // armband - fått av simpan // skor - ash //

björnbär och banan smoothi

 Hittade ett paket med bjärnbär i frysen och tänkte att det kunde vara najs med lite variation. Och japp det var det! Jag dööööööööör va gott det blev. Så jag säger hejdå till min standard hallon smoothi för ett tag iallfall. Ska snart laga mat och sen måste jag plugga lite.

4 favoriter


cozybestfriend

Passade på och leka lite med kameran på rasten, hahahah så himla fula. Har bara en lektion kvar sen så slutar vi, ååh vill bara hem!! Dock är ju inte vädret på topp, det regnar galet mycket och jag känner verkligen inte för att gå hem ifrån tåget sen. 

måndag

Det är sjukt hur snabbt tiden går, det är redan den 15 April. Jag fyller snart år ju, woho!! Sweet 16 XD Hoppas denna skoldagen går snabbt och att vi snart har lunch, är så himla hungrig och klockan är bara halv tio, majghaaaaaaad.

godkväll

Började och städa mitt rum, men nu har jag väll haft en timmas paus. Måste fortsätta snart för man ser inte golvet.. Då är det illa, hahah! Kom annars hem för ett bra tagsen och jag har väll mest kollat på vampire diares. Borde plugga men kan göra det nån annan dag :PP

svarar

Vad gör ni på språkvalen egentligen? tycker jag läser att du kollar pll varje gång ni har språkval? e de så chill?! :D haha
Jag hoppade av spanskan när jag började 8an, så jag går i engelska/svenska och vi får göra vad vi vill där. Så ja det är väldigt chill!
 
var har du köpt iphone skalet och hur mycket kosta det? 
Det är ett klistermärke typ, och jag köpte det på Bik Bok för 50 kronor tror jag!
 
Brukar inte du andas? :PP 
nej lindabinda, bara när jag är här på landet XD
 
Vart ligger det ?
Bokenäset, Uddevalla. Ganska nära till Lysekil! 
 

Vart har du köpt tröjan ?! Du är sjukt fin❤
Den kommer ifrån Tessie! Åh tack så himla mycket, kram <3
 
när kommer den där videon??
Jag vet inte :))))
 
Oj, najs! :DDD  varför fick du den? eller köpte du den? :D
En överraskning ifrån pappa, kameran var en förtidig födelsedags present!
 
hej! kan du ge tips på snygga konfirmations klänningar? och typ snygga skor till det? skulle verkligen uppskatta om du gjorde det! 
ÄLSKAR DIN BLOGG!! och dina bilder!! hihi, kram :)
 Jag tycker att du ska ha en ljus klänning och skor spelar ingen roll. Man måste inte ha klackar, jag hade faktist palladium till min klänning förra året. Så converse funkar ju med, tycker du ska ha några skor som du känner dig bekväm i eftersom man står i kyrkan så mycket! Men Nelly, Asos, Bubbleroom har fina klänningar!  Ska försöka fixa ett collage så snart som möjligt!!
klänningen jag hade på min konfirmation förra året. 
 
Hur gör du dina amerikanska pannkakor? ❤❤
Haha jag följer ett recept. Sök på amerikanska pannkakor på google så kommer det komma upp! 

Har samma kamera och undrar vilken inställning du tog dessa bilder i? För antar av ljuset på bildn att blixten inte behövdes men det verkar ite vara P för då blir bilden ofta lite brusigare typ? :) 
Tack på förhand!
 
Asså va?? Jag förstog inte riktigt vad du mena, men den inställningen jag hade är den utan blixt. Det är en blix på och ett sträck över den typ. 
 
Vart köpte du ljuset och vad kosta de? :D 
Det finns en liten klockaffär som har utfärsäljning brevid Ica Focus i Focus huset, som ligger nära svenska mässan.  (oj bra beskrivning XD) Det var iallfall halva priset på ljuset så det kostade bara ynka 50 kronor! 

live for the moment

Mamma hade köpt det här fina halsbandet till mig för nån dagsen, tack bästa ♥

Pannkakor

Kom hit för några timmarsen. Har suttit i köket med farmor och pratat med henne medans hon stekte en massa pannkakor. Sen käkade vi allihopa, var så himla hungrig så det satt väldigt fint. Det är lite tråkigt att det inte är så fint väder, eller det är ganska varmt ute men solen vill inte titta fram. Så tror inte att jag går ner till vattnet för att fota, kommer inte bli några fina bilder.. 

i bilen

ÄNTLIGEN PÅVÄG!! Hahah ååh det ska bli skönt och vara i lilla stugan en hel dag, älskar skogen. Ta en promenad ner till havet och bara andas, ååh det ska bli så himla skönt! 

frukost

Klockan ringde vid nio och nu sitter jag och äter gröt med konstiga sura bär. MMMMMMMHH. Haha nej men det funkar. Ska snart byta kläder och sen ska vi åka till mitt absoluta favorit ställe. 

lördags mys

Köpte med mig lite goa grejer på konsum påväg hem ifrån bussen. När jag kom hem så åt vi en massa räkor sen förflyttade vi oss till soffan. Så nu sitter jag här med med Mamma och Pappa framför Fångarna på fortet och trycker i mig glass. Väldigt mysigt faktist. 

påväg hem

Sitter på bussen hem just nu. Vi gjorde verkligen ingenting vettigt hos Emilia, så ska väll bara hem och fortsätta att inte göra nånting. Kanke städa mitt rum som är kaos. Ska inte åka till landet idag utav imorgon istället, woho!!

tiden flyger iväg

Gud va klockan blev mycket, hahah den va nyss 1 lixom? Nu är den snart 5, herregud. Vi kollade klart på Mama efter vi åt upp all frukost. Sen har vi inte gjort någonting alls, förutom att tagit massa fula kort. Ska nog dra mig hemmåt snart. 

Amerikanska pannkakor

Jag och Moa fixa pannkaks frukost till alla utom Linnea som fick äta yougurt. Stakarn tål inte gluten. Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra, vill verkligen åka till landet. Hälsa på farmor och farfar, älskar verkligen att vara där!! Men får se vad jag orkar helt enkellt. 

godnatt

Ska sätta på filmen snart och sen sova, är så himla trött!!! Annie den jäveln ska ju upp klockan nio imon, fan va gött bror :))))) EN LÖRDAGS MORGON!? Jonna hälsar till alla min fans XDXD

Drar en pose i pjamas klockan 2 på natten, fan va fint  

taco night

Efter avslutningen tog vi bussen hit till Emilia och började fixa tacos. Så denna kvällen har vi käkat en massa mat och suttit i köket och pratat i flera timmar. Ska nog sätta på en film snart, blir väll en skräkfilm om Emilia får bestämma. Ååh hatar läskiga filmer, hahah :((

i mimers

Sitter i mimers hallen nu och dricker latte XD Bara en timma kvar att vänta nu, haha! Efter avslutningen så ska vi åka hem till Emilia och sova där, tror vi ska baka och grejer. Kommer bli mysigt iallfall!

fina moa 

fan va feta

Efter vi hade simmat så var vi så hungriga och sugna på choklad milkshake så vi gick till donken, wääääh fan va soft bror. Vi har avslutning klockan sex. Frågan är vad vi ska göra i tre timmar innan den börjar???? 

vi drar och simmar

Vi ska åka och simma med våran klass och 9B, haha KUL. Eller ah alla tjejer ifrån båda klasserna, sen ska jag vara med Moa, Emilia och Jonna innan vi ska ha avslutning med handbollen. 

fredag

Dagen började med att vi kollade på musikal som 9C hade, så det va najs. Mitt språkval va inställt, så jag sitter med Jonna, Emilia, Moa och Linnea på deras spanskalektion. Dom är dom ända här, hahah så det är deg!

att en kamera kan göra en så lycklig

Pappa hämta upp mig i bohus efter träningen. Han ba ah förlåt att det tog sånn tid med var tvungen att göra ett ärende efter jobbet, jag ba aha ah okej det är lungt lixom. Sen säger han kolla i en påse som står på golvet. När jag kollar i den så ligger det en fucking canon 600d där!!! ÅÅÅåh jag börja skrika och gråta hahahah, allvarligt det kom tårar och jag fatta ingenting. Men det är iallfall en förtidig födelsedags present! Hela kvällen har gått åt till att fota och skrika. Iiiiiih, hahha jag ska iallfall försöka sova nu, så godnatt!!



jewellery

Det var detta fina ljuset och låda jag köpte igår! Passar perfekt in till mitt rum!!

OMG!!!!!

GLÄDJETÅRAR HELT ALLVARLIGT, JAG ÄR SÅ HIMLA LYCKLIG!!!!


Friskis

Dagen i skolan va väldigt bra idag tycker jag! Direkt efter vi slutat åkte jag, Moa och Emilia till Friskis för dom har gymkort här. Sprang 4 km idag, haha 1 km mer än i måndags, så det är väll bra. Sen körde vi styrka med och nu kollar jag på Moa som byter om. En riktigt vacker syn faktist!


City gross

Hade så lång rast så jag och Emilia gick till city gross och shoppa lite. Denna dagen har faktist varit väldigt bra! Ska snart lyssna på en föreläsning, ska bli intressant :)


Temadag

Vi har tema dag idag. Så vi provar på olika handikapps grejer. Först åkte vi rullstol, jag ramlade dock 5 gånger kanske. Men jag va fan grym, kom upp över alla hinder. Hahaha kommer filmer sen, hahahhaha så jävla kul!!


Promenad

Direkt när vi kom hem så bytte vi om till löpardojor och andra kläder. Åkte upp till sjön och gick där. Det blev 7 km och 10 minuter snabbare än förra gången. Hahaha lol bättre promenadtider, men ändå. Det är så skönt och skutta runt i skogen!


I bilen

Sitter i bilen påväg till mammas sjukgymnast. Innan vi åkte hit gick vi till en klockaffär som ligger en trappa ner i focushuset där mamma jobbar, det va massa rea. Köpte dock ingen klocka det gjorde bara mamma. Men köpte ett jätte fint ljus och en ask/låda till smycken typ, lägger upp bild sen :))


Lite mat

När jag kom hit så sprang jag till köket, skojar inte. Fick paj som mamma hade ätit till lunch, eller ah hon hade sparat en bit :P Har även druckit saft och cacocoffee (minns inte vad knappen hette som jag klicka på), det är typ kaffe blandat med choklad. Mmmmh dör va gott. Mamma slutar väll om en timma eller något, hon skulle vist till sjukgymnasten efter så jag får följa med dit. KUL


Bajs

Är så arg va, jag kokar typ. Fattar inte hur vissa lärare tänker, sen missa jag min fula buss hem. Så jag sitter på bussen till mammas jobb istället, ska dit och krama henne lite och dricka upp all god saft dom har där.


Språkval

Wihoooo, ska ha språkval nu!! Ska kolla på mina vampyrer, varulvar och häxor, mmmh bästa serien, efter PLL!!! Lekte swag på golvet förut. OMG JAG FICK FÖRESTEN C PÅ MIN GREJ OM FLYGPLANEN!!! Happy girl


Hemkunskap

Jobbar med matkultur i hemkunskapen och idag skulle vi ha Afrika. Jag, Maria och Anton lagade efterrätten. En afrikansk pudding/kaka typ, den blev väll helt okej god. Godast av all mat vi fick idag iallfall XD NO lektionen började precis efter hkk och jag har redan redovisat, hahah det gick väll ok, kunde inte riktigt vad jag skulle säga. Men vad gör det? :P hatar no förövrigt


hahah jag suger

Jag är ju ingen höjdare på att plugga, jag suger verkligen på det. Har iallfall suttit till och från ikväll och är väll klar med min presentation jag ska redovisa för min kära klass imon, om flygplan. Hahhaha försökte göra en redovisning för mina päron, jag säger bara. AJ AJ AJ, mamma fattade iallfall :)))) ♥
amanda bror, miss you in schoooooooool

Hos irre

Var hos sjukgymnasten i kanske tjugo minuter och sen gick jag hit och nu äter vi äpple med jordnöttsmör, whaaaa va gott mannen. Kollar på när iris lagar världens middag till familjen, SNABB MAKARONER OCH KÖTTBULLAR!!! Jävlar va bra du är kompan!!


Sjukgymnasten

Slutade vid tre och nu sitter jag hos sjukgymnasten och väntar på att klockan ska bli halv. När jag är klar här ska jag till iris en snabbis eftersom hon bor bredvid typ! Sen måste jag verkligen hem och plugga!! Ska göra en redovisning imon och jag har inte börjat på power pointen eller gjort klart texten, gött soffe.


Frukost

Hann inte äta nått imorse så gick till turken förut och dom säljer ju ingen frukt förutom ruttna äpplen, så det fick bli en choklad boll och Squares XD #fitnessbreakfast#beachbody2013#yolo#fuckingdödidag ah det va allt, nu ska jag ha engelska


godnatt

Är jätte trött så hade tänkt och lägga mig, denna kvällen har jag bara kollat på Vampire Diaries och ah det va det. Borde pluggat men orkar verkligen inte, får göra det imon istället.. Godnatt kompisar!

massa stjärnor och en grill

// tröja - gina tricot // jeans -  dr denim // skor -  ash //

Maaaat

Sallad, ägg, räkor ligger i min mage. Det va väll gott, fast det blev lite mycket. Kollar även på Hells Kitchen, gud det är mat överallt. Nu är jag fett godis sugen, ååååh choklad hade inte suttit helt fel nu. Mamma??? 


Väntar

Haha jag har för många rubriker som det står att jag väntar. Men jag väntar iallfall på tåget hem! Vill bara hoppa in i kylskåpet och bo där resten av dagen. Ingen krydd bröder. Är så hungrig va :'((( Träningen gick väll helt ok, dog ju inte av en hjärtinfarkt eller nått så det var väll ändå bra! Solade med efter, för jag känner mig så blek. Särskilt nu när jag hänger med Emma i skolan 24/7 XDXD och hon kom hem ifrån Spanien igår natt (?) och jag jämförde min arm med hennes och börja gråta, typ hahah .


svarar

Sminkar du dig inte så ofta längre? 
Det blir väll när jag hinner och känner för det, men på det inlägget där du kommenterade så hade jag bara varit hemma hela dagen och då är det ju onödigt och sminka sig! 

vet du hur man tar bort reklamen på videofyme? snälla förklara här eller i ett inlägg! :D
Logga in på ditt konto på datan och klicka på home, sedan på ''edit profile''

Den rutan som är vit på min, är ifylld i början och det är då man har reklam! klicka på spara så kommer det inte vara reklam mera! 
 


Skulle du kunna visa alla dina skor i ett inlägg?? ;) Skulle varit sjukt skojjigt juuu!! Puss och kram lille banan obs misstolka inte vilket jag gjorde ååååh ge dig din lille bajsplutt
OMG JAAAAAA XD erkänn det hade varit roligt, ska fixa ett inlägg till dig anonyma-bajs-kompis
 
Vad heter du på instagram? :) Följer du tillbaka? :D <3
sofiastroom, följer mina vänner och dom som är intressanta att följa! 
 
Vilken skolavslutningsklänning ska du ha? :) kram
Jag har ingen aning, jag hittar inte nån fin. TIPS PÅ SIDOR MED FINA KLÄNNINGAR? 
 
Har Emma blogg? :))
Nix
 
 
Hej skulle du kunna ha denna klänningen : http://kenzas.se/2011/08/19/gala-outfit/ 
Som skolavslutningsklänningen detta året, jag vet att många hade den förra året, så är det "ute" och varför och varför inte skulle du kunna ha den ? Kram!
Jag hade nog inte haft den för det känns lite tråkigt att ha en klänning som så många andra har, men den är verkligen jätte fin!! 
 


Vart kan man se på gossip girls? På swefilmer måste man ha typ konto? Snälla 
swefilmer, det är bara att skaffa ett ''konto'' eftersom du bara fyller i din mail andress! 
 
Vart kan man se de sista avsnitten av OTH någonstans??? Snälla hjälp :(
 
Jag kollade det på swefilmer!!
 
En liten fråga, vad ska du och dina kompisar gå för linje på gymnasiet? :) Grym blogg!
Många av mina vänner ska gå Ekonomi och samhäll tror jag? De flesta ska nog gå Mimers tror jag!
 
 
fast det är ju inte sant att folk skaffar det därför..
Varför skaffar man ask då? XD 
 
vilken effekt använder du på dina bilder? :))
 
Det är olika effekter jag använder men för det mesta, Cross Proces, Magic Hour och Lo-Fi. Appen jag använder är camera +
 

Sportlife

Kör bara kör XDXD Jag får se hur långt jag orkar springa idag, kommer väll typ dö. Har så himla dålig kondition nu, det är fan pinsamt. Så nu jävlar, heja mig


Skolan äger

Har precis ätit lunch, spagetti och köttfärs sås! Fezzt, typ. Har snart NO och då ska vi lyssna på redovisningar, så det är chill. Efter skolan åker jag till Sportlife och tänkte springa lite och köra styrka. För vi har tre veckors uppehåll ifrån handbollen :((


Påväg till skolan

Är sjukt trött, mår även illa här bak i bussen. Ska bli kul och träffa mina saknade kompisar iallfall :P men alla inlämningar och prov och skit hade jag gärna sluppit.


Grillat

Dom kallar mig kingen, hahaha Simon gjorde iallfall salladen. Så duktig älskling XD Men jag grillade för första gången (förutom korv då) haha men det blev ändå helt okej faktist!!


Väntar

Vänta har jag gjort hela dagen, älskar att vänta :))) nej men sitter vid stationen och väntar på Simon som aldrig kommer, har handlat lite på Konsum för vi ska grilla. Jag är så sjukt hungrig och så jag hoppas att han är här snart.


new | leopard and orange

Fan va fet rubrik, har glömt och publicera detta inlägget. Köpte sjalen förra veckan på hm för en hundring. Värt.

söndag

Idag är det söndag vilket betyder sista dagen på lovet. Så det sög ju. Men det är typ två månader kvar innan vi får sommarlov, så jag ska väll inte klaga. Idag har jag hunnit äta frukost två gånger, först när jag vaknade vid halv tio? För jag var så himla hungrig så tog flingor och en macka sen tog jag en dusch och då hade pappa stekt bacon och ägg, så nu är jag mätt och glad. Senare idag ska jag träffa Simon!

bajs

Hade det jätte bra med Jenny förut!! Åkte hem vid fyra? och sen dess har jag ätit och räknat matte med pappa, EN LÖRDAG. HAHAH seriöööööööööst jag har så sjukt tråkigt!!! ååh :(:((
 

outfit


Tröjan sitter konstigt i mitt skärp så det ser lite roligt ut på den högra bilden XD'
// tisha - american vintage // kofta - gina tricot // jeans - dr denim // skärp - liebeskind // skor - ash boots //

Mmmh


Sushi

Köpte med oss sushi och satte oss på samma ställe där jag och Emilia och Jonna satt igår. Satt sär där i några timmar, värsta cozy XDXD nu har vi gått runt hela stan typ, ändå najs.


På tåget

Har bara på mig en kofta och min skinnväst. Hahaha tror att det är sommar, typ. Nej men det är väll lite kallt oså eftersom det blåser, men jag har med mig en jacka ifall det skulle bli för kallt.. Sitter iallfall på tåget till stan där jag ska möta Jenny!


7 km

Har haft en jätte bra dag idag!! Kom hem ifrån stan vid sex kanske? Hade det så härligt i solen med mina underbara vänner. När jag kom hem så åt jag god mat och sen gick jag, mamma och pappa ut på en lång promenad. Vi var ute i typ en och en halv timma? Så gick vi runt hela sjön, så det var väldigt skönt!! Det blev faktist 7 km, fast det blev kallt i slutet så då ville man bara hem.


Rödspättecup 2013

 


Ååååh


På golvet

Sitter på golvet i mitt rum och väntar på att klockan ska bli ett så jag kan gå ner till tåget. Ska in till stan och möta Emilia, Jonna och (Moa???) det blåser dock endel men det är ändå så härlig att solen skiner!!


Frukost

Åt precis frukost med min kära Farmor. Vet inte vad jag ska göra idag, är helt ensam. Seriöst, Emilia svara nångång!!! Haha lol ensam tjej_99 nu ska jag inte göra nånting puss


Surtesjön

Gick uppe vid sjön, blev inte så långt. Tappade bort mamma och farmor för dom gick så långsamt, hahah men ah sen hade dom gått tillbaka dit vi började. Så vi hittade dom tillslut, sen när vi kom hem igen så värmde jag lite hallon och glass, sen fixa Erik popcorn. Så satt vi alla framför tvn och kolla handboll Sverige - Polen. Värsta familje mys XD


Prommenad

Mamma och pappa kom hem för ett tagsen, så vi alla har ätit farmors goda mat. Snart ska vi ut och promenera, behöver komma ut och få lite luft. Har inte varit ute nånting idag, så jag behöver verkligen gå ut!!


städerska, typ

Har städat hela huset, hjälpt min bror med hans dammiga rum och ja nu känner jag mig nöjd. Farmor kom för ett tagsen och nu ska vi spela något spel, haha ändå trevligt. Måste gå ner till dom nu, men bloggar mera sen. 
lite nya små grejer!

fjärde april

Gomorraaaaan. Satte på ett avsnitt av Vampire Diaries när jag vaknade och nu skriker min mage efter mat. Så jag ska ner och käka lunch, hahaha känner inte för frukost. Så ska nog laga lite lax, är så sugen på det XD Sen ska jag städa och sen kommer min älskade farmor hit, som jag saknat henne!! 
September 2012

Påväg hem

Väntar på bussen hem, hade jätte mysigt hos iris. Va så längesen jag va där! Jag hoppas att bussen kommer snart för just nu är det galet kallt, ååh!! Mamma är ju för söt, min gosi


picnick

Gick till maxi och köpte lite mat till våran picknick sen gick vi upp till utsikten. Satt där i ett tag tills det blev alldeles för kallt. Nu ligger vi i Irres säng och kollar Tzatziki, ååh naw <33 den är ju för mysig!!

Espresso house

Mötte Elins mormor och kusin i stan och nu har vi fikat lite. Himlans mysigt. Ska snart sätta mig på bussen till Iris, vet inte vad vi ska hitta på. Kanske blir en promenix i det fina vädret! Vi fårse helt enkellt!


Ååååh så härligt


new | star knit


 

frulle

Satt i köket och käka själv, hahaha men jag va så hungrig och Ellan låg och sov. Så passade jag på att leka lite med hennes kamera, ååh vill med ha en bra kamera. BAJS!!!!!!!!! Måste spara pengar, men det är jag sämst på så jag kommer väll aldrig få en.


godmorgon

Ellan sover så sött och jag vaknade för kanske en timma sen. ÅÅåh jag blir så glad utav att solen skiner och att det inte finns någon snö längre, jippi!!! hahah gay, men det är sant. LINDA FYLLER ÄVEN ÅR IDAG, GRATTIS KOMPAN!!!! 16 ÅR, WHOHOHOHO HOPPAS DIN DAG BLIR FET. 

bilder ifrån April 2012

Värsta cozy XD

Ligger just nu i soffan framför tvn med lite glass, mmmh :P är dock jätte trött så jag somnar väll vilken sekund som helst, så vi ska väll sova snart! WOHO Ellan gillar med att sova, så det är ju grymt. Hoppas att jag kan sova länge imon, behöver verkligen det. Godnatt kompisar!


Hos Ellan

Chillar hos Ellanbellan, vi har ätit super-Lasses köttfärssås och spagetti. Snart ska vi vandra till Ica och köpa lite gott och även träffa Ellans vänner! Sen sover jag även här, COZYYYY


Paprika

Hahaha jag glömde att gå av i partille, det gick så snabbt XD Så åkte två hållplatser för långt sen fick jag åka tillbaka och kom tillslut fram. Har hittat en tröja och nu käkar vi. Så det är fett!


Väntar

Mötte Simon och Samuel på tåget in till centralen så det va chill XD nu väntar jag på tåget till Partille där Linda och Ellan är, fast det går inte förens om 20 minuter, så det sög ju. Men det är så härligt väder så det gör egentligen ingenting!


tisdag

Godmorgon typ, eller nåt. Simon åkte hem för ett litet tagsen och nu pratar jag med Irre!! Ska börja fixa mig snart och åka in till Lerum och träffa Elin och Linda, wiho! Under cupen filmade jag en massa, så ska klippa ihop allt till en liten film. Sen kommer det komma upp en massa bilder oså! 

Hemma!!

Kom hem för några timmarsen. Har tagit en dusch och packat upp alla mina grejer, känns skönt och vara klar med det! Haha ååh det är så himla jobbigt. :P Väntar just nu på mat och Simon, har inte träffat han på jätte länge nu så jag önskar att jag bara kunde spola fram tiden tills han är här och när maten är  klar XDXD 

hahah moa <333

Woho

Imorse städade vi och packade ihop alla våra grejer. Sen åkte vi till arenan och nu sitter vi på mcdonalds igen och Emilia är för glad nu för hon har fulladdad telefon och kan äntligen skicka biljetter på candy crush, hahaha! Ska åka hem idag vid 2 tror jag? Ska bli så himla skönt!!


RSS 2.0